|
|
#2071 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Ciężka jest ta sytuacja z matką,czuję się bardzo źle z myślą,że siedzi już 3 dzień pewnie u jakiegoś pijaka i razem piją...Albo i więcej.Brak słów.Ja też miałam w planach wspólne wakacje ,no ale ... Jadę z koleżankami,oby wypaliło Wchodzę na fb,odruchowo sprawdzam profil ex,a tu patrzę,konto usunięte, prawie od razu po tym jak mu oznajmijałam, że nie chce z nim być.A to pech
|
|
|
#2072 |
|
BAN stały
|
Nie wiem czy dobrze robię,ale napisałam do brata tego chłopaka z którym się spotykałam,że skasowały mi się numery i że chciałabym numer jego brata czy by mi podał.
Bo w pracy go nie zobaczę przez tydzień ja i on mamy teraz urlop,a do niego nie mam jak napisać bo nie mam jego numeru a jego brata mam akurat na Facbooku. Muszę mu też okazać zainteresowanie bo inaczej zepsuję do końca wszystko przez to,że jestem taka niedostępna. |
|
|
|
#2073 |
|
Zadomowienie
|
Eh ale mi dzisiaj źle...skopcie mnie bo nie daje rady...
|
|
#2074 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale co Cię tak dołuje? Tęsknota za nim?
|
|
#2076 |
|
Raczkowanie
|
Naomi przeczytałem nieco twoich postów w wolnej chwili i muszę przyznać że bardzo dojrzałaś i wydoroślałaś po ostatnim związku , jest duży i zauważalny kontrast i duży plus
![]() chociaż pewnie dla ciebie to marne pocieszenie |
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
po ostrych slowach jakie powiedzialam Mlodemu to zaczol sie do mnie czesciej odzywac ... od 2 dni zostawiamy sobie wiadomosci i bardzo mozliwe ze w niedziele sie spotkamy ![]() jutro jestem w sklepie i ciekawa jestem czy przyjdzie ? jutro jest rowniez dzien pocalunku haha a my w tym dni sie spotkalismy i pocalowalismy ![]() dzisiaj do pracy poszlam w sukience i myslalam ze oszaleje :/ ciagle sie na mnie chlopaki patrzyli :/ ehh pytali czy mam majtki na sobie
|
#2078 |
|
BAN stały
|
Podobno ktoś z zakładu ode mnie nagadał temu chłopakowi,z którym romansuje że się w nim zakochałam i za nim szaleję
![]() Hehe właśnie z nim smsuje niezle mieć romans w pracy ludzie gadają głupoty i jest po po prostu szał.Nigdy więcej romansów w pracy ... Napisałam mu tylko,że byłam nim zauroczona teraz chyba trochę mniej.Najlepsze jest to,że mówiłam to koleżance z pracy która była ze mną na imprezie i wredna oszustka wszystko powiedziała.I jeszcze przeciwko mnie go ustawia,bo podobno jej się koleś podoba.Już kiedyś mówiła,że gdyby wiedziała,że ma u niego szanse to by do niego startowała.Jeszcze wszystko przeciwko mnie się obróci.No jak tak można,nie ufam już tej koleżance. Najchętniej bym mu napisała,że się nie zakocham,że nie ma się o co martwić.Oddziele jakoś seks od związku.I z tego nic nie będzie tak jak chciał.Bo teraz to mi w ogóle spieprzy po tym co ludzie gadają.Ma przyjechać we wtorek do mnie zaproponowałam mu spotkanie nie wiem co mam teraz robić żeby odkręcić to co ludzie powiedzieli bo wyjdzie na to że się w nim zauroczyłam i on nawet związku bez zobowiązań nie będzie chciał bo się wystraszy :/ ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Dlaczego on takie pytania mi zadaje czy jestem nim zauroczona?Jednak się chyba wystraszył,że mogę go usidlić :/ Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-07-05 o 21:55 |
|
|
|
#2079 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie teraz wróciłam z pracy
mam trochę zły humor. Dziewczyny, poradzicie coś?
