|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Poznanianka - chyba umknęło ci moje zapytanie
|
#1622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny ile wy się produkujecie! Ledwo do książek zerknełam i już 2 strony do nadrobienia. Dziękuje Wam bardzo za wsparcie dziś rano Pysiu To ryzykowne warunki współpracy, nawet jak jesteś mega sprzedawcą. Chwilwo kryzys w końcu. Zastanów się w spokoju, napewno podejmiesz właściwą decyzję. Co do anty to ja nie mogę być bez, zalecenia lekarza. Chwilowo biorę YAZ i na szczęście od niego nie przytyłam ale przedtem miałam EVRĘ i to była jakaś masakra.. przytyłam sporo a na dodatek organizm wodę zatrzymywał Edit: Haha teraz zauważyłam nazwę wątku PM2013 fajny Ale ja mamę TŻta uwielbiam
Edytowane przez tinyheart Czas edycji: 2013-07-08 o 15:27 |
|
|
|
|
#1623 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tez sie odchudzam, ale jakos nie zagladam do klubu ostatnio Cytat:
|
||||
|
|
|
#1624 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
![]() cikulada jesteśmy z Tobą i obiecuję trzymać kciuki
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w bibliotece i pisze
A obok mnie koles wciaga zawartosc swojego nosa
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Popłynęłam w momencie zakończenia diety - wtedy można było dołączyć do menu chleb i tym podobne. I to jest właśnie to, co mnie gubi nie mogłam już patrzeć na znienawidzony drób i serek wiejski, dałabym się pokroić za chrupiący chlebek. Nawet do ukochanej czekolady mnie tak nie ciągnęło, jak do pieczywa.Potem zaczęłam pracować i trenować taniec - na przygotowywanie białkowych potraw brakuje mi czasu, szybciej skoczyć do baru na coś gotowego albo zrobić kanapkę. Zła jestem, że w sumie od normalnego jedzenia tyle przytyłam - gdybym np. nałogowo jadła czekoladę albo zapychała się chipsami, wiedziałabym, co jest nie tak i mogłabym mieć pretensje tylko do siebie... a tak to chyba tylko do genetyki. Niestety, od pradziadka wszyscy niscy i grubi nie mogłam się wdać w taty rodzinę?!
|
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Współczuję!!!
|
|
#1628 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Wy pędzicie
![]() Weekend spędzony bardzo aktywnie, w sobotę byliśmy na rekonstrukcjach bitew z okazji Baltic Sail, a wczoraj rano TŻ chciał iść na plażę ale powiedziałam że ja się kąpać nie będę bo moje stroje są do d... No i pojechaliśmy kupić mi nowy strój, w pięknym śliwkowym kolorze, idealny krój, został już wczoraj przetestowany ![]() A w domu musiałam się odwdzięczyć za prezent ![]() Witam nowe PMki NIestety nie jestem w stanie nadrobić weekendu, w pracy mam straszny zapiep... Właśnie się ogarnęłam że już koniec dnia. Wracam do domu robić porządki, jutro albo w środę przyjeżdża mój tata a w piątek mama, nie mogę się doczekać Buziaaaaki
|
#1629 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
może i masz rację , nie wiem musiałabym zrobić takie zdjęcie jak proponujesz i porównać ale czuję że i tak będziemy je poprawiać bo w ostrości coś siadło ( chyba paluchem macnęłam po szkiełku obiektywu ) także zrobimy i tak
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszcze kapieli w Baltyku!!! W zeszlym roku, podczas naszej ostatniej wizyty na wybrzezu, wszystkie plaze w Trojmiescie byly zamkniete z powodu sinic ![]() My troche zalujemy, ze nigdzie nie wybralismy sie na wakacje. Mam nadzieje, ze uda nam sie gdzies wyskoczyc w zimie, a juz na pewno po slubie do Wloch.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-07-08 o 15:17 |
|
|
|
|
#1631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jest w pracy afera, że podobno robimy coś czego nie wolno. Dwie osoby się przyznały że faktycznie coś takiego zrobiły, a oni (czyt. góra) uznali że w takim razie wszyscy to robią! i teraz wszyscy cierpią! :/
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1632 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale masakra i bądź tu człowieku uczciwy jak inni oszukują ![]() Króliczku a jak z Twoim TŻtem? już wszystko ok?
|
|
|
|
|
#1633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj dla żartu powiedziałam że dziś N. grzecznie pomaszeruje do rodziców i powie im o ślubie, a on do mnie przed chwilą dzwoni z pytaniem czy ja moim też dziś powiem No niestety mama w pracy, a jak wróci to już ja będę spała, więc nie mam jak
|
|
|
|
|
#1636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to moze to jest jednak mysl, zeby przed slubem tak pobialkowac troszke? chociaz ja w sumie tez jem prawie samo bialko z warzywami... i efekty sa. Owoce jak jem to tylko rano i niewiele no i bardziej te jagodowe.... i chudne ladnie ![]() ajjjjj... zapomnialam sie pozalic, ze dzis prawie kupilam sukienke na cywilny.... byla bardzo fajna i nie droga (50 euro ), z przeceny.... no ale za duza i sle lezala po prostu :/ a do slubu jeszcze planuje schudnac wiecej, wiec bez sensu... :// Edytowane przez ParisParisienne Czas edycji: 2013-07-08 o 15:56 |
|
|
|
|
#1637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W dużym skrócie: na śniadanie węglowodany (pieczywo, owoce), obiad mieszany (mięso+dodatki) i białkowa kolacja. Póki co się u mnie sprawdza, tzn. w porównaniu z majem ważę o 3 kg mniej, nie jest to szalone tempo, ale gdyby się utrzymało do następnego roku, byłoby fajnie boję się tylko, że mi się znudzi - chociaż jednak ograniczenia są znacznie mniejsze, niż przy białkowej...
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Co do diety, to po weekendzie zasluguje jedynie na wode
W sobote pizza, wczoraj jerk chicken, piwko, ciasto, cupcake i stek wolowy ![]() Musze sie przeglodzic dzisiaj ;p
|
|
|
|
#1639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamowimy catering z bistro u nas w miasteczku zeby nikt nie musial stac przy garach ![]() Cytat:
![]() Co Was nadrobie to mi uciekacie wiec ide czytac ostatnie posty
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Oświadczam Wszem i Wobec, że mój TŻ powiedział, sam z siebie, swoim rodzicom że zaczęliśmy planować ślub!
|
|
|
|
#1641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i super!!! A co oni na to?
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
O dziwo zareagowali pozytywnie. Tzn wiadomo pytali się gdzie, kiedy co i jak. Ale baliśmy się że od razu zaczną o pieniądzach...
O matko, teraz ja muszę powiedzieć ![]() Coś czuję, że w weekend nad przemaglują
Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-07-08 o 16:36 |
|
|
|
#1643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
cudowny !!!
Cytat:
bo poranku do dupy spędziłam całkiem miłe popołudnie. Jechałam na inaugarcję pewnej imprezy z takim panem, strasznie się bałam z nim jechac, bo mnie zawstydza ![]() ![]() i już zapomniałam o złych przeżyciach dnia dzisiejszego ![]()
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Rozeznanie
|
Króliczku Widzę, że Twój TŻ też nie lubi rozmów z rodzicami.. my ją wiecznie przekładamy do przodu
Ja z mamą porozmawiam jak będzie w kraju i już, jak mam okazje jej to powiedzieć osobiście to zamierzam ją wykorzystać
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Zadomowienie
|
kroooliczku
gratuluję, że TŻ powiedział rodzicom, u Ciebie też pójdzie gładko, przecież zaręczyliście się po to żeby planować wspólne życie co do podkładu to ja również polecam REVLON colorstay, jest on w 2 wersjach do cery tłustej i mieszanej i do suchej i normalnej, do konsystencji trzeba się przyzwyczaić ale jest trwały i dobrze kryje co do spinek do koszuli to uważam, że są eleganckie a nie szpanerskie jeśli są odpowiednio, delikatnie dobrane ) ja jeśli są delikatne i ładnie dobrane to jestem jak najbardziej za
|
#1648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
http://tablica.pl/oferta/sliczna-suk...tml#9711b2e308
Za to w tej się zakochałam |
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Anka1897, my nie kupujemy na allegro tylko w sklepie internetowym. Za pierwsze zakupy dostaliśmy kartę rabatową. Zbiera sie też punkty za zakupy i opinie.
świat_katarzyny, jakie pytanie? O nauki? Odpowiedzialam kilka stron wcześniej. Fajny tytuł wątku mają PM2013 ![]() Jeśli chodzi o poprawiny to my takich na sali nie robimy, może grill będzie, ale to nic pewnego. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

Czy już wszystkie osiągnęłyście wymarzone wagi? Jeśli można chciałabym dołączyć do Waszego klubu odchudzaniowego, bo od dziś się za siebie biorę 

innych propozycji brak

) także zrobimy i tak 

gratuluję, że TŻ powiedział rodzicom, u Ciebie też pójdzie gładko, przecież zaręczyliście się po to żeby planować wspólne życie