|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Teraz, dziecko uśpione, ja z herbata i bonitkami siedzę, cytuje świeże to tamto szlag trafił..i co? Najpierw net padł a teraz znowu jest burza! ![]() Uparcie weszlam z komórki. Od bartka była chyba sylwietta? Co do rozszerzania to ja już nic nie wiem. Ja mam sloik z morela po 4 mcu, to samo z winogronem... Padam, boję sie ze nie poradzę sobie z sesją. Wieczorami ledwo żyję a dopiero wtedy mogę sie uczyć, wczoraj zasnelam z tabletem z otwarta książką...:// Cala: ty jesteś przyzwyczajona że Julasek bezproblemowe dziecię, mówię ci, nic jej nie jest. Duzooo (prawie wszystkie?) watkowych dzieci ma w tym wieku trudności ze spaniem, etap taki. Moja zasypiala sama a teraz nie ma takiej możliwości. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
a może sylwietta
![]() cholera, czekam na ciepłą wodę, bo tata dopiero zapalił w piecu ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- to samo u nas, już się jarałam, że Fifek tak fajnie zasypia, a teraz bujanie od nowa
|
#2403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Chyba masz rację, że to taki etap i trzeba przeczekać.... dzięki taaaaaaa to była sylwietta ![]() sylwietta, co u bartka słychać?
|
|
|
#2404 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja kiedyś tę stronę podawałam i chyba nawet zalinkowana na 1 stronie jest Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
szczytem jest (nie pamiętam która to firma? bobovita chyba?) robienie słoiczka po 4mcu z bananem, brzoskwiniami (tu hipp) i morelą (też hipp), a wszystko to razem jet po 6mcu rozumiecie to w ogóle?Cytat:
Cytat:
Cytat:
jutro reh. A przepraszam, RAZ w kwietniu się obróciła, co filmik z dopingiem dawałam Cytat:
Cytat:
-bobofrut ma sok z malinami po 6mcu -brokuły jako pierwszy słoiczek same ma chyba bobovita - morele po 4mcu ma hipp na bank -kalafior sam bobovita po 4mcu, szpinak z ziemniakami też po 4, gruszkę ma hipp + chyba każda inna firma jako jabłko i gruszkę -bobovita ma groszek po 4mcu jako pierwszy słoiczek, brzoskwinia właśnie hippa po 4 -banan to w ogóle śmiech, niektóe firmy po 4, niektóre po 6 mają - szpinak po 4 jest, śliwki właśnie jak piszesz - truskawki w babydreamowych są po 4 ![]() dlatego dziewczyny nie warto się spinać |
|||||||||
|
|
|
#2405 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41659837]
nie mało ![]() ja? rano z mamą w CH (powstrzymajcie mnie :/ ale no dobra, we wrześniu praca, a ja uczciwie - pustki w szafie.) a potem z dziewczynkami na działce z teściową [/QUOTE] nie mało? a mnie sie wydawało, że ona jak ptaszek dziubie... co kupiłaś?
|
|
#2406 |
|
Zadomowienie
|
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41659837]biedna a ja kiedyś tę stronę podawałam i chyba nawet zalinkowana na 1 stronie jest A od Bartka nie była przypadkiem Ilkas? Tak mi się coś wydaje
|
|
|
|
#2407 |
|
Wtajemniczenie
|
o nie wierze, poczytałam kilka stron naszego wątku na poczekalni, powspominałam... ahhhh...
a tu cisza... no chyba to w kalendarzu zapisze ![]() ide spać. Dobranoc aha, jutro jedziemy do t. ciekawe co to będzie...
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-07-05 o 23:32 |
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę się kapać i czekam na TŻ
![]() Black, udanej imprezy jutro dobranocki ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- no to
|
#2409 |
|
Konto usunięte
|
Cała, dzisiaj sweterek gładki z camaieu (ale naprawdę tani, 25zł, wyprz), koszulkę tam na ramiączkach też chyba 20zł, spodnie hm za 40zł czarne wąskie + gładkie, białe majtki
i 2 t-shirty z reala - dziewczyny, genialne są, gładkie, świetna bawełna, no super! w szoku jestem, kupiłam ostatnio jeden (one damskie takie, z ciut szerszym dekoltem) i dzisiaj 2 inne brałam. No a ostatnio to też 2 sweterki z camaieu jeszcze. Dziewczyny, mam pytanie, powiedzcie mi, ile macie ubrań takich normalnie do chodzenia nie na spacer z dzieckiem na odwal się (czyli dres na przykład), tylko powiedzmy - do pracy, na kawę z przyjaciółką i tak dalej? u mnie tak:spodnie: -jeansy x2 -spodnie w kwiatki -dzisiejsze czarne -bojówki do pół łydki -krótkie spodenki x2 spódniczki: -długa, gnieciona, żółta -długa w etniczne wzory -krótka biała (przed kolano) -tak samo ale granatowa -mini jeans -mini legginsowa - taka... gładka, czarna, bo nie lubię w samych legginsach chodzić - to zakładam do nich taką właśnie swetry/bluzy: -granatowy cienki -różowy cienki rozpinany -czarny ażurowy rozpinany -mały szary -szary wzorzysty nietoperz -szara bluza -polar w pasy bluzki: -kilka gładkich różnego koloru -3 w paski -koszula -t-shirt jakieś 10 sztuk i tyle
|
|
|
|
#2410 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam sie laseczki w koncu postaram sie cos pocytowac, bo na bierzaco jestem z wami, ale jakos sie nie umiem wbic w watek
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ninaa kochana szacuneczek za obrone mozesz juz teraz pisac tytul przed nazwiskiem ![]() Silver Lady, ale wam zazdroszczze spotkania ... Ja caly czas gdzies tam wierze ze do lodzi sie wybierzecie kiedys ![]() Szklanko mam nadzieje, ze wsyztsko bedzie oki i szybko wrocisz do zdrowia, super ze mozesz karmic ![]() Zaraz dopisze co u mnie, bo chyba mnie tz z laptopa wywali, bo umyl gary i bedzie chcial usiasc ... swoja droga zmywa, czyzby liczyl na jakas nagrode ... ale jak jak mloda rozwalona na wyrku w najlepsze ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Szajus u mnie sie wstyd przyznac, ale sa 3 szafy ubran i 12 kartonow z ikea ... jestem zbieraczem, nie umiem sie pozbyc ubran, a chodze w kilku na krzyz ... oczywiscie nigdy sie nie mam w co ubrac
|
|
|
#2411 |
|
Konto usunięte
|
A ja wyrzucam, tyle, że ogrom w SH kupuję więc mi potem nie szkoda. Ostatnio dopiero nowe zaczęłam kupować, bo mi się samej siebie żal zrobiło.
|
|
|
|
#2412 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
to teraz pisz co u Was!! Cytat:
Cytat:
Szklanka ma dobrą pamięć to mój małż...i to ja jestem od Bartka ![]() Swoją drogą Cała masz niezłe wyczucie, bo właśnie wróciliśmy z urodzin Bartka 3-letniej córki Chociaż....jedna akcja była meeega niewesoła....baaardzo. Ale to grubsza opowieść. Od tamtego czasu już małż trzyma trochę dystans do rad kogokolwiek ![]() Przeleciałam Was szybciutko i idę spać bom padnięta. Na urodzinach było mega wesoło. I Milcia była taaaka grzeczna Padła po imprezie w 5 sekund. Do jutra dziewczynki ps. jeszcze mi się przypomniało. Cała moja Milka je prawie tak samo jak Ty opisałaś. I nigdy nie myślałam, że to mało Jak widzę, że jest radosna, nie wygląda mi na głodną to chyba jest ok A co do tabelki na opakowaniach mm to ona nigdy tak nie jadła jak tam piszą
|
|||
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2414 |
|
Zadomowienie
|
kurcze dziewcYnki moja mala nie chce nic jesc oprocz cycka ... skinczyla 5,5 mies ma 71 cm i wazy 6400 mi sie wydaje takas taka chudzinka ... nie chce sloiczkow obiadkow wogole, deserki to jak jej podpasuje ale jak zje pol malego to jest wielkie swoeto ... kaszki od 3 dni probuje jej podac na kolacje i tez lipa, chociaz zjadla dzis 20 a i tak robie pol porcji :/ mialam wprowadzac gluten ale do czego mam jej dosypywac .. zaczelam czytac o dzieciach piersiowych i bardzo czesto jest tak ze nie chca jesc nic tylko cyca i sa wybrednymi niejadkami jak sa starsze .....
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie marysi, ale Ci napisałam na PW.
|
|
|
|
#2416 |
|
Zadomowienie
|
Jutro ugotuje 1 raz dla mlodej ziemniaka z marchewka, a noz zje ... Takbym chciala ...
Kupilam jej te pampersy wielokrotnego uzytku ... przyznam szczerze, ze nie sadzilam, ze beda trzymaly siku w srodku a trzymaja ... jednak narazie zlozylam je tylko 3 x bo nie mam wkladek na kupke, jutro zamowie i bede uzywala ich czesciej ... Nancy, a Ty chyba pytalas mnie wczesniej co mysle o psie w bloku ... Ja sama mam psa w mieszkaniu. Uwazam, ze jesli pies wychodzi na spacery na ktorych zuzywa sie jego energie to spokojnie moze byc w domu ... My mamy owczarka niemieckiego, wychodzi na 4 spacery w tym 3 higieniczne takie ok 25 min i 1 dlugi godzinny czasami jeszcze dluzszy ... MOj tz zawsze mu rzuca patki. zeby spozytkowac jego energie, czesto biega przy rowerze, jezdzimy go kapac jak jest cieplo ( HOPE wiesz, jak bardzo labradory kochaja wode ) ... Moim zdaniem nieraz pies w bloku, kamienicy ma lepiej niz takie podworkowe ... znam ludzi, ktorzy maja psa na podworku, a nigdy nie byli z nim na spcerze, bo po co, pies ma podworze
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to jest oparte na indeksach glikemicznych ( uregulowaniu wyrzutów insuliny do krwi) i nie łączeniu tłuszczów z węglowodanami i średnim indeksie. A je się tłuszcze , węglowodany i białka.A tak wogóle to twórcom tego sposobu jest kardiolog. To jest o tyle fajne, że jak ktoś nie wie jak racjonalnie się odżywiać to ma super materiały do tego celu. |
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41660370]Cała, dzisiaj sweterek gładki z camaieu (ale naprawdę tani, 25zł, wyprz), koszulkę tam na ramiączkach też chyba 20zł, spodnie hm za 40zł czarne wąskie + gładkie, białe majtki
i 2 t-shirty z reala - dziewczyny, genialne są, gładkie, świetna bawełna, no super! w szoku jestem, kupiłam ostatnio jeden (one damskie takie, z ciut szerszym dekoltem) i dzisiaj 2 inne brałam. No a ostatnio to też 2 sweterki z camaieu jeszcze. Dziewczyny, mam pytanie, powiedzcie mi, ile macie ubrań takich normalnie do chodzenia nie na spacer z dzieckiem na odwal się (czyli dres na przykład), tylko powiedzmy - do pracy, na kawę z przyjaciółką i tak dalej? u mnie tak:spodnie: -jeansy x2 -spodnie w kwiatki -dzisiejsze czarne -bojówki do pół łydki -krótkie spodenki x2 spódniczki: -długa, gnieciona, żółta -długa w etniczne wzory -krótka biała (przed kolano) -tak samo ale granatowa -mini jeans -mini legginsowa - taka... gładka, czarna, bo nie lubię w samych legginsach chodzić - to zakładam do nich taką właśnie swetry/bluzy: -granatowy cienki -różowy cienki rozpinany -czarny ażurowy rozpinany -mały szary -szary wzorzysty nietoperz -szara bluza -polar w pasy bluzki: -kilka gładkich różnego koloru -3 w paski -koszula -t-shirt jakieś 10 sztuk i tyle [/QUOTE]Jeansy -1 szt Spodenki - 2 szt Spódniczki - 1 szt Swetry - 3 szt Bluza - 1 szt Bluzki - tych to mam dużo, na ramiączkach , z rękawkiem . O matko nie mam w czym chodzić :screwy:Chyba zaniedbałam swoją garderobę po porodzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-07-06 o 02:48 |
|
|
|
#2419 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Hej Wam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dobranoc, oby nocka była udana Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wczas, nie ma co[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41660370]Cała, dzisiaj sweterek gładki z camaieu (ale naprawdę tani, 25zł, wyprz), koszulkę tam na ramiączkach też chyba 20zł, spodnie hm za 40zł czarne wąskie + gładkie, białe majtki i 2 t-shirty z reala - dziewczyny, genialne są, gładkie, świetna bawełna, no super! w szoku jestem, kupiłam ostatnio jeden (one damskie takie, z ciut szerszym dekoltem) i dzisiaj 2 inne brałam. No a ostatnio to też 2 sweterki z camaieu jeszcze. Dziewczyny, mam pytanie, powiedzcie mi, ile macie ubrań takich normalnie do chodzenia nie na spacer z dzieckiem na odwal się (czyli dres na przykład), tylko powiedzmy - do pracy, na kawę z przyjaciółką i tak dalej? u mnie tak:spodnie: -jeansy x2 -spodnie w kwiatki -dzisiejsze czarne -bojówki do pół łydki -krótkie spodenki x2 spódniczki: -długa, gnieciona, żółta -długa w etniczne wzory -krótka biała (przed kolano) -tak samo ale granatowa -mini jeans -mini legginsowa - taka... gładka, czarna, bo nie lubię w samych legginsach chodzić - to zakładam do nich taką właśnie swetry/bluzy: -granatowy cienki -różowy cienki rozpinany -czarny ażurowy rozpinany -mały szary -szary wzorzysty nietoperz -szara bluza -polar w pasy bluzki: -kilka gładkich różnego koloru -3 w paski -koszula -t-shirt jakieś 10 sztuk i tyle [/QUOTE]Jakbym miała rozpisać całą szafę to by dnia nie starczyło. A już dawno nic nie kupowałam, tyle, że ja bardzo szanuję rzeczy no i mam zapas kurtek, butów, koszulek, wszystko poupychane a jak trza coś znaleźć to masakra jest. Jakiś czas temu próbowałam uporządkować toto i wyrzucić co niepotrzebne i wyrzuciłam jeden dziurawy sweter a reszta powędrowała z powrotem do szafy ![]() Kija u nas jak chodzi o spanie to też tak było rano mleczko tż dawał przed pracą a potem spańsko do 11, 12. Ale od jakiegoś czasu już budzi się przed 7 i już spać nie idzie, także u nas się skończyły piękne czasy. Szkoda ![]() Ale pogoda! Od 21 ciągle pogrzmiewa i średnio co 10 minut jest oberwanie chmury. ![]() Jeszcze Wam opowiem dzisiejszą sytuację. Fajna pogoda była, więc Oli pod pachę, koc i poszliśmy do parku. Wchodzę tam, około 13.30 i jak codzień zazwyczaj mnóstwo ludzi w tym dużo opalających się, tak dziś pustki żywej duszy nie było, a słonko świeciło i temperatura w sam raz. No ale nic. Rozłożyliśmy się w cieniu, niezbyt daleko bo jakoś nieswojo się poczułam przez to że tak pusto. Oli spał w wózku, ja czytałam wizaż na telefonie. Przeszedł obok mnie jakiś facet. Za chwilę znów ten sam. I tak jeszcze dwa razy aż w końcu usiadł na trawie kilka metrów od nas. Stwierdziłam, że dziwne to więc spakowałam manatki i poszłam na drugą stronę parku. Niestety tam też ludzi nie było, a co zrobił facet? Wstał i poszedł za mną! Więc ja od razu do głównej ulicy i z parku wyszłam, a kątem oka widziałam że ten się za mną rozglądał. Nie był to może menel, ale żaden z niego elegancik też nie... Zrobiłam spacer wkoło parku główną ulicą a potem tam wróciłam bo musiałam małego nakarmić. Dalej żywej duszy w parku, rozglądałam się na wszystkie strony za tamtym facetem... No wystraszyłam się. Dopiero przed 16 zaczęli się schodzić ludzie a tamtego już nie widziałam. Ale nie wiem czy jeszcze pójdę sama do parku odpoczywać na trawie, tak mnie nastraszył nie cierpię mojego miasta pod względem bezpieczeństwa! ![]() Lecę się myć i spać, dobranoc baby |
|||||||
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Dzień dobry
![]() Wszystkie śpicie jeszcze Miłego dnia ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Aga, my juz od 6 obudzone
Milej soboty mamuśki |
|
|
|
#2422 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41660370]
spodnie: -jeansy x2 2 -spodnie w kwiatki -dzisiejsze czarne 1 -bojówki do pół łydki -krótkie spodenki x2 niebieskie 1 rybaczki białe 1 spódniczki: -długa, gnieciona, żółta -długa w etniczne wzory -krótka biała (przed kolano) -tak samo ale granatowa -mini jeans -mini legginsowa 1 - taka... gładka, czarna, bo nie lubię w samych legginsach chodzić - to zakładam do nich taką właśnie czarna 1 i szara ołówkowa 1 sukienki 2 (czarna i czarno-miętowa), a u Ciebie nie ma sukienek? malinowa nad kolano swetry/bluzy: -granatowy cienki -różowy cienki rozpinany -czarny ażurowy rozpinany -mały szary -szary wzorzysty nietoperz -szara bluza -polar w pasy szary zapinany i zwykły miętowy dłuższy zapinany czarny krótki 5 żakietów w różnych kolorach (taka praca) bluzki: -kilka gładkich różnego koloru z rękawem długim, krótkim i 3/4 -1 w paski -koszula biała i w kratę zieloną -t-shirt 3 szt jakieś 10 sztuk tuniki dopasowane 3 bokserki 2 + Buty przez duże B i tyle [/QUOTE]a i tak nie mam się w co ubrać ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Eff a nie możesz go z przodu wieźć żeby Cię widział a Ty jego? Jak jesteś z T. to do mnie jest jakieś pół godziny jazdy (na skróty) - na priv Ci napiszę. A kiedy to jeszcze nie wiem, musimy się zgrać wszystkie z Wisienką i zeby pogoda była, bo się niby nie rozpuścimy ale dzieciaczkom by lepiej było na polu Black udanej imprezki
Edytowane przez e_vel Czas edycji: 2013-07-06 o 07:55 |
|
|
|
#2423 | ||
|
Zakorzenienie
|
muszę sobie spisać
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41659837]biedna a ja kiedyś tę stronę podawałam i chyba nawet zalinkowana na 1 stronie jest nie mało ![]() helooooł? Dorotka nadal nie jutro reh. A przepraszam, RAZ w kwietniu się obróciła, co filmik z dopingiem dawałam Agatka mi tak huggiesy przeriurywała koszmarnie! No to bądź człowieku mądry i pisz wiersze - z tego, co pamiętam: -bobofrut ma sok z malinami po 6mcu -brokuły jako pierwszy słoiczek same ma chyba bobovita - morele po 4mcu ma hipp na bank -kalafior sam bobovita po 4mcu, szpinak z ziemniakami też po 4, gruszkę ma hipp + chyba każda inna firma jako jabłko i gruszkę -bobovita ma groszek po 4mcu jako pierwszy słoiczek, brzoskwinia właśnie hippa po 4 -banan to w ogóle śmiech, niektóe firmy po 4, niektóre po 6 mają - szpinak po 4 jest, śliwki właśnie jak piszesz - truskawki w babydreamowych są po 4 ![]() dlatego dziewczyny nie warto się spinać wiem, że Twoja Dorka się póki co nie przewraca ale wykonujecie ćwiczenia i niedługo będzie hasać jak sarenka z brzuszka, z plecków. A u nas z racji tego, że jeszcze "dużo czasu" do przewracania to nikt się tym nie przejmuje ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41660370] Dziewczyny, mam pytanie, powiedzcie mi, ile macie ubrań takich normalnie do chodzenia nie na spacer z dzieckiem na odwal się (czyli dres na przykład), tylko powiedzmy - do pracy, na kawę z przyjaciółką i tak dalej? u mnie tak:spodnie: -jeansy x2 -spodnie w kwiatki -dzisiejsze czarne -bojówki do pół łydki -krótkie spodenki x2 spódniczki: -długa, gnieciona, żółta -długa w etniczne wzory -krótka biała (przed kolano) -tak samo ale granatowa -mini jeans -mini legginsowa - taka... gładka, czarna, bo nie lubię w samych legginsach chodzić - to zakładam do nich taką właśnie swetry/bluzy: -granatowy cienki -różowy cienki rozpinany -czarny ażurowy rozpinany -mały szary -szary wzorzysty nietoperz -szara bluza -polar w pasy bluzki: -kilka gładkich różnego koloru -3 w paski -koszula -t-shirt jakieś 10 sztuk i tyle [/QUOTE]ja niby mam całą szafę ubrań ale jak przyjdzie co do czego to nie mam się w co ubrać ![]() Cytat:
![]() co do psów to u mnie na osiedlu tak jak pisałam, mnóstwo dużych psów (ale są też małe szczury na smyczy) i raczej właściciele nie chodzą z nimi na godzinne czy nawet pół godzinne spacery ale to spacer wokół bloku czasem tyle ile spalić kiepa i do domu. Cytat:
![]() u nas pobudka o 4:30 zjadł, pogadał do mnie pół godziny i w kimę dalej (sam usnął .dziewczyny, co polecacie jako zamiennik Biogai? |
||
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2425 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o organizacji urodzin Bartek na pewno wie wszystko! ![]() nina, mam takie pytanie, dziwne może.. ![]() marsi ma nick marsi, a Ty do niej piszesz marYsi, zawsze mnie zastanawia czemu tak? ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć i czołem, nocka ładna, dwie butle po 12 i o 5, pobudka przed 8 ![]() a mi sie jakas wysypka na rękach od wewnątrz zrobiła, bo to chyba nie mozliwe zeby mnie komar uwalił w 20 miejscach ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
dziwna sprawa, myślisz, że przepłoszył wszystkich ludzi z parku? boję się takich ludzi, nie wiadomo czego chce i co po glowie chodzi. ja bym nie miała odwagi tam wrócic na karmienie, chyba bym wolała stać na środku ulicy ![]() Morał z tego taki, że masz się tam nie rozkładac jak nikogo nie ma bo może ten dziad poluje na jakąś okazje...
|
|
|
#2426 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
z mamusią ![]() i to jak spał, ho ho ho - sma sie z boku na bok majgał na spanku, lapki skladał pod policzkiem i spiochal na całego wyjasniła sie sprawa, ze od Bartka to Ilkas ale pogoda, jak łikend no to wiadomo- leje po czice nawet slad nie został, a od rana bębni po parapetach i pochmurno, ehhhhhSzaja, co do ubran- ja mam dwie szafy i pod łózkiem w kartonach, bo ja jestm maniaczka, nie umiem sie pozbyc ubran/butów np niezniszczonych, niemodnych, zawsze zostawiam, majac nadzieje, ze moda wróci ewentualnie przerabia mi mama z dwóch spódnic jedną a i tak staję przed szafą z niesmiertelnym "nie mam sie w co ubrac"
|
||||
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Black udanego panieńskiego
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane.
TŻ wrócił o 3:30 w całkiem dobrym stanie, oprócz tego, że idioci pływali w rzece i coś sobie ze stopą zrobił. Ehhh. Zostawić facetów samych to... żal. I idziemy zaraz po maślankę, bo musi się doprowadzić do porządku, zanim wyruszymy z siostrą na zakupy - on zostaje w domu z małą. ![]() Dziękuję, postaram się wyluzować i bawić najlepiej, jak będę mogła. |
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow- chybabym sikała po gaciach ze strachu... nie chodz tak więcej... i w zyciu bym sie nie wróciła nawet zeby nakarmic- juz chyba bym wolała na najruchliwszym skrzyżowaniu cyca wsytawic..... uwazaj
|
|
|
|
#2430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bez cycolenia? załamujesz mnie kobietoooooooooo.... ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Black, a wiesz, ze mi się śniłaś dzisiaj i to właśnie nad wodą, czyżby to miało związek z Twoim TŻ... jestem prorokiem ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- coś fewci wczoraj nie było po południu i dziś z rana też nie zdała relacji z nocki. fewcia, gdzie się podziałaś? ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

i już jedna była, teraz niedługo druga się szykuje

w środę mój mąż pojechał w delegację, ale na noc miał wrócić i w czwartek jechać znowu. Na szczęście zawiózł nas rano do Rodziców, bo ja się coś kiepsko czułam, to stwierdziłam, że będę miała pomoc. Po południu dostałam gorączki, gardło bolało jak opętane, brałam wszystko co mogłam i liczyłam, że mi minie. Ja nie byłam w stanie nawet wrócić na noc do domu, tylko zostałam u Rodziców. W czwartek to samo, gorączka, ja bez lekarza (moja jest na urlopie, inny termin na poniedziałek) i doszedł mi ból ucha. Ale jaki
a ja kiedyś tę stronę podawałam i chyba nawet zalinkowana na 1 stronie jest
) i teraz niedawno znów 120 ml mleka.

szczytem jest (nie pamiętam która to firma? bobovita chyba?) robienie słoiczka po 4mcu z bananem, brzoskwiniami (tu hipp) i morelą (też hipp), a wszystko to razem jet po 6mcu 

nie mam w czym chodzić :screwy:

TŻ wrócił o 3:30 w całkiem dobrym stanie, oprócz tego, że idioci pływali w rzece i coś sobie ze stopą zrobił. Ehhh.