|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
W domku, ktory chcialam wynajac (najwiekszym) moze spac 8 osob. Ze mna zaproszonych jest 9. Myslalam, ze to nie bedzie problemem, jedna sie schowa czy cos, ale park mowi nie. Tesciowa zaprosilam z grzecznosci bo zapraszam jej corke (A. siostre) i jej 2 wnuczki (A. siostrzenice) i szczerze mowiac to myslalam, ze odmowi bo ona chodzi spac o 22, ciagle na wszystko narzeka i bylaby najstarsza. Ale nie, ona sie zgodzila. To oznacza, ze jesli jedna z moich druhen, ktora jest mloda mama, bedzie zostawala na noc i nie bedzie wracala do domu to bede musiala wynajac dwa domki a to podnosi cene ze 150 funtow na 220 - 250. A to jest duzo kasy jak na weekend bo dolozysz 50 i lecisz za granice na tydzien
Napisalam dzis rano do niej oferujac inne formy swietowania mojego panienskiego, ale nie. Ona chce jechac na ten i nie chce placic wiecej niz 200 funtow wiec tak jakby mowila mi, ze mam kogos innego obciac z listy a ja nawet nie mam kogo dodac do tej listy, zeby koszty sie rozlozyly na wiecej osob ![]() EDIT z Grouponem to weekend w PL w Krakowie mnie wyniesie podobnie to przynajmniej bym miala polsko - angielski panienksi A tesciowa by odpadla ze wzgledu na brak paszportu
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2013-07-07 o 11:21 |
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko:
Med, gratulacje! ![]() Simply, chcę kupić tę kawę, bo sa u nas w biedronce teraz A skoro potwierdzasz, że super to kupię na pewno ![]() Byłam wczoraj na randce ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Carmi, placki bomba! Zjadłam dziś z jogurtem greckim i jagodami
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2013-07-07 o 11:31 |
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, to kupuj bo sa pyszne. A jak sie zrobi na zimno to dopiero magia ![]() Jak randka? opowiadaj szybciorem1!
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Simply mam nadzieję, że jakoś uda się zorganizować ten wymarzony wieczór panieński
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Kupię, kupię
I zrobie też na zimno ![]() A randka.... Chyba w końcu trafiłam na NORMALNEGO faceta, nienachalnego, z którym nie zapada cisza nigdy - non stop o czymś gadamy i w ogóle jakoś tak fajnie... Na spokojnie, bez pośpiechu... Daaawno się tak nie czułam... Szybciorem: 19 po mnie przyjechał, 20 kino, 23 spacer brzegiem Odry, potem dwie godziny siedzenia na ławeczce i gadania nad stawkiem, potem spacer po mieście i przed 2 w nocy byłam w domu ![]() Faaajnie było ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- A wszystko w 10 cm szpilach, stóp nie czuję ![]() Jest taaaaki wysoki Idzie ze mną na wesele
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak go poznałaś? poka foty! jaram się! Simply, oby jednak się udało... Shred zrobiony, ale super!
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Magda Jaram się Twoją randką, nareszcie jakiś fajny facet
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaa magda jaram sie - opowiadaj co za facet, jak sie poznaliscie - wszystko
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś dobry okres dla samotnych zazdrośnic się zaczął
czuwajcie, singielki ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- ale mnie energia rozpiera po tym Shredzie2, wczoraj też tak miałam. Jakiś endorfinogenny jest
|
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
skoro tymczasowo nie ma karoli, ktoś musi robić blogi
więc jeszcze Wam napiszę, że zjadłam wczoraj czekoladę jednak szału nie ma! i wiecie co? jak będzie dżastin (timberlejk, żeby nie było wątpliwości ) w Pl to jadę na koncert! ale się ze mnie siksa zrobiła
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
jejku przez tą nową pracę i w końcu wolne weekendy nie mogę się wbić na nowo w wątek ![]() Magda super że randka się udała Med gratuluję ![]() najka zazdroszczę zaparcia do ćwiczeń ale chyba i ja będę musiała praca biurowa od 5 dni a już przytyłam
|
|
|
|
#3854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć wydaje mi się, że bardziej odbiło się to, że się wyprowadziłam z domu i duuużo gorzej jadłam... Cytat:
będziesz na dniach PM, Tobie wolno
|
||
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet niejedzenie frytek jest spoko
|
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak poważnie chyba trzeba zacząć się ruszać nie ma bata dziś nie dam rady zaraz jadę do TŻta ale jutro po pracy poszukam sobie jakieś ćwiczenia (chociaż i tak pewnie nie podołam )
|
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś wolę inne jedzenie i wybieram je, bo mi smakuje, a nie dlatego, że muszę zacznij od Shreda, jeśli chcesz ćwiczyć w domu. Po pierwsze - jak nie masz ruchu w ogóle, to da Ci niezły wycisk. Po drugie - jest ogólnorozwojowy, pracuje całe ciało Po trzecie - jest profesjonalnie prowadzony, nie popełnisz więc błędów typu złe ustawienie nóg czy niepoprawna pompka. Po czwarte - jest krótki - 20 minut ćwiczeń, więc się nie zniechęcisz, że za długo itp. Mówię Ci |
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam w Auchan hula-hop z zabójczej cenie 5 zł i miałam sobie je kupić ale gdy wyobraziłam sobie siebie wiozącą je przez pół Warszawy to zrezygnowałam
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
naj skąd ta decyzja o dżastinie?
![]() ![]() ja też jadę ![]() a w ogóle widziałyście jego nowy teledysk? beznadziejny wszędzie tylko cyce ale pisoenkę lubię, jedna z pierwszych, w której się zakochałam na najnowszej płycie. teraz słuchan na okrągło Spaceship Coupe i Pusher Love Girl. kocham po prostu dobra koniec jarania![]() magda, ale czadzior ![]() tylko Twoim nogom współczuję po tych szpilach a znajomość z dżentelmenem się zakończyła?
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i byśmy się wreszcie poznały nie wiem skąd, po prostu go lubię i myślę, że na żywo to byłoby COŚ, ale jako że znam tylko jego single, to marna ze mnie fanka Cytat:
Potem przechodzisz na poziom 2.: http://www.youtube.com/watch?v=yi5mdHCN81c (też 10 dni) A ostatni poziom jest dostępny tylko w takiej wersji od 56. minuty: http://www.youtube.com/watch?v=a0LhEadpTLo (też 10 dni). Jak to zrobisz, to dobry poczatek, by zacząć w ogóle ćwiczyć
|
||
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
i jak było???
![]() jadę z Fauderkiem po męża na lotnisko, bo zaprosił mnie na pysznego pstrąga na obiad, gdzieś za Nowym Sączem przecież nie odmówię
|
|
|
|
#3867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byo? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Już opowiadam
![]() Było fantastycznie O 18 przyszły moje przyjaciółki - świadkowa i druhna honorowa Wyrzuciły mnie na godzinę z domu, ja w tym czasie poszłam i kupiłam sobie bielizne ![]() Wrócić mogłam po 19. Weszłam do domu, wszyscy już byli. W pokoju wisiał napis "wieczór panieński Karoliny" każda litera wydrukowana na kartce A4, kolorowe, przypięte do sznurka kolorowymi spinaczami. Po wejściu dostałam szarfę "Przyszła panna młoda" i naszyjnik hawajski (taki był motyw przewodni). Wystrzeliły tez na mnie konfetti ![]() Potem dostałyśmy wszystkie zielone drinki ze słomkami z penisami i zaczęłyśmy zabawę. Były konkursy z karniakami, nagrody - dostałam od wszystkich piękna koszulkę noczną ze stringami ![]() O 21 zebrałyśmy się na kręgle, a po nich pojechałyśmy tańczyć. Byłyśmy w kilku miejscach, najdłuzej w El sol z muzyką latynoską. Chociaż nie było nigdzie ludzi wybawiłyśmy się i wytańczyłyśmy za wszystkie czasy ![]() Dużo piłymy się, śmiałyśmy i tańczyłyśmy. Było wspaniale! Wróciłyśmy jak było jasno Na koniec dojechali do nas do domu chłopcy, jeszcze wypiliśmy i rozjechaliśmy się do domów koło 6 rano ![]() Tż z kolei był na strzelnicy, koncercie, siedzieli w knajpie. P. dostał kajdanki, muszkę czerwoną na pewną część ciała, grę erotyczną i koszulkę z plemnikami i napisem "Dobre bakterie" ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- A i był jeszcze tort z moim zdjęciem z tż z sesji narzeczeńskiej - śliczny był
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetko, brzmi super
fajnie, że dobrze się bawiłaś na swoim panieńskim
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

Napisalam dzis rano do niej oferujac inne formy swietowania mojego panienskiego, ale nie. Ona chce jechac na ten i nie chce placic wiecej niz 200 funtow wiec tak jakby mowila mi, ze mam kogos innego obciac z listy
a ja nawet nie mam kogo dodac do tej listy, zeby koszty sie rozlozyly na wiecej osob 
A tesciowa by odpadla ze wzgledu na brak paszportu

i jak go poznałaś? 

choć wydaje mi się, że bardziej odbiło się to, że się wyprowadziłam z domu i duuużo gorzej jadłam...