Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-07, 22:37   #181
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

ale mi syn wypchnął nogę prawym bokiem normalnie gimnastykę sobie tam w brzuchu robi chyba
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 22:37   #182
Anulka_p
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
anulka: też właśnie nie mam zamiaru leżeć w szpitalu dla leżenia...dlatego dość mocno się zastanawiam, czy w pt jechać do szpitala czy dopiero w następny poniedziałek.
Nam na SR położne doradziły, żeby wpaść do nich tak po prostu na położnictwo omijając IP. One zbadają, sprawdzą, pogadają i same uzgodnimy co robimy. Jeśli zdecydujemy, że nie ma sensu zostawać, to po prostu pojadę do domu. Nie mogę jednak zrobić tego przez IP mówiąc, że mam jakiś problem itd. bo wtedy będą miały obowiązek mnie zostawić i może okazać się, że będę musiała leżeć dla samego leżenia.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 22:37   #183
czerwony_balonik
Zadomowienie

Witam się w nowym wątku

Koocur trzymam

Cynamonowa fajnie że już jesteś Adaś przesłodki

Anulka_p za jutrzejsze ktg

Przepraszam,że nie dam rady wszystkiego nadrobić,ale brak czasu i energii Byliśmy dziś na grillu na RODOS Wrzucę zaraz do klubu ostatnie fotki z Gabi w brzusiu przed porodem. Jutro mam sporo do załatwienia i ogarnięcia przed wyjazdem-więc pewnie też wpadnę tylko na chwilkę-bo jadę jutro wieczorem do W-wy,zatrzymam się u znajomych do środy. We wtorek muszę załatwić spotkanie z promotorką,no a w środę już do szpitala i mam nadzieję,że do weekendu urodzę
Stary 2013-07-07, 22:41   #184
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie powiedzieli, że tylko jeśli ruchów za bardzo się nie czuje.
w wszystkich poratlowych stronkach mozna wyczytac ze po terminie chodzi sie na ktg co 2-3dni,
ja tak chodze i wiem ze w szpitalach wokól mnie wszedzie sie to praktykuje

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Nam na SR położne doradziły, żeby wpaść do nich tak po prostu na położnictwo omijając IP. One zbadają, sprawdzą, pogadają i same uzgodnimy co robimy. Jeśli zdecydujemy, że nie ma sensu zostawać, to po prostu pojadę do domu. Nie mogę jednak zrobić tego przez IP mówiąc, że mam jakiś problem itd. bo wtedy będą miały obowiązek mnie zostawić i może okazać się, że będę musiała leżeć dla samego leżenia.
dziwie sie, ze takie problemy są u Was na IP
u mnie najpierw położne podlaczaja pod ktg potem czeka sie na lekarza którego wołają z oddziału i jest badanie normalne na fotelu, sprawdzenie wszystkiego, i jak u mnie nic sie nie dzialo to tylko mowi kiedy znowu przyjsc,
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 22:42   #185
idzia111
Zakorzenienie

Kocurku oby szybko poszło

wpadłam specjalnie sprawdzić co u kotka naszego, już na serio teraz zmykam

pa pa
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 22:42   #186
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość

Powiem tylko tyle- jednak 2,5 tygodnia przed terminem w naszym przypadku dużo by pewnie dały- i następnym razem nie narzekałabym, że źle się czuję i chciałabym żeby Młody wyszedł wcześniej Każdy dzień na wagę złota no ale czasem lepiej poród wywołać dla dobra i maluszka i mamy
Generalnie z Adasiem ok- chociaż mamy nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej
A co Adasiowi dolega?
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 22:44   #187
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

hm.. no to musze się jeszcze dowiedzieć... zobaczymy co jutro wyjdzie..

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

a póki co spadam, bo coś mnie łeb zaczął boleć.

Kciuki dla Kocuuurka!!

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 22:44   #188
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Mnie bolą sutki, jak na początku ciąży - jakby mi ktoś szpilki wbijał
Mnie też sutki bolą
Stary 2013-07-07, 22:44   #189
iwona335
Zakorzenienie

En dobrze, ze juz dzisiaj lepiej sie czujesz, przynajmniej wiesz, ze wypychanie Tomaszka nie idzie Ci na zdrowie- moze podrzucisz mi swoja piłke?
Stary 2013-07-07, 22:46   #190
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
Sms od Kocurka:

Skurczybyki są co 4-5 minut. Rozwarcie na 0,5 cm. Leże pod ktg. Z Marcelkiem na USG wszystko ok. Dam znać jak się mocniej rozkręci. 3majcie kciuki niech się rozwarcie robi.

Więc trzymamy mocno dziewczyny
Oby sprawnie poszło
Stary 2013-07-07, 22:50   #191
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
En dobrze, ze juz dzisiaj lepiej sie czujesz, przynajmniej wiesz, ze wypychanie Tomaszka nie idzie Ci na zdrowie- moze podrzucisz mi swoja piłke?
Iwonko piłki Ci niestety nie podrzucę, bo mimo, że trochę lepiej to i tak mi siedzieć najlepiej na piłce, bo się pode mną ugina, normalnie siedzieć nie mogę bo boli jak diabli. myślę, że piłka nie miała tu nic do rzeczy szczerze mówiąc, może to łazenie po schodach dobiło juz i tak moje słabe więzadła

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-07, 22:51   #192
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
roxi: biedactwo Ty jesteś
niestety potwierdzam, nogi wymoczone (oby znów jedynym efektemnie okazał się śpik po pas...), a noga jaka była, taka jest - palce mam zdrętwiałe Kura mać! Co za uroki na tej końcówie

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 22:52   #193
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Sms od Kocurka:

Skurczybyki są co 4-5 minut. Rozwarcie na 0,5 cm. Leże pod ktg. Z Marcelkiem na USG wszystko ok. Dam znać jak się mocniej rozkręci. 3majcie kciuki niech się rozwarcie robi.

Trzymam bardzo mocno kciuki

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 22:53   #194
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
dziwie sie, ze takie problemy są u Was na IP
u mnie najpierw położne podlaczaja pod ktg potem czeka sie na lekarza którego wołają z oddziału i jest badanie normalne na fotelu, sprawdzenie wszystkiego, i jak u mnie nic sie nie dzialo to tylko mowi kiedy znowu przyjsc,
U nas też podłączą do ktg, zbadają itd, ale wypuszczą, jeśli nic się nie dzieje oczywiście, tylko wtedy jeśli nie "przeszło się przez IP" Nie wiem dlaczego tak jest. Jeśli stawię się na IP, to automatycznie jestem wciągnięta na oddział, nawet jeśli po badaniu okaże się, że mogłabym czekać w domu.
Stary 2013-07-07, 22:53   #195
enlevee
Zakorzenienie

Roxi Ciebie to tak mi szkoda, że nawet nie chce nic mówić.. najpierw Oli, potem Ita, teraz Ty z takimi najmocniejszymi dolegliwosciami Juz niedługo, wytrzymaj kochana

Iwonko- ale pozyczyc chetnie pozycze, zebym na chamówe nie wyszła

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-07, 22:57   #196
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Roxi Ciebie to tak mi szkoda, że nawet nie chce nic mówić.. najpierw Oli, potem Ita, teraz Ty z takimi najmocniejszymi dolegliwosciami Juz niedługo, wytrzymaj kochana

Iwonko- ale pozyczyc chetnie pozycze, zebym na chamówe nie wyszła
spoko oddam Ci po porodzie
Stary 2013-07-07, 22:57   #197
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień z siostrzeńcami mnie wykończył, więc kładę się do łóżka.
Nie wyłączam komputera i jeśli obudzi mnie sms od Kocurka, albo dotrze zanim zasnę, to wejdę do was jeszcze i dam znać co i jak. Gdybym jednak odczytała, o ile coś się pojawi oczywiście, dopiero rano, to też dam znać w miarę szybko, bo specjalnie nastawiłam sobie budzik na 6:00 żebyście te wcześnie wstające nie żyły długo w nieświadomości co u Kocurka słychać.
Śpijcie dobrze Mamusie brzuchate i te już niebrzuchate.
Stary 2013-07-07, 22:58   #198
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też podłączą do ktg, zbadają itd, ale wypuszczą, jeśli nic się nie dzieje oczywiście, tylko wtedy jeśli nie "przeszło się przez IP" Nie wiem dlaczego tak jest. Jeśli stawię się na IP, to automatycznie jestem wciągnięta na oddział, nawet jeśli po badaniu okaże się, że mogłabym czekać w domu.
moze do rana cos sie samo wykluje i nie bedzie problemu

dobra dziołszki ja uciekam spac,dobranoc
Stary 2013-07-07, 23:00   #199
enlevee
Zakorzenienie

Wszystkie idą spać, a mi się syn jak na siebie rozruszał i mi brzuch wypycha rączkami chyba, bo takie jakby paluszki i jak ja mam zasnąć

Miłej nocy

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-07, 23:05   #200
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Mnie też sutki bolą
i mnie ale tylko prawy

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość

Arabiata nie masz ochoty jechać, nie jedziesz i tyle. Ja jeżdżę do moich rodziców często sama, ale nie dlatego, że Tż ich nie lubi, tylko on po prostu pracuje po 12h od pon. do sob. i w niedzielę odpoczywa. A co to ma być jakiś nalot?
tylko widzisz, to nie taki proste Jak nie chcę jechać któryś tydzień z rzędu to jest foch mojego chłopa i trucie mi dupy, jadę raz na jakiś czas dla świętego spokoju ... no i telefonik mamusi czemu znowu nie przyjeżdżamy...a najchętniej w ogóle bym nie jeździła bo nigdy nie mam na to ochoty.
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 23:09   #201
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie idą spać, a mi się syn jak na siebie rozruszał i mi brzuch wypycha rączkami chyba, bo takie jakby paluszki i jak ja mam zasnąć

Miłej nocy
mój też szaleje I znów miałam atak nerkowy, ale już lepiej... En... kiedy wykurzamy maluchów?

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 23:10   #202
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
ITA teraz rozumiem.

KOCURKU mocne kciuki.

ROCKYYY fajnie ze jestes juz w domku. Buziak dla Laurki w pietke.

Probuje cos nadrobic ale srednio mi idzie.
Dzis Antoś mial usg wszystkiego. Kurczw ale nerwa zlapalam ze cos nie tak. Tym bardziej ze Pani ordynator wyjechala z tekstem ze cos u nas znalazla.... Ale wszystko gra. Na swoim miejscu i parametry ok.
Dobrze ze Tz byl bo bym sama na zawal padla.

U mnie tez kiepsko z cyckami. Zaciskam zeby ale jak tak dalej pojdzie to sie poddam. Bede sciagac medela i butelka karmic
Polozne pokazuja mi co i jak ale mam krotkie brodawki. Nadzieka w wyciaganiu ich laktatoreem. Lub jeszcze nakladki.

Brzuch jeszcze jest ale na tyle maly by podtrzymac te cycole jakie mi sie zrobily. Powalcze jeszcze choc jak sie Antek zasysa to malo sie nie posikam i skupciam z bolu. Dobrze ze mam pampersa duzego porodowego jakby co.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Czarowniczko siostra kupiła nakładki silikonowe na piesi i chwali...ale uważaj bo w aptekach drożyzna lepiej na necie zamówić albo spr. w kilku aptekach....

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
witam sie w nowym watku - pedzicie jak szalone kobiety....
U nas wszystko w porzadku - lato w pelni wiec korzystamy poki jest.....
dzis caly dzien spedzilismy nad morzem

a tak po za tym nie wiem czy jednak nie bede rodzic w Polsce
sie moze cos wiecej dowiem w piatek na wizycie w szpitalu w skrocie:

mlode jest glowa w dol i chca mi dziecko obracac na co ja sie nie zgadzam....
wiec chca zebym rodzila posladkowo - nie ze mna te numery
wiec jak nie beda chcieli zrobic cesarki to zazadam oswiadczenia na pismie i lece rodzic do KRk
kurcze...ale jak głowa w dół to chyba dobrze...?

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

My bylismy z Tż na zakupach, ja się dorobiłam T-shirta a Tż poszalał, wydalismy na niego prawie 500 zł
a co to za t-shirt...taki drogi???

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Nowy watek juz
Sie witam i za rozoakowywanie kciuki trzymam!

hej Kochana, jak się miewasz? jak kręgol? boli dalej? A jak Antoni?

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
hejoo

kochane podczytuje, ale nie mam sily odpisywac. Jutro od rana robia zabiegi i cc, wiec nawet nie wiem o ktorej mnie zabiora.Ponadto dzis lekkie skurcze sie juz pisza, wiec chyba syn sie jednak pcha na swiat (bynajmniej jak z Marysia mi wyszly w srode delikatne skurcze, to o polnocy juz oszly wody, a w czwartek o 6.15 juz byla) . Uciekam pod prysznic i odpoczac.
Eve...kochana trzymam mocno kciuki za jutro!!! Daj nam znać jak już będziesz mogła!!!! Buźka!!!

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku

Katarzynkajg pisała eska, że uprawia leżing i to tyle co się u niej dzieje
Katarzynka Ty byś się wzięła za PARCING i rodzing a nie tylko pierdzing i leżing w łóżking?:P

Cytat:
Napisane przez rasha90 Pokaż wiadomość
wielkie kciuki
Rasha Ty się odnalazłaś a u nas widniejesz jeszcze jako zaginiona...Wal do Pani prezes niech Cię w liste wciągnie, chyba nam już nie zginiesz???

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
JADE NA IP!!!

Skurczybyki sa czesciej niz co 10 minut!!

Kciuki prosze!!!

Anulka_p wysle Ci moj numer!
KOOcurek dasz radę!!! Wielkie kciuki!!!!

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
moja mama jest z młodszą siorką właśnie na wakacjach w Chorwacji, przesłały mi zdjęcia... o jejku, jak ja tęsknie za zwiedzaniem i wakacjami
ja też....

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku i ja ROZPAKOWANA [COLOR="Silver"]

Bd w miare mozliwosci zagladac Brakowało mi Was strasznie kobity !!!!I postaram sie jakies foto wrzucic
Witaj w domku!!! z Laurcią
Czekamy na fotusie!
Też sie steskniłysmy za Tobą Żabko!!!

Szalone, ja wróciłam od rodziców...kurcze tam tak wypoczywam!!!Podwórko zieleń, echhh.....już na razie się tam nie wybieram bo do porodu tuż tuż....
Wchodzę na wątek...a tu 9 stron więc nadrabiam...ufffff

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 23:12   #203
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
mój też szaleje I znów miałam atak nerkowy, ale już lepiej... En... kiedy wykurzamy maluchów?
no ja już próbuje od jakiegos czasu z moim malcem pertraktować, ale syn ma mnie w głębokim poważaniu jak widać

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-07, 23:13   #204
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Madi, moi rodzice też już się z Filipem dziś żegnali mówiąc "następnym razem cię przytulimy na zewnątrz"

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 23:23   #205
kiss12550
Zadomowienie

wpadłam tylko na moment zobaczyć co z kocurkiem i widze ze potrzebne sa kciuki, a wiec 3mam z całej siły

eveewe - 3maj się dzielnie, trzymam kciuki zeby wszystko poszło gładko

uciekam do Tżta spokojnej nocy brzuszki
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 23:31   #206
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Sms od Kocurka:

Trzymam kciuki za szybkie rozwarcie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Ją też trzymam.

Dziękuję Roxi też myślę że szybko i sprawnie to będzie to. Żadne wolno!

Poproszę o brawa. Mimo zażywania żelaza drugi dzień (dokładnie noc) z rzedu byłam na dwojce! Od razu lżej.

Cytat:
Nie wyłączam komputera i jeśli obudzi mnie sms od Kocurka, albo dotrze zanim zasnę, to wejdę do was jeszcze i dam znać co i jak. Gdybym jednak odczytała, o ile coś się pojawi oczywiście, dopiero rano, to też dam znać w miarę szybko, bo specjalnie nastawiłam sobie budzik na 6:00 żebyście te wcześnie wstające nie żyły długo w nieświadomości co u Kocurka słychać.
ale się poświęcasz dla świeżych informacji

Moja córa już 6 dób na świecie, a dzisiaj pierwsza noc razem trochę łapie stresa Czyli czeka mnie noc bez spania będę czuwać. Teraz to już pewnie będzie mnie mniej
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-07, 23:32   #207
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku

Koocur trzymam

Cynamonowa fajnie że już jesteś Adaś przesłodki

Anulka_p za jutrzejsze ktg

Przepraszam,że nie dam rady wszystkiego nadrobić,ale brak czasu i energii Byliśmy dziś na grillu na RODOS Wrzucę zaraz do klubu ostatnie fotki z Gabi w brzusiu przed porodem. Jutro mam sporo do załatwienia i ogarnięcia przed wyjazdem-więc pewnie też wpadnę tylko na chwilkę-bo jadę jutro wieczorem do W-wy,zatrzymam się u znajomych do środy. We wtorek muszę załatwić spotkanie z promotorką,no a w środę już do szpitala i mam nadzieję,że do weekendu urodzę
masz mozliwosc nas ze szpitala podczytywac?

Cytat:
wiecie co?? zauwazyłam, ze boli, kuleje, ale jednak jest lepiej niz wczoraj po dzisiejszym całodniowym lezakowaniu. Oby ból ustąpił na tyle, że nie będę stękała przy ruszeniu to już będzie super!
oby przeszło

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
twórca tej metody nie przewidział, że niektórzy na brzuchu mają tłuszcz i nie wcisną palców pod mostek hiehiehie

Moja noga wygląda jak z kosmosu prawa jest opuchnięta, lewa wykazuje gigantyzm - znowu nie ruszam palcami - idę po miskę z chłodną wodą i potem do wyra... Pan dr we wtorek na pewno się nogą zachwyci... pewnie nawet ją pomaca - a jest co - jak ścisnę zostają ślady na 2 cm wgłąb
biedna Roxi:/

Cytat:
Sms od Kocurka:

:
Szyjko rozwieraj się kocurkowi noooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! KCIUKI!!!

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
kocurku dajesz, dajesz

A mnie głowa nadal boli, poczekam jeszcze 30 min, zmierze cukier i mykam spać.

cynamonowa ja tez dam opis do klubu, wiec luzik ... czekamy cierpliwie ... zdrówka i oby z kazdym dniem było lepiej

Kolorowych snów
ja również mam taki plan

Cytat:
Spłodzę Wam opis porodu ale to jak się trochę ogarnę i dupsko pozwoli siedzieć dłużej przed komputerem

Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa ale opis porodu wstawię do klubu bo trochę się u nas działo i nie bardzo mam ochotę wywnętrzać się na forum publicznym

P.S. Kto wymyślił połóg powinien zostać skazany na dożywotnie prace w kamieniołomach
nie obrazimy się

Cytat:

Tyle co mi mignęło na szybko- kocur-

Melduję się w nowym wątku
Witaj

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Mnie też podobno brzuch opadł. A poza tym coś mnie dziś cycki bolą. Czyżby produkcja ruszała?
Jejku tak sobie myślę, że jak urodzi się mała to nie będę już tak mogła wieczorkiem iść, przytulić Małgosi i ją uśpić. Ja to tak lubię. Będę musiała to jakoś zorganizować.

Czy was też tak skóra ciągnie po bokach?
mnie nie...

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
W tym wątku urodzisz

No niestety A jak mówię, jedź sobie sam, to foch i trzaskanie drzwiami. Ech z tymi maminsynkami.....
jedynak

?
Cytat:
Napisane przez rasha90 Pokaż wiadomość
Siostrzenica Mężula (prawie 18 lat) właśnie mi przesłała zdjęcie na którym są 3 wielkie reklamówy i fotelik, z dopiskiem '33 reklamówki ciuchów, pościele, kocyki, grzechotki i fotelik' dostawa jutro wreszcie jakieś dzieciowe rzeczy się pojawią w tym domu (czapeczka, smoczek, butelka, 2 śliniaki, buciki i strój na 9 miesięczne dziecko dotychczas stanowiło całą naszą wyprawkę) matka wariatka na ostatnią chwilę wszystko zawsze...
super, ale będziesz miała roboty pranie, prasowanie uffff

28.07.2013r.
Stary 2013-07-07, 23:41   #208
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana Anulka!

Cytat:
t:
dodałabym też Czarownicę...która to już wogóle swoje przeszła:/

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

zdołałam nadrobić...wszystkie poszły spać.....

heh
to i ja lecę do klubu poczytać i zmykam

CIAO piękne

28.07.2013r.
Stary 2013-07-07, 23:45   #209
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
masz mozliwosc nas ze szpitala podczytywac?
Tak,ale na moim tel niezbyt wygodnie mi się wizaż obsługuje,więc pewnie będe mało pisać.
Stary 2013-07-07, 23:46   #210
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Tak,ale na moim tel niezbyt wygodnie mi się wizaż obsługuje,więc pewnie będe mało pisać.
rzucaj nam nawet szczątki, krótkie zdania a my już sobie będziemy dopowiadać i trzymac kciuki!

28.07.2013r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości