Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 10:12   #2101
fantastka
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
też tak słyszałam, że lepiej co drugi dzień chociaż my się ostatnio nie dostosowaliśmy do tej teorii
Jak God dobrze męża nakarmi to i codziennie dadzą radę

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:15   #2102
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Ale podobno lekarze nawet mówią, że codziennie to niewskazane przy staraniach A nawet, jak ominiesz dzień owu, to przy przytulankach co drugi dzień coś tam w Tobie zostanie

No i tak to jest z tym mierzeniem - nie mierząc przynajmniej można się do końca łudzić, a tak to Ale i tak trzymam kciuki!

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

A u mnie małż gada do mojego
No właśnie tak się jakoś przyjęło ale czytałam wypowiedzi lekarzy, że to nieprawda.
Podobno przy codziennym współżyciu jest lepsza jakość plemników czy jakoś tak - już nie pamiętam dokładnie ale zalecają
Jak ktoś ma słabe plemniki albo mało śluzu to nie wiem czy tak przetrwają...

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
A co już ja zrobię tak że da radę

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Może... na Ovu widziałam 2 wykresy ciążowe (na 7 stron wykresów po tabletkach anty), gdzie też był taki trend... No ale już nie robię sobie nadziei... Dzidźkę chciałam majową, więc może się uda w kolejnym cyklu
Zobaczymy, wszystko się rozstrzygnie samo
Stary 2013-07-10, 10:20   #2103
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
No właśnie tak się jakoś przyjęło ale czytałam wypowiedzi lekarzy, że to nieprawda.
Podobno przy codziennym współżyciu jest lepsza jakość plemników czy jakoś tak - już nie pamiętam dokładnie ale zalecają
Jak ktoś ma słabe plemniki albo mało śluzu to nie wiem czy tak przetrwają...

Zobaczymy, wszystko się rozstrzygnie samo
Ja tam się nie przejmowałam, że co drugi dzień ma być Jak się ma ochotę to trzeba działać, jak ma być dziecko to będzie

No teraz to choćbym stanęła na rzęsach to ewentualnej @ nie powstrzymam

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-07-10, 10:22   #2104
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Ja jak swojego przedwczoraj dobrze nakarmiłam, to już na nic siły nie miał

Cytat:
Ja tam się nie przejmowałam, że co drugi dzień ma być Jak się ma ochotę to trzeba działać, jak ma być dziecko to będzie
My też mamy takie podejście, a i tak ostatnio wychodzi co drugi dzień Może podświadomość działa
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:23   #2105
Leine
Zakorzenienie

czeeeść Ale piszecie, nie nadążam!

katekatee gdzie ta krecha no gdzie?!!! Ja tez chcę popatrzeć!

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Ja też sie nie wysłałam ale to dlatego ze sąsiad zdecydował sie wyrzucać o północy swoją dziewczynę z domu i darli sie przy tym okropnie! Coś tam ja tez uderzył aż w końcu zadzwoniliśmy na policję bo bałam sie ze jej coś zrobi. Bo i od 2 w nocy spokój, ale nie wyspana jestem bo nie mogłam po tym całym incydencie zasnąć! Tacy fajni wszyscy sąsiedzi i teraz ten burak musiał sie wprowadzić. I jeszcze rękę na dziewczynę podnosi bo raczyla powiedzieć ze sie upil a nie widziała go nigdy w takim stanie! Współczuje diewczyne ze go błagała żeby do domu ja wpuścił i go tak przepraszala ....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nie lubię takich ludzi co cyrki robią... mi tż zawsze mówi: "cicho bądź, bo ludzie słuchają!"
Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaja..... ciągle nie ma okresu dziś 29 dc. (zazwyczaj cykle 25-26dni) nie wytrzymałam, tżt poszedł do pracy zrobiłam test i ... mam drugą bladą kreskę:confused : Nie wiem co o tym myśleć, teraz to mam stresa, w 29dc kreska powinna być chyba już bardziej widoczna I jeszcze w niedziele wziełam ten zyrtec na uczulenie ale tylko raz, tylko czemu wtedy wychodziła I kreska Japitole, ja juz mam schizy że to jakaś pozamaciczna ciąża albo że ten Zyrtec narobi jakiś problemów
Tylko błagam nie gratulujcie mi tylko trzymajcie kciuki bo w pt idę betę zrobić bo oszaleję:m ad:
kochanie, zrób test za 2 dni- powinien być bardziej widoczny
Cytat:
No i dzień dobry

U mnie dziś temperatura spadła więc @ nadejdzie
ja tam dalej trzymam kciuki...
Cytat:
Kate uspokój macicę

Cytat:
Ovu nie mogła być później bo jakby była to by nie było ciąży no chyba że tżt ma mega wytrzymałe naboje.... Ja robiłam test z porannego moczu, na tym teście (PINK test) jest napisane że kreska może być słabsza, do apteki nie polecę bo nie mam z kim syna zostawić Zrobie jutro rano bobo testa on jest dokładniejszy podobno...
tż Cię naładował śrutem
Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
witam,
dziewczyny pisały, że blada kreska to już ciąża, ale nie ma co się nakręcać, zrób jeszcze jeden test, albo beta.
Ja mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie lepszy niż ten wczoraj. no jakiś pech mnie dopadł. Zaraz po pracy zadowolona wsiadam do auta a tu Auto kaputt, oczywiście telefon do tż i on (nie wiem jak faceci to robią) stwierdził, że to pasek klinowy. Do domu mam 50 km, a mój luby w delegacji w Niemczech. Na szczęście koledzy z pracy odholowali moje auto do mechanika, a ja zostałam na noc w firmowym mieszkaniu. A najgorsze to to, że nie miałam żadnych swoich rzeczy - no to najbliższy market i niezbędniki zakupione (200zł) - kobiety są straszne, facet by wydał 20 zł na zapasowe majtki i tyle a i oczywiście dzisiaj jak będę odbierała auto kolejne 200 zł.
A i tak wyglądam jak 7 nieszczęść, bo zapomniałam zakupić kosmetyki do makijażu ...
współczuję
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:25   #2106
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
oj... no to jeśli tak to oczywiście musisz posłuchać lekarza. Wierzę, że uda się bez tego musicie po prostu przytulać się nawet codziennie i musi się udać!
Ja w następnym cyklu taką metodę zastosuję-przytulanki codziennie od 14-18dc nie ma bata, że owu ominę
W tym cyklu trochę nie wyszło bo mąż wyrywał zęba akurat wtedy kiedy mi owu wyznaczyło no i cóż zrobić... taki los.

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

bidulko, nie martw się może organizm jeszcze dochodzi do siebie po tabletkach?
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Witajcie

Też miałam noc do bani ale takie przygody na szczęście mnie ominęły

W takim razie mocno trzymam kciuki ale skoro jest słaba krecha to jest też ciąża

Ja nadal trzymam kciuki

Przykro mi ze zepsułam Co humor mi się wczoraj trochę lepiej zrobiło bo inna wizażanka napisałaże jej też miał chyba z 96% złej budowy i jest w ciąży Pisałaś ze robicie coś na poprawę nasienia więc musi nam się udać
kochana no cos Ty,w zadnym wypadku

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:27   #2107
maciejka1987
Zakorzenienie

witam, u mnie na bank jest okolica owu, wczoraj i dziś mam bóle, także to pewnie to...

ale co poradzić - musimy czekać, a wczoraj mialam na rękach 3-miesięcznego synka mojej znajomej ... cudowne uczucie w ogóle powiem Wam, ze nie trzymalam jeszcze tak małego dziecka, tj. jak mialam z 10 lat to tak, ale jak byłam starza to już nie... nie mowiąc już o przewijaniu itd. nie przeraża Was to?
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:30   #2108
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
My też mamy takie podejście, a i tak ostatnio wychodzi co drugi dzień Może podświadomość działa
To swoją drogą, że my nie mamy sił tak cały miesiąc dawać codziennie, ale jak już są dni płodne i mi się włącza nimfomanka to mąż nie ma nic do gadania, że nie może

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
witam, u mnie na bank jest okolica owu, wczoraj i dziś mam bóle, także to pewnie to...

ale co poradzić - musimy czekać, a wczoraj mialam na rękach 3-miesięcznego synka mojej znajomej ... cudowne uczucie w ogóle powiem Wam, ze nie trzymalam jeszcze tak małego dziecka, tj. jak mialam z 10 lat to tak, ale jak byłam starza to już nie... nie mowiąc już o przewijaniu itd. nie przeraża Was to?
Trochę przeraża, no ale przecież się nauczymy Ja miałam ostatnio 2-miesięcznego malucha na rękach, ale 3-tygodniowej kruszyny nie odważyłam się wziąć, za to mój mąż od razu, na ręce i się cieszył On jest po prostu cudowny, jak widziałam te jego wielkie łapy i tę małą istotkę to mi się wyć ze szczęścia chciało, że on jest taki, a nie inny

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-07-10, 10:40   #2109
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
To swoją drogą, że my nie mamy sił tak cały miesiąc dawać codziennie, ale jak już są dni płodne i mi się włącza nimfomanka to mąż nie ma nic do gadania, że nie może

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Trochę przeraża, no ale przecież się nauczymy Ja miałam ostatnio 2-miesięcznego malucha na rękach, ale 3-tygodniowej kruszyny nie odważyłam się wziąć, za to mój mąż od razu, na ręce i się cieszył On jest po prostu cudowny, jak widziałam te jego wielkie łapy i tę małą istotkę to mi się wyć ze szczęścia chciało, że on jest taki, a nie inny
mój jeszcze nie trzymał małego dziecka, ale ma super podejscie do starszych dzieci, które go uwielbiają, lubię go wtedy obserwować, a wszyscy do okoła mówią, że będzie super tatą

Piątek coraz bliżej, ciekawe co mi gin powie i jakie badania zleci ..
maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:44   #2110
Leine
Zakorzenienie

Cześć!

Przyszedł rower!!!!! Wielkie bydle jestem przerażona jak ja go ujarzmię... kaski i fotelik w drodze

Brydzia
dopiero 1 cs a Ty już o inseminacji rozmyślasz? nie wiesz co będzie za miesiąc a takie myśli?

Cytat:
Ok dziewczyny, mój syn wstał także zbieram się i potem na chwilkę do pracy jadę. Pewnie nie wytrzymam i pójdę do apteki Tylko lepiej chyba ten test rano robić bo po południu to wogóle bladziutki może wyjść
ja bym poszła na Twoim miejsce na betę
Ja miałam kiedyś wadliwy jakiś, bo @ się spóźniał, blada krecha była, a beta nic nie wykazała
Cytat:
Cytat:
Ja jak swojego przedwczoraj dobrze nakarmiłam, to już na nic siły nie miał

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość

na początku ciężko ogarnąć, ale po 2 miesiącach wprawa jak ta lala
Stary 2013-07-10, 10:45   #2111
D0tk4
Zadomowienie

Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Kateekatee na kreskę sie nie zalapalam żeby popatrzeć ale wierze dziewczynom jak mówią ze grupa najlepiej zrób jeszcze jeden test a najlepiej zrób bete ))) życzę powodzenia!!!!!

D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:49   #2112
Leine
Zakorzenienie

Maxwelka: "Testy owulacyjne najlepiej robić około południa. Poziom hormonu LH wykrywanego przez testy często zaczyna rosnąć nad ranem i osiąga swój szczyt w godzinach porannych. Jeśli zbyt wcześnie rano wykonasz test może się zdarzyć, że ominiesz jego najwyższą wartość." może za późno go zrobiłaś?
Stary 2013-07-10, 10:55   #2113
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Maxwelka: "Testy owulacyjne najlepiej robić około południa. Poziom hormonu LH wykrywanego przez testy często zaczyna rosnąć nad ranem i osiąga swój szczyt w godzinach porannych. Jeśli zbyt wcześnie rano wykonasz test może się zdarzyć, że ominiesz jego najwyższą wartość." może za późno go zrobiłaś?
Widzałam Na opakowaniu jest info żeby robić wieczorem Dzisiaj już w południe nie dam rady, bo jestem w robocie, ale jutro spróbuję
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 10:57   #2114
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
A wczoraj usiedliśmy z mężem do zdjęć ze ślubu, żeby wreszcie wybrać, które rodzicom wywołać i się w ogóle nie wyspałam
My też właśnie jesteśmy na etapie wybierania ślubnych zdjęć do wywołania - a w niedzielę nasza pierwsza rocznica
Stary 2013-07-10, 11:09   #2115
God Of War 20
Zakorzenienie

Właśnie sobie zrobiłam placuszki z cukini-mniami
No i nadrabiam was skrobacze

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
My też właśnie jesteśmy na etapie wybierania ślubnych zdjęć do wywołania - a w niedzielę nasza pierwsza rocznica
My też mieliśmy to zrobić ale jakoś nam schodzi
Stary 2013-07-10, 11:11   #2116
Elfka86
Zakorzenienie

A ja jestem już taka głodna a dopiero co jadłam
Stary 2013-07-10, 11:18   #2117
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:

Trochę przeraża, no ale przecież się nauczymy Ja miałam ostatnio 2-miesięcznego malucha na rękach, ale 3-tygodniowej kruszyny nie odważyłam się wziąć
ja ostatnio nawet 3-miesięcznej dziewczynki nie wzięłam, bo jak dla mnie to taka kruszynka, że strach ale dzieci kocham, żeby nie było liczę na to, że jak przyjdzie co do czego to nie będę taka zestrachana
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 11:20   #2118
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
ja ostatnio nawet 3-miesięcznej dziewczynki nie wzięłam, bo jak dla mnie to taka kruszynka, że strach ale dzieci kocham, żeby nie było liczę na to, że jak przyjdzie co do czego to nie będę taka zestrachana
Jak to mówią, swoje to swoje i tyle a tak to się człowiek boi cudzego dziecka wziąć bo to jednak odpowiedzialność
Ja trzymałam maluchy już także dla mnie to nie nowość, pieluchy zmieniałam nie karmiłam (w sensie butelką) chociaż... no nie wiem nie mogę sobie przypomnieć
Stary 2013-07-10, 11:23   #2119
D0tk4
Zadomowienie

Maxwellka u mnie na opakowaniach tez było ze lepiej wieczorem. I bądź tu człowieku mądry!...

Stary 2013-07-10, 11:26   #2120
Lea_ny
Zakorzenienie

Ja malutkim dzieckiem zajmowałam się sama (tak na dłużej) jak miałam 19 lat - nie miałam problemu z nakarmieniem czy zmianą pieluchy (jakoś tak chyba instynktownie mi to wychodziło, bo nie przypominam sobie, żeby mi ktoś tłumaczył jak się pieluchę zmienia ).
No a mąż, to już w ogóle wprawiony w tego typu bojach, bo ma synka z poprzedniego związku
Stary 2013-07-10, 11:31   #2121
zubi89
Zakorzenienie

Witam.

Podczytuje Was od 2 tygodni i dziś chciałabym do Was dołączyć Od czerwca zaczęliśmy starania na poważnie na dzień dzisiejszy to mój 14 dzień cyklu owu jeszcze nie było pewnie będzie w okolicach 19dc od stycznia przestaliśmy się zabezpieczać z nadzieją, że zalicze "wapdke" lecz tak się nie stało :/. Od stycznia zmieniła mi się długość cykli zawsze miałam 27-28 teraz mam 30 a nawet zdarza się 40 także co miesiąc zastanawiam się jaka tym razem będzie długość cyklu. W tym miesiącu kupiłam testy owu według wykresu na ovufriend powinnam zacząć testowanie od jutra.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 11:31   #2122
Elfka86
Zakorzenienie

Siostrzenica mojego męża ma 2 latka i mieszkałam z nią odkąd miała pół roku w jednym domu także malucha mam obcykanego nic trudnego jak jest małe bo przewijasz, nakarmisz i tyle, a takie 2-letnie to już chodzi, pyskuje i patrzy co by tu tylko zbroić oczy dookoła głowy nie da się zostawić nawet na minutę, żeby do kibelka iść - normalnie lezie z Tobą :P
Stary 2013-07-10, 11:34   #2123
D0tk4
Zadomowienie

Zubi witaj! Kojarze Cię z wątku zeszłorocznych pm'ek? My tez od stycznia sie staramy, póki co bez efektu ale o na nas przyjdzie czas u lekarza byłaś? Badania robiłam podstawowe? Jeśli tak to pewnie już niedługo będziecie w trójkę

Stary 2013-07-10, 11:41   #2124
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Siostrzenica mojego męża ma 2 latka i mieszkałam z nią odkąd miała pół roku w jednym domu także malucha mam obcykanego nic trudnego jak jest małe bo przewijasz, nakarmisz i tyle, a takie 2-letnie to już chodzi, pyskuje i patrzy co by tu tylko zbroić oczy dookoła głowy nie da się zostawić nawet na minutę, żeby do kibelka iść - normalnie lezie z Tobą :P
Mój małżonek też ma już doświadczenie bo wychowywał swojego braciszka zmieniał pieluchy, karmił a jego matka była w tym czasie za granicą różnica między nimi jest olbrzymia bo mąż jest starszy od brata o 14 lat. Ja za to nie miałam nigdy do czynienia z takim maluchem jedynie bawiłam się z córką chrzestnej i tyle.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Zubi witaj! Kojarze Cię z wątku zeszłorocznych pm'ek? My tez od stycznia sie staramy, póki co bez efektu ale o na nas przyjdzie czas u lekarza byłaś? Badania robiłam podstawowe? Jeśli tak to pewnie już niedługo będziecie w trójkę

Witaj kochana
Badania miałam robione w listopadzie 2012. Od lipca mierzę temp. i obserwuje śluz także co nieco już o sobie wiem

maxwelka Moim zdaniem nie było owulacji bo nie miałaś skoku temp. o 0,3 także ten spadek może znaczyć, że owulka jest już blisko u mnie przynajmniej tak jest. I ja mam dziś właśnie taki spadek :/ a mąż pojechał w rodzinne strony miał wrócić jutro ale się nie zapowiada :/ oby jednak to jeszcze nie owulka bo inaczej w tym miesiącu będzie dupa.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-07-10 o 11:46
Stary 2013-07-10, 11:47   #2125
marszalka
Zadomowienie

tak jak pisałam wczoraj z impetem i nadzieją zabieramy się do działania, termometr zamówiony, dzisiaj umówiłam sie na wizytę do mojej ginki - na 16 lipca, ciekawe co powie, jak byłam w zeszłym miesiącu to powiedziała, że teraz powinno się udać(miałam monitorowany cykl i pęcherzyk rozwijał się super)
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 11:53   #2126
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Widzałam Na opakowaniu jest info żeby robić wieczorem Dzisiaj już w południe nie dam rady, bo jestem w robocie, ale jutro spróbuję
No co ty, ja w pracy dawałam radę zrobić Tylko nie pytaj jak

Cytat:
O, to nam szybko poszło

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
A ja jestem już taka głodna a dopiero co jadłam
Skąd ja to znam

Cytat:
A ja nie przepadam za dziećmi No ale zawsze powtarzam, że jednak swoje to co innego

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Witam.

Podczytuje Was od 2 tygodni i dziś chciałabym do Was dołączyć Od czerwca zaczęliśmy starania na poważnie na dzień dzisiejszy to mój 14 dzień cyklu owu jeszcze nie było pewnie będzie w okolicach 19dc od stycznia przestaliśmy się zabezpieczać z nadzieją, że zalicze "wapdke" lecz tak się nie stało :/. Od stycznia zmieniła mi się długość cykli zawsze miałam 27-28 teraz mam 30 a nawet zdarza się 40 także co miesiąc zastanawiam się jaka tym razem będzie długość cyklu. W tym miesiącu kupiłam testy owu według wykresu na ovufriend powinnam zacząć testowanie od jutra.
Witaj Owu niedługo to do dzieła

Cytat:
tak jak pisałam wczoraj z impetem i nadzieją zabieramy się do działania, termometr zamówiony, dzisiaj umówiłam sie na wizytę do mojej ginki - na 16 lipca, ciekawe co powie, jak byłam w zeszłym miesiącu to powiedziała, że teraz powinno się udać(miałam monitorowany cykl i pęcherzyk rozwijał się super)
Do roboty się trzeba brać!

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-07-10, 12:00   #2127
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Witam.

Witaj
No to już jesteś obeznana jak prowadzisz obserwacje każda z nas robi co może, żeby się udało więc musi się w końcu udać

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Ja malutkim dzieckiem zajmowałam się sama (tak na dłużej) jak miałam 19 lat - nie miałam problemu z nakarmieniem czy zmianą pieluchy (jakoś tak chyba instynktownie mi to wychodziło, bo nie przypominam sobie, żeby mi ktoś tłumaczył jak się pieluchę zmienia ).
No a mąż, to już w ogóle wprawiony w tego typu bojach, bo ma synka z poprzedniego związku
A no widzisz
Mój pojęcia zielonego nie ma, zawsze bał się dzieci i raczej ich unika
Powtarza mi, że nie ma podejścia do cudzych ale swoje to swoje

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
No co ty, ja w pracy dawałam radę zrobić Tylko nie pytaj jak

O, to nam szybko poszło

Skąd ja to znam

A ja nie przepadam za dziećmi No ale zawsze powtarzam, że jednak swoje to co innego

Witaj Owu niedługo to do dzieła

Do roboty się trzeba brać!
To ja zapytam... JAK?
Stary 2013-07-10, 12:08   #2128
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jaja..... ciągle nie ma okresu dziś 29 dc. (zazwyczaj cykle 25-26dni) nie wytrzymałam, tżt poszedł do pracy zrobiłam test i ... mam drugą bladą kreskę:confused : Nie wiem co o tym myśleć, teraz to mam stresa, w 29dc kreska powinna być chyba już bardziej widoczna I jeszcze w niedziele wziełam ten zyrtec na uczulenie ale tylko raz, tylko czemu wtedy wychodziła I kreska Japitole, ja juz mam schizy że to jakaś pozamaciczna ciąża albo że ten Zyrtec narobi jakiś problemów
Tylko błagam nie gratulujcie mi tylko trzymajcie kciuki bo w pt idę betę zrobić bo oszaleję:m ad:

Nic nie chcę mówić ale u nas na wątku PM2012 kilka dziewczyn miało drugą ledwo widoczną kreskę i każda jest w ciąży także tylko potwierdź to Pamiętaj, że wiele kobiet na początku nie wie, że są w ciąży i piją alkohol czy też biorą tabletki a dzieci są i tak zdrowe więc niczym się nie przejmuj będzie dobrze !!

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-07-10 o 12:16
Stary 2013-07-10, 12:10   #2129
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Mój małżonek też ma już doświadczenie bo wychowywał swojego braciszka zmieniał pieluchy, karmił a jego matka była w tym czasie za granicą różnica między nimi jest olbrzymia bo mąż jest starszy od brata o 14 lat. Ja za to nie miałam nigdy do czynienia z takim maluchem jedynie bawiłam się z córką chrzestnej i tyle.
Mój małż się dzieci nie boi - cudzych nie wiem jak będzie ze swoim

Cytat:
Cześć i powodzenia

Cytat:
Skąd ja to znam
Ostatnie tygodnie miałam brak apetytu, a od wczoraj konia z kopytami bym zjadła
Stary 2013-07-10, 12:19   #2130
manieczka1
Zakorzenienie

a mnie dzisiaj głowa boli... i nie wiem czy przez pogodę czy może wczorajsze 2 piwka mi zaszkodziły starość ...
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości