Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19! - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-08, 09:04   #241
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Hej z rana
gorączki brak ale coś mnie brzuch pobolewa jak na okres..
kurcze a chciałam dziś kosić trawę..

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość

Ja miałam dzis taka akcje, ze masakra (u Was wczoraj ) Myślałam, ze rodze na bank, ze to juz.
Pojechałam do sklepu z dziewczynkami (dzięki Bogu, ze ze mną były) Chodzimy se po sklepie i szukamy koszul do szpitala. Btw to tak mi przykro było,ze wzięłam te koszule , w których będę wyglądać jak stara babcia bo obok takie fajne zwiewne sexi pizamki wisiały Dziewczyny mnie pocieszylas, ze schudne i juz niedługo będę w takich ścigać

I sobie tak chodzimy,a ja czuje, ze jest mi co raz gorącej i gorącej, a w sklepie przecież klima chodzi. I mysle o co chodzi?
Nagle zrobiło mi sie słabo i tak mi w uszach zaczęło szumic. I mowie do dziewczyn, ze moge zemdlec to zeby nie panikowaly, a one, ze okay. My za ciuchy do kasy bo se mysle No muszę to kupić bo nikt mi nie kupi. Tz to nawet nie wie jak przescieradlo na przewijak wyglada
Przy kasie to nie wiem co gościu do mnie mówił, ale dobrze,ze lodówki sa przy kasach to kupiłam wodę i wypilam. I szybko do auta bo juz ciemność w oczach. W aucie klima na full i czekalysmy co bedzie. Ja czułam, ze mam mokre spodnie i cała jestem mokra i myślałam, ze mi wody odchodzą. Brzuch mi zaczal sciskac i kapa boleć i mysle o shit chyba nie będę na parkingu rodzic. Zaczęłam płakać, nie wiem czemu. Dziewczynki zadzwoniła do Tz , a ten gada eee jasne dobry żart i se to olał I tak bym daleko w sklepie wiec by nic nie zrobił. Ochłodzilam sie i do domu dojechalam jakoś. Na dworu u nas było ponad 40C wilgoć 100% .
Masakra koniec wychodzenia dla mnie jest juz.

Do Tz w tym czasie mamusia zadzwoniła, a ten wszystko jej powiedział, a ona do mnie zaraz zadzwoniła i zaczęła mi pitolic. I najbardziej mnie wkur, ze oskarżyła, ze to niby dziewczynki mnie na zakupy wyciagnely, a to przecież ja je poprosiłam zeby mi pomogły i zaczęła sie drzec, ze nastolatki g wiedza i zaraz panikuja, a one swietnie sie zachowały. Moja siostra mnie prowadziła, a kuzynka szybko pobiegla auto odpalic zeby klima zaczęła działać.
Mowie tej starej jedzy, ze niech do synka ma pretensje, ze taka niemota i nie wie jak przescieradlo wyglada dla dziecka, to ona mi mowi, ze przecież ona ma tyle materiałów w domu na strychu i mi uszyje przescieradla. Jasne będę czekać jeszcze dwa mce az je uszyje bo to tylko takie gadanie jej. Do tego znam te materiały, szmaty brudne z kupa mysia
Szlak mnie trafił normalnie. Tz tak ochrzaniam, ze masakra.

Ide spać cos bo naprawde sie fatalnie czuje dzis. Zgaga mnie wykancza.

:
Wiesz co.. Jak czytam Twoje posty o tz i teściowej to nóż w kieszeni mi się otwiera... Czy on zawsze taki był olewacki nic nie robił w niczym nie pomagał a jego mamusia zawsze tak ingerowała w Wasze życie? Czy dopiero teraz to zauważyłaś? Czy kiedyś było inaczej?
Jeśli od zawsze to współczuję bardzo ... Ale jeszcze bardziej jestem na Ciebie zła że tak się wpieprzyłaś za prżeproszeniem
Nie zmienisz faceta jak taki jest, co do zasad z teściową można je zmienić i ograniczyć trochę kontakty aby zachować dystans... Ale tz musi to też wziąsc na klatę i zaakceptować..
Ehhh ciężko coś doradzić bo ciężko zmienić taką sytuację..
Mam nadzieje że się nie obrazisz za te słowa ale wkurzają mnie takie sytuacje niezmiennie a takim tz- om nakopałabym do d.upy i przewietrzyła mózgi...

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Dziolszki, ktore karmia piersia i przechowuja w lodowce - czy to normalne, ze zanim sie podgrzeje mleczko, ono ma taka niejednolita konsystencje, jakby leciutko rozwarstwione?
Tak to normalne
( odzywa się jeszcze nie karmiąca)
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:07   #242
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

No i witam się w 38tc

teso cieszę się, że już lepiej się czujesz, ale z tym koszeniem trawy dzisiaj, to daj sobie siana wiesz
jakierka kciuki za spotkanie z ginem!

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:16   #243
shestiger
Rozeznanie

Czy żadna z was nie miała bólów tylko jajnika??
Bo zbytnio nie wiem co to i czy się tym martwić..
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:17   #244
sarna405
Zadomowienie

Witam wszystkich z rana i w nowym wątku myślałam ze was nie znajdę albo nie zauwazyłam albo nie było linka ale jakoś dalam rade i znalazłam
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:17   #245
Marionette18
Raczkowanie

Witam!

Wczoraj rozmawialam z tata, ktory stwierdzil, ze Franek urodzi sie 21 bo on urodzil sie 7 a ja 14 wiec innej opcji nie ma po jego wyliczeniach i musi byc 7 dniowa roznica Takze poki co moge spac spokojnie

Kocurku, Evee, Katarzynka czekamy na dobre wiesci

Cytat:

Napewno to nie od piłki , a od lazenia po schodach i moze od tego dziabniecia co krwawilas? Cholera wie.

Ja tez mam piłkę i na niej fikam i nic mi tam nie jest. Piłki sa dobre bo przecież nawet w szpitalu przed porodem mozna se na piłce sie rozluzniac

Ja miałam dzis taka akcje, ze masakra (u Was wczoraj ) Myślałam, ze rodze na bank, ze to juz.
Pojechałam do sklepu z dziewczynkami (dzięki Bogu, ze ze mną były) Chodzimy se po sklepie i szukamy koszul do szpitala. Btw to tak mi przykro było,ze wzięłam te koszule , w których będę wyglądać jak stara babcia bo obok takie fajne zwiewne sexi pizamki wisiały Dziewczyny mnie pocieszylas, ze schudne i juz niedługo będę w takich ścigać

I sobie tak chodzimy,a ja czuje, ze jest mi co raz gorącej i gorącej, a w sklepie przecież klima chodzi. I mysle o co chodzi?
Nagle zrobiło mi sie słabo i tak mi w uszach zaczęło szumic. I mowie do dziewczyn, ze moge zemdlec to zeby nie panikowaly, a one, ze okay. My za ciuchy do kasy bo se mysle No muszę to kupić bo nikt mi nie kupi. Tz to nawet nie wie jak przescieradlo na przewijak wyglada
Przy kasie to nie wiem co gościu do mnie mówił, ale dobrze,ze lodówki sa przy kasach to kupiłam wodę i wypilam. I szybko do auta bo juz ciemność w oczach. W aucie klima na full i czekalysmy co bedzie. Ja czułam, ze mam mokre spodnie i cała jestem mokra i myślałam, ze mi wody odchodzą. Brzuch mi zaczal sciskac i kapa boleć i mysle o shit chyba nie będę na parkingu rodzic. Zaczęłam płakać, nie wiem czemu. Dziewczynki zadzwoniła do Tz , a ten gada eee jasne dobry żart i se to olał I tak bym daleko w sklepie wiec by nic nie zrobił. Ochłodzilam sie i do domu dojechalam jakoś. Na dworu u nas było ponad 40C wilgoć 100% .

Do Tz w tym czasie mamusia zadzwoniła, a ten wszystko jej powiedział, a ona do mnie zaraz zadzwoniła i zaczęła mi pitolic. I najbardziej mnie wkur, ze oskarżyła, ze to niby dziewczynki mnie na zakupy wyciagnely, a to przecież ja je poprosiłam zeby mi pomogły i zaczęła sie drzec, ze nastolatki g wiedza i zaraz panikuja, a one swietnie sie zachowały. Moja siostra mnie prowadziła, a kuzynka szybko pobiegla auto odpalic zeby klima zaczęła działać.
Mowie tej starej jedzy, ze niech do synka ma pretensje, ze taka niemota i nie wie jak przescieradlo wyglada dla dziecka, to ona mi mowi, ze przecież ona ma tyle materiałów w domu na strychu i mi uszyje przescieradla. Jasne będę czekać jeszcze dwa mce az je uszyje bo to tylko takie gadanie jej. Do tego znam te materiały, szmaty brudne z kupa mysia

Ide spać cos bo naprawde sie fatalnie czuje dzis. Zgaga mnie wykancza.

Trzymajcie sie

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Witam w klubie.
Ja naprawde zaczynam rozważać czy se nie kupić pieluch dla starszych ludzi na noc i sikac w majtki. Wstawianie mnie wykancza , a pic sie chce, ze z litra wypijam w nocy jak nie wiecej
Ja tez strasznie duzo pije w nocy a potem sikanie chyba z 7 razy Nie dodaje juz ze mi dretwieja cale biodra i palce u rak mrowia czasem w nocy.

Oj kochana dobrze, ze nic sie nie stalo na tych zakupach i ze mialas pomoc dziewczyn, a dla Tzza to ze olal sprawe...

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Witam sie o poranku

Ja dzis mam spotkanie z, uwaga, ... ginekologiem!!
Przy czym nie wiadomo czy mnie zbada, byc moze bedziemy tylko rozmawiac o szyjce i bolu w niej Ciekawa jestem co ze spotkania wyniknie. Na wizyte czekalam chyba 1,5 m-ce.

A tak poza tym u nas kolejny dzien pieknego lata, trzeba korzystac poki jest.

Zycze wszystkim milego dnia!!

Ide poczytac czy Kocurek juz urodzila
No to kciuki za wizyte i oby przebiegla po twojej mysli!!

Kciuki za wszystkie rozpoczete nowe tygodnie!!!

En jak sie dzisiaj czujesz?

Oli
co prawda ja nie mam zadnego doswiadczenia, ale slyszalam, ze mleczko sie rozwarstwia i tlusciejsza czesc jest na wierzchu.

Roxi i Domi jak dzisiaj Wasze nozki?

Milego dnia mamuski

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:17   #246
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Ja chyba za dużo widziałam w swojej karierze, poza tym przez miednicę cały czas wisi nade mną to cc i przy moim obciazonym zakrzepicą wywiadzie i przy lekach p/zakrzepowych boję się o swoje zdrowie/ życie...
Ostatnio jak jeszcze nie myślałam o porodzie sn, to leżałam z mężem i chciało mi się płakać, że co będzie jak mi się coś stanie? :-(
Przepraszam, że tak smęcę, ale z rodziny tylko ja zdaję sobie sprawę z ryzyka. A jak tylko coś wspomnę to jest ja "nawet tak nie mów".
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiem o czym piszesz... I rzeczywiście mało ludzi chce o tym rozmawiać...
Dopiero jakiś czas po porodzie zdałam sobie sprawę że przeszłam jedną z najbardziej niebezpiecznych sytuacji w życiu że różnie może się sytuacja potoczyć a mały mamy na to wpływ...
Nastawiam się jak to ja że będzie jak będzie, jestem racjonalna, nie panikuję więc bardziej pozytywnie... Ale...

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
No i witam się w 38tc

teso cieszę się, że już lepiej się czujesz, ale z tym koszeniem trawy dzisiaj, to daj sobie siana wiesz
jakierka kciuki za spotkanie z ginem!
ża tydzień
Ehh zobaczę.. Brzuch mnie coraz bardziej boli

Kocurku jak u Ciebie??? Daj znać!!!
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:19   #247
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Zasnęłam wczoraj na meczu

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
magdalenne: a kasą się nie martw... ja jutro wyłożę od 50-200zł w zależności czy samo ktg będzie czy badanie/usg też. :P
Ja mam normalną wizytę... Muszę iść, bo zwolnienie mi się dzisiaj kończy, no i popytam co dalej. Bo na poprzedniej mówiłyśmy z ginką, że spotkamy się na oddziale dopiero Ona ktg nie ma u siebie, chyba że w szpitalu mnie przyjmie.

Cytat:
u mnie powiedzieli, że tylko jeśli ruchów za bardzo się nie czuje.
U mnie też tak do tej pory mówiła ginka, ale nie byłam jeszcze po terminie. Wypytam dzisiaj o to.

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
niestety potwierdzam, nogi wymoczone (oby znów jedynym efektemnie okazał się śpik po pas...), a noga jaka była, taka jest - palce mam zdrętwiałe Kura mać! Co za uroki na tej końcówie
Trzymaj się dzielnie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Moja córa już 6 dób na świecie, a dzisiaj pierwsza noc razem trochę łapie stresa Czyli czeka mnie noc bez spania będę czuwać. Teraz to już pewnie będzie mnie mniej
Ale jakie to będzie cudowne czuwanie

Cytat:

Twój TŻ jakiś mega nieogarnięty jest. Gdybym do mojego zadzwoniła, że coś się dzieje, to z pracy by przyjechał, a nie olał. A teściowa to już w ogóle... Walcz jakoś o siebie, bo nie będziesz mieć życia z nimi.

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
idę ja do gina niech mi mówi co z cholestazą, potem diabetolog
do miłego
dla ciebie i wszystkich wizytujących.

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Jak myślicie mądre głowy. Skoro Kcurek sam się nie odezwał pisać do niej co i jak? Nie chciałabym jej za bardzo niepokoić. Może cieszy się Marcelkiem i nie ma głowy do pisania.
Myślę, że napisze jak będzie w stanie Pewnie męża ma przy sobie i Marcelka

Cytat:
Ja chyba za dużo widziałam w swojej karierze, poza tym przez miednicę cały czas wisi nade mną to cc i przy moim obciazonym zakrzepicą wywiadzie i przy lekach p/zakrzepowych boję się o swoje zdrowie/ życie...
Ostatnio jak jeszcze nie myślałam o porodzie sn, to leżałam z mężem i chciało mi się płakać, że co będzie jak mi się coś stanie? :-(
Przepraszam, że tak smęcę, ale z rodziny tylko ja zdaję sobie sprawę z ryzyka. A jak tylko coś wspomnę to jest ja "nawet tak nie mów".
Niestety, ale nie masz wyjścia i musisz zaufać lekarzom. Oni nie chcą źle, po prostu nie dopuszczają myśli, że coś może być nie tak. Ty też staraj się myśleć pozytywnie.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:20   #248
idzia111
Zakorzenienie

Dzien dobry,

Cytat:
Dziolszki, ktore karmia piersia i przechowuja w lodowce - czy to normalne, ze zanim sie podgrzeje mleczko, ono ma taka niejednolita konsystencje, jakby leciutko rozwarstwione?

ja nie karmie jeszcze, ale wiem, ze to normalne - nic nie zlewaj, wylewaj itp. tylko wymieszaj

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
mnie tylko miednica boli i mam co jakis czas bole z krzyza i jak na okres, ale nic poza tym

za nowe tygodnie,

Ciekawe co u kocurka??
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:22   #249
skylie
Wtajemniczenie

Witam się w nowym wątku

Teso- zdrówka

Paulinka- sto lat!!!

Kocoorek-

Czerwony baloniku- również

Rockyy- jak odnajdujecie się w domu?

Samantha- to nacisk dziecka na tętnicę. Trzeba usiąść i poczekać aż przejdzie. Miałam kilka razy takie akcje w ciąży z Wojtusiem

En- leż i wypoczywaj

Surka- jak minęła Wam pierwsza samodzielna noc?

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:22   #250
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

she: niestety, nie miałam bólu jajników

teso: dobrze, że gorączka spadła, ale może nie koś trawy?

samanta: powiem CI masz przerąbane i to głównie z TZ. Wydaje mi się, że z teściową można jakoś relacje ułożyć - ale tylko i wyłącznie wtedy kiedy to Twój partner postawi pewne granice. A z tego co piszesz, to on jakoś tak dziwnie się zachowuje. Mam nadzieję, że to chwilowe. Wiem, jakie to wkurzające, bo z moim ex tak było.. niestety po 7 latach nie było wyjścia i musiałam zakończyć związek bo miałam wrażenie, że zawsze będziemy w trójkę z teściową, która do tego potrafiła mną ostro pomiatać, jak tylko tz nie widział.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:23   #251
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

hej
witam sie z Wami w moim dniu terminu oczywicsie w dwupaku i nic sie na zmiane nie zapowiada
a ja dzis spalam w nocy czujnie bo wkrecalam sobie ze moze mnie cos zaczac bolec, ale nic ;/

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:24   #252
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Myślę, że napisze jak będzie w stanie Pewnie męża ma przy sobie i Marcelka
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Ciekawe co u kocurka??
Nie wytrzymałam i jednak napisałam przed chwilką. Przeprosiłam Kocurka, że tak ją męczę smsami, ale że się niepokoimy jak minęła noc.
Teraz pozostało nam czekać na odpowiedź.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:25   #253
sarna405
Zadomowienie

Nadrobiłam ROCKYYY fajnie ze jusz jesteście z LAURKA w domciu
i KOCUREK nam się rozkręcił, ciekawe co u niej
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:26   #254
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Mnie nie bolą

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:27   #255
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

magdalenne: też właściwie o to dzisiaj zapytam. Wizytę juz potwierdziłam, bo w pt zwolnienie mi się skończyło.. powiedział, że na tydzień jeszcze wypiszę, pomimo że po terminie. zawsze to tydzien dłużej macierzyński:P 3mam kciuki za Twoją wizytę!

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-08, 09:27   #256
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
hej
witam sie z Wami w moim dniu terminu oczywicsie w dwupaku i nic sie na zmiane nie zapowiada
a ja dzis spalam w nocy czujnie bo wkrecalam sobie ze moze mnie cos zaczac bolec, ale nic ;/
Kolejna "nieświeża" Nie martw się. Nie możemy chodzić w ciąży 11 miesięcy. W końcu się doczekamy, chociaż mnie wywoływanie wcale jakoś specjalnie nie cieszy. Wolałabym żeby wszystko zaczęło się samo z siebie.
Stary 2013-07-08, 09:29   #257
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Anulka: to czekamy na wieści... a na która Ty dzisiaj masz ktg?

Kathe:
<przytul> 3mam kciuki aby się dzisiaj rozkręciło!

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-08, 09:31   #258
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:

Jak myślicie mądre głowy. Skoro Kcurek sam się nie odezwał pisać do niej co i jak? Nie chciałabym jej za bardzo niepokoić. Może cieszy się Marcelkiem i nie ma głowy do pisania.
Myślę, że możesz napisać... jak nie będzie mieć czasu/głowy/ochoty to odpisze później Do mnie Dotkaa na porodówkę dzwoniła I jako, że nie chciało mi się z nią gadać (sorry Skarbie) to kazałam Tż odebrać
Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Witam sie o poranku

Ja dzis mam spotkanie z, uwaga, ... ginekologiem!!
Przy czym nie wiadomo czy mnie zbada, byc moze bedziemy tylko rozmawiac o szyjce i bolu w niej Ciekawa jestem co ze spotkania wyniknie. Na wizyte czekalam chyba 1,5 m-ce.

A tak poza tym u nas kolejny dzien pieknego lata, trzeba korzystac poki jest.
Kciuki, żeby wizyta okazała się owocna!!!!
Cytat:
Kejt... wiem, że wszyscy mogą sobie mówić co chcą... ale emocji nie da się w żaden sposób wyłączyć... Szczególnie w tak ważnych kwestiach jak zdrowie i życie...
Ale pamiętaj, że jesteś w dobrych rękach, i mimo tego całego gadania masz wsparcie nie tylko w nas ale też w najbliższych... Myślę, że to w tej sytuacji najlepsze co może być
Wszystkie jesteśmy tu z Tobą i pamiętaj, że to SZCZĘŚLIWY WĄTEK bez wyjątkó!
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
No i witam się w 38tc
teraz to już tylko odliczanie Ci zostało
Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Witam!

Wczoraj rozmawialam z tata, ktory stwierdzil, ze Franek urodzi sie 21 bo on urodzil sie 7 a ja 14 wiec innej opcji nie ma po jego wyliczeniach i musi byc 7 dniowa roznica Takze poki co moge spac spokojnie
Fajne wyliczenie... gdyby o mnie chodziło to pasowałaby mi taka opcja

Tak się tłukłam, że sobie Dziecko obudziłam
Albo tak już mi się za Nim tęskniło, że nie chciałam aby spał i zrobiłam to mega podświadomie he he he

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:32   #259
skylie
Wtajemniczenie

Ev, Katarzynka-

Roxi- współczuję dolegliwości

WOJTUŚ
Stary 2013-07-08, 09:33   #260
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Cytat:
Kolejna "nieświeża" Nie martw się. Nie możemy chodzić w ciąży 11 miesięcy. W końcu się doczekamy, chociaż mnie wywoływanie wcale jakoś specjalnie nie cieszy. Wolałabym żeby wszystko zaczęło się samo z siebie.
no mnie tez nie, jak nic sie nie bedzie dziac to w czwartek do szpitala a w piatek chyba peirwsza kroplowka ;/ ;/ nie chce lezec bez potrzeby w szpitalu

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Stary 2013-07-08, 09:35   #261
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
hej
Cytat:
Ja wierzę, że Michasie się zdecydują w końcu wyjść bez wspomagaczy
Podobno chłopcy lubią być przenoszeni
A potem są tacyyyyyyyyyyyyyyyy Kochani, że tylko można pozazdrościć
Sama też sobie zazdroszczę

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:37   #262
Oliath
Zakorzenienie

Dziekuje za odpowiedzi, tak myslalam

TESO, to sobie pokos, najwyzej przerwiesz w polowie

JOAN, male swedzace twarde babelki na stopach, szczegolnie pomiedzy paluszkami, to najprawdopodobniej jakas niegrozna grzybica. Masz Clotrimazolum masc w domku? jak masz, to posmaruj - oraz chodz na boso, wypierz klapki/ kapcie/ sandalki etc., nie nos skarpetek ani stopek przez czas jakis.

KEJT, normalne sa takie mysli, kiedy spodziewasz sie dziecka i juz w zasadzie od jakiegos czasu nie zyjesz dla siebie, tylko - przynajmniej w duzej mierze - glownie dla niego i nie tylko przed porodem Ci one beda towarzyszyly, moga pojawic sie w roznych sytuacjach... magia, czlowiek zaczyna przechodzic TYLKO na zielonym, robic badania okresowe, ostrozniej zachowuje sie za kierownica, porzuca sporty ekstremalne... zeby jak najdluzej byc i zyc dla tego malenstwa, a pozniej kilkulatka, nastolatka, mlodzienca, doroslego i samodzielnego mezczyzny/ kobiety tez... chronic, doradzac, wspierac poki starczy sil... piekne i bolesne bycie matką.
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-07-08 o 09:39
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:37   #263
skylie
Wtajemniczenie

Dzoan- gratulacje tc klask i:

I za dzisiejsze wizyty i KTG

WOJTUŚ
Stary 2013-07-08, 09:38   #264
tweedledee
Zakorzenienie

Cześc laseczki,
witam sie i ja w nowym, wątku
Myślałam, że już chociaż ze 2 dziewczyny będą po, ktoś tu się obija Która to wspominała o jednym porodzie dziennie?

U mnie po powrocie jst straszny syf w domu, wszędzie walają się pierdoły dla małego, a ja nie wiem, jak to sensownie poupychac
Coś czuję, że częśc wyląduje w piwnicy

A no i nadaję do was z mojego nowego, piłkowego centrum dowodzenia
Rewelacja! Jedyne sposób na moje bolałe krocze, mogę tak skakac cały dzien nawet

Kocurku
trzymamy za ciebie mocno kciuki, mam nadzieję, że po tylu godzinach leżysz już razem z Marcelkiem!!!
Stary 2013-07-08, 09:41   #265
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Anulka: to czekamy na wieści... a na która Ty dzisiaj masz ktg?
Dopiero po południu. O 17:00 jadę do szpitala.

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Ja wierzę, że Michasie się zdecydują w końcu wyjść bez wspomagaczy
Podobno chłopcy lubią być przenoszeni
A potem są tacyyyyyyyyyyyyyyyy Kochani, że tylko można pozazdrościć
Sama też sobie zazdroszczę
Trzymam cię za słowo.
Stary 2013-07-08, 09:44   #266
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
JOAN, male swedzace twarde babelki na stopach, szczegolnie pomiedzy paluszkami, to najprawdopodobniej jakas niegrozna grzybica. Masz Clotrimazolum masc w domku? jak masz, to posmaruj - oraz chodz na boso, wypierz klapki/ kapcie/ sandalki etc., nie nos skarpetek ani stopek przez czas jakis.
Jej mam.. już smaruję, japonki wypiorę (bo z góry są materiałowe), kapciuszki kilka razy nosiłam i w takim razie odrzucam i do prania..
Dziękuję ogromnie za odpowiedź..tak na nią liczyłam

Stary 2013-07-08, 09:44   #267
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Tak się tłukłam, że sobie Dziecko obudziłam
Albo tak już mi się za Nim tęskniło, że nie chciałam aby spał i zrobiłam to mega podświadomie he he he
hahah, dobra jesteś)

Cytat:
no mnie tez nie, jak nic sie nie bedzie dziac to w czwartek do szpitala a w piatek chyba peirwsza kroplowka ;/ ;/ nie chce lezec bez potrzeby w szpitalu
3 dni po terminie? szybko Cie wysyłają do szpitala.

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-08, 09:46   #268
dzoan
Zakorzenienie

Dziewczynki mykam na jakiś czas.. siostra do mnie jedzie.. wakacje ma, to co będzie sama siedzieć w domu

Trzymam za wszystkie wizytujące..

Stary 2013-07-08, 09:47   #269
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

dzoan: to będziesz miała towarzystwo

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-08, 09:56   #270
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Cytat:
hahah, dobra jesteś)

3 dni po terminie? szybko Cie wysyłają do szpitala.
mi gin mowil ze po terminie powinno sie codziennie byc pod kontrola pod ktg bo grozi obumarciem... tez sie zdziwilam ze tak szybko bedzie wywolywanie ale ja sie nie przeciwstawiam moze dlatego ze chodze na prywatnie do mojego gin a ze on pracuje w szpitalu i jest codziennie to chce zrobic wszystko zebym juz sie nie meczyla i zrobic to wczesniej w ogole na ostatniej wizycie mowil, ze ma nadzieje, ze wczesniej urodze bo nie wiadomo czy po pierwszej kroplowce sie cos ruszy, mowil ze jak nic sie nie rusza to daja do 3 razy a pozniej nie wiem, chyba cc?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości