Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-09, 08:58   #1771
Elrosa
Zadomowienie

Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Ech, zła jestem! Jednak będziemy rezygnować z orkiestry, którą zaklepaliśmy, całe szczęście, że jeszcze nie wpłaciliśmy zaliczki... rok temu grali bardzo dobrze, a teraz się zepsuli - chyba się rozlatują
Mojej mamy koleżanka była w tę sobotę na weselu, na którym grali i bardzo nas przestrzegała - podobno upili się na umór i grali tylko do 2, potem już nie dali rady...
Elrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 09:02   #1772
misia880
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ech, zła jestem! Jednak będziemy rezygnować z orkiestry, którą zaklepaliśmy, całe szczęście, że jeszcze nie wpłaciliśmy zaliczki... rok temu grali bardzo dobrze, a teraz się zepsuli - chyba się rozlatują
Mojej mamy koleżanka była w tę sobotę na weselu, na którym grali i bardzo nas przestrzegała - podobno upili się na umór i grali tylko do 2, potem już nie dali rady...
o kurde. to faktycznie kicha..
orkiestra nie powinna pic. wcale!
to ich praca

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 09:05   #1773
aniuska18032
Zakorzenienie

Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Witajcie w ten piękny poranek

Niewyspana jestem jak nie wiem, co. Poszliśmy ze znajomymi na kręgle, tylko raz byłam ostatnia, więc jest nieźle
Piłam wczoraj genialne zestawienie soków - nazywało się "szarlotka" i tak też smakowało. W składzie był sok jabłkowy, sok ananasowy i syrop cynamonowy. Nie wiem, gdzie dostać ten ostatni, ale absolutnie muszę go kupić, to było genialne!
Ojej brzmi pysznie tym bardziej, że kocham szarlotkę

Cytat:
Zespół w ogóle nie powinien pić my mamy w umowie, że zespół nie spożywa alkoholu w czasie wesela dobrze, że nic im nie wpłacaliście, znajdziecie lepszy

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 09:21   #1774
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Z orkiestrami to różnie bywa. U mojego kuzyna np. orkiestra grała jednorazowo max 5 kawałków po czym było: "a teraz idziemy na jednego..."
Po oczepinach mój inny kuzyn już podpity tak się zdenerwował że chciał dawać im kasę żeby grali non stop

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 09:31   #1775
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Witajcie w ten senny dla mnie poranek

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Wpadnij do Łodzi. Pójdziemy razem.
Chyba tak będę musiała zrobić Bądź w czasie urlopu wyciągnąć kogoś ze mną do mierzenia!

cikulada
jeśli trzeba to niech zostanie dłużej w szpitalu Cieszę się, że zabieg się udał i jest już po wszystkim. Teraz niech mama na spokojnie dochodzi do siebie. trzymajcie się Kochana

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
o kurde to super w takim razie będę się czaiła na coś od nich , a jak z jakością tej palty?
Dziś użyłam paletki i pędzli.
Pędzle super rozprowadzają, zgodnie z ich zadaniem . Kolory jakich użyłam rozprowadzały się bardzo fajnie i niewiele było potrzeba cienia, aby uzyskać ładny kolor na powiece. Jasnych musiałam dać ciut więcej niż ciemnych, ale użyłam tylko 5 kolorów z 40, więc zobaczymy jak dalej

kroooliczek89 na pewno to zmęczenie spowodowało taką reakcję rodziców. Zapewne martwią się o takie szczegóły jakie sami dostrzegają, jako doświadczeni ludzie. Sądzę, że potrzebują czasu aby oswoić się z tą nowiną, bo jak sama napisałaś - wspominaliście im o ślubie, który ma odbyć się za 2 lata . Na bank wszystko się ułoży!

misia880 jak nie minie mrowienie to marsz do lekarza!

aniuska zakupiłam na stronie Kosmetyki z Ameryki . Co i jak odpowiedziałam powyżej handzi

Cytat:
To faktycznie lepiej dmuchać na zimne z taką orkiestrą... :/

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 09:33   #1776
Elrosa
Zadomowienie

Przynajmniej się wyjaśniło, czemu tak tanio... dobrze, że teraz, a nie tuż przed weselem! Tylko teraz znowu trzeba kogoś szukać, ech.
Stary 2013-07-09, 09:45   #1777
misia880
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Przynajmniej się wyjaśniło, czemu tak tanio... dobrze, że teraz, a nie tuż przed weselem! Tylko teraz znowu trzeba kogoś szukać, ech.

a skad jestes?

