Zazdrośnice, część 67. - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-08, 12:24   #3901
peach_passion
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Zazdroszczęęę!!!
Ja mam jutro wolne ale pewnie poświęcę na pracę. Mam chytry plan wykorzystać czas, jak będą zrobione wylewki i będą schnąć, i pojechać wtedy na urlop gdzieś na kilka dni, tylko kasa... No i mama wtedy w Kenii, więc też lipa
W kenii zaloszcze mamie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:02   #3902
BYou
MBZ♥

Dot.: Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Gwizdak nie demonizowałabym tak sierpnia bo od kilku lat sierpień i wrzesień są cieplejsze i mniej deszczowe niż lipiec:/
A Mrówcia kochana
Oby Bulgotc się poprawiło

Med przykro mi z powodu dziadka dbaj o siebie

Frezyjko śliczne cacko

Carmi super av

Grape właśnie myślałam o Tobie jak oglądałm prognozę, że się wygrzejesz bo tak pięknie miało być

Tyśka, Master Asertyeności

Arrakis żałoszczę

Odgruzowałam kuchnię po weekendowym lenistwie
Czekam żeby pralka skończyła pracę i zmykamy pospacerować

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:39   #3903
SimplyDivine
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Med mam nadzieje, ze betablokery pomogly i Ci sie troche serduszko uspokoi

Grape u nas bylo tak goraco, ze spac nie moglismy. Dopiero po 2 zasnelismy z oknami otwartymi i spiac bez pizamek na poscieli. Prawie jak na wakacjach

Justyna super, ze tak wszystko sie uklada, juz niedlugo bedziesz szefowac sama sobie

Carmi zazdroszcze urlopu do mojej wizyty w PL jeszcze 2 miesiace. Mam nadzieje, ze wrzesniowa pogoda bedzie ladna i troche skorzystam z plazy pod nosem. Juz dawno nie bylam w PL w okresie letnio - jesiennym. Moze mi sie uda zalapac na zakonczenie sezonu w Mielnie - Magda, przyjedz! albo Gwizdak do Darlowka to podjade
Stary 2013-07-08, 13:51   #3904
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
ale Ci fajnie i błogo

Gwizdak, a ćwiczyłaś już dwojkę? musisz nagrać ćwiczącą Mrówę, pliiiis! uwielbiam fotki ćwiczących dzieci było takich kilka u Ewki na fanpejdżu

Grape, no to jesteś moim guru! dla mnie dwójka też jest o wieeeeeele lepsza niż jedynka, robię wszystko, czasem muszę odsapnąć na kilka sekund (dlatego lubię cardio - czas na odpoczynek ), ale jestem spocona okropnie po ćwiczeniach, o-krop-nie! I mam potem power na cały dzień

Wioleta, witaj, opowiedz coś o sobie i o Was

Obiad zrobiony, chata odgruzowana, czas się umalować i lecieć do kosmetyczki, a potem przywieźć do siebie siostrę
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:08   #3905
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Gwizdak nie demonizowałabym tak sierpnia bo od kilku lat sierpień i wrzesień są cieplejsze i mniej deszczowe niż lipiec:/
Ja uwielbiam sierpień Zawsze jeżdżę w sierpniu Tylko nie w samej końcówce, jak my chcemy jechać pod przyczepę - noce już są chłodne. I dzień krótki. Może być różnie. Dlatego wolimy jechać tam, gdzie ciepło. Bo jak nie pod przyczepę, to polskie morze się zwyczajnie też nie opłaca - tyle samo we Włoszech zapłacimy.
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Juz dawno nie bylam w PL w okresie letnio - jesiennym. Moze mi sie uda zalapac na zakonczenie sezonu w Mielnie - Magda, przyjedz! albo Gwizdak do Darlowka to podjade
do rozważenia
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Gwizdak, a ćwiczyłaś już dwojkę? musisz nagrać ćwiczącą Mrówę, pliiiis! uwielbiam fotki ćwiczących dzieci było takich kilka u Ewki na fanpejdżu
jeszcze nie ćwiczyłam - oglądałyśmy z Mrówką A nagraną mam, ale wtedy jak nagraliśmy to nie była aż tak śmieszna jak wczoraj Ale spoko, spoko, wszystko przed nami ona mnie z maty zgania i sama się chce kłaść

A Bulgotka zdrowa w sensie infekcja się nie zaostrzyła - płuca, uszy i gardło czyste, więc tylko czekamy aż przejdzie katar. uffff EPO druga dawka zapodane.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:09   #3906
Jovisse
Zakorzenienie

Cześć !

Miałam spontaniczny póltoradniowy wypad do TŻta, bo oczywiście reszta planów się posypała. Ale był stęskniony... Ja nieprzyzwyczajona do takiego stęsknionego i przytulaśnego TŻta, dziwnie się czułam Teraz był taki stęskniony, widzieliśmy się tylko w sumie jeden dzień, a teraz znów minimum 3 tygodnie przerwy Mam nadzieję, że będzie umierał z tęsknoty

Za to dowiedziałam się już, na co potrzebował tą kasę - na jakiś silnik, bo sobie coś tam wymyślił A ja głupia myślalam, że chodzi o pierdźionek Jestem śmieszna.

Ale było miło. Lubię u niego. Nie miałam ochoty wracać do domu, bo tu od nowa napięta atmosfera, ech... Brak słów.

W dodatku jakby wszystkiego było mało to maluch jeszcze ma reakcje poszczepienną i boli ją łapka, kuleje i biedna całymi dniami śpi. A my nie mamy dziś czasu podjechać do przychodni, bo ja pilnuję robotnika, reszta cały dzień w pracy no i lipa. Dopiero jutro ktoś musi pojechać po steryd. Biedactwo małe.

Smerfi Super, że panieński się udał! ja to nie pamiętam kiedy byłam na jakiejś balandze w Krakowie w klubie jakimś... chyba się robię stara

Więcej nie pamiętam :P

Matko za 5 dni Rumunia a ja nie mam prawie nic przygotowane I jeszcze muszę tu siedzieć w mieszkaniu kiedy mam tyle załatwień. Idzie się pochlastać
Stary 2013-07-08, 15:01   #3907
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Grape właśnie myślałam o Tobie jak oglądałm prognozę, że się wygrzejesz bo tak pięknie miało być
też miałam taką nadzieje a tu lipa wyszła nawet w sobotę było więcej słońca niż wczoraj za to dzisiaj pięknie a TŻ auto zabrał więc jestem uziemiona....

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Grape u nas bylo tak goraco, ze spac nie moglismy. Dopiero po 2 zasnelismy z oknami otwartymi i spiac bez pizamek na poscieli. Prawie jak na wakacjach
ciepło było ale nie było słońca - dopiero koło 16 wyszło a o tej porze to już można co najwyżej w ogrodzie posiedzieć (pod warunkiem że się go ma ) a nie na plaże jechać
mnie przed zaśnięciem było ciepło ale w nocy się obudziłam żeby się przykryć bo mi stopy zmarzły

Cytat:
Grape, no to jesteś moim guru! dla mnie dwójka też jest o wieeeeeele lepsza niż jedynka, robię wszystko, czasem muszę odsapnąć na kilka sekund (dlatego lubię cardio - czas na odpoczynek ), ale jestem spocona okropnie po ćwiczeniach, o-krop-nie! I mam potem power na cały dzień
a dlaczego guru?? i tak wiem że masz lepszą kondycję ode mnie
mnie przy 1 strasznie kolana bolały a przy 2 tego problemu już nie ma no i ćwiczenia się jakies takie fajniejsze też cardio traktuje jak odpoczynek i możliwość złapania oddechu co do potu to mówią że to są łzy tłuszczu więc mnie zupełnie nie przeszkadza - im więcej tym lepiej

czy pisałam już jak bardzo kocham naszą sąsiadkę
muszę znaleźć nowe mieszkanie bo inaczej ktoś zginie
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 20:24   #3908
frezyjka85
Zakorzenienie

med - przykro mi, że tak ciężko wygląda sytuacja

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Frezi bardzo ładny wisiorek
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość

Ładny wisiorek, a dla kogo?
dla mnie głuptasie

Cytat:
U mnie już jazda, dzisiaj miał wejść facet od c.o. i gazu. Dzwonię, czy o mnie pamięta - oczywiście. Pytam, kiedy będzie - w czwartek a umawialiśmy się na dziś. Mówił, że mu zejdzie tydzień. Zamiast się rzucać, powiedziałam: "Aha, no to nie ma problemu, w piątek wchodzi pan K. z wylewkami", a tu taka konsternacja po drugiej stronie. I coś zaczął jęczeć, że się nie wyrobi, że coś tam, że ma robotę na środę. Na co ja: "Panie Adamie, umawialiśmy się na poniedziałek, jak dla mnie może pan przyjść i w czwartek, ale w piątek musi pan wyjść, a instalacje mają być gotowe". Tamdamdam ma skończyć w czwartek wieczorem
wooow pięknie to załatwiłaś i co przyszedł?

Cytat:
ładny, ale próba 333 jest słaba, ja bym miała uczulenie na nikiel przy takiej próbie
Dobry, intensywny dzień mnie czeka tak to jest, że jak jest wolne, to się człowiek nie poobija
na wolnym to często się więcej zmęczysz niż w pracy

faktycznie próba 333.... nie zwróciłam uwagi... dziękuję

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
Frezi weekendy zdecydowanie za szybko mijaja
noooo na całe szczęście piątek mam wolny, więc ten weekend odrobinę dłuższy będzie

Cytat:
Siedzę w biurze, myślę, liczę i w tym zaliczeniu dźgnęłam się długopisem w lewego cycka nie sprało się do końca, ale ubaaaaaw
i chodziłaś z taką plamę, która wyglądała jakbyś się smyrała???

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

5 dni w pracy i urlop! Niedzielę spędziłam na opalaniu i grillowaniu, było bosko! Tylko że wczoraj zjadłam 1800 kcal Głównie mięsa, warzywa i lody
ojej ale Wam zazdroszczę

najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja już po urlopie, a wszyscy przed

Cytat:
Frezyjko śliczne cacko

znalazłam ładniejsze

udał się spacer?

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość

Za to dowiedziałam się już, na co potrzebował tą kasę - na jakiś silnik, bo sobie coś tam wymyślił A ja głupia myślalam, że chodzi o pierdźionek Jestem śmieszna.
nie śmieszna, tylko masz marzenia.... a to nie jest śmieszne

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość

uuuu.... podesłać broń???
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 20:43   #3909
justyna_dt
Zakorzenienie

Frezi, spadaj, nie nabijaj się z mojej plamy... no tak chodziłam a pan gazowy zadzwonił po chwili i powiedział, że tak poprzestawiał roboty, że nie będzie dochodził na chwilę tylko już całodniowo do piątku skończy

Zrobiłam właśnie kosztorys tego, co być musi (czyli bez malowania, lamp etc.)... jestem prze-ra-żo-na. Nie wiem, jak to właścicielowi wysłać, bo on ma pokryć.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 20:50   #3910
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Grape, co znowu sąsiadka zrobiła?

Justi, aż tak koszty zakładane przekroczysz?

Jovi, no... nie wpadłabym na silnik Ale Co do pakowania, spokojnie ja się pakowałam do Turcji na dzień przed

Frezi, chociaż ładną pogodę miałaś na urlopie częściowo

Peach, grycany, zwłaszcza sorbety są przepyszne

Jeszcze raz dziękuję

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 20:55   #3911
justyna_dt
Zakorzenienie

Med, nie zakładałam dokładnych, wiedziałam, że się wyrobię w kasie, ale zdecydowanie mniej obstawiałam... zero orientu.

Dziewczyny, mam do Was ważne pytanie. Czy uważacie, że powinnam doliczyć właścicielowi budynku do kosztorysu koszt takich rzeczy, jak kibelek, zlew, bateria, drzwi, lampy, klimatyzacja, podłogi (panele, płytki)?

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:05   #3912
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Justi, ja doliczyłabym na pewno drzwi i podłogi. Co jak co, lampę można zmienic łatwo, a takie coś jest w sumie integralną częścią. Klimatyzacja też podnosi wartość budynku. A jak sanitaria to nie mam pojęcia

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2013-07-08, 21:43   #3913
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, mam do Was ważne pytanie. Czy uważacie, że powinnam doliczyć właścicielowi budynku do kosztorysu koszt takich rzeczy, jak kibelek, zlew, bateria, drzwi, lampy, klimatyzacja, podłogi (panele, płytki)?
pewnie, że tak. Nie zabierzesz tych rzeczy jak się będziesz stamtąd kiedyś wynosić, o ile będziesz, więc dolicz

po shredzie dwa..... padłam.....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 21:49   #3914
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
jeszcze nie ćwiczyłam - oglądałyśmy z Mrówką A nagraną mam, ale wtedy jak nagraliśmy to nie była aż tak śmieszna jak wczoraj Ale spoko, spoko, wszystko przed nami ona mnie z maty zgania i sama się chce kłaść

A Bulgotka zdrowa w sensie infekcja się nie zaostrzyła - płuca, uszy i gardło czyste, więc tylko czekamy aż przejdzie katar. uffff EPO druga dawka zapodane.
to daj znać po treningu

Ale się cieszę, że Bulgotka zdrowa
Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Cześć !

Miałam spontaniczny póltoradniowy wypad do TŻta, bo oczywiście reszta planów się posypała. Ale był stęskniony... Ja nieprzyzwyczajona do takiego stęsknionego i przytulaśnego TŻta, dziwnie się czułam Teraz był taki stęskniony, widzieliśmy się tylko w sumie jeden dzień, a teraz znów minimum 3 tygodnie przerwy Mam nadzieję, że będzie umierał z tęsknoty

Ale było miło. Lubię u niego. Nie miałam ochoty wracać do domu, bo tu od nowa napięta atmosfera, ech... Brak słów.

W dodatku jakby wszystkiego było mało to maluch jeszcze ma reakcje poszczepienną i boli ją łapka, kuleje i biedna całymi dniami śpi. A my nie mamy dziś czasu podjechać do przychodni, bo ja pilnuję robotnika, reszta cały dzień w pracy no i lipa. Dopiero jutro ktoś musi pojechać po steryd. Biedactwo małe.

Matko za 5 dni Rumunia a ja nie mam prawie nic przygotowane I jeszcze muszę tu siedzieć w mieszkaniu kiedy mam tyle załatwień. Idzie się pochlastać
głupi ten twój teżet. mimo że stęskniony, to głupi. silnik, pff!
zdążysz ze wszystkim i zdrówka dla kotki
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość

pomogę Ci z nią, jakby co
Cytat:
Med, nie zakładałam dokładnych, wiedziałam, że się wyrobię w kasie, ale zdecydowanie mniej obstawiałam... zero orientu.

ja bym wszystko doliczyła, a potem ewentualnie negocjowała jednak wykończenie, w tym klima czy dobre drzwi, są ważne!

Hej ho
po pierwsze - moja kosmetyczka jest super! co prawda beznadzieja, bo chodzi o kurzajkę kilka dni temu zrobiła mi się na stopie i miałam jedną do doleczenia na dłoni. W zasadzie zrobiła mi - jak się okazało - aż DZIEWIĘĆ małych kurzajek. Brzmi strasznie :0 ale sama nie wiedziałam, że tyle tego jest, myślałam, że to nieregularny kształt, a to była kolejna osobna kurzajka... masakra... I najlepsze, że to w jeden tydzień mnie rozniosło (mam też opryszczkę na wardze - osłabienie i voila, jedno i drugie mnie zaatakowało... dlatego od dzisiaj łykam tran ). I wiecie co? Policzyła mi tylko za cztery
I zrobiłam paznokcie - uwaga! NEONY! nie byłam przekonana do tego, ale wyglądają super! love neonowy róż

Oglądałyśmy z siostrą filmy i tak. Z lekkich łatwych i przyjemnych, acz nie głupich - film o nastolatkach Trochę pretensjonalny i przewidywalny, ale w gruncie rzeczy fajny Taki na byle wieczór - First Time
A drugi to Words z Cooperem - świetny film, naprawdę świetny, bardzo mi się podobał i pod względem aktorskim, i scenariusz super, i montaż, i muzyka. Świetny
Stary 2013-07-08, 21:51   #3915
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
po shredzie dwa..... padłam.....
kapało z Ciebie? ze mnie jak z fontanny i powiem Ci, że po trzech dniach nie jest lepiej

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Aaa, na Polsacie leci Die Hard 2 - mój boski Bruce... czy mogło być lepsze zakończenie dnia?
Stary 2013-07-08, 21:51   #3916
frezyjka85
Zakorzenienie

mąż kupił mi biżuterię

zakochałam się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130708_194525_Sophia_1.jpg (193,9 KB, 49 załadowań)
Stary 2013-07-08, 21:57   #3917
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
mąż kupił mi biżuterię

zakochałam się
piękna!!!!! love
Stary 2013-07-08, 22:01   #3918
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
piękna!!!!! love
senkju

mnie też oczarowała

a jak pięknie wygląda na mnie

idę spać, bo nie mogę się doczekać jutra, żeby ją założyć

dobranoc
Stary 2013-07-08, 22:30   #3919
patuska18
Zakorzenienie

Cytat:
mąż kupił mi biżuterię

zakochałam się
Następna co ma kochanego męża (love) Zazdraszczam

A prezent śliczny

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 23:07   #3920
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Frezi, przepiękny komplet Też taki chcem

Naj, pokaż pazurki

Postanowiłam walczyć z wychodzącymi garściami włosami inaczej niż suplementami, bo nic nie dają Nakupowałam sobie seboradinów I nie tylko te z rzepą (szampon, balsam), ale też ampułki na łysienie androgenowe, polekowe itp. Zobaczymy, trzymajcie kciuki, bo tracę objętość

Byou, jak tam, ile zrobilaś już sumarycznie kilometrów na spacerkach?

Patuśka, co tam?

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2013-07-08 o 23:09
Stary 2013-07-09, 08:34   #3921
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Frezi, przepiękny komplet Też taki chcem

Naj, pokaż pazurki

Postanowiłam walczyć z wychodzącymi garściami włosami inaczej niż suplementami, bo nic nie dają Nakupowałam sobie seboradinów I nie tylko te z rzepą (szampon, balsam), ale też ampułki na łysienie androgenowe, polekowe itp. Zobaczymy, trzymajcie kciuki, bo tracę objętość

Byou, jak tam, ile zrobilaś już sumarycznie kilometrów na spacerkach?

Patuśka, co tam?
Często stres jest przyczyną wypadania a tego czynnika chyba ci nie brakowało ostatnio.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 09:01   #3922
magda2109
Zakorzenienie

Dizęń dobry

Med, wykrakałaś tę duchotę!

Co prawda ostatnie noce nie mogłam spać, ale nie czułam żeby to było przez gorąc. A wczoraj położyłam się 22.30 i zasnęłam chyba 23.30... Okropnie duszno mi było, w ogóle serce mi jakoś mocniej biło, leżałam na kołdrze i kręciłam się z boku na bok... Zmęczona na maxa, a mimo to nie mogłam zasnąć...

W efekcie po chyba pięciu już nieprzespanych nocach czuję się jak zombi

Cytat:
mąż kupił mi biżuterię
Piękna!
Cytat:

idę spać, bo nie mogę się doczekać jutra, żeby ją założyć

W ogóle nie wiem czy Wam mówiłam, ale z moim kolanem dalej nie wiadomo co jest Byłam u swojej lekarki, powiedziałam, że ortopeda zrobił usg w maju i wykazało tylko ta chondromalację rzepki I stopnia, dał zabiegi i kazał przyjść po (zabiegi mam we wrześniu).

A kolano boli przy ćwiczeniach, podskakiwać nie mogę, czasem rwie bez cwiczeń i ogólnie jest ciągle napuchnięte (nie jakoś mocno, ale widać).

No i dała mi skierowanie znowu do ortopedy, żebym skonsultowała z innym, i na prześwietlenie... Wczoraj zrobiłam zdjęcie, jutro odbiór, ale nie sądzę, żeby coś wykazało, bo bym chyba chodzić nie mogła, a chodzę na obcasach, tyle że na schodach i przy ćwiczeniach boli.

Nasza służba zdrowia jest the best, żeby zwykłego kolana nikt nie potrafił zdiagnozować

No to sie wygadałam

Aaaaa, i wczoraj o mało nie wpadłam pod samochód...

Przechodziłam przez skrzyżowanie w sumie , zerknęłam w lewo, zerknęłam w prawo, i auto z prawej strony już przejechało, ja krok w przód a tu nagle z lewej strony rozpędzone auto prosto na mnie. Cofnęłam nogę, ale już widziałam w głowie jak we mnie wjeżdża i co? I BUM! Auto z prawej zderzyło się z tym z lewej.... Nie wiem czy czasem ten fakt nie uratował mnie...

Zaczęło się dymić, a ja w szoku z bijącym sercem po prostu sobie stamtąd poszłam... Ale co się przestraszyłam to moje...

Chyba prowadzę monolog za Karolę

Edytowane przez magda2109
Czas edycji: 2013-07-09 o 09:06
magda2109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 09:45   #3923
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Magda, może ty jesteś przemęczona i dlatego odzywa się nocą? Co do kolana, to mój A. na chondromolację I st. dostał jakieś maście (Traumeel chyba), pooszczędzał się przez miesiąc (prostując nogę przy siadaniu, by nie była zgięta, bo bolało), a potem stopniowo zwiększał wysiłek, zaczynając od roweru. I teraz bierze co jakiś czas chyba Arthrostop lub Piascledine (na początku brał ze 2-3 miesiące, teraz miesiąc co kilka miesięcy). Przygody z autem nie zazdroszczę brzmi strasznie! Dobrze, że nic się nie stało...

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2013-07-09 o 09:47
Stary 2013-07-09, 09:53   #3924
BYou
MBZ♥

Frezyjko śliczna biżu
pospacerowałyśmy, uciekłam do lasku, bo chłodniej-nałożyłam moskitierę na wózek i nie straszne były komary.

Med nie mam licznika ale sporo się nachodzę, to fakt
dermatolog może Ci przepisać preparat loxon 5%. daje rezultaty

Magda uważaj na siebie

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 09:57   #3925
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Byou, myślę, że stworzenie takiego licznika może być fajną sprawą przemyśl to Dzięki za poradę Sprawdzę jak podziałają te wszystkie nakupione specyfiki (bo już są...), a jak nie pomoże, to uderzam do dermy.

W ogóle jest fajnie, bo znalazłam wymogi, jakie muszę spełnić, by dostać prawo wykonywania zawodu. Kończenie studiów ostro potrzepie mnie po kieszeni

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2013-07-09, 10:19   #3926
najfajniejsza
Zakorzenienie

Med, to co jeszcze musisz zrobić, by być panią analityk?

Magda, jejku, uważaj na siebie! i weź się kobieto wyśpij
a co do kolana - ja rozumiem, że boli tylko podczas ćwiczeń, ale nie wydaje mi się, żeby codzienne noszenie wysokich obcasów mu służyło

Dobry ale cudny dzień
Stary 2013-07-09, 10:23   #3927
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

dzien dobry
Stary 2013-07-09, 10:25   #3928
carmelova
Zakorzenienie

Hej Piękne

Cytat:
Med, to co jeszcze musisz zrobić, by być panią analityk?

Magda, jejku, uważaj na siebie! i weź się kobieto wyśpij
a co do kolana - ja rozumiem, że boli tylko podczas ćwiczeń, ale nie wydaje mi się, żeby codzienne noszenie wysokich obcasów mu służyło

Dobry ale cudny dzień
Zgadzam się Chociaż wolałabym, żeby był piątek
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 10:28   #3929
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Naj, http://kidl.org.pl/index.php?page=dokumenty

Arrakis, hej Co żeś nabroiła?

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2013-07-09, 10:33   #3930
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
no sporo, ale nie aż tak drogo. 100 zł + 50 zł za druczek o niekaralności, a poświadczenie za zgodność z oryginałem kosztuje mniej niż 10 zł, więc w 200 zł się spokojnie zmieścisz (chyba że coś pomieszałam). To nie jest źle. Zaświadczenie o niekaralności jest akurat zrozumiałe, te zgodności z oryginałem też, a że 100 zł sobie wymyślili - tu już nic nie zrobisz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości