|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Stokrotko ja mam 1 komplet, drugi w drodze, ale ja na początku będę Mika kładła w śpiworku/ rożku bo kołdra niebezpieczna i na SR też mocno odradzali
![]()
#1532 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny jak to jest z tym glutenem? od dwoch tyg podaje jej kaszke manne, tzn dodaje do mleka, najpierw pół, teraz całą łyżeczkę. ale jak długo się tak podaje? i kiedy mam przesjść na mleko 2 ? 10ego - tak jak skończy pół roku? Kurde KP było prostsze :/
![]() |
#1534 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Uwierz lub nie, ale ja przed ciążą też tak miałam ![]() ![]() I przyznaję rację dziewczynom, które mówiły, że w ciąży czują się lepiej niż przed (stokrotka i zaaabcia, i nie wiem, czy któraś jeszcze) - w końcu nie muszę wciągać fałd, a mój duży brzuch to Nina, a nie obżarstwo ![]() Ale czaderski! Śliczny jest! Ja chcę kupić ten kocyk: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60194849/, ale po Twoim foto i nad tym będę się zastanawiać ![]()
![]() |
#1535 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale duży facet! ![]() I widzisz?! 10,5kg! Marzenie! A Ty się tak na początku martwiłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A lekarz burak. I tyle ![]() Cytat:
Po Twoim opisie powiedziałabym, że to rwa, ale może rzeczywiście skurcze? ![]() Ależ to zleciało! Pamiętam, jak bilety kupowałaś! Przecież to był bodajże luty! ![]() I straaasznie żałuję, że się z Wami nie spotkam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaby kocyk fajny ![]() ![]() Dziewczynom nie smakuje jabłuszko z jagódkami...to chyba pierwsza rzecz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
Heloł!
Witamy się z Ninulcem w 24tc ![]() Które z Was mówiły, że jak pójdę na L4, to na pewno znajdę sobie zajęcie i nie będę się nudzić? Które które? No, to stwierdzam, że miałyście rację ![]() Co prawda na L4 jeszcze nie jestem, ale wczoraj i dziś miałam urlop i... cały dzień coś robiłam ![]() ![]() Kompa prawie w ogóle nie włączam i dobrze mi z tym! ![]() A teraz która to mówiła, że glukozy nie da się przeżyć i tak solidnie straszy wszystkie dziewczyny, które mają to przed sobą?! ![]() ![]() Otóż pragnę poinformować, iż w glukozie najgorsze jest to, co się o niej słyszy, a nie sama glukoza ![]() Owszem, słodka jak cho.le.ra, nie zaprzeczę ![]() Także tym, które mają to przed sobą, polecam nieczytanie innych opinii i przekonanie się na własnej skórze ![]() Odebrałam dziś wyniki. Glukoza ok, daleeeeeeeko do górnej granicy ![]() ![]() Niestety morfologia taka dość ciekawa, sporo parametrów za wysokich, sporo za niskich... Żelazo będzie na pewno, zobaczymy co jeszcze. I tyle u mnie ![]() Nina coś dziś bardzo oszczędna w ruchach ![]()
#1538 |
Zakorzenienie
|
Aaby mi tam też glukoza smakowała, nie wiem po co niektóre ciężarówki tak nakręcają i mówią, że takie straszne itd.
![]() ![]() brawa za tygodnie i wyniki ![]() ![]() chciałam dzisiaj kupić rożek dla Misia, ale nie było fajnych- jednak zamówię z all i z dyńki ![]()
#1539 |
Zakorzenienie
|
ja też dobrze przeżyłąm glukozę, choć z Ewcia ciut gorzej.
Malenstfo tez dzis właśnie kupiłam 2 , a jedynke mam tylko jedno zaczete i jedno całe, i tak mysle ze to zaczęte skończe a tamto zmieszam pól n pół 1 z 2
#1540 |
Zakorzenienie
|
Na glukozę różnie się reaguje. Mi było tylko chwilę niedobrze jakąś godzinę po wypiciu.
Przeczytałam w poczekalni prawie całą książkę:P |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gocha no ja podobnie zrobię..kupiłam dziś 2..1 jeszcze mam...i kilka słoiczków z mięskiem..a w ogóle to zgarnęłam dzisiaj jakieś małe poradniki z Bobovity, były w markecie...i tam było napisane, że np. banana już można dawać...no zgłupieć można ![]() ![]() ![]() I niestety dzień się źle skończył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki!
Nikita, gratuluję owocnej rozmowy. U mnie średnio jest, ale na razie nie mam sił, żeby cokolwiek zmieniać. Generalnie w mojej branży jest teraz straszny kryzys (architektura), w wielu pracowniach zwalniają ludzi albo w ogóle zamykają interesy, dlatego ja na razie czekam. Oficjalnie mam 1/4 etatu ![]() ![]() Aaby, fajny brzuszek ![]() I ogłaszam wszem i wobec, żem ruda i krótkowłosa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! -
Wolałabym nie tak publicznie
![]() Na co jeszcze wpływa biofeedback, oprócz koncentracji? Chyba sobie strzelę coś takiego, jak poczuję się lepiej ![]() Debrah, odnośnie kaszek (pytałaś w innym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniac
Cytat:
Biofeedback działa. Ale dobrze dobrana musi być ilość treningów i rodzaj, a do tego pasuje sobie zrobić specjalne eeg, żeby nie celowac w ciemno. Co do kaszek: mam jaglana holle. Robiłam na swoim mleku, ale na razie jej nie wchodzi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1546 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w sta
Halo Kochane, na posty poodpisuję jutro, a teraz treściwie i na temat:
Mała właśnie się oficjalnie zaręczyła i dźwiga na swym paluszku olbrzymi pierścionek;D ![]() ![]()
![]() |
#1547 |
Zadomowienie
|
Pewnie nikogo nie ma już na forum...
Byłam dzisiaj u laryngologa w związku z moim częstym chorowaniem. Dowiedziałam się że mam bardzo krzywą przegrodę =) bardzo wąskie kanaliki w uszach i jeden jest zapchany. Także dziewczyny nie używajcie patyczków do uszu! Tzn używajcie, ale wkładajcie ich tam głęboko. Dostałam jakiś spray do płukania ucha i mam się zgłosić za parę dni to spróbujemy mi znowu ucho odetkać. A najlepsze jest to że ja wcale nie zauważyłam że gorzej słyszę =) Co do moich dolegliwości z gardłem to mam wrócić w trakcie choroby, bo teraz jest wszystko książkowo. Udało mi się wrócić o normalnej godzinie do domu, nawet pan parkingowy był zdziwiony że widzi mnie o takiej godzinie. Weszłam do domu, zrobiłam sobie obiad i padłam... Obudziłam się teraz, umyje się i dalej w słome... Do k. zajrzyjcie. Mała GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! a gdzie zdjęcia?
Edytowane przez (t)asia Czas edycji: 2013-07-05 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
Witam się jako pani magister
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zadomowienie
|
Ana!!!!!! gratulacje!
Ale żeś nas przetrzymała! I co, nie było tak strasznie?
#1550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, kaszka młodej też nie wchodziła na początku. Bliźniaczkom szwagra też nie bardzo. Trzeba czasu. Teraz młoda ma 2,5 roku, a nadal wcina na drugie śniadanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Do klubu, niestety, nie mam dostępu. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |
Zakorzenienie
|
Mała gratuluje Tobie też
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak to przetrzymała ![]() No ja akurat nie miałam źle ![]() ![]() ![]() ale się cieszę!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Popijam szampana piwem z miodem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Kaśka gratuluje 8 miesiąca ![]() Aaby gościu mnie powalił ![]() ja mówiłam, ze masz iść na zwolnienie ![]() ![]() A w ogóle dzisiaj z tej radości kupiłam sobie prezenty ![]() ![]() A no i mam zamiar jeszcze zamówić parę kosmetyków z Bielendy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Cytat:
A że metoda.działa niech przekona fakt, że dzieciaki mają (oczywiście zbyt mały na ich potrzeby ale... ![]() Z treningami na koncentrację jest też tak że trzeba ich chyba dość dużo, a to może zniechęcac (koszty), i później co jakiś czas warto sobie dla przypomnienia sesję zrobić. Ana: gratki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, dobrze o tym wiem... Byłam na zakupach jakieś 2,5 tygodnia temu, w niedzielę, a w poniedziałek zaczęły się wyprzedaże ![]() Cytat:
Koncentracja w sumie pal licho. Jestem strasznie otępiała, mam zaniki pamięci, nie mam absolutnie żadnego wglądu w siebie, co jest jakąś nowością, bo zawsze dość dobrze potrafiłam siebie określić. Masakra. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w sta
Cytat:
![]() ![]() ![]() POka poka poka! ![]() Ana również gratulacje! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#1556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.dziecko.nestle.pl/produkt...uctid/286.aspx Taką mogę dawać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() wiedziałam ![]() To sobie poswietuj ![]() Czesc ![]()
![]() |
#1558 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() Mała gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Ana super, graty ![]()
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzięki ![]() Mąż robi tosty, a potem jedziemy na działkę... ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-07-06 o 09:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.