Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-06, 18:01   #2101
ergo_proxy
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam - zajęłam się studiami. W czwartek udało mi się obronić i ... ex jak bumerang wrócił do durnego łba. Jeszcze siedzi w nim ze swoją nową miłością życia. Tą, którą zaklepał i wtedy mnie zostawił.
Na świętowaniu obrony wyszły tematy z nim związane. Wspólna znajoma uświadomiła mi, że on stwierdził po tej akcji z dnia na dzień, że ja jakoś sobie poradzę. Ostatnio, że przecież jego też dziewczyna kiedyś zostawiła po 3 miesiącach.. Jak mogłam być z takim idiotą, który nasze 3,5 roku porównuje do 3 miesięcy.
Najgorsze jest to, że wyryczałam tonę chusteczek, alkohol też na pewno podbił mi emocje. Teraz boję się, bo wiem, że on planuje pójść też na magisterkę. Boję się, że się rozpłaczę jak go zobaczę. A tego bym nie chciała. Chciałabym mieć taką moc, żeby przejść obok niego jakbym go nie znała. Bo w sumie nie znałam i nie znam. Myślałam, że mi przechodzi, ale to nieprawda. Byłam po prostu bardzo zajęta. Teraz siedzę i od 3 godzin myślę tylko o nim. To jest chore.

A przynajmniej ci, których spotkałam
ergo_proxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 18:09   #2102
ama09
Zakorzenienie

A moja sytuacja też się rozwija. Napisałam do jego byłej - w sumie po to żeby zaspokoić swoją ciekawość co do zakonczenia ich związku. Nie znam jej - ale przedstawiła mi zupełnie inną wersję.

Ba! Napisała za moją namową do niego i on jej powiedział , że chętnie się z nią zobaczy i że jest sam ...

W tym samym czasie mi pisał, że mnie kocha (znowu!)...
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 18:38   #2103
Michiru
Zakorzenienie

no to sytuację masz jasną. niestety, na Twoją niekorzyść :/ nie wyobrażam sobie, jak można tak postępować.... teraz musisz się wziąć w karby i skończyć z nim definitywnie, bo nie wydaje mi się, że facet, któremu zależy, który kocha pisze do swojej byłej, że jest sam i proponuje spotkanie (Bóg jeden wie w jakim celu). facet nie jest wart funta kłaków.

ja ostatnia jestem w wyjątkowo bojowym nastroju. po tym jak jego ojciec potraktował mnie jak intruza i śmiecia w moim własnym mieszkaniu, jak mój były zarzucił mi kłamstwo, choć wie jaki jego ojciec jest w stosunku do mnie (jaki zawsze tak naprawdę był); po tym jak nie mogę się doprosić, by mi udostępnił wzięcie sprzętów, które umówiliśmy się, że przypadną mi ze starego mieszkania, bo zamki wymienione; po tym jak bez mojej wiedzy wydał na nie wiem co kasę, którą dali nam nasi rodzice na odświeżenie mieszkania, które wzięliśmy na kredyt; po tym jak doprowadzi do tego, że mieszkanie wymaga raczej remontu, a nie odświeżenia, a kasa popłynęła w świat; po tym jak wynająć je komuś mu nie spieszno, ja tam nie mieszkam, on tam nie mieszka (bo przecież łatwiej wrócić do rodziców, bo kto mu będzie gotował i sprzątał), mieszkanie stoi puste, a zgodzić się na sprzedaż nie chce, tak naprawdę "bo nie" i "bo ja stworzyłam problem, ja odeszłam i ja powinnam się męczyć i do niego dostosować"... teraz szukam sposobu jak to wszystko załatwić, choćby w sądzie. on w ogóle nie chce dojść do porozumienia w jakiejkolwiek sprawie.

Edytowane przez Michiru
Czas edycji: 2013-07-06 o 18:40
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 18:46   #2104
ama09
Zakorzenienie

Może uda mi się go złapać za rękę na tym spotkaniu...

Chociaż nie wiem czy dobrze robię, ale czuję że jest mi taki widok potrzebny aby definitywnie z nim skonczyc.
Stary 2013-07-06, 18:56   #2105
Michiru
Zakorzenienie

wiesz, łatwe to dla Ciebie na pewno nie będzie... tak rozstanie, jak i samo uczestniczenie w takim spotkaniu... przecież to jak policzek albo nawet gorzej... ale jak go złapiesz na gorącym uczynku to i Tobie będzie łatwiej w ostatecznym rozrachunku, i on będzie wiedział dlaczego to koniec... nie powie Ci, tak jak mój były, że on nie wiem i nie rozumie. trzeba reagować od razu.
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 19:03   #2106
Onnaa88
BAN stały

Dzwoniłam do niego zaproponowałam spotkanie,rozłączył się,napiłam się poniżyłam wstyd straszny ...
Chciał żebym przyjechała ale nie powiedział gdzie dokładnie.Powiedział,że poznał koleżanki,że zabrali je autem do domu.Płakałam strasznie,kilka razy do niego wydzwaniałam,odrzucał połączenie.Nie chciał do mnie przyjechać,poznał inną jestem nikim znów nie wyszło.Tylko siedzieć i ryczeć i pić wszystko jest do dupy ...
Po raz 3 nie wyszło,ile jeszcze,ja już mam dość.Chemia tylko z mojej strony?Bez sensu
Idę pić,bawić się dalej,fuck z facetami .... aaajj

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2013-07-06 o 19:08
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 19:03   #2107
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
Może uda mi się go złapać za rękę na tym spotkaniu...

Chociaż nie wiem czy dobrze robię, ale czuję że jest mi taki widok potrzebny aby definitywnie z nim skonczyc.
E tam, powie Ci, że przecież to tylko koleżeńskie spotkanie, a powiedział jej że jest sam, bo przecież jesteście w stanie zawieszenia. I znowu się wykpi. Ja naprawdę nie wiem na co Ty jeszcze czekasz, serio.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 19:08   #2108
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
wiesz, łatwe to dla Ciebie na pewno nie będzie... tak rozstanie, jak i samo uczestniczenie w takim spotkaniu... przecież to jak policzek albo nawet gorzej... ale jak go złapiesz na gorącym uczynku to i Tobie będzie łatwiej w ostatecznym rozrachunku, i on będzie wiedział dlaczego to koniec... nie powie Ci, tak jak mój były, że on nie wiem i nie rozumie. trzeba reagować od razu.
Dokładnie...
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
E tam, powie Ci, że przecież to tylko koleżeńskie spotkanie, a powiedział jej że jest sam, bo przecież jesteście w stanie zawieszenia. I znowu się wykpi. Ja naprawdę nie wiem na co Ty jeszcze czekasz, serio.
Nie ironizuj. Zrobię to.
Stary 2013-07-06, 19:15   #2109
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Nie ironizuj. Zrobię to.
Ja nie ironizuję, ja po prostu sądzę, że on tak Ci powie. I jeszcze strzeli focha, że bawisz się w oszustwa, podchody i mu nie ufasz
Stary 2013-07-06, 19:17   #2110
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja nie ironizuję, ja po prostu sądzę, że on tak Ci powie. I jeszcze strzeli focha, że bawisz się w oszustwa, podchody i mu nie ufasz
Pewnie tak będzie. Znasz go ? Może byłaś jedną z jego dziewczyn?
Stary 2013-07-06, 19:35   #2111
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Chyba nie ten przedział wiekowy
Wystarczy parę lat czytania wątku rozstaniowego i ogólnie wizażu, mnóstwo historii ze zdradami w tle i mnóstwo podobnych schematów zachowań do Twojego rozkoszniaczka się przewinęło.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 19:53   #2112
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie tak będzie. Znasz go ? Może byłaś jedną z jego dziewczyn?
Niestety uważam to samo co elve..
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 20:14   #2113
ama09
Zakorzenienie

Ja się zastanawiam co determinuje takie zachowania.... Rozdwojenie jaźni?

Bo ja nie rozumiem jak mozna tak z jednej strony gadać, a z drugiej robić coś przeciwko..
Stary 2013-07-06, 20:28   #2114
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wygodnictwo i chciwość - przecież zjeść ciastka i mieć ciastka jednocześnie się uczciwie nie da, trzeba pokombinować...
Stary 2013-07-06, 21:59   #2115
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xXxMagdaLena Pokaż wiadomość
Śmiech mnie zbiera, mój ex przyjechał do mnie rano z Rafaello bo chciał "przeprosić". Powiedziałam mu że i tak nie wrócę do niego i że jego starania PO FAKCIE nie przyniosą żadnego skutku bo to tylko chwilowe (znając go). Pojechał z piskami opon. Później zaczął mnie wyzywać przez sms, a następnie powiedział żebym PRZYSZŁA do niego dziś na 7 i że nie pożałuję, powiedział też że i tak wie że będziemy razem i nie wyobraża sobie innego przy mnie. Haha chyba mu się coś w głowę dzieje serio.
Nie ma szans nie wrócę do niego nigdy, powiedziałam mu że od teraz rozpoczynam nowy etap w życiu i z tego się cieszę, a on mi na to - "jadę na wakacje za 2 tygodnie Z TOBĄ" <---- niezły prorok
Hahaha rzeczywiście prorok ... Gratulacje Od takich facetów trzeba trzymać się z daleka bo ich największa zdolność to manipulacja...Mój ex zablokował mnie wczoraj na facebooku.To już chyba definitywny koniec,jak zaszło to tak daleko...
Stary 2013-07-06, 22:48   #2116
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
Hahaha rzeczywiście prorok ... Gratulacje Od takich facetów trzeba trzymać się z daleka bo ich największa zdolność to manipulacja...Mój ex zablokował mnie wczoraj na facebooku.To już chyba definitywny koniec,jak zaszło to tak daleko...

Hahaha, jak zablokował Cię na fejsie to faktycznie definitywny koniec, dobry typ ja mojego też zablokowałam, dzisiaj do mnie wyzdzwaniał 2x, ale nie odebrałam. Jestem z siebie dumna
A jeszcze dzisiaj stałam na przystanku, podchodzi do mnie jakiś Cygan, zaczyna mnie gładzić po ramieniu i mi szepcze do ucha: "ŁADNA JESZTESZ"ROMANTYK !

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do niego zaproponowałam spotkanie,rozłączył się,napiłam się poniżyłam wstyd straszny ...
Chciał żebym przyjechała ale nie powiedział gdzie dokładnie.Powiedział,że poznał koleżanki,że zabrali je autem do domu.Płakałam strasznie,kilka razy do niego wydzwaniałam,odrzucał połączenie.Nie chciał do mnie przyjechać,poznał inną jestem nikim znów nie wyszło.Tylko siedzieć i ryczeć i pić wszystko jest do dupy ...
Po raz 3 nie wyszło,ile jeszcze,ja już mam dość.Chemia tylko z mojej strony?Bez sensu
Idę pić,bawić się dalej,fuck z facetami .... aaajj

Ogarnij się! Nie pij alkoholu, skoro źle na Ciebie działa I nie wydzwaniaj tyle do niego, im bardziej będziesz sie narzucała, tym on będzie miał Cię dość. Dystansu trochę, odetchnij, uspokój się, bo nerwy tutaj nic nie zdziałają.

Sytuację masz klarowną- nie chce się z Tobą widzieć. Więc po co dalej w to brnąć? Chyba, że znów chcesz sie poniżać i najeść się wstydu.

Ale głowa do góry i tak!
Stary 2013-07-06, 22:54   #2117
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez apolonja Pokaż wiadomość
Hahaha, jak zablokował Cię na fejsie to faktycznie definitywny koniec, dobry typ ja mojego też zablokowałam, dzisiaj do mnie wyzdzwaniał 2x, ale nie odebrałam. Jestem z siebie dumna
A jeszcze dzisiaj stałam na przystanku, podchodzi do mnie jakiś Cygan, zaczyna mnie gładzić po ramieniu i mi szepcze do ucha: "ŁADNA JESZTESZ"ROMANTYK !

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------
Mój ex to bachor,że szok wcześniej gdy zrywaliśmy to usuwał,a teraz doszło aż do zablokowania,no nie,jak żyć?
Gratulacje ! U mnie grobowa cisza A ja wczoraj byłam na rowerku z kolegą,dziś zaproponował jechać gdzieś na wakacje,tzn.że sam mnie zabierze,ale nie skorzystam raczej.Kiedyś spotykałam się z nim i nie wyszło,a teraz jestem z nim na etapie znajomości typu:dobra zamknij się ciulu itp.itd. ,czyli jak kochające się rodzeństwo Ale coś czuję,że tak się wyzywamy na żarty,ale chyba będzie chciał czegoś więcej...Oby nie
Hahaha,a to Werter Ale przynajmniej komplement od nieznajomego
Stary 2013-07-07, 08:27   #2118
xXxMagdaLena
Raczkowanie

Cytat:
Ty wiesz, że ja swojego też zablokowałam, nie wiem co robi, on nie wie co ja i mam święty spokój, kurcze jaka ulga
Pisze do mnie jeden kolega ale nie pcham się w coś więcej bo nie czuje potrzeby
Stary 2013-07-07, 08:37   #2119
Onnaa88
BAN stały

Cytat:

Ogarnij się! Nie pij alkoholu, skoro źle na Ciebie działa I nie wydzwaniaj tyle do niego, im bardziej będziesz sie narzucała, tym on będzie miał Cię dość. Dystansu trochę, odetchnij, uspokój się, bo nerwy tutaj nic nie
zdziałają.

Sytuację masz klarowną- nie chce się z Tobą widzieć. Więc po co dalej w to brnąć? Chyba, że znów chcesz sie poniżać i najeść się wstydu.

Ale głowa do góry i tak!
Nie zależy mu na mnie a mi zależy.Czemu to tak jest,ze zależy mi na osobach ktore maja mnie gdzieś?Kolejne rozstanie,on kogos poznał a teraz będą mi sie ciagle przypominać chwile spędzone z nim.Chodź było ich mało,to utkwily w pamięci na zawsze.I codziennie będę go w pracy widywac ajj

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2013-07-07 o 08:43
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-07, 08:59   #2120
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:

Stary 2013-07-07, 09:04   #2121
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xXxMagdaLena Pokaż wiadomość
Ty wiesz, że ja swojego też zablokowałam, nie wiem co robi, on nie wie co ja i mam święty spokój, kurcze jaka ulga
Pisze do mnie jeden kolega ale nie pcham się w coś więcej bo nie czuje potrzeby
W sumie tak,ja sobie niszczyłam psychikę,bo miałam go w bliskich znajomych i kontrolowałam każdego lajka Teraz w ogóle nic nie widzę ,fajnie.
Do mnie tak samo, chce dziś się spotkać,ale nie wiem sama
Stary 2013-07-07, 09:39   #2122
Aldaeron
Raczkowanie

Naomi , zawsze mówię co myślę

co u was drogie wizażanki ? , ja napisałem krótki list z przeprosinami za to moje nieszczęsne najście , wraz z butelką jej ulubionego chivas regal i przekazałem za pośrednictwem przyjaciela , nie chciałbym jednak po sobie zostawiać złych wspomnień .

przyjaciel przed chwilą dzwonił i mówił że zareagowała bardzo pozytywnie , ciesze się bo po co mają być kwasy jak może być ok .

wczoraj na urodzinach kumpla poznałem całkiem fajną dziewczynę , w sumie niczego jej nie brakowało ale to nie było to , nie czułem tego , najwyraźniej trzeba odpocząć od kobiet i przywrócić porządek życiu

a co ma być to będzie , od człowieka mniej zależy niż nam się wydaje

Edytowane przez Aldaeron
Czas edycji: 2013-07-07 o 09:41
Aldaeron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 10:31   #2123
chillin0411
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Pogrubione - no straszne masz problemy... bo ci kwiatków nie kupuje
Dalej - a dlaczego nie możecie jadać też u jego rodziców? tylko ciągle u twoich?
Szczerze to nie chodzi tak bardzo o te kwiaty ale jezeli zrobil by mi raz na rok jakas niespodzianke to byloby mill. Gdyby pomyslal o naszej rocznicy.

Nie jadamy bo on mieszka tylko z tata,a my tam rzadko chodzimy. On twierdzi ze ja nigdy nie chce a tak naprawde nawet prawie mi nie proponuje...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

28.06.11
chillin0411 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 11:19   #2124
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldaeron Pokaż wiadomość
Naomi , zawsze mówię co myślę
Rozumiem, tylko że nie masz jak tego stwierdzić, więc Twoja opinia nie ma za bardzo uzasadnienia W każdym razie co do Twojej sytuacji, to uważam, że dobrze by było zrobić sobie przerwę od kobiet - to oczywiste, że teraz każda dziewczyna będzie Ci się wydawała kiepska w porównaniu z tamtą i w ten sposób nie docenisz kogoś fajnego.

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
No wstyd, nie da się ukryć Ale ten facet musi mieć fantastyczny nastrój - olewa Cię, a Ty i tak za nim biegasz jak piesek Odpuść!!! NIC z tego nie będzie, spotkasz jeszcze lepszego faceta, tylko musisz się oduczyć takiego naiwnego, romantycznego myślenia

Cytat:
A moja sytuacja też się rozwija. Napisałam do jego byłej - w sumie po to żeby zaspokoić swoją ciekawość co do zakonczenia ich związku. Nie znam jej - ale przedstawiła mi zupełnie inną wersję.

Ba! Napisała za moją namową do niego i on jej powiedział , że chętnie się z nią zobaczy i że jest sam ...

W tym samym czasie mi pisał, że mnie kocha (znowu!)...
U Ciebie też nic nie będzie z tego "związku", nie spotykaj się z nikim i spróbuj zapomnieć, nie szukaj kontaktu na siłę. Przecież masz czarno na białym, że on nie jest wart tego wszystkiego

Tindomerel_ - czemu odbierasz telefony od niego?
Stary 2013-07-07, 11:21   #2125
xXxMagdaLena
Raczkowanie

Cytat:
W sumie tak,ja sobie niszczyłam psychikę,bo miałam go w bliskich znajomych i kontrolowałam każdego lajka Teraz w ogóle nic nie widzę ,fajnie.
Do mnie tak samo, chce dziś się spotkać,ale nie wiem sama
Wiesz spotkać się możesz, sama się teraz spotykam ze znajomymi, z którymi utraciłam kontakt przez fochy ex-a (są bardzo zdziwieni jak ja mogłam tak go słuchać i odosobnić się od ludzi - ale tak bywa). Tylko nie zamierzam wchodzić w nowy związek, wolę pozostać na etapie znajomości i przynajmniej na jakiś czas odetchnąć
Stary 2013-07-07, 11:53   #2126
Tindomerel_
Zadomowienie

Dziewczyny u mnie masakra... ehh eks zadzwonił,rozmawialismy tak,jakbysmy się nigdy nie rozstali, nie moglismy sie nagadać, jedno za drugie kończy zdanie, tak mi źle i smutno.. jak ja mam przestać coś czuć do niego? Nie moge się ogarnąć..Jestem kretynka,chcę go spowrotem.

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Tindomerel_ - czemu odbierasz telefony od niego?
Jeden telefon.Bo miałam urodziny.

Edytowane przez Tindomerel_
Czas edycji: 2013-07-07 o 12:20
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 12:59   #2127
Naomi21
Zakorzenienie

Nie przestaniesz czuć tego, co czujesz jeśli będziesz się z nim dalej kontaktować i rozmawiać godzinami. Rozumiem, że masz urodziny, ale moim zdaniem nie powinnaś odbierać telefonu, ewentualnie krótko podziękować i się rozłączyć.

Przy okazji - wszystkiego najlepszego
Stary 2013-07-07, 13:12   #2128
nieogarnietaaa
Przyczajenie

Czeeść dziewczyny, czytałam całe wasze forum i myśle, że to fajna opcja żby sie wygadac, pomóc, bo juz sama nie wiem co robić.. moge dołączyc! ?
nieogarnietaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 13:13   #2129
Petrycja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieogarnietaaa Pokaż wiadomość
Czeeść dziewczyny, czytałam całe wasze forum i myśle, że to fajna opcja żby sie wygadac, pomóc, bo juz sama nie wiem co robić.. moge dołączyc! ?
Dołącz i opowiedz swoją historię
Stary 2013-07-07, 13:25   #2130
nieogarnietaaa
Przyczajenie

Postaram się w skrócie byłam z nim 2 lata, pare miesięcy temu z dnia na dzien, przestał przyjeżdzać.. w tym czasie mieliśmy ze sobą cały czas kontakt, kłotnie, spotkania, tłumaczył, że musi sobie wszystko poukładać i wszystko będzie dobrze. Oczywiście, wtedy najważniejsi koledzy, jezdził sobie na imprezy, poznawał nowe dziewczyny, ale kiedy ja przestawałam się odzywać - zawsze pisał. Mieliśmy jeden problem- miał moje haslo do maila, iii czesto zmieniał mi hasło na facebooka.. iii ostatnio zrobiłam psikusa, zgadłam to hasło.. napisałam mu o tym odpisal " myślałem, że jeszcz dam rade Cie zatrzymać.." ja głupia uwierzyłam ze chce sie zmienic.. spotykaliśmy się, chociaz dalej koledzy najważniejsi i wg.. Chce jeszcz dodać, że był strasznie zazdrosny, kazał pousuwać kolegów z znajomych, nie mogłam nigdzie wychodzić itd itp.. chyba wam znane.. ostatnio, wyszłam (na co mi pozwolił i myśle ze zrobił to specjalnie zeby miec powod do kłotni ) rozmawiałam z kolegą z liceum.. napisał, że mam sie dobrze bawić i "nara".. i tak to sie skonczyło.. Wiem, byłam głupia, naiwna, pewnie mnie skrytykujecie, ze tak sie dawałam.. ale wciaz miałam nadzieje, ze wszystko sie ułozy (czgo mnie zapewnial) i co? i ma mnie gdzieś.. gdzie ja miałam oczy tak dla wyjasnienia, mam 20 lat..

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

aha, jeszcze jedno.. nie miał problemu, żeby mi napisać " spierdalaj " " rob co dobre" (wiadomo o co chodzi..) a nigdy, prze nigdy nie dałam mu powodu do zazdrości, zawsze był dla mnie na pierwszym miejscu.. i to był chyba mój bład ;/
nieogarnietaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości