Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19! - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 17:41   #1411
cynamon_owa
Zadomowienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Melduje ze my juz po wizycie u pediatry. Niestety zoltaczka dalej trzyma, ale widac ze juz mnie. Za tydzień na pobranie krwi i wizyta znowu. Przeraza mnie za to tempo przybierania na wadze Hani : wczoraj 4050g po karmieniu, dzis na glodnego 4200g

Dziecko zas wisi na cycku wiec biore sie za czytanie

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Super, że tak ładnie przybiera
Ile tak na jedno posiedzenie się karmicie? U mnie Młody ciamka średnio 10min, raz na 2-3 godziny

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Cynamonku to zeby nie bolało!!!!
Dzięki ale jak przeczytałam Twój opis o szczekającym psie teściów i pawiach sąsiada to zaczęło boleć jak cholera- aż mąż mnie zjechał żebym się tak nie śmiała bo szwy już całkowicie pójdą się...

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 17:43   #1412
yevele
Zadomowienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja też nie chodzę i nic mi ginka nie mówiła, że będę chodzić, tylko w terminie porodu mam się zgłosić do szpitala jak dotrwam i tam mnie zbadają to pewnie i ktg zrobią
ok, dobrze wiedzieć zawsze raźniej
ja jak dotrwam to po terminie mam wizytę normalną u ginka, a do szpitala po 7 dniach..of course jak będę cały czas czuć się dobrze itp.
Stary 2013-07-10, 17:44   #1413
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Super, że tak ładnie przybiera
Ile tak na jedno posiedzenie się karmicie? U mnie Młody ciamka średnio 10min, raz na 2-3 godziny

U nas jest roznie, ale w dzien tak co 2h, w nocy srednio co 3 i wisi na mnie tez właśnie jakos tak ok 10-15 min, chyba ze nie zasypia to wtedy daje ja do drugiego cycka
Stary 2013-07-10, 17:46   #1414
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Neni, a czułaś te skurcze? bolały Cię? bo mi wczoraj jak wyszły na ktg to połozna pytała czy je czuję. Tak z ciekawości w sumie pytam, bo ja każdy z nich czułam, a z tego co dziewczyny piszą to nie jest reguła
Wiesz co-mnie bolał brzuch jak na okres - to było raczej ciągłe pobolewanie. Położna nie pytała nic w trakcie KTG, bo mnie samą zostawiła

A brzuch mnie bolał, bo zrobiłam sobie spacer 40 min na autobus, gdzie ja wszędzie ostatnio tylko autem z TŻ jeżdzę

No i miałam klikać, gdy Młody się ruszy-był wyjątkowo leniwy, a maszyna wyliczyła 67 ruchów na godzinę
Jakby mi wczoraj wieczorem podłączyli tę maszynę to chyba poszłaby z dymem
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 17:50   #1415
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
wróciłam od położnej.
i tak....
postanowiłam po rozmowie i konsultacjach rodzic w wodzie w basenie)
zobaczymy ajk mi to pójdzie.

jeśli nie urodzę do wtorku czyli do 16 lipca jestem umówiona na masaż krocza i tam tego wszystkiego może po tym masażu się coś ruszy.

poza tym nogi bez zmian, ale proteiny i ciśnienie w normie, serce Sary pięknie bije, ja rozmiarowo na 39 tydzien (jestem 39) wiec wszystko ok)

i tyle z wizyty
fajnie rodzić w wodzie koleżanka rodziła i sobie chwaliła u mnie niestety nie ma takiej możliwości. Super, że z Sarcią wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Lepiej
Ogólnie złapała mnie wczoraj deprecha, bo mój TŻ całymi dniami przed kompem siedzi I albo gra, albo pisze te swoje programy, a ja w tym czekaniu na małego zostałam sama. Na dodatek po porodzie ma miesiąc być z nami w domu i jak sobie pomyślałam, że będzie ten miesiąc siedział przed kompem, to w nosie to mam i niech idzie sobie do pracy... Niby jak chcę iść na spacer, to ze mną idzie, na działkę - jedzie, do sklepu - jedzie. Na wizytach wszystkich był ze mną, ale jakoś mi tak daleko do niego było. Wszystko mu powiedziałam i dzisiaj prawie nie siadł do kompa
Do tego - pewnie głupio to zabrzmi, ale chyba jestem o to dziecko zazdrosna Bo u nas było tak, że TŻ bardziej chciał mieć dziecko już teraz i nie może się doczekać na niego. Ciągle tylko opowiada jak to będzie chodził z nim na spacery, kąpał, bawił się... I boje się, że nie będzie go dla mnie Straszna matka ze mnie
I tak się zbiera we mnie i wybucha co jakiś czas...
kochana przytulam, teraz kłębi się w nas dużo emocji ale jak dziecko się urodzi to bedzie dobrz, będziesz najlepszą mamą na świecie dla swojego maleństwa
Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
ok, dobrze wiedzieć zawsze raźniej
ja jak dotrwam to po terminie mam wizytę normalną u ginka, a do szpitala po 7 dniach..of course jak będę cały czas czuć się dobrze itp.
ja pewnie miałabym tak jak ty, ale moja ginka w terminie mojego porodu idzie na urlop i ktos inny będzie mnie dlatego w szpitalu badał. A może żadne ktg nam nie będzie potrzebne bo wcześniej dzieciaczki nasze będą chciały przyjść na świat

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 17:52   #1416
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
U nas jest roznie, ale w dzien tak co 2h, w nocy srednio co 3 i wisi na mnie tez właśnie jakos tak ok 10-15 min, chyba ze nie zasypia to wtedy daje ja do drugiego cycka
Eee... no to ja myślałam, że Adaś jest leniuszek ale widzę, że te 10-15 minut jest ok
Wczoraj mieliśmy ważenie- mamy 2770g ale teraz już tylko powinno być lepiej

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
No i miałam klikać, gdy Młody się ruszy-był wyjątkowo leniwy, a maszyna wyliczyła 67 ruchów na godzinę
Jakby mi wczoraj wieczorem podłączyli tę maszynę to chyba poszłaby z dymem

u nas też tak było przy ktg

Wiecie co- muszę się pochwalić- tracę kontakt wzrokowy ze swoim pępkiem- przed ciążą był wklęsły, w ciąży go wywaliło do przodu a teraz już znowu się chowa
Jednak karmienie piersią jest super- brzuch mi wyraźnie w oczach maleje

Stary 2013-07-10, 18:05   #1417
Neni1984
Zakorzenienie

A właśnie Cynamonowa - Młody teraz też jest taki chojrak jak w brzuszku?

No i super, że brzuszek jednak maleje

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Oliath śliczne masz wszystkie córeczki
Rocky nie przemęczaj się
Roxi - brawa dla Norberta A teraz trzymam kciuki za wyniki
Surka ale masz śliczności w domku
Dotka Ty krejzolka jesteś z tym łażeniem
Karolajn ale ona cudna Więcej filmików!!
Kathe Ja też się boję szpitala, bo kojarzy mi się tylko z bardzo złymi momentami w moim życiu, ALE tym razem będzie to szczęśliwy czas

Później nadrobię resztę, bo muszę się położyć
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:05   #1418
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Baloniku, katarzynka
Czarowniczko są dobre wieści, pozbyłaś się szwów,a do wyjścia do domku już coraz bliżej
Fiazo kciukam za Ciebie też
Teso super, że u Was dobre wieści

Aha...bo ja byłam przekonana, ze typowo na twardnienie ten F. (bo ja na to miałam go dostać). Pytam bo mi brzuch szaleje ostatnio i nie wiem czy dociągne czy gince gadać...wtedy bankowo szpital.
To trzymam kciuki żeby gin Ci odstawił na tej wizycie F.
A jeśli chodzi o organizery, to jeśli chcesz mogę Ci kupić i wysłać, bo ja dzisiaj nie dotarłam do Ikei, sił zabrakło. A podjechać chcę i tak w najbliższym czasie ten który masz też mi się podobał i też go chyba kupię, bo fajna sprawa
Sammi,dziekuje to bardzo mile z Twojej strony,ale dokupilam jeszcze plastikowy organizer i takie poleczki do szafy,wiec mysle,ze na razie opykam.Dziekuje zatem za szczere checi,jestes kochana.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:07   #1419
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Myślałam że mi kot zdechł na podworku. Na nic nie reagował, ani kici kici, ani na psy wachajace (choć.nie dziwota dobrze z nimi żyje). Ale oddycha u pewnie się nazarl i tak zasnal. W nietypowym dla niego miejscu na środku podwórka gdzie Malgos w kółko rowerem jezdzi

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1373472389282.jpg (107,0 KB, 50 załadowań)
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:07   #1420
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A właśnie Cynamonowa - Młody teraz też jest taki chojrak jak w brzuszku?

No i super, że brzuszek jednak maleje

Wiesz co- chyba się trochę uspokoił- na szczęście Każdego dnia jest inny- wczoraj miał bardzo spokojny dzień i spał praktycznie cały czas- dzisiaj 3 godziny wojował zanim zasnął I pospał całe 50 minut dlatego żegam się czule z Wami i do napisania

Stary 2013-07-10, 18:20   #1421
idzia111
Zakorzenienie

ja ide z mama na spacerek ...

Miłego wieczoru
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:34   #1422
malaczarnakejt
Zakorzenienie

a ja chyba lecę na drzemkę...
do wieczora

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:35   #1423
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Co do skurczów to potwierdzam, juz trzy tyg temu wychodzily mi na ktg takie na 50-70%, a kilka razy nawet 90-99%, tydzien temu tez miałam na 90%

iwonka a nie powinnas byc na czczo?
nie mam pojecia, pewnie i taklewatywe zrobia jak cos, a nawet nie wiem czy jutro zaczną coś działać czy dopiero w piatek
myslisz zeby jechac na czczo??
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:50   #1424
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Gratki dla niej

tak sobie czytam i się zastanawiam czy tylko ja nie chodzę na ktg nawet nic nie miałam wspomniane o tym..
Też miałam takie wrażenie. Ale nie jesteś sama. Ja też nie byłam na ktg jeszcze, mam iść dopiero w piątek, a to będzie 3. dzień po terminie.

Cytat:
Melduje ze my juz po wizycie u pediatry. Niestety zoltaczka dalej trzyma, ale widac ze juz mnie. Za tydzień na pobranie krwi i wizyta znowu. Przeraza mnie za to tempo przybierania na wadze Hani : wczoraj 4050g po karmieniu, dzis na glodnego 4200g

Szybciutko rośnie Za chwilę wszystkie ubranka będą na nią za małe

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Myślałam że mi kot zdechł na podworku. Na nic nie reagował, ani kici kici, ani na psy wachajace (choć.nie dziwota dobrze z nimi żyje). Ale oddycha u pewnie się nazarl i tak zasnal. W nietypowym dla niego miejscu na środku podwórka gdzie Malgos w kółko rowerem jezdzi
Fajnie śpi
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:53   #1425
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

termometr mam thermoscan type 6026 do niego sa nakladki plastikowe, jest spoko

laski na ktorej stronie jest zdjecie izy oli bo nie nadrobie
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:54   #1426
paulinka777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
nie mam pojecia, pewnie i taklewatywe zrobia jak cos, a nawet nie wiem czy jutro zaczną coś działać czy dopiero w piatek
Ja osobiście myślę, że powinnaś zjeść lekkie śniadanie. Wątpię aby od razu zaczęli coś robić, a jeśli nawet, to przecież jak jedzie się do porodu to też każą wcześniej coś zjeść.
Stary 2013-07-10, 18:57   #1427
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Ja osobiście myślę, że powinnaś zjeść lekkie śniadanie. Wątpię aby od razu zaczęli coś robić, a jeśli nawet, to przecież jak jedzie się do porodu to też każą wcześniej coś zjeść.
no ja tez wyszłam z takie założenia, moczu przeciez nie bede trzymac az mnie przyjma na oddział - tak logicznie troche myslac
Stary 2013-07-10, 19:05   #1428
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Cytat:
no ja tez wyszłam z takie założenia, moczu przeciez nie bede trzymac az mnie przyjma na oddział - tak logicznie troche myslac
ja tez jutro mykam do szpitala jestes zdenerwowana? co bierzesz ze soba jeszcze? jakies jedzienie czy cos napoj??
ja mam byc ok 10-11 wiec musze cos zjesc przed wyjsciem

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 19:10   #1429
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja tez jutro mykam do szpitala jestes zdenerwowana? co bierzesz ze soba jeszcze? jakies jedzienie czy cos napoj??
mam liona,snickersa, cukierki, i herbate a do picia tylko wode biore, jak cos to Tzt mi podrzuci dnia nastepnego
jedynie co dopakowałam to normalne majtki i wkładki- bez nich nigdzie sie nie wybieram

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
podali Ci specjalnie godzine zjawienia sie czy tylko tak rzucili ze mozna tak sie tam zalogowac?
Stary 2013-07-10, 19:11   #1430
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość

świetnie sobie śpi

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
wróciłam od położnej.
i tak....
postanowiłam po rozmowie i konsultacjach rodzic w wodzie w basenie)
zobaczymy ajk mi to pójdzie.

jeśli nie urodzę do wtorku czyli do 16 lipca jestem umówiona na masaż krocza i tam tego wszystkiego może po tym masażu się coś ruszy.

poza tym nogi bez zmian, ale proteiny i ciśnienie w normie, serce Sary pięknie bije, ja rozmiarowo na 39 tydzien (jestem 39) wiec wszystko ok)

i tyle z wizyty
Myślę, że fajna sprawa rodzić w basenie za wizytę

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Przepraszam, że nie nadrabiam dokładniej ale i Młody a poza tym ciężko mi wysiedzieć jeszcze tym bardziej, że chyba większej sieroty niż ja to nie ma- szwy mi puszczają Jutro będziemy konsultować i zobaczymy co z tego wyjdzie... Boli
To jak oni ci te szwy zalożyli, że puszczają Ty to biedna jesteś

Cytat:

Ale łądnie rośnie mała, tylko się cieszyć

Cytat:
Jak podłączają OXY to trzeba być na czczo Przynajmniej mi zapowiedzieli, że jeżeli nie urodzę w nocy, to rano mam być na czczo.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 19:22   #1431
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

pytalam sie gin i powiedzial, ze nie musi pano rpzychodzic wczesniej moze pani byc miedzy 10-11

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 19:23   #1432
tweedledee
Zakorzenienie

katarzynkajg wielkie super że mały jest ju z z tobą! Pewnie nieźle się namęczyłaś, no ale to już nie ważne, odpoczywaj i zbieraj siły

A ja sobie siedzę i zdycham z gorąca Ugotowałam obiad i oczywiście pot lał się strumieniami i każdym rowkiem Nie mam już na nic dzisiaj siły, sterta ciuchów do prasowania musi poczekac do jutra. W sumie to dobrze, bo i tak nie mam nic innego w planach do roboty

Oczywiście już nie wytrzymałam i ubrałam łóżeczko małego I tak nie wiem czy wybrałam dobre ułożenie, bo chciałam ustawic tak, żeby było mi mozliwie najwygodniej małego karmic, przewijac i odkładac do łóżeczka. ochraniacz też założyłam, ale chciałam tylko od strony okna i ściany, żeby mie Alika na oku ciągle.
Tylko właśnie nie wiem, czy zostawic tak czy ustawic dłuższym bokiem przy oknie, a fotel da koło lampy.... tylko wtedy z drugiej storny tym fotelem zasłaniam łóżko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0144.jpg (92,6 KB, 67 załadowań)
Stary 2013-07-10, 19:23   #1433
Oliath
Zakorzenienie

Domi, super decyzja, sama umieram z ciekawosci, jak bedzie!!

Kasiu, GRATULUJĘ SZYMONKA!!!

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Lepiej
Ogólnie złapała mnie wczoraj deprecha, bo mój TŻ całymi dniami przed kompem siedzi I albo gra, albo pisze te swoje programy, a ja w tym czekaniu na małego zostałam sama. Na dodatek po porodzie ma miesiąc być z nami w domu i jak sobie pomyślałam, że będzie ten miesiąc siedział przed kompem, to w nosie to mam i niech idzie sobie do pracy... Niby jak chcę iść na spacer, to ze mną idzie, na działkę - jedzie, do sklepu - jedzie. Na wizytach wszystkich był ze mną, ale jakoś mi tak daleko do niego było. Wszystko mu powiedziałam i dzisiaj prawie nie siadł do kompa
Do tego - pewnie głupio to zabrzmi, ale chyba jestem o to dziecko zazdrosna Bo u nas było tak, że TŻ bardziej chciał mieć dziecko już teraz i nie może się doczekać na niego. Ciągle tylko opowiada jak to będzie chodził z nim na spacery, kąpał, bawił się... I boje się, że nie będzie go dla mnie Straszna matka ze mnie
I tak się zbiera we mnie i wybucha co jakiś czas...
Chyba sama sobie Kochana zaprzeczasz bedzie dobrze, zobaczysz, zmienia mu sie priorytety po narodzinach maluszka, komp sie zakurzy

Masz termin na dzis, prawda?

I TO BYL MOJ TERMIN TEZ z USG
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41726105]termometr mam thermoscan type 6026 do niego sa nakladki plastikowe, jest spoko

laski na ktorej stronie jest zdjecie izy oli bo nie nadrobie[/QUOTE]

Na 41
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 19:35   #1434
lachryma
Zakorzenienie

jestem i żyję, ale padam i nie nadrobię więcej niż parę stron
cały dzień coś... na szczęście pokój małej skończony, naklejka przyklejona, wstawię jakieś fotki może do klubu.

idę poczytać
Stary 2013-07-10, 19:38   #1435
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cynamonowa podoba mi sie.to co napisalas o brzuchu i kp dalas mi nadzieje))

katarzynkajg gratuluje!

mela faktycznie spi jakby zdechl..hahaha)

neni u nas w biedronce mnostwo tych nozy i te kosze przecenione super wymyslili caly czas cos nowego dorzucaja...)

neni no mam z.tym chodzeniem jeszcze wyciaglam mame niedawno do pepco obok osiedle i do biedronki troche km zrobilysmy przeszlam przezosiedle i sie dowoedzialam ze jestem gruba(moze nie.doslownie raczej ze mam wieeeelki brzuch) i ze i tak wygladam slicznie..od takiej pani hi milo

a teraz bobik.

dwa pytania..po.1.o ktorej macie zamiar (mniej wiecej wiadomo)kapac maluszki?

2.czy dziec niemowlak placze jak chce mu sie.jesc ?tzn chodzi mi o to czy..jak spi spoko ale jak sie budzi tp zawsze cyca w buzke czy moze miec dziec czas lezenia tylko sobie?
Mowicie ze dziec ma jesc ok.10-15minut?i to podzielic na dwa cycki czy z jednego?:-P hahaha

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Oczywiscie wszystko wyjdzie w praniu:-P wiem)

kupilam malej rampersika (chyba tak sie.nazywa) na ramiaczkach pokarze wam jak wypiore taaaakieee slodkieee

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Dziewczyny te co ida jutro do szpitala..macie net w tel lub kogos numery zebyscie nam pisaly co i jak?

ja jitro mam ktg na 10.30 mialam nie jechac ale pojade...ciekawe czy cokolwiek wyjdzie...a tydzien temu myslalam ze nie dotrwam eh..

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 19:47   #1436
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Oczywiście już nie wytrzymałam i ubrałam łóżeczko małego I tak nie wiem czy wybrałam dobre ułożenie, bo chciałam ustawic tak, żeby było mi mozliwie najwygodniej małego karmic, przewijac i odkładac do łóżeczka. ochraniacz też założyłam, ale chciałam tylko od strony okna i ściany, żeby mie Alika na oku ciągle.
Tylko właśnie nie wiem, czy zostawic tak czy ustawic dłuższym bokiem przy oknie, a fotel da koło lampy.... tylko wtedy z drugiej storny tym fotelem zasłaniam łóżko
Fajnie to wygląda Z ułożeniem nie pomogę, ale zawsze możecie zmienić jak w praktyce nie będzie się sprawdzać.

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Chyba sama sobie Kochana zaprzeczasz bedzie dobrze, zobaczysz, zmienia mu sie priorytety po narodzinach maluszka, komp sie zakurzy

Masz termin na dzis, prawda?
Wali mi już na mózg chyba... TŻ się stara i to bardzo, a ja się doszukuję problemów
Stary 2013-07-10, 19:48   #1437
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

KaATARZYNA- gratulacje !!!!

Wiadomo jak.z.Kocoorkiem?

Ja dopiero wrocilam do domu
Skurczy brak. Rozwarcie na palec, szyjka dluga. Przeplywy ok, ilosc wod ok. Mala wazy 3900g

Lece nadrobic.

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 19:48   #1438
lachryma
Zakorzenienie

katarzynka- gratulacje!!
karolajn- super filmik, mała jest śliczna
neni- za ktg i do dzieła
roxi- super smoczek, jest jakaś wersja dla dziewczynek?
dzoan- ta kuzynka przegina zupełnie
arabiata- STO LAT
Stary 2013-07-10, 19:49   #1439
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość

Skurczy brak. Rozwarcie na palec, szyjka dluga. Przeplywy ok, ilosc wod ok. Mala wazy 3900g

Lece nadrobic.
Duuuża dziewczyna

Niedobrze mi...
Stary 2013-07-10, 19:49   #1440
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość

Lece nadrobic.
Aaaaa gratuluje wozyty i klocuszka!)dobrze ze nie bede sama z duzym klockiem hahahaha mowilam Ci kochana cos w tym powietrzu jest..ciekawe ile Tomaszek wazy?

a ile Wojtus wazyl jak sie urodzil?

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości