Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 11:22   #2521
201607040946
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość

moze chce miec wiecej dziewczyn do bzykania niż jedna
Ależ on miał dwie stałe partnerki i jakieś 10 niestałych, z którymi się przespał dlatego nie rozumiem, po co

Może jestem zbyt dobra i ufam ludziom Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały, że to, co mówią jego najbliżsi znajomi, to prawda, nawet gdy związałam się z nim tylko dla seksu, nie powiedział, że ma inną stałą partnerkę. I kilka/naście niestałych

Teraz, gdy obcuję z ta dziewczyną, mamy ubaw. Wszystko robił, mówił, dotykał tak samo. Facet bez fantazji?

Chociaż uważam, że może on ma problem. Zawsze mówił, że ma wysokie libido, a ja nie wierzyłam, bo kochaliśmy się średnio 3 razy w tygodniu (nie 3 razy dziennie). No jasne, w inne dni robił to z E. (ta druga)

Ale podejrzewam, że może on jest seksoholikiem
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 12:54   #2522
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xXxMagdaLena Pokaż wiadomość
Dasz radę! Dla mnie też to nie było łatwe ale jak patrzę jakie korzyści niesie bycie samą to ahh nie musisz patrzeć na wszelkie fochy TŻ
No pewnie,że dam,ale denerwuje mnie,w sobotę zablokował mnie na fb,w poń. odblokował i teraz znów zablokował.O ludzie ...
Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
nie nie kłamstwa nie nalzey lekceważyc tylko sie zastanowic czasem dlaczego to zrobil i zastanowic sie co bym zrobila jakby mi oznajmil ze idzie z kolegami a nie ze mna nie jestesmy jedynymi osobami na swiecie a zwiazek to nie piwnica w ktorej trzyma sie porwanego albo wierzymy w uczucie albo nie takze najpierw trzeba zareagowac normalnie zeby nie musial klamac ze idzie z kolegami na piwo
W sumie racja Oczywiście,że to nie piwnica,każdy partner w związku powinien mieć swoją prywatność i poczucie swobody
Stary 2013-07-10, 12:58   #2523
ama09
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Ale gdzie są granice tej prywatności? O spotkaniach z byłymi partnerami chyba powinno się mówić sobie...
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 13:15   #2524
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
Ale gdzie są granice tej prywatności? O spotkaniach z byłymi partnerami chyba powinno się mówić sobie...
U mnie takiej sytuacji nie było.Ale jeśli już,to z pewnością,moim zdaniem i tak wszystko wychodzi na jaw w swoim czasie...Pogmatwane to wszystko
Stary 2013-07-10, 13:24   #2525
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
takze najpierw trzeba zareagowac normalnie zeby nie musial klamac ze idzie z kolegami na piwo
Trzeba się też zastanowić czy przypadkiem partner nie narozrabiał jak został "puszczony" sam Każdy kij ma dwa końce, nie zawsze nasze przewrażliwienie bierze się z kosmosu albo z przeszłości, czasami obecni partnerzy na to zarabiają.

Cytat:
Jasne że tak. Aczkolwiek ja nie bardzo wiem po co się spotykać z eksami.

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
U mnie takiej sytuacji nie było.Ale jeśli już,to z pewnością,moim zdaniem i tak wszystko wychodzi na jaw w swoim czasie...
Różnie bywa, w niektórych związkach ludzie przez wiele lat nie mają pojęcia o byciu zdradzanymi.
Stary 2013-07-10, 13:26   #2526
ama09
Zakorzenienie

Ja się boję że już zawsze będę podejrzliwa, bo teraz się sparzyłam..
Stary 2013-07-10, 13:30   #2527
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ja się boję że już zawsze będę podejrzliwa, bo teraz się sparzyłam..
A ja myślę, że ten Twój eks to jest taki typ, że jakieś przesłanki musiały być już wcześniej i jak siądziesz na spokojnie i pomyślisz, to sobie je przypomnisz. I będziesz na przyszłość wiedziała, że takich niby drobiazgów nie powinno się ignorować.

A są jeszcze faceci, którzy bardzo dbają żeby kobieta nie miała czego się obawiać
Stary 2013-07-10, 13:42   #2528
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A ja myślę, że ten Twój eks to jest taki typ, że jakieś przesłanki musiały być już wcześniej i jak siądziesz na spokojnie i pomyślisz, to sobie je przypomnisz. I będziesz na przyszłość wiedziała, że takich niby drobiazgów nie powinno się ignorować.

A są jeszcze faceci, którzy bardzo dbają żeby kobieta nie miała czego się obawiać
no ja wiem (!), że mój przypadek nie kwalifikuje się w żadnych normach, ale on tak dbał, żeby to wszystko ukryć, że hoho taki dobry dla mnie był..
Stary 2013-07-10, 13:43   #2529
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:

trudno powiedziec bo u kazdego to inaczej działą, ja sie spotyakam tylko z jednym ze swoich bylych z ktorym bylam bardzo dlugo. wybaczylam mu i jestesmy znajomymi, wspieramy sie tez jak trzeba w trudnych chwilach. nie tlumaczylam sie nikomu gdzie i z kim ide bo mam swoje psychiczne potrzeby i jesli nic zlego nie robie a tylko rozmawiam i pije kawe to nie widze problemu i nie ma potrzeby mowic zeby jątrzyc sprawe. ale mowie kazdy ma inne zasady i poglady i kazdy byly jest inny. Ten akurat troche dojrzał do zycia i potrafimy przegadac pare godzin nie robiac przy tym nikomu krzywdy.
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 13:44   #2530
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
no ja wiem (!), że mój przypadek nie kwalifikuje się w żadnych normach, ale on tak dbał, żeby to wszystko ukryć, że hoho taki dobry dla mnie był..
Ale nawet tutaj pisałaś wcześniej, że jakaś już akcja z tą dziewczyną była.
Stary 2013-07-10, 14:09   #2531
Marycha1977
Rozeznanie

http://www.manager-mlm.pl/5-rzeczy-k...rci/#more-1474

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
ja rowniez mialam ustalona date ślubu! i nie wyszlo ... trudno trzeba to jakos przeboleć i nie poddawać sie tylko iść do przodu. Wiem że jest cieżko o tym myślec że to boli... ale uwierz mi jeszcze podziekujesz sobie że tak się stalo
bedziesz szcześliwsza z kims innym
ja tez planowałam razem z nim ślub na lipiec ani jego ani slubu ech moze to i dobrze

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez apolonja Pokaż wiadomość
Ano właśnie. To jest strasznie. Ale nie zapominaj o tym, że wbrew pozorom jesteśmy bardzo silne i dajemy sobie radę w takich sytuacjach. U mnie też była straszna panika- co ja będę robiła, jak ja będę żyła, przecież dużo rzeczy robiłam pod niego. Straszne uczucie. Ale jak widać to mija z czasem, i potem jednak zdajemy sobie sprawę, że potrafimy żyć dla siebie, a nie dla kogoś.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Mi to baaaaaaaardzo pomaga Inaczej patrzę na wszystko, z dystansem.
oj żeby nie dziewczyny to bylabym dalej w czarnej d...pie a teraz umiem funkcjonowac, no moze z malymi chwilami zwatpienia jak wczoraj, ale dałam rade

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

dzis odbieram książke Nicka Vuijcica "Bez rąk, bez nóg" podobno daje w glowe mocno wiec dziś będę czytadłem
Stary 2013-07-10, 14:12   #2532
alarunka
Wtajemniczenie

Witam. Jestem tu nowa i gwałtownie potrzebuję wsparcia. W skrócie byłam 2 lata w związku. Mój mężczyzna był znacznie starszy ode mnie. Odkryłam, że mnie oszukiwał, kręcił, ciągle od życzliwych ludzi słyszałam nowe nowinki na jego temat. Ma bardzo sprzyjającą pracę do poznawania młodych dziewczyn. Nie przyłapałam go nigdy na gorącym uczynku, ale wszystko na to wskazywało: znajomi, zachowanie. Zaprzeczał, ale potrafił nie odzywać się kilka dni, wyłączać telefon, a potem być cudownym partnerem. Znikał i wracał. Oddalał się i był blisko. Mam tego dość. Nieźle mną manipulował. Ale.. brak mi siły, czuję się bez niego źle. Nie wyobrażam sobie bez niego życia, planowałam z nim tyle wspaniałych rzeczy. Miałam tego dość, przestałam się odzywać jak należało, unikałam go, ale.. minął tydzień i... odezwał się. Nie umiem w sobie znaleźć tej siły.
alarunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 14:18   #2533
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alarunka Pokaż wiadomość
Witam. Jestem tu nowa i gwałtownie potrzebuję wsparcia. W skrócie byłam 2 lata w związku. Mój mężczyzna był znacznie starszy ode mnie. Odkryłam, że mnie oszukiwał, kręcił, ciągle od życzliwych ludzi słyszałam nowe nowinki na jego temat. Ma bardzo sprzyjającą pracę do poznawania młodych dziewczyn. Nie przyłapałam go nigdy na gorącym uczynku, ale wszystko na to wskazywało: znajomi, zachowanie. Zaprzeczał, ale potrafił nie odzywać się kilka dni, wyłączać telefon, a potem być cudownym partnerem. Znikał i wracał. Oddalał się i był blisko. Mam tego dość. Nieźle mną manipulował. Ale.. brak mi siły, czuję się bez niego źle. Nie wyobrażam sobie bez niego życia, planowałam z nim tyle wspaniałych rzeczy. Miałam tego dość, przestałam się odzywać jak należało, unikałam go, ale.. minął tydzień i... odezwał się. Nie umiem w sobie znaleźć tej siły.
umiesz tylko nie chcesz
umiejetnosc znajdywania siły kryje sie w konsekwencji , wiec musisz najpierw chciec, chciec wiedziec czego chcesz. jesli chcesz sie meczyc icodzien zastanawaic co robi i z kim to nie miej sily,ale jesli chcesz by Twoje zycie nabralo sensu i kolorów to wez ta sile ktorą umysl podaje Ci na talerzu. skorzystaj z tego ze mozesz, nie musisz ale mozesz zmienic zycie ktore narazie toczy sie wokol klamstw na zycie ktore daje Ci wolnosc umyslu i spokoj. to ciezka praca ale nigdy nikt nie ma nic za darmo, nad wszystkim tzreba pracowac. nie ma ot tak i juz jest dobrze.
Stary 2013-07-10, 14:20   #2534
xXxMagdaLena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez apolonja Pokaż wiadomość
Mi to baaaaaaaardzo pomaga Inaczej patrzę na wszystko, z dystansem.
Mi też!
Teraz używam życia, co za ulga naprawdę pobędę sobie sama, przemyślę parę spraw i wreszcie mam czas na zabawę, spokojnie mogę się skupić na pracy ale mimo tego marzę żeby wreszcie trafić na tego jedynego, z którym wezmę ślub, pojawią się dzieci, własny dom itp. bo do tej pory trafiałam na samych dupków!
Stary 2013-07-10, 14:23   #2535
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Mi też!
Teraz używam życia, co za ulga naprawdę pobędę sobie sama, przemyślę parę spraw i wreszcie mam czas na zabawę, spokojnie mogę się skupić na pracy ale mimo tego marzę żeby wreszcie trafić na tego jedynego, z którym wezmę ślub, pojawią się dzieci, własny dom itp. bo do tej pory trafiałam na samych dupków!
patrze na moich znajomych juz ze stażem małżeńskim ponad 10 lat lub krótszym i mowia ze owszem na poczatku jest cudownie a potem wszystko sie je..bie obowiązki, rzeczywistosc,itp zabijaja chęc do wielu rzeczy. przetrwaja tylko ci najwytrzymalsi i ktorzy w pore obejrza sie ze nie tylkoo obowiazki sa na swiecie
Stary 2013-07-10, 14:35   #2536
xXxMagdaLena
Raczkowanie

Cytat:
patrze na moich znajomych juz ze stażem małżeńskim ponad 10 lat lub krótszym i mowia ze owszem na poczatku jest cudownie a potem wszystko sie je..bie obowiązki, rzeczywistosc,itp zabijaja chęc do wielu rzeczy. przetrwaja tylko ci najwytrzymalsi i ktorzy w pore obejrza sie ze nie tylkoo obowiazki sa na swiecie
No właśnie to jest najgorsze ale mimo tego tak sobie czasem myślę i jest to mało realne
Ale patrząc też na dzisiejsze czasy to po co wychodzić w ogóle za mąż ? Jak słyszy się co chwila że ci i tamci się rozwodzą, faktycznie przetrwają ci co są najbardziej wytrzymali i inne obowiązki nie są ponad nimi, ale też trzeba trafić na takiego, co zdarza się rzadko. W przeciwnym razie całe małżeństwo i to wszystko pójdzie baj baj. Później się będzie tego żałować i tego też mam świadomość również się też boję, ale jestem ciekawa co mi jest pisane
Stary 2013-07-10, 14:41   #2537
alarunka
Wtajemniczenie

Chciałabym, żeby zamilkł i ułatwił mi to. A on odzywa się tylko jak mu się przypomni i nie zdaje sobie sprawy, że burzy coś co budowałam od kilku dni..
Stary 2013-07-10, 14:42   #2538
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie to jest najgorsze ale mimo tego tak sobie czasem myślę i jest to mało realne
Ale patrząc też na dzisiejsze czasy to po co wychodzić w ogóle za mąż ? Jak słyszy się co chwila że ci i tamci się rozwodzą, faktycznie przetrwają ci co są najbardziej wytrzymali i inne obowiązki nie są ponad nimi, ale też trzeba trafić na takiego, co zdarza się rzadko. W przeciwnym razie całe małżeństwo i to wszystko pójdzie baj baj. Później się będzie tego żałować i tego też mam świadomość również się też boję, ale jestem ciekawa co mi jest pisane
ja to sama nie wiem czego chce narazie wystarcza mi moja platoniczna milosc, jest czysta i stała i kto wie moze go spotkam, moze brzmi to dziecinnie ale w to wierze

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Chciałabym, żeby zamilkł i ułatwił mi to. A on odzywa się tylko jak mu się przypomni i nie zdaje sobie sprawy, że burzy coś co budowałam od kilku dni..
zmien numer , wez sobie na karte jakis nowy i masz problem z głowy. TY masz byc silna, a on niech robi co chce. jak sie skusisz to ten schemat bedzie sie powtarazal...........a tego chyba nie chcesz
Stary 2013-07-10, 14:47   #2539
xXxMagdaLena
Raczkowanie

Cytat:
ja to sama nie wiem czego chce narazie wystarcza mi moja platoniczna milosc, jest czysta i stała i kto wie moze go spotkam, moze brzmi to dziecinnie ale w to wierze
Nie jest to dziecinne, sama tak mam, inne też w to wierzą
Stary 2013-07-10, 14:50   #2540
alarunka
Wtajemniczenie

Masz rację. Tylko przeraża mnie ta perspektywa bycia samej.. Są wakacje, ciągle się zastanawiam co ja będę robić przez ten czas, bo wszystkie plany diabli wzięli. Wszystkie znajome to zajęte narzeczone albo są na emigracji.. Na razie siedzę zamknięta w domu jak szczur i spędzam czas niekatywnie..
Stary 2013-07-10, 14:52   #2541
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Nie jest to dziecinne, sama tak mam, inne też w to wierzą
no bo wiesz on jest sławny itp ja jestem szarym obywatelem swiata, ale skoro ktos tam kiedys go spotkal to czemu ja mam go nie spotkać jak patrze na jego zdjecia to mi sie nastroj poprawia

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Masz rację. Tylko przeraża mnie ta perspektywa bycia samej.. Są wakacje, ciągle się zastanawiam co ja będę robić przez ten czas, bo wszystkie plany diabli wzięli. Wszystkie znajome to zajęte narzeczone albo są na emigracji.. Na razie siedzę zamknięta w domu jak szczur i spędzam czas niekatywnie..
nie mozesz uzalezniac swojego zycia i swiata od kogos, to nie jest zdrowe. zacznij moze cwiczyc , wyjdz sie przejdz , zajdz na lody lub wate cukrowa, wystroj sie wymaluj i idz do swiata, nie zamykaj sie w domu. wakacje o takie same dni jak inne. kup puzzle poukladaj (mi to pomagalo). swiat jest teraz taki sam tyle ze z bólem ale zycie toczy se dalej z nim czy bez niego.
Stary 2013-07-10, 15:05   #2542
alarunka
Wtajemniczenie

Marycha, a nie zdradzisz kto to jest?
Stary 2013-07-10, 15:07   #2543
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Marycha, a nie zdradzisz kto to jest?
pewnie ze zdradze juz raz zdradzilam, ale Ciebie tu jeszcze nie bylo To Ali Campbell byly wokalista grupy UB40. Ma 54 lata, juz troche mu sie przytuylo, a ja na niego patrze i widze najseksowniejszego faceta na ziemi normalnie bym go..............ech
Stary 2013-07-10, 15:14   #2544
wycinanka85
Raczkowanie

Kolejny dzień mojej bezsilności i słabości, chyba przechodzę najgorsze chwile...
byli u mnie rodzice w odwiedzinach, chcieli dobrze...a ja potrafiłam tylko na nich warczeć i krzyczeć, matko - nawet porozmawiać ze mną się nie da, bo jestem nie do wytrzymania, od razu dostaję spazmów i histerii, albo nie odpowiadam w ogóle na pytania; widziałam jak jest im przykro jestem chyba chora psychicznie, ranię jedyne bliskie mi osoby, ale to jest silniejsze ode mnie, jeszcze nie potrafię zapanować nad moimi emocjami.

W dodatku mam taką niesamowitą ochotę wziąć telefon do ręki i do niego napisać, cokolwiek byle napisać, chociaż wiem, że to jeszcze bardziej mnie pogrąży w tym wszystkim.

Dzisiaj jest naprawdę źle...
wycinanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 15:15   #2545
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wycinanka85 Pokaż wiadomość
Kolejny dzień mojej bezsilności i słabości, chyba przechodzę najgorsze chwile...
byli u mnie rodzice w odwiedzinach, chcieli dobrze...a ja potrafiłam tylko na nich warczeć i krzyczeć, matko - nawet porozmawiać ze mną się nie da, bo jestem nie do wytrzymania, od razu dostaję spazmów i histerii, albo nie odpowiadam w ogóle na pytania; widziałam jak jest im przykro jestem chyba chora psychicznie, ranię jedyne bliskie mi osoby, ale to jest silniejsze ode mnie, jeszcze nie potrafię zapanować nad moimi emocjami.

W dodatku mam taką niesamowitą ochotę wziąć telefon do ręki i do niego napisać, cokolwiek byle napisać, chociaż wiem, że to jeszcze bardziej mnie pogrąży w tym wszystkim.

Dzisiaj jest naprawdę źle...
oni zrozumieją, a Ty masz byc silna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Stary 2013-07-10, 15:24   #2546
happy woman
Raczkowanie

Można dołączyc??
z TŻ byliśmy 3 lata, z czego dwa na odległośc ze względu na studia. W tym roku obroniliśmy się i postanowiliśmy zamieszkac razem. W związku z tym, że TŻ ma u siebie w mieście dobrą pracę a mnie u mnie nic nie trzyma ja miałam przeprowadzic się do niego od sierpnia. Miesliśmy wynając jakiś pokój bo jego aktualna umowa w mieszkaniu kończy się. Wszystko ładnie, pięknie, widywaliśmy się na każdy weekend, zawsze zakochani, idealna para, kłótnie raz na kilka mięsięcy. Jestem osobą nerwową, często najpierw powiem, a dopiero po ochłonięciu myślę. Wczoraj TŻ powiedział mi, że chce jechac na koncert hip-hopowy na 3 dni z kolegą. Oczywiście wkurzyłam się, powiedziałam mu że siostra opowiadała mi co się tam dzieje (była rok temu), są orgie i inne dwuznaczne sytuacje. Poszłam do domu i stwierdziłam, że przesadzam, zadzwoniłam do niego i przeprosiłam, powiedziałam, że nie mam nic przeciwko bo mu ufam. TŻ był zły, że nie mam do niego zaufania, że on chciał spokojnie porozmawiac a ja nie dałam nic sobie wytłumaczyc. 2 lata temu była podobna sytuacja, chciał jechac z kolegami na weekend nad jezioro, też się wkurzyłam. Teraz stwierdził, że nie ma sensu mieszkac razem, bo pewnie będziemy się kłócic i nie dogadamy się, że nie mam zaufania do niego, a on nigdy nie dał mi powodów ku temu. Powiedział, że mnie kocha ale nie chce byc ze mną
happy woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 15:37   #2547
wycinanka85
Raczkowanie

Cytat:
Też mam taką platoniczną miłość, mój ideał faceta ...ech...mój eks był trochę do Niego podobny
wycinanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 15:42   #2548
alarunka
Wtajemniczenie

Cytat:
Też mam taką platoniczną miłość, mój ideał faceta ...ech...mój eks był trochę do Niego podobny
ja też
Stary 2013-07-10, 15:51   #2549
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldaeron Pokaż wiadomość
Czasem mimo ogromnej ilości zmiennych ludzie i tak się w jakiś przedziwny sposób schodzą a potem przeglądają pożółkłe zdjęcia w albumach , czasem ta ilość zmiennych przeczy czystej matematyce , więc coś cholera musi być
Ja jestem pewna, że nie ma nic I w sumie dobrze: ludzie myślą, że istnieje przeznaczenie i pisana im jest wielka miłość, dzieci i dom z ogródkiem. Ale co jeśli "przeznaczone" jest nam być samemu i umrzeć na raka w wieku 25 lat? Jak się spojrzy z tej perspektywy to już nikt tak ochoczo o przeznaczeniu nie rozprawia

Cytat:
Napisane przez killka Pokaż wiadomość
Ja wiem dziewczyny, że wszystkim Nam jest ciężko tylko dlaczego uważam, że znajduję się w największej ?
Myślę, że wiele osób tutaj myśli, że to oni mają najgorzej My mieliśmy się zaręczać w naszą rocznicę, już miałam wybrany pierścionek, kupioną sukienkę itp. - wiadomo, to nie tak poważnie jak u Ciebie, ale też było mi źle, gdy nadszedł ten dzień. Poszłam więc imprezować i pić, przetrwałam Dasz radę, a po tej dacie będzie tylko lepiej

Cytat:
Nie jesteś nienormalna, przechodziłyśmy przez to samo. Niestety, jeszcze długo będzie bolało ale pewnego dnia obudzisz się i stwierdzisz, że to koniec. Będzie dobrze
Stary 2013-07-10, 16:09   #2550
alarunka
Wtajemniczenie

Nie wiem czy też tak miałyście, wiem, że to bez sensu, ale żyje we mnie taka ogromna chęć zemsty..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości