|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
chyba wcale nie jest tak trudno dostać stypendium, uwierz
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
I padł mi telefon... 15 minut przed końcem pracy
. No, ale juz sie ładuje, a ja szaleje z radości- za 7,5h bede w samolocie do Krakowa . Szkoda mi tylko, ze TZ nie moze lecieć ze mna, ale co poradzić . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym stypendium to jak to u Ciebie jest, zależy od średniej? Bo ja się w ogóle jeszcze w tym nie orientuję to znaczy to do Ex
|
|
|
#64 | ||
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
. Mam 6 dni wolnego, bez brania urlopu, wiec sam TZ mnie namawiał, żebym jechała . A On sie śmieje, ze przynajmniej bedzie mógł jeść świnie codziennie (jadam tylko kurczaka ;P)...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Nie zmienia to jednak faktu, ze najbardziej lubię z nim jeździć . Dlatego mimo, ze wiem, ze bedzie super, to szkoda, ze go nie bedzie .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
ciężkie to zycie heheh .Ok, zmykam pod prysznic, bo czeka mnie jeszcze godzinny zabieg suszenia i prostowania wlosow... A i dopakowac jeszcze kilka rzeczy muszę potem . Aż sie boje jak wstane o 4 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha dobra świnia nie jest zła;p haha! czasem fajnie jest nie widzieć się kilka dni, potem jak się super wita
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Co do włosów - ja swoich nigdy nie farbowałam, lubię swój kolor
albo na fb w elitarnym klubie
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#68 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no ja mam generalnie chyba tylko niewiele ciemniejszy odcień włosów niż Ty, tak mi się przynajmniej wydaje |
|||
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
W elitarnym klubie? Oh nie, nie będzie dane mi tego zobaczyć
![]() Ale będzie też tęsknił, masz tak bardzo miłosne potwierdzenie
|
|
#70 | |
|
na przekór do celu
|
No i zrobiłyście to beze mnie
![]() Witam się w nowej części ![]() Cytat:
![]() Mam dla was 2 nowiny ![]() 1) Znów zostałam ciocią 2) Kupujemy mieszkanie Dziś podpisywaliśmy umowę przedwstępną z notariuszem
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja matematykę na studiach uwielbiałam, rok temu był to mój ulubiony przedmiot fizykę też bezproblemowo zdałam, a mechanika mnie czeka w przyszłym semestrze.. patrząc na to co miał Tż to mi się nie uśmiecha ten przedmiot
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
I ja! Super
Dziewczyny ja spadam z forum, jutro po 9 odezwę się z pracy Buziolki
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
viva to super informacje!
gratulacje!
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z fizy zdałam zerówkę, mechanikę udało zaliczyć mi się za pierwszym podejściem, ale wiem, że było kilka poprawek i kolejna we wrześniu, kontynuację mam w trzecim semestrze a matematykę naprawdę lubię, bo to chodzi o to, żeby siedzieć i robić zadania mój tata jest matematykiem dlatego wstyd trochę, że nie zaliczyłam w pierwszym podejściu no ale są rzeczy ważne i ważniejsze, a wiem, że matmę spoko sobie ogarnę na luzie już teraz a co masz na wrzesień? i co studiujesz? może już pytałam, ale nie pamiętam
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tata też jest inżynierem więc chyba spokojnie np mechanikę powinnam przejść no ale nie wiem czy będzie tak fajnie a studiuję inżynierię biomedyczną, aktualnie semestr 2. A o matematyce w zeszłym roku mówiłam bo rok temu po 2 semestrze zmieniałam kierunek studiów na ten- tamten mi się nie podobał wcale a wcale (biotechnologia) A na wrzesień mam taki przedmiot jak metody numeryczne.. ;/
|
|
|
#79 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Człowiek robot![]() Co do włosów, ja zawsze farbowałam się na blondy (które często wychodziły z rudymi połyskami Wyszedł bardzo ciemny brąz, ale tak mi się podobał![]() Dzięki za gratulacje ![]() Ale nawet nie wiecie, ile papierów trzeba załatwić w związku z kupnem mieszkania... A potem miesiąc lub dwa stresu
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
ale to w sierpniu . Mój wyjazd teraz wypadł całkiem przypadkiem . Nagle taka luka w pracy mi sie zrobiła, wiec... Szkoda było zmarnować, zwłaszcza, ze TZ ma teraz duzo pracy, wiec malo byśmy razem posiedzieli . No i w sierpniu jedziemy autem i to aż na prawie 3 tygodnie .A teraz mam głupie pytanie do PM'ek z Krakowa, pomóżcie ;(. Jako, ze mój przyjazd jest "niespodzianka" dla Rodziców to nic nie powiedziałam. Mam kilka załatwien w Krk, wiec troche z autobusów/ tramwajów bede korzystać. Na pewno kupie bilet dzienny i teraz mam pare pytan (na logikę na oba pytania odpowiadam sobie TAK, ale wole sie upewnić). Czy w Krk te bilety działają i na autobusy i na tramwaje? Plus jesli kupie dzienny aglomeracyjny, to czy jest ok jeździć normalnie w strefie miejskiej? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
a co do farbowania włosów ja raz szamponetką zafarbowałam na ciemny i później mi to przez rok nie chciało zejść i przechodziłam wszystkie możliwe kolory od brązu po rudy.
a jak zaczęłam farbować na blond to już w ogole śmiechowo było. Ale w końcu powiedziałam dość (bo mi włosy strasznie się osłabiły) i aktualnie już mam mój kolor, taki ciemny blond którego niezbyt lubię
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aglomeracyjny obejmuje strefę I i II więc jeździsz gdzie chcesz ale taki bilet na cały dzień to jest taki na 24 godziny najtańszy. A na pewno potrzebujesz aglomeracyjnego? sprawdź sobie dokładnie strefy, żebyś nie przepłacała niepotrzebnie. |
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
. Mam duzo czasu do zabicia i znajoma polecala autobus do centrum, a nie pociąg, który jest kilka razy droższy. Potem potrzebuje 2 bilety miejskie na tramwaj (chyba ze Wielicka łapie sie juz pod aglomeracyjny?) i na koniec jeszcze jeden miejski autobusowy. A znając moje zdolności orientacyjne w terenie, chyba wole miec pewnosc, ze nie mam limitów na jazdy haha . Jakby zamiast 4 biletów było mi potrzeba wiecej .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#84 |
|
na przekór do celu
|
Lecę spać, męczący dzień, a wstaję o 4:00
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Przybij piątkę w naszej niedoli- tez wstaje koło 4
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielicka to strefa miejska
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
. Najkrótszy 60min, który jest droższy niz jednoprzejazdowy aglomeracyjny . A ew z Dworca Głównego do Wielickiej i spowrotem jestem w stanie dojechać tramwajem nr 50 w ciagu 70minut(potrzebuje jakies 20min na załatwienie sprawy )? W ogole dzieki Ex ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://krakow.jakdojade.pl/
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
. TZ mi mowil, ze patrzył to powinnam wziac tramwaj 50 i potem jakies 400m piechotą przez Wielicka, bo 50 do Wielickiej nie dojeżdża... Uh jak jak patrze na ta stronke to mi znowu pokazuje tramwaj i przesiadke na autobus...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Hahah cos sie boje, ze nadeszła moja chwila prawdy jutro mój sadny dzien z komunikacja w Krakowie . O tyle głupio, ze od lotniska bede bez neta ... Ostatnio przenosilam numer Polski do innej sieci i zamiast nano sima, dali mi micro sima, którego nie potrzebuje i nie mam jak używać . A od reki nie dało sie tego zalatwic :/. Mam nadzieje, ze w Krakowskiej mi to zrobią od reki i bede mogła miec neta bez problemow, bo inaczej sobie nie poradzę z tymi autobusami/ tramwajami .Ok, dobranoc . Dzieki jeszcze raz Ex .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w Smyku to ja też spędzałam tyle czasu ( w zasadzie do dziś spędzam) jak szukałam czegoś fajnego dla "mojej" trójeczki
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

. No, ale juz sie ładuje, a ja szaleje z radości- za 7,5h bede w samolocie do Krakowa
. Szkoda mi tylko, ze TZ nie moze lecieć ze mna, ale co poradzić

fizykę też bezproblemowo zdałam, a mechanika mnie czeka w przyszłym semestrze.. patrząc na to co miał Tż to mi się nie uśmiecha ten przedmiot
gratulacje!
13.03.2008
A potem miesiąc lub dwa stresu