|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
ja od jutra biorę cynk + wit A, piję pokrzywkę plus wit. Bcomplex
mam nadzieję, że pomoże i z cerą i z włosami
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większości tych składników organizm nie magazynuje, tylko nadmiar od razu wydala z moczem ![]() Cieszę się jak nigdy, że tyle spamujecie, mam zajęcie
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-07-06 o 16:51 |
|
|
|
|
#2195 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
Mnie chyba nie przestanie ciągnąć do farbowania. Dobrze tylko, że swoich pomysłów nie wcielam od razu w życie, bo bym miała całe spektrum barw na głowie. Trzy kolory na raz mi wystarczą. I tym samym odpowiedziałaś na moje kolejne pytanie, bo chciałam już zapytać czy w tesco jest danke!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już chyba taniej wyjdzie zamówić na all. Polecam AGH, sama żałuję że tam nie poszłam, chociaż kierunek tam średnio odpowiadał mojemu. Ale uczelnia wydaje mi się super. Ćwiczenia mi się dzisiaj średnio udału, ale za to zrobiłam biszkopt z masą budyniową, truskawkami i galaretką Jeszcze nie próbowałam, ale wygląda smakowicie![]() Oczywiście nie obyło się bez katastrofy, zamiast 8 łyżek cukru dodałam 8 łyżek mąki ziemniaczanej ![]() ![]() Cała masa była do wywalenia. Mamie i babcie się nie przyznałam, cichaczem wyrzuciłam zepsutą mase
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Organizm łata główne braki, na cerę i włosy nie wystarcza
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokrzywę już wcześniej pijałam i wydaje mi się, że zmniejszała wypadanie, ale wtedy jeszcze nie potraffiłam obiektywnie tego ocenić, czy coś działa czy mi sie wydaje
|
|
#2199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mówię kuźwa czemu mi się ten cukier w tej margarynie nie roztapia![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Ale mi bejbiki dziś sterczą
nie mogę się doczekać aż to wszystko podrośnie trochęWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2201 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Włosy po tym chrzanionym Palette lecą mi do dzisiaj
Cytat:
![]() Można gdzieś obczaić włoski The Rock? Cytat:
|
||
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Viekki HAHA mam na uczelni profesorka filozofii, i jak ktoś źle coś powie to patrzy się na sufit, ręce do góry i O BOGOWIE
Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2013-07-06 o 17:13 |
|
|
|
|
#2203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak Ci się nudzi to się za recenzje weź Cytat:
![]() Zrobiłam całego Killera! Emotki wyrażającej mój stan nie ma... A to że w trakcie dostałam @ i mnie w ogóle brzuch nie boli to szczegół
|
|
|
#2204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczyłam Twój podpis-dziewczyno, masz dłuższe ode mnie ^^ to ja Ci zazdroszczę!
Edytowane przez Helvete Czas edycji: 2013-07-06 o 17:59 |
|
|
|
|
#2205 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Uff, wrócilam z pracy i nadrobiłam
nawet fajnie było, ale z kawą kiepsko mi idzie bo na szkoleniu był ekspres automatyczny, a tutaj muszę przestawić się na manuala i trochę mi to zajmie no ale trudno, jakoś będzie.. w ogóle wstaję do tej roboty o godzinie, o której mój TŻ kończy melanż ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj w sumie też zamierzam zrobić, bo potrzebuję ćwiczeń na wszystkie partie ciała na raz ![]() w ogóle pisałyście o figurach, ja to jestem dziwnym przypadkiem: szerokie ramiona, dosyć mały biust, wąska talia, dosyć szerokie biodra i wystający, ale zgrabny tyłek, masywne uda, długie nogi, dosyć masywne łydki. Niby typowa gruszka, ale tyłek i długość nóg nie pasują poza tym dzięki ramionom robię się optyczną klepsydrą.kascysko ślę Ci buziaka po pracy zaszłam do Rossa z zamiarem kupienia odżywki do paznokci, bo mam strasznie porozdwajane w koszyku wylądowała Eveline 8w1 (już jest na pazurach), Fructis Goodbye Damage (wreszcie ) i w końcu pozwoliłam sobie na Wibo nr 5 to brzmi w sumie jak Chanel
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41666914]Włosy po tym chrzanionym Palette lecą mi do dzisiaj
Wiem, że się da, ale boję się, że moje włosy (cienkie i delikatne) będą jeszcze cieńsze od rozjaśniania, wyschną na wiór i znów zacznie się koszmar kruszenia albo, nie dajcie bogowie, wypadania ![]() Można gdzieś obczaić włoski The Rock? Jaka długaśna tafla [/QUOTE]ja w sumie nie wiem, która farba mi zniszczyła włosy najmocniej...chyba schwartzkopf perfect mousse. Palette mijałam, bo już wiedziałam, że nie warto
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i tak się waham. W końcu zodiakalna waga jestem, to se mogę.
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam rudego boba, dawajta
|
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Jutro jadę. Na dwa tygodnie. Muszę coś pokminić żeby włosy zabezpieczyć jakoś przed słonkiem.
![]() W ogóle mój brat ucieka na studia, a ja przejmuję jego duży pokój i... Musiałam wszystkie zachomikowane kosmetyki do jakiegoś pudła schować. W sumie to niedużo ich teraz mam. ![]() Jednak im dłużej się dba o włosy tym lepiej zna się ich potrzeby, zatem i kosmetyków mniej.
|
|
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się zastanawiam ciągle czy ten mój skalp ma jakiekolwiek szanse na bejbiki, bo jak tak patrzę na skórę to ma miejsca i to sporo na wykiełkowanie nowych. Tylko co im tu zapodać? Siemię piję od początku maja, wprawdzie zdarzały się 1-3 dniowe przerwy przez wyjazdy i efektów brak. Może wciera Saponics? Cytat:
Scarrabeo, czy Ty masz też stracha włosowego przed obroną? Bo ja tu zamiast czytać własne wypociny i notatki, to głowię się co nałożyć na łeb coby komisji nie wystraszyć puchem
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||
|
|
|
#2211 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
love2mix trochę, i tej serii planeta organica czy to z cedrem czy z oliwą pod dostatkiem http://kalina-sklep.pl/szampon-do-wl...now-p-468.htmli jeszcze mydło glicerynowe z węglem mnie urzekło.. 'niby marasi a myje' to wymyśliłam z tym 'oleji' |
|
|
|
|
#2212 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Muszę do tego wrócić, bo po 30DSC było miodzio! ![]() I życzę Ci wszystkiego, co najlepsze Też chcę. Ale tego z nową recepturą. Cytat:
|
||
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
helvete - tvoje wlosy w avku? ![]() miałam dzis trzymac dłużej maske ale wybywam i znów nic z tego :P
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to mnie zszokowałaś!Wiem co się miałam spytać! ![]() kas, czy według Ciebie BlondHairCare ma aż tak wysokoporowate włosy jak to ona twierdzi? Bo ja bym jej dała nie więcej niż średnią porowatość to nie są po prostu dziwne fale?Kurde, buszowałam sobie po blogach w najlepsze, nawet nie zauważyłam, że moja 'Magia' leciała i przeleciała. Jakoś się odzwyczaiłam od oglądania seriali i masz!Trzeba iść powoli włosy myć. Tym razem Fruity Passion pójdzie
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw musiałabym dorwać jakiegoś nie-szalonego fryzjera, żeby mi krzywdy nie zrobił. A takiego jak narazie nie znam. Ogólnie, myślę, że ciężko będzie mi się oddać w czyjeś ręce po tak długiej przerwie i ciachaniu się samemu w łazience, starymi ruskimi nożycami.
Ale myślę intensywnie. ![]() Cytat:
![]() Mam stracha, dlatego dzisiaj poszedł Bingacz pod siatkę na dwie godziny, jutro też, w poniedziałek się rypnę, nałożę coś silikonowego i będzie tralalala. Znaczy mam nadzieję. Koniec końców nie kręcę na wałki, nie robię kucyka, będzie zwykły koczek na czubku (na hair cuff'ie z H&M i paru wsuwkach)- i pewność, że tak tak go zrobię rano, tak mi wytrzyma do wieczora. ![]() Nic jeszcze nie umiem. ![]() Czym? Bobem, farbowaniem na rudo czy byciem wagą?
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-07-06 o 19:07 |
|
|
|
|
#2216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz będę musiała do Czewy jechać.Ale Bringraj? Szaleją!![]() Cytat:
|
|
|
#2217 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41666914] Można gdzieś obczaić włoski The Rock? [/QUOTE] To wizażanka, może ma album ![]() Mam nadzieję że zrozumiesz, ale nie mam weny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]() Chociaż sama, po jej opisach, nie daję jej wysokoporowatości (ale nadmieniam, po opisie, nie po wyglądzie ).
|
|
#2218 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Kupiłam te emulsje Gloria i do czego jej używać właściwie? Jakaś lekka się wydaje jak na d/s, a b/s już mam, więc nie chce kombinować. Miksy tylko wychodzą?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2220 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Jakoś nie umiem się przekonać do mycia odżywką, za bardzo chyba mi służy piwny szampon:p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

Większości tych składników organizm nie magazynuje, tylko nadmiar od razu wydala z moczem

danke!

kochana 

teraz to mnie zszokowałaś!
to nie są po prostu dziwne fale?