|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Cytat:
|
|
|
|
|
#2102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Cytat:
Podobno przy codziennym współżyciu jest lepsza jakość plemników czy jakoś tak - już nie pamiętam dokładnie ale zalecają ![]() Jak ktoś ma słabe plemniki albo mało śluzu to nie wiem czy tak przetrwają... ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- A co już ja zrobię tak że da radę ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No teraz to choćbym stanęła na rzęsach to ewentualnej @ nie powstrzymam
|
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak swojego przedwczoraj dobrze nakarmiłam, to już na nic siły nie miał
![]() Cytat:
Może podświadomość działa
|
|
|
|
|
#2105 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czeeeść
Ale piszecie, nie nadążam! katekatee gdzie ta krecha no gdzie?!!! Ja tez chcę popatrzeć! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2106 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
||
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
witam, u mnie na bank jest okolica owu, wczoraj i dziś mam bóle, także to pewnie to...
ale co poradzić - musimy czekać, a wczoraj mialam na rękach 3-miesięcznego synka mojej znajomej ... cudowne uczucie w ogóle powiem Wam, ze nie trzymalam jeszcze tak małego dziecka, tj. jak mialam z 10 lat to tak, ale jak byłam starza to już nie... nie mowiąc już o przewijaniu itd. nie przeraża Was to?
|
|
|
|
#2108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
Ja miałam ostatnio 2-miesięcznego malucha na rękach, ale 3-tygodniowej kruszyny nie odważyłam się wziąć, za to mój mąż od razu, na ręce i się cieszył On jest po prostu cudowny, jak widziałam te jego wielkie łapy i tę małą istotkę to mi się wyć ze szczęścia chciało, że on jest taki, a nie inny
|
||
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piątek coraz bliżej, ciekawe co mi gin powie i jakie badania zleci .. |
|
|
|
|
#2110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Przyszedł rower!!!!! Wielkie bydle jestem przerażona jak ja go ujarzmię... kaski i fotelik w drodze ![]() Brydzia dopiero 1 cs a Ty już o inseminacji rozmyślasz? nie wiesz co będzie za miesiąc a takie myśli?Cytat:
![]() Ja miałam kiedyś wadliwy jakiś, bo @ się spóźniał, blada krecha była, a beta nic nie wykazała ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2111 |
|
Zadomowienie
|
Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Kateekatee na kreskę sie nie zalapalam żeby popatrzeć ale wierze dziewczynom jak mówią ze grupa
najlepiej zrób jeszcze jeden test a najlepiej zrób bete ))) życzę powodzenia!!!!!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Maxwelka: "Testy owulacyjne najlepiej robić około południa. Poziom hormonu LH wykrywanego przez testy często zaczyna rosnąć nad ranem i osiąga swój szczyt w godzinach porannych. Jeśli zbyt wcześnie rano wykonasz test może się zdarzyć, że ominiesz jego najwyższą wartość." może za późno go zrobiłaś?
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj już w południe nie dam rady, bo jestem w robocie, ale jutro spróbuję
|
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie zrobiłam placuszki z cukini-mniami
![]() No i nadrabiam was skrobacze ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem już taka głodna
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzieci kocham, żeby nie było liczę na to, że jak przyjdzie co do czego to nie będę taka zestrachana
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to się człowiek boi cudzego dziecka wziąć bo to jednak odpowiedzialność Ja trzymałam maluchy już także dla mnie to nie nowość, pieluchy zmieniałam nie karmiłam (w sensie butelką) chociaż... no nie wiem nie mogę sobie przypomnieć
|
|
|
#2119 |
|
Zadomowienie
|
Maxwellka u mnie na opakowaniach tez było ze lepiej wieczorem. I bądź tu człowieku mądry!...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
Ja malutkim dzieckiem zajmowałam się sama (tak na dłużej) jak miałam 19 lat - nie miałam problemu z nakarmieniem czy zmianą pieluchy (jakoś tak chyba instynktownie mi to wychodziło, bo nie przypominam sobie, żeby mi ktoś tłumaczył jak się pieluchę zmienia
No a mąż, to już w ogóle wprawiony w tego typu bojach, bo ma synka z poprzedniego związku
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Podczytuje Was od 2 tygodni i dziś chciałabym do Was dołączyć Od czerwca zaczęliśmy starania na poważnie na dzień dzisiejszy to mój 14 dzień cyklu owu jeszcze nie było pewnie będzie w okolicach 19dc od stycznia przestaliśmy się zabezpieczać z nadzieją, że zalicze "wapdke" lecz tak się nie stało :/. Od stycznia zmieniła mi się długość cykli zawsze miałam 27-28 teraz mam 30 a nawet zdarza się 40 także co miesiąc zastanawiam się jaka tym razem będzie długość cyklu. W tym miesiącu kupiłam testy owu według wykresu na ovufriend powinnam zacząć testowanie od jutra.
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Siostrzenica mojego męża ma 2 latka i mieszkałam z nią odkąd miała pół roku w jednym domu także malucha mam obcykanego
nic trudnego jak jest małe bo przewijasz, nakarmisz i tyle, a takie 2-letnie to już chodzi, pyskuje i patrzy co by tu tylko zbroić oczy dookoła głowy nie da się zostawić nawet na minutę, żeby do kibelka iść - normalnie lezie z Tobą :P
|
#2123 |
|
Zadomowienie
|
Zubi witaj! Kojarze Cię z wątku zeszłorocznych pm'ek? My tez od stycznia sie staramy, póki co bez efektu ale o na nas przyjdzie czas
u lekarza byłaś? Badania robiłam podstawowe? Jeśli tak to pewnie już niedługo będziecie w trójkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
różnica między nimi jest olbrzymia bo mąż jest starszy od brata o 14 lat. Ja za to nie miałam nigdy do czynienia z takim maluchem jedynie bawiłam się z córką chrzestnej i tyle.---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Badania miałam robione w listopadzie 2012. Od lipca mierzę temp. i obserwuje śluz także co nieco już o sobie wiem ![]() maxwelka Moim zdaniem nie było owulacji bo nie miałaś skoku temp. o 0,3 także ten spadek może znaczyć, że owulka jest już blisko u mnie przynajmniej tak jest. I ja mam dziś właśnie taki spadek :/ a mąż pojechał w rodzinne strony miał wrócić jutro ale się nie zapowiada :/ oby jednak to jeszcze nie owulka bo inaczej w tym miesiącu będzie dupa. Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2013-07-10 o 11:46 |
||
|
|
|
#2125 |
|
Zadomowienie
|
tak jak pisałam wczoraj z impetem i nadzieją zabieramy się do działania, termometr zamówiony, dzisiaj umówiłam sie na wizytę do mojej ginki - na 16 lipca, ciekawe co powie, jak byłam w zeszłym miesiącu to powiedziała, że teraz powinno się udać(miałam monitorowany cykl i pęcherzyk rozwijał się super)
|
|
|
|
#2126 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko nie pytaj jak Cytat:
Skąd ja to znam ![]() Cytat:
No ale zawsze powtarzam, że jednak swoje to co innego Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to już jesteś obeznana jak prowadzisz obserwacje każda z nas robi co może, żeby się udało więc musi się w końcu udać ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() Mój pojęcia zielonego nie ma, zawsze bał się dzieci i raczej ich unika ![]() Powtarza mi, że nie ma podejścia do cudzych ale swoje to swoje ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie chcę mówić ale u nas na wątku PM2012 kilka dziewczyn miało drugą ledwo widoczną kreskę i każda jest w ciąży także tylko potwierdź to Pamiętaj, że wiele kobiet na początku nie wie, że są w ciąży i piją alkohol czy też biorą tabletki a dzieci są i tak zdrowe więc niczym się nie przejmuj będzie dobrze !!
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2013-07-10 o 12:16 |
|
|
|
|
#2129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak będzie ze swoim ![]() Cytat:
i powodzenia ![]() Ostatnie tygodnie miałam brak apetytu, a od wczoraj konia z kopytami bym zjadła
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie dzisiaj głowa boli... i nie wiem czy przez pogodę czy może wczorajsze 2 piwka mi zaszkodziły
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

chociaż my się ostatnio nie dostosowaliśmy do tej teorii 

A nawet, jak ominiesz dzień owu, to przy przytulankach co drugi dzień coś tam w Tobie zostanie 

Japitole, ja juz mam schizy że to jakaś pozamaciczna ciąża albo że ten Zyrtec narobi jakiś problemów

mi się wczoraj trochę lepiej zrobiło bo inna wizażanka napisałaże jej też miał chyba z 96% złej budowy i jest w ciąży 

nie wiesz co będzie za miesiąc a takie myśli?
Dzisiaj już w południe nie dam rady, bo jestem w robocie, ale jutro spróbuję 
23.06.2011