|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
LIPIEC wymienię Kanebo, Shiseido, Chanel, Collistar, Estee Lauder
Witam, mam na wymianę:
1. Samoopalacz Estee Lauder Bronze Goddness Tinted Self-Tan Golden Perfection Gelee for Body - Tester,zostalo ok połowy, może troszkę mniej z 150 ml 2. Collistar Krio Żel antycellulit - opakowanie 400 ml z pompką zużyłam może ze 2-3 cm. Za bardzo chłodzi ![]() 3. Kanebo Sensai Cellular Performace Hydrachange Eye Essence - Tester żelu pod oczy 15 ml, cięzko ocenić zużycie, jakieś 5 ml może 4. Shiseido Pureness Matyfying Moisturizer Oil Free- krem nawilżająco matujący - Tester z 50 ml zostało troszkę mniej niż połowa, genialnie matuje! 5. Kanebo Sensai Cellular Performace Recover Concentrate For Eyes - krem pod oczy - Tester, 15 ml, używałam przez 2 tygodnie, cięzko ocenić ile go zostało. 6. Kanebo Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Concentrate - Tester 40 ml, uzyłam kilka razy, rozświetlająy koncentrat przeciwzmarszkowy.[/COLOR] 7. Clinique Even Better Make Up Spf 15 kolor 16 golden neutral - 30 ml uzyłam może z 4 razy. 8. Kanebo Sensai Cellular Performance Emulsion II Moist - Tester - opakowanie 100 ml, zostala 1/4, nawilża genialnie! 9. Estee Lauder Zero Smudge Liquid Eyeliner - kolor 02 brown - dwa razy użyłam 10. Dior Diorliner kolor 298 - użyty kilka razy 11. Kanebo Sensai Sensai Concealer - korektor w pędzelku tester kolor CB01 Light, nieużywany. Wymienię najchętniej na ubrania, buty rozm 39, pilnie szukam orginalnej, ciekawej torebki, poszukuję też dużego toniku 400 ml Clinique, mleczek do demakijażu. Pozdrawiam Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2013-08-03 o 18:52 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LIPIEC wymienię Kanebo, Shiseido, Chanel, Collistar, Estee Lauder
Witaj, nie wiem czy Cię coś zainteresuje bo mam same farby do włosów
- wszystkie NOWE nic nie zużyte oczywiście.Wszystkie kupiłam w przeciągu 1,5 m-ca , szkoda żeby leżały bo nie mało kasy na nie wydałam. Tak to jest jak się nie wie czego się chce. A więc jeśli coś Ci wpadnie w oko (albo komuś) to zapraszam ![]() 1. Loreal Recital Preference G 5.3 Virgine (Jasny brąz złocisty) 2. Loreal Recital Preference M2 5.25 Antigua (mroźny kasztan) 3. Loreal Recital Preference K2 7.43 Shangrilla (miedziany blond) 4. Syoss Oleo Intense 6-76 złocista miedź (warm copper) 5. Loreal Casting Creme gloss (do 28 myć) 535 (czekolada) 6. Garnier Color Naturals Creme 6.46 (miedziana czerwień) Macie coś ciekawego to piszcie
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1. Samoopalacz Estee Lauder Bronze Goddness Tinted Self-Tan Golden Perfection Gelee for Body - Tester,zostalo ok połowy, może troszkę mniej z 150 ml? |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do wątku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post41579623 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
#8 |
|
BAN stały
|
Witaj Barboo
![]() Bardzo mile wspominam wymianę z Tobą, z tym razem zainteresowały mnie: 6. Kanebo Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Concentrate - Tester 40 ml, uzyłam kilka razy, rozświetlająy koncentrat przeciwzmarszkowy. 11. Kanebo Sensai Sensai Concealer - korektor w pędzelku tester kolor CB01 Light, nieużywany. Zaraz zakladam nowy watek ciuszkowy; daj znac czy wybierzesz cos dla siebie
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Kanebo Sensai Cellular Performace Hydrachange Eye Essence - Tester żelu pod oczy 15 ml, cięzko ocenić zużycie, jakieś 5 ml może Kanebo Sensai Cellular Performace Recover Concentrate For Eyes - krem pod oczy - Tester, 15 ml, używałam przez 2 tygodnie, cięzko ocenić ile go zostało ? |
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
Zapraszam gotowe: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=703050
Masz coś jeszcze na wymianę poza tym, co w wątku?
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, z kosmetyków szukam tylko tego, co wish. pozdrawiam
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Coś u mnie za korektor? Jaki to odcień?
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za
7. Clinique Even Better Make Up Spf 15 kolor 16 golden neutral - 30 ml uzyłam może z 4 razy. 9. Estee Lauder Zero Smudge Liquid Eyeliner - kolor 02 brown - dwa razy użyłam 11. Kanebo Sensai Sensai Concealer - korektor w pędzelku tester kolor CB01 Light, nieużywany. |
|
|
|
#16 |
|
:)
|
cos za 2, 4, 11 ?
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Collistar Krio Żel antycellulit - opakowanie 400 ml z pompką zużyłam może ze 2-3 cm. Za bardzo chłodzi
coś u mnie? ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- bb jest zarezerwowane, ale resztę mogę oddać
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
Barboo, chętnie bym się z Tobą wymieniła, ale nie jestem pewna czy jest mi potrzebne aż takie drogie serum.
Daj znać gdybyś miała jakieś inne kosmetyki/perfumy na wymianę, wtedy na pewno się jakoś dogadamy. Pozdrawiam
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
7. Clinique Even Better Make Up Spf 15 kolor 16 golden neutral - 30 ml uzyłam może z 4 razy. może coś u mnie?
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
w wątku nic, dziękuje
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
ok, pasuje mi, zapraszam na PW
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Samoopalacz Estee Lauder Bronze Goddness Tinted Self-Tan Golden Perfection Gelee for Body - Tester,zostalo ok połowy, może troszkę mniej z 150 ml
3. Kanebo Sensai Cellular Performace Hydrachange Eye Essence - Tester żelu pod oczy 15 ml, cięzko ocenić zużycie, jakieś 5 ml może 4. Shiseido Pureness Matyfying Moisturizer Oil Free- krem nawilżająco matujący - Tester z 50 ml zostało troszkę mniej niż połowa, genialnie matuje! 5. Kanebo Sensai Cellular Performace Recover Concentrate For Eyes - krem pod oczy - Tester, 15 ml, używałam przez 2 tygodnie, cięzko ocenić ile go zostało. Może znajdziesz coś u mnie?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Podoba mi się wszystko z Kanebo, znajdziesz cos u mnie? Ubrań mam dużo niestety buty 36, ubrania też XS/S ale mam też różne dodatki |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Barboo, zgodnie z ustaleniami wysyłam Ci:
- spodnie czerwone ZARA - dwie pary bryczesów Pull&Bear granatowe i beżowe - Bluzkę letnią w groszki w zamian za dwa testery kremów pod oczy oraz olejek cellular performance spoza wątku. Jeśli możesz wrzuć jakieś foto. Tak, widziałam, że to testery, ale rozumiem, że testery pochodzą od "normalnego" dystrybutora i są oryginalne? Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-07-09 o 14:38 |
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
1. Samoopalacz Estee Lauder Bronze Goddness Tinted Self-Tan Golden Perfection Gelee for Body - Tester,zostalo ok połowy, może troszkę mniej z 150 ml 9. Estee Lauder Zero Smudge Liquid Eyeliner - kolor 02 brown - dwa razy użyłam ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- witaj ![]() ja akurat napisałam tylko te 2 rzeczy z twojego wątku gdyż nie byłam pewna czy ci coś spodoba się u mnie. Co byś była w stanie dać za którąś z tych sukienek bądź obie ?? ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Czyli co byś była w stanie oddać za moją koronkową sukienkę lub tą drugą białą ? mogłabyś złożyć jakąś propozycję ? Mi jest po prostu ciężko wycenić rzeczy, które masz w wątku. wpadły mi w oko: - samoopalacz, - eyeliner Estee, - krem nawilżająco - matujący, Bo diorliner to jaki to jest kolor ? aha czyli to co masz wszystko w wątku za 2 moje sukienki ? Mi bardzo zależy na tych eyelinerach - bo już mi się kończy z Sephory, a z niego nie byłam zadowolona a szkoda mi trochę kasy na górnopółkowe eyelinery. A sukienki leżą w szafie od nowości. ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- ok pasuje mi ![]() tak wiem, że tamtego pod oczy nie ma. Możesz spokojnie dorzucić jakiś inny w drodze gratisu, który nie jest ci potrzebny. ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- czyli: ja wysyłam ci 2 sukienki ( koronkowa mała czarna z Pretty Girl + biała z Vero Mody) w zamian za: 1. Samoopalacz Estee Lauder Bronze Goddness Tinted Self-Tan Golden Perfection Gelee for Body - Tester,zostalo ok połowy, może troszkę mniej z 150 ml 4. Shiseido Pureness Matyfying Moisturizer Oil Free- krem nawilżająco matujący - Tester z 50 ml zostało troszkę mniej niż połowa, genialnie matuje! 9. Estee Lauder Zero Smudge Liquid Eyeliner - kolor 02 brown - dwa razy użyłam 10. Dior Diorliner kolor 298 - użyty kilka razy + dorzucisz gratis w postaci kremu nawilżającego pod oczy skoro tego z Kanebo już nie ma.
Ćwiczę z Ewą od 9 maja 2013 SKALPEL : 8 KILLER : 12 TURBO : 3 TOTAL FITNESS : 1 5 treningów 6 minutowych z YouTube : 15 30 day squat challenge 1: 30/30 SIERPNIOWA WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=711771 Edytowane przez fitness2520 Czas edycji: 2013-08-03 o 19:14 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

- wszystkie NOWE nic nie zużyte oczywiście.
, szkoda żeby leżały bo nie mało kasy na nie wydałam. Tak to jest jak się nie wie czego się chce.