|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
zaloszcze mamieWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3902 |
|
MBZ♥
|
Dot.: Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Gwizdak nie demonizowałabym tak sierpnia bo od kilku lat sierpień i wrzesień są cieplejsze i mniej deszczowe niż lipiec:/
A Mrówcia kochana Oby Bulgotc się poprawiło ![]() Med przykro mi z powodu dziadka dbaj o siebie![]() Frezyjko śliczne cacko ![]() Carmi super av ![]() Grape właśnie myślałam o Tobie jak oglądałm prognozę, że się wygrzejesz bo tak pięknie miało być Tyśka, Master Asertyeności ![]() Arrakis żałoszczę ![]() Odgruzowałam kuchnię po weekendowym lenistwie Czekam żeby pralka skończyła pracę i zmykamy pospacerować
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Med
mam nadzieje, ze betablokery pomogly i Ci sie troche serduszko uspokoi Grape u nas bylo tak goraco, ze spac nie moglismy. Dopiero po 2 zasnelismy z oknami otwartymi i spiac bez pizamek na poscieli. Prawie jak na wakacjach ![]() Justyna super, ze tak wszystko sie uklada, juz niedlugo bedziesz szefowac sama sobie ![]() Carmi zazdroszcze urlopu do mojej wizyty w PL jeszcze 2 miesiace. Mam nadzieje, ze wrzesniowa pogoda bedzie ladna i troche skorzystam z plazy pod nosem. Juz dawno nie bylam w PL w okresie letnio - jesiennym. Moze mi sie uda zalapac na zakonczenie sezonu w Mielnie - Magda, przyjedz! albo Gwizdak do Darlowka to podjade
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gwizdak, a ćwiczyłaś już dwojkę? musisz nagrać ćwiczącą Mrówę, pliiiis! uwielbiam fotki ćwiczących dzieci było takich kilka u Ewki na fanpejdżu Grape, no to jesteś moim guru! dla mnie dwójka też jest o wieeeeeele lepsza niż jedynka, robię wszystko, czasem muszę odsapnąć na kilka sekund (dlatego lubię cardio - czas na odpoczynek ), ale jestem spocona okropnie po ćwiczeniach, o-krop-nie! I mam potem power na cały dzień Wioleta, witaj, opowiedz coś o sobie i o Was Obiad zrobiony, chata odgruzowana, czas się umalować i lecieć do kosmetyczki, a potem przywieźć do siebie siostrę
|
|
|
|
|
#3905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze jeżdżę w sierpniu Tylko nie w samej końcówce, jak my chcemy jechać pod przyczepę - noce już są chłodne. I dzień krótki. Może być różnie. Dlatego wolimy jechać tam, gdzie ciepło. Bo jak nie pod przyczepę, to polskie morze się zwyczajnie też nie opłaca - tyle samo we Włoszech zapłacimy.Cytat:
![]() Cytat:
A nagraną mam, ale wtedy jak nagraliśmy to nie była aż tak śmieszna jak wczoraj Ale spoko, spoko, wszystko przed nami ona mnie z maty zgania i sama się chce kłaść ![]() A Bulgotka zdrowa w sensie infekcja się nie zaostrzyła - płuca, uszy i gardło czyste, więc tylko czekamy aż przejdzie katar. uffff EPO druga dawka zapodane.
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
![]() Miałam spontaniczny póltoradniowy wypad do TŻta, bo oczywiście reszta planów się posypała. Ale był stęskniony... Ja nieprzyzwyczajona do takiego stęsknionego i przytulaśnego TŻta, dziwnie się czułam Teraz był taki stęskniony, widzieliśmy się tylko w sumie jeden dzień, a teraz znów minimum 3 tygodnie przerwy Mam nadzieję, że będzie umierał z tęsknoty ![]() Za to dowiedziałam się już, na co potrzebował tą kasę - na jakiś silnik, bo sobie coś tam wymyślił Ale było miło. Lubię u niego. Nie miałam ochoty wracać do domu, bo tu od nowa napięta atmosfera, ech... Brak słów.W dodatku jakby wszystkiego było mało to maluch jeszcze ma reakcje poszczepienną i boli ją łapka, kuleje i biedna całymi dniami śpi. A my nie mamy dziś czasu podjechać do przychodni, bo ja pilnuję robotnika, reszta cały dzień w pracy no i lipa. Dopiero jutro ktoś musi pojechać po steryd. Biedactwo małe. Smerfi Super, że panieński się udał! ja to nie pamiętam kiedy byłam na jakiejś balandze w Krakowie w klubie jakimś... chyba się robię stara ![]() Więcej nie pamiętam :P Matko za 5 dni Rumunia a ja nie mam prawie nic przygotowane
|
|
#3907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet w sobotę było więcej słońca niż wczoraj za to dzisiaj pięknie a TŻ auto zabrał więc jestem uziemiona....Cytat:
a o tej porze to już można co najwyżej w ogrodzie posiedzieć (pod warunkiem że się go ma ) a nie na plaże jechać mnie przed zaśnięciem było ciepło ale w nocy się obudziłam żeby się przykryć bo mi stopy zmarzły ![]() Cytat:
i tak wiem że masz lepszą kondycję ode mnie ![]() mnie przy 1 strasznie kolana bolały a przy 2 tego problemu już nie ma no i ćwiczenia się jakies takie fajniejsze też cardio traktuje jak odpoczynek i możliwość złapania oddechu co do potu to mówią że to są łzy tłuszczu więc mnie zupełnie nie przeszkadza - im więcej tym lepiej ![]() czy pisałam już jak bardzo kocham naszą sąsiadkę muszę znaleźć nowe mieszkanie bo inaczej ktoś zginie
|
|
|
#3908 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
med - przykro mi, że tak ciężko wygląda sytuacja
![]() dla mnie głuptasie ![]() Cytat:
i co przyszedł? Cytat:
![]() faktycznie próba 333.... nie zwróciłam uwagi... dziękuję ![]() noooo na całe szczęście piątek mam wolny, więc ten weekend odrobinę dłuższy będzie Cytat:
i chodziłaś z taką plamę, która wyglądała jakbyś się smyrała??? ![]() Cytat:
![]() najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja już po urlopie, a wszyscy przed ![]() Cytat:
znalazłam ładniejsze ![]() udał się spacer? Cytat:
Cytat:
uuuu.... podesłać broń??? |
|||||||
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, spadaj, nie nabijaj się z mojej plamy... no tak chodziłam
a pan gazowy zadzwonił po chwili i powiedział, że tak poprzestawiał roboty, że nie będzie dochodził na chwilę tylko już całodniowo do piątku skończy Zrobiłam właśnie kosztorys tego, co być musi (czyli bez malowania, lamp etc.)... jestem prze-ra-żo-na. Nie wiem, jak to właścicielowi wysłać, bo on ma pokryć.
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Grape, co znowu sąsiadka zrobiła?
Justi, aż tak koszty zakładane przekroczysz? Jovi, no... nie wpadłabym na silnik ja się pakowałam do Turcji na dzień przed Frezi, chociaż ładną pogodę miałaś na urlopie częściowo Peach, grycany, zwłaszcza sorbety są przepyszne Jeszcze raz dziękuję
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Med, nie zakładałam dokładnych, wiedziałam, że się wyrobię w kasie, ale zdecydowanie mniej obstawiałam... zero orientu.
Dziewczyny, mam do Was ważne pytanie. Czy uważacie, że powinnam doliczyć właścicielowi budynku do kosztorysu koszt takich rzeczy, jak kibelek, zlew, bateria, drzwi, lampy, klimatyzacja, podłogi (panele, płytki)?
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Justi, ja doliczyłabym na pewno drzwi i podłogi. Co jak co, lampę można zmienic łatwo, a takie coś jest w sumie integralną częścią. Klimatyzacja też podnosi wartość budynku. A jak sanitaria to nie mam pojęcia
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po shredzie dwa..... padłam.....
|
|
#3914 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale się cieszę, że Bulgotka zdrowa Cytat:
zdążysz ze wszystkim Cytat:
Cytat:
jednak wykończenie, w tym klima czy dobre drzwi, są ważne!Hej ho po pierwsze - moja kosmetyczka jest super! co prawda beznadzieja, bo chodzi o kurzajkę kilka dni temu zrobiła mi się na stopie i miałam jedną do doleczenia na dłoni. W zasadzie zrobiła mi - jak się okazało - aż DZIEWIĘĆ małych kurzajek. Brzmi strasznie :0 ale sama nie wiedziałam, że tyle tego jest, myślałam, że to nieregularny kształt, a to była kolejna osobna kurzajka... masakra... I najlepsze, że to w jeden tydzień mnie rozniosło (mam też opryszczkę na wardze - osłabienie i voila, jedno i drugie mnie zaatakowało... dlatego od dzisiaj łykam tran I zrobiłam paznokcie - uwaga! NEONY! nie byłam przekonana do tego, ale wyglądają super! Oglądałyśmy z siostrą filmy i tak. Z lekkich łatwych i przyjemnych, acz nie głupich - film o nastolatkach Trochę pretensjonalny i przewidywalny, ale w gruncie rzeczy fajny Taki na byle wieczór - First Time A drugi to Words z Cooperem - świetny film, naprawdę świetny, bardzo mi się podobał i pod względem aktorskim, i scenariusz super, i montaż, i muzyka. Świetny
|
||||
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
kapało z Ciebie?
ze mnie jak z fontanny ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Aaa, na Polsacie leci Die Hard 2 - mój boski Bruce... czy mogło być lepsze zakończenie dnia?
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
mąż kupił mi biżuterię
![]() zakochałam się
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
senkju
![]() mnie też oczarowała ![]() a jak pięknie wygląda na mnie ![]() idę spać, bo nie mogę się doczekać jutra, żeby ją założyć dobranoc ![]() ![]()
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Następna co ma kochanego męża (love) Zazdraszczam
![]() A prezent śliczny
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, przepiękny komplet
Też taki chcem ![]() Naj, pokaż pazurki ![]() Postanowiłam walczyć z wychodzącymi garściami włosami inaczej niż suplementami, bo nic nie dają Nakupowałam sobie seboradinów I nie tylko te z rzepą (szampon, balsam), ale też ampułki na łysienie androgenowe, polekowe itp. Zobaczymy, trzymajcie kciuki, bo tracę objętość Byou, jak tam, ile zrobilaś już sumarycznie kilometrów na spacerkach? Patuśka, co tam?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-07-08 o 23:09 |
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Dizęń dobry
![]() Med, wykrakałaś tę duchotę! ![]() Co prawda ostatnie noce nie mogłam spać, ale nie czułam żeby to było przez gorąc. A wczoraj położyłam się 22.30 i zasnęłam chyba 23.30... Okropnie duszno mi było, w ogóle serce mi jakoś mocniej biło, leżałam na kołdrze i kręciłam się z boku na bok... Zmęczona na maxa, a mimo to nie mogłam zasnąć... W efekcie po chyba pięciu już nieprzespanych nocach czuję się jak zombi ![]() Piękna! W ogóle nie wiem czy Wam mówiłam, ale z moim kolanem dalej nie wiadomo co jest Byłam u swojej lekarki, powiedziałam, że ortopeda zrobił usg w maju i wykazało tylko ta chondromalację rzepki I stopnia, dał zabiegi i kazał przyjść po (zabiegi mam we wrześniu).A kolano boli przy ćwiczeniach, podskakiwać nie mogę, czasem rwie bez cwiczeń i ogólnie jest ciągle napuchnięte (nie jakoś mocno, ale widać). No i dała mi skierowanie znowu do ortopedy, żebym skonsultowała z innym, i na prześwietlenie... Wczoraj zrobiłam zdjęcie, jutro odbiór, ale nie sądzę, żeby coś wykazało, bo bym chyba chodzić nie mogła, a chodzę na obcasach, tyle że na schodach i przy ćwiczeniach boli. Nasza służba zdrowia jest the best, żeby zwykłego kolana nikt nie potrafił zdiagnozować ![]() No to sie wygadałam ![]() Aaaaa, i wczoraj o mało nie wpadłam pod samochód... Przechodziłam przez skrzyżowanie w sumie , zerknęłam w lewo, zerknęłam w prawo, i auto z prawej strony już przejechało, ja krok w przód a tu nagle z lewej strony rozpędzone auto prosto na mnie. Cofnęłam nogę, ale już widziałam w głowie jak we mnie wjeżdża i co? I BUM! Auto z prawej zderzyło się z tym z lewej.... Nie wiem czy czasem ten fakt nie uratował mnie... ![]() Zaczęło się dymić, a ja w szoku z bijącym sercem po prostu sobie stamtąd poszłam... Ale co się przestraszyłam to moje...Chyba prowadzę monolog za Karolę
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2013-07-09 o 09:06 |
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, może ty jesteś przemęczona i dlatego odzywa się nocą? Co do kolana, to mój A. na chondromolację I st. dostał jakieś maście (Traumeel chyba), pooszczędzał się przez miesiąc (prostując nogę przy siadaniu, by nie była zgięta, bo bolało), a potem stopniowo zwiększał wysiłek, zaczynając od roweru. I teraz bierze co jakiś czas chyba Arthrostop lub Piascledine (na początku brał ze 2-3 miesiące, teraz miesiąc co kilka miesięcy). Przygody z autem nie zazdroszczę
brzmi strasznie! Dobrze, że nic się nie stało...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-07-09 o 09:47 |
|
|
|
#3924 |
|
MBZ♥
|
Frezyjko śliczna biżu
pospacerowałyśmy, uciekłam do lasku, bo chłodniej-nałożyłam moskitierę na wózek i nie straszne były komary. Med nie mam licznika ale sporo się nachodzę, to fakt ![]() dermatolog może Ci przepisać preparat loxon 5%. daje rezultaty Magda uważaj na siebie
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, myślę, że stworzenie takiego licznika może być fajną sprawą
przemyśl to Dzięki za poradę W ogóle jest fajnie, bo znalazłam wymogi, jakie muszę spełnić, by dostać prawo wykonywania zawodu. Kończenie studiów ostro potrzepie mnie po kieszeni
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Med, to co jeszcze musisz zrobić, by być panią analityk?
Magda, jejku, uważaj na siebie! a co do kolana - ja rozumiem, że boli tylko podczas ćwiczeń, ale nie wydaje mi się, żeby codzienne noszenie wysokich obcasów mu służyło Dobry ale cudny dzień
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() Cytat:
Chociaż wolałabym, żeby był piątek
|
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, http://kidl.org.pl/index.php?page=dokumenty
Arrakis, hej Co żeś nabroiła?
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

ale pewnie poświęcę na pracę. Mam chytry plan wykorzystać czas, jak będą zrobione wylewki i będą schnąć, i pojechać wtedy na urlop gdzieś na kilka dni, tylko kasa... No i mama wtedy w Kenii, więc też lipa 

dbaj o siebie

musisz nagrać ćwiczącą Mrówę, pliiiis!
dla mnie dwójka też jest o wieeeeeele lepsza niż jedynka, robię wszystko, czasem muszę odsapnąć na kilka sekund (dlatego lubię cardio - czas na odpoczynek
), ale jestem spocona okropnie po ćwiczeniach, o-krop-nie! I mam potem power na cały dzień 

Ja nieprzyzwyczajona do takiego stęsknionego i przytulaśnego TŻta, dziwnie się czułam
Mam nadzieję, że będzie umierał z tęsknoty
nawet w sobotę było więcej słońca niż wczoraj 

ma skończyć w czwartek wieczorem 
i chodziłaś z taką plamę, która wyglądała jakbyś się smyrała??? 

Byłam u swojej lekarki, powiedziałam, że ortopeda zrobił usg w maju i wykazało tylko ta chondromalację rzepki I stopnia, dał zabiegi i kazał przyjść po (zabiegi mam we wrześniu).