Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-09, 12:19   #1831
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Figura gruszki Mozesz wrzucic tutaj
Wazę obecnie 72kg na 174, zmierzam jednak do wagi 64kg. I tak widać wtedy, ze mam szerokie biodra i uda, ale za to mam mocne wciecie w tali i plaski brzuch.
piąteczka!
Ja tylko zmierzam aż do 60
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 12:24   #1832
anannke
Zakorzenienie

Witam was po weekendzie ale czas leci niesamowicie szybko! ledwo był pt a już wtorek...

podrzucam ciekawy link jakby któraś chciała przeczytać.. myślę że sporo prawy w tym jest http://kobieta.wp.pl/kat,26323,title...0e9c&_ticrsn=3

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ja się tego strasznie boję Że nie będzie na mnie ŻADNEJ sukienki

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

TŻ już powiedział rodzicom, ja mam w planie z moimi pogadać jak mama wróci z pracy, czyli dopiero koło 23-ciej :/
Ale mi się smutno zrobiło Ja to zawsze mam pod górkę...
Rozmawiałam z bratem i powiedziałam, że bardzo bym chciała, żeby został moim świadkiem na ślubie. A on na to... że on nie chce... że nie lubi takich imprez i nie nadaje się do tego...
No jak to? Mój jedyny rodzony brat i nie chce byś moim świadkiem :/
A najgorsze jest to, że ja nie mam nikogo tak bliskiego, zeby prosić kogoś innego na świadka Ehh
Mam nadzieję że jeszcze to przemyśli
może faktycznie nie chce bo będzie źle się czuł? niektórzy bardzo źle znoszą bycie w centrum i na widoku a świadkowie są ważnymi osobami i zwraca się na nich uwagę... poza tym mająpewne obowiązki a nie wszyscy chcą się podejmować takiej roli...

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Co sądzicie o wypożyczaniu sukni? Po rozmowie z mamą zaczynam brać pod uwagę tą opcję.
Hmm ja nie biorę takiej pod uwagę. Postaram się kupić na wyprzedaży albo używaną. Często jest to suknia po pierwszym ślubie a to żeby trafić swój rozmiar i fason taka sama szansa jak wypożyczenie. Poza tym nie będę się stresować że suknia się uszkodzi (wcale nie jest tak ładnie że płacisz określoną kwotę i nie interesuje cię już nic) że trzeba szybko oddać. Zdjęcia zrobimy na spokojnie z pleneru i lepiej będę się czuć ze świadomością że to moja suknia

Cytat:
Aaaaa zaraz idę gadać z rodzicami
Przepraszam że nie rozumiem jak można mieć takie problemy z powiedzeniem rodzicom że planujecie ślub. Przecież to ani nic złego, ani tajemnica, ani nic strasznego... jesteś dorosła, układasz sobie życie... co w tym jest takiego trudnego? nie ogarniam....

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
zmienię troche temat ale licze na opinie, w parafii w której chcielibyśmy mieć nauki jest 5 spotkań i niestety mam taki grafik w pracy, ze nie mogę być na 1 spotkaniu, myślicie, ze ksiądz pójdzie na rękę ? Albo, ze to pierwsze spotkanie zrobimy w następnym miesiącu ?
I myślicie zeby jutro zadzwonić i zapytać czy może lepiej jechac osobiście i zapytać ?
myślę że trzeba będzie odrobić

Cytat:
No wyobraź sobie, że w second handzie nie kupowałam nigdy

Dla mnie chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby szycie z wypożyczeniem - miałabym suknię nową, na miarę i zero problemu ze sprzedażą
Cytat:
missmalezji, wybrać sobie jakiś model z salonu i szyć na wzór. Ewentualnie połączyć dwa modele. Mam namiary do sprawdzonej krawcowej (nawet dwóch) typowo ślubnej, więc byłabym spokojna.
ja bym się obawiała szycia na miarę... ale jak masz sprawdzoną krawcową i wiesz jak szyje i faktycznie te suknie mają ręce i nogi to dobre wyjście. Ja niestety musiałabym iść w ciemno a dla mnie to zbyt duże ryzyko. Ale w twej sytuacji wolałabym uszyć niż wypożyczać.

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
ba!
idąc tym tokiem to nie powinniśmy siadać w miejscach publicznych bo ktoś może w stołek pierdnął i nie dotykać banknotów albo uchwytów w tramwajach bo ktoś przed nami co dotykał to pewnie rąk po wyjściu z toalety nie umył.

mnie użyta, wyczyszczona suknia absolutnie nie rusza. nikt centralnie na nią w toalecie raczej nie lał.
mnie na szczęście też nie rusza używana suknia i mam nadzieję że wypatrzę coś fajnego chociaż posiadanie nówki nie śmiganej to taka fajna myśl...

Cytat:
No więc... dziwnie. Bardziej baliśmy się reakcji jego rodziców, nie moich. A wyszło na odwrót. Jego zareagowali lepiej. Moi nie mieli jakoś zadowolonej miny :/
Było tysiąc pytań do... Czyli co, gdzie, kiedy, jak, co po ślubie, co z pracą itd.
Trochę przykro mi się zrobiło, że się nie ucieszyli.
Chociaż trafiłam akurat na zły moment, bo mama ma jakieś tam problemy z pracą
myślę że rodzice mają sporo racji... ogólnie są doświadczeni życiowo, martwią się i wiedzą że ślub to nie tylko piękny dzień ale założenie własnej rodziny. Wiedzą że do tego potrzeba pieniędzy na utrzymanie, wiedzą że nie jest teraz łatwo i sama organizacja wesele pochłania dużo pieniędzy. Więc nie dziwię się bo moi podobnie jak powiedzieliśmy o planach ślubnych to też padły pytania jak sobie to wyobrażamy...

Mam do was prośbę
chodzi o to że ostatnio widziałam na dziewczynie sukienkę którą gdzieś widziałam w galerii ale nie mogę skojarzyć jaki to sklep był może wam się coś skojarzy sukienka krótka prosta z krótkim rękawem. Od góry do połowy uda taka szara a od połowy uda do końca był taki wzór kwiatowy. Materiał taki lekki ala żorżeta ala etamina..

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 12:31   #1833
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wytrzymałam i napisałam do mamy że wydaje mi się że nie byli wczoraj zadowoleni z tego co powiedziałam a ona do mnie że mam się nie wygłupiac i głupio nie pierdzielić, że się spodziewali. Że przecież jak się zaręczylismy to mówiliśmy że ślub za około 2 lata

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

mi TŻ powiedział, że mam szukać w całej Polsce choćbym na końcu Polski znalazła tą jedyną, to mnie zawiezie
widzisz, pewnie się oswoiła i już jest okej ważne że macie z głowy
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
To trochę podobnie, jak u mnie, tylko ja jestem bardziej w klepsydrę
Znalazłam zdjęcia w mailu, więc wstawiam już teraz
2 duuużo korzystniej, bardzo ładna

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 12:43   #1834
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Moja przyszła szwagierka rozśmieszyła mnie i zażenowała do łez dzisiaj - wywaliła mnie ze znajomych z fb - śmiać się czy płakać? (strasznie tej suczy nie znoszę, żałuję, że się z nią nie da żyć, bo to jedyna siostra Tż ale cóż... to temat na dłuuuugą rozmowę)

A tak to dostałam wypłatę i się chyba potnę tępym nożem, jest bajeczna

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”

Edytowane przez antonina_bielska
Czas edycji: 2013-07-09 o 12:45
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 12:47   #1835
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

aniuska zakupiłam na stronie Kosmetyki z Ameryki . Co i jak odpowiedziałam powyżej handzi
Super, dzięki

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Moim zdanie ani orkiestra, ani fotograf ani kamerzysta nie powinni pić, uważam, że trzeba im zapewnić jedzenie ale powinni sami wiedzieć, że pić to już nie wypada
Zgadzam się, są w pracy więc pić nie powinni u mnie w umowie z zespołem jest taki pkt, że w czasie pracy nie piją więc się nie muszę martwić

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 12:47   #1836
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Moja przyszła szwagierka rozśmieszyła mnie i zażenowała do łez dzisiaj - wywaliła mnie ze znajomych z fb - śmiać się czy płakać? (strasznie tej suczy nie znoszę, żałuję, że się z nią nie da żyć, bo to jedyna siostra Tż ale cóż... to temat na dłuuuugą rozmowę)

z tego co mówisz nie ma co żałować w takim razie bądź uprzejma żeby jej nie dać satysfakcji i tyle, na tym wasza znajomość się kończy

Stary 2013-07-09, 12:53   #1837
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
z tego co mówisz nie ma co żałować w takim razie bądź uprzejma żeby jej nie dać satysfakcji i tyle, na tym wasza znajomość się kończy

Masz rację oczywiście, ale biorąc pod uwagę fakt, że jest wygodnicką panną, która w każdy weekend plącze się po domu rodziców Tż (jak my to z K. mówimy "Królowa Focha w akcji") to ciężko z nią nie mieć styczności

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2013-07-09, 12:58   #1838
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz rację oczywiście, ale biorąc pod uwagę fakt, że jest wygodnicką panną, która w każdy weekend plącze się po domu rodziców Tż (jak my to z K. mówimy "Królowa Focha w akcji") to ciężko z nią nie mieć styczności
nie zazdroszczę... pozostaje wam tylko się z tego śmiać, bo szkoda nerwów na rozpuszczoną panienkę nie denerwuj się z powodu babsztyla

Stary 2013-07-09, 13:01   #1839
monikkad
Wtajemniczenie

Króliczek, nie doczytałam wcześniejszych postów, ale widzę, że w końcu powiedzieliście rodzicom?? No i git

Ale pędzicie z postami laski Ja nie mam tyle czasu na wizaż :PP

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
nie zazdroszczę... pozostaje wam tylko się z tego śmiać, bo szkoda nerwów na rozpuszczoną panienkę nie denerwuj się z powodu babsztyla

Stary 2013-07-09, 13:05   #1840
Zadumana
Rozeznanie

Witam po długiej nieobecności! Chcialam się pochwalić, że jestem już panią magister teraz w pełni spokojna i z czystym sumieniem będę mogla się zając przygotowaniami do ślubu.

Od ostatniej aktywności wymyśliłam sobie że na mszy w kościele będą skrzypki, gitara i dziewczyna z pięknym głosem, która zaśpiewa pieśni, które lubię, co sądzicie o takim pomyśle?
Piosenki, które wybrałam:
Miłość twa, Twoja miłość jak ciepły deszcz, ty tylko mnie poprowadź, Ave Maria

Zajrzę wieczorem- teraz ide sie oplalać i czytać, wreszcie mam na to czas! Duuuuuzo czasu
Stary 2013-07-09, 13:13   #1841
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zadumana Pokaż wiadomość
Witam po długiej nieobecności! Chcialam się pochwalić, że jestem już panią magister teraz w pełni spokojna i z czystym sumieniem będę mogla się zając przygotowaniami do ślubu.

Od ostatniej aktywności wymyśliłam sobie że na mszy w kościele będą skrzypki, gitara i dziewczyna z pięknym głosem, która zaśpiewa pieśni, które lubię, co sądzicie o takim pomyśle?
Piosenki, które wybrałam:
Miłość twa, Twoja miłość jak ciepły deszcz, ty tylko mnie poprowadź, Ave Maria

Zajrzę wieczorem- teraz ide sie oplalać i czytać, wreszcie mam na to czas! Duuuuuzo czasu
Witaj!

Zastanów się tylko czy chcesz łączyć piosenki religijne z kościelnymi pieśniami?

Ja też mam cały czas z tym zagadkę, ale chyba zrezygnuję z patetyczności Ave Maria na rzecz czegoś innego
Stary 2013-07-09, 13:19   #1842
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Witaj!

Zastanów się tylko czy chcesz łączyć piosenki religijne z kościelnymi pieśniami?

Ja też mam cały czas z tym zagadkę, ale chyba zrezygnuję z patetyczności Ave Maria na rzecz czegoś innego
Ave Maria jest be, mimo że zdarzyło mi się grać ją na ślubach

Ja dalej szukam śpiewaczki, ale może coś się ruszy! Siostra koleżanki chyba kogoś zna.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 13:19   #1843
Zadumana
Rozeznanie

No właśnie też się nad tym zastanawiam... mam jeszcze 8 miesięcy więc dużo czasu, ale faktycznie masz racje...
Stary 2013-07-09, 13:24   #1844
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
To trochę podobnie, jak u mnie, tylko ja jestem bardziej w klepsydrę
Znalazłam zdjęcia w mailu, więc wstawiam już teraz
To Ty jesteś w tych sukniach? 2 mi się bardziej podoba
Stary 2013-07-09, 13:36   #1845
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, kilka lat temu robiłam nauki przedmałżeńskie. Świstka oczywiście nie mam, zakopany pewnie gdzieś w papierach. Myślicie, że jak pójdę do tej parafii, do kancelarii i powiem jaka sytuacja to mi wydadzą nowy? Na tych naukach wpisywałam się co niedziela w jakąś książkę, więc dokumentację pewnie mają :P

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Tia... dobrze mieć jak wiesz, że albo odpoczniesz albo miło go wykorzystasz. Miałam wolne od piątku do wczoraj i większość czasu spędziłam prowadząc samochód lub w urzędach
Takie życie, ja też wolne wzięłam żeby parę spraw załatwić bo bym nie miała kiedy. Ale zawsze to inna świadomość spędzenia czasu

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
też ich wszystkich przekopałam więc wiem o którym za 1200 mówisz.
Ja tnę koszty tego wesela więc chciałam najtańszego ze sprzętem i mam. A koleś super , miły , gadatliwy i wygląda na porządnego. Z resztą na 50 osób nie potrzeba mi Bóg wie czeego
a co do pracy to wolę w zawodzie. Pójdę na staż 3 miesięczny jeżeli lecznica będzie chciała mnie zatrudnić i od października normalnie. A poza zawodem to nie wiem czy bym znalazła (nawet szukałam) wszędzie wymagają doświadczenia i kursów
Ten za 1200 to był jakiś dj-wodzirej w śmiesznym swetrze
Zobacz w Zwierzaku na Piasta, my tam chodzimy, fajni właściciele

Cytat:

O jaaa ile ona ma lat? co jej zrobiłaś?

Robię na obiad pieczona cukinię faszerowaną mięsem mielonym z indyka, zapiekaną z serem Ale będzie wyżerka
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 13:39   #1846
SimplyDivine
Zakorzenienie

Elrosa bardzo ladna ta druga suknia

Krooliczku, super, ze powiedzieliscie rodzicom teraz mozna planowac na calego

Ja rowniez dietuje tylko mam sporo wiecej do zrzucenia niz wiekszosc z Was kto wie, moze sie uda pozbyc 40 kg balastu przez 10 miesiecy... bo juz jutro 10 miesiecy do slubu Czas mi leci przez palce i ani sie nie obejrze i beda Swieta BN i pol roku do slubu

Kolejna rzecz odhaczona na liscie - kolczyki

http://www.etsy.com/uk/listing/15307...g?ref=col_view
Stary 2013-07-09, 13:44   #1847
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość

Zapisałam je sobie i jak będę miała kaskę to chyba sobie kupię
Stary 2013-07-09, 13:44   #1848
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Alloffkowa, dzięki za radę odnośnie szukania na tablicy

Nasz zespół pije, ale byliśmy na weselu ich posluchac (ponad 4h) i wcale sie nie upili. Na pewno im coś postawimy. A jedzenia dostaną połowę.

Enzunio, super garnitur

Zadumana, gratuluję

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 13:50   #1849
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Isusia91 Pokaż wiadomość
To Ty jesteś w tych sukniach? 2 mi się bardziej podoba
Cytat:
Elrosa bardzo ladna ta druga suknia
A wiecie, że nawet po zobaczeniu jej na wieszaku nie chciałam jej przymierzyć? Po założeniu w sumie też mnie nie zachwyciła, za to moje pomocnice - i owszem. Nadal nie wiem, czemu

Zachwyciła mnie za to ta, którą zamówiłam - ma koronkę
Elrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 13:54   #1850
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ładne Jak się tam w ogóle kupuje?

Ja szukam wieeeelkich kolczyków bo z biżu chcę tylko wielgaśne kolczyki!
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 13:55   #1851
misia880
Zakorzenienie

Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

kupilam TZ w lidlu 3 koszulki i zaplacilam 30 zl ;d
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 13:56   #1852
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
myślę że trzeba będzie odrobić
gadałam dzisiaj z księdzem, niczego nie będziemy musieli odrabiać, także super
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 13:58   #1853
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

O, super! Choć rozbawiło mnie, że gdy spojrzałam na gostka w marynarce i krótkich spodenkach to skojarzyłam, co mój TŻ o czymś takim myśli i wiem, że wygoniłby mnie z domu gdybym kazała mu się w to ubrać. Inna sprawa, że nie pasowałoby mu to

nie wszystko jest dla wszystkich mój tż też by to wyśmiał ale na tym blogu jest wiele rad dot. długości nogawek, krawata, sposobu noszenia marynarek, kamizelek itp dużo ciekawych rzeczy, o których już mało kto pamięta niestety
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 13:59   #1854
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isusia91 Pokaż wiadomość
Zapisałam je sobie i jak będę miała kaskę to chyba sobie kupię
No ja narazie tylko dodalam do ulubionych, ale jak juz znajde fryzjerke i zapisze sie na probna fryzure to kupie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ładne Jak się tam w ogóle kupuje?

Ja szukam wieeeelkich kolczyków bo z biżu chcę tylko wielgaśne kolczyki!
Rejestrujesz sie, wkladasz do koszyka, placisz pay palem i czekasz na przesylke

ja chcialam te, ale troche za drogie jak na kolczyki na jeden raz no i moze byc troche za bogato przy zdobionym dekolcie i broszkowym bukiecie

http://www.glitzysecrets.com/bows-of-ice-earrings.html
Stary 2013-07-09, 14:04   #1855
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
podrzucam ciekawy link jakby któraś chciała przeczytać.. myślę że sporo prawy w tym jest http://kobieta.wp.pl/kat,26323,title...0e9c&_ticrsn=3
Po przeczytaniu artykułu niestety muszę się zgodzić... Choć sama takim typem osoby nie jestem, bardziej skłaniałabym się ku tej drugiej stronie, ale znalazłam coś na pograniczu. Jestem miła i uprzejma, ale jeśli ktoś przegina mówię mu to w twarz. ostatnio kolega dostał prawie z liścia, uprzedziłam go, że idzie w złym kierunku. teraz to on mnie przeprasza i naskakuje. Zwyczajnie nie pozwalam wchodzić sobie na głowę. Ale i tego musiałam się nauczyć.

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
nie wszystko jest dla wszystkich mój tż też by to wyśmiał ale na tym blogu jest wiele rad dot. długości nogawek, krawata, sposobu noszenia marynarek, kamizelek itp dużo ciekawych rzeczy, o których już mało kto pamięta niestety
Zauważyłam właśnie i to mi się w nim spodobało! Ukazuje trendy, ale i metody jak i co z czym dobrać

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 14:11   #1856
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
gadałam dzisiaj z księdzem, niczego nie będziemy musieli odrabiać, także super
fajnie

mnie też się podobają duże kolczyki jak tylko będą mi pasować to będę takie mieć w ogóle chciałabym mieć jakiś model upodobany żeby sobie wyobrazić stylizacje a tak to póki co nie wiem czy będzie lekka zwiewna czy koronka czy biżuteria z kryształem czy lepiej perełki...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 14:17   #1857
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
O jaaa ile ona ma lat? co jej zrobiłaś?
Komiczne jest to, że nic jej praktycznie nie zrobiłam (w jej rozumowaniu podebrałam Tż - darmową niańkę dla jej córki i wafla, bo tak wyglądało jego mieszkanie z nią razem ), a ma 29. lat, taakże tego

Stary 2013-07-09, 14:31   #1858
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Komiczne jest to, że nic jej praktycznie nie zrobiłam (w jej rozumowaniu podebrałam Tż - darmową niańkę dla jej córki i wafla, bo tak wyglądało jego mieszkanie z nią razem ), a ma 29. lat, taakże tego
o kurde, jakie głupie podejście ;/ ja bym się bardzo cieszyła, gdyby brat sobie życie ułożył ...
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-09, 14:33   #1859
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Mówię Wam, to rozmowa do klubu, najlepiej na flaszkę przy tym -> każdej po kielichu , bo co ja się przez te 2 lata z nią nacierpiałam i nabeczałam, to moje

Stary 2013-07-09, 14:43   #1860
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Mówię Wam, to rozmowa do klubu, najlepiej na flaszkę przy tym -> każdej po kielichu , bo co ja się przez te 2 lata z nią nacierpiałam i nabeczałam, to moje
Bywają tak różni ludzie. Niestety :\ . Ważne abyście Wy się dogadywali, a wiadomo, że nie każdemu da się przypodobać.

Spójrzcie co znalazłam. Nigdy się nie zastanawiałam nad tym, co mogą oznaczać kolory jakie nosisz.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Padłam!!!

http://weselnybox.pl/6884,%C5%BBona_..._nasza_reakcja

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości