Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz.57 ! - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-08, 21:51   #451
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM201

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Te długie

Mało czasu, trzy tygodnie tylko zostały Ale nie szukałam, myślałam, że będzie łatwiej, jak tu coś znajdę

Aha Dzięki

Faktycznie długie... Nie, to nie to
Ostatnie

Miałam dodatkowy problem natury mętalnej.. Nie lubię biżuterii... A do mojej sukni to już w ogóle mi nic nie pasowało

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Moni. Miało być skromnością

Telefon wie lepiej niż tusia

tusia0708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:00   #452
agassek
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
No nie wiem, nie czuję się podekscytowana tylko raczej spanikowana że zostały 3 tygodnie z kawałkiem a jesteśmy w czarnej dupie
Nam dwa z kawałkiem i też jesteśmy w czarnej
i jeszcze od wczoraj nie gadam z TŻtem, jak tak dalej pójdzie, to średnio nam pójdzie załatwianie czegokolwiek a jutro jedziemy (albo pojadę sama ) ustalać menu

Wiecie co... Chyba coś wybiorę z tych kolczyków

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:02   #453
Misia89p
Wtajemniczenie

Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz

nie wiem o jakiej reklamie piszecie, bo mi nic nie wyskakuje
wracałam z pracy i komary mnie okropnie pogryzły :/

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:03   #454
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia0708 Pokaż wiadomość
Ostatnie

Miałam dodatkowy problem natury mętalnej.. Nie lubię biżuterii... A do mojej sukni to już w ogóle mi nic nie pasowało

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Moni. Miało być skromnością

Telefon wie lepiej niż tusia

Tusia, no problemo
AnonimowaMoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:08   #455
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM201

Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni Pokaż wiadomość
Tusia, no problemo

Stary 2013-07-08, 22:19   #456
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem !

Cytat:

Stary 2013-07-08, 22:19   #457
edzka1104
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz.

Ogladam film podstepne druhny,jest świetny :p

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:26   #458
alcon
Rozeznanie

Cześć Dziewczynki:r oza:

Ostatni mam bardzo mało czasu na wszystko... Bardzo chciałabym,aby tydzień miał minimum 8 dni, doba 26 godzin

Gratuluję sobotnim PMkom i życzę dużo dużo miłości...

Nam zostało 38 dni do ślubu.... a ja jestem chyba w ciemnym lesie...

Do załatwienia:
Zapowiedzi nie było... może księżulo wywiesi w przyszłym tygodniu
Menu do ostatecznego zatwierdzenia z salą, a potem przygotowania wersji drukowanej. Z Dj trzeba omówić co i o której godzinie. Spotkać się z fotografkami, kamerzystą, makijażystką, florystką i fryzjerką. Zrobić sobie sztuczne rzęsy.... Przymierzyć suknię... wynająć busa dla gości. Z księdzem ustalić przebieg mszy... załatwić jakiegoś księdza co mówi po włosku....
Nie wiem jak nam to się uda... Mamy na to całe 8 dni, bo na tyle wcześniej możemy przyjechać do PL Jak ja lubię taki stres...

Tż kupił sobie garnitur, do tego koszula, pasek i mucha. Zapłaciliśmy całe 289 euro, bo była przecena 50%.

Poza tym moja świadkowa mi napisała,że przefarbowała włosy na czerwono.....

No to się Wam wyżaliłam....

AnonimowaMoni
... Twój wylot do hAmeryki już tuż tuż... czy dobrze pamiętam,że 19 lipca? Jak tam nastrój?

alcon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:31   #459
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alcon Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki:r oza:

Ostatni mam bardzo mało czasu na wszystko... Bardzo chciałabym,aby tydzień miał minimum 8 dni, doba 26 godzin

Gratuluję sobotnim PMkom i życzę dużo dużo miłości...

Nam zostało 38 dni do ślubu.... a ja jestem chyba w ciemnym lesie...

Do załatwienia:
Zapowiedzi nie było... może księżulo wywiesi w przyszłym tygodniu
Menu do ostatecznego zatwierdzenia z salą, a potem przygotowania wersji drukowanej. Z Dj trzeba omówić co i o której godzinie. Spotkać się z fotografkami, kamerzystą, makijażystką, florystką i fryzjerką. Zrobić sobie sztuczne rzęsy.... Przymierzyć suknię... wynająć busa dla gości. Z księdzem ustalić przebieg mszy... załatwić jakiegoś księdza co mówi po włosku....
Nie wiem jak nam to się uda... Mamy na to całe 8 dni, bo na tyle wcześniej możemy przyjechać do PL Jak ja lubię taki stres...

Tż kupił sobie garnitur, do tego koszula, pasek i mucha. Zapłaciliśmy całe 289 euro, bo była przecena 50%.

Poza tym moja świadkowa mi napisała,że przefarbowała włosy na czerwono.....

No to się Wam wyżaliłam....

AnonimowaMoni
... Twój wylot do hAmeryki już tuż tuż... czy dobrze pamiętam,że 19 lipca? Jak tam nastrój?
Nie martw się, też jestem w czarnej z przygotowaniami

Tak, wylot 19 lipca. Nastrój? Hm... żyję normalnie - praca, zakupy, wizaż Kompletnie o tym nie myślę ani nic. Jedyne co to muszę Tż poprosić o opłacenie 2 sztuki bagażu i przesłanie mi mailem potwierdzenia rezerwacji na bilet i za ten bagaż.
Nie wiem, zachowuję się jakbym miała z 2 miesiące

Czerwone włosy są fajne!! Ja takie miałam
Stary 2013-07-08, 22:41   #460
eszanka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała literki ze sklejki? Macie jakieś zdjęcia jak to wygląda? Chciałabym nasze inicjały A&P wysokość 15 mm i grubość 4 mm będzie ok?
Ja robiłam literki ze sklejki sama... też A&P
W klubie można zobaczyć efekt końcowy

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
a no przecież
A to dziewczyno nie żałuj sobie
Stary 2013-07-08, 22:45   #461
Misia89p
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 970777_572230366148403_1326629859_n.jpg (48,8 KB, 18 załadowań)

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:46   #462
asia_28w
Zakorzenienie

HejW końcu powracam do świata żywychAle tyle zaległości wizażowych, tyle ślubów i przygotowań przeszło mi koło nosa,że się płakać chcę
U nas zrobiło się trochę nerwowo...na nic nie mieliśmy czasu przez ostatni miesiąc: ja pracowałam, kończyłam pisać pracę i uczyłam się do obrony na dziennych, a na zaocznych miałam ciężką sesję...a Tż siedział na L4 ale też pisał swoją pracę i za tydzień się broni.
Teraz na szybko zapraszamy, mamy nadzieję skończyć do 2 tyg. Wczoraj udało nam się obskoczyć sporo osób. Niestety bardzo się zawiedliśmy Kuzynka Tż z mężem (w sumie to nasza ulubiona, najbliższa, najfajniejsza, obecni na wszystkich uroczystościach rodzinnych, świętach itd) już nam odmówili...Są fotografem i kamerunem na weselach...no i wzięli na nasz dzień zlecenie...świadomie, wiadomo, 1,5 roku wcześniej znali naszą datę no ale cóż...przełknęliśmy, ale jest nam po prostu przykro, bo są nam bliscy, a nawet w kościele nie będa mogli się zjawić...
Wczoraj zaskoczyła mnie też moja rodzina ze strony taty. Zaproszenia tam rozdawaliśmy pro-forma...nikt od nas nie był tam na ostatnich 2 weselach, do mojego brata też od nich się nikt nie pojawił więc zaproszenie było tylko grzecznościowe. Ku mojemu zaskoczeniu powiedzieli, że już mi mówią, że na 100% będą. Powiedzieli, że to ostatnie wesele z naszej rodziny, bo na xxx (kuzynostwo drugie) nie ma co liczyćTakże fajnie
Przełożyłam dziś termin przymiarki, z 12.08 na 3 !! I muszę na cito znaleźć buty i bieliznę

A u Was co tam? Była MELL !?
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 22:49   #463
agassek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eszanka Pokaż wiadomość
Ja robiłam literki ze sklejki sama... też A&P
W klubie można zobaczyć efekt końcowy
Nie ma mnie w klubie. Nie chciałabyś mi przesłać jakiegoś zdjęcia na priv albo wkleić tutaj?

Stało to na stole czy gdzieś było powieszone? Bo nam pani od dekoracji zaproponowała na stół PM, ale nie wiem czy te 15 cm i 4 cm grubości będzie ok i jak to w ogóle będzie się prezentowało?
A tak w ogóle- jak to sama?

Stary 2013-07-08, 22:50   #464
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Niezwiązany ze ślubem bonus dla wytrwałych
Stary 2013-07-08, 22:55   #465
eszanka
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma mnie w klubie. Nie chciałabyś mi przesłać jakiegoś zdjęcia na priv albo wkleić tutaj?

Stało to na stole czy gdzieś było powieszone? Bo nam pani od dekoracji zaproponowała na stół PM, ale nie wiem czy te 15 cm i 4 cm grubości będzie ok i jak to w ogóle będzie się prezentowało?
A tak w ogóle- jak to sama?
W załączniku wrzucam zdjęcia z komórki z dnia przed weselem sorry za jakość
Chcieliśmy je wieszać z przodu stołu, ale fajniej tak wyglądały
A robiłam sama, bo mam ploter laserowy (więc wycięłam w sklejce), a potem malowałam z TŻem złotym sprayem
Fajne zdjęcie plenerowe mamy z tymi literami, może jutro wrzucę, ewentualnie się przypomnij to na ogólnym na chwilę zapodam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lfq02.jpg (21,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2sba255.jpg (19,6 KB, 32 załadowań)
Stary 2013-07-08, 22:57   #466
eszanka
Zadomowienie

Idę spać, bo jutro ciężki dzień - zmęczonammmmm
Paa
Stary 2013-07-08, 22:58   #467
agassek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eszanka Pokaż wiadomość
W załączniku wrzucam zdjęcia z komórki z dnia przed weselem sorry za jakość
Chcieliśmy je wieszać z przodu stołu, ale fajniej tak wyglądały
A robiłam sama, bo mam ploter laserowy (więc wycięłam w sklejce), a potem malowałam z TŻem złotym sprayem
Fajne zdjęcie plenerowe mamy z tymi literami, może jutro wrzucę, ewentualnie się przypomnij to na ogólnym na chwilę zapodam
Dzięki Przypomnę się na pewno

Fajnie wygląda- możesz mi powiedzieć jakie to wymiary? Muszę się zmobilizować i jutro to zamówić albo kopnąć w d... TŻ-ta i niech on wycina

Stary 2013-07-08, 23:03   #468
gosius91
Zakorzenienie

Film sie skonczyl dobry ten film z tymi druhnami byl. Goraczka opadla do 38.
Maz spi, kotek tez... A ja wyspalam sie i teraz przewracam sie z boku na bok. :|

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 23:14   #469
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
HejW końcu powracam do świata żywychAle tyle zaległości wizażowych, tyle ślubów i przygotowań przeszło mi koło nosa,że się płakać chcę
U nas zrobiło się trochę nerwowo...na nic nie mieliśmy czasu przez ostatni miesiąc: ja pracowałam, kończyłam pisać pracę i uczyłam się do obrony na dziennych, a na zaocznych miałam ciężką sesję...a Tż siedział na L4 ale też pisał swoją pracę i za tydzień się broni.
Teraz na szybko zapraszamy, mamy nadzieję skończyć do 2 tyg. Wczoraj udało nam się obskoczyć sporo osób. Niestety bardzo się zawiedliśmy Kuzynka Tż z mężem (w sumie to nasza ulubiona, najbliższa, najfajniejsza, obecni na wszystkich uroczystościach rodzinnych, świętach itd) już nam odmówili...Są fotografem i kamerunem na weselach...no i wzięli na nasz dzień zlecenie...świadomie, wiadomo, 1,5 roku wcześniej znali naszą datę no ale cóż...przełknęliśmy, ale jest nam po prostu przykro, bo są nam bliscy, a nawet w kościele nie będa mogli się zjawić...
Wczoraj zaskoczyła mnie też moja rodzina ze strony taty. Zaproszenia tam rozdawaliśmy pro-forma...nikt od nas nie był tam na ostatnich 2 weselach, do mojego brata też od nich się nikt nie pojawił więc zaproszenie było tylko grzecznościowe. Ku mojemu zaskoczeniu powiedzieli, że już mi mówią, że na 100% będą. Powiedzieli, że to ostatnie wesele z naszej rodziny, bo na xxx (kuzynostwo drugie) nie ma co liczyćTakże fajnie
Przełożyłam dziś termin przymiarki, z 12.08 na 3 !! I muszę na cito znaleźć buty i bieliznę

A u Was co tam? Była MELL !?
Ano widzisz - czasem Ci, którzy najmniej się spodziewamy robią miłą niespodziankę, a pewniaki odpadają .
Mell była, ale chyba tylko w klubie
Stary 2013-07-08, 23:18   #470
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Film sie skonczyl dobry ten film z tymi druhnami byl. Goraczka opadla do 38.
Maz spi, kotek tez... A ja wyspalam sie i teraz przewracam sie z boku na bok. :|
zdrowiej nam Kochana
Stary 2013-07-08, 23:18   #471
bride88
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem !

Cytat:
Ostatnie

ja również nie lubię biżuterii i na swoim ślubie będę mieć tylko pierścionek zaręczynowy i obrączkę

Cytat:
Dzięki Przypomnę się na pewno

Fajnie wygląda- możesz mi powiedzieć jakie to wymiary? Muszę się zmobilizować i jutro to zamówić albo kopnąć w d... TŻ-ta i niech on wycina
a gdzie zamawiasz te literki jeśli można wiedzieć? mnie kuszą od bardzo dawna ale nie mam pojęcia skąd je wytrzasnąć

jutro idę do fryzjera na farbę i podcięcie grzywki, która jest już tak długa, że na grzywkę nie wyglądaOstatnio farbowałam się chyba na początku kwietnia więc odrost mam tragiczny, teraz muszę strzelić farbę i kolejną w tygodniu przed ślubem, trochę krótka będzie przerwa bo ja min co 2 miesiące farbuję ale trudno. Mam nadzieję, że kolor mi wyjdzie tak fajny jak poprzednio.

Mnie dziś moja najlepsza przyjaciółką uraczyła taką rewelacją, że myślałam, że padnę na miejscu, nie spodziewałam się czegoś takiego, normalnie z szoku wyjść nie mogę i przykro mi jak cholera
Stary 2013-07-08, 23:21   #472
amarela
Zakorzenienie

Witam się w nowym wątku
widzę, że znowu się rozkręciłyście, aż ciężko nadrobić ja się wakacjuje z TŻ u teściów także za bardzo czasu nie mam, a jutro pojedziemy sobie popływać nad jeziorko
Stary 2013-07-08, 23:23   #473
Karoloo
<3 <3 <3

Dobranoc

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 23:45   #474
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Dobranoc
Dobranoc
Stary 2013-07-08, 23:47   #475
Kyiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kin_Ga07 Pokaż wiadomość
a ja właśnie po to zrobiłam sobie przerwę od nauki
Jestem i mam zdjęcia Dopiero niedawno skończyliśmy oglądać film Ze zdjęć jesteśmy mega zadowoleni, do filmu mamy kilka zastrzeżeń, ale wszystko można jeszcze zmienić. No i ciąg dalszy filmu dostaniemy po plenerze dopiero

Dziś tylko jedno zdjęcie, a jutro w klubie będzie coś więcej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg efnh.jpg (96,3 KB, 75 załadowań)
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 01:10   #476
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
Jestem i mam zdjęcia Dopiero niedawno skończyliśmy oglądać film Ze zdjęć jesteśmy mega zadowoleni, do filmu mamy kilka zastrzeżeń, ale wszystko można jeszcze zmienić. No i ciąg dalszy filmu dostaniemy po plenerze dopiero

Kyiia, pieknie!
ślicznie wyglądałaś a i Małżonek pięknie się prezentował
choć kolorki sepiowate to i tak widzę, że miałaś cudny bukiet i ten welon...

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 04:39   #477
gosius91
Zakorzenienie

Ohhh... Nie spie od 3.20 znowu meczy mnie goraczka wyzsza niz 38, poty oblewaja. Nie mam apetytu musze cos wcisnac na sile dzisiaj, bo wczoraj dwie kanapeczki za caly dzien strasznie sie mecze, macie jakies moze domowe sposoby na zbicie tej cholernej goraczki?

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 07:11   #478
Kyiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
Kyiia, pieknie!
ślicznie wyglądałaś a i Małżonek pięknie się prezentował
choć kolorki sepiowate to i tak widzę, że miałaś cudny bukiet i ten welon...
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Ohhh... Nie spie od 3.20 znowu meczy mnie goraczka wyzsza niz 38, poty oblewaja. Nie mam apetytu musze cos wcisnac na sile dzisiaj, bo wczoraj dwie kanapeczki za caly dzien strasznie sie mecze, macie jakies moze domowe sposoby na zbicie tej cholernej goraczki?
Jedzenie mało ważne, ważniejsze w tej chwili płyny. Musisz jak najwięcej pić żeby się nie odwodnić. A i zimne okłady troszkę pomogą. Zbić nie zbiją, ale troszkę ulżą
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 07:13   #479
Emilia 25
404 Not Found

Dzień dobry. Nie wyspałam się.

Stary 2013-07-09, 07:18   #480
tusia0708
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość

Ślicznie!! Tacy zadowoleni

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości