|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2016
Ja co do DJa czy zespołu mam jeszcze otwarta furtkę. Wydaje mi sie, ze najlepszym wyjściem na razie jest zapytać potencjalnych gości przy czym lubią sie bawić, bo to jednak na dobrej zabawie wesele sie opiera. Jeżeli nie maja nic przeciwko biesiadnym piosenkom w oryginale z DJem jako widzirejem to super, jak wola na żywo to ok, dostosuje sie i postaram sie o naprawdę dobry zespol, a sama skupie sie na własnym ślubie i całej oprawie. Przeczytałam juz sporo wątków na wizazu gdzie co chwile są spory o muzykę czy dla kogo jest robione wesele no i złoty środek trzeba znalezc dla wszystkich. Mogłabym zaszaleć i puścić cała dyskografie Modern Talking, no bo przecież to sie nadaje, ale nie bede przeginac pałki patrząc tylko na czubek własnego nosa
w koncu zależy mi na rodzinie, z która chce byc blisko, a nie oddalić sie przez jakieś widzimisie. Wierze, ze można zrobić ładne i zgrabne wesele. Mnie wystarczy na razie, ze nie będzie bram, tluczenia butelek, disco-polo i załosnych zabaw oczepinowych tylko te, które są fajne Kami, a gdzie to twoje wymarzone miejsce? Bo opis pokrywa sie z moim miejscem
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
"Sloneczny Brzeg" Zawady, k. Czestochowy
http://www.slonecznybrzeg.com/ Popatrz sobie, a tam obok masz zakladke WESELA. Osrodek nalezy do szefow mojego taty, rodzice jezdza tam co rok na sylwestra, cala firma sie bawi. I co rok rodzice sa zachwyceni, glownie jedzeniem, ktore jest na baardzo wysokim poziomie. A ja tam bylam na wakacjach i za cisze i spokoj recze ![]() Miejsce mi sie podoba i tyle
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie miałam możliwość zobaczenia strony tego Słonecznego Brzegu, bo mój komputer coś nie chce oglądać stron z najnowszym flashem
Podoba mi się, coś w moim stylu ![]() Ja dziś byłam w pensjonacie, który był na mojej liście do obejrzenia. Zjadłam deser a'la tiramisu i rozglądałam się po kątach. Fajny wiejski klimat, ale chyba dostałabym klaustrofobii Mam wrażenie, że goście byliby ściśnięci jak sardynki
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam mieć wesele w tym roku 18.maja ,ale wiecie jak to z pieniążkami.... na razie nie mamy ustalonej daty ślubu i pewnie to będzie na 2016
. Gdzie się podziała założycielka wątku? Już tu nikt nie zagląda...
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
Może to troszkę za wcześnie już planować wszystko związane ze ślubem, ale dobrze jest mieć pewność, że wymarzona sala i dobra orkiestra będzie akurat na ten dzień wolna. Lepiej takie rzeczy ustalić wcześniej, zapłacić zaliczkę i mieć już pewność, że wszystko pójdzie po naszej myśli. Ja z moim cudownym narzeczonym planujemy ślub na 04.06.2016, czyli dzień moich urodzin. Połączymy dwie okazje, a mój przyszły mąż nie będzie musiał zapamiętywać tyle dat...
|
|
|
|
#126 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zagląda, bo PeeMki się nie zgłaszają
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie ostatnio siostra zapytała "a Wy to kiedy ślub planujecie?" TŻ luźno rzucił"a tak za trzy lata",śmiałam się że ja za dziesięć nie będę gotowa i jestem za młoda żeby umierać ![]() Ostatnio dużo mówi o zaręczynach - bo zaręczona jeszcze nie jestem. Mi w sumie to narazie niepotrzebne, bo pierścionek na święta dostałam od niego, bardziej przypomina obrączkę i noszę ją na miejscu gdzie powinna być obrączka. Dla mnie nie musi się oświadczać, ważne żeby był
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
Jest to wcześnie, ale na tą chwilę już dwie sale, które się nam bardzo spodobały i były w dobrej cenie za osobę są zarezerwowane na 04.06.2016 rok. Teraz jesteśmy na etapie poszukiwań innej sali w równie przestępnej cenie
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
My pewnie będziemy ślubować na wsi, w parafialnym kościele TŻ więc i wesele na jakiejś wsi...
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
ja jestem tegoroczną Pmką, ale moja siostra planuje ślub na 2016 mają już nawet wybraną datę 27.03.2016 - Wielkanoc. Z tego względu, że u nas cała rodzina jest rozsiana po kraju, a i za granica dużo ludzi i wszyscy się zjeżdżamy raz do roku na Wielkanoc, więc żeby wszyscy mogli uczestniczyć to wybrali taką datę. Podobał im się 30.04 2016, ale w odstępie miesiąca od świąt ludzie nie mogli by zjechać :-(, bo niektórzy są z bardzo daleka i nie dostaną takich urlopów, no i koszty podróży tez sporo. Tak więc szykuje się chłodny ślub:P Myślałam, że tylko moja sis planuje z takim wyprzedzeniem, ale widzę, że trochę Was już tu jest.
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i nieśmiało zaglądam z naszymi wstępnymi planami na 2016
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
kzb Tobie akurat muszę dużo bo nic o nas nie wiesz
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:13 ---------- Ale w skrócie- nie mamy terminu na ślub kościelny ale planujemy kościelny plus wesele zrobić w 2016.. Cywilny mam nadzieję, że jeszcze w lipcu'13 ale dla nas to tylko formalność ułatwiająca życie Jak wy sobie te daty wymyślacie? Bo ja mam kilka w głowie 13.09.2016 13.05.2016 ale najbardziej mi pasuje 13.08 bo to sobota ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- W mojej sytuacji planowanie na 3lata wstecz to wcale nie jest za wcześnie Narazie luźno robimy plan, rozpisujemy wszystko, zbieramy $ Nie odważyłabym się mieszkając 1200km od miejsca ślubu organizować go w rok lub pół roku
- szlifuję język niemiecki- 1,5h dziennie - udoskonalam pupę i brzuch - zapuszczam włosy - dbam o paznokcie - robię rozsąsne zakupy - jestem perfekcyjną mamą i żoną ![]() Edytowane przez felice_ Czas edycji: 2013-07-04 o 00:03 |
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Dawno tu nie zaglądałam
Ale nasze plany ślubne się zmieniły I ślubujemy 3.05.2014
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba bym z organizacją się nie wyrobiła jednak ..
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ od wczoraj naciska na zorganizowanie ślubu od początku do końca w konwencji at 30. Począwszy od naszych strojów, przez salę, muzykę, samochód, na kreacjach gości kończąc
|
|
|
|
#141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale każdy inaczej, podziwiam, bo chyba ja jestem stanowczo konserwatywna w tych sprawach
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym się nie zdecydowała przebierać gości- ale ozdobić salę w styl ślubów z właśnie tych lat- czemu nie.
Ja preferuję klasyczny ślub ![]() Wierzycie w ten przesąd, że Pan Młody nie może zobaczyć Panny Młodej do ślubu?
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wierzę. Nie chcę, żeby mnie widział, żeby niespodziankę jemu w dniu ślubu zrobic po prostu
|
|
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dość trudne pytanie. Marzy mi się że mój tata prowadzi mnie do ołtarza i dopiero TŻ tam mnie zobaczy, ale realistycznie TŻ nigdy się na to nie zgodzi bo już kiedyś mówił że tradycyjne błogosławieństwo powinno być. Więc chyba i tak nie mam wyjścia. ![]() Cytat:
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie wymarzyłam, że mnie tata odprowadzi do ołtarza, bo to takie symboliczne - od tego momentu przestaję być jego córeczką, a staję się żoną TŻa. Przy czym w naszym przypadku pojawiają się problemy organizacyjne, bo ślub będzie w kościele parafialnym TŻ, całe błogosławieństwo pewnie też u niego w domu... Zobaczymy
|
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Panny Młode 2016
Widze ze cos sie na watku ruszylo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2016
No to piszcie coś więcej dziewczyny, bo sama nie pociągnę wątku
|
|
|
|
#149 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Panny Młode 2016
No coz. U mnie z Tz ustalilismy date na 18.06.2016. nasza 6 rocznicq. Planujemy slub cywilny obiad dla rodziny i przyjaciol a po nim grill do rana ze znajomymi blizszymi i dalszymi
ja planuje sukienke typu syrenka z szerokim dolem z duza iloscia koronki czarna. Kolory przewodnie to wlasnie czern i czerwien. Z zawodu jestem florytka wiec w razie pytan walcie do mnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2016
Oooo jak super!
![]() To powiedz mi czy da się zrobić fioletowe róże? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

w koncu zależy mi na rodzinie, z która chce byc blisko, a nie oddalić sie przez jakieś widzimisie. Wierze, ze można zrobić ładne i zgrabne wesele. Mnie wystarczy na razie, ze nie będzie bram, tluczenia butelek, disco-polo i załosnych zabaw oczepinowych tylko te, które są fajne 

Podoba mi się, coś w moim stylu
Mam wrażenie, że goście byliby ściśnięci jak sardynki