Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-08, 14:23   #1621
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Poznanianka - chyba umknęło ci moje zapytanie
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:34   #1622
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Są tu jeszcze PM-ki które się odchudzają? Czy już wszystkie osiągnęłyście wymarzone wagi? Jeśli można chciałabym dołączyć do Waszego klubu odchudzaniowego, bo od dziś się za siebie biorę
Ja się odchudzam, ma być 55 kg i już

Dziewczyny ile wy się produkujecie! Ledwo do książek zerknełam i już 2 strony do nadrobienia. Dziękuje Wam bardzo za wsparcie dziś rano Pan policjant był bardzo miły i powiedział, że jest to nękanie i świadome straszenie.

Pysiu To ryzykowne warunki współpracy, nawet jak jesteś mega sprzedawcą. Chwilwo kryzys w końcu. Zastanów się w spokoju, napewno podejmiesz właściwą decyzję.

Co do anty to ja nie mogę być bez, zalecenia lekarza. Chwilowo biorę YAZ i na szczęście od niego nie przytyłam ale przedtem miałam EVRĘ i to była jakaś masakra.. przytyłam sporo a na dodatek organizm wodę zatrzymywał

Edit: Haha teraz zauważyłam nazwę wątku PM2013 fajny Ale ja mamę TŻta uwielbiam

Edytowane przez tinyheart
Czas edycji: 2013-07-08 o 15:27
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:41   #1623
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
mojej mamy koleżanki córka robiła poprawiny grillowe i jak sie spotkały na pogaduchy to powiedziałą dosadnie - to nie jest warte tych zaoszczedzonych pieniedzy - tyle ile się z mężem narobili (rodzice PM) to przez tydzień dochodzili do siebie, ciagle było zmywanie, donoszenie, rozkłądanie, pilnowanie mięsa, kawki, herbatki.... masakra! jak się robi zwykłego grilla to na wszystko przymyka się oko, a tutaj jednak chce sie aby było na troche lepszym poziomie. Podsumowała to jednym zdaniem - portfel i do restauracji.... a dodam, że do najbogatszych to oni nie należą ale to jej zdanie

ja też chce zainwerstować w jakieś lepsze kosmetyki do makijażu.... myslę już nad październikiem - idziemy na wesele, potem świeta, sylwester, kolejne wesele i nasz ślub warto łanie wyglądać na pewno chce zainwestować w dobry puder matujący i podkład

wiecie co - Tż wczoraj miał jakis taki fajny dzień cały wieczór gadał o naszym ślubie i ciągle podkreslał, że nie może się już doczekać Kocham go

a i podjeliśmy decyzje - dziś zaczynają się nauki przedmałżeńskie w Poznaniu na Fredry i wybieramy się - kolejna rzecz będzie do odhaczenia a własnie - Poznanianki - macie jakieś doświadczenia z naukami w tym kościele na Fredry? może coś od kogoś słyszałyście?
i wlasnie z tych powodow "grillowych" my wolimy zrobic poprawiny na sali. Pieniadze nie sa warte takiego harowania w pierwszy dzien bycia zona po za tym kiedy ma sie troche wiecej gosci niz 15. to jednak nie ma takiej ogromnej roznicy cenowej! Zakupow trzeba narobic, co by nie zabraklo, a przeciez oprocz tego trzeba to wszystko przygotowac... Dlatego moim zdaniel jak robic poprawiny to tylko na sali

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, narazie nie nadrabiam bo siedze w przychodni... Ale bylam na tej rozmowie. Facet mnie chce do swojego zespołu handlowców, mam sie do srody zdecydować, mialabym być doradca handlowym dla małych i średnich firm:/
Są plusy i minusy. Plusy: szkolenie, znana firma, można zarobić kupę kasy jak sie jest dobrym, zwrot za benzynę
Minusy: własna działalnosc gospodarcza, brak służbowego auta (min 2 spotkania dziennie plus 3h w biurze, więc jakbym miala spotkania w odległych miastach mogłoby mi zajac to zbyt dużo czasu, więc na szybko bym musiala auto kupować, na kredyt), brak podstawowego wynagrodzenia, tylko prowizja i premia.
Nie wiem co robić innych propozycji brak
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a mozna wiedziec jaka to firma? albo chociaz z jakiej branzy? Bycie handlowcem to dosc ryzykowny interes...Jesli masz opcje, ze zawsze mozesz odejsc, nie masz jakis dodatkowych zobowiazan to zawsze mozesz szukac czegos nowego na boku, a jak sie trafi cos innego, fajnego to wtedy porzucisz ta robote.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Są tu jeszcze PM-ki które się odchudzają? Czy już wszystkie osiągnęłyście wymarzone wagi? Jeśli można chciałabym dołączyć do Waszego klubu odchudzaniowego, bo od dziś się za siebie biorę
O taaaak ja tez sie odchudzam, ale jakos nie zagladam do klubu ostatnio u mnie - 4 kg przez 2 tygodnie, wiec tepo super

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja się odchudzam praktycznie non-stop ;D w tym momencie właściwie po to, żeby... nie przytyć. Docelowo mam zamiar nieco przykręcić śrubkę i do ślubu zrzucić koło 10 kg, ale w ślimaczym tempie - po 1 kg miesięcznie.

Mam za sobą bardzo szybkie odchudzanie (-25 kg w 5 miesięcy) i niestety, po trzech latach nadrobiłam już 80%, z czego połowę już w pierwszym roku :/ o moim metabolizmie wolę nie mówić, dziennie jem w okolicach 1500-1600 kcal, a dupsko rośnie. Grrr.
A jaka to byla dieta, ze tak szybko schudlas te 25 kg? Niestety ja tez mam slaby metabolizm, i raczej mam zabronione wszelkie makaroniki, pieczywa itd. Po prostu maczne rzeczy odpadaja. Jedynie moge sobie pozwolic od czasu do czasu na ryz, albo kasze gryczana
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:46   #1624
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
w ogóle już wam mówiłam że zrobiliśmy sobie zdjęcie ( te co mówiłam z kartkami jako zapowiedzi i wkładka do zaproszeń) mogłoby wyjść lepiej ale ogólnie idea spełniona -> to zdjęcia próbne więc na razie o te zostawiam (poniżej) ale jeżeli będzie okazja to powtórzymy może będzie lepszy efekt. Więc wstawiam focisze z cenzurą

Załącznik 5318208
Kochana, a co Ty na to, abyście stykali się jakoś głowami i Twój TŻ miał na sobie koszulę, nawet lekko rozpiętą? Bo na zdjęciu tak dziwnie się od siebie odchylacie. Oczywiście to taka sugestia tylko, bo zdjęcie ogólnie jest fajne i pomysłowe!

cikulada jesteśmy z Tobą i obiecuję trzymać kciuki

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:52   #1625
wenedka
Zakorzenienie

Jestem w bibliotece i pisze
A obok mnie koles wciaga zawartosc swojego nosa
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:54   #1626
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
A jaka to byla dieta, ze tak szybko schudlas te 25 kg? Niestety ja tez mam slaby metabolizm, i raczej mam zabronione wszelkie makaroniki, pieczywa itd. Po prostu maczne rzeczy odpadaja. Jedynie moge sobie pozwolic od czasu do czasu na ryz, albo kasze gryczana
Dukan, do którego bardzo mocno się przyłożyłam (przez tych 5 miesięcy nie zjadłam nic spoza listy). Zdrowotnie było wszystko OK, mimo różnych ostrzeżeń.
Popłynęłam w momencie zakończenia diety - wtedy można było dołączyć do menu chleb i tym podobne. I to jest właśnie to, co mnie gubi nie mogłam już patrzeć na znienawidzony drób i serek wiejski, dałabym się pokroić za chrupiący chlebek. Nawet do ukochanej czekolady mnie tak nie ciągnęło, jak do pieczywa.

Potem zaczęłam pracować i trenować taniec - na przygotowywanie białkowych potraw brakuje mi czasu, szybciej skoczyć do baru na coś gotowego albo zrobić kanapkę. Zła jestem, że w sumie od normalnego jedzenia tyle przytyłam - gdybym np. nałogowo jadła czekoladę albo zapychała się chipsami, wiedziałabym, co jest nie tak i mogłabym mieć pretensje tylko do siebie... a tak to chyba tylko do genetyki. Niestety, od pradziadka wszyscy niscy i grubi nie mogłam się wdać w taty rodzinę?!
Elrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:58   #1627
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość

Współczuję!!!

Stary 2013-07-08, 15:05   #1628
justynkie
Wtajemniczenie

Ale Wy pędzicie
Weekend spędzony bardzo aktywnie, w sobotę byliśmy na rekonstrukcjach bitew z okazji Baltic Sail, a wczoraj rano TŻ chciał iść na plażę ale powiedziałam że ja się kąpać nie będę bo moje stroje są do d... No i pojechaliśmy kupić mi nowy strój, w pięknym śliwkowym kolorze, idealny krój, został już wczoraj przetestowany
A w domu musiałam się odwdzięczyć za prezent za który w sumie sama płaciłam bo ja trzymam kasę w domu

Witam nowe PMki

NIestety nie jestem w stanie nadrobić weekendu, w pracy mam straszny zapiep... Właśnie się ogarnęłam że już koniec dnia.
Wracam do domu robić porządki, jutro albo w środę przyjeżdża mój tata a w piątek mama, nie mogę się doczekać

Buziaaaaki

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 15:10   #1629
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Kochana, a co Ty na to, abyście stykali się jakoś głowami i Twój TŻ miał na sobie koszulę, nawet lekko rozpiętą? Bo na zdjęciu tak dziwnie się od siebie odchylacie. Oczywiście to taka sugestia tylko, bo zdjęcie ogólnie jest fajne i pomysłowe!

cikulada jesteśmy z Tobą i obiecuję trzymać kciuki

może i masz rację , nie wiem musiałabym zrobić takie zdjęcie jak proponujesz i porównać ale czuję że i tak będziemy je poprawiać bo w ostrości coś siadło ( chyba paluchem macnęłam po szkiełku obiektywu ) także zrobimy i tak
Stary 2013-07-08, 15:15   #1630
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ale Wy pędzicie
Weekend spędzony bardzo aktywnie, w sobotę byliśmy na rekonstrukcjach bitew z okazji Baltic Sail, a wczoraj rano TŻ chciał iść na plażę ale powiedziałam że ja się kąpać nie będę bo moje stroje są do d... No i pojechaliśmy kupić mi nowy strój, w pięknym śliwkowym kolorze, idealny krój, został już wczoraj przetestowany
A w domu musiałam się odwdzięczyć za prezent za który w sumie sama płaciłam bo ja trzymam kasę w domu

Witam nowe PMki

NIestety nie jestem w stanie nadrobić weekendu, w pracy mam straszny zapiep... Właśnie się ogarnęłam że już koniec dnia.
Wracam do domu robić porządki, jutro albo w środę przyjeżdża mój tata a w piątek mama, nie mogę się doczekać

Buziaaaaki

Zazdroszcze kapieli w Baltyku!!!
W zeszlym roku, podczas naszej ostatniej wizyty na wybrzezu, wszystkie plaze w Trojmiescie byly zamkniete z powodu sinic

My troche zalujemy, ze nigdzie nie wybralismy sie na wakacje. Mam nadzieje, ze uda nam sie gdzies wyskoczyc w zimie, a juz na pewno po slubie do Wloch.
piją!

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-07-08 o 15:17
Stary 2013-07-08, 15:17   #1631
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
spróbuj zapytać czemu Ci zabrali
Jest w pracy afera, że podobno robimy coś czego nie wolno. Dwie osoby się przyznały że faktycznie coś takiego zrobiły, a oni (czyt. góra) uznali że w takim razie wszyscy to robią! i teraz wszyscy cierpią! :/

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Ja się odchudzam, ma być 55 kg i już

Dziewczyny ile wy się produkujecie! Ledwo do książek zerknełam i już 2 strony do nadrobienia. Dziękuje Wam bardzo za wsparcie dziś rano Pan policjant był bardzo miły i powiedział, że jest to nękanie i świadome straszenie.

Króliczku To ryzykowne warunki współpracy, nawet jak jesteś mega sprzedawcą. Chwilwo kryzys w końcu. Zastanów się w spokoju, napewno podejmiesz właściwą decyzję.

Co do anty to ja nie mogę być bez, zalecenia lekarza. Chwilowo biorę YAZ i na szczęście od niego nie przytyłam ale przedtem miałam EVRĘ i to była jakaś masakra.. przytyłam sporo a na dodatek organizm wodę zatrzymywał

Edit: Haha teraz zauważyłam nazwę wątku PM2013 fajny Ale ja mamę TŻta uwielbiam
Ale że co? To chyba nie do mnie miało być

Cytat:
Podeszłabym i głośno zasugerowała żeby się wysmarkał

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 15:23   #1632
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Jest w pracy afera, że podobno robimy coś czego nie wolno. Dwie osoby się przyznały że faktycznie coś takiego zrobiły, a oni (czyt. góra) uznali że w takim razie wszyscy to robią! i teraz wszyscy cierpią! :/

ale masakra i bądź tu człowieku uczciwy jak inni oszukują

Króliczku a jak z Twoim TŻtem? już wszystko ok?
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 15:23   #1633
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:

Ale że co? To chyba nie do mnie miało być

Podeszłabym i głośno zasugerowała żeby się wysmarkał
No racja! Nicki mi się pomyliły, a do Ciebie mogę powiedzieć tyle, że niektóre szefowstwa są kiepskie i trzeba je zmienić .. sama przez to przechodziłam pół roku temu
Stary 2013-07-08, 15:24   #1634
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszcze kapieli w Baltyku!!!
W zeszlym roku, podczas naszej ostatniej wizyty na wybrzezu, wszystkie plaze w Trojmiescie byly zamkniete z powodu sinic

My troche zalujemy, ze nigdzie nie wybralismy sie na wakacje. Mam nadzieje, ze uda nam sie gdzies wyskoczyc w zimie, a juz na pewno po slubie do Wloch.
A jak mi się marzy... Od dobrych 4 lat nie byłam. I choćby na weekend, choćby na jedne dzień kąpieli. Oj, muszę TŻ'a namówić

Stary 2013-07-08, 15:31   #1635
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
ale masakra i bądź tu człowieku uczciwy jak inni oszukują

Króliczku a jak z Twoim TŻtem? już wszystko ok?
Dobrze jest.
Wczoraj dla żartu powiedziałam że dziś N. grzecznie pomaszeruje do rodziców i powie im o ślubie, a on do mnie przed chwilą dzwoni z pytaniem czy ja moim też dziś powiem No niestety mama w pracy, a jak wróci to już ja będę spała, więc nie mam jak

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-07-08, 15:54   #1636
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Dukan, do którego bardzo mocno się przyłożyłam (przez tych 5 miesięcy nie zjadłam nic spoza listy). Zdrowotnie było wszystko OK, mimo różnych ostrzeżeń.
Popłynęłam w momencie zakończenia diety - wtedy można było dołączyć do menu chleb i tym podobne. I to jest właśnie to, co mnie gubi nie mogłam już patrzeć na znienawidzony drób i serek wiejski, dałabym się pokroić za chrupiący chlebek. Nawet do ukochanej czekolady mnie tak nie ciągnęło, jak do pieczywa.

Potem zaczęłam pracować i trenować taniec - na przygotowywanie białkowych potraw brakuje mi czasu, szybciej skoczyć do baru na coś gotowego albo zrobić kanapkę. Zła jestem, że w sumie od normalnego jedzenia tyle przytyłam - gdybym np. nałogowo jadła czekoladę albo zapychała się chipsami, wiedziałabym, co jest nie tak i mogłabym mieć pretensje tylko do siebie... a tak to chyba tylko do genetyki. Niestety, od pradziadka wszyscy niscy i grubi nie mogłam się wdać w taty rodzinę?!

to moze to jest jednak mysl, zeby przed slubem tak pobialkowac troszke? chociaz ja w sumie tez jem prawie samo bialko z warzywami... i efekty sa. Owoce jak jem to tylko rano i niewiele no i bardziej te jagodowe.... i chudne ladnie

ajjjjj... zapomnialam sie pozalic, ze dzis prawie kupilam sukienke na cywilny.... byla bardzo fajna i nie droga (50 euro ), z przeceny.... no ale za duza i sle lezala po prostu :/ a do slubu jeszcze planuje schudnac wiecej, wiec bez sensu... ://

Edytowane przez ParisParisienne
Czas edycji: 2013-07-08 o 15:56
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 16:03   #1637
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
to moze to jest jednak mysl, zeby przed slubem tak pobialkowac troszke? chociaz ja w sumie tez jem prawie samo bialko z warzywami... i efekty sa. Owoce jak jem to tylko rano i niewiele no i bardziej te jagodowe.... i chudne ladnie
Ostatnio przerabiam schemat podobny, trochę w stylu diety dr Pape - tutaj ładnie opisane: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...49&postcount=5
W dużym skrócie: na śniadanie węglowodany (pieczywo, owoce), obiad mieszany (mięso+dodatki) i białkowa kolacja. Póki co się u mnie sprawdza, tzn. w porównaniu z majem ważę o 3 kg mniej, nie jest to szalone tempo, ale gdyby się utrzymało do następnego roku, byłoby fajnie boję się tylko, że mi się znudzi - chociaż jednak ograniczenia są znacznie mniejsze, niż przy białkowej...
Elrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 16:11   #1638
wenedka
Zakorzenienie

Co do diety, to po weekendzie zasluguje jedynie na wode
W sobote pizza, wczoraj jerk chicken, piwko, ciasto, cupcake i stek wolowy

Musze sie przeglodzic dzisiaj ;p
piją!

Stary 2013-07-08, 16:20   #1639
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Witam się Kochane po weekendzie
za nami ogromny grill z moją rodzinką i Tż - więc było wiele obaw Wyszło super poza zachowaniem rodziców i siostry Tż.. masakra Teraz się zastanawiam, czy grill na poprawiny to dobry pomysł, bo roboty przy tym jest po uczy.. Czy któraś z Was planuje jeszcze na własną rękę robić poprawiny np w ogródku ? Nie mówie tu o 40 gościach tylko max 20..
Moi rodzice i siostra z chlopakiem zostaja z nami do poniedzialku wiec w niedziele pewnie bedzie u nas dom otwarty zamowimy catering z bistro u nas w miasteczku zeby nikt nie musial stac przy garach

Cytat:
I ponawiam swoj apel! Zainwestujcie z dobry puder do poprawek w czasie wesela! Najlepiej przejdzcie sie do Douglasa albo Sephory i kupcie cos porzadnego... To jest jednorazowy wydatek, ale bardzo potrzebny, nie tylko zeby dobrze wygladac na zdjeciach. Po za tym, on Wam wystarczy na jakies 2 lata ( ja mam swoj ponad rok i nie widze dna, a na wieczorne wyjscia czy goraca impreze jest niezastapiony )
Ja mam matujacy, transparentny z Kryolanu i do tego pryzmy Givenchy i meteorki Guerlain na nadanie twarzy aksamitnego wygladu

Co Was nadrobie to mi uciekacie wiec ide czytac ostatnie posty
Stary 2013-07-08, 16:25   #1640
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Oświadczam Wszem i Wobec, że mój TŻ powiedział, sam z siebie, swoim rodzicom że zaczęliśmy planować ślub!

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-07-08, 16:33   #1641
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Oświadczam Wszem i Wobec, że mój TŻ powiedział, sam z siebie, swoim rodzicom że zaczęliśmy planować ślub!

No i super!!! A co oni na to?

Stary 2013-07-08, 16:34   #1642
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
No i super!!! A co oni na to?
O dziwo zareagowali pozytywnie. Tzn wiadomo pytali się gdzie, kiedy co i jak. Ale baliśmy się że od razu zaczną o pieniądzach...

O matko, teraz ja muszę powiedzieć

Coś czuję, że w weekend nad przemaglują Bo w sobotę do niego jadę

Razem od 27.06.2008r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2013-07-08 o 16:36
Stary 2013-07-08, 16:42   #1643
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
O dziwo zareagowali pozytywnie. Tzn wiadomo pytali się gdzie, kiedy co i jak. Ale baliśmy się że od razu zaczną o pieniądzach...

O matko, teraz ja muszę powiedzieć

Coś czuję, że w weekend nad przemaglują Bo w sobotę do niego jadę
No i dobrze! To teraz na spokojnie możecie otwarcie się przygotowywać do ślubu

Stary 2013-07-08, 16:47   #1644
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
dziewczyny z PM2013 mają świetny tytuł wątku prze świetny ;D
cudowny !!!
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Alloffkowa, przykro mi Mojej mamie rentę zabrali, poszła do sądu i nie,wygrała - powód: wyzdrowiala wg nich (choroba jest nieuleczalna, ale oni swoje wiedzą), bo w czasie jej pobierania ukończyła liceum(dla dorosłych) i licencjata zrobiła. Śmiech na sali po prostu.

Swiat_katarzyny, muszę Cię zmartwic, ale słyszałam nieciekawe opinię o naukach na Fredry. My robiliśmy na Kościelnej. Polecam! A poradnie na Gieburowskiego robiliśmy - 2 spotkania w 1, trzecie z wykresem dla chętnych

Co do anty - ja nigdy hormonów nie brałam i raczej brać nie będę.
A gumki polecam kupować przez internet (na sztuki) - my tak robimy, są o wiele tańsze niż w sklepach czy aptekach.

w życiu panny bym się nie odważyła kupowac przez neta, naczytałam się tyle o tym że nawet w sklepach nie kupujemy. tylko i wyłącznie w aptece.

bo poranku do dupy spędziłam całkiem miłe popołudnie. Jechałam na inaugarcję pewnej imprezy z takim panem, strasznie się bałam z nim jechac, bo mnie zawstydza serio, ale fajnie nam się gadało, cały czas mnie rozśmieszał, nie wiem czy wiedział że mam zły humor czy co, ale ani przez chwilę nie schodził mi uśmiech cz ust, aż mnie policzki bolą
i już zapomniałam o złych przeżyciach dnia dzisiejszego
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 17:04   #1645
tinyheart
Rozeznanie

Króliczku Widzę, że Twój TŻ też nie lubi rozmów z rodzicami.. my ją wiecznie przekładamy do przodu Ja z mamą porozmawiam jak będzie w kraju i już, jak mam okazje jej to powiedzieć osobiście to zamierzam ją wykorzystać
Stary 2013-07-08, 17:38   #1646
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

http://tablica.pl/oferta/suknia-slub...tml#f2ce8b63a8

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-07-08, 17:56   #1647
KasiaK_080290
Zadomowienie

kroooliczku gratuluję, że TŻ powiedział rodzicom, u Ciebie też pójdzie gładko, przecież zaręczyliście się po to żeby planować wspólne życie

co do podkładu to ja również polecam REVLON colorstay, jest on w 2 wersjach do cery tłustej i mieszanej i do suchej i normalnej, do konsystencji trzeba się przyzwyczaić ale jest trwały i dobrze kryje ja używam już chyba 6 albo 7 opakowanie i to mój numer 1 po wielu wypróbowanych

co do spinek do koszuli to uważam, że są eleganckie a nie szpanerskie jeśli są odpowiednio, delikatnie dobrane mój TŻ pracuje w banku i księga standardów jakości zakłada noszenie spinek ze względu na elegancję i profesjonalizm właśnie, czyli co kto lubi ( jak w większości tematów) ja jeśli są delikatne i ładnie dobrane to jestem jak najbardziej za

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 18:05   #1648
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Hoho ale cudeńko
Stary 2013-07-08, 18:06   #1649
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

http://tablica.pl/oferta/sliczna-suk...tml#9711b2e308

Za to w tej się zakochałam

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-07-08, 18:24   #1650
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Anka1897, my nie kupujemy na allegro tylko w sklepie internetowym. Za pierwsze zakupy dostaliśmy kartę rabatową. Zbiera sie też punkty za zakupy i opinie.

świat_katarzyny, jakie pytanie? O nauki? Odpowiedzialam kilka stron wcześniej.

Fajny tytuł wątku mają PM2013

Jeśli chodzi o poprawiny to my takich na sali nie robimy, może grill będzie, ale to nic pewnego.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości