|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM201
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz
Cytat:
|
|
#153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz
Cytat:
tż ostatnio stwierdził, że taką "mogę" sobie kupić, ale coś w kościach czuję, że on płaci... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, łądne te sukienki... a ja ostatnio przegięłam z ciuchami...
|
|
|
|
|
#155 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ustaliłyśmy dresscode - mamy być ubrane w czarne sukienki ( obym taką kupiła do soboty idziemy do klubu na plaży miejskiej więc raczej szpilek ubierać nie będę.. sama nie wiem.. Cytat:
muszę przymierzyć..
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
I jak się prezentuje?
|
#157 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM201
Cytat:
bo nie mnie oceniać co jest jakie... Ale uważam, że najlepiej znaleźć taki motyw, aby odpowiadał każdej ze stron... W naszym przypadku stało się to receptą na wszystko i jesteśmy zadowoleni Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Też miałam ochotę kupić, ale żaden kolor mnie nie przekonał
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz.
Cowie! Przyszła spódnica
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego kupię dopiero w przyszłym miesiącu
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz.57 !
Mnie sie podobają, chociaż sa juz strasznie ograne.
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
RELACJA
Piątek 28.06 Dzień zaczął się mało ślubnie, pojechalam z kolezanką zlozyc CV, potem pakowanie na wyjazd, rossman itp. Po poludniu TŻ zawiózł mnie na przedluzanie rzęs i malowanie paznokci i wtedy widzieliśmy się ostatni raz przed ślubem. Na rzęsach byłam spokojna, gadalam z tą dziewczyną bardzo luźno i az się obie dziwilysmy ze tak malo się spinam. Potem przyjechal po mnie tato i zaczęło się... „Czy ty wiesz ze już nie będziesz xxx?” No i łzy mi poleciały. Wrócilam do domu, czekalam na świadkową głodna jak wilk.Wpadla cala przemoczona i troche atmosfera się rozluźnila. Była pizza, depilowanie nóg i rąk, tarot, paskudny szampan, paczka fajek spalona na balkonie i glupie rozmowy do 3 w nocy. Uspokoila mnie, zwierzylam się jej ze boje się ze będę plakac caly dzien ze wzruszenia i stresu – to naprawdę mnie strasznie martwilo. Nie chcialam przeplakac calego dnia. Ale B. mnie super rozumie i jakos mnie uspokoila. Cudem zasnelam kolo 3 po srodku nasennym... Sobota 29.06 Wstałyśmy o 7 rano, wykapalam się, dopakowalam bagaż podręczny i bielizne na noc poślubną. Ogarnelysmy mieszkanie i przyjechal mój tato. Zawiózł mnie i B do fryzjera i zaczęło się upiększanie ![]() Przy myciu wlosów przyszedł fotograf który rozladowywal atmosfere wręcz genialnie Fryzura wyszla super, makijaz też. Robilismy przerwy na fajkę i było śmiesznie, luźno Jak bylam już gotowa to czulam się super – wszystko mi się podobalo Świadkowa się dopiększyła i pojechaliśmy z fotografem do moich rodziców. Okazało się ze mamy jeszcze sporo czasu więc wypilismy herbatkę, pogadaliśmy a mój stres rósł. O 12.30 zadzwonił Michał ze już są pod blokiem i zaraz przyjdą. To wprowadzilo panikę... My w dresikach, nic nie gotowe a oni postanowili przyjechac 40 min wcześniej! Kazałymy im czekac w samochodzie i zaczęłysmy się ubierac. Wszystko poszlo sprawnie, fotograf chwalil sukienkę a mi się robilo coraz bardziej gorąco. Już ubrane pobiegłysmy na ostatniego papieroska na balkon a Michal ze świadkiem weszli do mieszkania. Jak się zobaczylismy to jakos się uspokoilam. Ciągle mielismy za dużo czasu więc jeszcze wypilam drinka i posiedzielismy wszyscy w pokoju. O 13.45 zeszlismy do samochodu – wyglądał super. Ruszylismy w strone kościola. I nagle... uświadomilam sobie ze nie mam przy sobie kopert dla ksiedza, florystki i organisty.... ciśnienie mi skoczyło... i wtedy przypomnialam sobie ze były one w teczce która zostawilam u fryzjerki. Myslalam ze padne na zawal. Probujac tam zadzwonic bylam tak zdenerwowana ze wybralam nr sklepu z winami i zaczelam pani tlumaczyc ze zostawilam teczkę przy stanowisku do czesania... dość śmiesznie to wyszlo. Suma sumarum okazalo się ze teczka jest u fryzjerki i rodzice pojechali je odebrać. Stanelismy jeszcze na papieroska pod Wawelem, ludzie się nam przyglądali No i pojechaliśmy pod kościół. Ścisnelo mnie w dołku jak zobaczylam moja rodzinę i znajomych ludzi. Wysiedlismy, wszyscy się z nami witali i było bardzo miło. Poszliśmy podpisać dokumenty – reka mi drżała jak sobie uświadomilam ze ostatni raz podpisuję się panieńskim nazwiskiem. Wrócilismy pod kościół i czekaliśmy aż ksiądz po nas wyjdzie. Nagle rozbrzmialy organy, popatrzylam przez drzwi i zobaczylam ze wszyscy są zwróceni w naszą stronę. Ksiądz po nas wyszedł, ucalowalismy krzyz i poszlismy za nim do środka. Szlismy powoli, uśmiechalismy się Ale nic nie widzialam oprócz babci Michała która się strasznie szeroko uśmiechała. Msza minęła sprawnie, staralam się uspokoić ale wizja nadchodzacej przysięgi powodowala napływanie łez do oczu. Ale trzymalam się dzielnie Sama przysięga – Jak M mówił to byłam uśmiechnięta i opanowana,ale jak przyszla moja kolej to już przy slowac „i ślubuję Ci,,..” rozpłakałam się. Ale bylam w stanie przez łzy dokończyc tekst. Bylam strasznie wzruszona. Odwrócilam się do świadkowej po chusteczkę,ale nie ogarnela o co mi chodzi Na szczescie ksiadz wyjal jedna z kieszeni ze slowami „ja mam katar, mam chusteczki – proszę”. To jakos rozluźnilo atmosferę. Nakladanie obrączek poszlo gladko Do konca mszy patrzylismy na siebie, trzymalismy się za ręce i byliśmy już spokojniejsi Z większych wpadek to prawie zadlawilam się komunią a potem nie moglam utrzymac kielicha w rekach bo tak mi się trzęsły:PWyszliśmy z kościoła powoli, trzymajac się za ręce. Były grosiki które potem musielismy pozbierać – na szczęście dzieci nam pomogły Życzenia trwały i trwaly a kolejka wydawala się ciągle rosnąć. Zebralismy 25 win, trochę ksiązek i kilka bukietów, zestaw kubków i ręczniki. Goście udali się do restauracji a my wsiedlismy do samochodu i pojechalismy na mini przejazdżke Fotograf zachwycal się atmosferą i ogólnie już było wesoło i spokojnie Mąż się usmiechal do mnie i wszystko szlo gładko. Obiad przebiegł super, jedzenie pyszne, obsługa na medal, ogródek z popielniczka okazal się strzalem w 10 bo ciagle chodzili tam nie tylko palacy goście i gadali sobie między rodzinami. Po przyjęciu pojechalismy do hotelu Ogladnelismy kartki, wyszlismy z szoku zwiazanego z hojnością gości i była noc poslubna – w fajnej bieliźnie![]() A rano pojechalismy na lotnisko i fruuuuu do Barcelony A w klubie zdjecie bukietu
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
W którym?? W ogóle dobrze, że jesteś, może Ty mnie poratujesz: szukam kiecki na wieczór panieński i na wesele koleżanki. Gdzie radzisz się udać??
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM201
Nie ![]() W ogóle nic mi nie przychodzi, a wszystko zamawiałam kurierem ![]() Opierdzielają się Dzisiaj dostałam maila, że idzie mi jedna paczka i będzie jutro, ale waga 13 kg ![]() Prędzej to będą lakiery do włosów niż spódnice
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak żeby każda fotka nie była taka sama. Fakt, ograne. Ale kurcze żaden oryginalny pomysł mi do głowy nie przychodzi. ![]() Zaczyna mnie stresować ta sesja, z Gubałą miało być łatwo, bo góry, wiec i tak większość fot z daleka. Ale tu.. Ja nie mam drygu do pozowania za nic, top model to by ze mnie nie było nie tylko z uwagi na figurę.
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Chabrowa wygląda fajnie, ale ostatnio kupowałam chabrową sukienkę
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Ale 13 kg lakierów??
|
|
|
|
#170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Podobnie jak na zdjęciach
Jest ładna, naprawdę Cytat:
Aaa w którym to Ci napiszę na priv
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wzięla właśnie chabrową. Ale już sobie ostatnio zamówiłam z Zalando marynarkę i bluzkę i czekam na pensję żeby zamówienie opłacić a i tak się zastanawiam czy nie zrezygnować
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
to ile ty tego lakieru zużywasz? To przy moich możliwościach jakieś sześć do siedmiu lat
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam.
1,5 h czekania. No ale mam to co chciałam
|
|
|
|
#174 | ||
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja po wrzuceniu ostatniego zdjęcia z pleneru do klubu stwierdziłam, że ono chyba naprawdę było tam ostatnim
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
Nie przepadam, a mój Munż to wręcz alergicznie reaguje... i źle mi się kojarzy z jego ex choć on biedak nie ma o tym nawet pojęcia
|
#179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja czekam! Dlaczego nie mieszkam w mieście?!?
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
ale było świetne!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

bo nie jest standardowo 
Ostatnio parę razy dzwoniłam do teścia a nie teściowej, żeby się pochwalić np. zmianą pracy (też dlatego, że teściowa często jest w pracy o dziwnych porach i nie odbiera, ale to szczegół). I teściowa mamie mówiła, że mówi do niego:
(i co prawda to prawda, mają dwóch synów i teraz już obaj żonaci, a dzwonię ja
)
na wesele jesszcze jakoś bym sobie poradziła, ale na panieński juz całkiem nie wiem