|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Winter is coming
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
my 0.5 l na osobe. bez poprawin. plus wina i jakies likiery.
plus bramy itp nie dajemy wodki goscia na do widzenia. tylko ciasto Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2043 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tez wpadne ;d moge ;p?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
Pokoje będą zarezerwowane więc odległość nie będzie bardzo istotna |
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem za Markiem
|
|
#2047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż nie podobają mi się zdjęcia z ceremonii znudzonych babć, podpierających się cioć. Nie chciałabym mieć takich pamiątek. To już raczej kwestia dogadania się z fotografem. |
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Wódki liczyliśmy jakieś 0,7- 1 l na osobę na wesele + poprawiny. Moja rodzina dużo nie pije ale od strony tż wszyscy mogą sporo wypić a i tak nie widać tego po nich.
Garnitur kupimy krótko przed ślubem, żeby nie okazało się, ze tż z niego wyrósł ![]() Dzieci w wieku do 7 lat będzie około 10-15 ale mnie to akurat cieszy. |
|
|
|
#2049 |
|
Winter is coming
|
U mnie pewnie z połowa gości nie będzie piła wódki ;] Jak nie więcej. Na tych max 40 osób 70 flach chyba styknie. Chociaż znając moją teściową pewnie zarządzi kupno większej ilości
|
#2050 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze zobaczyć Was na żywo w sukniach ślubnych... Piszę się! ![]() Cytat:
Choć jak kupicie więcej to myślę, że i tak się nie zmarnuje
|
|
#2051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2052 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2053 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
Nam tak przewidział nawet wlasciciel sali, ze idzie okolo 60-65 butlek 0,5l na 90 osob. Będziemy też mieli wina kupne i domowej roboty, sama chetniej takie wypije. Wolę dokupic niz miec za duzo bo co ja z tym poziej zrobie. A kasy nie mamy za duzo, tylko za malo.
|
|
#2054 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() Verunka velika missmalezji tinyheart anannke antonina bielska wenedka anka1897 ciukulada hihihi namisek1990 poznanianka1990 dziękuję za gratulacje :dz iekuje:ale mam teraz luz psychiczny w końcu będę mogłą iść na rower i nadrobić zaległości książkowe ![]() co do wódki my liczymy 1 l na głowę plus kilka butelek innych alkoholi. wesele z poprawinami. |
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny !!
Powracam Widzę, że alkohol na tapecie. Kompletnie się w tym nie odnajduję. Chcemy liczyć 0,5 litra na głowę, bez względu czy kobieta czy dziecko plus zapas na bramy. Jak zostanie duuużo to będziemy dawać z ciachem, a jak niewiele, to będzie na ... chrzciny ![]() Ja za to kompletnie nie wiem jak liczyć np wino czy whisky, likiery. Jak czytałam po forach, to czasami ktoś miał np 30 litrów wina i wsjo poszło i przydałoby się więcej. Gdzie indziej, nawet 10 litrów nie poszło
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja gratulacje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2057 |
|
Erudycja
|
Mój M jest dzisiaj na dniu próbnym w nowej pracy, ma przedstawić swoje warunki i zdecydowac, czy chce sie podjac pracy szefa. Natomiast ja moge sie liczyc z koncem pracy po wakacjach albo wczesniej bo wychodzi na to ze szef nie tylko nie zarabia na naszym punkcie ale chyba i traci
![]() ![]() i gdzie ja znajde teraz taka prace zeby na to wesele uzbierac?!
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-07-10 o 09:41 |
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Nawet nie wiecie jak cudownie jest czuć się po, kiedy całe ciśnienie z człowieka schodzi ! Wczoraj nawet nie wiem kiedy zasnęłam ![]() A stresu co nie miara, bo obrona w teorii na 8.30, a faktycznie zaczęła się od 12 |
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mojej siostry napoczęte zostały dwie butelki wina, z każdej ubyło mniej niż pól butelki. Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2013-07-10 o 09:50 |
|
|
|
|
#2060 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Ja to nie mam pojęcia jak mam liczyć alkohol bo muszę mieć na wesele, poprawiny i myślałam dawać coś ludziom na odchodne :p no i na zabawy oczepinowe ![]()
|
#2061 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() poznanianka1990 przerzuć sobie dane na pendriva skoro tak wolno chodzi. Mój szanowny komputerek ostatnio mi ześwirował i szlag trafił dane... dobrze, że miałam zdjęcia na telefonie. Marka zdjęcia bardziej mi się podobają ![]() Ej co jakiś czas włącza mi się pogrubienie i nie da się wyłączyć choć klikam na ikonkę ;/ . Chyba w innej przeglądarce muszę włączać wizaż. misia880 Misiu mam nadzieję, że ten dentysta bezboleśnie zaradzi na chrząstkę. Mój tata dwa zęby wyrwał i chodzi jak naćpany bo ciągle go boli. dodaja Gratuluję! Mam ten sam problem z liczeniem wina i dodatkowych alkoholi...Elrosa Mój TŻ chce bimber rozdawać bo w jego rodzinie wolą to niż wódkę.alucior dobra książka- to jest to. Jakąś polecasz? Ja niestety jeszcze tonę w językoznawstwie...
|
|
#2062 | |||
|
Zakorzenienie
|
dodaja, alucior - wielkie gratulacje
Cytat:
a co do rodziców - to prawda.. mnie strasznie czasem irytuje system wychowywania brata tż.. chłopak jest starszy ode mnie dwa lata, a nigdy (!!) nie pracował, rodzice zapłacili mu za jakieś śmieszne studia prywatne na które prawie nie musiał chodzić, teraz mu firmę otwierają, cały czas dostaje kase na co chce... a ja, czy tż pracujemy praktycznie od 15-16 roku życia, wszystko sami zarobiliśmy... piękna Cytat:
Cytat:
|
|
#2063 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Schuberta nie lubię, choć wydaje mi się że Paweł nie będzie chciał na ślub rzadnego, raz że jest bardzo muzyczny i nie przeboleje fałszu, a nie chcemy wynajmować profesjonalistki, dwa że ja naciskam na skrzypce. Napewno na komunie będzie Panis Angelicus, Bocelli: https://www.youtube.com/watch?v=rHKQYFgkcB8 na podpisanie może Obój Gabriela z filmu Misja, tu w autorkim wykonaniu narzeczonego: https://www.youtube.com/watch?v=30dSlY04Qpo na wejście marsz Wagnera: https://www.youtube.com/watch?v=9GJshhGvSOk (wykonanie beznadziejne )na wyjście mendelsona: https://www.youtube.com/watch?v=KTh-MfqE6Pg piękne wykonanie no i to chyba tyle edit: zapomniałam dodać że P mi mówił że ave maria nie jest w ogole utworem który nadaje się na komunię Cytat:
Cytat:
ten czas jest dla mnie magiczny, odliczanie też ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-07-10 o 10:10 |
|||||||
|
|
|
#2064 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Hej
![]() dodaja gratki ![]() Ja się odobraziłam na swoją pracę i ją teraz poprawiam, żeby mieć potem święty spokój ![]() Ważne pliki to trzymam teraz i na penie i na kompie, na chmurze, ehh ![]() Znowu mi się eks śnił - czy ta paranoja się kiedyś skończy? ![]() Co do usuwania ósemek - ja musiałam dwie przy noszeniu aparatu usunąć, strasznie to wspominam
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2013-07-10 o 10:03 |
|
|
|
#2065 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() my wiemy np. że whisky nam sporo pójdzie bo mamy smakoszy. a zresztą alkohol i tak weźmiemy w komis, co zostanie to zwrócimy. myślę, żę trzeba się zastanowić ile osób może pić alkohol, który nie jest wódką Cytat:
za TŻta a Tobie też uda się coś znaleźć ![]() Cytat:
![]() dzięki
|
|||
|
|
|
#2066 |
|
Wtajemniczenie
|
say-hello, Verunka
Co do tematu rodzeństwa... moi rodzice stracili dziecko więc byli wobec nas nadopiekuńczy (byli i wciąż są właściwie...). Moja siostra ma lepsze relacje z mamą ja mam z tatą, ale to nic nie przeszkadza. Jak ona chce coś od taty to próbuje przeze mnie a jak ja coś od mamy to ja przez nią zawsze działa. Problem u nas jest na linii babcia vs wnuki. Moja siostra kochana wnuczka a ja najgorsze zło. Mój TŻ lubił moją babcię i uważał, że przesadzam, ale gdy ustaliliśmy datę bardzo chciał żebym pochwaliła się dziadkom. Uważałam, że to nie jest dobry pomysł i miałam rację, ale zrobiłam jak chciał. Zsugerowałam więc, że już data jest (nie podawałam konkretnej) dziadek się uśmiechnał a babka co? 'jak zobaczę na papierze to uwierzę' - po tych jej słowach TŻ dopiero zaczął mi wierzyć w relacje jakie są między mną a nią. Z 5 wnucząt ja jestem najgorsza, zawsze wszystko źle robię, wszystko krytykuje... Na szczęście mam cudownego dziadka, który zawsze traktował nas na równi.alucior znam moja mama irytuje się na mnie bo dopiero pierwszy tom przeczytałyśmy a ktoś w bibliotece przetrzymuje pozostałe tomy...
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-07-10 o 10:12 |
|
|
|
#2067 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
właśnie właśnie komuś pożyczyłam millenium
|
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2069 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
Cytat:
Wódki planujemy 0.5 na os. Będzie kega piwa bo mamy też grilla na ogrodzie i trochę winka bo będzie sporo os które lubią Z zapraszaniem to myślę że może zaprosić trochę wcześniej i jak dużo os odmówi to doprosic ale żeby to było tak 1.5 miesiąca przed ślubem Alergia mnie złapała masakra. Musze dziś jakieś piguly kupić bo nie wyrobie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, Ave Maria nie nadaje się na komunię I dlatego jej nie chcę ![]() Tak samo jak w "Serdeczna matko" są jakieś tam błędy merytoryczne ukazujące Maryję i to będzie argument dlaczego nie będzie Serdeczna matko pod domem przez akordeonistę ![]() "Chyba nie chce mama pieśni z błędami?" ![]() Cytat:
Z moją siostrą :P Ma swoje małe ukochane wnuki, a tutaj nawet nie dzwoni. Nie pamięta o urodzinach, imieninach własnych wnuczek
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

Nikt teoretycznie nie powinien, ale kto ich tam wie ;/ U mojego chłopa w rodzinie są nieraz dziwne schizy, kłócą się ze sobą ;/

:dz iekuje:

jeżeli u mnie na 50 zaproszonych nie przyjdzie 20 albo i więcej to będzie tragedia
?
za TŻta