|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Ech, zła jestem! Jednak będziemy rezygnować z orkiestry, którą zaklepaliśmy, całe szczęście, że jeszcze nie wpłaciliśmy zaliczki... rok temu grali bardzo dobrze, a teraz się zepsuli - chyba się rozlatują
![]() Mojej mamy koleżanka była w tę sobotę na weselu, na którym grali i bardzo nas przestrzegała - podobno upili się na umór i grali tylko do 2, potem już nie dali rady... |
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
orkiestra nie powinna pic. wcale! to ich praca Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
Cytat:
my mamy w umowie, że zespół nie spożywa alkoholu w czasie wesela
|
|
#1774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po oczepinach mój inny kuzyn już podpity tak się zdenerwował że chciał dawać im kasę żeby grali non stop
|
|
#1775 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie w ten senny dla mnie poranek
![]() Chyba tak będę musiała zrobić Bądź w czasie urlopu wyciągnąć kogoś ze mną do mierzenia! ![]() cikulada jeśli trzeba to niech zostanie dłużej w szpitalu Cieszę się, że zabieg się udał i jest już po wszystkim. Teraz niech mama na spokojnie dochodzi do siebie. trzymajcie się Kochana ![]() Cytat:
Pędzle super rozprowadzają, zgodnie z ich zadaniem . Kolory jakich użyłam rozprowadzały się bardzo fajnie i niewiele było potrzeba cienia, aby uzyskać ładny kolor na powiece. Jasnych musiałam dać ciut więcej niż ciemnych, ale użyłam tylko 5 kolorów z 40, więc zobaczymy jak dalej ![]() kroooliczek89 na pewno to zmęczenie spowodowało taką reakcję rodziców. Zapewne martwią się o takie szczegóły jakie sami dostrzegają, jako doświadczeni ludzie. Sądzę, że potrzebują czasu aby oswoić się z tą nowiną, bo jak sama napisałaś - wspominaliście im o ślubie, który ma odbyć się za 2 lata . Na bank wszystko się ułoży! ![]() misia880 jak nie minie mrowienie to marsz do lekarza! aniuska zakupiłam na stronie Kosmetyki z Ameryki . Co i jak odpowiedziałam powyżej handzi ![]() Cytat:
|
|
#1776 |
|
Zadomowienie
|
Przynajmniej się wyjaśniło, czemu tak tanio... dobrze, że teraz, a nie tuż przed weselem! Tylko teraz znowu trzeba kogoś szukać, ech.
|
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
a skad jestes? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawialiśmy z tym znajomym, którego chcieliśmy jako fotografa i powiedział, ze nie mam problemu, bardzo chętnie zrobi nam zdjęcia, tzn, że mamy fotografa
|
|
|
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz.
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
My sobie przedłużyliśmy wolne aż do poniedziałku trochę wypoczęłam i teraz mam więcej siły do pracy Cytat:
najważniejsze, żeby były dobrze dopasowane i dobrze skrojone. mój tż bosko wygląda w slimach ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- widziałam, że rozmawiałyście o pudrach - ja bardzo polecam mineralne podkłady, są super. w razie potrzeby makijaż można poprawiać i nakładać kolejne warstwy, a cały czas wygląda się naturalnie. do tego są trwałe i ładnie kryją - no i ta ogromna gama kolorów
|
|
#1781 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi znowu nie mieści się w głowie jak można nie zareagować, kiedy orkiestra pije przecież Młodzi, ich rodzice muszą to widzieć. A skoro dochodzi do upicia się to znaczy, że nie było na to żadnej reakcji.
|
||||
|
|
|
#1782 | |||
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
Cytat:
hej wszystkim wstałam sobie wczoraj jak podpisywaliśmy umowę z djem to jego żonka mówiła że zobaczymy jak szybko zleci , więc czekamy ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
a co do stażu , to nie wiem czy mają czy nie. Muszę się najpierw tu tymczasowo zameldować i dopiero łazić po papiery i się dowiadywać tak to nie ma szansy przecież oczywiście że wolałabym coś za normalną kasę ale dyplom zawodowy dostanę dopiero 28 sierpień... tzn. mam nadzieję że dobrze mi poszedł egzamin.więc chyba lepiej iść teraz na staż niż siedzieć i nic nie robić a co do kasy to nie wiem dopiero się dowiem. Tylko najgorsze z tym zameldowaniem bo przez humorki teściowej ciągle to odkładam.
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytałam bo my też mamy dj i po obniżce płacimy 1900zł. Swego czasu przekopałam się chyba przez 20stu dj zanim znalazłam fajnego z wolnym naszym terminem ![]() Poczekaj aż dostaniesz dyplom Ale dobrze mieć wolny dzień ![]() Wstawiłam pranie, zaraz pójdę na zakupy, poodkurzam i laba
|
|
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1785 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
Ja tnę koszty tego wesela więc chciałam najtańszego ze sprzętem i mam. A koleś super , miły , gadatliwy i wygląda na porządnego. Z resztą na 50 osób nie potrzeba mi Bóg wie czeego a co do pracy to wolę w zawodzie. Pójdę na staż 3 miesięczny jeżeli lecznica będzie chciała mnie zatrudnić i od października normalnie. A poza zawodem to nie wiem czy bym znalazła (nawet szukałam) wszędzie wymagają doświadczenia i kursów
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I dziekuje ) chociaż ja mam troche inną samoocenęCytat:
nam ksiądz wczoraj powiedział, że jak kogoś nie może być na katechezie to muzi odrobić tylko ten temat w jakieś innej parafii lub w nastepnym kursie - i że broń boże nie mamy go namawiać do kłamstwaCytat:
Cytat:
potem wracają na sklep i znów sa przymierzane.... ja mam takie zdanie, że lepiej jest mi kupić coś po kimś ( w secon handzie) gdzie nosiła to jedna osoba, prała regularnie i będa bakterie tylko po niej (ktore zaraz wyginą w pralce ) niż po tysiącach osób....Cytat:
śpie sobie smacznie, a on suszy włosy nade mną (gniazdko mamy koło łózka) i nagle bach - ląduje na mnie ciężka szuszara no i kopnęło go, aż korki wysadziło- a na dłoni miał taki dymny ślad...Cytat:
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
moze mieszkacie obok mnie i jakies zwarcie bylo?
masakra ja mam popekana skore na 2 palacach. takie kropki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1788 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdanie ani orkiestra, ani fotograf ani kamerzysta nie powinni pić, uważam, że trzeba im zapewnić jedzenie ale powinni sami wiedzieć, że pić to już nie wypada
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście, że tak, przecież są w pracy i dla mnie to jest normalne, że nie powinni pić. mam nadzieję, że oni też są tego pewni ;P
|
|
#1790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co za szczęście, że to wyszło już teraz! Przy podpisywaniu umowy z kimś innym stanowczo będziemy chcieli zapisu, że nie będą pić alkoholu. |
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety widziałam u koleżanki skutki picia przez zespół. Co chwilę robili długie przerwy i tak fałszowali, ze ciężko było wytrzymać |
|
|
|
|
#1792 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja używam (ponoć) ciężkiego, mega zakrywającego podkładu max factor lasting perfrmenc - na allegro nawet za 25 zł... niby jest ciężki, ale ja go używam tak mało, że ostatnio przez rok jedno opakowanie używałam i musiałam wyrzucić - nie dlatego, że się skończył tylko dlatego że się zważył ale polecam bardzo! Mi nic nie zatyka, nie mam też problematycznej twarzy, także może to dlatego - nie wiem, nie znam się ![]() Mi chybba jako jedynej nie podobają się faceci w garniturach? Tż na pewno będzie mieć ggarnitur slim. Zaraz postaram się poszukać zdjęcia z jego garniakiem za 300 zł i uważam że nie wyglądał na tani, a za to bardzo efektownie, kolor-styl standardowy, slim. więc my na pewno zanim pójdziemy do znanych marek, poszukamy w tańszych sklepikach - teraz naprawdę mają ogromny wybór! Edit: Tż nie ma żadnego zdjęcia w całości... wiec wrzucam to co znalazłam choć dół Wam nie za wiele powie... tak czy siak marynarka była fajnie dopasowana.Ja do ślubu nie mogę się sama malować nie potrafiię - zawsze mnie siostra maluje jednakże w dn. ślubu nie chcę by traciła czas na malowanie mnie - wolałabym, żeby zajęła się sobą Im więcej przeglądam str. z sukniami, tym mniej mi się podoba. Edit: u nas zespół będzie miec jedną flaszkę postawioną - na rozluźnienie! Byliśmy na weselu gdzie grali - są rewelacyjni
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-07-09 o 11:01 Powód: dopisanie informacji |
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w pracy faceci chodza w za krotkich ;d wygladaja jakby mieli wode w piwnicy ;p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1795 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Ja powiem tak, osobiście jak jade do pracy to w niej nie piję nie wiadomo ile, ale na rozluźnienie kiedy atmosfera jest taka sobie to tak jedną lampke wina + drugi wyjątek - kieliszek do ciężkiej kuchni, typu golonka jakies miecho. Ale zabilabym zespół, a na pewno im nie zapłaciła jesli by mi sie schlali :/
My sprawdzalismy niedawno probnikiem wszystkie gniazdka i jest ok, ale na uczelni sa w takim stanie u mnie ze sie boimy tam ladowac komórki ze o laptopach nie wspomnę... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodzi mi o całokształt, że materiał dobry, fajnie się układa, nie gruby, przez co nie było mu tak gorąco i za jedyne 300 zł więc nie trzeba mega dużo wydawać mamy nadzieję, że w 1000 się zmieścimy ![]() Wolałabym, żeby faceci do slubu szli w zwykłym t--shircie |
|
|
|
|
#1797 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lepiej teraz zmieniać, niż za pół roku ![]() Cytat:
![]() U nas dostaną połówki i na początek jedną butelkę, a później dostaną za jakieś 2-3 h, albo i więcej. I tak sporo kasy biorą.
|
|
#1798 |
|
Wtajemniczenie
|
i nie znoszę gdy faceci zakładają pod koszulę dodatkowo koszulkę na ramiączkach!!!! A wbrew pozorom bardzo dużo osób tak robi!!!
|
|
|
|
#1799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wolę już te na ramiączka, niż gdy wkładają z krótkim rękawem
"Nie wierzę takim obrońcom przyrody, u których miłość do przyrody przeniknięta jest nienawiścią do człowieka." Edytowane przez Kishlaczkowa Czas edycji: 2013-07-09 o 11:24 |
|
|
|
|
#1800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też coś tam im postawię
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

my mamy w umowie, że zespół nie spożywa alkoholu w czasie wesela

Cieszę się, że zabieg się udał i jest już po wszystkim. Teraz niech mama na spokojnie dochodzi do siebie. trzymajcie się Kochana
. Co i jak odpowiedziałam powyżej handzi

wiec troche maja lat i ona miala jakas taka dziwna maniere, ze kupowala mu za duze rzeczy
i co z tego ze sa swietnej firmy, jak sa brzydkie i za duze i nie z tej epoki
przecież Młodzi, ich rodzice muszą to widzieć. A skoro dochodzi do upicia się to znaczy, że nie było na to żadnej reakcji.

oczywiście że wolałabym coś za normalną kasę ale dyplom zawodowy dostanę dopiero 28 sierpień... tzn. mam nadzieję że dobrze mi poszedł egzamin.więc chyba lepiej iść teraz na staż niż siedzieć i nic nie robić

śpie sobie smacznie, a on suszy włosy nade mną (gniazdko mamy koło łózka) i nagle bach - ląduje na mnie ciężka szuszara