|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- A ja sobie wcinam 3 bułkę z serkiem śmietankowym polaną miodkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
TŻ wiesza pranie a ja sobie odpoczywam
![]() ![]() Kupiłam sobie koszulkę nocną na noc poślubną ![]() ![]() Już jutro do Teściów.. A tam trawka, kocyk, leżing, reading i ogólnie impreza ![]() ![]() Budowniczka, nie stresuj się. Jeszcze nadrobisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Raczkowanie
|
Hej
ja już po powtórnym połówkowym, z Krzysiem wszystko dobrze ![]() ![]() ![]() lekarz nas uspokoił, wszystko sprawdził ![]() ![]() ![]() Jeszcze nic nie nadrabiałam ale zauważyłam nowe mamusie witam się z wami ![]() Załączam zdjęcie naszego przystojniaka ![]() ![]()
#1684 |
Zakorzenienie
|
nie no nie wierz. wchodzi do sklepu matka z shnem na oko 4 latka, ten biega i biega i ta matka sie drze ze ma stać, ale ten se znalazł "laweczkę" i sobie usiadł,a ze nogami do podłogi nie siegnął to dał je na siedzenie.. a ta z taką mordą na niego i dała mu klapsa, mały tylko powiedział ała takim placliwym głosem i zbliżają się do wyjścia, a ten chłopiec mówi : a mamo kochasz mnie, i tak powtarzał chyba ze 4 razy i tam matka do niego : NIE z takim pyskiem.. i ten mały sie popłakal ...
Azealia- ![]() ![]()
#1685 |
Raczkowanie
|
Kruszynka
![]() ![]() Rybko dlatego ja uważam, że nie każdy powinien mieć dzieci.. Dziewczyny na wszelki wypadek NIEDZIĘKUJĘ! ![]() I zapomniałam przywitać nowe Mamusie ![]() ![]()
#1686 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() ![]() Cytat:
![]() Super - odpoczynek się należy ![]() Cytat:
![]() Mały przystojniaczek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Kruszynko myślałam dziś o Was. Czyżbyście byli u prof. Dubiela?
![]() Ciesze się ze wszystko ok. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
O Booooziu, ale się najadłam
![]() A my byliśmy dzisiaj znowu nad jeziorkiem, także troszkę poleżałam, odpoczęłam, nóżki w wodzie zamoczyłam ![]() Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków ![]() Powiem Wam, że mi jakoś nie może wyjść z głowy ten przypadek u lipcowych mamuś :/ Jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić i od razu mam dziwne myśli :/ A do 16 lipca jeszcze 7dni ![]() Widziałam dziś nad jeziorkiem wózek Tako Jumper i powiem Wam, że fajnie wygląda, akuratnie była to zielona spacerówka i jak mu się przyjrzałam to wyglądał na porządnie zrobiony wózek ![]() ![]() A co do ślubów, to u Nas było 96 osób, z czego ode mnie było z 30 osób - rodzina z zagranicy nie przyjechała, znajomi odmówili m.in. najbliższa moja przyjaciółka, która nawet mi nie napisała sesemesa z życzeniami :/ Ale te 96 os to było w sam raz, więcej os chyba bym nie ogarnęła ![]() Rybko a co zamówiłaś z Avonu?? Dawno nic nie zamawiałam ![]() I gratuluje znalezienia mieszkanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My też ładnie rośniemy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Raczkowanie
|
Aaaa! W niedzielę na moich wertepach nad wodą - ścieżka wysypana kamykami widziała xlandera XA- skrzypiał tak jak stary wóz na siano- odpadł od razu.
Na chwilę obecną nr 1 to navington cadet- tylko napisałam do producenta czy można zamówić model z przednimi pompowanymi a nie piankowymi i wtedy będę myśleć dalej :P
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Raczkowanie
|
Issia w sobotę na tzw. festynie w mojej miejscowości spotkałam dziewczynę z cadetem- wyoglądałam, co prawda miała gondolę jeszcze bo Mały miał 3 miesiące, ale jechała po trawie i kamieniach całkiem sprawnie mimo tych piankowych kół no i wygląda na żywo super. Ona jest bardzo zadowolona.
Jak się okaże że te koła można zmienić to super, jak nie pewnie stanie na mutsy.
#1695 |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
W Angli jest troszke inaczej .. Moja znajoma wyszla teraz za anglika wiec mi opowiadala.
Oni mieli slub I wesele na Jamajce. Z tym ze koszta lotu I hotelu pokrywali tylko za siebie. Kazdy gosc placil za siebie , jedni bylo z UK inni z PL ![]() Ona wybrala sobie 3druhny do slubu , wybrala im sukienki , fryzury I makijaz ale one same musialy za to zaplacic. Malo tego - kazdy gosc kupowal na weselu tzw wejsciowke za 50£ ( ONI akurat przekazali to na cele dobroczynne) w cenie mial jedzenie drinka I kieliszek szampana - reszta alkoholu we wlasnym zakresie. O prezenty juz nie pytalam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1696 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Azealia kciuki za obronę.jaki masz temat?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1697 |
Zakorzenienie
|
hej, witam się w nowym wątku!
W zeszlym tygodniu miałam usg połówkowe a dziś normalną wizytę. Dostałam ankietę na temat planu porodu i po przeczytaniu paru pierwszych pytań, odłożyłam ze strachem. Tymczasem przedstawiam wam moją Manię: |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Raczkowanie
|
Witam Was kochane
![]() Nie udzielam się, bo cięzko mi się wbić,a jak opuszcze jeden dzień to nadrabiam wsyztskie posty, żeby być w temacie. Obecnie jestem na stronie 47 i czytam dalej ![]() U nas nic sie nie dzieję, w ogóle nie czuje że jestem w ciązy. Na wizycie poprzedniej wszystko ok, nie bylo USG (a powinno) tylko było przyłożenie takiego urządzenia, żeby sprawdzic czy serduszka biją ![]() ![]() Jedyną dolegliwośćią jest fakt, ze nie chce mi sie jeść ![]() W ogóle gratuluje wszytskim poznanych płci, zmian płci, kupionych ubranek i witam serdecznie nowe mamusie ![]() Edytowane przez Basiaaaaaaaaa Czas edycji: 2013-07-09 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szampony odzywki, olejek arganowy, utwardzacz do paznokci, tż zestaw perfum, olejek do ciała, balsam, perfumetke żele i inne ![]() ![]()
![]() |
#1701 | ||
Zakorzenienie
|
Zostawić Was na pół dnia i tyyyyyyle nadrabiania
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trele ![]() Kruszynka jaki słodki Krzyś ![]() ![]() Azealia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Ja bym juz podziekowala !!
Jak baba odwala takie cyrki teraz to potem bedzie gorzej. Kiedys Bedziesz cos od niej potrzebowala to Ci powie ze nie bo 150zl .. Albo kaucji na oczy nie zobaczysz . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja nienormalna ciotka (bo inaczej się tego ująć nie da) ostatnio spotkała się w sklepie z moją mamą i zaczęła jej opowiadać jak to dzieci przyniosły jej kwiatki które zerwały gdzieś pod blokiem i wstawiły w wodę, a że woda się po kilku dniach zaśmierdziała to się wkurzyła i jednemu ze swoich synów wylała tą śmierdzącą wodę na głowę żeby miał nauczkę. Ludzie na nią dziwnie patrzyli a ona ubaw miała niesamowity, aż moja mama jak weszła do domu to się po głowie stukała bo dzieci jej chciały przyjemność sprawić a ta takie cyrki odstawia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja mam dzisiaj pierwszy raz w swojej karierze zgage ![]() A teraz czekam bo gotuje się fasolka szparagowa z naszego ogródka ![]() ![]()
![]() |
#1705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Wtajemniczenie
|
witajcie kochane!! oj nie nadazam za wami az mi wstyd...ledwo znalazlam wasz kolejny watek!!!'
gratuluje wszytskim usg wizyt i poznanych plci JA DZIS UDALAM SIE PRYWATNIE NA USG I NA 60% BEDZIE DRUGA CORA! ![]() ![]() pROsze o interpretacje usg w 20 tyg i 3 dniu: BPD-52,FL-32,HC-179,AC-141,WAGA plodu 314 g. akcja serca miarowa:163/m,serce plodu czterojamowe zarysy czaszki,konczyn i kregoslupa prawidlowe,zoladek uwidoczniono po str lewej pecherz moczowy widoczny nerki o prawidlowej echo strukturze i wielkosci fald karkowy;3.6
#1707 |
Wtajemniczenie
|
Aha no i oczywiście gratuluję ślicznych maluszków, zdjęcia słodkie
![]()
#1708 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe ile mój mały waży... obstawiam podobną wagę jak u Ciebie albo i nawet więcej,bo 2 tyg temu ważył 530g, jutro się dowiem ![]() Cytat:
![]() Azealia, 3mam kciuki za obronę! Malinka, po cichu gratuluję córeczki ![]() A my byliśmy na spacerku... z racji tego,że mam bardzo blisko Pepco a Ryba pisała że są wyprzedaże to tam zajrzałam... no i nie wyszłam z pustymi rękoma...(jak zwykle) ![]() ![]() Ciekawe jak tam Nemosek po wizycie...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-07-09 o 19:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doczytalas o wozku? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spróbuję jeszcze tego żelu który polecasz, moja jedyna deska ratunku ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-09 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.