Stary 2013-07-09, 09:48   #1778
madziara889
Zakorzenienie

Rozmawialiśmy z tym znajomym, którego chcieliśmy jako fotografa i powiedział, ze nie mam problemu, bardzo chętnie zrobi nam zdjęcia, tzn, że mamy fotografa
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 09:53   #1779
Elrosa
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz.

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
a skad jestes?
Z Wrocławia, ale ślub będzie w okolicach Zgorzelca i szukamy grajków raczej stamtąd. Jest jeden DJ, który grał na weselu kuzynki, mi się bardzo podobało i nawet bym go chciała, ale mój K. woli orkiestrę. Będzie trzeba mu przemówić do rozumu
Stary 2013-07-09, 09:59   #1780
say-hello
Zakorzenienie

Witam po weekendzie My sobie przedłużyliśmy wolne aż do poniedziałku trochę wypoczęłam i teraz mam więcej siły do pracy

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Co do spinek to sie zgdzam, szpan
Tez slyszalam dobre opinie o Vistuli, po za tym on nie ma dobrego garnituru. Te co ma w szafie kupowala mu tesciowa jak bym w liceum wiec troche maja lat i ona miala jakas taka dziwna maniere, ze kupowala mu za duze rzeczy i co z tego ze sa swietnej firmy, jak sa brzydkie i za duze i nie z tej epoki

( przede wszystkim tesciowa jest nie z tej epoki )
hehe, wyobrażam sobie te garnitury najważniejsze, żeby były dobrze dopasowane i dobrze skrojone. mój tż bosko wygląda w slimach

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

widziałam, że rozmawiałyście o pudrach - ja bardzo polecam mineralne podkłady, są super. w razie potrzeby makijaż można poprawiać i nakładać kolejne warstwy, a cały czas wygląda się naturalnie. do tego są trwałe i ładnie kryją - no i ta ogromna gama kolorów
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 10:06   #1781
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
eh no i dupka z tą pracą... szukają kogoś ale bardziej chłopa bo do dużych zwierząt buuuuu... Będę szukac dalej ale najciężej zapytać sie o to czy przysżła teściowa zemlduje mnie tymczasowo bo bez tego nie mogę zacząć poszukiwań (chcę najpierw staż) ... A chodzi ciągle jakaś podkur....wiona i strach zagadać serio :/ a już i tak mam do niej duży dystans...
Lepiej od razu zapytaj, nie ma co zwlekać a w ogóle u nas w mieście mają kasę na staże? nie wolisz czegoś za normalne pieniądze?

Cytat:
eh co do pracy to nie udało się już pisałam wcześniej a dja... to mamy takiego i dzisiaj podpisaliśmy umowę bardzo sympatyczny koleś
Nie słyszałam o nim a ile bierze?

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Masakra jakaś, ile ja bym dała, żeby znaleźć jakąś nową, fajną pracę... Weszłam do roboty, a oni do mnie, że zamiast do 13 pracuję dziś godzinę krócej, bo mają za dużo ludzi... :/ i jak ja mam zarobić na ten ślub
A gdzie pracujesz? szukaj cały czas czegoś nowego

Cytat:
Dobrze, że się dowiedzieliście wcześniej.

Mi znowu nie mieści się w głowie jak można nie zareagować, kiedy orkiestra pije przecież Młodzi, ich rodzice muszą to widzieć. A skoro dochodzi do upicia się to znaczy, że nie było na to żadnej reakcji.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 10:13   #1782
handzia600
perfumowe ADHD

cudowne
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

widziałam, że rozmawiałyście o pudrach - ja bardzo polecam mineralne podkłady, są super. w razie potrzeby makijaż można poprawiać i nakładać kolejne warstwy, a cały czas wygląda się naturalnie. do tego są trwałe i ładnie kryją - no i ta ogromna gama kolorów
ja teraz ciągle uzywam mineralnego podkładu i jest faktycznie super

hej wszystkim
wstałam sobie wczoraj jak podpisywaliśmy umowę z djem to jego żonka mówiła że zobaczymy jak szybko zleci , więc czekamy

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Lepiej od razu zapytaj, nie ma co zwlekać a w ogóle u nas w mieście mają kasę na staże? nie wolisz czegoś za normalne pieniądze?

Nie słyszałam o nim a ile bierze?
bierze 750zł i ma cały sprzęt profesjonalny i jest wodzirejem.
a co do stażu , to nie wiem czy mają czy nie. Muszę się najpierw tu tymczasowo zameldować i dopiero łazić po papiery i się dowiadywać tak to nie ma szansy przecież oczywiście że wolałabym coś za normalną kasę ale dyplom zawodowy dostanę dopiero 28 sierpień... tzn. mam nadzieję że dobrze mi poszedł egzamin.więc chyba lepiej iść teraz na staż niż siedzieć i nic nie robić a co do kasy to nie wiem dopiero się dowiem. Tylko najgorsze z tym zameldowaniem bo przez humorki teściowej ciągle to odkładam.
Stary 2013-07-09, 10:19   #1783
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
bierze 750zł i ma cały sprzęt profesjonalny i jest wodzirejem.
a co do stażu , to nie wiem czy mają czy nie. Muszę się najpierw tu tymczasowo zameldować i dopiero łazić po papiery i się dowiadywać tak to nie ma szansy przecież oczywiście że wolałabym coś za normalną kasę ale dyplom zawodowy dostanę dopiero 28 sierpień... tzn. mam nadzieję że dobrze mi poszedł egzamin.więc chyba lepiej iść teraz na staż niż siedzieć i nic nie robić a co do kasy to nie wiem dopiero się dowiem. Tylko najgorsze z tym zameldowaniem bo przez humorki teściowej ciągle to odkładam.
To bardzo mało bierze. My najtańszą propozycję mieliśmy za 1200zł. i to wydało mi się podejrzane Pytałam bo my też mamy dj i po obniżce płacimy 1900zł. Swego czasu przekopałam się chyba przez 20stu dj zanim znalazłam fajnego z wolnym naszym terminem
Poczekaj aż dostaniesz dyplom A do tego czasu może szukaj czegoś poza zawodem?

Ale dobrze mieć wolny dzień
Wstawiłam pranie, zaraz pójdę na zakupy, poodkurzam i laba
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 10:24   #1784
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
To bardzo mało bierze. My najtańszą propozycję mieliśmy za 1200zł. i to wydało mi się podejrzane Pytałam bo my też mamy dj i po obniżce płacimy 1900zł. Swego czasu przekopałam się chyba przez 20stu dj zanim znalazłam fajnego z wolnym naszym terminem

Tia... dobrze mieć jak wiesz, że albo odpoczniesz albo miło go wykorzystasz. Miałam wolne od piątku do wczoraj i większość czasu spędziłam prowadząc samochód lub w urzędach
Stary 2013-07-09, 10:24   #1785
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:

też ich wszystkich przekopałam więc wiem o którym za 1200 mówisz.
Ja tnę koszty tego wesela więc chciałam najtańszego ze sprzętem i mam. A koleś super , miły , gadatliwy i wygląda na porządnego. Z resztą na 50 osób nie potrzeba mi Bóg wie czeego
a co do pracy to wolę w zawodzie. Pójdę na staż 3 miesięczny jeżeli lecznica będzie chciała mnie zatrudnić i od października normalnie. A poza zawodem to nie wiem czy bym znalazła (nawet szukałam) wszędzie wymagają doświadczenia i kursów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-09, 10:35   #1786
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
A gdzie kolor sobie dobierałaś tego podkładu?

swiat_katarzyny masz fajnego bloga i jesteś śliczna
nie wiem czy ktoś ci już nie odpowiedzial, ale na pewno są w super pharmie

I dziekuje ) chociaż ja mam troche inną samoocenę

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
zmienię troche temat ale licze na opinie, w parafii w której chcielibyśmy mieć nauki jest 5 spotkań i niestety mam taki grafik w pracy, ze nie mogę być na 1 spotkaniu, myślicie, ze ksiądz pójdzie na rękę ? Albo, ze to pierwsze spotkanie zrobimy w następnym miesiącu ?
I myślicie zeby jutro zadzwonić i zapytać czy może lepiej jechac osobiście i zapytać ?
ja jestem na bieżąco to chetnie odpowiem nam ksiądz wczoraj powiedział, że jak kogoś nie może być na katechezie to muzi odrobić tylko ten temat w jakieś innej parafii lub w nastepnym kursie - i że broń boże nie mamy go namawiać do kłamstwa

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
no to padłam teraz szczerze mówiąc ale idąc tą linią logiczną przecież w sklepach też przed kupnem nie mamy pewności czy ktoś nie macał, nie przymierzał ciuchów, prawda? dla mnie to dziwne i już

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
co innego jak ktos przymierzał a co innego jak ileś ( w przypadku popoularnej sukni co weekend wypozyczanej to wolę nie mysleć ile dokładnie) pmek ja miało na sobie przez cały dzień.

to masz przewagę bo możesz wypożyczyć a ja nie mogę i już, mnie odrzuca ale absolutnie nikomu tego nie bronię i mnie to nie dziwi.
czy wy wyiecie co sie dzieje w sieciowkach? rzeczy wisza nawet kilka miesiecy a przez te kilka miesiecy sa przymierzane przez setki osób, zdarza się, ze ktoś kupi, zwróci po 20 dniach, a co się z tym w domu działo to już tylko ten ciuch sam wie potem wracają na sklep i znów sa przymierzane.... ja mam takie zdanie, że lepiej jest mi kupić coś po kimś ( w secon handzie) gdzie nosiła to jedna osoba, prała regularnie i będa bakterie tylko po niej (ktore zaraz wyginą w pralce) niż po tysiącach osób....

Cytat:
mnie rano kopnal prad ;|

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

masakra wkladalam wtyczke z zelazka do kontaktu.. jak mnie walnelo to na lozko odskoczylam pisk byl tak, ze tata i mama z sypialni przylecieli.
masakra jakas, zelazko puscilam woda wylana na okolo tego kontaktu ( przedluzacz )
teraz mam taka slaba ta reke ;/
mojego Tż tez! śpie sobie smacznie, a on suszy włosy nade mną (gniazdko mamy koło łózka) i nagle bach - ląduje na mnie ciężka szuszara no i kopnęło go, aż korki wysadziło- a na dłoni miał taki dymny ślad...

Cytat:
o kurde. to faktycznie kicha..
orkiestra nie powinna pic. wcale!
to ich praca

u mnie ani orkiestra ani foto nie piją, wlaściwie to bylo pierwsze zdanie przez nich wypowiedziane na spotkaniach
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 10:46   #1787
misia880
Zakorzenienie

Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

moze mieszkacie obok mnie i jakies zwarcie bylo?
masakra ja mam popekana skore na 2 palacach. takie kropki

Stary 2013-07-09, 10:47   #1788
tinyheart
Rozeznanie

Moim zdanie ani orkiestra, ani fotograf ani kamerzysta nie powinni pić, uważam, że trzeba im zapewnić jedzenie ale powinni sami wiedzieć, że pić to już nie wypada
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 10:51   #1789
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Moim zdanie ani orkiestra, ani fotograf ani kamerzysta nie powinni pić, uważam, że trzeba im zapewnić jedzenie ale powinni sami wiedzieć, że pić to już nie wypada
oczywiście, że tak, przecież są w pracy i dla mnie to jest normalne, że nie powinni pić. mam nadzieję, że oni też są tego pewni ;P
Stary 2013-07-09, 10:55   #1790
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
oczywiście, że tak, przecież są w pracy i dla mnie to jest normalne, że nie powinni pić. mam nadzieję, że oni też są tego pewni ;P
Dla mnie to też było oczywiste, ale jak widać - dla nich nie co za szczęście, że to wyszło już teraz!
Przy podpisywaniu umowy z kimś innym stanowczo będziemy chcieli zapisu, że nie będą pić alkoholu.
Stary 2013-07-09, 10:56   #1791
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczęście zarówno nasz zespół jaki i kamerzysta i fotograf nie piją

Niestety widziałam u koleżanki skutki picia przez zespół. Co chwilę robili długie przerwy i tak fałszowali, ze ciężko było wytrzymać
Stary 2013-07-09, 10:56   #1792
KaEs
Wtajemniczenie

Ja używam (ponoć) ciężkiego, mega zakrywającego podkładu max factor lasting perfrmenc - na allegro nawet za 25 zł... niby jest ciężki, ale ja go używam tak mało, że ostatnio przez rok jedno opakowanie używałam i musiałam wyrzucić - nie dlatego, że się skończył tylko dlatego że się zważył ale polecam bardzo! Mi nic nie zatyka, nie mam też problematycznej twarzy, także może to dlatego - nie wiem, nie znam się pudru nie używam, oprócz bronzera do policzków z avonu

Mi chybba jako jedynej nie podobają się faceci w garniturach? Tż na pewno będzie mieć ggarnitur slim. Zaraz postaram się poszukać zdjęcia z jego garniakiem za 300 zł i uważam że nie wyglądał na tani, a za to bardzo efektownie, kolor-styl standardowy, slim. więc my na pewno zanim pójdziemy do znanych marek, poszukamy w tańszych sklepikach - teraz naprawdę mają ogromny wybór!
Edit: Tż nie ma żadnego zdjęcia w całości... wiec wrzucam to co znalazłam choć dół Wam nie za wiele powie... tak czy siak marynarka była fajnie dopasowana.

Ja do ślubu nie mogę się sama malować nie potrafiię - zawsze mnie siostra maluje jednakże w dn. ślubu nie chcę by traciła czas na malowanie mnie - wolałabym, żeby zajęła się sobą

Im więcej przeglądam str. z sukniami, tym mniej mi się podoba.

Edit: u nas zespół będzie miec jedną flaszkę postawioną - na rozluźnienie! Byliśmy na weselu gdzie grali - są rewelacyjni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0104.jpg (38,6 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-07-09 o 11:01 Powód: dopisanie informacji
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 11:08   #1793
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

Ja używam (ponoć) ciężkiego, mega zakrywającego podkładu max factor lasting perfrmenc - na allegro nawet za 25 zł... niby jest ciężki, ale ja go używam tak mało, że ostatnio przez rok jedno opakowanie używałam i musiałam wyrzucić - nie dlatego, że się skończył tylko dlatego że się zważył ale polecam bardzo! Mi nic nie zatyka, nie mam też problematycznej twarzy, także może to dlatego - nie wiem, nie znam się pudru nie używam, oprócz bronzera do policzków z avonu

Mi chybba jako jedynej nie podobają się faceci w garniturach? Tż na pewno będzie mieć ggarnitur slim. Zaraz postaram się poszukać zdjęcia z jego garniakiem za 300 zł i uważam że nie wyglądał na tani, a za to bardzo efektownie, kolor-styl standardowy, slim. więc my na pewno zanim pójdziemy do znanych marek, poszukamy w tańszych sklepikach - teraz naprawdę mają ogromny wybór!
Edit: Tż nie ma żadnego zdjęcia w całości... wiec wrzucam to co znalazłam choć dół Wam nie za wiele powie... tak czy siak marynarka była fajnie dopasowana.

Ja do ślubu nie mogę się sama malować nie potrafiię - zawsze mnie siostra maluje jednakże w dn. ślubu nie chcę by traciła czas na malowanie mnie - wolałabym, żeby zajęła się sobą

Im więcej przeglądam str. z sukniami, tym mniej mi się podoba.

Edit: u nas zespół będzie miec jedną flaszkę postawioną - na rozluźnienie! Byliśmy na weselu gdzie grali - są rewelacyjni
ładnie tż wyglądał, ale nogawki chyba trochę za długie miał (przepraszam, ale zwróćcie na to uwagę przy mierzeniu garnituru do ślubu - takie pierdółki tworzą całość i musi być wszystko dobrze dopasowane, żeby ogólne wrażenie było piorunujące )
Stary 2013-07-09, 11:10   #1794
misia880
Zakorzenienie

u mnie w pracy faceci chodza w za krotkich ;d wygladaja jakby mieli wode w piwnicy ;p

Stary 2013-07-09, 11:11   #1795
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Ja powiem tak, osobiście jak jade do pracy to w niej nie piję nie wiadomo ile, ale na rozluźnienie kiedy atmosfera jest taka sobie to tak jedną lampke wina + drugi wyjątek - kieliszek do ciężkiej kuchni, typu golonka jakies miecho. Ale zabilabym zespół, a na pewno im nie zapłaciła jesli by mi sie schlali :/

My sprawdzalismy niedawno probnikiem wszystkie gniazdka i jest ok, ale na uczelni sa w takim stanie u mnie ze sie boimy tam ladowac komórki ze o laptopach nie wspomnę...

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 11:16   #1796
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
ładnie tż wyglądał, ale nogawki chyba trochę za długie miał (przepraszam, ale zwróćcie na to uwagę przy mierzeniu garnituru do ślubu - takie pierdółki tworzą całość i musi być wszystko dobrze dopasowane, żeby ogólne wrażenie było piorunujące )
Zgadza się z nogawkami, ale swieirdziliśmy że dość fajnie się układa, nie przydeptuje, więc nie będziemy skracać i butyy niezbyt ładne, stare, ale dobbrze się w nich czuje - więc tez nie zwracajcie na nie uwagi chodzi mi o całokształt, że materiał dobry, fajnie się układa, nie gruby, przez co nie było mu tak gorąco i za jedyne 300 zł więc nie trzeba mega dużo wydawać mamy nadzieję, że w 1000 się zmieścimy

Wolałabym, żeby faceci do slubu szli w zwykłym t--shircie może kiedyś bardziej się przekonam do garniaków, ale jeszcze nie wiedziałam faceta, któremu w 100% garniak pasuje.

Stary 2013-07-09, 11:16   #1797
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Znajdziecie na spokojnie Lepiej teraz zmieniać, niż za pół roku

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Rozmawialiśmy z tym znajomym, którego chcieliśmy jako fotografa i powiedział, ze nie mam problemu, bardzo chętnie zrobi nam zdjęcia, tzn, że mamy fotografa
GRATULUJĘ!!!

Cytat:
U nas dostaną połówki i na początek jedną butelkę, a później dostaną za jakieś 2-3 h, albo i więcej. I tak sporo kasy biorą.

Stary 2013-07-09, 11:19   #1798
KaEs
Wtajemniczenie

i nie znoszę gdy faceci zakładają pod koszulę dodatkowo koszulkę na ramiączkach!!!! A wbrew pozorom bardzo dużo osób tak robi!!!

Stary 2013-07-09, 11:21   #1799
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
i nie znoszę gdy faceci zakładają pod koszulę dodatkowo koszulkę na ramiączkach!!!! A wbrew pozorom bardzo dużo osób tak robi!!!
Tak zwane podkoszulki? Ja wolę już te na ramiączka, niż gdy wkładają z krótkim rękawem

Edytowane przez Kishlaczkowa
Czas edycji: 2013-07-09 o 11:24
Stary 2013-07-09, 11:22   #1800
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Znajdziecie na spokojnie Lepiej teraz zmieniać, niż za pół roku

U nas dostaną połówki i na początek jedną butelkę, a później dostaną za jakieś 2-3 h, albo i więcej. I tak sporo kasy biorą.

Ja też coś tam im postawię chociaż nam mówili że nie będą pić

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości