|
|
#2311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Hej dziewczyny
Pamietacie mnie? Jestem zaginiona lutową mamuską. Niestety tak się jakoś złożyło,że przez pierwszy miesiąc nie miałam czasu ani siły pisać, ciągle cos trzeba było zrobić, a jak była chwilka to spałam kiedy mogłam. Potem czasowe problemy z netem, i teraz kajam się, przepraszam za zaniedbanie i prosze o przyjęcie mnie do grona szczęśliwych mamusiek ![]() Odwagi mi dodała Ilkas dopiero od kilku dni Was podczytuje, zaległosci to mam tyle,że nigdy nie nadrobie, ale z tą częścią jestem na bieząco.Należy mi sie wiem, ale juz sie poprawie
|
|
|
|
#2312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie za to się wydaje, że Pola je za dużo.![]() 6: 120/150 ml mm 8.30: 200 ml kaszki 11: 200 ml kaszki 13.30: obiadek/deserek, zazwyczaj cały słoiczek, i jeszcze ok. 120 ml mm 16: 200 ml kaszki 18.30: 200 ml kaszki 21: 180/210 ml mm Zależy jak się jej to wszystko rozłoży, czasem odpadnie jeden posiłek, no i soczki czy herbatki też różnie pije. ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Witaj, Monamur!!! ![]() ![]()
Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-07-05 o 18:00 |
|
|
|
|
#2313 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pstryniu to Ty chyba masz już kolekcję tych niekapków, sprzedawaj na all ![]() moja ma ten jeden nuby i pije z niego bez problemu juz. W tym niekapku to bardziej tak pije w ramach zabawy i relaksu- sobie mymła w rączkach. Ale pije moja tez nie siada, pewnie za cieżka ? i co Ty na to? Cytat:
zapraszamy na dłużej Mów jak dzidzia i jakieś fotki pokazuj ![]() Ilkas się zrehabilitowała i od razu spam walnęła teraz Twoja kolej ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pola ma spust nie ma co ![]() ![]() ![]() niech da go troche Julce
|
|
|
#2314 |
|
Rozeznanie
|
Cała, i moja też nie siada. Nawet jej się z brzucha na plecy nie chce obracać.
|
|
|
|
#2315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o to moja sie obraca- chociaż tyle hehe i nawet już ładnie na rączkach się dźwiga do góry ![]() ale nie umie z brzuszka na plecki. coś tam próbuje, ale jeszcze jej nie wyszło...
|
|
|
#2316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na boczki się ładnie obraca, kręci na wszystkie strony, podnosi też na rączkach, podnosi już nawet pupę do pełzania, ale obrócić na plecy to nie. Wczoraj chyba z 3 razy tylko miała takie coś, że głowę i tułów sobie położyła na boku, a pupa i nogi zostały.
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie identyko, pupa w górze nóżkami ładnie się odpycha, a z brzuszka na plecki null może jeszcze się nauczą leniwce ![]()
|
|
|
#2318 |
|
Rozeznanie
|
Ta, potem będziemy chciały, żeby jednak przestały się tak obracać.
|
|
|
|
#2319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam pamietam! pokazuj szyyyybko dziecia! ![]() mam nadzieje ze juz zostaniesz ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2320 |
|
Wtajemniczenie
|
ale dzisiaj cisza...
fewcia szaja sylwietta illusion gdzie Wy ? i reszta gaduł.. gdzie się pochowała? ![]() no silver, to mogę wybaczyć
|
|
#2321 |
|
Rozeznanie
|
Nastąpiła wymiana.
|
|
|
|
#2322 |
|
Wtajemniczenie
|
oglądam na all torby do wózków, bo w tą co mamy to ni chusteczki nie mogę się zapakować jak potrzeba gdzieś dalej jechać. jest strasznie nieporęczna, wydaje się spora a gów.no mieści...
taka mi się spodobała http://allegro.pl/torba-do-wozka-5-c...370730338.html
|
|
#2324 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Ja tak stekalam, ze mala sie nie obraca, ze moze cos nie tak. I pewnego dnia jak zaczela, to teraz skonczyc nie moze. Wszedzie. Na hustawce(!), przewijaku, lozku, kocu, na mnie!
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem z Wami duchem :P
Siedzimy sobie nad wodą na laweczce ![]() Daria leży w wózku i pluje ![]() Jestem strasznie ciekawa co u Was Tęsknię
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
zrobiłam 160, wypiła tradycyjnie 120. Zawsze równo 40 zostawia, ja nie wiem jakiś licznik ma wmontowany czy co.......
|
|
#2329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myślałam, że taka cwana jestem, a tu cholera się nie zorientowałam i łąziłam z nią i mierzyłam te pierścionkia potem TŻ chciał mi się oświadczyć jak pojechaliśmy do Rzeszowa na mój zjazd, zabrać mnie do knajpy jakiejś i w ogóle, a ja focha walnęłam wtedy o coś i mu nie wyszło skończyło się na oświadczynach w domu, po kąpieli, z turbanem z ręcznika na głowieCytat:
nie czepiam się, tak po prostu pytam, bo np Filip tylko rano zjada kaszkę albo wieczór i to ledwo 150ml zje, a Polcia 200 wciąga; niezła jest
|
|
#2330 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
szklanko
szybkiego powrotu do zdrowiamonamur - witam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za obrotyMogę Ci dać przepis na łatwe, szybkie i pyszne. Za każdym razem jak zrobię jak ktoś ma wpaść a nie mam czasu to później wszyscy chcą przepis a mi wstyd podawać bo to takie nic ![]() Cytat:
![]() A ja dziś zrobiłam pierogi z jagodami (mama mi jagody przywiozła bo nazbierała). Fakt że robiłam je pół dnia bo przy moim ruchliwym dziecku nie da się inaczej ale wyszły pyszne. Zjadłam pierdyliard i mąż drugie tyle i pochwalił że bosssskie. ![]() I właśnie przez te pierogi mnie nie było
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-07-05 o 19:09 |
|||||
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku-mówiąc wy miałam na myśli Ciebie i Kubusia ofkors
|
#2332 |
|
Rozeznanie
|
Ellmi, ona po prostu lubi. Mleka nigdy więcej nie zje jak 180 ml, tylko 2 razy na noc zjadła 210. A kaszkę wciąga w 10 minut.
|
|
|
|
#2333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas dzis czika byla strasznie czikowata podwórkowalismy wiec z młodym w cieniu pod brzozami moje plecy troche lepiej ale jeszcze nie do konca przestały bolec a czika sama w sobie wykancza ![]() Cytat:
![]() mój tez pluje- jak lama ![]() Cytat:
lece na pierogi biore sie za nadrabianie bo mały padł dzis godzine wczesniej, jego chyba tez wykonczyło
|
|||
|
|
|
#2334 |
|
Lurker ;)
|
Elmi to tak jak nasza rocznica
TZ mial miec nadgodziny do pozna, wiec ja sobie siedzialam na brudasa w lozku, poszlam zrobic peeling, ryjec czerwony a ten wchodzi do domu Chcial zrobic niespodzianke a dostal opieprz
|
#2335 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
przez pól roku kilka razy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wygląda rewelacyjnie, Cała chcesz w dupkę? ja nie moge jesc takich rzeczy |
|||||||
|
|
|
#2336 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a teraz mi wystarcza od wózka Cytat:
ucałuj Darusię ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- ze mną trochę też, bo niby chęć jest ale albo się budzi jedna albo druga córa i dupa blada ale jak już jest możliwość to |
||||
|
|
|
#2337 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla Kubusia ![]() ![]() klask i:bedziemy tęsknic i mozemy obiecac, ze nas nie nadrobisz ![]() Szklaneczko dużo zdrówka Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no heloł
|
|||||
|
|
|
#2338 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Cytat:
jasne, już sie tak nie tłumacz :p chciałaś mieć super hiper ekstra warunki do wizażowania ![]() Cytat:
no nic tylko ja bym mogła zawsze i wszędzie : Cytat:
w szoku jestem! Btw fajnie, że Cię mamy, tyle ciekawostek od takiej sympatycznej pani ![]() Cytat:
moim zdaniem to próbować i obserwować.. I tyle, bo wszędzie co innego piszą. Cytat:
podobno baaaardzo długo może sie tak dziać, więc nie martw sie. Cytat:
no już któras mówiła o tym kiedyś. A ogólnie polecacie huggisy? U mnie w biedro już od dawna na promo i nie kupowałam bo moja siostra nie polecała ale w sumie co ona sie zna ja teraz Pampersow używam ale mam już tylko jedną paczkę, po cenie regularnej nie zamierzam kupować a dady śmierdza. Jak w ciągu dwóch tygodni nie pojawi sie jakas promo to kupię huggisy Cytat:
10? :O ma sa ke ros, ja bym wybuchła, chcica uszami by parowała-mieć chłopa pod ręką i nie korzystać Cytat:
kochana , dużo zdrowka ! Dobrze, że sie leczysz i trafiłas na kompetentnych ludzi w pog lak. Kurde, to powinno być normą, a my sie cieszymy jak plebs, kiedy ktoś nam udzieli rzetelnej informacji. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||||||
|
|
|
#2339 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Monamur.
Meduzzko, nie mam pojęcia, jak się za to zabrać, zwłaszcza że moja Oliwka to totalny niejadek w kwestii rozszerzania diety... Nie wiem, jak ugryźć ten temat... A co do O. to 3 razy przez całe życie czy 3 razy po ciąży? ![]() Little, ja mam podobnie, u nas też nie ma problemów z O.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

dopiero od kilku dni Was podczytuje, zaległosci to mam tyle,że nigdy nie nadrobie, ale z tą częścią jestem na bieząco.
wiem, ale juz sie poprawie

)

szybkiego powrotu do zdrowia
jaka się obrotna nagle zrobiła
za obroty![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

przez pól roku kilka razy
klask i: