|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() Ból jest niestety normalny, każda inaczej go odczuwa, ale u Ciebie niestety tak długa podróż nie pomogła. Dużo odpoczywaj i nie wykonuj niepotrzebnych ruchów, a już w ogólne nic nie dźwigaj. Dla mnie na początku nawet podniesienie butelki z wodą to był wyczyn ![]() śpij w pozycji półsiedzącej, najlepiej z poduszką podróżną na karku (jak nie masz, to niech Ci ktoś zrobi coś w jej stylu np ze zwiniętego ręcznika).
|
|
#9272 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
teraz to mnie stres dopada z kazdym dniem,moze dlatego ze wciaz o tym mysle wy tez tak mialyscie?
|
#9273 | |
|
Zadomowienie
|
Tysiaczku byłam w albumie, cudownie Ci się piersi zmieniają
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
jesli mozesz, zajmij się czymś innym po prostu
|
|
#9274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM MOIM DZIEWCZYNKOM ZA BUDUJĄCE KOMENTARZE
|
|
#9275 |
|
Zadomowienie
|
korolowa i matti fajnie, że dobrze się bawiłyście.
matti jak będziesz mogła nosić usztywniane, to w M&S są fajne usztywniane staniki bez fiszbin (super do pracy bo sutki nie prześwitują, no i są takie na nasze rozmiary).
|
#9276 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULACJE !!!! odpoczywaj dużo ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
TYSIACZEK !!!! co Ci się piersi zmienily nie wierzyłam w to co zobaczyłam sa już zupełnie inne niż po operacji ale zupełnie!!! super , a tak się denerwowalas |
||
|
|
|
#9277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karola ile jesteś po operacji?
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa /25.06.2013r.* 29.10.2013r...brwi / grudzień 2014 poprawka **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-07-07 o 22:03 |
|
|
|
|
#9278 |
|
Przyczajenie
|
chyba tak zrobie i zajme sie ...czyms.A tak przy okazji piekne macie cycuchy ,mam nadzieje ze i mi takie wyjda.
|
#9279 |
|
Zakorzenienie
|
ZAN123 dziękuję...a co słychać Kochana?Kiedy masz kontrolę?
|
#9280 |
|
Raczkowanie
|
Udało mi się cyknąć zdjęcie z testem woreczka, ale nie umiem go załadować z telefonu.. Eh.
Spróbuję jutro z kompa, bo zależy mi na Waszej opinii. |
|
|
|
#9281 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
|
|
#9282 | |
|
Raczkowanie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() Idealnie idealnie Bierz 325cc i koniec zastanawiania Ja też jak robiłam test woreczka to nie chciałam wyciągać, gdyby nie to że cycek zaczął sikać, to bym trochę z tym pochodziła :PCytat:
Będzie dobrze...myśl tylko o tym jakie piękne cycuchy będziesz miała Oglądnij sobie jakiś wesoły dobry film, który lubisz... śmiech to naturalny środek przeciwbólowy ![]() Tetka11 Gratuluje również !!!
Silimed Maximum HI 330cc 11,1 x 5,4cm Edytowane przez selena06 Czas edycji: 2013-07-08 o 08:22 |
|
|
|
|
#9283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biorę i już się nie będę zastanawiać ! jak dla mnie rozmiar idealny
|
|
#9284 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do podnoszenia rak do gory. Moj Dr mi powiedzial ze to nie jest tak ze nie wolno ich podnosic...mozna na tyle na ile pozwala bol. Ja bardzo szybko moglam podnosic. ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Tez czulam takie mocne parcie na klatke, jakby ktos mi usiadl przez pierwsze 4 dni, potem juz coraz mniej a teraz w zasadzie tylko rano czuje odretwienie. Wspolczuje tej podrozy...ja z kliniki jechalam tylko25 km i kazda dziura w drodze czy studzienka byly koszmarem. Odpoczywaj i zobaczysz ze za kilka dni bedzie juz lepiej. Wiem ze boli i poki co nic nie cieszy ale to minie ja jestem nie cale dwa tyg po operacji i juz pokochalam moje dziewczynki, z kazdym dniem sa piekniejsze ![]() Pozdrawiam i zycze sily
|
|
#9285 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Tyle, że wyjściówki były trochę inne no ale
|
|
#9286 |
|
Raczkowanie
|
Saba, wydawało mi się że mam Cię w znajomych, ale w nich nie widniejesz. Kiedy zapraszam Cię okazuje się, że powinnam Cie w nich mieć bo de facto nie idzie wysłać tego zaproszenia, a tak nie jest bo nawet zdjęć nie mogę zobaczyć. Wydawało mi się, że już rozmawiałyśmy na priv i widziałam Twoje wkładki, ale nie mam żadnych z Tobą wiadomości, więc to chyba coś ze mną nie tak ;p ale przechodząc do rzeczy spróbuj mnie zaprosić bo zaproponowano mi tą samą wkładkę co Tobie wracając do tematu sprzed kilku dni.
|
|
|
|
#9287 |
|
Zakorzenienie
|
heej
i co masz już termin kochana czy idziesz do kogoś innego jeszcze na konsultacje ?
|
#9288 | |
|
Raczkowanie
|
Boże, oglądam miliony zdjęć jak ogłupiała i naprawdę chyba jest to dla mnie zbyt ciężka decyzja. To tylko 25 ml i mam jeszcze 2 miesiące, ale boję się że i do tego czasu nie dam rady się zdecydować ;(
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() Termin wyznaczy po nadesłaniu USG piersi, natomiast na pewno będzie to wrzesień
Edytowane przez aniaania1992 Czas edycji: 2013-07-08 o 13:07 |
|
|
|
|
#9289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z gory dziekuje powiedz mi jeszcze ile masz w biuscie i jaki rozmiar tych stanikow kupilas zebym wiedziala w co celowac
|
|
|
|
|
#9290 |
|
Raczkowanie
|
Zobaczcie, ta Pani ma np. 250cc a wydają się ładne, kształtne i duże. Doktor powiedział, że u różnych pacjentek ten sam implant może dawać różne wielkość....---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Może z tymi dużymi przesadziłam, ale jak dla mnie spore ;p |
|
|
|
#9291 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Przemysl to
ale ja bym wziela wieksze naogladalam sie 275 ml i jednak sa troche dla mnie za male . Zreszta po przymiarce z woreczkiem jestem pewna wiekszych na 100%Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#9292 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Matti;41684784]To chyba takie wlasnie kupilam o jakich piszesz. Dwupak, bez drucikow ale miska usztywniana. Wlasnie pod katem pracy je kupilam. A czy do samej pracy moge w takich chodzic? Kurcze nie wiem jak.ja bede sie ubierala zeby tego pasa nie bylo widac....
![]() Mati a jaki masz rozmiar tych stanikow??
|
|
|
|
#9293 |
|
Raczkowanie
|
Ta pani ma np 275 cc, równie duże.
|
|
|
|
#9294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9295 |
|
Raczkowanie
|
Kurdę Star90 miałam nadzieję, że powiesz że mniejsze :p
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- No właśnie Kasiula, dlatego nie chcę aby niby tylko z 300 ale zrobiły się balony. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Od razu mówię, że te panie mają maks o pół rozmiaru większą wejściówkę ode mnie. |
|
|
|
#9296 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkie aktualne i przyszłe cycolinki
jestem w 6 dobie już mniej boli mam tylko problem ze spaniem . P dr kazała układać się trochę wyżej i kręgosłup od tego boli jak licho. budzę się w nocy i ciągle przekładam poduchy. cycuchy spuchnięte lewa bardziej mam nadzieję że się wyrówna. trochę ćwiczę , ale się boję więc nie za wiele. dziewczynki jaki środek na blizny polecacie i kiedy go stosować . doświadczone piszcie proszę!!!!!!
|
#9297 |
|
Rozeznanie
|
Z 300 ml na pewno nie da się zrobić balonów
Chyba, że ktoś wygląda jak 10-latka
|
|
|
|
#9298 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Kochana powiedzialabym Ci ze mniejsze pare dni temu ale teraz dziewczyny i test woreczka przekonal mnie do wiekszych
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#9299 |
|
Raczkowanie
|
Kochane dziękuje wam bardzo za wsparcie i gratulacje
* mam nadzieje ze długo nie bede tak cierpieć jak teraz jeszcze nie widziałam swoich piersi czuje ze bezpieczniejsze sa w stanika ale dziś trzeba sie przełamać .. Wstawie fotkę cycuchow za chwilke oczywiście ubranych ,jak mamusia przyjdzie pomoże mi z rozebraniem sie i cyknie mi foteczke golaskow i oczywiście rownież wystawie do albumu jeszcze raz dziękuje wam !!!
|
#9300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

) ale strasznie cierpię
tak bardzo boli mnie klatka piersiowa jakby usiadł mi na niej co najmniej słoń ! Leki niewiele dają , nie moge sie ułożyć .. Powiedzie każda z was tak cierpiała ?

/25.06.2013r.
29 lipca jadę na kontrolę to zahaczę o Calzedonie i River Island po stroje i staniczki

Ja tez osobiscie mialam zalecenie od mojego Doktorka zeby do gory jak boli nie dawac rak .

Oglądnij sobie jakiś wesoły dobry film, który lubisz... śmiech to naturalny środek przeciwbólowy
Zobaczcie, ta Pani ma np. 250cc a wydają się ładne, kształtne i duże. Doktor powiedział, że u różnych pacjentek ten sam implant może dawać różne wielkość....
Ta pani ma np 275 cc, równie duże.