Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 15:30   #2161
katekatee
Zadomowienie

Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość

U mnie na razie bratk oznak @ tzn. przed ostatnią miałam wysyp pryszczy, bo mam cerę trądzikową, a przed ta na razie nic i nawet nie jestem bardzo humorzasta
Właśnie to mnie skłoniło do zrobienia kolejnego testu dwa dniu po braku@ zero oznak zbliżającej się @, zero pryszcza, zero bóli z boku piersi (za to piersi urosły trochę) no i humor też całkiem znośny. Za to np wczoraj jak wkładałam naczynia do zmywarki to mnie tak dziwnie mdliło i dziś w sklepie zapach perfum. W 1 ciąży nikt się nie mógł przy mnie psikać bo myślałam że zabije, tak mi było niedobrze potem

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Wogóle ciężko jest mi w to uwierzyć, naprawdę mam mega stresa czy aby napewno będzie ok, czy ta słaba kreska nie oznacza słabego zarodka

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 15:33   #2162
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Byłam w aptece kupiłam dwa bobo testy i oczywiście ledwo do domu weszłam i jeden zrobiłam O taka ja cierpliwa jestem Na tym teście też jest druga słabsza kreska. Wysłałam tżtowi mmsa bo nie wytrzymałam, on oczywiście nie wierzy no i poczekamy do pt na wynik bety.
Jutro rano albo w pt rano powtórzę. Ciekawe co to będzie

Wiesz co z tym śrutem to bym się naprawde zastanawiała jeśli faktycznie okaże się że jest wszystko ok.

Zrobiłam drugi i też jest krecha, zrobię trzeci w piątek i jak będzie ok to pójdę na bętę

Dzięki
No to mi się wydaje, że będzie wszystko dobrze
Ah kiedy ja będę mogła się pochwalić taką dobrą nowiną...

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Dokładnie, u mnie jest tak samo Pierwszy cykl szaleństwo, drugi obserwacja, a po trzecim już będę wiedziała mniej więcej co i jak

O ty niedobra... to podziel się chociaż, mi już żołądek wykręca na wszystkie strony

U nas taki szalony był poprzedni rok no ale wtedy nie w głowie nam były dzieci Kolejny zapowiada się spokojnie, tylko to jedno wesele, zresztą nie lubimy wcale tej pary, więc.. Tylko ja już sobie zarezerwowałam kwiecień-maj a nie lipiec

No trochę wcześnie... Ale już mnie tam pobolewa... zawsze tak mam przed okresem, że 1-2-3 dni przed już mi coś dolega. Ostatnie trzy dni to były słabiutkie sygnały, na które bez obserwacji bym nie zwróciła uwagi, ale dziś już się zaczyna małpi sajgon

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Ja może namówię męża na pizzę po pracy, bo nie wyrobię jak sama jeszcze będę miała zrobić obiad, a w domu lodówka pusta

Leniuszku Termometr Owulacyjny MT 16C2 Microlife - ten dziewczynki polecały
Nie martw się, mniej więcej równo startujemy i równo kończymy
W kupie siła!
W 3 cyklu się nam uda-no przecież statystyki nie kłamią?
Stary 2013-07-10, 16:03   #2163
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam w aptece kupiłam dwa bobo testy i oczywiście ledwo do domu weszłam i jeden zrobiłam O taka ja cierpliwa jestem Na tym teście też jest druga słabsza kreska. Wysłałam tżtowi mmsa bo nie wytrzymałam, on oczywiście nie wierzy no i poczekamy do pt na wynik bety.
no i super!

God przyjdzie pora i na pomidora
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:09   #2164
D0tk4
Zadomowienie

Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Kateekatee skoro test robiony nie z porannego moczu tez pokazuje druga kreskę to ja bym ciążę jednak obstawiala coraz mocniej trzymam kciuki żeby w pt to sie potwierdziło

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:16   #2165
katekatee
Zadomowienie

Tżt też borok nie dowierza tym bardziej że mu już dwa razy mówiłam że była 1 kreska a tu nagle 2 Już nie wspomnę o wykładzie pt co się robi jak się chce zajść w ciąże no a myśmy jakoś bardzo się do tych rad w tym 1cs nie stosowali Z moim pesymistycznym podejściem cieszyć to ja sie będę gdzieś za miesiąc jak gin będzie już serduszko umiała na USG wyczaić. No ale póki co są dwa cienie nadziei

God na wszystkie pomidory przyjdzie pora, nawet szybciej niż myślisz

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:20   #2166
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana! Super! Przecież jak ci tak w ciągu dnia ta kreska wyszła to znaczy, że jest ok! Największe stężenie jest rano, a skoro w środku dnia ci wychodzi to ja myślę, że rośnie

Cytat:
W aptece normalnej można kupić??

Ja zamawiałam z allegro.

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Nie martw się, mniej więcej równo startujemy i równo kończymy
W kupie siła!
W 3 cyklu się nam uda-no przecież statystyki nie kłamią?
No tak... statystyki

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 16:38   #2167
Lea_ny
Zakorzenienie

Wyczaiłam mega ofertę w Orange na kartę: 6gb za 6 zł na dwa miesiące - tak więc teraz mogę wchodzić na Wizaż też poza domem i być bardziej na bieżąco z tym co piszecie

Raaaaany, ale gorąco...
Stary 2013-07-10, 16:54   #2168
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
God u mnie chyba zbliża się @ bo też się czuję dziwacznie. Głowa rzadko mnie boli, ale teraz brzuch mnie boli, a tak miałam tydzień przed @ może już tabletki zadziałały?

Witamy

A u ginka już byłaś, robiłaś badania? Może też spytaj o wyregulowanie cyklu Ja aktualnie też to robię, bo odstawiłam tabletki i ostatni cykl trwał 39 dni biorę ziółka i gin mówił, że w następnym cyklu zaciążę

wiesz co ja przeczytałam? że już zjadłaś konia z kopytami

mnie tydzień przed bolały jajnik/i z 2-3 dni

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

zgadzam się w 1000%!

Dziękuje wam za miłe przywitanie

U lekarza byłam ale jak na razie nic mi na te cykle nie przepisał bo w styczniu miałam 38 dniowy cykl a później 30-32 dniowe więc jakby nie było to regularne ale znów teraz w czerwcu wypadł 40 dniowy więc nie wiem czy mam się spodziewać 30 czy znów się wydłuży o kilka dni :/ zobaczymy po skoku temp wtedy coś więcej będę wiedzieć .

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 17:49   #2169
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
To co miało być wczoraj Mielone + fasolka Żółta była brzydka na straganie więc kupiłam zieloną Mnnnnniam, wcinaliśmy aż się uszy nam trzęsły. Dzisiaj za to obiadu nie da, bo siedzę dłużej w pracy

Hmmm kurcze, może u ciebie by wyszedł tylko jeden pozytyw i ominęłaś Nie wiem...

Dzień dobry
U mnie dziś znowu tempka troszkę niżej niż wczoraj No i dzisiaj będzie dłuuuugi dzień... A wczoraj usiedliśmy z mężem do zdjęć ze ślubu, żeby wreszcie wybrać, które rodzicom wywołać i się w ogóle nie wyspałam
A mówiłam, że ja kupuję tylko zieloną tzn żółtą też lubię, a na zieloną poluję. Ale obie są dobre jak świeże, najgorzej jak za późno zerwana lub leży długo, okropne te"nitki"

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Dziewczyny jaja..... ciągle nie ma okresu dziś 29 dc. (zazwyczaj cykle 25-26dni) nie wytrzymałam, tżt poszedł do pracy zrobiłam test i ... mam drugą bladą kreskę:confused : Nie wiem co o tym myśleć, teraz to mam stresa, w 29dc kreska powinna być chyba już bardziej widoczna I jeszcze w niedziele wziełam ten zyrtec na uczulenie ale tylko raz, tylko czemu wtedy wychodziła I kreska Japitole, ja juz mam schizy że to jakaś pozamaciczna ciąża albo że ten Zyrtec narobi jakiś problemów
Tylko błagam nie gratulujcie mi tylko trzymajcie kciuki bo w pt idę betę zrobić bo oszaleję:m ad:
To czekamy do piątku

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Witam.

Podczytuje Was od 2 tygodni i dziś chciałabym do Was dołączyć Od czerwca zaczęliśmy starania na poważnie na dzień dzisiejszy to mój 14 dzień cyklu owu jeszcze nie było pewnie będzie w okolicach 19dc od stycznia przestaliśmy się zabezpieczać z nadzieją, że zalicze "wapdke" lecz tak się nie stało :/. Od stycznia zmieniła mi się długość cykli zawsze miałam 27-28 teraz mam 30 a nawet zdarza się 40 także co miesiąc zastanawiam się jaka tym razem będzie długość cyklu. W tym miesiącu kupiłam testy owu według wykresu na ovufriend powinnam zacząć testowanie od jutra.
Witaj Zubi Ja 1 cykl starań mam za sobą, może Tobie się poszczęści
Ja w sumie już ochłonęłam, i cieszę się, że już nie muszę tak się dręczyć tym czekaniem na @. Za 1-2 dni koniec@ i powili zaczynamy działać

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
tak jak pisałam wczoraj z impetem i nadzieją zabieramy się do działania, termometr zamówiony, dzisiaj umówiłam sie na wizytę do mojej ginki - na 16 lipca, ciekawe co powie, jak byłam w zeszłym miesiącu to powiedziała, że teraz powinno się udać(miałam monitorowany cykl i pęcherzyk rozwijał się super)
My też zaczynamy za kilka dni, teraz @. Wizytę u gin też mam 16 lipca i również liczę, że już coś mi podpowie Termometr dziś wypróbowany (microlife ovul) i 2 kreski różnicy między tym z alkoholem. Przez kilka dni spróbuję mierzyć dwoma i zobaczę który lepszy.
Teraz trzeba się przyłożyć bardziej

Aha dziewczyny zażywam 2 dzień ten oeparol z wiesiołka i czuję coś w jajnikach czy tak ma być? ( dopiero 2 dzień @), jak bedę miała takie odczucia kilka razy dziennie to nie odróżnię nadchodzącej owulacji i klucia w jajnikach.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 17:50   #2170
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
A mówiłam, że ja kupuję tylko zieloną tzn żółtą też lubię, a na zieloną poluję. Ale obie są dobre jak świeże, najgorzej jak za późno zerwana lub leży długo, okropne te"nitki"
Nasza wczorajsza była pyszna

Dostałam lekkiego plamienia @ już blisko Jeszcze się okaże, że mam za krótką fazę lutealną Bo czytałam, że u kobiety jej faza lutealna ma zawsze tyle samo dni?

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-07-10, 17:58   #2171
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Nasza wczorajsza była pyszna

Dostałam lekkiego plamienia @ już blisko Jeszcze się okaże, że mam za krótką fazę lutealną Bo czytałam, że u kobiety jej faza lutealna ma zawsze tyle samo dni?
Hmm, chyba jestem jakaś inna bo wy tu wszystkie piszecie o plamieniach a ja nigdy tak nie mam...

Oj bidulko nie martw się, moja też nadciąga więc zaczniemy razem ten szczęśliwy cykl
No tak faza lutealna powinna mieć tyle samo dni, minimum 10. A niektórzy uznają min.12 - no ja mam 12 tak wyszło w tym cyklu zobaczymy w następnym

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Tżt też borok nie dowierza tym bardziej że mu już dwa razy mówiłam że była 1 kreska a tu nagle 2 Już nie wspomnę o wykładzie pt co się robi jak się chce zajść w ciąże no a myśmy jakoś bardzo się do tych rad w tym 1cs nie stosowali Z moim pesymistycznym podejściem cieszyć to ja sie będę gdzieś za miesiąc jak gin będzie już serduszko umiała na USG wyczaić. No ale póki co są dwa cienie nadziei

God na wszystkie pomidory przyjdzie pora, nawet szybciej niż myślisz
Trzymam za słowo
Stary 2013-07-10, 17:58   #2172
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
A czy Kamel tu dzisiaj była? Bo ją bym też chciała prosić o udostępnienie wykresu na ovu
Cześć maxwelka
Ja rozpoczęłam nowy cykl wczoraj i jak go chciałam udostępnić to był komunikat, że mam za mało temperatur, żeby go udostępnić. Czy to możliwe?, ( przecież niektóre dziewczyny nie mierzą temp. wcale) za chwilę spróbuję ponownie.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:02   #2173
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm ja nigdy nie mam plamień przed @. Zaczyna boleć brzuch i od razu bach! krwawienie. Dlatego ciężko mi wyczuć coś wcześniej - dopiero w dniu planowanej @ mogę coś stwierdzić - czy jest czy jej nie ma
Stary 2013-07-10, 18:12   #2174
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm ja nigdy nie mam plamień przed @. Zaczyna boleć brzuch i od razu bach! krwawienie. Dlatego ciężko mi wyczuć coś wcześniej - dopiero w dniu planowanej @ mogę coś stwierdzić - czy jest czy jej nie ma
oo to mamy tak samo a już myślałam, że jestem jakaś inna
Też mam bach i już wszystko jasne

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Cześć maxwelka
Ja rozpoczęłam nowy cykl wczoraj i jak go chciałam udostępnić to był komunikat, że mam za mało temperatur, żeby go udostępnić. Czy to możliwe?, ( przecież niektóre dziewczyny nie mierzą temp. wcale) za chwilę spróbuję ponownie.
No właśnie Twój wykres jest nieudostępniony
Stary 2013-07-10, 18:15   #2175
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
oo to mamy tak samo a już myślałam, że jestem jakaś inna
Też mam bach i już wszystko jasne
No czasem to nawet nie czuję, tylko przypadkiem zaglądnę w majtki a tam niespodzianka
Stary 2013-07-10, 18:16   #2176
perfuzja
Zakorzenienie

Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cytat:

Tak mówi teoria, ale ja przez 7 cykli miałam rozrzut od 10 do 15 dni.
Stary 2013-07-10, 18:16   #2177
marszalka
Zadomowienie

[My też zaczynamy za kilka dni, teraz @. Wizytę u gin też mam 16 lipca i również liczę, że już coś mi podpowie Termometr dziś wypróbowany (microlife ovul) i 2 kreski różnicy między tym z alkoholem. Przez kilka dni spróbuję mierzyć dwoma i zobaczę który lepszy.
Teraz trzeba się przyłożyć bardziej ]

no ciekawe co teraz powie... a tak swoją drogą to mam do Was kochane pytanie, czy Wasi TŻ już zrobili sobie już badania?? ... mojego ciężko do tego nakłonić, chociaż już ostatnio powiedział, że jeszcze 3 m-ce nieudanych prób i pójdzie.
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:23   #2178
God Of War 20
Zakorzenienie

marszalka
Mój robił na samym początku dlaczego? Przecież to normalna sprawa, nie rozumiem takich upartych facetów.

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
No czasem to nawet nie czuję, tylko przypadkiem zaglądnę w majtki a tam niespodzianka
No ja to samo
Stary 2013-07-10, 18:26   #2179
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Dostałam lekkiego plamienia @ już blisko
A może to plamienie implantacyjne? występuję najwczesniej tydzień po owu, to by się chyba u Ciebie zgadzało?

Cytat:
Hmm, chyba jestem jakaś inna bo wy tu wszystkie piszecie o plamieniach a ja nigdy tak nie mam...
Też nigdy nie miałam

trochę się własnie pogimnastykowaliśmy z małżem
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:28   #2180
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
No ja to samo
czyli nie jestem osamotniona
Stary 2013-07-10, 18:30   #2181
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

To tak jak u mnie zwykle jest 10-11 ale ostatnio było nawet 9 a teraz 12.
Ja palmień przed @ też nigdy nie miałam za to od stycznia miewam plamienia śród cykliczne chyba tak to się nazywa :p A z tego co wiem to plamienie implantacyjne może wystąpić przed @ lub w ten sam dzień co spodziewana @.

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-07-10 o 18:33
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:30   #2182
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
A może to plamienie implantacyjne? występuję najwczesniej tydzień po owu, to by się chyba u Ciebie zgadzało?

Też nigdy nie miałam

No a może właśnie plamienie implantacyjne, też o tym pomyślałam...

Baraszkowanie...
Stary 2013-07-10, 18:31   #2183
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Cóż za poświęcenie w tym upale

zazdroszczę ja jak wrócę z 12-tki do domu to mi się chce tylko jeść i spać gdzie tu jakieś bara bara
Stary 2013-07-10, 18:34   #2184
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie dojrzałam na wykresie, że cosik było, aż się zdziwiłam, że zaznaczyłaś wieczór jak wieczora jeszcze nie ma no ale marny wybór, więc coś musiałaś wybrać, fajnie masz, mój w pracy :P jedynie baaardzo późny wieczór
Stary 2013-07-10, 18:47   #2185
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Kamel i Nadiak1 opcje udostępniania macie pod bieżącym wykresem -> "Udostępnij wykres" -> zakładka "Wykresy na tablicy" -> "Udostępnij tylko moim przyjaciółkom" -> OK

Ja nie wytrzymam z moim małżem - właśnie nie smakowała mi ryba, którą zrobiłam na obiad, a jemu bardzo, i stwierdził, że już smaki mi się zmieniają
Zaraz idę robić test owu

Cytat:
Ale to za wcześnie? Może to implementacja?

Cytat:
No i bajobongo My chyba dzisiaj dzien przerwy, no chyba że nas najdzie
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 18:47   #2186
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie dojrzałam na wykresie, że cosik było, aż się zdziwiłam, że zaznaczyłaś wieczór jak wieczora jeszcze nie ma no ale marny wybór, więc coś musiałaś wybrać, fajnie masz, mój w pracy :P jedynie baaardzo późny wieczór
mój też w pracy, wraca o 24
Stary 2013-07-10, 18:58   #2187
Leine
Zakorzenienie

Właśnie zbadałam sobie szyjkę, otwarta oł jee Dni płodne (niby!), ale i tak nie czuję, że się uda w tym cyklu

God
uu to lipa, a od której pracuje?
Stary 2013-07-10, 19:01   #2188
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

No dobra, nie chcę zapeszać, ale chyba w końcu te dwie cholerne kreski są takie same

Zobaczymy co powie jutro temperatura i test w południe Ale bardzo mało śluzuję Od przyszłego cyklu biorę się za wiesiołek i wit. B6

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Właśnie zbadałam sobie szyjkę, otwarta oł jee Dni płodne (niby!), ale i tak nie czuję, że się uda w tym cyklu
A jak się to robi? Po prostu wsadzasz palec?
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 19:11   #2189
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
A jak się to robi? Po prostu wsadzasz palec?
Tak. Środkowy palec głęboko wsadzić- musisz wyczuć taką górę, jest dosyć miękka/giętka, nie wiem jak to opisać w lewo, prawo poruszać w celu znalezienia jej i jest- bada się cypek- wygląda on tak: http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Cervix.jpg
jak najedziesz palcem to możesz włożyć lekko w nie opuszek palca, jak jest taka to znaczy, że jajeczkujesz ciężko ją znaleźć i osądzić czy jest wysoko/średnio czy nisko.

Piszą tak:
nisko- można dosięgnąć bez problemu
średnio- trzeba się bardziej wysilić żeby ją znaleźć
wysoko - jak w ogóle nie idzie jej odnaleźć (miałam z tym teraz problem)
Stary 2013-07-10, 19:14   #2190
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

Pocieszyłaś mnie Ja się tylko boję, że mi ta faza wyjdzie mniej niż 10 dni

Cytat:
Zgadzałoby się... tylko, że nie jest jasnoczerwone. Wygląda jak brunatno-brązowy śluz lepki

Cytat:
No dobra, nie chcę zapeszać, ale chyba w końcu te dwie cholerne kreski są takie same

Trzymajcie kciuki, żeby @ poczekała jeszcze 2 dni Wtedy by było 10 dni fazy lutealnej

Chociaż mi się wydaje, że jak dziś jest plamienie to pewnie jutro już przyjdzie

25.05.2013

Michał
Szymon

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości