|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz
Cytat:
A przy tym zapaleniu opon, to nie jest tak, że jak się pojawia, to nie wiado skąd jest bardzo wysoka gorączka i od razu bardzo silne objawy? Ty chyba takich mocnych nie masz...
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz.57 !
Cytat:
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz.57 !
To na pewno nie zawsze na 100%.
|
#365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Melduję się w nowym wątku. Może któraś z Was wie, na jaki kierunek humanistyczny w Wawie lub Łodzi jest malutko chętnych i osoba z ledwo zdaną maturą może się dostać? Rodzice chcą koniecznie wysłać mojego brata na studia, oczywiście ja mu szukam uczelni, bo jak on coś znajdzie to
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
Co za tytuł
, mnie od wczoraj trzyma tak złość że bym zrobiła im krzywde TŻekowi i jego cudnej mamusi A wiecie że ta ...... skłuciła mnie z Tżekiem, a on stoi za mamusią , zamiast ze mną rozwiązywać problemy to dzwoni do mamusi. Powiedziałam żeby to sobie przemyślał, wczoraj przegioł wraz z mamusią i powiedziałam ze jak chce mi pomuc to ma nie mówić mamusi , a on ok ale zamieszkasz po ślubie u mnie, po wczorajszym w życiu sie na to nie zgodze bo widze jaki ma wpływ na niego była bym tam zwykłym popychadłem, no i sie nie odzywa dziś wiec mu się nie narzucam, poczekam aż sam napisze nie będę w dupsko mu włazić.Musiałam sie wyżalić Edytowane przez Ona__88 Czas edycji: 2013-07-08 o 19:33 |
|
|
|
#367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lec koniecznie do lekarza. Wez wolne w pracy. I sie nie stresuj. Odkleszczowe zapalenie opon to rzadka choroba. Kilka lat temu trafilam do szpitala z podejrzeniem tego czegos. Pasowaly nawet objawy neurologiczne. Po tygodniu przebywania na oddziale zakaznym zdiagnozowano grype... Byl srodek lata. Cud tylko, ze nic na tym oddziale nie zlapalam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
Cytat:
|
|
|
|
|
#369 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie znowu nie ciekawie...
jeden z moich małych kotków wypadł przez barierkę... było dość wysoko, ok, 5 metrów, a on ma dopiero 6 tygodni... kości ma całe, ale na brzuszku zrobiła mu się taki dość spory guz... piszczał tylko trochę, teraz siedzi za lodówką i się trzęsie... ku(!!!) chyba już po nim... i tak miałam go oddać, ale był taki fajniutki... i szkoda mi go nie mam pojęcia co teraz z nim zrobić... weterynarz już zamknięty, będzie się męczył do jutra
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM201
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#371 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
To ja mówię do pana w informacji, że po co jest urząd do 18, skoro człowiek pracujący i tak nie wyciągnie numerka. A pan na to: może pani załatwiać sprawę - do 18, jak będzie wolne stanowisko. ![]() Poszliśmy, bo o 18 by nam powiedzieli do widzenia, po siedzeniu 1,5 h. Nic, będę musiała wziąć urlop. ![]() A i Mąż się pyta: a jakoś elektronicznie można złożyć wniosek? A pan taki dumny z Urzędu: może pan pobrać formularz na stronie. ![]() XXI wiek. ![]() |
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM201
Cytat:
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Tusia dobrze prawi. Te badania jakoś drogie nie są - u mnie koło 35 zł, nie pamiętam dokładnie. |
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem !
Cytat:
Mały miał robione niedawno testy na boreliozę i coś mi się kołacze,że ojciec jego mówił jakąś kwotę kolo 30 zł. No lepiej sprawdzić
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem !
Cytat:
znam pare osoób z boleriozą, nic ciekawego..a tylko jedna faktycznie miała rumień, inne o chorobie dowiedziały sie przypadkiem
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam siły na nic
co chwile sie musze przebierac, tak sie poce - ale w sumie to dobrze, bo goraczka maleje..
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Jakie wymyślacie tytuły... to przez Was nie mogę zminimalizować okna wizażu w pracy
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj o 00:30 jechałam do szpitala z TŻtem, bo tak grał w piłkę, że porobiły mu się na poduszkach stóp pęcherze wielkości orzecha włoskiego . Jak pękły, to ta oderwana skóra wisiała i rana się zabrudziła. Po kilku godzinach zobaczyliśmy ciemnoróżową pręgę na nodze, więc już sobie ubzdurałam, ze się wdało zakażenie. Oczywiście lekarz nas wyśmiał, że chyba nam się nudzi skoro o wpół do pierwszej przychodzimy na dyżur z pęcherzami, a pręga jest od obicia i zmęczenia stopy. Ale przynajmniej poszłam spać spokojna. Idź nic Ci nie szkodzi! Po to tam siedzą, a kleszcze to nie przelewki.
C6H5-NH-C2H5 I&M 31.08.2013 ![]() Edytowane przez ila87 Czas edycji: 2013-07-08 o 20:02 |
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
C6H5-NH-C2H5 I&M 31.08.2013 ![]() Edytowane przez ila87 Czas edycji: 2013-07-08 o 19:59 |
||
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze fotografa nie było
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mę
Cytat:
A diagnoza była bardzo długa... Przynajmniej u nas... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowiej szybko!brakuje Cie! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
Naotwieraj tak dużo programów żeby nie było widać na pasku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#387 |
|
Wtajemniczenie
|
W związku z tym, ze Mell już Was nie będzie męczyć swoimi pierdółkami ślubnymi, ja przejmuję pałeczkę i zapraszam do klubu, potrzeba pomoc sukniowa, bo depresja bliska
![]() Marsz do klubu
|
|
|
|
#388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Próbowałam zadzwonić do weterynarza... ale nie odbiera
chyba nic nie mogę zrobić
|
|
|
#389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak, TZ zawiozl mnie do lekarza. Antybiotyk, osłona, na goraczke, i na bol gardła dostałam leki.. Leze sobie w lozku, i patrze troche co w swiecie słychac.. Zaraz i tak pewnie znowu pojde spac.
Cytat:
ale dawno takiej temperatury nie miałam 39,3 ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
kocham zwierzeta, i cos mi sie dzieje, jak widze jak jakies cierpi, a jak moje koty zadusił sasiada pies - to tak ryczałam ze głowa mała. Dla kogos to moze dziwne..
|
||
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakby tak mi się zapomniało, to teraz ktoś pomyśli, że niedobrze żyję z teściową i szukam porady w internecie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

, mnie od wczoraj trzyma tak złość że bym zrobiła im krzywde TŻekowi i jego cudnej mamusi 

co chwile sie musze przebierac, tak sie poce - ale w sumie to dobrze, bo goraczka maleje..

. Jak pękły, to ta oderwana skóra wisiała i rana się zabrudziła. Po kilku godzinach zobaczyliśmy ciemnoróżową pręgę na nodze, więc już sobie ubzdurałam, ze się wdało zakażenie. Oczywiście lekarz nas wyśmiał, że chyba nam się nudzi skoro o wpół do pierwszej przychodzimy na dyżur z pęcherzami, a pręga jest od obicia i zmęczenia stopy. Ale przynajmniej poszłam spać spokojna. Idź nic Ci nie szkodzi! Po to tam siedzą, a kleszcze to nie przelewki.