|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zdrada.
Cytat:
Obym się mylił i przesadzał, ale jakoś już tak mam Irytują mnie takie historie i dobija mnie, że takie osoby bez większych wyrzutów potrafią żyć w ten sposób. W końcu jesteśmy ludźmi, nie zwierzętami, by kierować się instynktami [popędem].
|
|
|
|
#62 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co innego, gdyby stanęła przez chłopakiem i prosto w oczy mu powiedziała: "Zrobiłam źle. Zdradziłam." Wtedy gość miałby szansę zadecydować, co zrobi dalej. Może by jej wybaczył, a może nie. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
.
|
może trzeba było o tym pomysleć zanim się rzuciłaś na eksia?
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My się produkujemy, a panna pewnie aż tarza się po podłodze ze śmiechu, że wkręciła pół forum. |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamiast się niepotrzebnie zadręczać, szykuj przekonywującą linię obrony. Jak sprawa się rypnie, zawsze możesz argumentować, że zawiniła grawitacja , niesprzyjający wierności układ planet , nieuchronne fatum albo halny, który Cię wywiał na kolana byłego tak niefortunnie, że po prostu nadziałaś się na jego oprzyrządowanie, wprawiając je w ruch….
Wypadki przecież chodzą po ludziach.
|
|
|
#67 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#68 | |
|
sissy that walk
|
Nieprzyznanie sie facetowi w takiej sytuacji to kolejny kopniak w jego tylek. Nie dosc, ze ma dziewczyne, ktora wystarczy zaprosic do domu zeby wskoczyla do lozka, to jeszcze nie ma najmniejszego zamiaru mu powiedziec o tym ze ma rogi. Strasznie mi go szkoda. Autorko, wez sie ogarnij, dorosnij - jestes wystarczajaco duza zeby uprawiac seks, to powinnas byc rowniez wystarczajaco duza zeby poniesc konsekwencje tego, co zrobilas. Tak kochasz swojego chlopaka, ze robisz z niego kretyna? Tak Cie cieszy, ze Twoj eksio bedzie sie z niego smial jakim jest jeleniem? Zrobilas mu swinstwo, wiec miej chociaz tyle szacunku do tego biednego chlopaka zeby mogl sam zdecydowac co dalej, skoro nie mialas wystarczajaco szacunku zeby mu nie przyprawiac rogow. Nie masz prawa decydowac za niego i robic z niego glupka.
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chwalisz się czy żalisz? |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
to wróćcie do siebie i dajcie spokoj Ty swojemu obecnemu facetowi, a tamten swojej lace.
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#73 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Ty mnie nie zadziwiaj, tylko powiedz chlopakowi co sie stalo. Widze, ze niezbyt Cie rusza, jak wobec niego postapilas.
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I częściej bywają tu tematy skrzywdzonej kobiety, a nie tej, która krzywdzi. Nie mówię, że "my" jesteśmy święci. Bo zarówno wśród kobiet jak i facetów znajdą się właśnie takie przypadki. Po prostu "boli mnie" to, że takie osoby istnieją. Mam taki, a nie inny system wartości i jakoś ciężko mi zrozumieć takie zachowania.
|
|
|
|
#76 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#78 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to brzmi tak, jakbyś była dumna: ma pannę, ale to ja i moja wagina go pociągają nie ma to" jak ten zwierzęcy magnetyzm"- jak mówił osioł w Shreku.---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
czy to jest prawdziwa historia ?!
cięzko mi uwierzyć...
|
|
#80 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#81 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Mialas sporo czasu zeby sie zastanowic. "Tak jakos wyjsc" to moze przy przerwanym pocalunku, tutaj prosze - przytulanki, na kolanka, mizianki, a potem seks. Dobra godzina-dwie na zorientowanie sie, ze sie jest w zwiazku. Ale po co
|
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Wakacje to dla mnie juz nie istnieja od roku ![]() mam 21 lat,za stara jestem ; ) |
|
|
|
|
|
#86 | |
|
sissy that walk
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
sissy that walk
|
No ok, spowiadasz sie, i zadnych wnioskow z tego co piszemy. Po co Ci ten watek, sluzy do tego zebys pisala jak Cie eksio kreci / jak Ty krecisz eksia i co dokladnie robiliscie? Czy zamierzasz wyciagnac jakies wnioski i zdecydowac, kiedy i jak powiesz chlopakowi? Bo na razie to nie jest pytanie o rady, tylko wywiad z celebrity.
|
|
|
|
#89 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

Przecież odpowiedzi w tym wątku są prawie w 100% negatywne i widać, że jednak większość kobiet nie uważa, że oszukiwanie partnera jest trendi i cool. Nie traktuj autorki wątku jako jakiegoś ogółu, a reszty wypowiadających się jako "błędu statystycznego".
Irytują mnie takie historie i dobija mnie, że takie osoby bez większych wyrzutów potrafią żyć w ten sposób. W końcu jesteśmy ludźmi, nie zwierzętami, by kierować się instynktami [popędem].

Wypadki przecież chodzą po ludziach.

I częściej bywają tu tematy skrzywdzonej kobiety, a nie tej, która krzywdzi. Nie mówię, że "my" jesteśmy święci. Bo zarówno wśród kobiet jak i facetów znajdą się właśnie takie przypadki. Po prostu "boli mnie" to, że takie osoby istnieją. Mam taki, a nie inny system wartości i jakoś ciężko mi zrozumieć takie zachowania.