![]() |
#2101 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam - zajęłam się studiami. W czwartek udało mi się obronić i ... ex jak bumerang wrócił do durnego łba. Jeszcze siedzi w nim ze swoją nową miłością życia. Tą, którą zaklepał i wtedy mnie zostawił. Na świętowaniu obrony wyszły tematy z nim związane. Wspólna znajoma uświadomiła mi, że on stwierdził po tej akcji z dnia na dzień, że ja jakoś sobie poradzę. Ostatnio, że przecież jego też dziewczyna kiedyś zostawiła po 3 miesiącach.. Jak mogłam być z takim idiotą, który nasze 3,5 roku porównuje do 3 miesięcy. Najgorsze jest to, że wyryczałam tonę chusteczek, alkohol też na pewno podbił mi emocje. Teraz boję się, bo wiem, że on planuje pójść też na magisterkę. Boję się, że się rozpłaczę jak go zobaczę. A tego bym nie chciała. Chciałabym mieć taką moc, żeby przejść obok niego jakbym go nie znała. Bo w sumie nie znałam i nie znam. Myślałam, że mi przechodzi, ale to nieprawda. Byłam po prostu bardzo zajęta. Teraz siedzę i od 3 godzin myślę tylko o nim. To jest chore.
#2102 |
Zakorzenienie
|
A moja sytuacja też się rozwija. Napisałam do jego byłej - w sumie po to żeby zaspokoić swoją ciekawość co do zakonczenia ich związku. Nie znam jej - ale przedstawiła mi zupełnie inną wersję.
Ba! Napisała za moją namową do niego i on jej powiedział , że chętnie się z nią zobaczy i że jest sam ... W tym samym czasie mi pisał, że mnie kocha (znowu!)... |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
no to sytuację masz jasną. niestety, na Twoją niekorzyść :/ nie wyobrażam sobie, jak można tak postępować.... teraz musisz się wziąć w karby i skończyć z nim definitywnie, bo nie wydaje mi się, że facet, któremu zależy, który kocha pisze do swojej byłej, że jest sam i proponuje spotkanie (Bóg jeden wie w jakim celu). facet nie jest wart funta kłaków.
ja ostatnia jestem w wyjątkowo bojowym nastroju. po tym jak jego ojciec potraktował mnie jak intruza i śmiecia w moim własnym mieszkaniu, jak mój były zarzucił mi kłamstwo, choć wie jaki jego ojciec jest w stosunku do mnie (jaki zawsze tak naprawdę był); po tym jak nie mogę się doprosić, by mi udostępnił wzięcie sprzętów, które umówiliśmy się, że przypadną mi ze starego mieszkania, bo zamki wymienione; po tym jak bez mojej wiedzy wydał na nie wiem co kasę, którą dali nam nasi rodzice na odświeżenie mieszkania, które wzięliśmy na kredyt; po tym jak doprowadzi do tego, że mieszkanie wymaga raczej remontu, a nie odświeżenia, a kasa popłynęła w świat; po tym jak wynająć je komuś mu nie spieszno, ja tam nie mieszkam, on tam nie mieszka (bo przecież łatwiej wrócić do rodziców, bo kto mu będzie gotował i sprzątał), mieszkanie stoi puste, a zgodzić się na sprzedaż nie chce, tak naprawdę "bo nie" i "bo ja stworzyłam problem, ja odeszłam i ja powinnam się męczyć i do niego dostosować"... teraz szukam sposobu jak to wszystko załatwić, choćby w sądzie. on w ogóle nie chce dojść do porozumienia w jakiejkolwiek sprawie. Edytowane przez Michiru Czas edycji: 2013-07-06 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Może uda mi się go złapać za rękę na tym spotkaniu...
Chociaż nie wiem czy dobrze robię, ale czuję że jest mi taki widok potrzebny aby definitywnie z nim skonczyc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
wiesz, łatwe to dla Ciebie na pewno nie będzie... tak rozstanie, jak i samo uczestniczenie w takim spotkaniu... przecież to jak policzek albo nawet gorzej... ale jak go złapiesz na gorącym uczynku to i Tobie będzie łatwiej w ostatecznym rozrachunku, i on będzie wiedział dlaczego to koniec... nie powie Ci, tak jak mój były, że on nie wiem i nie rozumie. trzeba reagować od razu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
BAN stały
|
Dzwoniłam do niego zaproponowałam spotkanie,rozłączył się,napiłam się poniżyłam wstyd straszny ...
Chciał żebym przyjechała ale nie powiedział gdzie dokładnie.Powiedział,że poznał koleżanki,że zabrali je autem do domu.Płakałam strasznie,kilka razy do niego wydzwaniałam,odrzucał połączenie.Nie chciał do mnie przyjechać,poznał inną jestem nikim znów nie wyszło.Tylko siedzieć i ryczeć i pić wszystko jest do dupy ... Po raz 3 nie wyszło,ile jeszcze,ja już mam dość.Chemia tylko z mojej strony?Bez sensu ![]() Idę pić,bawić się dalej,fuck z facetami .... aaajj ![]() Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-07-06 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
po drugiej stronie szafy
|
E tam, powie Ci, że przecież to tylko koleżeńskie spotkanie, a powiedział jej że jest sam, bo przecież jesteście w stanie zawieszenia. I znowu się wykpi. Ja naprawdę nie wiem na co Ty jeszcze czekasz, serio.
#2108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
po drugiej stronie szafy
|
Ja nie ironizuję, ja po prostu sądzę, że on tak Ci powie. I jeszcze strzeli focha, że bawisz się w oszustwa, podchody i mu nie ufasz
![]()
#2110 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
po drugiej stronie szafy
|
Chyba nie ten przedział wiekowy
![]() Wystarczy parę lat czytania wątku rozstaniowego i ogólnie wizażu, mnóstwo historii ze zdradami w tle i mnóstwo podobnych schematów zachowań do Twojego rozkoszniaczka się przewinęło.
#2112 |
Zadomowienie
|
Niestety uważam to samo co elve..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
Ja się zastanawiam co determinuje takie zachowania.... Rozdwojenie jaźni?
Bo ja nie rozumiem jak mozna tak z jednej strony gadać, a z drugiej robić coś przeciwko.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
po drugiej stronie szafy
|
Wygodnictwo i chciwość - przecież zjeść ciastka i mieć ciastka jednocześnie się uczciwie nie da, trzeba pokombinować...
#2115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Hahaha, jak zablokował Cię na fejsie to faktycznie definitywny koniec, dobry typ ![]() ![]() A jeszcze dzisiaj stałam na przystanku, podchodzi do mnie jakiś Cygan, zaczyna mnie gładzić po ramieniu i mi szepcze do ucha: "ŁADNA JESZTESZ" ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
Ogarnij się! Nie pij alkoholu, skoro źle na Ciebie działa ![]() Sytuację masz klarowną- nie chce się z Tobą widzieć. Więc po co dalej w to brnąć? Chyba, że znów chcesz sie poniżać i najeść się wstydu. Ale głowa do góry i tak! ![]()
![]() |
#2117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratulacje ! ![]() ![]() ![]() ![]() Hahaha,a to Werter ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pisze do mnie jeden kolega ale nie pcham się w coś więcej bo nie czuje potrzeby ![]()
![]() |
#2119 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-07-07 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2121 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Do mnie tak samo, chce dziś się spotkać,ale nie wiem sama ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Raczkowanie
|
Naomi , zawsze mówię co myślę
![]() co u was drogie wizażanki ? , ja napisałem krótki list z przeprosinami za to moje nieszczęsne najście , wraz z butelką jej ulubionego chivas regal i przekazałem za pośrednictwem przyjaciela , nie chciałbym jednak po sobie zostawiać złych wspomnień . przyjaciel przed chwilą dzwonił i mówił że zareagowała bardzo pozytywnie , ciesze się bo po co mają być kwasy jak może być ok . wczoraj na urodzinach kumpla poznałem całkiem fajną dziewczynę , w sumie niczego jej nie brakowało ale to nie było to , nie czułem tego , najwyraźniej trzeba odpocząć od kobiet i przywrócić porządek życiu ![]() a co ma być to będzie , od człowieka mniej zależy niż nam się wydaje Edytowane przez Aldaeron Czas edycji: 2013-07-07 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Nie jadamy bo on mieszka tylko z tata,a my tam rzadko chodzimy. On twierdzi ze ja nigdy nie chce a tak naprawde nawet prawie mi nie proponuje... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2124 | ||
Zakorzenienie
|
Rozumiem, tylko że nie masz jak tego stwierdzić, więc Twoja opinia nie ma za bardzo uzasadnienia
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tindomerel_ - czemu odbierasz telefony od niego? ![]()
![]() |
#2125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2126 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny u mnie masakra... ehh eks zadzwonił,rozmawialismy tak,jakbysmy się nigdy nie rozstali, nie moglismy sie nagadać, jedno za drugie kończy zdanie, tak mi źle i smutno.. jak ja mam przestać coś czuć do niego? Nie moge się ogarnąć..Jestem kretynka,chcę go spowrotem.
Jeden telefon.Bo miałam urodziny.
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-07-07 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Nie przestaniesz czuć tego, co czujesz jeśli będziesz się z nim dalej kontaktować i rozmawiać godzinami. Rozumiem, że masz urodziny, ale moim zdaniem nie powinnaś odbierać telefonu, ewentualnie krótko podziękować i się rozłączyć.
Przy okazji - wszystkiego najlepszego ![]()
#2128 |
Przyczajenie
|
Czeeść dziewczyny, czytałam całe wasze forum i myśle, że to fajna opcja żby sie wygadac, pomóc, bo juz sama nie wiem co robić.. moge dołączyc! ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2130 |
Przyczajenie
|
Postaram się w skrócie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- aha, jeszcze jedno.. nie miał problemu, żeby mi napisać " spierdalaj " " rob co dobre" (wiadomo o co chodzi..) a nigdy, prze nigdy nie dałam mu powodu do zazdrości, zawsze był dla mnie na pierwszym miejscu.. i to był chyba mój bład ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.