|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Princeska ja tez gratulowalam rocznicy, a stolat nie pozyczylam
![]() Kylie z moim tz to jest taki problem ze on nigdy pieniedzy nie ma ![]() Ex ja wlasnie musze kupic forme do tarty w biedro teraz sa w promo...ja zeby sie odstresowac to gotuje i pieke...dzis piers w ciescie francuskim i sernik na zimno z jagodami ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | |
Zakorzenienie
|
Kylie no ale nie kazda z nas chce mieć dzieci
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze inaczej by bylo jakbym nie nienawidziła mojej kuchni rodem z PRL-u ![]() ![]() Z fructisa biore pod uwage własnie ta Dameage albo Fruity taka żółta i chyba na Fructisie sie skonczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
Oj gdybys widziala ten przypalony spod nie bylabym taka pewna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam parowki w ciescie francuskim, musze w jakis dzien zrobic ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | ||
Zakorzenienie
|
Dopycham sie spaghetti, a potem bede plakac,że ma bebzol wielki
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale moj Tż nigdy na nic mi nie skapil, sobie nie kupi, a mi odda, pod tym wzgledem jest na prawde kochany ![]() Cytat:
![]() Bo kiedys to sie nie myslalo o tym czy ma sie pieniadze, czy warunki czy jaki kolowiek instynkt po prostu byly dzieci i koniec wg niej ![]() Na dzien dzisiejszy jestem antydzieci ![]() ale czyjes lubie na chwile, byle na za dlugo ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
Ide robic spaghetti bo mi w brzuchu burczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
EX
ale Ty gotujesz i cos Ci wychodzi ![]() ![]() Kylie no niestety, czasy były inne i ludzie nie rozumieją ze się zmieniły, Teraz każdy zyje jak chce, czy mu wygodnie czy jak, takie czasy, czy dobre czy złe co za roznica, są jakie są. Instynkt może przyjść, może nie. Przeciez to osobnicze ![]() A Kochana przypomnij mi bo ja ciagle zapominam ile Ty masz lat? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- znowu gotować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem mały smietniczek i przypalony spód mi nie straszny ![]() dzien spaghetti dzisiaj Cytat:
![]() Końcówki musze podciac, bo od tego robienia nie ladu na gumce to mi troche koncowki oberwały, takie zmechacone sa ![]() i mysle intensywnie nad grzywka na prosto ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Ta to sie lubi w tych garach zaorać ![]() Ja nie wiem... ![]() Cytat:
![]() nie dawno zrobilam Brownie i tez bylo dobre i na tym koniec moich wypiekow ![]() Ja jestem rocznik 87' wiec 30 latek na karku zanim sie obejrze to bedzie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Zakorzenienie
|
Kylie
no to bez przesady ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Kupiłam wczoraj ten szampon: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-shampoo.html dam znać jak się sprawdza ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to sie tak mowi, ale czas tak zapiernicza, że czasem nie wiem kiedy mineło3,5 roku od kiedy jestem z Tż, wydaje sie jakby to wczoraj wyjechal po mnie na dworzec jak wyprowadzilam sie z GW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() własnie jem spagetti ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
![]() takto mi sie tez juz znudził alkohol bo ile mozna chlać ? ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
![]() odrazu nogi wtedy się wydają dłuższe i zgrabniejsze.... ale z drugiej str wtedy nie pasowałabym do mojego Tżta bo on też za wysoki nie jest ![]()
![]() |
#2505 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj byłam na basenie z moimi laseczkami i też sie spiekłam na maxa ![]() ![]() ![]() to sukieneczka a nie bluzka kochanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego jeszcze raz słonko ![]() ![]() Dlaczego doła ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestesmy młode, mamy teraz czas dla siebie, dla Tżtów, znajomych a jak przyjdzie dziecko to wszystko sie zmienia znam np. wiele moich kolezanek które są w moim wieku maja dzieci i ciagle melanżują bo widać że jeszcze sie nie wyszalały...;/ dla mnie takie coś jest chore. wiadomo mozna pojsc sobie na impreze od czasu do czasu ale nie co weekend latać na imprezki majac dziecko ![]()
![]() |
#2507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam 4 rocznice w Sylwestra ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Laski mozecie polecic jakis dobry krem na noc ![]() Poki co nie uzywam tej mojej emulsji szafirowej z Avonu, bo nie chce sie przebarwien nabawic, a potrzebuje czym niezapychajacym pyszczaka smarowac ![]() Jakis krem nawilzajacy, moze byc nawet przeciwzmarszczkowy ![]() ![]() Byle nawilżał i nie zapychał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i ja mam wrażliwą i alegriczną skórę więc dla mnie jest w sam raz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
![]() ![]() Wybieram się na zakupy kosmetyczne, ale nie wiem co brać ![]() Polecacie jakiś szampon bez protein? Nie znam się na tym.... coś tu wyczytałam, że jakiś nowy Timotei nie ma protein? ![]() Lavia to cię wymęczyła ta zumba. Pamiętam, że kiedyś poszłam na takie warsztaty tańca brzucha, niby nic takiego, ale na drugi dzień wszystko mnie bolało ![]()
#2511 |
Zakorzenienie
|
Ja bym polecila ale nie odróżniam tych szamponów z proteinami i bez.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
No ja też się nie znam
![]() Coś mi się porobiło z włosami i na końcach mam suche. Jak trochę podrosną to pójdą do ścięcia - bo są po rozjaśniaczu - nakładanym kilkakrotnie przez fryzjerkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Napiszcie coś o tych szamponach i odżywkach - co kupić, a co nic nie warte ![]() ![]() Aaaaa Ex co to za forma z Biedronki? Szukam czegoś do pieczenia tarty ![]() Miłych snów ![]()
#2513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro Matki Boskiej Pienieznej wiec na pewno jakis kremik kupie ![]() Tylko zeby mnie nie ponioslo i zebym ciuchow nie kupowala zadnych, bo jak dzisiaj porzadek w szafie robilam to mam chyba z 20 bluzek z metkami jeszcze nie noszonych ![]() Cytat:
Bez protein jest J&J lawendowy , Dove do farbowanych nie ma protein, wszelakie oczyszczajace z Joanny naturii nie maja ani protei ani silikonow, Timotei to chyba do farbowanych nie mial ale nie jestem pewna, bo szybko go oddalam,powodowal u mnie swedzenie skalpu ![]() Biowax z olejami nie ma protei na bazie olei jest. wszystko zalezy od tego czego potrzebujesz. Czy porzadnego oczyszczenia, czy czego s silikonami czy delikatnego jak dzieciece ![]() Z odzywek to polecam oslawiona Awokado i Karite badz Morele z Garniera, z masek i odzywek to Fructisy Nutri Gladki i Color Resist odzywki Goodbay Demage, Lśniace i Gladkie, Fruity Passion, maska z NaturVitl (dotepne w Naturze)to co napislam nie ma protein. Dobry jest jeszcze Gliss Kur żółty i mimo,że ma ma keratyne to olejki na pierwszych pozycjach w skladzie go rownowaza ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=701532 Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-09 o 20:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Rozeznanie
|
W porządku
![]() ![]() Jeśli chodzi o krem to ja używam od dłuższego czasu tego http://nokautimg1.pl/p-42-89-4289513...jacy-100ml.jpg przeważnie na dzień ale na noc też mi się zdarza go naciapać ![]() ![]()
#2515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
princeska wszystkiego naj! ![]() kylie- z odzywek to ja ci polece zoltego gliss kura- nie wiem czy mialas? dla mnie rewelka i lepszy jak karite garniera bo dociaza ![]()
![]() |
#2516 |
Wtajemniczenie
|
Tak piszecie o tej awokado karite a mi po pierwszym opakowaniu już nie posłużyła a kupiłam na zapas drugie, chce któraś, za przesyłkę tylko trzeba zapłacić
![]() Ja dalej wykańczam maski i odżywki ![]() ![]() Chce tylko na wakacje kupić coś 3w1 żel/szampon/odżywka lub 2w1 żel/szampon. Bunny to Pinio biedronkowe dobre na taki wyjazd będzie?
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | ||||
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i wszystkiego naj naj kochana ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a teraz idę spać ![]() ![]() ![]() Bunny mam pytanie czy mogę pomieszać garnier naturals 6 z 7 ? i co mi może wyjść ?
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-07-09 o 23:21 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może to wina "przeproteinowania" włosów, jak takie szampony nie pomogą to będę musiała zrobić radykalne cięcie końców ![]() Cytat:
![]() Tej polleny to nigdzie nie widziałam ![]() Asiu i co ta Kitka nam narobiła ![]()
![]() |
#2519 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamietaj zeby zwracac uwage na szczegóły ![]() Ja jak ogladalam mieszkania to zwracalam uwage na: -jak leci woda z kranu i pod prysznicem, wiadomo nie moze ciec jak krew z nosa, bo to ani porzadny prysznic ani wlosy nie doplukane przy myciu ![]() -zobacz czy okna sa szczelne, zeby zima Ci nie bylo zimno, a w razie ulewy nie przecieklo, bo pozniej wlasciciel powie,że to Twoja wina i w razie czego kaucji nie odzyskasz ![]() -zapytaj tez o sasiedztwo, czy nie mam malych dzieci, czy sie przypadkiek ktos akurat nie remontuje, chyba,że Ci halas nie przeszkadza ![]() -dopytaj o wilgoc i czy w mieszkaniu wystepowal grzyb, po co ma byc pozniej na Ciebie ,że źle prowadzilas mieszkanie -Dowiedz sie czy w umowie mozna zastrzec sobie to ze Wynajmujacy w okresie 2 miesiecy po uprzednim poinformowaniu moze podniesc Wam koszty wynajmu. -jesli na stanie nie ma powiedmy lodowki, pralki, badz kuchenki zapytaj czy w zwiazku z tym ,że musisz dokupic nie zjechali by troche z odstepnego ![]() To tak w skrocie, ale dosc istotne rzeczy ![]() Cytat:
![]() jakby bylo wszysko oki to pewnie bym go dobrze wspominala i kupila drugi raz ![]() Stane dzisiaj przed półka w Rossie i bede sie gapić jak sroka w gnat ![]() chociaz w sumie mam Morele jeszcze wiec nie wiem po co ja szukam kolejnej odzywki ![]() ![]() Mam jeszcze dwie Niva Long Repair i Intesne Repair na jedno uzycie,ale one mi strasznie nie sluza. ![]() Cytat:
![]() Zostaw ja sobie w domku, jesc przeciez nie wola, a za jakis czas sprobuj i zobaczysz,czy jst lepiej czy nie ![]() No Pinio to jako szampon i zel do mycia ciała jak najbardziej ![]() Cytat:
![]() kurde musze je zmierzyc ile juz maja tak w ogole ![]() Cytat:
![]() szukaj na panelu z akcesoriami do wlosow typu gumki, spineczki itp. Tam powinna wisiec na haku ![]() Ja tez musze isc i podciac ale strasznie sie boje, bo nie mam swojego fryzjera w tym miescie ![]() Kolezanka mi podsunela jeden zaklad gdzie strzyga sami faceci i że ponic bardzo, bardzo fajnie. To spoko zadzwonilam najpierw, bo chcialam sie kulturalnie umowic i zapytac przy okazji o cennik. Wiec pytam ile kosztuje podciecie wlosow półdługich ( wlasnie ja nigdy nie wiem czy ja mam wlosy juz długie czy półdługie ![]() -" a to chwila mment bedzie, nie to nie duzo, ok 90 zl" ![]() Czaicie ![]() A w ogole włączam teraz kompa siadam, a tu pach krew z nosa mi poszla ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kylie, a bo kurde.. chyba prawdziwa Renata powinna miec czarne włosy c ![]() ![]() ej, a czemu małe dzieci w bloku Wam przeszkadzaja? Czasem tylko zapłacze, czasem popiska z radosci ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.