|
|
#211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zdrada.
Cytat:
Takie rzeczy jak zdrada, zerwanie powinny odbywać się przez spotkanie [jeśli inaczej zinterpretowałaś to mój błąd]. Napisać SMS można mi o jakimś problemie itp, chociaż i tutaj wolałbym pogadać w 4 oczy.
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
Przyczajenie
|
Przeciez to ta laska, Smerfeta, czy jakoś tak. Chlopak Adi, dzieciaty, ale jej rodzice nic nie wiedzą o tym. Pamiętam, że dziewczę ma 21 lat i chodzi do zaocznej szkoły, a o swojej mamie wyraża się "szanowna mamusia". Dokładnie nie pamiętam wszystkiego, ale opisała tu całe swoje życie, nawet chyba jej photobloga ktoś tu wstawił, czy coś. Enjoy
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Raczkowanie
|
O ja, ale mnie teraz zgasiłaś
Jak nie wiesz co powiedzieć, to najlepiej siedź cicho
- Are you an idiot? - No, sir, I'm a dreamer. Edytowane przez Minui Czas edycji: 2013-07-10 o 13:08 |
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielki powrót Smerfetki, identyczny styl pisania. nie pojechałaś do byłego 'meganką'?
|
|
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
O.o ale ja naprawdę nie rozumiem o co Wam w ogóle chodzi. Nie dość,że chciałam poprosić o radę, to jeszcze utożsamiacie mnie z bliżej nieznaną mi Smerfetką. Tylko powiedzcie mi jedno - czemu się mnie tak uczepiliście i uparcie twierdzicie,że jestem jakąś tam rozkapryszoną maniurą .
|
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
Z poczatku myslalam ze ten watek na powaznie i chcialam napisac "przyznaj sie bo wyrzuty sumienia nie dadza zyc i predzej czy pozniej to zrobisz a chlopak bedzie bardziej cierpial" ale po przeczytaniu dalszych stron zwatpilam... zaklada watek bo niby nie wie co robic, przy czym twierdzi ze prawdy nie powie, potem pisze o zdradzie w smsie a facet na to jej "ty zmijo". Teksty na poziomie 12-latki/a, mnostwo :-P, :-D, ;]. Przeczytalam wiele watkow ale pierwszy raz nie mam watpliwosci ze mam do czynienia z trollem.
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
N I E J E S T E M T R O L L E M ! |
|
|
|
|
|
#224 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
Za chwilę padnę. Co Ty dziewczyno gadasz w ogóle? Ile Ty masz lat? Wątpisz, bo co? Jednak ex nie jest tak dobry w łóżku jak obecny? Nagle Ci tak wyparuje z głowy, bo przespałaś się z nim i sprawa zakończona? Dla mnie to wszystko co piszesz jest tak żałosne. Jesteś tak egoistyczną dziewczyną, że mi się to w głowie nie mieści. Gdybyś kochała obecnego faceta, to nigdy w życiu byś nie popełniła takiego błedu. Do tego jeszcze nie powiesz mu o zdradzie, bo Cię rzuci (z racji poglądów). Bardzo dobrze by zrobił, bo takich ludzi jak Ty nie rozumiem. Trochę skruchy, empatii i szczerości by nie zaszkodziło. W miłości ważna jest też druga osoba, nie tylko Ty.
Współczuję chłopakowi i życzę, aby się dowiedział. Nieważne jak
|
|
#227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam, niedoczytałam :P
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Piszesz albo jakbyś była jakaś niedorozwinięta, ale jakbyś miała 10 lat.
Już mniejsza z tym czy jesteś trollem czy nie, zastanów się zanim coś napiszesz. A jak tak lubisz tworzyć scenariusze to może spróbuj w trudnych sprawach? Tam mogłaby ich zainteresować twoja historia. |
|
|
|
|
#231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie życze sobie takich wyzwisk pod moim adresem .
|
|
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Oj kobity kobity... Ostatnio odbyłam piękną rozmowę z moim mężem (jak to ładnie brzmi
) na temat właśnie zdrady. Zrozumieliśmy się doskonale- zarówno dla mnie jak i dla niego, zdrada oznacza koniec związku. Kochasz? Jakim cudem skoro pozwoliłaś na seks z innym?
|
|
|
#233 |
|
Rozeznanie
|
[1=10256707ec776820308db4c 1f0d79c3a6390beb4_5dfabd9 430a8d;41715638]Masz gdzieś linka do tematu? Z chęcią poczytałabym zarówno wątek jak i wierszyk
[/QUOTE]Kurcze, nie mogę znaleźć To było już jakiś czas temu. Myślałam, że przez profil Bananalamy znajdę ale tam jest max 5 stron wiadomości i nie znalazłam Mogę Ci tylko sam wierszyk na PW wysłać bo akurat mam zapisany
|
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
Po prostu ''zapomniałam się'' . Wiem,że to tłumaczenie na poziomie dziecka z podstawówki,ale taka jest prawda.
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo nie. Majtki z wydrukowanym zdjęciem swojego faceta |
|
|
|
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Miałam na szyi łańcuszek od TŻ,ale go zdjęłam przed drzwiami klatki schodowej,żeby uniknąć pytań byłego. Bransoletek nie lubię
|
|
|
|
|
#237 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#239 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

Takie rzeczy jak zdrada, zerwanie powinny odbywać się przez spotkanie [jeśli inaczej zinterpretowałaś to mój błąd]. Napisać SMS można mi o jakimś problemie itp, chociaż i tutaj wolałbym pogadać w 4 oczy.

Jak nie wiesz co powiedzieć, to najlepiej siedź cicho

) na temat właśnie zdrady. Zrozumieliśmy się doskonale- zarówno dla mnie jak i dla niego, zdrada oznacza koniec związku. Kochasz? Jakim cudem skoro pozwoliłaś na seks z innym?

[/QUOTE]