Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. XI! - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-08, 08:09   #3511
thePhantom
Zakorzenienie

Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X

witamy spowrotem Oliw
czymamy wszystkie kciuki za psiaka
dół - luty 2015

Była Au pair - Niemcy 2013
thePhantom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 09:09   #3512
minthema
Zakorzenienie

Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X

wróciłam bitches

tylko wpadłam się przywitać i lecę nadrabiać, spam nie poczeka

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 10:07   #3513
thePhantom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
wróciłam bitches

tylko wpadłam się przywitać i lecę nadrabiać, spam nie poczeka
nie ma za duzo do nadrabiania prade mowiąc
jak było, opowiadaj!
dół - luty 2015

Stary 2013-07-08, 10:50   #3514
minthema
Zakorzenienie

nosz w dupe jeża, pozaznaczałam posty do cytowania i połowa nie wiem czemu się nie zakodowała, coorva wybaczcie ale już mi się nie chce 3-ci raz cofać i ogarniać co chciałam cytować a co nie

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
aaa to super
Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
fajnie

byłam na zakupach, mam kolejną sukienkę. długą
Cytat:
Napisane przez justine333 Pokaż wiadomość
Mint
to fajnie, że jednak wypaliło
też się cieszę

Amy, bo chyba w końcu ie wrzuciłaś zdjęcia z tego co pamiętam, hm? Pochwal sięęę
Cytat:
Napisane przez thePhantom Pokaż wiadomość
Mint, zazdro jak nie wiem z Tż jedziecie razem?
Nie nie, byłam z siostrą i szwagrem i kuzynką przy czym przez dwa dni towarzyszyła nam znajome kuzynki ze swoją koleżanką a dwa ostatnie dni z kumplem kuzynki, mega pozytywny człowiek
Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
a jednak, to świetnie baw się dobrze
Cytat:
Napisane przez Czokou Pokaż wiadomość
no właśnie coś mi tak migło na insta to ja również życzę szalonej zabawy

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Mint, super że sie udało, baw sie dobrze
Cytat:
Napisane przez MaRaKuIa Pokaż wiadomość
udanej zabawy!
Spóźnione dzięki dziewczyny Jak najbardziej bawiłam się zaj.ebiście
Cytat:
Chciałabym się spakować na jakiś wypad
jak chcesz możesz mnie rozpakować walizka stoi w pokoju i nie zdziwiłabym się jakby jakby tak stała jeszcze tydzień
Cytat:
ja też miałam poryty sen zasnęłam na pół godziny i takie coś
mi się ostatnio śniły gołąbki, takie do jedzenia, lol, dużo gołąbków

a potem że byłam na rapowym koncercie z M. i po nim najpierw je.bła jakaś bomba a potem zaczęto do nas strzelać, dostałam w ramię i w szyję, momentalnie obudziłam się z mega paniką, straszny sen.
Cytat:
a już myślałam, ze wątek nam umarł
nie bluźnij
Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
Baszakowa jest chudzielcem. chociaż na tym zdjęciu dziwnie wygląda
Nie lubię tej typyyyy w opór
Cytat:
haha silą się na rihanne strasznie, wisior BANG to jeszcze nic, ale jest czapka z napisem cos tam cos tam "SWAG", juz widze, jak gimby sie jarają
no błagam, na Rihanne to takie lansy wjeżdżały konkurs stylówek, z resztą jak podczas całego open'era ale Riri to było apogeum, w mieście od razu było widać kto leci na Rihanne po stylówie.
Cytat:
mój znajomy właśnie się chwali na każdym możliwym portalu, że się dostał... Na uczelnie prywatną
To ja nie wiedziałam, że teraz nawet to jest takim ogromnym osiągnięciem
no faktycznie, mega osiągnięcie
Cytat:
jeżu, cały ten wątek tutaj mnie zabił
Cytat:
takie zdjęcia też mnie rozwalają

ja rozumiem, że pokaże się cyc i już jest szał, ale cyc też pokazać trzeba umieć. A goła baba na środku autostrady to nie wiem czego to ma być metafora . Może to już tak wysoka sztuka, że mój umysł nie łapie
no ale co jak co ale figurę ma ładną
Cytat:
kupiłam sobie 3 Desperadosy ta radość -
przez ostatnie dni wypiłam tyle desperadosów że starczy mi do końca życia
Cytat:
ja mam jedne loafersy (tak to się pisze? ) i je trochę rozchodziłam, ale przy dłuższej eksploatacji i tak nie daję rady. Espadryli nie mam żadnych, tak samo koturnów. Dla mnie najwygodniejsze są najki, zawsze jak wychodzę do sobie myślę 'a nałożę dzisiaj jakieś bardziej seksi' a potem nachodzi mnie 'a jak będę musiała biec na tramwaj? Iść po pijaku po wybojach? Zacznie gonić mnie pedofil?' i stwierdzam, że w najkach będzie najlepiej
no i jeszcze sandały są dla mnie ok, chyba że ktoś ma taki dar jak ja, że idąc po prostej drodze potrafi 10 razy piz.dnąć się w palec, boli strasznie, nie polecam
co do najków, ostatnie strasznie zajarałam się na air maxy, te same które odkąd zrobiły się trędi hejtowałam przeokrutnie
ja uwielbiam trampki, szczególnie moje przyduże męskie pseudo vansy kiedyś sobie kupię oryginalne, kiedyś..

jeszcze był wątek Zuzy i misbehave - powiem Wam że takiego zagęszczenia ciuchów tej marki oraz Boy London jak na openerze nie widziałam nigdy Kuzynka pierwszego dnia pojawiła się z ich sukience i zlewała się z tłumem bo z 10 takich samych jednego dnia naliczyłam spokojnie. Nie mówiąc już o koszulkach i bluzach. W sumie trochę zazdro A no i zdarzało się jeszcze StaffbyMaff czasem.
I zajarałam się na legginsy boy london, strasznie fajnie wyglądają ale boli mnie wydanie więcej niż 50 zł na legginsy

Stary 2013-07-08, 11:12   #3515
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma za duzo do nadrabiania prade mowiąc
jak było, opowiadaj!
no właśnie zauważyłam, jakieś 10 stron chyba coś? wstyd
ale tak naprawdę to się zaje.biście cieszę że nie mam do nadrabiania miliona stron i dziesięciu nowych wątków

ciężko wszystko opowiedzieć za dużo wrażeń i w ogóle natłok wszystkiego, niesamowite doświadczenie widzieć takie zgromadzenie tak zróżnicowanych ludzi. Dużo chodzenia, dużo picia, bansy w silent disco (kuuuźwa, to jest mistrzostwo, jakby mi zrobili taki klub w poznaniu to zostawiałabym tam miliony monet), wegetariańskie żarcie, ściany zbudowane z toitoiów (i moda na oblepianie się naklejkami, tymi co są na drzwiach jednego dnia jak piliśmy wódkę w samochodzie i weszła faza to też sobie ponaklejaliśmy na plecy, potem stwierdziłam że siara i przykleiłam sobie na ekotorbę ) i takie tam.. widziałam Marinę, nie wyje.bałam się o żadną dziurę (w przeciwieństwie do kuzynki która jednego dnia zaliczyła 4), zrobiłam interes życia ("ej, dziewczyny, poczęstujecie fajką?", "a co za to dostaniemy?" "chcecie piwo? macie, prawie całe" fajka za jakieś 450 ml heinekena, tyle wygrać), prawie dotknęłam Nicka Cave'a, zakochałam się w wokaliście The Editors (normalnie połączenie Deppa z Bloomem, swoją drogą mega spoko koncert), wypociłam się na Crystal Castles, jaaaaaaa, to była miazga, rzeźnia, pogrom, czułam się jak na imprezie w stylu Skinsów z 1 generacji, blisko pod sceną, ta ich "wokalistka" (Alice?) wpadała na falę i w ogóle szał, staniki latają. W pewnym momencie od skakania i w ogóle zastanawiałam się czy to na pewno pot czy się przypadkiem nie posikałam, tak ze wszystkich leciało Straciłam chyba połowę włosów wtedy. Aż się dziwię że po CC nie jestem chora. Jakiś typ w ogóle chyba myślał że byłam naćpana Alt-J też było kochane, na Taro myślałam że odpłynę. Przegrałam życie bo jakimś cudem przegapiłam Crystal Fighters ale to był dzień w którym obrabialiśmy wódkę więc mogliśmy nie ogarnąć Ale prawie wszystko co chciałam zobaczyć zostało zaliczone.
Riri dała czadu, ludzie cisną że było słabo i w ogóle ale mi się mega podobało. W ogóle była taka kochana Byłam w szoku że zarzuciła starszymi kawałkami, myślałam że poleci sama nowa płyta a tutaj jakieś Umbrella, Don't Stop The Music, super Meega show zrobiła, zaje.biście.
Co jeszcze... pewnie będzie mi się przypominać porcjami więc będę was jeszcze tydzień męczyć od czasu do czasu
Tak btw. jak kogoś drażnić będzie dodawanie zdjęć i zasypanie nagle facebooka i insta openerem (czyli dla różnych dziwnych jednostek będzie to "lanszenie się" śmieszne) to proponuję unfollownąć i wywalić ze znajomych

w ogóle przypomniało mi się że rozmawiałyście o Woodstocku co oczywiście mi się nie zacytowało! Nat, Oliwja, możliwe że się spotkamy bo też jadę i jak tak spojrzałam na ten filmik to kurcze, pomiędzy Woodstockiem i Openerem jest tak gigantyczna przepaść, różnią się w każdym względzie chyba Znaczy spodziewałam się ale nie że aż tak Ale i tu i tu pozytywne wrażenia, trzeba zbierać różne doświadczenia i wspomnienia

Edytowane przez minthema
Czas edycji: 2013-07-08 o 11:14
Stary 2013-07-08, 12:30   #3516
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
Mimo wszystko humor mam do dupy, psu znowu wraca choroba, niektóre z Was może pamiętają co z nim miałam przed maturami, operacja niewiele pomogła We wtorek do weta, boję się, że w końcu zostanie nam jedno jedyne wyjście, ale na razie nie chcę o tym za dużo myśleć..

dobrze, że już jestes
trzymam kciuki za psa

Cytat:
mi się ostatnio śniły gołąbki, takie do jedzenia, lol, dużo gołąbków

a potem że byłam na rapowym koncercie z M. i po nim najpierw je.bła jakaś bomba a potem zaczęto do nas strzelać, dostałam w ramię i w szyję, momentalnie obudziłam się z mega paniką, straszny sen.

nie bluźnij

to chyba głodna byłaś

też bym się obudziła spanikowana nienawidzę takich snów..

dobrze, przepraszam, już nie będę

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 12:44   #3517
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze był wątek Zuzy i misbehave - powiem Wam że takiego zagęszczenia ciuchów tej marki oraz Boy London jak na openerze nie widziałam nigdy Kuzynka pierwszego dnia pojawiła się z ich sukience i zlewała się z tłumem bo z 10 takich samych jednego dnia naliczyłam spokojnie. Nie mówiąc już o koszulkach i bluzach. W sumie trochę zazdro A no i zdarzało się jeszcze StaffbyMaff czasem.
I zajarałam się na legginsy boy london, strasznie fajnie wyglądają ale boli mnie wydanie więcej niż 50 zł na legginsy
Pamiętam jak 2 lata temu na open'erze w fashion tencie było msbhv, prawie nikt ich nie znał, kupiłam wtedy 'bad' i 'wild' za 70zł (a po roku sprzedałam je na allegro za 130zł sztuka, takie chodliwe były ) Teraz już mi się ich ciuchy nie podobają, a ta nowa kolekcja to moim zdaniem pomyłka "takie jesteśmy kreatywne, że odwrócimy kolory Team Paris'
Cytat:
no właśnie zauważyłam, jakieś 10 stron chyba coś? wstyd
ale tak naprawdę to się zaje.biście cieszę że nie mam do nadrabiania miliona stron i dziesięciu nowych wątków

ciężko wszystko opowiedzieć za dużo wrażeń i w ogóle natłok wszystkiego, niesamowite doświadczenie widzieć takie zgromadzenie tak zróżnicowanych ludzi. Dużo chodzenia, dużo picia, bansy w silent disco (kuuuźwa, to jest mistrzostwo, jakby mi zrobili taki klub w poznaniu to zostawiałabym tam miliony monet), wegetariańskie żarcie, ściany zbudowane z toitoiów (i moda na oblepianie się naklejkami, tymi co są na drzwiach jednego dnia jak piliśmy wódkę w samochodzie i weszła faza to też sobie ponaklejaliśmy na plecy, potem stwierdziłam że siara i przykleiłam sobie na ekotorbę ) i takie tam.. widziałam Marinę, nie wyje.bałam się o żadną dziurę (w przeciwieństwie do kuzynki która jednego dnia zaliczyła 4), zrobiłam interes życia ("ej, dziewczyny, poczęstujecie fajką?", "a co za to dostaniemy?" "chcecie piwo? macie, prawie całe" fajka za jakieś 450 ml heinekena, tyle wygrać), prawie dotknęłam Nicka Cave'a, zakochałam się w wokaliście The Editors (normalnie połączenie Deppa z Bloomem, swoją drogą mega spoko koncert), wypociłam się na Crystal Castles, jaaaaaaa, to była miazga, rzeźnia, pogrom, czułam się jak na imprezie w stylu Skinsów z 1 generacji, blisko pod sceną, ta ich "wokalistka" (Alice?) wpadała na falę i w ogóle szał, staniki latają. W pewnym momencie od skakania i w ogóle zastanawiałam się czy to na pewno pot czy się przypadkiem nie posikałam, tak ze wszystkich leciało Straciłam chyba połowę włosów wtedy. Aż się dziwię że po CC nie jestem chora. Jakiś typ w ogóle chyba myślał że byłam naćpana Alt-J też było kochane, na Taro myślałam że odpłynę. Przegrałam życie bo jakimś cudem przegapiłam Crystal Fighters ale to był dzień w którym obrabialiśmy wódkę więc mogliśmy nie ogarnąć Ale prawie wszystko co chciałam zobaczyć zostało zaliczone.
Riri dała czadu, ludzie cisną że było słabo i w ogóle ale mi się mega podobało. W ogóle była taka kochana Byłam w szoku że zarzuciła starszymi kawałkami, myślałam że poleci sama nowa płyta a tutaj jakieś Umbrella, Don't Stop The Music, super Meega show zrobiła, zaje.biście.
Co jeszcze... pewnie będzie mi się przypominać porcjami więc będę was jeszcze tydzień męczyć od czasu do czasu
Tak btw. jak kogoś drażnić będzie dodawanie zdjęć i zasypanie nagle facebooka i insta openerem (czyli dla różnych dziwnych jednostek będzie to "lanszenie się" śmieszne) to proponuję unfollownąć i wywalić ze znajomych

w ogóle przypomniało mi się że rozmawiałyście o Woodstocku co oczywiście mi się nie zacytowało! Nat, Oliwja, możliwe że się spotkamy bo też jadę i jak tak spojrzałam na ten filmik to kurcze, pomiędzy Woodstockiem i Openerem jest tak gigantyczna przepaść, różnią się w każdym względzie chyba Znaczy spodziewałam się ale nie że aż tak Ale i tu i tu pozytywne wrażenia, trzeba zbierać różne doświadczenia i wspomnienia
Kocham The Editors Żałuj przegapienia CF Czekam na zdjęcia z opka, chociaż sobie pooglądam, skoro nie pojechałam, znajomi wrócili dziś w nocy i mówią, że najlepszy dotąd Open'er, więc podwójnie mi przykro

A co do Wooda to u mnie stoi pod znakiem zapytania bo nie mam z kim jechać, więc jakby się coś miało zmienić to dam Wam znać
Cytat:
dobrze, że już jestes
trzymam kciuki za psa
Cytat:
witamy spowrotem Oliw
czymamy wszystkie kciuki za psiaka
Cytat:
to fajnie, że wyjazd się udał
a za psa trzymam kciuki, będzie dobrze ! MUSI
dzięki

Edytowane przez oliwja
Czas edycji: 2013-07-08 o 12:50
oliwja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:01   #3518
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba głodna byłaś

też bym się obudziła spanikowana nienawidzę takich snów..

dobrze, przepraszam, już nie będę
chyba tak w ogóle mało tam jedliśmy a jedynym obiadowym pożywieniem był tuńczyk w puszce, pieczywo chrupkie z biedy wraz z serkiem a'la almette i surówka meksykańska też z biedy za całe 2 pln no, ostatniego dnia się pokusiłam o chłodnik z biedry (promocja była) a pierwszego na wege krokiety w open city

ja też... w tym śnie mi się chyba umierało więc panika podwójna

no myślę
Cytat:
Pamiętam jak 2 lata temu na open'erze w fashion tencie było msbhv, prawie nikt ich nie znał, kupiłam wtedy 'bad' i 'wild' za 70zł (a po roku sprzedałam je na allegro za 130zł sztuka, takie chodliwe były ) Teraz już mi się ich ciuchy nie podobają, a ta nowa kolekcja to moim zdaniem pomyłka "takie jesteśmy kreatywne, że odwrócimy kolory Team Paris'

Kocham The Editors Żałuj przegapienia CF Czekam na zdjęcia z opka, chociaż sobie pooglądam, skoro nie pojechałam, znajomi wrócili dziś w nocy i mówią, że najlepszy dotąd Open'er, więc podwójnie mi przykro

A co do Wooda to u mnie stoi pod znakiem zapytania bo nie mam z kim jechać, więc jakby się coś miało zmienić to dam Wam znać
Swoją drogą w tym roku był jakiś kiepski ten fashion stage.. tylko fajne nerki z cherrish były, kuzynka sobie kupiła.
Mi się tylko właśnie motyw team paris podoba, sukienka i bluza, ewentualnie jeszcze koszulka na$ty ale nie odwrócone kolory, w czerni
O, jeszcze sporo bluz street cats gang było. Dopóki nie zobaczyłam na żywo to mi się podobała, teraz uważam że jest jakaś taka odpustowa.

No żałuuuję... ale co zrobić. Nawet nie ogarniam co wtedy robiliśmy muszę zerknąć w rozpiskę co wtedy było. Wgl to była rozpacz, sprawdzam tel a że zasięgu nie było to mi po czasie po 10 sms naraz przychodziło, w tym od siostry z odpowiedzią na pytanie gdzie są - "Na Crystal Fighters " Ja taka rozpacz "TO TO JUŻ BYŁO?!" dramat
Najlepszy mówisz? To mi się udało

No weź nie pier.dol, możesz się przecież doczepić

ano i oczywiście też trzymam kciuki za psiaka na pewno się wyliże

Edytowane przez minthema
Czas edycji: 2013-07-08 o 13:03
Stary 2013-07-08, 13:17   #3519
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
No żałuuuję... ale co zrobić. Nawet nie ogarniam co wtedy robiliśmy muszę zerknąć w rozpiskę co wtedy było. Wgl to była rozpacz, sprawdzam tel a że zasięgu nie było to mi po czasie po 10 sms naraz przychodziło, w tym od siostry z odpowiedzią na pytanie gdzie są - "Na Crystal Fighters " Ja taka rozpacz "TO TO JUŻ BYŁO?!" dramat
Najlepszy mówisz? To mi się udało

No weź nie pier.dol, możesz się przecież doczepić

ano i oczywiście też trzymam kciuki za psiaka na pewno się wyliże
Jakoś na jesień grają znowu w Polsce, możesz się wybrać nadrobić

Czym będziesz jechać?

dzięki

teraz ogarnęła mnie rozpacz jak oglądam zdjęcia, że mnie nie było.. i na koncercie K44 był Gucior a mnie to ominęło (mam obsesje na punkcie Indios Bravos- Gutek jest ich wokalistą, zawsze płaczę na ich koncertach )

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

kuźwa.. gadałyście o snach, właśnie mi się przypomniało, że śniło mi się, że A. przyjechał do mnie z bukietem polnych kwiatów, przeprosił za miesiące milczenia, znalazł sobie pracę u mnie w mieście i żyliśmy długo i szczęśliwe

Stary 2013-07-08, 14:20   #3520
Czokou
Zadomowienie

hej mint i oliwja, witamy znów wśród nołlajfów

Cytat:
no błagam, na Rihanne to takie lansy wjeżdżały konkurs stylówek, z resztą jak podczas całego open'era ale Riri to było apogeum, w mieście od razu było widać kto leci na Rihanne po stylówie.

co do najków, ostatnie strasznie zajarałam się na air maxy, te same które odkąd zrobiły się trędi hejtowałam przeokrutnie
ja uwielbiam trampki, szczególnie moje przyduże męskie pseudo vansy kiedyś sobie kupię oryginalne, kiedyś..

ta, jak byłam za Pezecie to też lans aż kipił, oczywiście zestaw standard to były er maksy+rurki+przyduża bluza za 834793zł+full cap. Z koleżanką czułyśmy się takie biedne, gdyż nic z takowego zestawu nie posiadałyśmy A na Riri to już w ogóle musiało być czekam na jakieś faszyn-festiwalowe foteczki.

mi się er maksy nie podobają, może ewentualnie całe czarne albo całe czerwono-malinowe bym przełknęła, ale ogólnie nienie. Poza tym mam wrażenie, że zmniejszają stopę ostatnio byłam w sklepie i postanowiłam jedne przymierzyć, bo wszyscy mi tłumaczyli 'ale one są takie mega wygodne', no więc nałożyłam je i... Nic Serio, nie zauważyłam jakieś super wygody, normalne adidaski. A raczej najki
No ja muszę sobie kupić jakieś vanso podróby, kurczę, vansy są fajne, bo pasują do wszystkiego, ale już nigdy więcej ich nie kupię Chyba, że znajdę super promo i będą poniżej stówy.

z misbhv podoba mi się tylko czarna team paris, bo jest paris no i ew tshirt nasty. Ale im więcej ludzi w nich widzę, tym bardziej nie chce Ja chciałam sobie kiedyś kupić bluzę boy london albo jakiś crop top, ale ta sama sytuacja jak w przypadku misbhv Teraz te marki to chyba już tylko są kojarzone z jakimiś... swagerami, o tak, to jest dobre określenie

Cytat:
Swoją drogą w tym roku był jakiś kiepski ten fashion stage.. tylko fajne nerki z cherrish były, kuzynka sobie kupiła.
Mi się tylko właśnie motyw team paris podoba, sukienka i bluza, ewentualnie jeszcze koszulka na$ty ale nie odwrócone kolory, w czerni
O, jeszcze sporo bluz street cats gang było. Dopóki nie zobaczyłam na żywo to mi się podobała, teraz uważam że jest jakaś taka odpustowa.
ze street cats lubię ich czapkę, no ta panterka i te 'cats'. Dla mnie genialnie Ale boję się trochę zamawiać z neta, bo ostatnio chodziłam po mieście i mierzyłam takie elo czapki i każda miała taki daszek, że mogłabym sobie tam piwo i cheeseburgera stawać A przy mojej małej łepetynie wyglądało to co najmniej debilnie
Stary 2013-07-08, 14:23   #3521
thePhantom
Zakorzenienie

wiesz co, Opener a Woodstock to jest kolosalna roznica, chyba dlatego, ze na Opener jeżdżą ludzie, ktorych na to stać, co widać po ubraniach (zalew misbehave, Boy London etc ) a na woodstock.. jadą wszyscy, od lansów po hipisów no i wiadomo, woodstock to spontan, brud, syf, przyjaźń i przede wszystkim - sex, drugs and rock&roll na woodzie masz wiecej alternatywnej muzyki, reggae i rock&roll a na Openerze - cóż, same sławy
ale to super, ze jedziesz! musimy sie koniecznie zobaczyc
dół - luty 2015

Stary 2013-07-08, 14:58   #3522
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. XI

Mint, zazdroszczę wrażeń i znowu nie wiem o czym mówicie

Cóż, na żadnym festiwalu nie byłam, ale osiągnięciem dla mnie będą jakiekolwiek wakacje poza domem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 15:42   #3523
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
hej mint i oliwja, witamy znów wśród nołlajfów

ta, jak byłam za Pezecie to też lans aż kipił, oczywiście zestaw standard to były er maksy+rurki+przyduża bluza za 834793zł+full cap. Z koleżanką czułyśmy się takie biedne, gdyż nic z takowego zestawu nie posiadałyśmy A na Riri to już w ogóle musiało być czekam na jakieś faszyn-festiwalowe foteczki.

mi się er maksy nie podobają, może ewentualnie całe czarne albo całe czerwono-malinowe bym przełknęła, ale ogólnie nienie. Poza tym mam wrażenie, że zmniejszają stopę ostatnio byłam w sklepie i postanowiłam jedne przymierzyć, bo wszyscy mi tłumaczyli 'ale one są takie mega wygodne', no więc nałożyłam je i... Nic Serio, nie zauważyłam jakieś super wygody, normalne adidaski. A raczej najki
No ja muszę sobie kupić jakieś vanso podróby, kurczę, vansy są fajne, bo pasują do wszystkiego, ale już nigdy więcej ich nie kupię Chyba, że znajdę super promo i będą poniżej stówy.

z misbhv podoba mi się tylko czarna team paris, bo jest paris no i ew tshirt nasty. Ale im więcej ludzi w nich widzę, tym bardziej nie chce Ja chciałam sobie kiedyś kupić bluzę boy london albo jakiś crop top, ale ta sama sytuacja jak w przypadku misbhv Teraz te marki to chyba już tylko są kojarzone z jakimiś... swagerami, o tak, to jest dobre określenie

ze street cats lubię ich czapkę, no ta panterka i te 'cats'. Dla mnie genialnie Ale boję się trochę zamawiać z neta, bo ostatnio chodziłam po mieście i mierzyłam takie elo czapki i każda miała taki daszek, że mogłabym sobie tam piwo i cheeseburgera stawać A przy mojej małej łepetynie wyglądało to co najmniej debilnie
hej hej, brakowało mi nołlajfienia

też mi się nie podobają, poza tym kosmiczna cena

czemu już nie kupisz vansów?

Cytat:
wiesz co, Opener a Woodstock to jest kolosalna roznica, chyba dlatego, ze na Opener jeżdżą ludzie, ktorych na to stać, co widać po ubraniach (zalew misbehave, Boy London etc ) a na woodstock.. jadą wszyscy, od lansów po hipisów no i wiadomo, woodstock to spontan, brud, syf, przyjaźń i przede wszystkim - sex, drugs and rock&roll na woodzie masz wiecej alternatywnej muzyki, reggae i rock&roll a na Openerze - cóż, same sławy
ale to super, ze jedziesz! musimy sie koniecznie zobaczyc
Ja nie dzielę muzyki na gatunki, więc odnajduję się muzycznie tu i tu, ale finansowo niestety bliżej mi do woodstock'a Na open'erze lans kipi, wszędzie huntery, ray bany, air maxy, mon clair.. moja kumpela 2 lata temu na openera specjalnie kupiła huntery by jimmi choo, no litości.. Nerka oczywiście musi być lacoste, no bo jak inaczej pokazać się wśród ludzi? I trampeczki obowiązkowo conversy, też kupione specjalnie na festiwal Jak ja byłam na opku to się jak biedak trochę czułam, ale to kwestia mojego towarzystwa, bo 'normalnie' ubranych ludzi też można spotkać..

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Jakbyś Maja nie miała nic przeciwko(oraz Twoi towarzysze) to jak ja nie ogarnę ekipy to z chęcią się doczepię do Ciebie, będziemy się alkoholoziować razem z Nat

Stary 2013-07-08, 15:57   #3524
thePhantom
Zakorzenienie

oliw mieszkasz gdzies w poblizu mint? rób co mozesz, bo woodstock to naprawdę super sprawa
dół - luty 2015

Stary 2013-07-08, 16:07   #3525
oliwja
Zakorzenienie

162 km, a Poznań w sumie jest w połowie drogi z T. na wooda, więc wymyśliłam, że mogłabym dojechać do Poznania, tam spotkać się z Mint i już razem do Kostrzyna
Chciałabym pojechać autem, wiadomo, zawsze wygodniej, ale po pierwsze rodzice mnie nie puszczą, po drugie bałabym się, a po trzecie ceny paliwa mnie przerażają

Stary 2013-07-08, 16:09   #3526
thePhantom
Zakorzenienie

Cytat:
162 km, a Poznań w sumie jest w połowie drogi z T. na wooda, więc wymyśliłam, że mogłabym dojechać do Poznania, tam spotkać się z Mint i już razem do Kostrzyna
Chciałabym pojechać autem, wiadomo, zawsze wygodniej, ale po pierwsze rodzice mnie nie puszczą, po drugie bałabym się, a po trzecie ceny paliwa mnie przerażają
na Woodstock wg mnie autem nie ma sensu, chyba, ze przyjedziesz 5 dni wczesniej, wtedy moze znajdziesz miejsce w Kostrzynie na zaparkowanie państwa xD jak sie zjeżdża pół miliona ludzi to ciężko ze znalezieniem miejsca na namiot, a co dopiero parking xD
dół - luty 2015

Stary 2013-07-08, 16:38   #3527
Czokou
Zadomowienie

Cytat:
czemu już nie kupisz vansów?
syf, brud, kiła i mogiła. Dziadostwo miałam dwie pary. Najpierw sprowadzałam z UK, bo u nas jeszcze nie można było ich dostać (hehe ). Po miesiącu zaczęła mi się odklejać po bokach guma, po 2-3 miechach zrobiła mi się piękna dziura na wysokości dużego palca. Materiał się rozdarł, do tej pory nie wiem od czego Wtedy podejrzewałam, że może dlatego, że buty były ok. rozmiar za duże. No więc po kilku miesiącach kupiłam kolejne vansy i ta sama sytuacja. Zareklamowałam, biłam się z tępą dzidą sprzedawczynią, ale oddali mi hajs.

trochę szkoda, bo te drugie miałam panterkowe były urocze. Ale matka się uparła, że mam reklamować.

vansy są mega wygodne i fajne, ale ich cena i sposób wykonania zostawia wiele do życzenia dlatego teraz szukam czegoś tańszego i podobnego, widziałam że keds ma podobne trampki.

btw. zrobiłam sobie szalone ombre na stopach
Stary 2013-07-08, 16:48   #3528
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
na Woodstock wg mnie autem nie ma sensu, chyba, ze przyjedziesz 5 dni wczesniej, wtedy moze znajdziesz miejsce w Kostrzynie na zaparkowanie państwa xD jak sie zjeżdża pół miliona ludzi to ciężko ze znalezieniem miejsca na namiot, a co dopiero parking xD
no w sumie
Cytat:
syf, brud, kiła i mogiła. Dziadostwo miałam dwie pary. Najpierw sprowadzałam z UK, bo u nas jeszcze nie można było ich dostać (hehe ). Po miesiącu zaczęła mi się odklejać po bokach guma, po 2-3 miechach zrobiła mi się piękna dziura na wysokości dużego palca. Materiał się rozdarł, do tej pory nie wiem od czego Wtedy podejrzewałam, że może dlatego, że buty były ok. rozmiar za duże. No więc po kilku miesiącach kupiłam kolejne vansy i ta sama sytuacja. Zareklamowałam, biłam się z tępą dzidą sprzedawczynią, ale oddali mi hajs.

trochę szkoda, bo te drugie miałam panterkowe były urocze. Ale matka się uparła, że mam reklamować.

vansy są mega wygodne i fajne, ale ich cena i sposób wykonania zostawia wiele do życzenia dlatego teraz szukam czegoś tańszego i podobnego, widziałam że keds ma podobne trampki.

btw. zrobiłam sobie szalone ombre na stopach
łoo, szał i zazdro

ja miałam jedne vansy, ale w takim kształcie brązowe w motylki i przechodziłam w nich 3 sezony

ja mam ombre na stopach.. od opalania

Stary 2013-07-08, 17:00   #3529
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
chyba tak w ogóle mało tam jedliśmy a jedynym obiadowym pożywieniem był tuńczyk w puszce, pieczywo chrupkie z biedy wraz z serkiem a'la almette i surówka meksykańska też z biedy za całe 2 pln no, ostatniego dnia się pokusiłam o chłodnik z biedry (promocja była) a pierwszego na wege krokiety w open city

no to widzę na bogato było

Cytat:
kuźwa.. gadałyście o snach, właśnie mi się przypomniało, że śniło mi się, że A. przyjechał do mnie z bukietem polnych kwiatów, przeprosił za miesiące milczenia, znalazł sobie pracę u mnie w mieście i żyliśmy długo i szczęśliwe

mi się śniło ostatnio całowanie rzuciłam się na kogoś z całowaniem..

Cytat:
Cóż, na żadnym festiwalu nie byłam, ale osiągnięciem dla mnie będą jakiekolwiek wakacje poza domem

dla mnie też

wróciłam do domu
i zaliczyłam pierwszą glebę w tym roku, spadając ze stołka

Stary 2013-07-08, 17:09   #3530
Czokou
Zadomowienie

Cytat:
no w sumie

łoo, szał i zazdro

ja miałam jedne vansy, ale w takim kształcie brązowe w motylki i przechodziłam w nich 3 sezony

ja mam ombre na stopach.. od opalania
ja miałam takie klasyczne czarne z białą podeszwą, które z czasem zrobiły się brązowe mój tż też ma czarne, też mu wypłowiały i zrobiła się dziura.

aaa takie to ja też mam, tylko że w niebiesko-białe gwiazdki i też mam je nadal, guma się odkleiła, ale są mimo wszystko solidniejsze. Teraz mi nie pasują do stylówy, ale gdzieś na wioskę mogą być

ja sobie strzeliłam lakier, tak że każdy palec w coraz jaśniejszym kolorze. Stwierdzam, że nawet tak źle to nie wygląda
Stary 2013-07-08, 18:09   #3531
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
mi się śniło ostatnio całowanie rzuciłam się na kogoś z całowaniem..

wróciłam do domu
i zaliczyłam pierwszą glebę w tym roku, spadając ze stołka
na P?

gdzie byłaś?

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
ja miałam takie klasyczne czarne z białą podeszwą, które z czasem zrobiły się brązowe mój tż też ma czarne, też mu wypłowiały i zrobiła się dziura.

aaa takie to ja też mam, tylko że w niebiesko-białe gwiazdki i też mam je nadal, guma się odkleiła, ale są mimo wszystko solidniejsze. Teraz mi nie pasują do stylówy, ale gdzieś na wioskę mogą być

ja sobie strzeliłam lakier, tak że każdy palec w coraz jaśniejszym kolorze. Stwierdzam, że nawet tak źle to nie wygląda
też je chciałam, ale sobie w końcu odpuściłam bo przepuściłam hajs na pier.doły

kur.wica mnie za chwile strzeli, matka sie na mnie drze, że nie umyłam podłogi w kuchni bo udaję, że nie widzę, że jest brudna a może po prostu nie jestem taka je.bnięta na punkcie porządków jak ona i takie pierdoły nie rzucają mi się w oczy?

Edytowane przez oliwja
Czas edycji: 2013-07-08 o 18:10
Stary 2013-07-08, 18:15   #3532
meeow
Lwiątko z Cintry

Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94

Cytat:
na P?

gdzie byłaś?

No dokladnie na niego

U dziadkow

Stary 2013-07-08, 19:58   #3533
MaRaKuIa
Zakorzenienie

GG do MaRaKuIa

Cytat:
skakała może któraś z was już na bungee? moja L. (au pair z Costa Rici o ktorej wam mowilam ) jedzie ze mna na woodstock i próbuje mnie namówić na wspólny skok.. ale nie wiem
gdybym miala hajs i okazje to od razu!

Cytat:
zobacz, zobacz
płacisz za dwie pary trzecią dostajesz gratis ;p

moje na stronie też chodzą po 69, a dałam 34, więc wiesz
meew
1
2 tylko czerwone
trzecich nie ma, ale takie kobaltowe zwykłe
szału nie ma, dupy nie urywa ale za taką cenę to ...
fajne i za taka cene to brac

Oliwja,Minthema..ciesze sie,ze imprezy sie Wam udaly
Stary 2013-07-08, 20:12   #3534
justine333
Zakorzenienie

jaka tu dzisiaj cisza
Stary 2013-07-08, 20:13   #3535
Inspire
Kuźnia inspiracji

a bo nie wiem co napisać

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 20:38   #3536
meeow
Lwiątko z Cintry

ja przysypiam i kończę Californication

Stary 2013-07-08, 20:51   #3537
justine333
Zakorzenienie

straszna zamuła ...
jutro śmigam sobie do parku wodnego
Stary 2013-07-08, 20:58   #3538
MaRaKuIa
Zakorzenienie

GG do MaRaKuIa

Cytat:
straszna zamuła ...
jutro śmigam sobie do parku wodnego
w sensie do tego w Krakowie tak? bylam tam w podstawowce fajnie ale co z tego jak plywac nie umialam i wszedzie bylo za gleboko
Stary 2013-07-08, 21:00   #3539
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
No dokladnie na niego

U dziadkow

ciche pragnienie?

aaa
Cytat:
ja przysypiam i kończę Californication
ja spałam właśnie, prawie 2h

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

i oglądam filmiki ze skoków na bungee z wooda i skoczyłabym, ale nie wiem czy moje życie nie zaczęło się od pękniętej gumy, przypał jakby miało się tak skończyć

Stary 2013-07-08, 21:03   #3540
MaRaKuIa
Zakorzenienie

GG do MaRaKuIa

Cytat:
[/COLOR]i oglądam filmiki ze skoków na bungee z wooda i skoczyłabym, ale nie wiem czy moje życie nie zaczęło się od pękniętej gumy, przypał jakby miało się tak skończyć
przynajmniej umarlabys w ciekawy sposob!

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości