![]() |
#151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Waleczny ten Miluś, nie ma co ![]() a jednak nie śpi, więc chyba idę zrobić sobie ![]() Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2013-07-10 o 06:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
yaammiiii
![]() tja. uwielbiam opowieści o pracy z klientem "górnej półki"... hehe no ja też nie. choć powinnam... (jak chłop wraca to sprzątam ![]() ![]() ![]() ![]() heh... no ja nie. ale jeszcze się oszukiwałam, że się uda od 5:16 oko zamknąć ![]()
![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Sorcee
a musisz miec tomografie? nie lepiej rezonans? Ja mialam oba w tomografi jest taki okropny kontrast ze masakra, fatalnie sie po nim czulam, jest b. duzo powiklan. W ogole dostajesz kartke ze wiesz ze mozesz dostac takich i takich powiklan po tym i ze wyrazasz zgode.... z rezonansem jest duzo lepiej a badanie duzo bardziej dokladne. dopytaj bo jak masz czekac to moze lepiej na cos lepszego? no albo podpytaj o inne kontrasty bo wiem ze mozna jakis inny nie wstandardzie dostac ten z jodem.
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Ale żeście naskrobały
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() despa dziękuje za polecenie mydełka ![]()
![]() |
![]() |
#155 | |||
Zadomowienie
|
Witam z rana
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
![]() za wagę ![]() Moja też długo się nie pobawi sama, z oballem jest wrzask. Bardzo towarzyskie mamy dzieci, po mamusiach, tylko by rozmawiać chciały z nami ![]() Spadam nadrabiać. ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj w nocy karmiłam już częściej. Dorzucę np. 1 porcję mm, lub tej kaszki. Za tydzień pójdę zważyć tam, gdzie zwykle, tylko DOKŁADNIEJ, oraz poproszę o skierowania na badania. Mogę tam chodzić co tydzień do ważenia, ew. co dwa tygodnie. Następne szczepienie za 7 tygodni to też zważymy. Trzymam kciuki za usypianie, wg mnie to bodźce, tak jak myślisz ![]()
![]() |
![]() |
#156 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kawały dobre ![]() a mi się takie coś przypomniało: http://www.youtube.com/watch?v=dMAS2S51bM8 Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do spotkania, to z wawy jeszcze maria i megi Cytat:
![]() ![]() Cześć Ja dziś od rana zła jak osa. Przekichaną miałam nockę. Zasnęłam o 23:30. Jaś obudził się o 1, coś tam jęczał więc dałam mu smoka, normalnie zasypia, a tu :dupa: więc wzięłam na karmienie, zjadł i dalej nie chce spać ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |||||
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też, a jakże! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Na rozweselenie
![]() http://www.youtube.com/watch?v=zZH0sNsaAz4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Cytat:
Za to w dzień się popsuł strasznie przez ostatnie dni, widzę, że jest śpiący ale za nic nie uśnie, wczoraj to już tak strasznie płakał i niczym nie mogłam go uspokoić nawet cyca nie chciał, dopiero położyłam go sobie na brzuchu, przytuliłam mocno i kołysałam się z nim i usnął. Tylko co z tego jak na 20min! Ostatnio tylko tyle śpi w dzień. A wieczorem zrobił mi psikusa zasnął o 16.30 i juz się nie obudził na wieczorną kąpiel ok 20 przysunełam rolety i spał do rana, poleżał chwilę i znów usnął. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w szpitalu też dostawałam tabletki dopochwowe wieczorem i za każdym razem pielęgniarka mówiła do czego służą ![]() Cytat:
![]() Joanna to chyba w ogóle nie pokazała się na odchowalni Cytat:
![]() Mój robi dokładnie tak samo. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do drugiego to faktycznie nocka do dupki ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Kniaginia
|
Cytat:
O, jaa!!! Ale jaki specjalistyczny stół dla czworaczków! A małe i tak co chwilę patrzą w kamerę, dzieci.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |||
Wtajemniczenie
|
Bry !
Cytat:
A kiedy terminy na tomografię? Co do zamiany tomografii na rezonans nie wiem czy tak łatwo pójdzie, bo y rezonans jest chyba droższy.... a te ciule z nfz oszczędzają na czym się da. Ja miałam kiedyś robiony ale przez prywatny abonament medyczny, ale prywatnie jest chyba dość drogi.. ![]() Cytat:
http://www.biomaluszek.pl/kaszki-dla...50g-holle.html lub ta http://www.biomaluszek.pl/kaszki-dla...50g-holle.html Obie po 4 miesiącu i z glutenem do dodawania do własnego mleka. A ogólnie to nie ma co się zrażać bo styczniówki pisały chyba, że kaszki nie ścinają się tak na naszym mleku Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
witam się w nowym wątku...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Bardzo mnie zdziwilo wazenie w ubrankach. Jakuba raz mi tak zwazono ale tylko po to zeby zobaczyc ile zje i zabronili przebierac. Do okreslenia wagi zawsze bez pieluchy nawet choc u nas w przychodni na tetrze czasem. Nigdy nie siknal na wage. Skad wiedza ile ciuch wazy? Przeciez przy takim dziecku kazde 100 g ma znaczenie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dzisiaj tez miałam pokrecony sen - uciekałam przed złoczyńcami NA tramwaju ,biegałam szybciej po torach niz tramwaj , a potem uciekalismy autem z tztem i olej sie skończył i tz musiał pipetką uzupełnic wkrapiając do cipki ....... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jki stół pomysłowy .... to sie rozumiemy .ja przeczytałam ze dymasz .... ![]() to i ja trzasne kawałem: Przed ślubem: Ona - Ciał Janek. On - No nareszcie, już tak długo czekam. Ona - Może chcesz żebym poszła? On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona - Kochasz mnie? On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy. Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona - Chcesz mnie pocałować? On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji. Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem. Ona - Czy mogę Ci zaufać? On - Tak. Ona - Kochanie. Siedem lat po ślubie: Czytajcie od dołu...
![]() |
![]() |
#168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dobry kawał ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OC (zawsze ten skrót kojarzymi się z ubezpieczeniem samochodowym ![]() Nie to już przegiecie zacytowalam 5 postów a dodało mi się dwa ![]() Z oballem mamy to samo...wqrza się, ze się nie zmiesci do buzi;D Dziewczyny tani nocleg w centrum Zakopca-kwatera-ma ktos cos?-brat pyta ![]() U nas od rana 5 pieluch poszło...ciagle kupska..a myslałam, ze wystarczy nam do wtorkowej promocji wLidlu (30zł paka pampersów zielonych), ale chyba złudne nadzieje.... ![]() Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-07-10 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no tacy ludzie są, nie przepuszczą ![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Juz wiem gdzie sa kosmici. Jak bedziecie grzeczne to napisze.
Nie zrozumcie mnie zle ale ja sie ciesze ze kosmici czasem podmieniaja dzieci. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jeden :
Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi: - Jasiek, kupisz chleb, margarynę i kawałek sera. Reszta kasy trafia na stół. Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się misiek za całe 50 złotych. Kupił misia i pędzi do domu. Matka na to: - Jasiu coś ty zrobił! Natychmiast idź i sprzedaj tego misia. Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie do drzwi. Sąsiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: Jasiu: - Kup pan misia. Facet: - Spadaj chłopcze. Jasiu: - Bo będę krzyczał. Facet: - Masz pięćdziesiąt złotych i siedź cicho. Jasiu: - Oddaj misia. Facet: - Nie oddam. Jasiu: - Oddaj, bo będę krzyczał. Sytuacja powtórzyła się paręnaście razy, Jasiu zarobił kasy od cholery, wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i całą furę szmalu jeszcze przytargał). Matka do Jasia: - Jasiek chyba Bank obrabowałeś!? Natychmiast idź do księdza i się wyspowiadaj! Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi: - Ja w sprawie Misia... - Spier..... już nie mam kasy! ehhh ide włosy suszyc -w ten gorąc to jakis sredni pomysł ![]()
![]() |
#173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a u nas dziś zimno! i chmuryyyyyyyy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czy twoi rodzice maja agroturystyke przyjmuja wczasowiczów? Cytat:
![]() hmhm cos mi nie pocytowało ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak kupki nie ma juz ponad 3 doby to nadal czekac, czy trzeba cos robic?
Cos czuje, ze jak pojdzie to bedzie armagedon ![]()
![]() |
#177 |
Wtajemniczenie
|
3 to jeszcze ok jak jest tylko na piersi. a wczesniej jak robil???
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Tylko na piersi... Wczesniej robil normalnie, kilka razy dziennie, czasami zdarzylo sie jedna na dobe.
![]() |
#180 |
Wtajemniczenie
|
u nas na samej piersi to czasami nie było 3-4 dni a rekord był 5 ale wtedy juz dałam czopka glicerynowego i od tamtej pory był już spokój. Więc ja bym poczekała jeszcze z dobę i jak nie zrobi to bym dała kawałek czopka. A pręzy się jakoś? bączki mu się gorzej puszcza czy cos???
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.