|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Dziewczyny! Pomocy! Od ponad roku wydzwania do mnie jakiś gość, smsuje i wydzwania. Serio zaczynam się bać... chyba czas iść na policje co?
|
|
|
|
#1532 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- w niektorych telefonach jest opcja blokady numeru, sprawdz u siebie. a co takiego mówi i pisze?
|
|
#1533 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
|
|
|
#1534 |
|
Rozeznanie
|
No wlaśnie, rzecz w tym, że boje się, że mnie na policji wyśmieją... gość "tylko" dzwoni i wysyła smsy ale trwa to już ponad półtora roku.. więc nie wiem co zrobić :/
Wypytuje się czy się z nim spotkam, zaprasza do kina itp. Edytowane przez tinyheart Czas edycji: 2013-07-08 o 10:50 |
|
|
|
#1535 |
|
Rozeznanie
|
Idź na Policje !!! Nie czekaj, oni go namierzą i gość będzie miał przekichane, a Ty będziesz bezpieczna. Nie ma żartów z takimi popaprańcami !!! Skoro dzwoni od roku to jest duże prawdopodobieństwo, że za Tobą łazi !!!
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mogą Cię wyśmiać, masz do tego prawo, masz prawo czuć się bezpiecznie a ich obowiązkiem jest gnoja znaleźć. |
|
|
|
|
#1538 |
|
Erudycja
|
hmm tego rodzaju wymogów już nie znam, bo moj nie płacił. Chociaż podejrzewam ze moze tez byc jakis limit, pracujesz, zarabiasz na siebie? Jakie bylo uzasadnienie?
|
#1539 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ciekawe co wymysla i jak bedzie fajnie, to wezme numer od niej i bede juz miala wizazystke na slub ![]() Cytat:
http://www.sephora.fr/Maquillage/Tei...t-SPF10/P96357 ( to o nim mowilam, ze mam go ponad rok i jest super ), ale dobry tez jest Clinique i w kompakcie i fluid, trzyma sie super, matuje, bezzapachowy, nie uczula Ale tu radze isc do perfumerii, zeby dobaly kolor i doradzily do konkretnego typu skory, bo rodzajow jest bardzo duzo Cytat:
|
|||
|
|
|
#1540 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
jesli ma tel na karte to nawet palcem nie rusza.
jesli chodzi o nekanie sms itp to nie jest takie latwe z policja.. podejrzewam ze nie wiele zdzialasz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaraz podjadę coś wybrać
|
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zła jestem tylko dlatego że po 2 rozprawie chcialam się wycofać i olać jego kasę, a mnie wszyscy namawiali że nie nie. no i szkoda mi tych nerwów zjedzonych przez te 4 rozprawy---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- jeszcze wyszukałam na necie że te leki które mi przypisała ginekolog są bardzo drogie ![]() zapłacę chyba ponad 100 zł
|
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Daj znać co powiedziała policja!
|
|
#1545 |
|
Erudycja
|
Mój ojciec sie wycfanił, zwiał za granice, gdzie nic mu nie mogli zrobić. A dziennie zarabia tam tyle, ile wynosiły moje miesieczne alimenty...
Czasami z sądami się nie wygra, ale warto próbować. Bo a nóż się uda. Ja złożyłam do FA i wygrałam. Może to dlatego ze sędzina była za tym, że "zdolnych" ludzi trzeba wspierac (miałałam wyróżnienienie na koniec klasy, a rozprawa odbyla sie na koniec czerwca)
|
#1546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Naprawdę mam nadzieję, że mnie nie wyśmieją i, że coś się da zrobić. |
|
|
|
|
#1547 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
![]() Nadrabiania widzę mam sporo... Jestem po panieńskim koleżanki. Fajnie było najpierw w mieszkaniu potem w klubie.tinyheart Myślę, że to już podchodzi pod nękanie i poszłabym z tym na policję. Miałam podobną sytuację... Gość po roku dał sobie spokój, mój qmpel do niego zadzwonił z mojego telefonu nawrzucał mu i był spokój.
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więcej nie napiszę bo i tak tętno mam ponad 100 dziewczyny brała lub bierze któraś tabletki anty madinette?? |
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
a Twój TŻ, nie może coś z tym zrobic?? Zadzownic umowic sie i grzecznie mu wyjasnic ;P??
ja sie obawiam ze policja nic nie pomoze.. obraza cie w tych sms? wyzywa? grozi Ci ? |
|
|
|
#1550 |
|
perfumowe ADHD
|
ja brałam przez pół roku
|
|
#1551 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Telefon na kartę czy nie, policja nie z takimi gnojami sobie radziła. Trzymam kciuki !! Bądź dzielna !!! Lecę na zakupy
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
jak na nie reagowałaś?? bardzo mnie ciekawi, w sumie boję się trochę anty, ale ile można jechać na gumnkach, kiedyś brałam, ale byłam młoda, głupia, nie pracowałam i chciałam najtańsze
|
|
|
|
#1553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też chce zainwerstować w jakieś lepsze kosmetyki do makijażu.... myslę już nad październikiem - idziemy na wesele, potem świeta, sylwester, kolejne wesele i nasz ślub na pewno chce zainwestować w dobry puder matujący i podkładwiecie co - Tż wczoraj miał jakis taki fajny dzień cały wieczór gadał o naszym ślubie i ciągle podkreslał, że nie może się już doczekać Kocham goa i podjeliśmy decyzje - dziś zaczynają się nauki przedmałżeńskie w Poznaniu na Fredry i wybieramy się - kolejna rzecz będzie do odhaczenia a własnie - Poznanianki - macie jakieś doświadczenia z naukami w tym kościele na Fredry? może coś od kogoś słyszałyście?
|
|
#1554 | ||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
A co do reszty to cycki mi po tabsach urosły schudłam na nich bez diety , libido było większe niż u faceta ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
ja tworzę właśnie listę zakupów kosmetycznych i to będzie kwota rzędu 500zł niestety
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za opinie
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Erudycja
|
ja brałam po kolei - diane 35 (tyłam), yasminelle (nickie libido), claira(nieco lepiej), yasminelle, przy dwu ostatnich praktycznie zadnych skutków ubocznych poza niskim libido. Teraz, po 2 miesiacach od odstawienia jeszcze sie nie poprawiło
|
#1557 | ||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
dlatego ja nigdy więcej nie będę jechac na hormonach wole męczyć tż żeby się cisnął w... Dzisiaj jedziemy podpisać umowę z djem (w końcu po 2 tyg od zaklepania) i zostaje nam jeszcze podpisanie umowy z salą ale myśle czy ustalić to na luty kiedy będę wiedziała że na pewno ten dzień i ta godzina... Boję się strasznie tego że nie zdążę zaklepać godziny jaka mi odpowiada Albo co gorsz daty---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#1558 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Ja bralam najpierw diane 35 ale wywolywalo u mnie stany arytmiczne serca. Teraz od 4-5 lat jade na yasminelle i jest git. Biust wiekszy cera w miare nie przytylqm. Humorow brak wyniki w normie. Ale kazdy reaguje inaczej moja znqjoma miqla humory straszne
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4168658 9]Ja bralam najpierw diane 35 ale wywolywalo u mnie stany arytmiczne serca. Teraz od 4-5 lat jade na yasminelle i jest git. Biust wiekszy cera w miare nie przytylqm. Humorow brak wyniki w normie. Ale kazdy reaguje inaczej moja znqjoma miqla humory straszne
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ja brałam yasminelle, to były moje pierwsze anty, ale wtedy były dla mnie za drogie, teraz jeśli te Midinette się nie sprawdzą nie pogardze tamtymi, a diane były dla mnie do d*** przytyłam strasznie po nich |
|
|
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
dla mnie najlepszy był cilest - najtańszy, dobrze się po nim czułam. Niestety po roku ( w moim przypadku to norma) zaczęły mojemu organizmowi przeszkadzać i musiałam zmienić. Od 1,5 roku nie biorę żadnych i jest ok.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

jestem pozytywnie zaskoczona, byłam 4 w kolejce a nawet godziny nie czekałam... u poprzedniej babki bym pół dnia spędziła..

czasami zastanawiam się czy podołamy finansowo
ale w sumie kupiłam b.tanio suknię więc mogę na kosmetyki poświęcić coś więcej
ciekawe co wymysla i jak bedzie fajnie, to wezme numer od niej i bede juz miala wizazystke na slub