![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#752 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Cytat:
![]() Mam dziwne bulgoty w brzuchu :|
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Rozeznanie
|
oby to były dobre fluidy ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
też mam taki tkliwy, jak po domu chodzę to z rozpiętym guzikiem bo mnie drażni wszystko co chociaż leciutko by uciskało, nawet jak mnie mąż w nocy chce przytulić to mu mówię że uprzejmie proszę z daleka od brzuszka :p
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Cytat:
![]() o której masz wizytę? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Gang Iren
|
Cytat:
No to ![]() ![]() Musi być dobrze!
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
dzięki dziewczyny
![]() Kluska na 15.30 . Jednak wole wizyty do południa a najlepiej rano ... wtedy nie mam czasu na denerwowanie się a tak będę przez pół dnia myśleć . Na szczęście mąż wcześniej wyjdzie z pracy i pojedziemy razem . |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Raczkowanie
|
upadly_aniol00 dołączam moje
![]() Dziewczyny badnijcie, ja myślałam, że mnie już nic nie zdziwi ![]() == > http://www.biztok.pl/Oto-20-najglups...tm_campaign=o2
#758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak właśnie ![]() Wczoraj obżarłam się młodą kapustą i zupą szpinakową, a dziś nie mogę ich nawet powąchać, bo tak mnie mdli... Dzisiejszy dzień sponsorował suchy obwarzanek, woda z lodem i miętówki ![]()
![]() |
#759 |
Gang Iren
|
Zmierzyłam się w brzuszku! I... 82 cm!!
![]() Miałam 65... A jak to u was wygląda? Który tydzień i ile wam przybyło?
#760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest chyba związane z II trymestrem. ____ Mnie krzyż też boli, szczególnie jak za dużo pochodzę, zaczyna mi to przeszkadzać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zadomowienie
|
Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Aira, niezłe, szczególnie to pierwsze
![]()
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ją nie mierzylam brzucha przed ciążą więc nie wiem jak to centymetrowo wychodzi ale widać sporą różnicę.
![]() |
#763 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj mnie w kolejce dziewczyna przepuściła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Gang Iren
|
Cytat:
To odważna była. Ja bym ciebie nie przepuściła. Bo to taka głupia sytuacja powiedzieć,że niech kobieta przejdzie,bo w ciąży a ona odpowie,że wcale nie,że jest tylko gruba ![]() W Anglii nikt cię raczej nie przepuści. Tutaj co druga kobieta wygląda jakby była w ciąży...
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2013-07-07 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Witam się przed pracą, weekend zalatany ale bardzo przyjemny ![]() ![]() co do brzucha, ja też się nie zmierzyłam przed ciążą, ale w sobotę jak wyszłam w takiej bardziej obcisłej bluzce, to popołudniu jak wychodziłam była luźna, a wieczorem jak wróciłam do domu, była dość opięta ![]() a co do sytuacji z przepuszczaniem w kolejce, bo ktoś w ciąży, to miałam ciut podobnie. Może nikt mnie nie przepuścił twierdząc, ze w ciąży jestem, ale jakoś na samym początku (może w 2-3tyg. po OM) jak sama nie miałam pojęcia o ciąży, spotkaliśmy takich 2 znajomych, takich "z osiedla" i jeden do nas, no kiedy się o to dziecko postaracie, a 2 na to "nie widzisz przecież już się postarali" i się gapi na mój brzuch, ja oczywiście ciśnienia dostałam i myślałam, że wyjdę z siebie normalnie. Mimo, że z głupia franc trafił w ciążę i tak poczułam się jak bym była nie wiadomo w którym miesiącu. a brzuch, aż zmierzę zaraz i później wieczorem, ale twardnieje, aż od biustu do samego dołu, więc mam nadzieję, że wszystko idzie zgodnie z planem ![]() w ogóle w zeszłym tygodniu koleżanka obcięła mi włosy tak jak chciałam zresztą a teraz narzekam, bo muszę codziennie prostować, bo inaczej wyglądam jakby piorun we mnie walnął ![]() Miłego dnia dziewczynki i szkraby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Gang Iren
|
Cześć.
Rany jaka jestem rozkojarzona ostatnio. O wszystkim zapomina. I robię dziwne rzeczy. Nie kupiłam baterii,więc dzisiaj do myszki musiałam przekładać z budzika,a wczoraj do aparatu z zabawki Eryka. Nie doładowałam gazu,więc nie ma ciepłej wody i nie umyłam włosów. Kotu zamiast karmy do miski nasypałam... płatków śniadaniowych ![]() Wy też tak macie?
#767 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Cytat:
A ją dziś na śniadanie mam wczorajsze sushi- z kuchni jak najbardziej zaufanej, bo własnej- kolejna specjalność męża ![]() muszę mu dziś ja coś dobrego uszykować ![]()
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
bardzo żałuję, że nie mierzyłam brzucha przed brzuchem.
jakieś 2 tyg temu pan w metrze zwolnił mi miejsce, zastanawiałam się dlaczego ale raczej nie przez ciążę bo w luźnej bluzce byłam, w której nie ma szans zobaczyć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś byłam na pobieraniu krwi za tydzień się dowiem czy mam tą boreliozę czy nie.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czuje się słabo ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wyniki, trochę się naczekasz...
![]() |
#771 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z propozycji dziewczyny nie skorzystałam, uśmiałam się później. Aczkolwiek miło z jej strony ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tam zjadałam ostatnio śledzie ![]() ![]() Edytowane przez _Shiloh_ Czas edycji: 2013-07-08 o 08:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||||||
Zadomowienie
|
Witajcie po weekendzie!
Cytat:
Cytat:
![]() Może już dziś będzie lepiej ![]() Cytat:
Fakt, że teraz 16t2dz i w brzuszku 86 cm. Zobaczę za tydzień jak będzie dalej ![]() Cytat:
U nas sama nie wiem...osoby z mojego pokolenia raczej wyglądają normalnie-mało znam otyłych. Nastolatki dość konkretnie dbają o szczupłość, ale chcą to osiągnąć minimalnym wysiłkiem (więc ciągle aktywność fizyczna kuleje). Chyba problemy otyłościowe najbardziej widać wśród dzieci przedszkolno-wczesnoszkolnych. I dla mnie to dziwne...idzie mama szczupła jak patyk a obok córka lat około 8 której wszystko się wylewa na boki...gdzie oczywiście ich widzę? w mc donaldzie! mamusia zamawia sobie sałatkę i dietetyczną colę (lub nic), a córcia potrafi opierdzielić np 2 zestawy happy mila... więc nie jest to kwestia choroby, a żywienia dziecka. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Wiecie moja koleżanka będąc pod koniec 1 trymestru taka szalała emocjonalnie, że nawet mężowi wystawiła walizki za drzwi kazała się wynosić do mamusi...mąż posłusznie walizeczkę w dłoń i jedzie do mamy (Ania zawsze była bardzo opanowana, grzeczna, miła, więc go zszokowały jej awantury i nie wiedział biedny co ma zrobić). Na szczęście teściowa Ani była i jest normalna, kazała synowi kwiatki kupić i wracać ![]() ![]()
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Na samą myśl o tej wizycie wpadam w taką panikę, że płakać mi się chce.
Co gorsza, wczoraj znów mnie coś użarło, ja mam pecha zwyczajnie, chyba jakaś końska mucha... spuchła noga. Pokzałam dziś Pani dr, spytała czy zawsze mi tak puchło wszystko i zawsze tak reagowałam. Wczoraj też przyszło mi do głowy o co chodzi z tymi ugryzieniami - nigdy tak nie reagowałam... ![]() tydzień będzie się wlekł. Okazuje się jeszcze, że chyba nawet urlopu nie będę miałam w tym roku... nie mamy gdzie jechać po remoncie mieszkania jesteśmy delikatnie mówiąc spłukani ![]()
#774 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I ja głupia zaczęłam im gratulować, że rozwojowa rodzina z nich ![]() Tak mi się głupio zrobiło. Sama nie jestem szczupła i zaczęłam coś bąkać, że ja i bez ciąży mam co dźwigać i znam ten ból - miałam ochotę się zapaść pod ziemię, ![]() Moja siostra kiedyś miała tak, że w autobusie jakiś facet powiedział swojemu dziecku żeby ustąpił jej miejsca, bo "Pani będzie miała dzidziusia" - ona ma taką urodę, że czasem jej wywala bębenek jak dobrze poje. Nie przejęła się tym za bardzo podobno i skorzystała ![]() malaMigotkAaa trzymam kciuki za wynik, postaraj się nie martwić na zapas (wiem, że łatwo się gada). Zazdroszczę Wam tych rosnących brzuszków, ja mam pojutrze kontrolę u gina. Dalej trochę krwawię, to juz 4 tydzień leci. Zobaczymy co powie. Na ostatniej wizycie byłam tak spięta, że miał problem mnie zbadać.
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żadnej Boreliozy. Nawet tak nie myśl. Będzie dobrze.
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie ustepowalam miejsca kobietom w "wątpliwej" ciazy - wychodzę z założenia, że jesli beda potrzebowały to same sie upomina, a jesli nie sa w ciazy to bedzie głupio.
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Swoją droga mezaga myślałam, ze Ty jesteś sporo starsza. A Ty jestes w moim wieku ![]()
#777 | ||
Zadomowienie
|
Pamiętajcie jak Wam pisałam, że mam katar w sumie od połowy maja? Nasilał się w nocy, a w dzień spokój. Już tak miałam tego dość, że zaczęłam się zastanawiać o co chodzi! I chyba znalazłam winowajcę. Odkąd jestem w ciąży nie mogłam spać nisko więc wzięłam jedną z dodatkowych poduszek i wczoraj mnie olśniło, że to puchowa
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślałam, że Ty tak maksymalnie 23-24 lata masz ![]() Ja się czasem śmieję, że jeszcze przez prawie pół roku 31 lat będę miała. Może na urodziny prezent dostanę w postaci dwóch szkrabów (urodziny 29 grudnia ![]()
![]() |
#779 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.