Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 09:54   #481
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Dzień dobry

Faktycznie, grzeje od rańca, dzisiaj nawet moje ciemne rolety zaczęły być jasne słońce dobrało mi się do sypialni to żem się zwlokła wcześniej niż zwykle łoję kawę na przemian z wodą z cytryną zaraz lecę do Lidla bo muszę pokupować składniki na sałatkę z ogórków. Dostałam siatę ogórasków z działki od mamy koleżanki i muszę coś z nich wymodzić, bo jutro jadę do mamy. No i stanęło na sałatce do słoików na zimę będę się dzisiaj bawić w kuchni no i muszę też zaopatrzyć TŻ-ta w żarcie żeby już nie dumał co zjeść jak mnie nie będzie

Paula, mój też jak zaśpi to ja lecę do kuchni parzyć mu kawę, robić śniadanie i kanapki do pracy a on się w tym czasie kąpie potem nieprzytomna chodzę cały dzień czasem jeszcze zasnę, a czasem już nie idzie
Powiem Ci, że ja bym chciała mieć kiedyś taki ekspres z prawdziwego zdarzenia, co mieli ziarna i pijesz sobie świeżą aromatyczną kawę no ale taki ekspres sobie kosztuje... dlatego póki co, cieszę się z tego kapsułkowego też bardzo smaczna kawusia wychodzi i wcale koszt drogi nie jest
No to kupuj te składniki i rób tą granolę pyszna jest

Coctail, pokaż zakupy!

Like, to co nie udało się wczoraj dnia postnego zrealizować? ja miałam sobie dzisiaj zrobić (po moich wczorajszych szaleństwach lodowych ) ale kurcze mam obiad z wczoraj i nie chcę tego wyrzucać a jutro z rana jadę do mamy.

W ogóle postanowiłam sobie zmierzyć zwartość tłuszczu i wody w organizmie. Wiecie może jaka powinna być zawartość procentowa tak mniej więcej? w internecie jest mnóstwo różnych wzorów, ale nie wiem moja dziadowa waga nawet ma takie funkcje i może by tak sprawdzić
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 11:59   #482
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Medzik zrobiłam właśnie dla Ciebie odlewki a powiedz mi chcesz tez maskę z alterry aloes i granat ?

Heroine jak bede miała coś ubranego co cykne fotki
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 12:22   #483
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Like, to co nie udało się wczoraj dnia postnego zrealizować? ja miałam sobie dzisiaj zrobić (po moich wczorajszych szaleństwach lodowych ) ale kurcze mam obiad z wczoraj i nie chcę tego wyrzucać a jutro z rana jadę do mamy.
No właśnie szaleństwo lodowe.Zjadłam BigMilka z nugatem i potem jeszcze pasek czekolady
Stary 2013-07-10, 14:03   #484
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Nie wiem co z tym netem się wczoraj działo ale to już drugi raz tak! Dzwoniłam do multimediów i dziś ma ktoś przyjść ale teraz mam ich gdzieś Bo już działa.
Wczoraj cały dzień sprzątałam syf remontowy, bo jak TŻ tnie płytki to się straaaaasznie kurzy. Smętnie mi tutaj i mi się jakoś za wsią tęskni. Fajnie mi tam było. A odpust to już w ogóle pierwszorzędny. Jeszcze połączony z uro chrześniaka TŻ - było pyszne jedzonko, torcik
Dziś zaprosili mnie na rozmowę do biura nieruchomości, ale podziękowałam, gdy powiedzieli co oferują (szkoda że w ofercie pracy tego nie pisali praca przez 3 m-ce na zleceniu - pensja + prowizja, a potem konieczność założenia własnej działalności jako agent już to robię!).
Dietowo u mnie tak o. Ciągle nie mam kuchenki i wiecie..je się co wpadnie. Na razie męczymy pierogi, ja rano owsiankę z mikrofali, potem jakieś kanapki. Parę dni nie ćwiczyłam ale dziś wracam już na rowerek. Promis!

Margot, ooo widzę że też wakacjujesz na całego. Mi tak smutno było wyjeżdżać od mamy Ale za 2 tyg znów mnie TŻ wiezie.
Co do porcji - moja w ogóle ręce ostatnio załamała, jak zobaczyła że zjadłam pół udka i same warzywa, bez ziemniaków. To samo teściowa. Ale naprawdę tak się napchałam.
Paula mi wczoraj też net umarł ( Netia) ale jak i Twój tak i mój dziś śmiga ale jak już zadzwoniłaś do Multimedia to niech przyjdą/czy tam w systemie sprawdza co i jak żeby na przyszłość się nie powtórzyło...a jak dłużej jak 24 h nie miałaś neta to możesz reklamacje składać i rachunek obniżą trochę za ten miesiąc
Niestety w niedzielę wyjeżdżam od mamusi i pewnie dopiero na święta przyjadę Zazdroszczę Ci troszeczkę, że za 2 tyg wracasz
U mnie dokładnie tak samo...kawałek mięska czy co tam na obiad i micha sałaty ze szczypiorem i jogurtem ale moja rodzina już o nic nie pyta...mama jest dumna, że trzymam wagę i nie tyje
A promis był i jak tam idzie z ćwiczeniami?

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Paula, wstawie fotki jak tylko przyjedziemy z diabłem a co do TZ, to fajnie, bo niby przytyl 20 kg, ale nie w tluszczu tak jakby, bardziej zmężniał i wciaz go można uznać za smukłego chociaz jak sie naje, to sobie ze mnie jaja robi i brzuch pokazuje, normalnie serio, żona mojego brata taki miała w 6 miesiacu ciaży ale wole go o wiele bardziej takiego, bo jak wazyl 74 czy iles przy wzroscie 195, to szczypior na maksa... Ale ja wtedy wazylam 46 wiec nie wiem, moze jesteśmy juz w takiej symbiozie, że ja schudnac nie moge, bo on sie nie odchudza

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Margotku, to w takim razie sie opanuj, ogarnij, pij wiecej wody, a jak mama będzie mówiła, co dziś na obiad to nie sluchaj chociaz ja wiem jak cieżko odmowić mamusi, ja na szczęscie jak jestem w domu na dlużej, to nawet przyznaję, że unikam pokus ale pamietasz co Wam pisalam, jak byłam w domu tylko na weekndy, no odkurzacz stołowy po prostu kiedy wracasz do siebie? Bo jak niedlugo jakos, to może waga grzecznie stoi w miejscu i nie wzrośnie
Pipson masz rację, sama myślę, że może ciut przybyło (ale się nie ważyłam , tak na oko) i teraz to woda, pełne jelitka i kilka dni grzecznych i po kłopocie Gorzej jak się człowiek zapuści i 5 kg wróci i wtedy to nawet wielka kupa nie pomoże
Wczoraj i dziś się ładnie trzymam i na pytanie taty czemu nie zjadłam drożdżówki odpowiedziałam, że już skończyłam na ten sezon
Mamie powiedziałam, że się ogarnąć muszę i w sumie ona się cieszy, że jestem tak dzielna bo sama ma kłopot z taty wyrobami piekarniczymi

A jak tak czytam o Twoim Tż to widzę mojego ze zdjęć jak miał 20 lat i taki szczypior był a po 23 roku życia zaczął tyć i jak go poznałam to był misiem a wcześnie całe życie powyżej 70kg nie miał nie życzę oczywiście tego Twojemu Tż ale lepszy szczypior w garści jak późniejsze odchudzanie chłopa bo to jest temat na poemat ot tak mi się przypomniało

Cytat:
J

Hehe i tak się dobrze trzymasz jak na wizytę u mamusi, która smakołyki skrzętnie przyrządza ja też się wybieram w tym tygodniu na wieś decyzja została podjęta spontanicznie, TŻ "wyraził zgodę" na wyjazd do mamusi także w czwartek lub piątek pakuję manatki i jadę :P miałam już jutro, ale kurde dostałam siatę ogórków zielonych i muszę coś z nimi zrobić. Bo jak wrócę to chyba nic z nich nie będzie, a nie chcę żeby się zmarnowały.
Kurcze cieszę się na ten wyjazd jak dziecko, które jedzie na wakacje pójdę z mamą na jagody i zrobimy pierogi! co do diety to boję się tylko weekendów, bo wtedy tata będzie gotował a na tygodniu to właśnie ja przejmę kucharzenie i mama sobie odpocznie. Także to JA będę decydować o kaloryczności posiłków, haha. Najbardziej boję się komarów, bo co nie rozmawiam z mamą przez telefon to mówi, że pełno tego dziadostwa i jest już cała pocięta i zbąblowana

No nie dało się miała być koronka, ale niestety był stan zapalny w 3 kanałach i jak zaczął mi tam grzebać to myślałam, że zejdę na tym fotelu powiedział, że nie chce mnie ładować w koszty, bo zaraz mnie to zacznie boleć, no i tak będzie do wyrwania też mi się wydaje, że geny mają duuuużo do powiedzenia, bo kurde też mam przyjaciółkę co do dentysty chodzi raz na ruski rok, a ma zęby bielusieńkie i zdrowiutkie. A słodycze wpie.prza jak najęta. Ja zaniedbałam trochę wizyty, ale to nie zmienia faktu, że mam bardzo słabe zęby. Rok temu miałam leczoną jedynkę, a 5 miesięcy temu zaczęła mnie boleć. Okazało się, że się ropa zebrała i ten ząb jest już martwy. Drugi raz musiałam leczyć. Ale stoi i chwała Bogu, bo to jedynka
heroine super, że jedziesz na wycieczkę u mamusi najlepiej a tak serio zawsze odmiana jest ciekawa i człowiek taki inny wraca, nieważne czy to jest 50 czy 500km
Jak czytam jak gotujesz Tż czy zamierzasz gotować u mamy to wstyd mi bo ja się głownie ciesze, że jak wyjeżdżam nie muszę gotować ani Tż ani w domku...bardzo ale to bardzo nie lubię gotować...wierzę, że Ty to lubisz, kochasz i sprawia Ci to radość i tym bardziej jest mi wstyd, że ja tak nie potrafię

Pociesze Cie...górna 6 miałam 5 razy leczoną...na takich super dentystów trafiłam..a inne zęby też po 2 czy 3 czy 4 razy przeleczane,,w zasadzie od LO zero nowych ubytków tylko stare ciągle od nowa i od nowa czyli jak ząb zamknięty plomba i się psuje to nie wina mojego czy Twojego mycia czy słodyczy tylko tych partaczy co zamiast z talentem i z powołania iść na stomatologie(tacy tez są i chwała im za to i sama wiesz, że jest różnica jak się na super dentystę trafi) to na kasę lecą i potem wychodzą takie niedouczone hm...i marnują ludziom zęby.

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej kochane

u mnie ok.. jedynie nie wysypiam się i chodzę jak zombie. W nocy gorąco i spać nie można dziś zaspałam na kurs i spóźniłam się 40 minut
Jeszcze dziś na siłownię jadę wieczorem.... chyba na zawał tam padnę.
Komputer nadal zepsuty, mąż stwierdził że spalił się procesor a nowy kosztuje 350 zł. Damy sobie spokój już z tym laptopem bo on stary jak świat jest i nie będziemy go naprawiać. Kupimy nowy jesienią. Narazie muszę się pomęczyć na takim małym netbooku który niema połowy klawiszy bo Kolin je powyrywał netbook ma tylko 1,5 roku a wygląda jakby był sprzed drugiej wojny światowej.
Jutro mija równy ROK odkąd opuściłam Polskę. Strasznie szybko to zleciało. A za równy miesiąc jedziemy do Polski na urlop na 2,5 tygodnia.
Z dietą u mnie średnio. Niby nie obżeram się jak prosie, słodyczy i chipsów nie ruszam ale waga stoi ciągle ok.64 kg. Może gdybym się bardziej przyłożyła to bym coś tam zgubiła a tak to dupa. Przyznam się że po prostu mi się już nie chcę, jestem tym zmęczona. No ale trochę jeszcze próbuje. Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę anty i teraz mam 7 dni przerwy. Dostanę okres i pewnie będę zdychać. Po tej przerwie zacznę drugie opakowanie tabsów. Cera mi się już wyraźnie poprawiła więc jestem happy
Idę zaraz do miasta dla kota jedzenie i żwirek kupić, potem po dzieci jadę. Jeszcze tylko 3 tygodnie i koniec jeżdżenia do przedszkola!!
Od września dzieciaki będą miały szkołe i przedszkole pod nosem a Kolin w dodatku wychowawczynię Polkę! Wczoraj mąż był na zebraniu w nowym przedszkolu i okazało się że nowa wychowawczyni jest z Polski ale mieszka tu w DE już 25 lat Także super! Cieszę się bardzo, nie będzie żadnych niedomówień bo będę z nią po polsku tylko rozmawiać Wszystko nam się pięknie układa, jeszcze tylko kurs skończę, znajdę pracę na pół etatu i będzie bosko
Dobra muszę uciekać. Buziaki dla Was słoneczka moje
?
monia to już rok...czas bardzo szybko leci Ogarniaj jak najszybciej nowy sprzęt bo my tu usychamy z tęsknoty za newsami od Ciebie
Świetnie się złożyło z polską wychowawczynią, i dentysta polski...same plusy

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Uff, mega intensywny dzień. Cały dzień z psiakiem, a jutro (dziś ) mój chłopak ma 22 urodziny, więc pakuję się szybko, idę kąpać i z rana jedziemy gdzieś, tak więc ponadrabiam jutro. Dziewczyny niektóre chciały, to w załączeniu foto mojej zmęczonej, śpiącej Berneńskiej Gryzawki Pasterskiej
ale musi być u Was teraz wesoło z tą "kruszynką"

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś odżywkę dwufazową Joanna z olejkiem arganowym Czy któraś ostatnio pości?Ja zbieram się od poniedziałku,ale jakoś nic z tego nie wychodzi.Na początku miałam większą motywację,cza się ogarnąć w końcu
e
Like kupiłam z polecanej serii Dove odżywkę (masek mam za dużo )
z Garniera nie było żadnej z polecanych przez meeedzik a na dove akurat promocja była i za 6,99zł to grzech nie kupić
Koniecznie daj znać jak się sprawuje ta odzywka z Joanny z olejkiem arganowym...niby mam dwa psikacze dwufazowe w zapasie ale nowość zawsze się przyda... jak dobra

Wczoraj było grzecznie i nawet 10 min poćwiczyłam ale dosłownie 10min więc brawa mi się nie nalezą dziś też grzecznie jak do tej pory i już czuję się lżej, na duszy chociaż
Ale zabieram ze sobą na zachód wschodnią bombę kaloryczną- sękacza sobie zamówiłam( tzn mama mi zamówiła bo ja nie mam kontaktu do "twórców sękaczy z okolicy") i zobaczymy jak pójdzie akcja pod tytułem: małe porcje
Dziś już naprawdę ostanie truskawki upolowałam nie ma truskawek czas wyjeżdżać
Stary 2013-07-10, 14:13   #485
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Wrzucam zdjecie kiecki do albumu.. dlaczego ja mam nogi jak parówki zastanawiam sie czy nie siara pokazywać takich
Stary 2013-07-10, 14:28   #486
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson jaki słodziak z piesia mój sąsiad ma takiego, ale już duużego i piękny jest

Cocktail Ty tam nie szalej z tymi odlewkami jak masz więcej to chętnie, a jak nie to zostaw sobie jak nie masz! bo wiesz, że ja też mam sporo tych włosowych rzeczy właśnie dziś zaolejowałam się tym arganowym, później chyba położę kallosa keratynowego, bo już bardzo dłuuugi czas nie dostawały protein moje włoski ciekawe jak zareagują, mam nadzieję, że puchu nie będzie a kiedy przyjeżdżasz do Głucho?

Margot noo ja tą odżywkę dove też w promocji kupiłam a te garniera do łatwiej dostać w jakimś małym sklepiku kosmetyczno-chemicznym u mnie dopiero oleo niedawno do Rossa wprowadzili daj znać jak ta się sprawdzi

Hehe byłam dziś w Lidlu i jak zobaczyłam Argusa ( tą podróbkę despera ) za 2,22zł to MUSIAŁAM kupić haha

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cocktail gdzie Ty parówki widzisz nie pie.r.dzie.l guuupot a z resztą ja na żywo widziałam Twoje nózie i są naprawdę zgrabne w ogóle szczupła jesteś a za dużo narzekasz lanie by Ci się przydało, żeby wybić Ci to z głowy !
Stary 2013-07-10, 15:30   #487
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja mam dolce gusto i jestem zadowolona Mama moja miała taki ekspres że sie nabijało kawe wiec taki już przerabialiśmy a teraz kupiła co sam mieli kawe i też dużo roboty przy tym bo najpierw sie czysci później jak zrobisz kawe też trzeba także mój najmniej wymagający
No widzisz...I ja powinnam była od razu taki kupić ale mnie coś podkusiło żeby jednak kupić ten "nabijany". Ajjj no ale wywaliłam 4 stówki to niech już stoi. Może do nowego dom usobie za tysiąc lat kupię
Koleżanko, a te parówki to CI się baty należą Pięknie wyglądasz a sukienka jest świetna Kocham paski i sama bym taką przygarnęła Skąd jest? Jakiś No Name?

Cytat:
Hello Nie wiem co jest grane,ale od poniedziałku jestem ledwo żywa.Spać mi się chce ciągle i chodzę nieprzytomna.
Mam to samo i też nie wiem czemu. Dziś rano znów byłam jak zombie. Fakt - wstałam naprawdę wcześnie ale to nie powód żeby od razu takim zombiszczem być
Trochę później na lumpach się rozruszałam ale teraz dalej masakra

Cytat:
będę się dzisiaj bawić w kuchni no i muszę też zaopatrzyć TŻ-ta w żarcie żeby już nie dumał co zjeść jak mnie nie będzie
No to kupuj te składniki i rób tą granolę pyszna jest
Nie kupiłam w końcu bo wybrałam część kasy na zaliczkę dla typa który będzie nam robił kuchnię, a resztę wydałam na miesięczny dla TŻ. I już nawet na kiełbachę na obiad mi nie starczyło A chciałam coś pichcić z cukinii, że niby jakieś leczo czy cuś. Ale Będzie po prostu smażona cukinia
Tyy ja tak samo robię jak wyjeżdżam. Ostatnio nagotowałam makaronu, trochę ziemniaków, odmierzyłam porcje kiełbasy (bo się szybko przygrzewa), zrobiłam sos i wstawiłam w pojemniku do lodówki i tak zostawiłam TŻ na parę dni. Ale ja wiem że jak nie zostawię mu jedzenia to on sam sobie nie zrobi albo jakąś zupkę świńską będzie jadł a to już nie jedzenie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Paula mi wczoraj też net umarł ( Netia) ale jak i Twój tak i mój dziś śmiga ale jak już zadzwoniłaś do Multimedia to niech przyjdą/czy tam w systemie sprawdza co i jak żeby na przyszłość się nie powtórzyło...a jak dłużej jak 24 h nie miałaś neta to możesz reklamacje składać i rachunek obniżą trochę za ten miesiąc
Niestety w niedzielę wyjeżdżam od mamusi i pewnie dopiero na święta przyjadę Zazdroszczę Ci troszeczkę, że za 2 tyg wracasz
A promis był i jak tam idzie z ćwiczeniami?
A był był i były ćwiczonka Wczoraj rowerek godzinka przy filmie z J.Lo na Polsacie
Wiesz już odwołałam tego typka bo możesz sobie wyobrazić jak mam w domu Do tego urządzenia jest kiepski dostęp bo cały pokój jest zawalony meblami. Już wzywanie technika to była dla mnie ostateczność. Ale kobiecina coś tam mówiła że sprawdzi bo ja jej mówiłam że u mnie raczej wszystko jest ok.

Cytat:
Ale zabieram ze sobą na zachód wschodnią bombę kaloryczną- sękacza sobie zamówiłam( tzn mama mi zamówiła bo ja nie mam kontaktu do "twórców sękaczy z okolicy") i zobaczymy jak pójdzie akcja pod tytułem: małe porcje
O jenyyyy sękacz Zawsze lubię dziobnąć gdy jestem na Jarmarku Jagiellońskim lub innych kiermaszach na których prezentowane są regionalne produkty. Zjadłabym
No ja tak praktykowałam sernik od teściowej. Maleńkie paseczki, codziennie po jednym od niedzieli i co? I dziś już jest pleśń I musiałam wywalić. Szkoda mi było.

A ja byłam na lumpach ale kiepścizna. Pewnie to co mam mnie na tyle zadowala że nie chcę już nic nowego. Kupiłam tylko dół od kostiumu i bluzę sportową.
Teraz wypiłam kawkę i idę powynosić na dół rozebrane meble, a raczek deski będące pozostałością po meblach. A potem jeszcze raz muszę pomalować ścianę w kuchni i finito. Zrobię obiad.

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-07-10 o 15:31
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 15:54   #488
monika01011986
Zakorzenienie

hej

U mnie gorąco :/ głowa aż mnie boli :/ zjadłam zupkę warzywną i leżę....
Mąż wróci z pracy to jedziemy gdzieś nad jezioro bo wyrobić w domu się nie da.
A byłam dziś na zakupach w drogerii kupiłam sobie balsam : http://ph1.bangla.com.pl/0001/d/929_01_1487.jpg
Miałam straszne problemy ze skórą na nogach bo była mega sucha i mi się aż łuszczyła! Żadne kremy mi nie pomagały i inne balsamy, a dziś posmarowałam tym balsamem i normalnie mam nowe nogi mega gładkie i nawilżone Na prawdę świetny jest! Byłam też w sklepie fryzjerskim kupić sobie nabłyszczacz do włosów w sprayu, Pani poleciła mi Londe http://www.fryzart.pl/pol_pl_Nablyszczacz-do-wlosow-Styling-Shine-Sparkle-200-ml-Londa-Professional-15139_1.jpg
Popryskałam włosy w domu ale szału niema :/ Ja tam nic nie widzę na moich włosach. :/
Poza tym nic nowego poza tym że zaczynam w końcu lepiej po niemiecku rozmawiać co dla mnie jest mega ważne bo nie wierzyłam, że w ogóle będę cokolwiek mówić w tym języku także jest dobrze
Dieta do bani - czekam na okres :/

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Uff, mega intensywny dzień. Cały dzień z psiakiem, a jutro (dziś ) mój chłopak ma 22 urodziny, więc pakuję się szybko, idę kąpać i z rana jedziemy gdzieś, tak więc ponadrabiam jutro. Dziewczyny niektóre chciały, to w załączeniu foto mojej zmęczonej, śpiącej Berneńskiej Gryzawki Pasterskiej
Słodziak Mojego męża siostra ma tego psa ( suczkę) i raz im się oszczeniła bo dopuszczali ją do samca z tej samej rasy i urodziły się takie słodziaki właśnie Jak małe to cudowne ale jak urosną to takie wielkie są że masakra

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
monia to już rok...czas bardzo szybko leci Ogarniaj jak najszybciej nowy sprzęt bo my tu usychamy z tęsknoty za newsami od Ciebie
Świetnie się złożyło z polską wychowawczynią, i dentysta polski...same plusy
No nawet nie wiem kiedy to zleciało bo tyle się tu działo
Nowy sprzęt to dopiero na jesień, teraz kasę na urlop w PL odkładamy. Chcemy pojechać nad morze na troche i w ogóle poszaleć
Będę pisała do was z mojego małego netbooka z powyrywanymi klawiszami ciężko się pisze ale daje rade
Ja właśnie myślałam że tu tak mało polaków a okazuje się że co chwilę można polaka spotkać ale najdziwniejsze jest to że to nie są polacy którzy mieszkają tu od roku czy dwóch ale od 20-30 lat! takich najwięcej poznaje właśnie

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Cześć Monia
Ojeej to faktycznie super! Naprawdę masz rację że skoro wychowawczyni Polka to zawsze będzie łatwiej wszystko ustalić, o to i owo dopytać i w ogóle. Swoją drogą dużo tam Polaków jak widać. Już któryś raz wspominasz że masz do czynienia z Polakami. Ale dobrze że na razie w samym pozytywnym tego słowa znaczeniu
No faktycznie to już rok. Zleciało
My ostatnio z TŻ tak dumaliśmy że w dzień ślubu stuknie naszemu związkowi szczęśliwa siódemka. I też nie wiadomo kiedy to zleciało bo jeszcze niedawno uczyłam się na balkonie do matury, a teraz uczę do matury innych

Tak, sporo tu polaków ale póki co sami tacy "porządni" i w porządku Polacy którzy mieszkają tu już kupe lat
Oj czas to leci jak szalony :/ jeszcze nie dawno bawiłam się na swojej osiemnastce ( pamiętam to jak dziś!) a tu już 2 dzieci, mąż, inny kraj.... Pewnie za chwilę będę już babcią
Nam właśnie stuknęło 7 lat małżeństwa się okaże czy szczęśliwa ta siódemka będzie A wy kiedy macie ten ślub?? bo zapomniałam no i jak przygotowania do ślubu??

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:05   #489
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Monia
U nas też upały, ale w sumie da się wytrzymać w nocy dość chłodno, bo 13 stopni. Muszę zamykać okno, bo mi zwyczajnie zimno
Kolin klawisze powyrywał? ma dziecko fantazję cud, że jeszcze dajesz radę na nim pisać kupuj wcześniej tego lapka, bo my tu do jesieni nie wytrzymamy bez Ciebie
Hm, dziwne, że ta waga cały czas Ci stoi trzymam by się to zmieniło
Kurcze, strasznie się cieszę, że Wam się tak dobrze układa! a ten rok to strasznie szybko minął
Trzymaj się ciepło Kochana

U nas w nocy też ma się w końcu ochłodzić trochę więc wreszcie się wyśpię 13 stopni to faktycznie nie dużo ale przy takiej temp. dobrze się śpi
No powyrywał nie mam klawiszy od esc do f7 ( tych u góry od lewej) i literek E i D. Zamiast klawiszy mam tylko takie gumowe cypki :/ cięzko się je klika :/ Muszę napisać do firmy Samsung czy można kupić u nich online klawisze i czy mi wyślą pocztą.
Ehh chętnie bym kupiła nowego lapka ale kase do polski potrzebujemy na urlop "trza" poszaleć trochę
Mojej wagi to nie komentuje juz nawet czekam właśnie na okres i czuję jak mi się woda w nogach zbiera :/ po okresie znowu zaczynam walkę!
No dokładnie rok temu wyjeżdżaliśmy właśnie do Niemiec. Tu na miejscu byliśmy jakoś rano 11 lipca także pełny rok stuknie jutro rano tak na prawdę

A jak tam Twoja dziura po zębie?? boli jeszcze?? Czytałam też że gdzieś wyjeżdzasz??????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:25   #490
heroine86
Zakorzenienie

Umieram od rana stoję w garach i prawie już sama jestem ugotowana w mojej kuchni jest teraz pewnie z 50 stopni a ja płynę ale sałatka zrobiona, w słoiki zapakowana tyle piep.rzenia, a tylko 4 słoiki wyszły 2 litrowe i 2 mniejsze dobre i to, będzie do zimowych obiadków dodatkowo ugotowałam zupę pomidorową dla TŻ-ta, makaron, narobiłam mu kotletów, później jeszcze wyskoczę do sklepu po chleb i drobne zakupy. Ufff, wreszcie chwila odpoczynku przy kawie (dobrze, że przestygnięta ) ochłonę trochę i zrobię sobie obiadek, chociaż powiem szczerze, że w ten gorąc to nie chce mi się jeść najchętniej spałaszowałabym lody zamiast obiadu

Cytat:
No właśnie szaleństwo lodowe.Zjadłam BigMilka z nugatem i potem jeszcze pasek czekolady
Ahh, to lato ja wczoraj też zjadłam jedną kosteczkę czekolady Ritter Sport

Cytat:
heroine super, że jedziesz na wycieczkę u mamusi najlepiej a tak serio zawsze odmiana jest ciekawa i człowiek taki inny wraca, nieważne czy to jest 50 czy 500km
Jak czytam jak gotujesz Tż czy zamierzasz gotować u mamy to wstyd mi bo ja się głownie ciesze, że jak wyjeżdżam nie muszę gotować ani Tż ani w domku...bardzo ale to bardzo nie lubię gotować...wierzę, że Ty to lubisz, kochasz i sprawia Ci to radość i tym bardziej jest mi wstyd, że ja tak nie potrafię

Pociesze Cie...górna 6 miałam 5 razy leczoną...na takich super dentystów trafiłam..a inne zęby też po 2 czy 3 czy 4 razy przeleczane,,w zasadzie od LO zero nowych ubytków tylko stare ciągle od nowa i od nowa czyli jak ząb zamknięty plomba i się psuje to nie wina mojego czy Twojego mycia czy słodyczy tylko tych partaczy co zamiast z talentem i z powołania iść na stomatologie(tacy tez są i chwała im za to i sama wiesz, że jest różnica jak się na super dentystę trafi) to na kasę lecą i potem wychodzą takie niedouczone hm...i marnują ludziom zęby.
No ja do domciu mam 150 km, i w Lbl muszę się przesiadać no ale strasznie się cieszę, że mi to nie przeszkadza
Tak, ja lubię gotować i chętnie wyręczę mamę z codziennych obowiązków na dobre nam to wszystkim wyjdzie

To cieszę się, że mnie rozumiesz, bo ja też mam zęby poprawiane kilkakrotnie po dentystach-partaczach cóż zrobić, po latach (no czasem nawet wcześniej) okazuje się czy dentysta jest dobry. Ale teraz znalazłam naprawdę solidnego gościa, doświadczonego, poleconego przez kilkanaście osób jako świetny specjalista zaufałam mu i póki co jestem zadowolona. Po kieszeni trzepie, no ale co się dziwić. Każdy chce zarobić. Tylko ten przynajmniej "bierze" za solidną robotę.

Cytat:
Dziś już naprawdę ostanie truskawki upolowałam nie ma truskawek czas wyjeżdżać
Sękacz! uwieeelbiam jedyne ciasto, jakie zawsze muszę spróbować na weselach, choćbym miała pęknąć za torta mogę podziękować, ale sękacza nie odmówię fakt, kaloryczne dziadostwo, ale mały kawałeczek i normalnie- orgazm
Zjadła wszystkie truskawki i wyjeżdża
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-07-10, 16:26   #491
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam zdjecie kiecki do albumu.. dlaczego ja mam nogi jak parówki zastanawiam sie czy nie siara pokazywać takich
A idź Ty z tymi parówkami sukieneczka śliczna, a Ty przepięknie wyglądasz proszę już więcej nie marudzić

Cytat:
Nie kupiłam w końcu bo wybrałam część kasy na zaliczkę dla typa który będzie nam robił kuchnię, a resztę wydałam na miesięczny dla TŻ. I już nawet na kiełbachę na obiad mi nie starczyło A chciałam coś pichcić z cukinii, że niby jakieś leczo czy cuś. Ale Będzie po prostu smażona cukinia
Tyy ja tak samo robię jak wyjeżdżam. Ostatnio nagotowałam makaronu, trochę ziemniaków, odmierzyłam porcje kiełbasy (bo się szybko przygrzewa), zrobiłam sos i wstawiłam w pojemniku do lodówki i tak zostawiłam TŻ na parę dni. Ale ja wiem że jak nie zostawię mu jedzenia to on sam sobie nie zrobi albo jakąś zupkę świńską będzie jadł a to już nie jedzenie
Kupisz innym razem :P
Zapomniałam, że mam jeszcze 2 cukinie w lodówce i co ja teraz z nich zrobię? przecież one się zepsują zanim wrócę kurza twarz

Mój też by pewnie poszedł na łatwiznę i jadłby jajecznicę na obiad, tudzież kebab i parówki na kolację bo najszybciej dlatego już wolałam się tym zająć
Stary 2013-07-10, 16:28   #492
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Oj czas to leci jak szalony :/ jeszcze nie dawno bawiłam się na swojej osiemnastce ( pamiętam to jak dziś!) a tu już 2 dzieci, mąż, inny kraj.... Pewnie za chwilę będę już babcią
Nam właśnie stuknęło 7 lat małżeństwa się okaże czy szczęśliwa ta siódemka będzie A wy kiedy macie ten ślub?? bo zapomniałam no i jak przygotowania do ślubu??
Dokładnie mam to samo, że jeszcze niedawno to, jeszcze niedawno tamto, a u mnie też już za parę dni 24 lat stuknie
A ślub 14 września. A przygotowania? Lepiej nie pytaj Wszystko tak opornie idzie. W sumie sama ogarniam wszystko (TŻ zarobiony bo jak nie praca to remont), no ale przynajmniej po mojemu będzie Dobrze że przynajmniej ogarnięte są najważniejsze rzeczy (kościół, restauracja). Kiecki ciągle nie mam. W sobotę idę szukać Tak żeby jeszcze jakby co zdążyć u znajomej coś uszyć, ale raczej coś wybiorę. Nie mam dużych wymagań i lubię proste suknie, a tego teraz sporo. Zaproszenia też sama wybiorę, tylko po obrączki i garniak jeszcze trzeba będzie iść
Stary 2013-07-10, 16:34   #493
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

U nas w nocy też ma się w końcu ochłodzić trochę więc wreszcie się wyśpię 13 stopni to faktycznie nie dużo ale przy takiej temp. dobrze się śpi
No powyrywał nie mam klawiszy od esc do f7 ( tych u góry od lewej) i literek E i D. Zamiast klawiszy mam tylko takie gumowe cypki :/ cięzko się je klika :/ Muszę napisać do firmy Samsung czy można kupić u nich online klawisze i czy mi wyślą pocztą.
Ehh chętnie bym kupiła nowego lapka ale kase do polski potrzebujemy na urlop "trza" poszaleć trochę
Mojej wagi to nie komentuje juz nawet czekam właśnie na okres i czuję jak mi się woda w nogach zbiera :/ po okresie znowu zaczynam walkę!
No dokładnie rok temu wyjeżdżaliśmy właśnie do Niemiec. Tu na miejscu byliśmy jakoś rano 11 lipca także pełny rok stuknie jutro rano tak na prawdę

A jak tam Twoja dziura po zębie?? boli jeszcze?? Czytałam też że gdzieś wyjeżdzasz??????
No ja codziennie okno zamykam bo kurde zasnąć nie mogę jak mi zimno w ręce a TŻ wzdycha, że mu gorąco nie możemy razem spać
Pomysłowy ten Twój synek dobrze, że te górne powyrywał, pomyślał trochę z tym mailem to dobra myśl, napisz, może akurat przyślą choć ja się nie orientuję czy jest taka usługa w ogóle
No rozumiem, są sprawy ważne i ważniejsze my też chcemy gdzieś na urlop pojechać w sierpniu. Tylko ciągle rozważamy gdzie. Znaczy chyba góry, ale miejsce chcemy jakieś sprawdzone, w przyzwoitej cenie. Pytam znajomych, ale kurde średnio pomocni :/ dziewczyny, może Wy coś polecicie?
Waga oporna, ale dasz radę
Ja pamiętam jak dziś jak się pakowałaś i przeżywałaś podróż a to już rok właśnie Monia, niedługo będziemy babciami

Boli... znaczy nie tak jak pierwszego dnia, ale boli... szczęka po lewej stronie, nie mogę szeroko otwierać buzi ehh, muszę się pomęczyć jeszcze kilka dni... w końcu był tak stan zapalny to co się dziwić
Tak, wyjeżdżam na wieś do rodziców na kilka dni pooddychać świeżym, wiejskim powietrzem
Stary 2013-07-10, 17:53   #494
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Cocktail Ty tam nie szalej z tymi odlewkami jak masz więcej to chętnie, a jak nie to zostaw sobie jak nie masz! bo wiesz, że ja też mam sporo tych włosowych rzeczy właśnie dziś zaolejowałam się tym arganowym, później chyba położę kallosa keratynowego, bo już bardzo dłuuugi czas nie dostawały protein moje włoski ciekawe jak zareagują, mam nadzieję, że puchu nie będzie a kiedy przyjeżdżasz do Głucho?
Cocktail gdzie Ty parówki widzisz nie pie.r.dzie.l guuupot a z resztą ja na żywo widziałam Twoje nózie i są naprawdę zgrabne w ogóle szczupła jesteś a za dużo narzekasz lanie by Ci się przydało, żeby wybić Ci to z głowy !
Już jestem Także musimy sie spotkać na handel wymienny
A właśnie jak dajesz bingacza to na zaolejowane włoski czy po myciu ?
Cytat:
No widzisz...I ja powinnam była od razu taki kupić ale mnie coś podkusiło żeby jednak kupić ten "nabijany". Ajjj no ale wywaliłam 4 stówki to niech już stoi. Może do nowego dom usobie za tysiąc lat kupię
Koleżanko, a te parówki to CI się baty należą Pięknie wyglądasz a sukienka jest świetna Kocham paski i sama bym taką przygarnęła Skąd jest? Jakiś No Name?
Sukienke kupiłam w Tk Maxx.

Ej no serio to są parówy. Ty i Medzik macie nóżki jak patyczki to ja przy Was w worku na kartofle powinnam chodzić

Cytat:
Boli... znaczy nie tak jak pierwszego dnia, ale boli... szczęka po lewej stronie, nie mogę szeroko otwierać buzi ehh, muszę się pomęczyć jeszcze kilka dni... w końcu był tak stan zapalny to co się dziwić
Tak, wyjeżdżam na wieś do rodziców na kilka dni pooddychać świeżym, wiejskim powietrzem
Pociesze Cię, że mnie w poniedziałek czeka ortodonta a we wtorek dentysta i chyba będzie kanałówka, bo musze ratować zęba co go mi chcieli wyrwać ja sie nie zgodziłam i mają mi kanałowo zrobić i odbudować
Stary 2013-07-10, 18:15   #495
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail taaa jasne w worku nie gadaj nam tu bzdur, zgrabne nóżki masz
A no musimy hehe
Stary 2013-07-10, 23:02   #496
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail taaa jasne w worku nie gadaj nam tu bzdur, zgrabne nóżki masz
A no musimy hehe
Nałożyłam Twoją maseczke tak na chyba niecałą godzinke, przy zmywaniu wcale nie były śliskie, dałam też odżywke b/s i podsuszyłam teraz włosy o boziu ale mieciutkie takie delikatne ciekawe jak rano Mam nadzieje, że olej domyłam a nie tak jak ostatnio
Stary 2013-07-10, 23:07   #497
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Pociesze Cię, że mnie w poniedziałek czeka ortodonta a we wtorek dentysta i chyba będzie kanałówka, bo musze ratować zęba co go mi chcieli wyrwać ja sie nie zgodziłam i mają mi kanałowo zrobić i odbudować
Ale masz zęba kanałówka nieprzyjemna rzecz, ale warto zęba ratować

Kurde, a ja dalej niespakowana jestem i chyba zrobię to rano, bo mi się już nie chce miałam jechać o 10, ale pojadę o 13 co się będę z rana zrywać chociaż i tak muszę wcześniej wstać, bo TŻ mnie zatrudnił bym mu poszła do Lidla z rana i kupiła koszulkę i spodenki do biegania mam nadzieję, że nie będzie dzikich tłumów
Stary 2013-07-11, 06:28   #498
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry idę myć łeb
Stary 2013-07-11, 07:16   #499
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, a ja dalej niespakowana jestem i chyba zrobię to rano, bo mi się już nie chce miałam jechać o 10, ale pojadę o 13 co się będę z rana zrywać chociaż i tak muszę wcześniej wstać, bo TŻ mnie zatrudnił bym mu poszła do Lidla z rana i kupiła koszulkę i spodenki do biegania mam nadzieję, że nie będzie dzikich tłumów
Cytat:
Dzień dobry idę myć łeb
No czeeeeść Widzę że dziś raniutko pobudka. Zbieraj się kochana, zbieraj. Jak potem będziesz miała sekundkę to napisz jak tam te buty z Lidla. Może i ja sobie powinnam kupić Bo te białe mi się zeszły w praniu i trochę teraz duszą i zamiast na jeździe na rwr to skupiam się na bucie
Mi net świrował więc już myślałam że na Wizażu dziś pozamiatane ALe na razie działa. W Lbn wczoraj była masakryczna ulewa więc dziś jest rześko i świeżo - od razu się lepiej czuję. Lubię ciepło, ale w upały mogę się tylko opalać i lenić bo nie funkcjonuję w ogóle.
Piję i myślę co tu począć z dniem. Na pewno znów mnie malowanie czeka. A płytki już prawie ułożone - chyba dziś skończy Więc w końcu część rzeczy z przedpokoju wróci na swoje miejsce w kooooońcu
Wczoraj wieczorkiem po pracy (bo jeszcze coś tam szorowałam, podmalowywałam, itp) przejechałam długość odcinka PLL a potem wciągnęłam Radlera. Muszę znów jeść kolację bo ostatnio to
Stary 2013-07-11, 08:43   #500
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No czeeeeść Widzę że dziś raniutko pobudka. Zbieraj się kochana, zbieraj. Jak potem będziesz miała sekundkę to napisz jak tam te buty z Lidla. Może i ja sobie powinnam kupić Bo te białe mi się zeszły w praniu i trochę teraz duszą i zamiast na jeździe na rwr to skupiam się na bucie
Mi net świrował więc już myślałam że na Wizażu dziś pozamiatane ALe na razie działa. W Lbn wczoraj była masakryczna ulewa więc dziś jest rześko i świeżo - od razu się lepiej czuję. Lubię ciepło, ale w upały mogę się tylko opalać i lenić bo nie funkcjonuję w ogóle.
Piję i myślę co tu począć z dniem. Na pewno znów mnie malowanie czeka. A płytki już prawie ułożone - chyba dziś skończy Więc w końcu część rzeczy z przedpokoju wróci na swoje miejsce w kooooońcu
Wczoraj wieczorkiem po pracy (bo jeszcze coś tam szorowałam, podmalowywałam, itp) przejechałam długość odcinka PLL a potem wciągnęłam Radlera. Muszę znów jeść kolację bo ostatnio to
Cześć
Już wróciłam, dziadki mnie nie pobiły a ile ludu było ja nie kupowałam butów ale to właśnie na nie ludzie czyhali ja kupowałam TŻ-towi koszulkę i spodenki do biegania wzięłam L-kę i mam nadzieję, że będą dobre a tych butów to nawet nie zdążyłam obejrzeć, bo to bydło zatarasowało mi drogę

Widzę, że czeka Cię aktywny dzionek ja jeszcze rzeczy doprasowuję i powoli pakuję torbę chyba jeszcze jedną kawę wyżłopię, bo jakaś taka niewyraźna jestem u nas też padało koło północy i dzisiaj jest nie za ciepło. Wybrałam się w bluzeczce z krótkim rękawem i spodenkach i zmarzłam teraz słońce wylazło. Niech się trochę ociepli, choćby do 25 stopni z tego co patrzę na prognozy to weekend nie zapowiada się ciekawie... yhh
Stary 2013-07-11, 10:21   #501
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Heeeeeeeeej pieknoty

U mnie parnota okrutna W stanie spoczynku cieknie z człowiekaa, autobusmy to samobojstwo istna sauna Chyba ze sie komus poszczesci i trafi na klime, niestety ja do tych farciarzy nie naleze
Jestem wymordowana tym upalem, to nie moj swiat zdecydowanie

Dietowo powiem Wam jest dobrze
Jednak spozywanie wapnia a co za tym idzie pochlaniania białka w mega ilosciach niekoniecznie dobrze na mnie wypływa
Dzisiaj bede musiala chyba poratowac sie jakims lnem bo nie wytrzymie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 10:37   #502
zooska
Zakorzenienie

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 10:51   #503
dzaga1989
Zakorzenienie

Heroine, ach ja zamot No pewnie że po spodenki poszłaś. Nie wiem co mi z tymi butami się wkręciło - pewnie że się na buty napaliłam i dlatego mi się wkręciło
Pójdę może zobaczę sama co tam jest choć do tej pory już pewno rozmiary przebrane (mam 38 - dość popularny).

Czekoladko, a mi dziś zimno Ale wczoraj była masakra. Dobrze że ta burza przeszła Trochę lepiej się zrobiło.

Cze Zoska Co Ty tak lapidarnie?

Idę na uniwerek po papiery i zajdę do ulubionego lumpa choć bez kasy jestem Ale zawsze mogę odłożyć i odebrać później. Wypięknię się jeszcze bom brzydka i lecę.
Stary 2013-07-11, 11:41   #504
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
\Dziewczyny niektóre chciały, to w załączeniu foto mojej zmęczonej, śpiącej Berneńskiej Gryzawki Pasterskiej
O matkooo jakie cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Zakochałam się

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Nie kuuuś!

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Tiaaa...ehe...jak parówki ^^ Czy Ty na serio zgłupiałaś czy mi się wydaje? Laska jak się patrzy, a narzeka no!

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Hehe byłam dziś w Lidlu i jak zobaczyłam Argusa ( tą podróbkę despera ) za 2,22zł to MUSIAŁAM kupić haha:
nooo nie...podrożał
Był za 1,90 zł :P

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
A ja byłam na lumpach ale kiepścizna. Pewnie to co mam mnie na tyle zadowala że nie chcę już nic nowego. Kupiłam tylko dół od kostiumu i bluzę sportową.
Widziałam na blogu- ładne

Stary 2013-07-11, 12:05   #505
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail ja właśnie po tej masce co Ci dałam ( i w ogóle po tej drugiej bingo z Ghassoul ) nie mam takich śliskich włosów gdy zmywam, ale jak dam jakąś odżywkę b/s i wyschną to są ładne ja wczoraj miałam ghd chyba za duży odwyk zrobiłam włosom od protein, a po wczorajszej mieszance masek proteinowych włoski były mega miękkie jak kiedyś po kallosie dodałam fotkę na włosowym
Zoska no coś Ty kiedy taki tani był??? u mnie ten argus o smaku teqili cały czas jest po 2,79zł i czasem na promo po 2,22zł a taniej jeszcze nie udało mi się kupić

Aaa i chwalę się od wtorku dietki przestrzegałam i waga z 49,0 spadła na 48,1kg nie wiem czemu, ale to mi dało takie pozwolenie na week, że zaś mogę szaleć jeść pizzę czy zapiekanki guuupia jestem, wiem
Stary 2013-07-11, 12:10   #506
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska no coś Ty kiedy taki tani był??? u mnie ten argus o smaku teqili cały czas jest po 2,79zł i czasem na promo po 2,22zł a taniej jeszcze nie udało mi się kupić

Aaa i chwalę się od wtorku dietki przestrzegałam i waga z 49,0 spadła na 48,1kg nie wiem czemu, ale to mi dało takie pozwolenie na week, że zaś mogę szaleć jeść pizzę czy zapiekanki guuupia jestem, wiem
Oooo proszę
Wagę to Ty masz idealną już

A nie wiem...tydzień temu chyba był taki tani Bo kupowałam jak na następny dzień miałam do pracy, a chciałam pić ^^

Hiehie, co do wagi, to wczoraj byłam u koleżanki na basenie i się zważyłam ale ok 19-20 godz, tylko w stroju- taaaadaaaam 57,8 kg

Stary 2013-07-11, 12:25   #507
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail ja właśnie po tej masce co Ci dałam ( i w ogóle po tej drugiej bingo z Ghassoul ) nie mam takich śliskich włosów gdy zmywam, ale jak dam jakąś odżywkę b/s i wyschną to są ładne ja wczoraj miałam ghd chyba za duży odwyk zrobiłam włosom od protein, a po wczorajszej mieszance masek proteinowych włoski były mega miękkie jak kiedyś po kallosie dodałam fotkę na włosowym

Wczoraj włosy były takie mięciutkie a dzisiaj już normalne i mimo wszystko miałam rano troche pusz ap związałam w kucyka i jest ok.

Ale z Ciebie czarownica nie jem wiecej z Tobą zapiekanek, bo Ty chudniesz a ja tyje
Stary 2013-07-11, 12:43   #508
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska aa ja w zeszłym tygodniu nie byłam w Lidlu i nie widzialam
No i Ty masz idealną wagę, weź zmień w końcu ten podpis
Cocktail dobrze, że chociaż wczoraj miałam ghd ja dziś też już mam kucyk i ok jest
Hehe ale tak sobie odmawiałam od wtorku, że maskara a ciasta były trzy rodzaje, bo imprezka rodzinna była a ja twarda byłam
Stary 2013-07-11, 12:49   #509
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Hiehie, co do wagi, to wczoraj byłam u koleżanki na basenie i się zważyłam ale ok 19-20 godz, tylko w stroju- taaaadaaaam 57,8 kg
Stary 2013-07-11, 12:59   #510
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska aa ja w zeszłym tygodniu nie byłam w Lidlu i nie widzialam
No i Ty masz idealną wagę, weź zmień w końcu ten podpis
A no widzisz...na pewno będzie jeszcze ta promka, to wyhaczysz

Eeee tam, waga wagą, ale tłuszcz jest

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Ja już po obiadku Makaron ze szpinakiem, zapiekany z jajem i mleczkiem
No i za wzorem Meeedzik zajęłam się włosami^^ Laminacja lnem w toku
Wczoraj po basenie zrobiliśmy grilla aaach te grzaneczki z grilla z sosem tzatziki (czy jak to się nam pisze:P). mniam!
A wgl to zrobiłam coś takiego-bardzo proste ale smaczne. Sos czosnkowy, na to pomidory, a na to znowu sos i posypać startym serem. Super proste a smaczne
Sos zrobiony na bazie smietany i majonezu, ale następnym razem zrobię z jogurtem naturalnym i serkiem wiejskim i zblenderuję to

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2013-07-11 o 13:02
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości