|
|
#1651 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
6^m, na przeciwbólowych to nie, brałam przez 3 dni antybiotyk profilaktycznie, no i takie przeciwzakrzepowe tabletki biorę jeszcze do wyjęcia szwów
![]() W ogóle w szpitalu odmówiłam zastrzyków z heparyny bo wyglądały strasznie, dziewczyny na sali były zielono-fioletowe całe od nich, a mnie pielęgniarka podpuściła, bo wyciągając tę wielką strzykawę stwierdziła, że w sumie ja chodzę, więc ona nie wie czemu mi ten zastrzyk przepisali rano mnie lekarz opieprzył |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już za parę godzin jadę na Chorwację
).
|
#1653 |
|
Pani Buka
|
a ja płaczę że mnie nie było na Openerze
|
#1654 |
|
Konto usunięte
|
a mnie nie będzie ani na męskim graniu ani na coke live
|
|
|
|
#1655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chyba muszę skończyć z wypadami do lumpeksów. Kupiłam jeszcze dwie spódniczki
Dzięki A Ty robiłaś u niej tylko brwi czy polecasz ją też na inne zabiegi? OK, czekam ![]() Cytat:
![]() Ostatnio odebrałam 14 rzeczy od mojej krawcowej A już leżą kolejne rzeczy do zawiezienia. Będę z jeansów o prostych nogawkach robić rurki. Szkoda, żeby kilka ładnych par leżało w szafie, bo to nie rurki. Cytat:
|
|
|
#1656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- aa, ok, mam, doczytałam - naturalis. Do kiedy mam się ogarnąć? Bo teraz na weekend mam chłopaka u siebie i nie chcę mu siedzieć z hydrolatami nad głową :P ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- A ja bym chciala wszystko. Na męskie może pojadę do Żywca. A resztę się zobaczy... Opener z zestawu najlepszy. ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- A z hydrolatów, to jakie polecacie? I co brać z takich 'must have' naturalnej pielęgnacji? Bo może uzupełnię swoją listę akurat
|
|
|
|
|
#1657 |
|
Pani Buka
|
dziewczyny, ktora pisała o pokoju do wynajęcia? koleżanka z uczelni szuka czegoś najlepiej w okolicach Alei, Placu Inwalidów, Ronda Grzegórzeckiego.
wczoraj przechodziliśmy z TŻ koło Małego Rynku i zajrzeliśmy na ten festiwal z jedzeniem - fakt że niektóre rzeczy to coś, co regularnie bywa w budkach na rynku albo knajpy do których można pójść w każdej chwili, ale było też trochę ciekawostek. kupiliśmy węgierskie paprykowe kabanosy i dwie puszki cydrow - pycha
|
#1658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1659 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale się wczoraj obkupiłam na wyprzedażach!
chyba jak nigdy dotąd. a nogi weszly mi w zawiodłam się na Stradku, bo nie znalazłam nic ale z łupów i tak jestem mega zadowolona.Do kompletu brakuje mi tylko spódniczki ale jakoś nie wpadła mi żadna w oko a w temacie sh zdradzą, że znalazłam malutki lumepk na ul. Krakowskiej, gdzie ceny są ok. 12-17zł ale można wyłowić fajne perełki. Kupiłam tam ostatnio 2 eleganckie koszule - z Zary i eee nie pamiętam i satynową spódnicę ołówkową łącznie 40złCytat:
Cytat:
![]() tu masz link:www.naturaliskosmetyki.pl ja polecam wszystkie hydrolaty tzn. dla mnie między nimi nie ma różnicy jeżeli chodzi o działanie. Używam ich do oczyszczania twarzy a do tego sprawdza się każdyCytat:
ale nie w tych okolichach
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#1660 |
|
Pani Buka
|
Cara_Mel, wyślij, przesłanie dalej nie zaszkodzi
![]() gg22, wiesz że dla większości ludzi (zwłaszcza studentów) mieszkamy na końcu świata
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-07-07 o 16:12 |
|
|
|
#1661 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
O, wow. Jaki jest teren do Ojcowa? Bardzo pagórkowaty?
Ja nigdy nie zrobiłam na rowerze więcej niż 30 km. Zawsze jeździłam u siebie w świętokrzyskiem, gdzie dobijają mnie wieczne górki i pagórki. A i tak po 30 km nie mogę spać z powodu bólu kolan, sierota ze mnie ![]() Jutro obrona
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
szacun ![]() ![]() ja byłam dziś w Zakopanym ale pojechałam samochodem ![]() spędziliśmy miły dzień z teściami - ale padam na twarz
|
#1664 |
|
Matka Smoka
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Ville- będzie dobrze, trzymaj się
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Ojców (i tamtejsze pierogi). Wczoraj tam zabraliśmy rodziców.
A dzisiaj zaliczyliśmy Kalwarię i Wadowice. Zjadłam mniej niż pół kremówki i stwierdzam, że więcej nie zjem, smaczne ale obrzydliwie słodkie. Powinni sprzedawać 1/4 tej porcji. |
|
|
|
#1666 |
|
Konto usunięte
|
Apeluję o zrobienie porządku w klubie zakupowym
![]() |
|
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Ville, powodzenia
![]() Cytat:
![]() Akurat mam taka Cytat:
![]() Jestes szalona ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1668 |
|
Konto usunięte
|
Czy któraś z Was korzystała może z zabiegów trwałej depilacji?
|
|
|
|
#1669 |
|
Matka Smoka
|
Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41686323]Czy któraś z Was korzystała może z zabiegów trwałej depilacji?[/QUOTE]
Ja. Korzystajac z gruponow, wiec nigdy nie przeszlam pelnego cyklu i trudno mowic o efekcie. Jedyne w co warto inwestowac to laser light sheer. Bylam raz i najlepszy efekt. IPLb to sciema, nie dziala tez quantel derma, ktorego mialam trzy zabiegi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1670 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
A ile zabiegów masz za sobą? W jakich odstępach czasu? No i jak z efektami, są jakiekolwiek?
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szalona!kiedyś się na to przymierzałam ale zrezygnowałam raz, że ze względu na górki i podjazdy dwa ze względu na trasę- czyli jazdę ulicą. jak jechałaś? powodzenia! i dawaj znać ![]() daj spokój. nie chcę mi się tego wszystkiego fotografować i wrzucać
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1672 |
|
Matka Smoka
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41687751]A ile zabiegów masz za sobą? W jakich odstępach czasu? No i jak z efektami, są jakiekolwiek?[/QUOTE]
Mialam trzy IPL. Na poczatku lekkie zahamowanie wzrostu potem normalnie wszystko odroslo. Rok pozniej LS jeden zabieg. Wypadlo duzo i zostaly lyse miejsca, poza tym spowolnilo wzrost reszty na ok. Pol roku albo wiecej. Mialam dlugo mniej i rzadziej golilam. Potem quantel robilam co 10 tyg mniej wiecej i nic nie wypadalo. Nadal wolniej rosly. Teraz chyba rok po ostatnim mam sytuacje jak sprzed zabiegow. Dosc regularnie czytalam watek laserowy i tylko LS ma sens i nie w odstepach jak radza w salonie tylko wiekszych. Odstepy zaleza tez od miejsc depilowanych. Co z awanti? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Już z głowy, narrrreszcie!
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1675 |
|
Copyraptor
|
Ville, brawo!
http://erq.tawerna.net/krzaki/kosmop...czykowianeczka a to polecam na relaks. 100 seksporad i komentarze. Spłakałam się |
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytałam dopiero 30 a już płaczę
|
|
#1677 | |
|
Pani Buka
|
jestem geniuszem. zapisałam się dziś na fitness, by 10 minut przed wyjściem zorientować się, że wszystkie nadające się spodenki zostawiłam w domu ostatnio
i nie mam nic, żadnych legginsów, tylko sztywne szorty ktore pękłyby przy pierwszym lepszym ćwiczeniu. szlag ![]() Ville ![]() Cytat:
|
|
#1678 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#1679 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Czytałam to kiedyś, miałam analogiczne myśli przeglądając Cosmo
|
#1680 |
|
Zadomowienie
|
Kaś, wysłałam info o mieszkaniu
![]() Cholerka, tekst świetny! Ville, brawo!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

rano mnie lekarz opieprzył 

A Ty robiłaś u niej tylko brwi czy polecasz ją też na inne zabiegi?
A już leżą kolejne rzeczy do zawiezienia. Będę z jeansów o prostych nogawkach robić rurki. Szkoda, żeby kilka ładnych par leżało w szafie, bo to nie rurki. 

ale z łupów i tak jestem mega zadowolona.
szacun 

szalona!