|
|
#2611 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Wyglada ok, ciekawe jak z jakoscia ![]() Moja mlodsza tez ma drzemke (razem z Tztem btw ) a starsza oglada bajki. Ostatnio jej tv ograniczylam do minimum ale dzisiaj przy niedzieli uleglam. Niech ma, przynajmniej sobie kawe w spokoju wypije ![]() Buu zawsze jak mam wreszcie chwile wolnego to tutaj panuja pustki
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-07-07 o 17:36 |
|
|
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
Charlizz- Jezdym jezdym
Próbuję odgruzować forum z Waszych postów Nie będę się już tłumaczyć, że przez 1,5 dnia nie miałam forum na komie bo już mi tak głupio, że ciągle mnie nie ma ![]() TŻ pojechał ze znajomymi na motorach nad jeziorko a mi trochę przykro no ale nie będę go ograniczać przecież Może nie powinnam tak myśleć ale czasem mi przykro, że on może i chce sobie ciągle przebywać ze znajomymi, być taki super hiper jakby nic się w jego życiu nie zmieniło a ja jestem dla nich ta, która musi zostać w domu bo dziecko. Wczoraj mi właśnie się tak jego znajomy w twarz śmiał jak się umawiali na tą wyprawę. Dziecinna jestem, wiem ale mimo tego, że mam dziecko chciałabym być postrzegana jako kobieta, człowiek atrakcyjny do przebywania z nim. Wrrr a z drugiej strony jak mam szansę się gdzieś wyrwać (np. wczoraj byłam godzinę na motorach z nimi) to 90% czasu myślę o Julianie, że nie powinnam jej była zostawiać z teściową. Marsi Super, że Leoś tak poszedł! Tylko czekać jak będzie zasuwał po domu ![]() Iffonko Ojej, to straszne, zapalenie ucha to najgorsze co może być, brrrr kurujcie się Szklanko, właśnie lepiej już? Bardzo współczuję.Black Poimprezowane? Pytałaś o O. Ano, 3 razy w życiu: niestety możliwy jest tylko przy działaniach palcem w konkretnym miejscu i jest to trochę pracochłonne Co do glutenu, też mam zagwostkę. Będzie już miesiąc od kiedy zaczęliśmy rozszerzanie i nie powiem żeby nam to super szło. Tzn. jednego dnia zajada, drugiego się zaciska. Ojjj jeszcze długo zanim zaczniemy zastępować mleko słoiczkiemAśka Twoja Blanka to chyba też z tych długich i szczupłych, co ![]() Wisienko Srał ich pies! Ty nie jesteś od tego żeby wszystkim usługiwać i martwić się co kto o Tobie w rodzinie myśli! Nie potrafią współżyć, trudno, Ty masz ważniejsze sprawy na głowie. Charlizz Piękna Oleńka. Co tak rzadko ją pokazujesz?? Meneq Słowa "wspaniała" i "teściowa" w jednym zdaniu to dla mnie nie do przełknięcia. Ale fakt, zazdroszczę Wam stosunków ![]() Blogerko Hie hie, dobrze tak TŻtowi ![]() Ilussion Dziękuję za przepis. MOŻE kiedyś będzie mi się chciało je zrobić to powiem czy dobre
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski!
Impreza była suuuuper, potem podam więcej szczegółów i też będą jakieś zdjęcia na pewno (może relacja na blogu czy coś). Nikt nie zachlał, a ja to już w ogóle - po jednym drinku dostałam migreny, więc potem byłam bardzo ostrożna z alkoholem, bo tak mnie głowa bolała. Zresztą - w planie miałam trzeźwość i plan się powiódł. Siedziałyśmy do późna, potem impreza się przeniosła do domu. Meduzzko, naprawdę?! Ojej. To współczuję straszliwie... ![]() Zna może któraś z Was wózki firmy Krasnal? Chcę kupić model Wiking. |
|
|
|
#2614 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Iffonko, masakra mi sie zawsze tak przykro sie robi kiedy pomyśle, że taka mała kochana kruszynka męczy sie w szpitalu
dużo dużo zdrowka ![]() Meduzka, wiem o czym mówisz.. ja w oczach wielu znajomych stałam sie nieatrakcyjna towarzysko jak tylko sie dowiedzieli o ciąży a co dopiero teraz! Moim zdaniem powinnas częściej zostawiać Julianke i wychodzić. Może dzięki temu poprawiłoby sie między Tobą a Tz? No i oderwałabyś sie trochę od pieluch :p t. sie zajmie najlepiej jak będzie umiała, kocha przecież mała i nie zrobi jej krzywdy, więc nie dręcz sie, że mała czasem z nią zostanie. Bo to też nie chodzi o to, byśmy spędzały z dziećmi 48h na dobę! Black , super że impreza udana, czekamy na fotorelacje! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2615 |
|
Zadomowienie
|
A myśmy dziś byli w Smoczej Jamie
z młodą w chuście. Tylko ten Smok Wawelski jakiś oszukany, za mojej młodości zionął ogniem a dziś nie chciał. Rachunku za gaz nie zapłacił i mu odcięli dopływ czy co?? Lady co z Twoim mt? Będzie na jutro?
|
|
|
|
#2616 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
też tak chcę odpoczywaj i relaksuj się ile wlezie ![]() Cytat:
A ja jak mi się zaczęło zapalenie ucha i tak cholernie bolało to tylko pomyślałam, żeby Ewcia tego nie złapała biedny Twój Bartuś, oby szybko przeszło Cytat:
![]() Dziękuję, że pytasz Mam jeszcze dwa dni względnego "odpoczynku" i czas, żeby się wyleczyć, bo w środę mój tż wyjeżdża w delegację i jest opcja, że wróci dopiero w następny czwartek
|
|||||
|
|
|
#2617 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Życzę dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domu.Cytat:
Cytat:
![]() A co do wózków to nie znam...a czego szukasz? Tzn. jakie konieczne cechy ma mieć spacerówka której szukasz?
|
|
#2618 |
|
Zadomowienie
|
Iffonka zdrówka życzę dla synka
Black fajnie że się impreza udała. Wózka nie znam, nie kojarzę takiej firmy Wisienko nie daj się tak traktować, co to inni rączek nie mają? Znaleźli sobie darmową służącą... Yellow nie martw się, to się na pewno da odkręcić |
|
|
|
#2619 |
|
Wtajemniczenie
|
Popatrzcie jak cudnie
![]() https://www.youtube.com/watch?featur...&v=RXANzxZ57oI
|
#2620 |
|
Wtajemniczenie
|
Meduza, jejku...
przykro mi apropo o. - ja nie mam z tym problemów i czasem jest to kilkukrotne za jednym razem A u Ciebie jak tylko taki sposób to powinnaś dąrzyć do tego aby to było jak najczęściej mimo, ze pracochłonne Black super że imprezka udana
|
|
|
|
#2621 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.kladblog.com/embed_flv.as.../voorbeeld.mp4
biedny maluszek...
|
|
#2622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Delicjanko, odezwij się... |
|
|
|
|
#2623 |
|
Wtajemniczenie
|
daj spokój, aż mi się gorąco zrobiło jak to zobaczyłam
|
|
#2624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- uczy się pewnie...ona jutro ma ta obronę czy pojutrze? najpierw w klubie pisała że 4 lipca ale jak była na forum 2 lipca to pisała że ma za tydzień cala - postanowiliście coś?
|
|
#2625 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2626 |
|
Wtajemniczenie
|
wstępnie jesteśmy na tak...
ale bijemy się z myślami... ![]() mamy mieszane uczucia
|
|
#2627 |
|
Wtajemniczenie
|
To zrozumiałe...a kiedy ewentualnie byście tam wrócili?
|
#2628 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Zapomniałabym! Wisienko, mamy te sama mamę
u mnie też zawsze wrzeszczy na mnie a jak jej mówię, żeby powiedziała to tym, których to dotyczy to ona że mówi to po to., bym wiedziała a ja to pier.dole nie będę robiła za murzyna, jak np . w sobotę sprzątam to mowie jej ok ja sprzatnelam łazienkę i umyje podłogi ale powiedz M. (mój brat), że ma odkurzyc. I wiecie co ona na to? "ja poodkurzam" ja sie wtedy gotuje i mówię no pewnie, niech nierob leży całe dnie a Ty mu jeść i pierz majtki. A ona na to, że nie będzie nikogo prosic!! Szkoda tylko że mnie może prosić! A co ja mówię, ona nie prosi tylko każe! I nigdy nie dziękuje, bo przeca od tego jestem jak dupa od srania. Bom przeca kobieta, jakby mój ojciec zmyl po sobie talerzyk to bym chyba w kalendarzu zapisać musiała! A sam sie przysapac potrafi jak ja zostawię coś np na stole (no bo jem a Ola zawoła, no wiecie ocb)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Deli ma obronę wtedy co ja-we wtorek |
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Spacerówka musi mieć pompowane koła, przekładane siedzisko, musi być składana, najlepiej nie w parasolkę ani w ogóle podłużnie, no i musi być miękka, wygodna. Chciałam z początku Bebetto Nico, ale Krasnal jest 200zł tańszy, a ma te same cechy. Wygląda porządnie.
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-sp...351591705.html Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-07-07 o 19:17 |
|
|
|
#2630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale łamie mój podstawowy - nie mieści się w bagażniku kobyła więc zostaje na codzień a decyduje się na tanią alternatywę wyjazdową
|
|
|
|
|
#2632 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też mi dzięki temu lepiej ![]() Cytat:
kciuki są mocno zaciśnięte! Blanka swoje małe kciuczki też trzyma ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2633 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie popijam koktail truskawkowy, mniam
Hmmm, koktail czy koktajl?
|
|
|
|
#2634 |
|
Wtajemniczenie
|
koktajl
Też bym wypiła...
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super że imprezka udana! Czekamy na relację! Coś o naszych biednych ząbkujących dzieci ![]() http://aleniefart.pl/10863?fb_action...action_ref_map=[] |
|
|
|
|
#2636 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój Igi i zły sen
![]() http://www.youtube.com/watch?v=HnTOC...ature=youtu.be
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2638 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
|
|
#2639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilke - Neti ma Samsunga ice.
Pozmozcie dziewczynie z ta aplikacja ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

o
więc nie chcę przepłacać, bo mocniejszą spacerówkę na codzienne spacery mam
kolor red apple chyba, bo podoba mi się jeszcze taki jeżynowy z wieżą ale doliczają sobie 40-60 zł, bo pewnie nowszy wzór 

Szklanko, właśnie lepiej już?
Bardzo współczuję.
Pytałaś o O. Ano, 3 razy w życiu: niestety możliwy jest tylko przy działaniach palcem w konkretnym miejscu i jest to trochę pracochłonne 

A u Ciebie jak tylko taki sposób to powinnaś dąrzyć do tego aby to było jak najczęściej mimo, ze pracochłonne 

Blanka swoje małe kciuczki też trzyma