|
#2080 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czas wypełnić na maxa byle za dużo nie myśleć ![]() Ja odnalazłam swoją pasję i mam znajomego fotografa i mnóstwo zdjęć mi robi.Pierwsza sesja w studio a teraz w zeszłą sobotę cały dzień w plenerze ![]() Dostałam już mnóstwo innych propozycji od fotografów na maxmodels tylko boję się jakoś z innym fotografem zdjęcia mieć
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-07-05 o 22:05 |
|
|
|
|
#2081 |
|
Raczkowanie
|
Och, chciałabym bardo, żeby było dobrze, kochana
![]() super z tymi zdjęciami! Ja czasami maluję modelki do sesji, niestety na razie nie mam czasu, bo ciągle pracuję w weekendy ale jakbyś posukiwała wizażystki i jesteś z Wawy to służę pomocą ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- A co się dzieje, hm? Komuś trzeba spuścić łomot? :P
|
#2082 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jestem z Bydgoszczy ![]() A ja z exa to chyba juz sie na dobre wyleczylam,ograniczylam kontakty ze wspólnymi znajomymi,zerwalam kontakt i od razu czuje sie lepiej i juz nawet o nim nie myśle tyle.Tylko na urodziny mu życzenia złożę bo tez mi złożył ![]() To z bardzo fajna pasja z malowaniem modelek
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-07-05 o 22:43 |
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Jestem gotowa na spuszczanie łomotu ![]() Nadal były? Mi mój potrafi tak zepsuć humor, ze pól paczki fajek nie mam w godzine... A na drugi dzień wracam do normy
|
|
|
|
#2084 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie pije juz tyle,nie potrzebne mi aż tak imprezy.Moze po mału sie wylecze z tego ? ![]() Moze kiedyś będę sie z tego śmiała.Gdzieś tam na dnie zostanie na zawsze. |
|
|
|
|
#2085 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana! to nie tylko pasja, skończyłam szkołę plastyczną i wizaż to moja praca i moje 2 życie ![]() Ja się jeszcze nie wyleczyłam, ale cóż. Jak daje mi średnio znać o sobie co 2 tygodnie to ciężko. Ale zablokowałam go wczoraj na fejsie, zbierałam się do tego bardzo długo, i wiesz co? Smutno mi bardzo, ale ulżyło mi. Wczoraj przegiął pałkę i stwierdziłam, że nie dam się tak traktować. ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Mam nadzeję, ze się wyleczysz, życzę Ci tego z całego serca ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Ja sie wczoraj tak wkurzyłam, że przepłakałam pół nocy ale żyję, mam wory od oczami, ale stwierdziłam, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Musi być
|
|
#2086 |
|
Zadomowienie
|
Sama nie wiem. Raczej tak. A to już tyle miesięcy. Nie wiem, chyba coś ze mną nie tak. No jak Boga kocham już nigdy więcej nie chcę się zakochać,znowu mi ktoś zrobi krzywdę i już nie wyjdę z tego. Co ja mówię,z tego obecnego nie wyjdę.
Mi możecie, bo moja pierwsza miłość dalej mi nie chce z głowy wyjść.. a może to tylko pms ....Były,a co.Ale mój się nie odzywa. Zobaczymy czy dzisiaj zadzwoni.
|
|
#2087 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A jeśli zadzwoni, to co?
|
|
#2088 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam dosyć skomplikowaną sytuację jakieś pół roku temu zostawił mnie chłopak, którego kochałam nad życie, nie mogłam się po tym pozbierać, działy się ze mną okropne rzeczy. Jednak od jakiś dwóch miesięcy zaczęłam się spotykać z innym facetem byłam sceptycznie do niego nastawiona odmawiałam zaproszeń na spotkanie ciągle, jednak się przełamałam i zaczęłam się z nim częściej spotykać wydawało mi się że jest fajnie, ale jakiś miesiąc temu mój były mnie zszokował przyszedł z bukietem kwiatów zaczął przepraszać i wytłumaczył wszystko, od tamtej pory coś we mnie pękło, okazało się że on nadal mnie kocha i mówił że mimo wszystko będzie czekał na mnie, uwierzyłam mu bo go znam od daawna, wszystko do mnie wróciło ciągle o nim myślę, bez przerwy, uświadomiłam sobie jak ja go bardzo kocham i to jest ten jedyny. Wszystko byłoby prostsze gdyby nie to, że jestem z kim innym jest dla mnie bardzo dobry, ale ja nie potrafię odwzajemnić mu już tych uczuć, jest mi z tym wszystkim ciężko, muszę przeczekać trochę i sprawdzić czy nadal tak będzie, jeśli tak to chyba nie ma co ciągnąć tego związku...
|
#2089 |
|
Zadomowienie
|
Hm,no nic,odbiorę i pogadam..
Dziękuję ![]()
|
|
#2090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zgadzam się z tą opinią, jedyne co, to nauczyłam się więcej na temat związków, ale na pewno nie dojrzałam ani nie wydoroślałam.Cytat:
Cytat:
|
|
#2091 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem. Nie rozpamiętuję.Niczego sobie nie wspominam,ale nie było jeszcze ani 1 dnia,żebym o nim nie pomyślała. Nie wiem jak to powinno wyglądać, pierwszy raz w życiu jestem w takiej sytuacji.
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Może czujesz, że to jest niedokończona sprawa? Wtedy bardzo trudno zapomnieć. Dlatego najlepiej doprowadzić do sytuacji, w której już nic nie zostanie do powiedzenia czy zrobienia
|
#2093 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Rozmawiałam niedawno z nim na ten temat, widzę, że wydoroślał, zawsze zależało mu na moim szczęściu, na siebie nie patrzył, zawsze się poświęcał, i to mnie w nim zauroczyło najbardziej Powiedział mi, że może nawet kilka lat czekać, bo jestem tylko ja i innej nie będzie, i wiecie co? Wierzę mu, bo ja wiem jaki jest zawzięty, możecie pomyśle, że jestem naiwna, ale jest inaczej, znam go od dawna i wiem dobrze jak się zachowuje w różnych sytuacjach. Wydaje mi się, że powinnam zaczekać trochę jeszcze zanim mu powiem o tym że nadal go kocham, nie chce podejmować pochopnych decyzji. Nie jest mi też od tak obojętny aktualny chłopak, ale mam wrażenie że on dla mnie jest bardziej jak przyjaciel, a u niego na odwrót planuje już co będzie z nami za kilka lat, nie lubię patrzeć tak daleko w przyszłość, zbyt szybko się z nim wszystko potoczyło i wydaje mi się, że prędko może się skończyć...
|
|
#2094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze kiedyś będzie moim mężem i tak za x lat:P
|
|
|
#2095 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a eks... cholera, namącił ci w głowie. Jesteś pewna, że to ta wielka miłość?
|
|
|
|
|
#2096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bądź ostrożna, bo ten tekst, że tylko Ty i innej nie będzie jest podejrzany i banalny, czyżby coś mu z kimś innym nie wyszło?![]() Cytat:
Mam jednak nadzieję, że czeka na Ciebie lepsza opcja
|
|
#2097 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dla mnie trochę dziwne jest, że po miesiącu związku deklaruje mi wielką miłość i marzy mu się Bóg wie co... Ale też nie chcę go zbytnio zranić, sam jest po dwóch związkach, w których dziewczyny go zostawiały, jak na ironię, bo kochały innych...A eks...ja już na początku związku wiedziałam, że to ten jedyny, tylko zawsze u nas w związku był jeden problem a mianowicie, zapominaliśmy o szczerych rozmowach co nas boli i to przyczyniło się do rozpadu, więc dla mnie szokiem było pierwsze po kilku miesiącach spotkanie na którym powiedział wszystko co czuje prosto w oczy, wiem ile to go kosztowało odwagi, co ciekawe, specjalnie "najechał" aktualnego chłopaka i pierwsze o co się go zapytał to "czy nie zrobisz jej krzywdy?", życzył mi nawet szczęścia z tym chłopakiem, i to nie zgryźliwie, powiedział, że zależy mu na moim szczęściu i jeśli mam być z nim szczęśliwa to on z tym postara się pogodzić. Tragedia od kilku dni mam kompletny mętlik w głowie, muszę może przeczekać trochę i pomyśleć na trzeźwo
|
|
#2098 |
|
Raczkowanie
|
Śmiech mnie zbiera, mój ex przyjechał do mnie rano z Rafaello bo chciał "przeprosić". Powiedziałam mu że i tak nie wrócę do niego i że jego starania PO FAKCIE nie przyniosą żadnego skutku bo to tylko chwilowe (znając go). Pojechał z piskami opon. Później zaczął mnie wyzywać przez sms, a następnie powiedział żebym PRZYSZŁA do niego dziś na 7 i że nie pożałuję, powiedział też że i tak wie że będziemy razem i nie wyobraża sobie innego przy mnie. Haha chyba mu się coś w głowę dzieje serio.
Nie ma szans nie wrócę do niego nigdy, powiedziałam mu że od teraz rozpoczynam nowy etap w życiu i z tego się cieszę, a on mi na to - "jadę na wakacje za 2 tygodnie Z TOBĄ" <---- niezły prorok
|
#2099 |
|
Raczkowanie
|
... a ja mam jakis atak melancholii, no litosci piaty rok idzie
|
|
|
|
#2100 |
|
Zadomowienie
|
no i zadzwonił.Rozmawialiśmy ponad godzinę. Nie mogliśmy się nagadać. Ehh.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:48.

Bardzo współczuję
Ciężka jest ta sytuacja z matką,czuję się bardzo źle z myślą,że siedzi już 3 dzień pewnie u jakiegoś pijaka i razem piją...Albo i więcej.Brak słów.

....
Nie zgadzam się z tą opinią, jedyne co, to nauczyłam się więcej na temat związków, ale na pewno nie dojrzałam ani nie wydoroślałam.