|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
![]() Ale wolałabym imprezę z wyjściem do klubu
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.pinelodgeholidays.co.uk/d...dsman-spa.html
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja planuję zaprosić najbliższe mi dziewczyny - czyli przyjaciółkę (świadkowa) i koleżanki które będą na weselu (jak tak na szybko liczę, że może być nas 9) zwyczajnie mam ochotę się tego wieczoru wybawić! ![]() EDIT: jak tak myślę, to całkiem prawdopodobne, że będzie nas 7. Chciałabym panieński jakiś miesiąc przed ślubem, a wtedy jedna z koleżanek będzie świeżo upieczoną Mamą (2,5 miesięczną) więc wiadomo, że może być różnie, a moja przyjaciółka z liceum na stałe mieszka na wyspach i zwyczajnie nie wiem czy przyleci na imprezkę - nie sądzę, zważywszy, że miesiąc później będą znów przylatywać.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-07-06 o 22:14 |
|
|
|
|
#1294 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
lubie takie wyciskacze łez, a z TŻ nie oglądam takich filmów bo On nie lubi (mówiłam Wam, że płakałaś na misiu Tedzie? jak nie zasne na pierwszym filmie to ten będzie drugi dzięki, ale nie mam telewizora tzn mamy, ale PS jest podłączone i nawet nie wiem czy da się przestawić na TV Cytat:
|
|||
|
|
|
#1295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny ale lody sobie zrobiłam ![]() 2 serki homogenizowane naturalne, do tego aromat pomarańczowy i słodzik wedle uznania - ja troche przesadziłam i musiałam dodać jogurt naturalny - do zamrażalnika i taka pycha ![]() nie codziennie będe jadac slodzik bo nie zdrowy ale w niedziele moge
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
o tak, uwielbiam te lody nauczyłam się je robić jak byłam na dukanie dodawałam rózne kombinacje aromatow (w proszku są pycha), a jak dodam łyzeczkę gorzkiego kakao to jestem w siódmy niebie |
|||
|
|
|
#1298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Tedzie tez uronilam kilka lez ![]() Cytat:
aaa, i jeszcze Champagne Cream Tea z tesciowa ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Kupilam dzis Groupon na przedluzanie rzes, zobaczymy co z tego wyjdzie. Chcialabym sobie przedluzyc na slub i podroz poslubna, ale musze to najpierw wyprobowac a za 19 funtow nie szkoda jesli mi sie nie bedzie podobalo. Moje rzesy sa dosyc skromne nawet jesli sa pomalowane wiec na poczatku pewnie bedzie dziko
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
Ja ostatnio przedluzalam u kosmetyczki mdtoda 1:1 generalnie spoko sliczne sa ale jak odrastaja to trzeba je ukladac bo sie odwijaja. ale na slub na pewno zrobie
![]()
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Pysiu mój TŻ ma bardzo podobnie
rzadko chodzi sam na imprezy, ale jesli już, to później dzwoni i pisze co chwilę, że tęskni i wolałby ze mną posiedzieć Cytat:
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mi wysyła co chwile smsy z serduszkami i całuskami, to jest znak, że juz duzi wypił ostatnio mam problemy ze snem, nie śpie do 2-3-4 rano. Dzis sobie myśle, że nawet fajnie, duzo filmów zdąże obejrzec itd. Dla pewności łykłam se dziś dwa red bulle i co? jest przed 23 a mi sie oczy kleją Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-07-06 o 22:44 |
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na prawdę od wielkiego dzwonu gdzieś wyjdzie sam i jeśli już to jest to posiadówka z najbliższymi kumplami (w liczbie łącznej 4) których zna od lat, a wtedy kończy się to na jeden z dwóch sposobów: - oglądają jakiś mecz w TV - grają kilka godzin w jakieś piłkarskie gry na prawdę, jak ja to mówię imprezowy szał a z tym romantico po alko to.. skąd ja to znam.
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypisz wymaluj mój Niedźwiadek gdyby tam był dostęp do PS pewnie też by siedział i grał, ale chcieli jechać na wiochę, no to mają |
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
taaak! mój też jest romantico po alkoholu. i oczywiście zawsze chce akcję po powrocie
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja wtedy nie lubie bo zajmuje Mu to dlugo dużej niż zazwyczaj i juz mnie zaczyna wszystko boleć, tzn nogi przede wszystkim |
|
|
|
|
#1306 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do panieńskiego to u mnie będzie tak, że najpierw spotkamy się w domu. Myślałam, że u mnie, ale moja przyjaciółka coś wspominała, że u niej, a inna bliska koleżanka mówiła, że może też być u niej, więc bardzo możliwe, że jednak nie u mnie w domu, bo generalnie dziewczyny zbuntowały się i powiedziały, że to nie może być tak, że u mnie :PP
Zrobimy sobie dużo dobrego jedzonka, sałatki, jakieś zakąski, alkohol oczywiście jakiś też, ja generalnie nie piję, no ale myślę, że na jednego drinka czy na lampkę wina się w ten dzień skuszę. Będziemy gadać, gadać i jeszcze raz gadać, obgadywać facetów itp. (ja tak uwielbiam spędzać czas na babskich ploteczkach), one już zapowiedziały, że mi przygotują jakieś konkursy, zabawy i rekwizyty typowo panieńskie A potem pójdziemy do klubu potańczyć Tak to widzę Będzie nas hmm jak na razie to razem ze mną 7 dziewczyn naliczyłam. Nie będzie raczej (tzn. muszę się z tym liczyć) mojej świadkowej, bo mieszka w Warszawie i przyjedzie dopiero na sam ślub. W sumie każda z dziewczyn chce organizować ten panieński, ale myślę, że powierzę to zadanie mojej najlepszej przyjaciółce, a inne będą po prostu pomagać jej w tym.Dołączam się, mój też po alko romantico
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-07-06 o 22:51 |
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój co prawda na co dzień nie gra, PS nie mamy, ale z kumplami czasem go coś najdzie - zawsze go ogrywają, bo najmniej trenuje.
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć sama czasami sobie pogram w zombiaki
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
moj wlasnie krzyczy w mikrofon bo go ktos zabil w Call of Duty
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Boże, jacy faceci sa zabawni
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
a mój poszedł do klopka z 15 minut temu, co oznacza, że na nim siedzi i gra w coś durnego na.. telefonie!
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz nowocześni faceci grają na telefonie, albo PSP |
|
|
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
hahaha
![]() a teraz siedzi przed xboxem i w assasina albo jakiegoś innego dragon age'a gra
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Właśnie wracamy do domu. Jak dobrze, że mam wizaz w telefonie
![]() Co do panienskiego to my chyba połączymy imprezy i zrobimy paniensko-kawalerski. Jakiś grill, coś w tym stylu W klubie nie chce Jutro na 8 mam angielski na uczelni... Zaliczenie ustne... Będę lać wodę, dam radę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z Wami i zaraz uciekam do TŻa
![]() ![]() Wczoraj byłam też na uczelni po wyniki i ewentualny wpis z kolejnego przedmiotu i zdałam, także teraz niecierpliwie czekam na wyniki ostatniego egzaminu, ale te będą dopiero pod koniec miesiąca ![]() Jak dobrze, że mój TŻ nie siedzi w ubikacji i nie gra w żadne gry Tak samo jak mnie czasem od wizażu Szkoda tylko że ostatnio brakuje mi na niego czasu
|
|
|
|
#1317 |
|
Zadomowienie
|
co do panieńskiego to nie chciałabym całego spędzić w klubie
może jakieś masaże w spa, sesja fotograficzna, może gdzieś pojedziemy, fajną opcją byłaby też nauka jakiegoś tańca nie mam jeszcze planów co do tego wieczoru sprecyzowanych, na pewno moja świadkowa w konsultacji z najbliższymi koleżankami coś ciekawego wymyślą ![]() na ten moment mam na liście 12 osób z czego 4 dziewczyny nie wiem czy będą mogły, te 8 to na bank !
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-07-06 o 23:33 |
|
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja przyjaciolka ma jeszcze 3tyg praktyk,wiec musze poczekac z przymairkami.. Ja chce juuuuz!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Dopiero teraz miałam czas nadrobić
![]() kroliczku wiedz, że mimo wszystko jesteśmy z Tobą. Zrób tak jak czujesz, że powinnaś ![]() Miałam dzień pełen emocji, więc dobranoc Miśki!
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Niedziela, wszyscy jeszcze śpią, a ja muszę jechać na zaliczenie z angielskiego... Trzymajcie kciuki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.

znalazlam chyba 100 za 5 funtow jak ostatnio szukalam. Zawsze mozna uzyc normalnych szpilek i uzyc "kamieni" i perelek samoprzylepnych, ktorych sie uzywa do robienia kartek.
(mówiłam Wam, że płakałaś na misiu Tedzie?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i co? jest przed 23 a mi sie oczy kleją