|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
trawa, kwiatki, oczko wodne i... pszczolki, baki, osy, robale, motylki blehhh... Jedyne co to wychodze wywiesic pranie i uciekam do domu
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-07-07 o 12:13 |
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
KaEs, Simply Divine, dziękuję za gratulacje
![]() Muszę sie wziąć za sprzątanie, a wieczorem pewnie na spacer pójdziemy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1354 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Dzień dobry!
U nas dziś Dzień Lenia, godzinę temu się obudziliśmy i teraz czekamy w piżamach na pizzę ![]() Lubię takie dni
|
|
|
|
#1355 |
|
Winter is coming
|
Zazdroszczę Elrosa. Ja ostatnio takie dni miałam na studiach, 3 lata temu
![]() I zbieram się do pracy
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po godzinie smażingu
![]() teraz czekam na obiad a potem znów godzinka. tż mnie wkurzył, przyszedł z pracy jak się opalałam, poszedł do domu, siadł przed kompem ( widzę że pracuje) ja przyszłam a on ani słowem do mnie... chce milczenia?? to będzie miał !! |
|
|
|
#1357 |
|
Rozeznanie
|
Uff ja już po egzaminie, na sporo pytań odpowiadałam bardzo pewnie więc wydaje mi się, że będzie ok. Wyniki za tydzień! Ja się nie opalam bo bardzo łatwo się robię brązowa i już mnie ludzie osądzają o bycie mulatką! A na dworze codziennie jestem ok 4 godzin, więc jeszcze trochę tego słońca złapię.
Teraz czas na lenistwo i nacieszenie się TŻetem bo o 16 wyjeżdża służbowo
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja opalam się na różowego prosiaczka, a potem nic z tego nie ma strasznie zazdroszczę!
|
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Ana909, a jaki masz telefon? Musisz wejść w telefonie w sklep (w telefonach na Androidzie to Android Market) i pobrać ją z tych darmowych aplikacji.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo mnie wkurza to jak mocno się opalam, szczególnie, że figura i uprawiane sporty nie pozwalają mi na chodzenie w rzeczach bez ramiączek i mam białe pasy niczym podkoszulka
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny któraś kiedyś tu wstawiała "przepis" na miksturę na pory na nosie, czy mogłabym prosić o wstawienie jeszcze raz???
|
|
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
co do organizowania dużych czy małych wesel, każdy robi tak jak uważa i nie ma tu co dyskutować, ani krytykować, jesteśmy dorośli i swoje mózgi mamy, jeden chce małe skromne i to jest jego marzenie, drugi marzy o dużym od zawsze
ja z TŻ odkładaliśmy od jakiegoś czasu (1,5 roku) ale nie było to odmawianie sobie przyjemności, po prostu odkładanie w miarę możliwości ) będzie około 120-130 gości, najbliższa rodzina i znajomiw związku z tym, że trochę odłożyliśmy kupiliśmy sobie auto i postanowiliśmy, że sami zapłącimy za suknię i garnitur, bukiet mój, obrączki i generalny wygląd...(makijaż, biżuteria, koszula i takie tam), tyle wynegocjowaliśmy z rodzicami, do tego zapłacimy za naszych znajomych, których chcemy zaprosić na wesele ![]() dalej odkładamy sobie troszkę, bo chcemy po ślubie wyremontować mieszkanie najważniejsze 11 miesięcy do ślubu
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-07-07 o 15:02 |
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
alloffkowa, gdzie bedziecie kupowac obraczki? Bede we wrzesniu w Koszalinie i chce sie rozejrzec
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
gorąco polecam salon Chaton na Mariańskiej. Początkowo mieliśmy tak kupować ale u mnie w mieście dostaliśmy jeszcze lepszą ofertę w moim mieście
ale w Chaton nie miałam się do czego przyczepić
|
|
|
|
#1365 |
|
perfumowe ADHD
|
hej kobietki
wróciliśmy z odpoczynku nad Wigrami , polecam to miejsce jest urocze i romantyczne Zrobiliśmy zdjęcie te co wam mówiłam z kartkami i datą ślubu ale nie wiem czy jestem z nich zadowolona , jak przerobię to wam powiem Widzę że mam sporo nadrabiania więc zabieram się za to ![]() AAAAAA ..! I polecam jako kolejna osoba orzechową soplicę z mlekiem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a duzo tansze sa u Ciebie w B. ? Bo to akurat bliziutko to mozna podjechac.
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
w Chaton z naszym złotem obrączki są tańsze o połowe, zależy od modelu. w B. z naszym złotem jest tak, wybrany model obrączki+ grawer 50 zł + mój dianent 100 zł lub cyrkonia 10 zł. Na bank zamkniemy się spokojnie w 1000 a nawet w 800 zł. w chatonie ok 1400 by nas kosztowało. Choć wiem że np moja znajoma jechała z Koszalina do mnie do miasta do mojego jubi po obrączki mimo że było ich stać żeby kupić nawet z tytanu
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie witam z basenu
) opalanko, woda, piwko ;d dawno juz tak nie wypoczelam )TZ poszedl grac w siate te znajomymi a ja sie smaze ![]() jedziemy za tydz na splyw dunajcem! na 2 dni - strasznie sie ciesze co do wesela u nas placa rodzice - po polowie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
to chcecie miec rozne obraczki?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wolala miec takie same, ale TZ nie chce bialego zlota a ja nie moge zoltego. Bede nosic obraczke razem z pierscionkiem wiec troche bez sensu by to wygladalo gdy pierscionek jest z bialego zlota a obraczka zaraz obok z zoltego.
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak bede miec. pierscionek z bialego obraczka z zoltego. mnie sie to mega podoba
jak dla mnie to nie musi pasowac, to sa symbole milosci - nie wazne jak ze soba wygladaja ;p takie moje zdanie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro nie wazne jak wygladaja to moga byc i rozne przeciez? Ja nie lubie zoltego zlota, nie nosze go, nie pasuje mi wiec dlaczego mialabym nosic cos co mi sie nie podoba? Na TZcie zolte zloto wyglada oblednie i skoro to mu sie podoba to ja nie widze problemu. Obraczki sa dla nas a nie dla tych co je ogladaja czy zeby pasowaly razem do zdjecia.
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Cytat:
![]() A teraz wcinam czereśnie
|
|
#1376 |
|
Rozeznanie
|
U mnie taki upal, ze mimo ze wrocilam do domu 2 godziny teu, to jeszcze nie ostyglam
![]() velika a ja ogladalam kiedys Tudorow i zgadzam sie, ze super potem nie wiem czemu, ale przestalam... natomiast absolutne must have z tego rodzaju to Rodzina Borgiow ( Borgias) Z seriali ja kocham Czysta Krew - nie zle pokrecona, ale bardzo wciaga... ![]() ana909 rozumiem, ze trudno jest zrobic wesele w wersji ekonomicznej. Ile placicie za talerzyk? Jakie rzeczy "jedzeniowe"musicie jeszcze dokupic? Co do suknie to oczywiscie mozna szyta, ale jest tez calkiem sporo na necie odsprzedawanych, kolo 1000 i sa naprawde sliczne. Nie wiem jaka masz figure,ale szyta moze tez tanio nie wyjsc, a jeszcze dodatki, welon, buty... Uwazam, ze stoly nie musza byc jakos super przystrojone.Jesli stoi jedzenie (nie ma bufetow), to wystarcza moim zdaniem patery owocow i ciast. serio KasiaK_080290 Mam praktycznie taka sama sytuacje, na szczescie. Chociaz tez z tego tytulu nie zamierzam sobie kupowac sukni za 5 tys. i wybierac same najdrozsze opcje... Chce zeby bylo elegancka, ale z glowa. Nie bedziemy bardzo oszczedzac na tym na czym nam zalezy, ale tez nie przepuszcze tys. za jakis toczek i teraz bezbolesnie mozemy sobie gdzies wyjechac. Na szczescie TZ ma teraz dobra, stabilna prace i wiem, ze bedziemy sie mogli dolozyc do wesela.
|
|
|
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
ja też mam pierścionek zaręczynowy z białego złota i też zamierzam nosić czasami razem z obrączką
![]() TŻ chce obrączki z białego a ja chcę łączone, (żeby pasowały i do złotej biżuterii i do srebrnej, chociaż złota bardzo rzadko noszę) więc na ten moment wypracowaliśmy kompromis w takim stylu: http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,173
|
|
#1378 |
|
Rozeznanie
|
A na której ręce nosicie zaręczynowe?Ja na lewej ale rodzina na to dziwnie patrzy
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my na wakacje nie jedziemy w tym roku, nie mamy wolnego niestety więc może to i dobrze
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nosze na lewej i po slubie pierscionek i obraczka dalej beda na lewej. Mieszkamy w UK wiec nosic bede wg tutejszych zwyczajow, jak polecimy do PL na wakacje to zawsze moge przelozyc.
Mierzylam zolto - platynowa obraczke z moim pierscionkiem, ale jakos nie bardzo mi to odpowiada. Wolalabym zeby TZ nosil tez z bialego zlota albo palladowa/tytanowa, ale jesli nie chce to go przeciez nie zmusze. A laczone mu sie nie podoba.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

Szacun!

trawa, kwiatki, oczko wodne i... pszczolki, baki, osy, robale, motylki blehhh... Jedyne co to wychodze wywiesic pranie i uciekam do domu 
Nasz ślub 16.08.2014