|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
mam dziś branie
zanotowałam już dwa pytanie o fejsa od nowego kolegi. a poza tym tekst: "gdzie mieszkasz? z chłopakiem, aaa, mogłem się domyślić, takie kobiety zawsze kogoś mają" Sorry,że się jaram jak glupia, ale dziwnie mi i nieprzyzwyczajona jestem, z wprawy wyszłam a jakiś czas temu też miałam podobną sytuację, ale padł tylko tekst w stylu "musimy iść razem do knajpy", na który wiem, jak odpowiadać, ale to dzsiaj...
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
naj, poka tą przyciągającą facetów kiecę
a neonowy róż kocham! lovefrezi, simply piękna biżuteria ![]() carmi, ale Ci żaloszczę grecji rób duuuuzo zdjęć te z chorwacji były boskie, więc teraz też chcę sobie pooglądać
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś takiego: http://stylio.pl/kolekcje-produkty/s...ca-mango-42372 tylko nieco jaśniejszy róż, nie blady, ale nie tak dający po gałach no i pasek brązowy mam. a paznokcie mniej więcej takie https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphot...11475345_n.jpg (Pretty in Pink). Ale nie jestem przesadnie pink mam biały top i brązowe sandałki ![]() a właśnie! kiedy dasz focie z Bułgarii?
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-07-09 o 17:47 |
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fot jeszcze nawet nie zgrałam na kompa ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- ok, wrzuciłam parę zdjęć na pocztę. nie mam ich dużo, więc ciężko było cos wybrać nie patrzcie na miny
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-07-09 o 19:36 |
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Piczka, ale ślicznie
i jaka Ty zgrabna jesteś, chcę Twoje nogi! w ogóle chcę normalny wygląd, nic się nie zmienia - czy jem słodycze, czy nie jem ok, koniec o mnie ale nudy w pracy, normalnie zejdę zaraz chcecie teledysk ślubnej mojej znajomej z dzieciństwa?
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
picz lasencja ![]() brałby
|
|
|
|
|
#3967 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wróciłam ![]() I dostałam rolki ![]() Klubik
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
A wszystko w porządku chodź nie było. Ale teraz jest dobrze
Wprowadzam się do Tż na tydzień Bo dostał pracę oby ją utrzymał to może i pierścień się znajdzie na palcu ![]() najfajniejsza fajne uczucie nie? Ja dziś spotkałam brata mojej byłej kumpeli (za młodu to się wyzywaliśmy jak do nich przychodziłam -strasznie mi dokuczał) no a dziś mega spotkanie przed marketem i u niego taki mega banan na ustach, że aż się sama uśmiechnęłam.
Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2013-07-09 o 20:25 |
|
|
|
#3970 |
|
Zadomowienie
|
Dobry!
![]() Mam maraton w pracy, 3 tydzień ciągnę po 11-13h, jutro przyjeżdża szefostwo, aż strach pomyśleć o której wyjdę...od sb nie mogę odebrać autka od mechanika... niby ma być na jutro, zobaczymy... Frezi śliczna biżu Jovi nie jesteś smieszna, to są naturalne oczekiwania dziewczyny...tż zatęskni i po Rumunii dostaniesz pierścionek
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
marg, za nadgodziny masz płacone czy odbierasz jako urlop?
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() melduje, że żyję
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Czytam, czytam, ale nie wiem co napisać wstaję rano - chce mi się spać, w ciągu dnia - chce mi się spać, wieczorem - chce mi się spać. Jak przychodzi co do czego, to w nocy źle śpię - zwariować można Teraz jeszcze czeka mnie dość szalony weekend, bo na piątek mam zamówiony bukiet ślubny, w sobotę sesja zdjęciowa najprawdopodobniej a w niedzielę zamówienie na bransoletkę kwiatową. Do tego i w sobotę i w niedzielę pracuję i będę tak pracować codziennie do 24 lipca, bo się urlopują koleżanki. 25 wybywam na koncert do Warszawy ![]() ...do tego najprawdopodobniej niedługo zginę marnie albo komuś zrobię krzywdę bo zapominam dosłownie o wszystkim i ciągle nie wiem co się porobiło z moją pamięcią, ale chyba mnie olała i pojechała na wakacje beze mnie ![]() Gdzie jest Capri Była jakaś relacja i ją przegapiłam, czy co?
|
|
|
|
#3974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy robi co chce i to nie znaczy, że mamy siebie dość, tylko po prostu nie jesteśmy do siebie przyklejeni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A zdjęć na pewno będzie sporo Pewnie też nagramy jakieś filmiki ![]() ![]() Byłam w pracy, na zakupach, na treningu, na rowerach z dziewczynami i w pubie na sałatce I nawet nie jestem zmęczona, tylko co z tego skoro mąż padł A jutro pobudka o 5:30
|
|||
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
Ja to od lat nie miałam brania. Spódnica super. Chorowałam na taką rok temu ale jakoś fatalnie wyglądałam w niej.Rain może lecytynę łykaj? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Alarm w telefonie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
...z dżinglem z Seksmisji "weź pigułkę, weź pigułkę!"
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Dobre! Chce taki sam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też
![]() Po kawie o 5.00 było nawet OK, ale od godziny mam "zjazd" i jestem nieprzytomna...
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
nadrobiłam, ale jestem jakaś zamotana, nie mogę się odnaleźć w rzeczywistości powrotu z Mazur , chyba miałam wesprzeć Med, kciuki za randkującą Magdę i ucieszyć się z Gwizdakiem, że Bulgotce lepiej. Reszty, wybaczcie, nie pamiętam ![]() Ale powiem Wam, że wypoczęłam, psychicznie, fizycznie trochę mniej, bo średnio się kładłam spać koło 6-7 nad ranem było super ![]() Rolki na imieniny dostałam
|
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Stef
Naj, widać twoja samoocena, pewność siebie wzrosła i poza atrakcyjnością w wyglądzie zyskałaś też i w postawie w wyniku ćwiczeń fizycznych Musi to być świetne uczuce Rain ![]() Marg, wykańczający czas pracy... Ananas, fajnie jest mieszkać z TŻ
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą to chyba porządki w pierwszym poście trzeba zrobić i wyrzucić Capri z listy narzeczonych
![]() Kurcze nie mam pomysłu na prezent rocznicowy dla tż |
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, kurczę, no to problem. Na pewno zrobiłabym wypasioną kolację i kupiła najlepsze wino
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę pić alkoholu więc wino odpada niestety. Możliwe, że będziemy wówczas na wakacjach więc kolacja raczej też. Myślę nad spinkami tylko dostał już ode mnie 2 komplety (raz na rocznicę, raz bo były ładne) więc wolałabym się nie powtarzać.
|
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaa, Simply, dorwałam tę kawę smakową! Niestety tylko orzechowa była, a chcę jeszcze spróbować karmelowej i waniliowej. Rzeczywiście rewelacja!
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- I dostałam @ po 34 dniach, sukces ![]() Tak sobie myślę, że może to dzieki temu, że już nie ćwiczę po 3h dziennie? Podobno intensywne ćwiczenia moga powodować zanikanie @...
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.

zanotowałam już dwa pytanie o fejsa od nowego kolegi. a poza tym tekst: "gdzie mieszkasz? z chłopakiem, aaa, mogłem się domyślić, takie kobiety zawsze kogoś mają"
a jakiś czas temu też miałam podobną sytuację, ale padł tylko tekst w stylu "musimy iść razem do knajpy", na który wiem, jak odpowiadać, ale to dzsiaj...

rób duuuuzo zdjęć

ok, koniec o mnie 

wstaję rano - chce mi się spać, w ciągu dnia - chce mi się spać, wieczorem - chce mi się spać. Jak przychodzi co do czego, to w nocy źle śpię - zwariować można