Wszystko o Avonie - cz.32 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-07, 18:49   #2671
tekla45
Zadomowienie

GG do tekla45
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.32

Słuchajcie dziś wypróbowałam depilator z oferty specjalnej i jest SUPER! Fakt, ciut boli no ale wszak to moja pierwsza przygoda z takim sprzętem. Cenowo naprawdę w porządku, za taką kwotę w handlu "tradycyjnym" nie kupiłabym nowego. Niestety, za to torba Sabella zaczyna się powoli psuć, fakt użytkowana intensywnie ale znam tańsze torby o wiele mocniejsze.

Be Serene piękny

Niezależna konsultantka firmy Mary Kay.

Przyszła Pani Kosowa (miłość znaleziona!!!)

Wielbicielka tatuaży
tekla45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 18:57   #2672
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
A tej odżywki na usta co jak pomadka prawie bez koloru wygląda nie miałaś okazji testować?
niestety nie

Cytat:
Napisane przez tekla45 Pokaż wiadomość
Be Serene piękny
coś więcej poprosimy
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 18:59   #2673
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
kejti ja sobie zupełnie inaczej Ciebie wyobrażałam! a piegi masz prześliczne, mi już trochę zeszło i tęsknię za nimi, cały weekend wystawiam się na słońce żeby wróciły
Już kiedyś chyba Kejti na katalogowym była

Mama jechała wczoraj do Cioci i dałam jej nowe katalogi i wróciła już z zamówieniem na żel 3w1 i krem z avon care Tak szybko to chyba nie miałam jeszcze zamówień I szminkę z K10, akurat dziś składam kolejne zamówienie więc pasuje
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 19:04   #2674
vril
Zakorzenienie

Wszystko o Avonie - cz.32

Mam szminki EL i odzywkę. Szminki OK, mniej kremowe od UCR ale dobrze się je nosi, kolor się utrzymuje ale z jedzeniem i piciem nie wygrają. Odżywka, ot zwykły balsam, nawet nie jest jakoś specjalnie pielęgnująca, powiększenia, nawet optycznego nie widzę żadnego. Zużyję ją, bo ja smarowidła do ust zużywam kilogramami ale nie ponowię zakupu. Szminki EL mam trzy i pewnie dokupię jeszcze inne kolory

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
vril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 19:15   #2675
fenomeno2000
Rozeznanie

[QUOTE=vril;41678549]Mam szminki EL i odzywkę. Szminki OK, mniej kremowe od UCR ale dobrze się je nosi, kolor się utrzymuje ale z jedzeniem i piciem nie wygrają. Odżywka, ot zwykły balsam, nawet nie jest jakoś specjalnie pielęgnująca, powiększenia, nawet optycznego nie widzę żadnego. Zużyję ją, bo ja smarowidła do ust zużywam kilogramami ale nie ponowię zakupu. Szminki EL mam trzy i pewnie dokupię jeszcze inne kolory

Dzięki wielkie

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Jutro przyjedzie Outspoken Fresh by Fergie i mam nadzieję, że będzie fajna
Stary 2013-07-07, 19:29   #2676
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Testowałyście pomadki Extra Lasting i odżywkę do ust-Efekt powiększenia. Nie mogę znaleźć nic na wątku zdjęciowym a może mi coś umknęło? Dajcie znać czy warto zamówić
pomadki EL mam i jestem zadowolona nawet kilka kolorów
Stary 2013-07-07, 19:31   #2677
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
pomadki EL mam i jestem zadowolona nawet kilka kolorów
Już pomadeczka jest w moim zamówieniu Dzięki
Stary 2013-07-07, 19:49   #2678
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Extralasting tak lubię ją,ale że jest trwalsza niż inne to bym nie powiedziała... jest dość trwała,owszem,ale na mnie UCR też się dobrze trzyma

Kasztanko też dorzucę fotkę obiecanego BB Vitale,ale zdjęcie Kejti jest lepsze,ja nie mogłam tego różowego odcienia uchwycić w każdym razie polecam osobom z raczej jasną/średnią cerą,na opaloną jest zbyt jasny
Dziękuję

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Be Serene piękny
Oby, bo wzięłam w ciemno
Stary 2013-07-07, 19:51   #2679
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie dziś wypróbowałam depilator z oferty specjalnej i jest SUPER! Fakt, ciut boli no ale wszak to moja pierwsza przygoda z takim sprzętem. Cenowo naprawdę w porządku, za taką kwotę w handlu "tradycyjnym" nie kupiłabym nowego.
Ciut boli?? o matko Zależy kto jakie ma owłosienie... Z efektu jestem zadowolona bo już tydzień mija a zarostu żadnego
Stary 2013-07-07, 20:18   #2680
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
kejti ja sobie zupełnie inaczej Ciebie wyobrażałam! a piegi masz prześliczne, mi już trochę zeszło i tęsknię za nimi, cały weekend wystawiam się na słońce żeby wróciły
Dziękuję Po latach wybielania polubiłam je bardzo i żałuję, że prócz słońca/solarium nie ma innej metody na podbicie ich koloru
Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Już kiedyś chyba Kejti na katalogowym była
Czasem mi się zdarzy obnażyć przed milionami

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 20:22   #2681
hanureku
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ciut boli?? o matko Zależy kto jakie ma owłosienie... Z efektu jestem zadowolona bo już tydzień mija a zarostu żadnego
Ja dzisiaj miałam drugie podejście. Tydzień temu myślałam na początku, że padnę trupem z bólu, ale można się przyzwyczaić Potem w nocy tak swędziały mnie łydki, że prawie oszalałam z drapaniem.
Dziś podejście numer dwa do tych włosków, których tydzień temu nie złapało i było o wiele lepiej
Ja zakupu nie żałuję, zwłaszcza, że przed chwilą sprawdziłam i w Media Markt taki sam depilator kosztuje 99 złotych.
hanureku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 20:45   #2682
51e83afea3b91707dbf3887d008ce6a0f5de39ea_626dbf723f6b2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
robię zdjęcia żeby zaspokoić ciekowość tym co chcą, nie musisz korzystać z tych zdjęć jak Ci się nie podobają
Cytat:
Napisane przez badromance1992 Pokaż wiadomość
A ja cieszę sie tym co jest bo domyślam sie ile wysiłku trzeba włożyć w zrobienie tych zdjęć, potem zgrać i załadować to trochę trwa
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

niektórzy doceniają Twój trud
Dziewczyny, wydaje mi się, że kaki23 docenia trud. Ja też doceniam i też się cieszę, że mogę sobie obejrzeć katalog wcześniej i zaplanować zakupy. Kodów co prawda nie sprawdzam, ale ceny mnie bardzo interesują, a zdarza się, że są poucinane lub niewyraźne. Dlatego dołączyłam się do prośby kaki23. Skoro jednak nie da się nic zrobić z jakością, to trudno. Ograniczeń sprzętowych łatwo się nie przeskoczy... więc jak wygram w lotto, to... musso, kupię dla Ciebie świetny aparat, żeby zdjęcia wychodziły ostrzej
51e83afea3b91707dbf3887d008ce6a0f5de39ea_626dbf723f6b2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 21:49   #2683
kokolino4
Raczkowanie

Dziewczyny a wiecie czy to Serum wyrównujące koloryt skóry z Anew Clinical jest dobre? czy spełnia swoje wymagania?a czy może lepszy jest krem z tej serii?

patrzyłam na internecie na niego to nie ma za dużo opinii i nim ...doradźcie czy go brać czy nie
kokolino4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 22:11   #2684
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Słuchajcie dziś wypróbowałam depilator z oferty specjalnej i jest SUPER! Fakt, ciut boli no ale wszak to moja pierwsza przygoda z takim sprzętem. Cenowo naprawdę w porządku, za taką kwotę w handlu "tradycyjnym" nie kupiłabym nowego.
Cytat:
polecam zrobić sobie wcześniej peeling z minerałami z Morza Martwego - dużo mniej potem boli, a czasami w ogóle
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 22:17   #2685
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
polecam zrobić sobie wcześniej peeling z minerałami z Morza Martwego - dużo mniej potem boli, a czasami w ogóle
Myślę, że to jest bardziej uzależnione od indywidualnego odczuwania bólu - jak ktoś ma niski próg bólu, to nawet 10 peelingów mu nic nie pomoże.
Stary 2013-07-07, 22:19   #2686
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Ja odebrałam swoją, dziś na szczęście kosmetyki chłodniejsze
Ostatnio mi się udało małą paczuszkę odebrać w 17sekund Znaczy nie kłamią na paczkomatach, da się

Ma któraś krem 40+ z Naturals Herbal (na dzień)? Opakowanie malutkie, Mama otworzyła, a tam...kremu tylko do połowy. I nie wiem czy to tak ma być?
a po co tak się spieszysz z tym odbiorem w 1 7 sekund?? ja tam nie latam jak wariat

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41667249]najpierw piszesz, że żadnych szminek dobrze że nie zamawiałaś, a potem że próbkę.
Twoje niektóre posty są tylko po to aby Cokolwiek napisać, bez zwiazku z tematem.
To już staje się męczące.

Wszyscy takie mamy Tylko nie Koleżanka.[/QUOTE]
Cytat:
No jak dla mnie nie jest Bo to inny gabaryt. A próbka perfum to perfumy?
piłyście coś?? co piłyście? smaczne?

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Wychodzi na to, że próbka szminki szminką nie jest

Cytat:
No jak wylała mi się próbka perfum to nie napiszę tu, że wylały mi się perfumy Tak samo napisałam, że nie wiem co by się stało ze szminką. Próbka się rozpłynęła, ale tego mi nie żal. Zresztą nieważne, mam nadzieję, że paczkomaty mnie nie zaskoczą i nic mi się więcej nie ugotuje.
paczkomaty nie służą do gotowania Avonu, przesadzasz

Cytat:
O jaaa, faaajna będzie u nas??

Ja mam chusteczki ale jeszcze nie próbowałam, dopiero co przyszły bo długo w brakach były... Mogę napisać opinie w poniedziałek bo nie mam ich przy sobie.
na pewno będzie
ja chusteczki odbieram jutro , mam nadzieję, że będę zadowolona

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41668404]
moze nam upusty zmniejszą[/QUOTE]ale wymysliłaś

Cytat:
Z tego co mi wiadomo to pewnie chodzi o to że każda konsultantka będzie miała swój indywidualny sklep, coś w tym rodzaju.

http://www.youtube.com/watch?v=tMTj3ZUykjk
nędzie miała jak zechce.. niestety musi być wtedy odpowiedzialna podatkowo, ja najpóźniej jutro wyślę email o tym do swoich

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Właśnie mam problem, bo chciałam dzisiaj złożyć zamówienie i okazało się, że brakuje mi 8 zł do większego opustu.
I ponad godzinę dumałam, co by sobie dobrać i nawet nie to, że nic nie się nie podoba, ale niczego nie potrzebuję
ja miałam ten sam problem, ale udało mi się wysłać zamówienie... uffff

Cytat:
Napisane przez Żabcia22 Pokaż wiadomość
Podatki?? nie strasz...to byłby mój kres

Swoją drogą, to ciekawe co zamierzają wprowadzić..zawsze wiedzą jak podgrzać atmosferę, ale mam nadzieję, że tym razem zaskoczą nas na plus
jak nie założysz sklepu to nie sprzedajesz więc nie odprowadzasz i się nie tłumaczysz.... aby założyć sklep trzeba się oznaczyć na tej ich mapie, ja tego nie robiłam
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 22:32   #2687
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
a po co tak się spieszysz z tym odbiorem w 1 7 sekund?? ja tam nie latam jak wariat
Ja nie muszę nigdzie latać, bo mi się blisko otwierają A spieszyłam się akurat do kina

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2013-07-07 o 22:34
Stary 2013-07-07, 23:00   #2688
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Ja nie muszę nigdzie latać, bo mi się blisko otwierają A spieszyłam się akurat do kina
miałam na myśli "całokształt" czyli te Twoje 17 sekund
ja na swoje sekundy nigdy nie zwracam uwagi

a do kina poszłaś z kartonem avonu?? więcej płaciłaś za bilet?

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2013-07-07 o 23:06
Stary 2013-07-07, 23:01   #2689
smerfetka25
Zakorzenienie

[1=51e83afea3b91707dbf3887 d008ce6a0f5de39ea_626dbf7 23f6b2;41679777]Dziewczyny, wydaje mi się, że kaki23 docenia trud. Ja też doceniam i też się cieszę, że mogę sobie obejrzeć katalog wcześniej i zaplanować zakupy. Kodów co prawda nie sprawdzam, ale ceny mnie bardzo interesują, a zdarza się, że są poucinane lub niewyraźne. Dlatego dołączyłam się do prośby kaki23. Skoro jednak nie da się nic zrobić z jakością, to trudno. Ograniczeń sprzętowych łatwo się nie przeskoczy... więc jak wygram w lotto, to... musso, kupię dla Ciebie świetny aparat, żeby zdjęcia wychodziły ostrzej [/QUOTE]
Ale marudzicie lada moment bedzie 13stka w wersji HD na stronie avonu - tyle czasu czekaliście to kilka dni dłużej tez możecie poczekać.
Stary 2013-07-07, 23:04   #2690
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avoncia Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was dostała Plastry w żelu Clearskin? bo ja zamawiałam dla dwóch klientek w kat 7 i do tej pory mam produkcje opóźnioną. Wstyd mi juuz przed klientkami tyle czasu czekać, co robić?
Dostałam wraz z zamówieniem w K9

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 23:05   #2691
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanureku Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj miałam drugie podejście. Tydzień temu myślałam na początku, że padnę trupem z bólu, ale można się przyzwyczaić Potem w nocy tak swędziały mnie łydki, że prawie oszalałam z drapaniem.
Dziś podejście numer dwa do tych włosków, których tydzień temu nie złapało i było o wiele lepiej
Ja zakupu nie żałuję, zwłaszcza, że przed chwilą sprawdziłam i w Media Markt taki sam depilator kosztuje 99 złotych.
Specjalnie poszłam do pobliskiego sklepu z Agd i Rtv i u mnie takie cacuszko kosztuje 115zł także okazja super i jeszcze koleżankę namówiłam
Stary 2013-07-07, 23:06   #2692
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Ale marudzicie lada moment bedzie 13stka w wersji HD na stronie avonu - tyle czasu czekaliście to kilka dni dłużej tez możecie poczekać.
dokładnie
Stary 2013-07-07, 23:11   #2693
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
Teraz już wiem jak go używać, dziewczyny mi wcześniej napisały że mam się umyć i napinać skórę a po zabiegu polecam olejek z SSS - po nim całe podrażnienie znika w pół godziny

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
na pewno będzie
Będzie w minikatalogu za 99zł, rozbój w biały dzień
Stary 2013-07-07, 23:14   #2694
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
miałam na myśli "całokształt" czyli te Twoje 17 sekund
ja na swoje sekundy nigdy nie zwracam uwagi

a do kina poszłaś z kartonem avonu?? więcej płaciłaś za bilet?
W samochodzie został, ale w kinie też mam klientki;p

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Teraz już wiem jak go używać, dziewczyny mi wcześniej napisały że mam się umyć i napinać skórę a po zabiegu polecam olejek z SSS - po nim całe podrażnienie znika w pół godziny
Ja się potem przez sen drapię, bo mi się włoski wrastają dlatego depilatory nie dla mnie, bo mam poharatane całe nogi. A efekt 3 dni się u mnie trzyma. Zazdroszczę jak komuś dłużej, bo nie mam szans wyjechać na kilka dni i nie golić w tym czasie nóg;p
Stary 2013-07-07, 23:14   #2695
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kokolino4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wiecie czy to Serum wyrównujące koloryt skóry z Anew Clinical jest dobre? czy spełnia swoje wymagania?a czy może lepszy jest krem z tej serii?

patrzyłam na internecie na niego to nie ma za dużo opinii i nim ...doradźcie czy go brać czy nie
ja uzywalam serum regularnie i po zestawieniu zdjec bylam zadowolona z efektu mam jedno opakowanie w zapasie, ale poczekam z nim do jesieni, bo teraz testuje inne cuda wianki (zapraszam na bloga, tam jest recenzja z duza iloscia zdjec)
krem odstawilam po tygodniu, bo myslalalam, ze jest winny pojawieniu sie niespodzianek, ale jednak okazalo sie, ze to nie on i moge do niego wrocic

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 23:22   #2696
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
W samochodzie został, ale w kinie też mam klientki;p

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Ja się potem przez sen drapię, bo mi się włoski wrastają dlatego depilatory nie dla mnie, bo mam poharatane całe nogi. A efekt 3 dni się u mnie trzyma. Zazdroszczę jak komuś dłużej, bo nie mam szans wyjechać na kilka dni i nie golić w tym czasie nóg;p

depilator, ten wydum szatański, też nie dla mnie
Stary 2013-07-07, 23:57   #2697
_Juliette_
Wtajemniczenie

Dziewczyny, orientuje się może któraś czy woda toaletowa Urban Edge edycja specjalna (kat 10 str 109) jest z atomizerem, czy bez?
_Juliette_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 00:10   #2698
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez _Juliette_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, orientuje się może któraś czy woda toaletowa Urban Edge edycja specjalna (kat 10 str 109) jest z atomizerem, czy bez?
Bez.
Stary 2013-07-08, 00:12   #2699
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:

depilator, ten wydum szatański, też nie dla mnie
Wolisz wosk??
Stary 2013-07-08, 00:25   #2700
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Wolisz wosk??
Ja mam za słabe włoski do jakiejkolwiek metody z wyrywaniem.
Niezależnie, czy to depilator (testowałam kilka różnych marek), czy wosk na zimno, czy gorący wosk - zawsze włoski miałam zamiast wyrwane, to urwane przy skórze - cebulka zostawała i włos od razu odrastał.
Najlepszy efekt był przy plastrach z woskiem na zimno - rezultat widoczny przez ok. 10-12 dni. Ale musiałam się wiele razy namachać, żeby jak najwięcej włosków wyrwać, trwało to ok. 2 godziny
Z depilatorem było gorzej, mogłam sobie machać i machać, a 90% włosków była właśnie urwana a nie wyrwana i po kilku dniach nogi znowu były owłosione. A jak już któreś włoski były wyrwane, to mimo masaży i peelingów potem wrastały. Dlatego prawie 3 lata temu pożegnałam się z depilatorem i używam maszynki. Przynajmniej daje efekty w 5 minut.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości