Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-07, 20:40   #2191
CheriCheriLady
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
trudne.....jak całe zycie
I jak tu się cieszyć życiem?Jak negatywne myśli przeważają nad pozytywnymi...
Cytat:
Napisane przez apolonja Pokaż wiadomość
Nie oglądaj tych zdjęć! Masz możliwość zmiany miejsca pracy?
Ech Nie pracy tylko chodzę z nim na kurs prawa jazdy i już nie mam jeśli nawet możliwości zmiany terminu...Zostało 5 dni.Cholera nie wiem,rozmawiać z nim jutro?Boli mnie to teraz,bo pewnie uważa mnie za taką i owaką,a ja chcę żeby zapamiętał mnie z jak najlepszej strony...Ku***,serce mi pęka,dziś przyszedł "ten" dzień
Stary 2013-07-07, 20:41   #2192
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
dla mnie to już nie ma ratunku

Jest, jest. Pisz co Ci leży na sercu, płacz, wyżyj się, każdemu to dobrze zrobi. Nie mów, że nie potrafisz, że nie możesz. Właśnie możesz- wystarczy chcieć

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
I jak tu się cieszyć życiem?Jak negatywne myśli przeważają nad pozytywnymi...

Ech Nie pracy tylko chodzę z nim na kurs prawa jazdy i już nie mam jeśli nawet możliwości zmiany terminu...Zostało 5 dni.Cholera nie wiem,rozmawiać z nim jutro?Boli mnie to teraz,bo pewnie uważa mnie za taką i owaką,a ja chcę żeby zapamiętał mnie z jak najlepszej strony...Ku***,serce mi pęka,dziś przyszedł "ten" dzień

Nie rozmawiać. Omijać szerokim łukiem
Stary 2013-07-07, 20:41   #2193
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Jesteś po prostu silną kobietą! Wszystkie jesteśmy, tylko szkoda, że czesto o tym zapominamy.

Głowa do góry!!!
ech trzymam ja do gory i wiem ze bedzie dobrze, ale te bezczynne dni mnie dobijają. chciałabym byc komuś potrzebna, nie mowie tu wcale o facecie.........
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 20:44   #2194
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
ech trzymam ja do gory i wiem ze bedzie dobrze, ale te bezczynne dni mnie dobijają. chciałabym byc komuś potrzebna, nie mowie tu wcale o facecie.........

Myślałaś o jakimś wolontariacie? Ja jeżdżę do schroniska wyprowadzać pieski, jeżeli lubisz zwierzątka, to zobaczysz ile satysfakcji przynosi widok cieszącej się psinki, którą chcesz wyprowadzić na spacer

Albo w jakimś szpitalu, często chore dzieciaki potrzebują kogoś takiego jak Ty
Stary 2013-07-07, 20:45   #2195
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Przemówcie mi do rozumu, proszę!!! Może ja powinnam to zobaczyć w końcu! Zaczęłam sobie robić listę rzeczy przez które nie warto się z nim zadawać:
- okłamuje, zdradzał-> spotykał się i pisał z byłą i jakąś inną laską.
- tchórz
- jego dom rodzinny jest 600km stąd
- wpędza mnie w poczucie winy
- brak prawa jazdy, samochodu, mieszkania
- brak pomocy rodziców, rodziny
- moja mama go nie polubiła
No widzisz,zobacz ile rzeczy drażni Cię w nim.Zdradzał?No to nad czym Ty jeszcze się zastanawiasz?Żeby mój mnie zdradził,nigdy bym tego nie wybaczyła,bo mam bardzo surowe podejście do zdrad...Odpuśćmy sobie i co ma się dziać niech się dzieje,cierpienie to także część życia...Nigdy nie będzie non stop kolorowo,a tu jeszcze jakimś facetem się przejmować,dajmy sobie spokój niech robią co chcą!
Stary 2013-07-07, 20:45   #2196
Onnaa88
BAN stały

apolonja
Wiem,ze da sie exa mieć gdzieś.Tez swojego zablokowalam na facbooku.Tylko tak apropo tamtego kolesia co mi sie tak podoba.On sam mówił,ze dziewczyna latać nie będzie.Ja mu sie nie narzucam.Bo on raz,drugi trzeci czwarty proponował spotkanie a ja byłam ciagle na nie.Pózniej jak pojechałam nad jezioro i on sie dowiedział,ze tam jestem to pytał zdziwiony czemu nie dałam mu znać ze tam jestem bo by chętnie przyjechał.Nie narzucalam sie,no wczoraj moze jednak tak z tym,ze tyle dzwonilam a on mnie rozlaczal.Za dużo alkoholu jednak.No nic juz do niego nie pisze wiecej.
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 20:46   #2197
apolonja
Raczkowanie

Czemu byłaś ciągle na nie, skoro Ci się podoba?

Edytowane przez apolonja
Czas edycji: 2013-07-07 o 20:47
apolonja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 20:47   #2198
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Przemówcie mi do rozumu, proszę!!! Może ja powinnam to zobaczyć w końcu! Zaczęłam sobie robić listę rzeczy przez które nie warto się z nim zadawać:
- okłamuje, zdradzał-> spotykał się i pisał z byłą i jakąś inną laską.
- tchórz
- jego dom rodzinny jest 600km stąd
- wpędza mnie w poczucie winy
- brak prawa jazdy, samochodu, mieszkania
- brak pomocy rodziców, rodziny
- moja mama go nie polubiła
oprócz tego jeszcze nawet teraz mówi że kocha a jest pewnie z jakąś lafiryndą - a wmawia mi że z kolegami - tak samo jak wczoraj...

Najgorsze że ja się łamię i odzywam się do niego. Nie umiem się tak ''zaprzeć'' przed tymi kontaktami...
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 20:47   #2199
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Myślałaś o jakimś wolontariacie? Ja jeżdżę do schroniska wyprowadzać pieski, jeżeli lubisz zwierzątka, to zobaczysz ile satysfakcji przynosi widok cieszącej się psinki, którą chcesz wyprowadzić na spacer

Albo w jakimś szpitalu, często chore dzieciaki potrzebują kogoś takiego jak Ty
musze dojrzec do czegos takiego chyba........
Stary 2013-07-07, 20:47   #2200
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Nie rozmawiać. Omijać szerokim łukiem
Tak uważasz?Do mnie przyjaciółka powiedziała,że już tak 10 razy było i pewnie będzie tak,że on pierwszy się odezwie...Zablokował mnie na fb,więc nie,bo to już naprawdę oznacza coś bardzo złego A niech to szlag, wolę teraz pocierpieć i potem cieszyć się życiem,ale jeszcze rok w klasie mi z nim został,masakra
Stary 2013-07-07, 20:48   #2201
ergo_proxy
Raczkowanie

Cytat:
Skoro się każda z nas rozstała z ex lub oni to zrobili,to znaczy ,że po prostu nie byliśmy dla siebie przeznaczeni i trzeba im pozwolić znaleźć swoją prawdziwą miłość i my tak samo!To cholernie trudne,ale ja zauważyłam po sobie,że nawet nie chce mi się już za nim płakać.A kiedyś?Cały dzień ,całą noc przy tym napadając go telefonami.Masakra
Z jednej strony masz rację, wiem, ale z drugiej jeśli teraz się dowiaduję, że dużo bardzo mu do głowy nakładła i nową dziewczynę podsunęła jego siostrzyczka, to z jednej strony chce mi się wyć, a z drugiej wiem, że on aż taki bezwolny nie jest przecież. Cały czas mam poczucie, że to on był moją prawdziwą miłością. Odszedł z dnia na dzień bez żadnych wyjaśnień i nie potrafię się z tym pogodzić. Jak się czymś zajmuję jest ok, ale kiedy indziej...

A przynajmniej ci, których spotkałam
ergo_proxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 20:49   #2202
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
oprócz tego jeszcze nawet teraz mówi że kocha a jest pewnie z jakąś lafiryndą - a wmawia mi że z kolegami - tak samo jak wczoraj...

Najgorsze że ja się łamię i odzywam się do niego. Nie umiem się tak ''zaprzeć'' przed tymi kontaktami...
Miałam tak samo...Potrafiłam dzwonić do niego 30 razy ,pisać ciągle smsy,a on miał to w dupie i wracał do mnie i znów było to samo.Usuń jego numer,to najlepsza opcja.Wiem,że to trudne,ale zrób to dla siebie
Stary 2013-07-07, 20:50   #2203
apolonja
Raczkowanie

Cytat:

Eeeee, pisze Ci, że Cię kocha, a z kimś jest? Wiesz co, to ja bym wykorzystała tę sytuację, uniosła się dumą, olała go i na odchodne życzyła im szczęścia
Pomyśl sobie, że ich związek się i tak rozpadnie, a Ty będziesz spokojna i szczęśliwa. Skoro jest teraz z kimś, pomimo, że Ciebie kocha, to może jak do siebie wrócicie to też będzie pisał innej, że ją kocha? Romantyk, nie ma co.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Tak uważasz?Do mnie przyjaciółka powiedziała,że już tak 10 razy było i pewnie będzie tak,że on pierwszy się odezwie...Zablokował mnie na fb,więc nie,bo to już naprawdę oznacza coś bardzo złego A niech to szlag, wolę teraz pocierpieć i potem cieszyć się życiem,ale jeszcze rok w klasie mi z nim został,masakra

Ile razem byliście?
Stary 2013-07-07, 20:53   #2204
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Ile razem byliście?
Rok,trochę przerw było ,ale krótkich, związek bardzo intensywny dzień w dzień razem- w szkole i poza nią.
Stary 2013-07-07, 20:53   #2205
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam tak samo...Potrafiłam dzwonić do niego 30 razy ,pisać ciągle smsy,a on miał to w dupie i wracał do mnie i znów było to samo.Usuń jego numer,to najlepsza opcja.Wiem,że to trudne,ale zrób to dla siebie
musiałabym też wyczyścić smsy... ale to on też do mnie dzwoni..
Cytat:
Eeeee, pisze Ci, że Cię kocha, a z kimś jest? Wiesz co, to ja bym wykorzystała tę sytuację, uniosła się dumą, olała go i na odchodne życzyła im szczęścia
Pomyśl sobie, że ich związek się i tak rozpadnie, a Ty będziesz spokojna i szczęśliwa. Skoro jest teraz z kimś, pomimo, że Ciebie kocha, to może jak do siebie wrócicie to też będzie pisał innej, że ją kocha? Romantyk, nie ma co.

Tzn. Wczoraj mówił że idzie ze współlokatorem na piwo.
A dziś że idzie na spacer sam - zadzwoniłam później i odebral ''spotkalem znajomych, poczekaj oddalę się i oddzwonię''

Żalowe. Hipokryzja.
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 20:58   #2206
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ergo_proxy Pokaż wiadomość
Z jednej strony masz rację, wiem, ale z drugiej jeśli teraz się dowiaduję, że dużo bardzo mu do głowy nakładła i nową dziewczynę podsunęła jego siostrzyczka, to z jednej strony chce mi się wyć, a z drugiej wiem, że on aż taki bezwolny nie jest przecież. Cały czas mam poczucie, że to on był moją prawdziwą miłością. Odszedł z dnia na dzień bez żadnych wyjaśnień i nie potrafię się z tym pogodzić. Jak się czymś zajmuję jest ok, ale kiedy indziej...
Wiesz,że ja też tak mam?Myślę sobie tak-ok,niech ma nową,ale i tak wiem,że to ja byłam jego pierwszą miłością i nie będzie już miał takiej jak ja.Kilka dni temu powiedział mi,że nie wyobraża sobie mieć innej,nie chce tego po prostu,że jestem najlepszą dziewczyną jaką spotkał.Także najlepiej jest tak myśleć-co ma być,to będzie!I znajdź sobie jakieś zajęcie-jakiś sport może,spotykaj się ze znajomymi.Ja tak robię,wtedy mam mniej czasu na myślenie.Aczkolwiek na spotkaniach ze znajomymi ciągle nawijam o nim,mają mnie dość

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
musiałabym też wyczyścić smsy... ale to on też do mnie dzwoni..
Ja usunęłam wszystkie,nawet te najpiękniejsze gdy było bardzo dobrze,nie wiem jak to zrobiłam ,po prostu ot tak.Zrób tak też.A gdy dzwoni,po prostu nie odbieraj,niech sobie żyją z ta swoją,pozwól mu na to...Myślę,że jeśli naprawdę kochałby Cię,nie odszedłby do innej,nie wyobrażam sobie takiej sytuacji!
Stary 2013-07-07, 20:59   #2207
Tindomerel_
Zadomowienie

Gdzie Elve i Malla,żeby nam skopać dupy??
Stary 2013-07-07, 21:00   #2208
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
Rok,trochę przerw było ,ale krótkich, związek bardzo intensywny dzień w dzień razem- w szkole i poza nią.

Wiesz co... to tylko rok. Młoda jesteś, kogoś poznasz jeszcze na pewno. Wiem, że to straszne, też byłam z kimś przez ponad rok i myślałam, że rozstanie to koniec świata. Jednak kilka sytuacji dało mi do myślenia...

I pomyśl sobie, że nie masz najgorzej na świecie. Moja koleżanka z pracy miała faceta przez 7 lat- zaczęli ze sobą być, jako bardzo bardzo młodzi ludzie. Facet ją zostawił z dnia na dzień miesiąc przed ślubem. Minął rok, dziewczyna funkcjonuje normalnie, ale przez nerwy ma wiele nieodwracalnych schorzeń w swoim organizmie.

Także trzymaj się dziewczyno i nie załamuj. Popatrz, z czym niektórzy ludzie sobie radzą... z cięższymi przypadkami. I żyją.

PS. nie dość, że były do mnie wydzwania to jeszcze pisze do mnie z innego konta na fejsie. Brawo
Stary 2013-07-07, 21:03   #2209
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz co... to tylko rok. Młoda jesteś, kogoś poznasz jeszcze na pewno. Wiem, że to straszne, też byłam z kimś przez ponad rok i myślałam, że rozstanie to koniec świata. Jednak kilka sytuacji dało mi do myślenia...

I pomyśl sobie, że nie masz najgorzej na świecie. Moja koleżanka z pracy miała faceta przez 7 lat- zaczęli ze sobą być, jako bardzo bardzo młodzi ludzie. Facet ją zostawił z dnia na dzień miesiąc przed ślubem. Minął rok, dziewczyna funkcjonuje normalnie, ale przez nerwy ma wiele nieodwracalnych schorzeń w swoim organizmie.

Także trzymaj się dziewczyno i nie załamuj. Popatrz, z czym niektórzy ludzie sobie radzą... z cięższymi przypadkami. I żyją.

PS. nie dość, że były do mnie wydzwania to jeszcze pisze do mnie z innego konta na fejsie. Brawo
ech moj sie ani razu nie odzywał od 10 miesiecy...........nicc, kurcze chyba naprawde nic dla niego nie znaczylam
Stary 2013-07-07, 21:04   #2210
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
ech moj sie ani razu nie odzywał od 10 miesiecy...........nicc, kurcze chyba naprawde nic dla niego nie znaczylam

Przynajmniej Cię nie rani
Stary 2013-07-07, 21:07   #2211
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Przynajmniej Cię nie rani
zranił mnie raz a dobrze..........ledwo z tego wyszłam
Stary 2013-07-07, 21:11   #2212
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
zranił mnie raz a dobrze..........ledwo z tego wyszłam

Ale wyszłaś. Jesteś bardzo silna.

Raz zranił i dobrze powiadasz. No to świetnie się składa, że przynajmniej po tym stanęłaś na nogi i nie rozdrapuje tych ran
Stary 2013-07-07, 21:11   #2213
Naomi21
Zakorzenienie

Dziewczyny, przerażacie mnie Zbiorowe żale tutaj widzę, a w większości przypadków nawet nie ma za czym płakać Naprawdę dacie im tę satysfakcję, że oni się dobrze bawią, a Wy siedzicie w domu i płaczecie? Czas wziąć się w garść, nie rozpamiętywać słodkich chwilek, zrozumieć, że jeszcze milion dobrych rzeczy Was spotka w życiu, ale tylko wtedy jak odetniecie się od dupków!

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Eh no ale jak, jak nie ma się kontaktu...? Aon chyba dalej myśli,że się nie może odzywać..bez sensu..
eh. moje serce krwawi. a to już tyle czasu...
Normalnie. Twój adres chyba zna? Jak będzie chciał, to Ci to oznajmi, a raczej zasypie kwiatami i czekoladkami. Na razie: nie chce

Cytat:
Nienawidzę mojego życia. Nienawidzę.
Nie przesadzaj. Nienawidzisz, bo rozstałaś się z facetem? Sama zobacz jak to brzmi
Stary 2013-07-07, 21:13   #2214
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przerażacie mnie Zbiorowe żale tutaj widzę, a w większości przypadków nawet nie ma za czym płakać Naprawdę dacie im tę satysfakcję, że oni się dobrze bawią, a Wy siedzicie w domu i płaczecie? Czas wziąć się w garść, nie rozpamiętywać słodkich chwilek, zrozumieć, że jeszcze milion dobrych rzeczy Was spotka w życiu, ale tylko wtedy jak odetniecie się od dupków!

Normalnie. Twój adres chyba zna? Jak będzie chciał, to Ci to oznajmi, a raczej zasypie kwiatami i czekoladkami. Na razie: nie chce

Nie przesadzaj. Nienawidzisz, bo rozstałaś się z facetem? Sama zobacz jak to brzmi
ja jak narazie doszlam do tego ze funkcjonuje normalnie ale nic przez ten czas nie wydarzylo sie w moim zyciu ciekawego. nikogo nie poznalam, nikomu nie wydalam sie atrakcyjna ani interesujaca...........

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Ale wyszłaś. Jesteś bardzo silna.

Raz zranił i dobrze powiadasz. No to świetnie się składa, że przynajmniej po tym stanęłaś na nogi i nie rozdrapuje tych ran
sama je czasem rozdrpuje
Stary 2013-07-07, 21:17   #2215
apolonja
Raczkowanie

Naomi21, ja tam nie rozpaczam Raczej się śmieję z mojego byłego teraz, w końcu. Kiedyś karma musiała wrócić- jak pisałam wcześniej pisze do mnie z innego konta na fejsie po tym, jak go zablokowałam z jakimś beznadziejnym tłumaczeniem plus nie odbieram od niego telefonów Aha, i oczywiście jego drugie konto, z którego napisał też zablokowałam. Tyle wygrać
Stary 2013-07-07, 21:24   #2216
xXxMagdaLena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Mnie też! Dokładnie! Nie ma co się chłopami przejmować i tracić zdrowie, zapewniam was nie warto! Sama się o tym przekonałam i teraz mam ich gdzieś Nie ten to następny, kurcze całe życie przed nami babeczki!
Stary 2013-07-07, 21:24   #2217
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak narazie doszlam do tego ze funkcjonuje normalnie ale nic przez ten czas nie wydarzylo sie w moim zyciu ciekawego. nikogo nie poznalam, nikomu nie wydalam sie atrakcyjna ani interesujaca...........
Może warto się zastanowić czemu tak jest i spróbować to zmienić? To, żeby coś się wydarzyło w naszym życiu zależy tylko od nas. U mnie ciągle się coś dzieje, ale sama o to zabiegam, tzn. wychodzę, umawiam się ze znajomymi, imprezuję.

Cytat:
Naomi21, ja tam nie rozpaczam Raczej się śmieję z mojego byłego teraz, w końcu. Kiedyś karma musiała wrócić- jak pisałam wcześniej pisze do mnie z innego konta na fejsie po tym, jak go zablokowałam z jakimś beznadziejnym tłumaczeniem plus nie odbieram od niego telefonów Aha, i oczywiście jego drugie konto, z którego napisał też zablokowałam. Tyle wygrać
I prawidłowe podejście Hahaha, ciekawe kiedy mój eks będzie na tym etapie - przewiduję, że za kilka miesięcy będzie skamlał pod moimi drzwiami, ale mogę się oczywiście mylić
Stary 2013-07-07, 21:25   #2218
ergo_proxy
Raczkowanie

Cytat:
Też się łapałam na tym, że ojej - fb, gg itd.. Jakby chciał to drogę zna. Tylko nie chce i tu jest klin. Podświadomie czekałam, latałam do drzwi - wydawało mi się, że podjeżdża pod mój dom.

Cytat:
Tak to brzmi niezrównoważenie Ja się nie rozstałam. Ja zostałam porzucona z dnia na dzień, godziny na godzinę. Wiem, że to nie jest koniec świata. Żyję dalej. Tylko mnie nic nie cieszy. W czwartek obroniłam inżyniera (budownictwa). Studia były zaoczne - wyzwanie logistyczne i finansowe. Ale mnie to nie cieszy, zamiast czuć satysfakcję, czuję pustkę. Po 3,5 roku razem, gdy wspólnie studiowaliśmy, nawet nie pogratulował, że skończyłam. Jakbym nie istniała nigdy. To bardzo boli.

A przynajmniej ci, których spotkałam

Edytowane przez ergo_proxy
Czas edycji: 2013-07-07 o 21:28
ergo_proxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 21:30   #2219
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:

Nawet nie myślę w taki sposób,że mam najgorzej.Ba,wręcz przeciwnie.Ja bym po paroletnim związku nie pozbierała się...Bardzo przywiązuje się do ludzi :/ Trzymam się jakoś,wiem,że facet to nie koniec świata,bzdura, tylko czasami racjonalne myślenie zjeżdża na drugi tor...Trzeba dalej żyć
Hahaha mam nadzieję,że nie odbierasz?
Stary 2013-07-07, 21:32   #2220
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
Też się łapałam na tym, że ojej - fb, gg itd.. Jakby chciał to drogę zna. Tylko nie chce i tu jest klin. Podświadomie czekałam, latałam do drzwi - wydawało mi się, że podjeżdża pod mój dom.

Tak to brzmi niezrównoważenie Ja się nie rozstałam. Ja zostałam porzucona z dnia na dzień, godziny na godzinę. Wiem, że to nie jest koniec świata. Żyję dalej. Tylko mnie nic nie cieszy. W czwartek obroniłam inżyniera (budownictwa). Studia były zaoczne - wyzwanie logistyczne i finansowe. Ale mnie to nie cieszy, zamiast czuć satysfakcję, czuję pustkę. Po 3,5 roku razem, gdy wspólnie studiowaliśmy, nawet nie pogratulował, że skończyłam. Jakbym nie istniała nigdy. To bardzo boli.
Ja Ci gratuluję chociaż jak ja obroniłam swój dyplom i znalazłam od razu pracę w zawodzie- mój były nawet nie kiwnął paluszkiem, żeby jakoś się skontaktować, spytać jak się czuję przed, czy jestem szczęśliwa. Zero i pamiętaj, że studia skończyłaś dla siebie, nie dla niego

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Nawet nie myślę w taki sposób,że mam najgorzej.Ba,wręcz przeciwnie.Ja bym po paroletnim związku nie pozbierała się...Bardzo przywiązuje się do ludzi :/ Trzymam się jakoś,wiem,że facet to nie koniec świata,bzdura, tylko czasami racjonalne myślenie zjeżdża na drugi tor...Trzeba dalej żyć
Hahaha mam nadzieję,że nie odbierasz?

Nie odbieram, po co a pisał do mnie z rozpaczą: "TERAZ TY MNIE BLOKUJESZ NA FEJSIE?" Straszne. Rozpłakałabym się, ale tusz był za drogi Jak on mnie blokował to nie było problemu, a teraz wielkie halo. Takie życie.

I niech lepiej zjeżdża zanim się zdenerwuję i coś mu zrobię

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości