|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem !
Cytat:
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem !
Czy jako studentka liczę się jako młodzież szkolna?
|
#1083 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz
Cytat:
czytam coś czasem, dużo wychodzimy ze znajomymi Ale jak mam posprzątać, to... i np. zupełnie brak mi motywacji, żeby się angielskiego pouczyć itd. ![]() Cytat:
Cytat:
Ale jak to zrobić Ciekawa jestem czy jak zamieszkamy z TŻ-tem to będzie gorzej, czy lepiej obawiam się, że nie lepiej bo jesteśmy dwa lenie...
|
|
|
#1084 |
|
<3 <3 <3
|
Dot.: Teściowo! schowaj swe marne oręże, Twój syn i tak będzie mym mężem ! PM2013, cz
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to teraz po ślubie mężowi prasuje koszulki. Bo nieuprasowanej nie założy Więc z prania segregacja, moje składane i do szafy a jego na deskę. O tyle jeszcze że lubię prasować Bo inaczej sam by z żelazkiem śmigał.
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
No te wszystkie małe długowłose, puchate ![]() O, na przykład: https://www.google.pl/search?q=Bicho...MIfltQaImoDwCw Ale zaraz mi się oberwie
|
#1087 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
|
|
#1089 |
|
Zadomowienie
|
Źle się czuję... w sumie gdyby nie to to nie mam na co narzekać
![]() Ale od czwartku czekam na @ i dalej nic... za to ból dziś jest niemiłosierny ![]() eeee, skądże - właśnie powiedziałam TŻowi, że jego mama ma pedalskiego psa
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co nie zmienia faktu, że chętnie bym taką puchatą kulkę przygarnęła
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1094 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
ja dziś wstałam o 10 jak zwykle odkąd nie pracuję ![]() jeśli tylko mogę to śpię do 10-11 a chodzę spać koło 12 - 1 w nocy, wcześniej nie potrafię zasnąć. Nawet jak chodziłam do pracy i wstawałam o 5:50 - 6:00 to chodziłam spać tak między 12 a 12:30 z kolei jak śpię z TZtem to z nim potrafię zasnąć nawet i o 22![]() co do noszenia pierścionka zaręczynowego to ja na początku nie mogłam się przyzwyczaić do niego, bo nie lubię biżuterii i jej wcale nie noszę. Ale szybko się przyzwyczaiłam i jak zapomnę go założyć to od razu mi go brakuje na palcu teraz mogę nawet stwierdzić, że lubię go nosić, a lubię go nosić też dlatego, że ma płaski brylancik, nie wystający przez co jest wygodny, nie zadziera się o swetry itp TZ wiedział, że nie może mi kupić pierścionka z brylantem odstającym bo bym go pewnie nie nosiła albo bym się non stop wkurzała przy noszeniu![]() ja pierścionka zaręczynowego praktycznie wcale nie zdejmuję, śpię z nim, wykonuję większość czynności domowych, jedynie do kąpieli go zdejmuję i czasem jak sprzątam coś grubszego... obrączkę będę nosić na palcu razem z pierścionkiem bo toleruję ozdoby tylko na jednym palcu
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Ja weźmiesz męża i obrączkę to z całą pewnością
|
#1096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To wyobraźcie sobie mojego szwagra: facet szczupły, nie powiem, ale z 1,90 wzrostu ma. Koniecznie chciał Yorka. Tak marudził mojej siostrze, że w końcu się przekonała (a ona wolała labradora albo coś tej wielkości) i kupiła mu takiego na urodziny. Sparky całkiem fajny piesek, ale jak zbyt długi spacer mu pan urządzi, to trzeba go na rękach do domu nieść. Podejrzewam, że Rob(szwagier) komicznie wygląda z taką pchłą na rękach. (Mówię "Podejrzewam", bo w USA mieszkają i osobiście jeszcze nie miałam przyjemności go poznać. Psa. A nie Roba )
|
|
|
|
|
#1097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A robiłaś test? Wybacz Jest kobietą, w jej przypadku to nie pedalskie
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
Baaardzo długo nie udzielałam się w wątku głownym i tylko raz na jakiś czas pisałam w wątku lokalnym. Niemniej jednak moja skromna osoba widnieje w kalendarzu wiec czuje sie zobowiązana do krótkiej relacji ślubnej
Pierwsza i główna refleksja to "Czemu to już po?" O ile stres był duży przed, to samo wesele mogłabym mieć co tydzień, bo nie pamietam kiedy ostatnio tak dobrze sie bawiłam. Oczywiscie nie wszystko było idealnie, gdybysmy mogli cos zmienic to byłby to zespol, który wg nas nie porwał gosci niestety, jednak wiekszosc spraw wypaliła i goscie byli zadowoleni.Wczoraj mielismy sesje plenerowa, cudownie bylo znow wsoczyc w suknie slubna i byc tak pieknie uczesana i umalowana jak zakładam suknię to włącza mi sie instynkt próżności i nie moge oderwać od Siebei wzroku :p to takie niesprawiedliwe że zakłada sie ją tylko raz w życiu PIĄTEK O 6 rano pojechałam z rodzicami po owoce na elizówkę, potem na salę, do domu po alkohol, figurki na tort, papilotki na ciasto i inne drobiazgi i znów na salę Potem zakupy, trzeba było dokupić jeszcze kilka rzeczy na poprawiny. Na chwilkę poogarniać pokój i przyjechał Tż z drużbą, pojechaliśmy do kościoła podpisać papiery O 19 miałam umówioną manikiurzystkę, robiła mi paznokcie i druchnie do 22.30 padałam już tam W domu trzeba było jeszcze kończyć porządki, położyłam się ok północy Spałam dobrze i w miarę spokojnie aż do 7 rano SOBOTA 29.06.2013 r. Dzień zaczęłam od wylegiwania się w wannie i wszelkich zabiegów pielęgnacyjnych przed 9 wyjechałam z ciocią i druchną do fryzjerki. Czekając na swoją kkolej przypomniałam sobie, że nie kupiłam podwiązki niebieskiej więc pobieglam jeszcze do sklepu po nią. ( i tak przeleżała w torebce, zapomniałam później ją założyć :p) Fryzura była śliczna, wróciłam do domu i tam już czekała makijażystka, pomalowała druchnę potem mnie. W międzyczasie przyjechał fotograf i kamerzysta. Czas nas gonił bo okazało się, że Tż juz czeka u sąsiadów od pół godziny ;p A ja w proszku Jego wina, bo przyjechał za wcześnie Moje dwie druchenki pomogły mi się ubrać, przyjechał Tż. Drużbowie odśpiewali pod oknem "Przybyli drużbowie pod okienko, stukają pukają wpuść panienko!" :p Błogosławieństwo było bardzo wzruszające, popłakałam się... Choć generalnie moje wyjściez domu było najgorszym elementem imprezy bo panował ogólny zamęt, zamieszanie i bałagan :p Pod kościołem pojawiliśmy się chwilę przed czasem. W sekretariacie podpisaliśmy kolejne papiery i udaliśmy się przed kościoł, podszedł do nas ksiądz. Stres nam opadł bo okazało się, że ksiądz dopiero we wtorek otrzymal święcenia i to jego pierwszy ślub. Odpowiedziałam, że nasz też. Wszyscy się roześmialismy i było już przyjemniej Ksiadz przejął całe nasze nerwy i był zestresowany bardziej niz my, z tego wszystkiego zapomniał założyć stuły i przeleżała na ołtarzu. Całe szczęście w odpowiedniej chwilii zainterweniował drugi ksiądz z parafii Przysięga wyszła nam płynnie, głośno i wyraźnie. Ja za szybko chwyciłam po obrączkę, ale dostałam od księdza po palcach ;p Wszystko wyszło ok Wesele upłynęło błyskawicznie, zabrakło czasu by ze wszystkimi porozmawiać czy zatańczyć, ale udało się z większością Welon złapała znajoma do której na wesele idziemy za rok więc coś jednak jest prawdziwego w tej wróżbie Buty sie sprawdziły i nie obtarły, choć nad ranem nogi i tak bolały już od tańca. Niestety ze względu że większość gosci była dojazdowa, wesele skończyło się dosyć szybko, ok 3 wyjechała wiekszosc gosci, reszta o 4. Niemniej jednak, to była najwspanialsza impreza w moim życiu Kochane, nie stresujcie się zbyt mocno i czerpcie z tego dnia jak najwięcej się da My z tż mamy właśnie miesiac miodowy i układa się miedzy nami tak dobrze jak na początku związku zakochalismy sie w sobie na nowo. To cudowne uczucie! Życzę Wam przyszłe małżonki wspaniałych ślubów i hucznych wesel
Edytowane przez aniaa119 Czas edycji: 2013-07-10 o 11:01 |
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Moni mam do Ciebie interesa biżuteryjnego - gdzie kupić ładne pudeleczko na obrączki?
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1101 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no to takie uproszczenie słowne jest ![]() Bo takie pieski kojarzą mi się z noszeniem ich w torebce pod pachą, czasem przez Panów ![]() ![]() Kurde, na dworze jest ze 30 stopni, a ja siedzę w pracy w swetrze i się grzeję herbatą, bo chyba ktoś postanowił u mnie pingwiny hodować
|
|
#1103 |
|
Zadomowienie
|
Do testu raczej nie mam podstaw
PS. Całą radość z mojego tekstu do TŻa mi odebrałaś
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle ostatnio w centrum Warszawy nowa moda - zamiast psów ludzie mają te miniaturowe świnki
![]() To dopiero wygląda jak facet niesie na rękach miniaturowego, różowiutkiego świniaczka ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
No bo mnie jeszcze znielubi i co będzie? ![]() A coś się dzieje?
|
|
#1105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1106 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja siostra ma 100% maltańczyka, który ma włosy a ja też mam na niego alergię, może nie jakąś straszną ale nawet go nie dotykam bo od razu mam katar... Cytat:
jedynie jakaś spódnicę czy koszulę jak muszę to prasuję... za to TZ musi mieć wszystko wyprasowanemoja babcia jak usłyszała, że nie prasuję ręczników, pościeli, firan (co dla mnie jest stratą czasu i rzeczą nie potrzebną) to mało zawału nie dostała
Edytowane przez bride88 Czas edycji: 2013-07-10 o 11:13 |
||
|
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ludzie to mają pomysłyI te prosiaczki się wyprowadza na spacer w celach wypróżnieniowych, czy tylko tak żeby się pokazać? Nie, jakoś sobie tego nie wyobrażam. Może dlatego, że żyję na dalekim zaściankowym wschodzie
Edytowane przez poziomkapaula Czas edycji: 2013-07-10 o 11:08 |
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a najbardziej podoba mi się pomeranian https://www.youtube.com/watch?v=luAbF7g2jNc ale nigdy na żadnego psa się nie zdecyduję przez moją alergię...
Edytowane przez bride88 Czas edycji: 2013-07-10 o 11:17 |
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

klik!

pod mikroskopem trzeba tego szukać 

Więc z prania segregacja, moje składane i do szafy a jego na deskę. O tyle jeszcze że lubię prasować
Bo inaczej sam by z żelazkiem śmigał.