Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-08, 10:42   #1531
tinyheart
Rozeznanie

Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Dziewczyny! Pomocy! Od ponad roku wydzwania do mnie jakiś gość, smsuje i wydzwania. Serio zaczynam się bać... chyba czas iść na policje co?
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 10:46   #1532
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
w ogóle, zdążyłam dziś już załatwić dwie sprawy:

1. byłam u ginekologa, baaaaaaaaaaaaaaardzo fajna babka !!!
ponarzekałam na mojego poprzedniego ginekologa, mówiła że w ogole dziwne że dała mi anty bez cytologi..no u mnie jednak jest tak że cyto jest bezpłatna od 25 roku życia, musiałam zapłacić całe 30 zł no ale wiadomo, trzeba to trzeba, nie mam torbieli już na jajnikach, strasznie się tego bałam, mam jakieś lekkie zapalenie i drożdżaki pochwy, ale dała mi odpowiednie leki, globułki i ok jestem pozytywnie zaskoczona, byłam 4 w kolejce a nawet godziny nie czekałam... u poprzedniej babki bym pół dnia spędziła..
2. miałam ostatnią rozprawę w sądzie i mimo że się uczę odebrano mi alimenty.. no trudno
Też pobierałam alimenty z FA wiec wiem, ile trzeba wymogów spełniać, zeby je dostawać. ?Niestety nie wystarczy samo to, ze sie uczysz.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

w niektorych telefonach jest opcja blokady numeru, sprawdz u siebie. a co takiego mówi i pisze?
Stary 2013-07-08, 10:46   #1533
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Pomocy! Od ponad roku wydzwania do mnie jakiś gość, smsuje i wydzwania. Serio zaczynam się bać... chyba czas iść na policje co?
jeżeli stwarza ryzyko zagrożenia to ja bym nawet tutaj o to nie pytała tylko poleciała
Stary 2013-07-08, 10:48   #1534
tinyheart
Rozeznanie

No wlaśnie, rzecz w tym, że boje się, że mnie na policji wyśmieją... gość "tylko" dzwoni i wysyła smsy ale trwa to już ponad półtora roku.. więc nie wiem co zrobić :/
Wypytuje się czy się z nim spotkam, zaprasza do kina itp.

Edytowane przez tinyheart
Czas edycji: 2013-07-08 o 10:50
Stary 2013-07-08, 10:50   #1535
Martika654
Rozeznanie

Cytat:
Idź na Policje !!! Nie czekaj, oni go namierzą i gość będzie miał przekichane, a Ty będziesz bezpieczna. Nie ma żartów z takimi popaprańcami !!! Skoro dzwoni od roku to jest duże prawdopodobieństwo, że za Tobą łazi !!!
Martika654 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 10:50   #1536
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Też pobierałam alimenty z FA wiec wiem, ile trzeba wymogów spełniać, zeby je dostawać. ?Niestety nie wystarczy samo to, ze sie uczysz.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

w niektorych telefonach jest opcja blokady numeru, sprawdz u siebie. a co takiego mówi i pisze?
ja nie pisałam że pobieram z funduszu... ojciec mi płacił.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 10:51   #1537
Martika654
Rozeznanie

Cytat:
No wlaśnie, rzecz w tym, że boje się, że mnie na policji wyśmieją... gość "tylko" dzwoni i wysyła smsy ale trwa to już ponad półtora roku.. więc nie wiem co zrobić :/
Wypytuje się czy się z nim spotkam, zaprasza do kina itp.
A co do Ciebie pisze ???
Nie mogą Cię wyśmiać, masz do tego prawo, masz prawo czuć się bezpiecznie a ich obowiązkiem jest gnoja znaleźć.
Stary 2013-07-08, 10:52   #1538
ana909
Erudycja

hmm tego rodzaju wymogów już nie znam, bo moj nie płacił. Chociaż podejrzewam ze moze tez byc jakis limit, pracujesz, zarabiasz na siebie? Jakie bylo uzasadnienie?
Stary 2013-07-08, 10:52   #1539
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
masz rację
ja będę musiała wszystko kupić do makijażu bo to co teraz mam jest dobre ale nie na całą noc. Więc czeka mnie wydatek rzędu kilku stówek czasami zastanawiam się czy podołamy finansowo ale w sumie kupiłam b.tanio suknię więc mogę na kosmetyki poświęcić coś więcej a ja bym nie kierowała się tym że jak kupuję w sephorze czy innym sklepie który jest drogi to że kupiony kosmetyk będzie cudowny ... Najpierw trzeba przekopać google i poczytać na temat produktu a dopiero potem pójść do tej sephory i kupić Zawsze można poszperać na necie , czasami są fajne przeceny
Fakt, mozna posprawdzac. Ale ja nigdy nie zawiodlam sie na Douglasie. O ile Sephora ma rozne te konsultantki, o tyle Douglas ma na prawde profesjonlane. Zawsze mowie w jakim przedziale cenowym co mnie interesuje i wszystko dobiora idealnie I czesto tez sa fajne promocje i dostaje sie darmowe zaproszenia na makijaz. Ja bylam juz na 5 takich makijazach ( profesjonlane standy YSL, Armani, Dior... ) i na prawde super doswiadczenie. I nie trwaly one 10 minut, ale jakies 40, czasem do godziny!!! Teraz mam do wykorzystania jeszcze 2 makijaze i jak bede w PL to sie zapisze i poprosze o wersje slubna ciekawe co wymysla i jak bedzie fajnie, to wezme numer od niej i bede juz miala wizazystke na slub

Cytat:
Napisane przez Martika654 Pokaż wiadomość
Na powietrzu to może być troszkę do roboty, w domu łatwiej. U Tż sis, było w domu, i odgrzewaliśmy to co zostało po weselu, a wędliny przełożyliśmy na talerze, i z tym jest mniej roboty, ale jak się wstało w dniu wesela po 5, cały dzień latania, ślub, wesele, i po weselu do domu przyszło o 8.30 a o 10 już musiało być w pełnej gotowości bo goście już na dole to jest mega ciężko,praktycznie spałam na poprawinach przy stole

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

A tak co do pudru, potrzebuję jakiego dobrego podkładu, na wesele w sobotę będę się malować sama a nie mam podkładu dobrego co polecacie ???
Ja mam podobna cere i bardzo lubie ten:

http://www.sephora.fr/Maquillage/Tei...t-SPF10/P96357

( to o nim mowilam, ze mam go ponad rok i jest super ), ale dobry tez jest Clinique i w kompakcie i fluid, trzyma sie super, matuje, bezzapachowy, nie uczula
Ale tu radze isc do perfumerii, zeby dobaly kolor i doradzily do konkretnego typu skory, bo rodzajow jest bardzo duzo

Cytat:
Cerę mam raczej mieszaną, powiedziałabym, że w stronę suchej Najbardziej chodzi mi o trwałość, żeby chociaż pół tego wesela wytrzymało
wiec jak wyzej
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 10:52   #1540
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
A co do Ciebie pisze ???
Nie mogą Cię wyśmiać, masz do tego prawo, masz prawo czuć się bezpiecznie a ich obowiązkiem jest gnoja znaleźć.
Dziewczyny zmykam więc na policje
Stary 2013-07-08, 10:55   #1541
misia880
Zakorzenienie

Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

jesli ma tel na karte to nawet palcem nie rusza.
jesli chodzi o nekanie sms itp to nie jest takie latwe z policja..
podejrzewam ze nie wiele zdzialasz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 10:55   #1542
Martika654
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Fakt, mozna posprawdzac. Ale ja nigdy nie zawiodlam sie na Douglasie. O ile Sephora ma rozne te konsultantki, o tyle Douglas ma na prawde profesjonlane. Zawsze mowie w jakim przedziale cenowym co mnie interesuje i wszystko dobiora idealnie I czesto tez sa fajne promocje i dostaje sie darmowe zaproszenia na makijaz. Ja bylam juz na 5 takich makijazach ( profesjonlane standy YSL, Armani, Dior... ) i na prawde super doswiadczenie. I nie trwaly one 10 minut, ale jakies 40, czasem do godziny!!! Teraz mam do wykorzystania jeszcze 2 makijaze i jak bede w PL to sie zapisze i poprosze o wersje slubna ciekawe co wymysla i jak bedzie fajnie, to wezme numer od niej i bede juz miala wizazystke na slub

Ja mam podobna cere i bardzo lubie ten:

http://www.sephora.fr/Maquillage/Tei...t-SPF10/P96357

( to o nim mowilam, ze mam go ponad rok i jest super ), ale dobry tez jest Clinique i w kompakcie i fluid, trzyma sie super, matuje, bezzapachowy, nie uczula
Ale tu radze isc do perfumerii, zeby dobaly kolor i doradzily do konkretnego typu skory, bo rodzajow jest bardzo duzo

wiec jak wyzej
Dzięki Zaraz podjadę coś wybrać
Stary 2013-07-08, 11:04   #1543
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
hmm tego rodzaju wymogów już nie znam, bo moj nie płacił. Chociaż podejrzewam ze moze tez byc jakis limit, pracujesz, zarabiasz na siebie? Jakie bylo uzasadnienie?
dorabiam na pół etatu, uzasadnienie takie że on ma trudną sytuację materialną. trudno zła jestem tylko dlatego że po 2 rozprawie chcialam się wycofać i olać jego kasę, a mnie wszyscy namawiali że nie nie. no i szkoda mi tych nerwów zjedzonych przez te 4 rozprawy

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

jeszcze wyszukałam na necie że te leki które mi przypisała ginekolog są bardzo drogie zapłacę chyba ponad 100 zł
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-07-08, 11:08   #1544
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Dziewczyny zmykam więc na policje
Jest to mega podejrzane, że od półtora roku dzwoni, pisze. A odpowiadasz na jego wiadomości? On zna Cię jakkolwiek?

Daj znać co powiedziała policja!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 11:10   #1545
ana909
Erudycja

Mój ojciec sie wycfanił, zwiał za granice, gdzie nic mu nie mogli zrobić. A dziennie zarabia tam tyle, ile wynosiły moje miesieczne alimenty...
Czasami z sądami się nie wygra, ale warto próbować. Bo a nóż się uda. Ja złożyłam do FA i wygrałam. Może to dlatego ze sędzina była za tym, że "zdolnych" ludzi trzeba wspierac (miałałam wyróżnienienie na koniec klasy, a rozprawa odbyla sie na koniec czerwca)
Stary 2013-07-08, 11:11   #1546
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Jest to mega podejrzane, że od półtora roku dzwoni, pisze. A odpowiadasz na jego wiadomości? On zna Cię jakkolwiek?

Daj znać co powiedziała policja!
Nie znam go, raz mu TŻ odpisał z mojej kom, że nie życzę sobie aby się ze mną kontaktował. Przedtem mu nie odpisywałam, chyba tylko pierwszy raz bo wtedy zapytał się o korepetycje. Tylko właśnie TŻ mu odpisał z 2 czy 3 tygodnie temu. Teraz czekam na babcię, ponieważ obiecałam TŻtowi, że nie pójdę na policję sama.

Naprawdę mam nadzieję, że mnie nie wyśmieją i, że coś się da zrobić.
Stary 2013-07-08, 11:13   #1547
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Hej!

Nadrabiania widzę mam sporo... Jestem po panieńskim koleżanki. Fajnie było najpierw w mieszkaniu potem w klubie.

tinyheart

Myślę, że to już podchodzi pod nękanie i poszłabym z tym na policję.
Miałam podobną sytuację... Gość po roku dał sobie spokój, mój qmpel do niego zadzwonił z mojego telefonu nawrzucał mu i był spokój.
Stary 2013-07-08, 11:13   #1548
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mój ojciec sie wycfanił, zwiał za granice, gdzie nic mu nie mogli zrobić. A dziennie zarabia tam tyle, ile wynosiły moje miesieczne alimenty...
Czasami z sądami się nie wygra, ale warto próbować. Bo a nóż się uda. Ja złożyłam do FA i wygrałam. Może to dlatego ze sędzina była za tym, że "zdolnych" ludzi trzeba wspierac (miałałam wyróżnienienie na koniec klasy, a rozprawa odbyla sie na koniec czerwca)
mój jeździ tirami po świecie i zarabia niby najniższą krajową
więcej nie napiszę bo i tak tętno mam ponad 100

dziewczyny brała lub bierze któraś tabletki anty madinette??
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-07-08, 11:15   #1549
misia880
Zakorzenienie

a Twój TŻ, nie może coś z tym zrobic?? Zadzownic umowic sie i grzecznie mu wyjasnic ;P??

ja sie obawiam ze policja nic nie pomoze.. obraza cie w tych sms? wyzywa? grozi Ci ?

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 11:16   #1550
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
mój jeździ tirami po świecie i zarabia niby najniższą krajową
więcej nie napiszę bo i tak tętno mam ponad 100

dziewczyny brała lub bierze któraś tabletki anty madinette??
ja brałam przez pół roku
Stary 2013-07-08, 11:17   #1551
Martika654
Rozeznanie

Cytat:
Nie znam go, raz mu TŻ odpisał z mojej kom, że nie życzę sobie aby się ze mną kontaktował. Przedtem mu nie odpisywałam, chyba tylko pierwszy raz bo wtedy zapytał się o korepetycje. Tylko właśnie TŻ mu odpisał z 2 czy 3 tygodnie temu. Teraz czekam na babcię, ponieważ obiecałam TŻtowi, że nie pójdę na policję sama.

Naprawdę mam nadzieję, że mnie nie wyśmieją i, że coś się da zrobić.
Spokojnie, powiedzą Ci jakie masz możliwości, nikt na Ciebie nie będzie krzyczał ani się śmiał Telefon na kartę czy nie, policja nie z takimi gnojami sobie radziła. Trzymam kciuki !! Bądź dzielna !!! Lecę na zakupy
Stary 2013-07-08, 11:19   #1552
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
ja brałam przez pół roku
jak na nie reagowałaś?? bardzo mnie ciekawi, w sumie boję się trochę anty, ale ile można jechać na gumnkach, kiedyś brałam, ale byłam młoda, głupia, nie pracowałam i chciałam najtańsze i byłam jak balon, napompowana wodą
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-07-08, 11:23   #1553
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Witam się Kochane po weekendzie
za nami ogromny grill z moją rodzinką i Tż - więc było wiele obaw Wyszło super poza zachowaniem rodziców i siostry Tż.. masakra Teraz się zastanawiam, czy grill na poprawiny to dobry pomysł, bo roboty przy tym jest po uczy.. Czy któraś z Was planuje jeszcze na własną rękę robić poprawiny np w ogródku ? Nie mówie tu o 40 gościach tylko max 20..
mojej mamy koleżanki córka robiła poprawiny grillowe i jak sie spotkały na pogaduchy to powiedziałą dosadnie - to nie jest warte tych zaoszczedzonych pieniedzy - tyle ile się z mężem narobili (rodzice PM) to przez tydzień dochodzili do siebie, ciagle było zmywanie, donoszenie, rozkłądanie, pilnowanie mięsa, kawki, herbatki.... masakra! jak się robi zwykłego grilla to na wszystko przymyka się oko, a tutaj jednak chce sie aby było na troche lepszym poziomie. Podsumowała to jednym zdaniem - portfel i do restauracji.... a dodam, że do najbogatszych to oni nie należą ale to jej zdanie

ja też chce zainwerstować w jakieś lepsze kosmetyki do makijażu.... myslę już nad październikiem - idziemy na wesele, potem świeta, sylwester, kolejne wesele i nasz ślub warto łanie wyglądać na pewno chce zainwestować w dobry puder matujący i podkład

wiecie co - Tż wczoraj miał jakis taki fajny dzień cały wieczór gadał o naszym ślubie i ciągle podkreslał, że nie może się już doczekać Kocham go

a i podjeliśmy decyzje - dziś zaczynają się nauki przedmałżeńskie w Poznaniu na Fredry i wybieramy się - kolejna rzecz będzie do odhaczenia a własnie - Poznanianki - macie jakieś doświadczenia z naukami w tym kościele na Fredry? może coś od kogoś słyszałyście?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 11:34   #1554
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
jak na nie reagowałaś?? bardzo mnie ciekawi, w sumie boję się trochę anty, ale ile można jechać na gumnkach, kiedyś brałam, ale byłam młoda, głupia, nie pracowałam i chciałam najtańsze i byłam jak balon, napompowana wodą
powiem Ci tak. Cena jest super jak za tabletki bo około 30-40zł. Mam bardzo nie miłe wspomnienia z tabsami. Ja brałam jako pierwsze midianę i mniej więcej raz na miesiąc bolały mnie okropnie nogi w nocy , rwącym bólem jakby walec mi je rozjeżdżał (lekarze wiedząc że biorę anty nie zareagowali bo mówili że to nie od tego) ale dla wszystkiego po jakimś czasie postanowiłam zmienić te tabsy na inne dla wszystkiego (po tym jak słyszałam że bodajże w Francji tyle kobiet miało problemy z tabsami uznała że zmienię na inne). Lekarz przypisał mi (tamten rok) Madinette , która była na rynku polskim od 3 miesięcy wtedy. W☠☠☠☠iłam siębo żadnym królikiem nie jestem aby testować na mnie tabsy ale brałam je. I... nogi tak samo mnie bolały a nawet częściej to było coś okropnego ... miałam niedowłady w nogach , szurałam nimi po ziemi. Może ja mam taką skłonność do zakrzepicy (bo potem dowiedziałam się że prawie doszło u mnie do zakrzepu) ale polecm najpierw bad. cytologiczne i dokładne badania krwi !!!
A co do reszty to cycki mi po tabsach urosły schudłam na nich bez diety , libido było większe niż u faceta nie miałam humorków , co prawda okresy były bardzo bolesne ale prócz tych nóg było ok. Ale niestety przez nogi odstawiłam je i od razu w miesiąc +5kg , zachcianki na różne jedzenie , humory , brak ochoty na seks itd.... przytyłam po nich +15kg i teraz ciężko mi z tego zejść...

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ja też chce zainwerstować w jakieś lepsze kosmetyki do makijażu.... myslę już nad październikiem - idziemy na wesele, potem świeta, sylwester, kolejne wesele i nasz ślub warto łanie wyglądać na pewno chce zainwestować w dobry puder matujący i podkład
warto zainwestować i dużo okazji
ja tworzę właśnie listę zakupów kosmetycznych i to będzie kwota rzędu 500zł niestety
Stary 2013-07-08, 11:36   #1555
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
powiem Ci tak. Cena jest super jak za tabletki bo około 30-40zł. Mam bardzo nie miłe wspomnienia z tabsami. Ja brałam jako pierwsze midianę i mniej więcej raz na miesiąc bolały mnie okropnie nogi w nocy , rwącym bólem jakby walec mi je rozjeżdżał (lekarze wiedząc że biorę anty nie zareagowali bo mówili że to nie od tego) ale dla wszystkiego po jakimś czasie postanowiłam zmienić te tabsy na inne dla wszystkiego (po tym jak słyszałam że bodajże w Francji tyle kobiet miało problemy z tabsami uznała że zmienię na inne). Lekarz przypisał mi (tamten rok) Madinette , która była na rynku polskim od 3 miesięcy wtedy. W☠☠☠☠iłam siębo żadnym królikiem nie jestem aby testować na mnie tabsy ale brałam je. I... nogi tak samo mnie bolały a nawet częściej to było coś okropnego ... miałam niedowłady w nogach , szurałam nimi po ziemi. Może ja mam taką skłonność do zakrzepicy (bo potem dowiedziałam się że prawie doszło u mnie do zakrzepu) ale polecm najpierw bad. cytologiczne i dokładne badania krwi !!!
A co do reszty to cycki mi po tabsach urosły schudłam na nich bez diety , libido było większe niż u faceta nie miałam humorków , co prawda okresy były bardzo bolesne ale prócz tych nóg było ok. Ale niestety przez nogi odstawiłam je i od razu w miesiąc +5kg , zachcianki na różne jedzenie , humory , brak ochoty na seks itd.... przytyłam po nich +15kg i teraz ciężko mi z tego zejść...

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

warto zainwestować i dużo okazji
ja tworzę właśnie listę zakupów kosmetycznych i to będzie kwota rzędu 500zł niestety
czyli różnie, no nic, mi moja gin powiedziała że 2 opakowania wystarczą mi żeby powiedzieć czy mi odpowiadają, napewno będę bardzo dokładnie kontrolować wagę, bo tego się najbardziej boję.
dziękuję za opinie
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-07-08, 11:38   #1556
ana909
Erudycja

ja brałam po kolei - diane 35 (tyłam), yasminelle (nickie libido), claira(nieco lepiej), yasminelle, przy dwu ostatnich praktycznie zadnych skutków ubocznych poza niskim libido. Teraz, po 2 miesiacach od odstawienia jeszcze sie nie poprawiło
Stary 2013-07-08, 11:43   #1557
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
ja brałam po kolei - diane 35 (tyłam), yasminelle (nickie libido), claira(nieco lepiej), yasminelle, przy dwu ostatnich praktycznie zadnych skutków ubocznych poza niskim libido. Teraz, po 2 miesiacach od odstawienia jeszcze sie nie poprawiło

dlatego ja nigdy więcej nie będę jechac na hormonach wole męczyć tż żeby się cisnął w...
Dzisiaj jedziemy podpisać umowę z djem (w końcu po 2 tyg od zaklepania) i zostaje nam jeszcze podpisanie umowy z salą ale myśle czy ustalić to na luty kiedy będę wiedziała że na pewno ten dzień i ta godzina... Boję się strasznie tego że nie zdążę zaklepać godziny jaka mi odpowiada Albo co gorsz daty

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
ale tabletek nie można przypisywać na oko i trzeba zrobić badania krwi i dopiero dopasować. Ja przy midianie miałam ogromne libido
Stary 2013-07-08, 11:46   #1558
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Ja bralam najpierw diane 35 ale wywolywalo u mnie stany arytmiczne serca. Teraz od 4-5 lat jade na yasminelle i jest git. Biust wiekszy cera w miare nie przytylqm. Humorow brak wyniki w normie. Ale kazdy reaguje inaczej moja znqjoma miqla humory straszne

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 11:49   #1559
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4168658 9]Ja bralam najpierw diane 35 ale wywolywalo u mnie stany arytmiczne serca. Teraz od 4-5 lat jade na yasminelle i jest git. Biust wiekszy cera w miare nie przytylqm. Humorow brak wyniki w normie. Ale kazdy reaguje inaczej moja znqjoma miqla humory straszne

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

ja brałam yasminelle, to były moje pierwsze anty, ale wtedy były dla mnie za drogie, teraz jeśli te Midinette się nie sprawdzą nie pogardze tamtymi, a diane były dla mnie do d*** przytyłam strasznie po nich
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-07-08, 11:52   #1560
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
ja brałam yasminelle, to były moje pierwsze anty, ale wtedy były dla mnie za drogie, teraz jeśli te Midinette się nie sprawdzą nie pogardze tamtymi, a diane były dla mnie do d*** przytyłam strasznie po nich
dla mnie najlepszy był cilest - najtańszy, dobrze się po nim czułam. Niestety po roku ( w moim przypadku to norma) zaczęły mojemu organizmowi przeszkadzać i musiałam zmienić. Od 1,5 roku nie biorę żadnych i jest ok.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości