|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Rozeznanie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Lavia - kupiłam dziś Revitalasha
![]() ![]() Exclusivee - już dawno miałam Ci napisać, że jestem pod wrażeniem, że pomimo tak młodego wieku tak świetnie radzisz sobie z wychowaniem dziecka, dodatkowo znajdujesz czas dla siebie, TŻta, naukę ![]() Tak mnie naszło na refleksje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | |||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Rodzice tż mają świeżo wybudowany dom w Żywcu na przedmieściach więc fajnie tak czasem pojechać a może kiedyś w dalekiej przyszłości to będzie Nasze kto wie... ![]()
Zapuszczam włosy blond <3 Alfaparf Edytowane przez Carolajn Czas edycji: 2013-07-10 o 16:53 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2584 | |
Zakorzenienie
|
spoko, noic sie nie stalo
![]() ja dojadlam wczorajsze spaghetti i makaron to mi juz normalnie oczami wychodzi ![]() ![]() Cytat:
![]() nasza Ex mimo bardzo mlodego wieku nie jedna z nas przewyższa dojarzaloscia i odpowiedzialnoscia ![]() Sama czesto jestem w szoku, jak opisuje swoje metody wychowawcze, jak sie opiekuje malym, do tego jeszcze ogarnia dom i co chwila cos nowego gotuje czy piecze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
Bunny co powiesz o tym skladzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
W kwesti blok/dom to ja mieszkalam posrednio
![]() Chodzi o to ,że mieszkalam w blizniaku, kazda strona mialam po 3 mieszkania. Mialam w sumie mam, bo jak jezdze do domu to wlasnie zatrzymuje sie u babci i korzystam z tego. Mam tam ogrod, ale moja babcia nasadzila tyle chabazi ,że nawet z lezakiem nie mam gdzie sie rozlozyc ![]() ![]() Zawsze chcialam mieszkac w bloku, ale mieszkanie marzy mi sie 2-poziomowe ![]() Widzialam takie piekne na sprzedaz u mnie w miescie za prawie 400tys ![]() Ej podnioslam kalwiature Tż-ta, bo kurze scieralam a pod klawiatura 200 zl znalazlam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2588 | |
Zakorzenienie
|
bardzo ale to bardzo slaby...co to?
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2589 |
Zakorzenienie
|
odzywka polecana na watku bezproteinowym
![]() http://nusinkowo.blogspot.com/2013/0...ium-color.html teraz to juz sa moje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2590 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma nic "zjadliwego"- zadnych ekstraktow, olejkow nic... zapach dosyc wysoko moze podrazniac uwazaj z nakladaniem przy skorze ;/ mozna by ja zastosowac do mycia wlosow odzywka gdyby nie podrazniala i obciazala (dimethicone), czyli wyjdzie w praniu... a tak to chemia w stylu wiekszosci dove czy pantene ![]() ![]()
![]() |
#2592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymalam w rece ale tak okiem popatrzylam na sklad i ten zapach tak wysoko wlasnie spowodowal to ,że jej nie wzielam ![]() ale chcialam sie dopytac jeszcze, choc wszystko co jest po zapachu jest w ilosciach niklych zazwyczaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sa lepsze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ex mowila,że jest bardzo fajna ![]() A w ogole to musze sie pochwalic,że dzisiaj zdenkowalam maske NaturVital z aloesem ![]() Kozak jestem ![]() Ale szampon Dove do farbowanych mi sie konczy ![]() ![]() Bunny Ty uzywasz tego psikacza z Gliss Kura do farbowanych nie? Ta keratyna w skladzie nie robi puchu? Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-10 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo teraz juz z pol roku nie psikam niczym, wole wloski umyc szamponem oczyszczajacym i prostym- dobrym dla mojej skory (hura wreszcie zwalczylam lupiez po garnierze lawendowym wrrr... ![]() wlosy potem sa mega, nie mam zadnych problemow z nimi i ich nie oblepiam np psikaczem ![]() ![]() a po psikaczu czy jedwabiu nawet na konce czuje sie jakas taka brudna ![]() ![]()
![]() |
#2596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem maska regenerujaca/proteinowa- np. garnier...czy loreal... splukuje... poniewaz wlosy nie sa idealnie gladkie i miekkie gdy wyschna to dostaja odzywke zeby im pozamykac luski ale tylko od polowy dlugosci bo inaczej oklap... splukuje bardzo dokladnie i koniec ![]() po samej odzywce typu garnier karite mam za lekkie wlosy ![]() przyzwyczailam sie juz ze sa miesiste i dociazone po maseczkach... oczywiscie jezeli stosuje maske do farbowanych typu garnier color resist czy czerwony loreal to juz pozniej odzywki nie daje bo wlosy sa idealne od razu ![]() tylko po regenerujacych albo proteinowych wspomagam sie odzywka, bo wlosy sie pusza albo sa suche i sztywne ![]() sa tez dni gdy odpoczywam od masek i po prostu robie odzywke na dlugosci, myje sama skore szamponem i znow odzywke ale jakas tresciwsza typu gliss kur. i to jest 100% mojej pielegnacji... do tego katuje odrosty farba co 3 tyg. ![]() przed farbowaniem staram sie umyc odzywka wlosy- bez szamponu tak ze 2 dni przed...ale nie zawsze wyjdzie ![]() robie srebrna plukanke raz w tyg, po 1 tyg od farbowania... szczotkuje suche, 1x dziennie, a jak nie wychodze nigdzie to i wcale ![]()
![]() |
#2598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze jestem ciekawa tej maski czerwonej z Loreala ![]() ![]() Ja znowu zrobilam płukane fioletowa i wlosy mi glonem zajerzdzaja ![]() Czy tylko ja nie ma grzebienia z szeroko rozstawionym zebami? dzisiaj tak sie skapnełam,że brakuje mi go w moich zbiorach ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-10 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Rozeznanie
|
Cześć kochane blondaski
![]() Ale zapierniczacie z postami ![]() ![]() Na pewno Princessce miałam życzenia złożyć, trochę spóźnione ale niech spełni Ci się wszystko o czym tylko zamarzysz ![]() Agatko ja na Twoim miejscu spróbowałabym z tym mieszkaniem z Tż w bloku. Ja z moim Tż zamieszkałam po kilku miesiącach bycia razem i jak się znam to jakbym się nie zdecydowała tak wcześnie, to przeciągałabym to w nieskończoność ![]() ![]() Ex ja Cię podziwiam, mimo że jesteś ode mnie młodsza, to chciałabym być taką dobrą Mamą jak Ty ![]() Jak widzę te wszystkie rozpieszczone dzieciaki i ich cieszące się z każdej głupoty mamusie, to się zastanawiam jak takie osoby w ogóle mogą mieć dzieci. U moich rodziców w bloku jest taki dzieciak (z 7 lat może mieć) który bije gałązkami innych ludzi (dzieci i dorosłych) a jego mamusia się z tego śmieje, że taki odważny. Do wszystkich mówi na Ty, nawet do starszych, idzie sobie taka staruszka a on do niej wręcz z wrzaskiem "Ej Ty, złaź mi z drogi, bo chcę przejść". Ręce opadają. Najlepsze jest, że rodzina nie jest absolutnie patologiczna, rodzice normalnie pracują, nie narzekają na brak pieniędzy, wszystko ładnie, pięknie ale do wychowywania dzieci to się kompletnie nie nadają, czego przykładem jest nie tylko ten rozwydrzony synek ale też córeczka, teraz już dorosła, na szczęście niedawno wyjechała za granicę, chociaż tyle spokoju. Kitka coraz okrąglejsza będziesz się robić, na pewno będziesz ślicznie wyglądać, no i pokaż się w nowej fryzurce ![]() Kylie Ty szczęściaro, taki mały bonus do pensji Ci się trafił spod klawiatury ![]() Byłam wczoraj na zakupach i kupiłam pierwszą w życiu bluzkę baskinkę, myślałam, że będę wyglądać w takim fasonie beznadziejnie ale jak ją założyłam to nie chciało mi się jej ściągać, Tż też się podoba ![]() Zaczynam łowy wyprzedażowe ![]()
![]() |
#2600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpisał mi -"Nie!" ![]() Dziad jeden ![]() Ja dzisiaj tez bylam na łowach ale tak jak pisalam skromnie dzisiaj ![]() Nic mi sie nie podoba, a na sile nic nie bede kupowac, bez przesady, mam tyle łachów,że w ogole powinnam miec zakaz wstepu do galerii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Zakorzenienie
|
milka
ja tez bym się zdecydowala jakiś czas temu bo chciałam. A tz krecil nosem. teraz tz chce ja krece nosem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kupiłam trzy bluzki ale byłam tylko w kilku sklepach, mam @ i zwyczajnie nie miałam siły wchodzić do wszystkich po kolei ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tyle już go "wyuczyłam" po swojemu a tego nie mogę zmienić ![]() Ale nie zamieniłabym go na innego, bo kochany jest i pozwala mi na bardzo wiele i znosi naprawdę dużo a uwierz mi, ciężko ze mną czasami wytrzymać ![]() Jak już mówiłam, ja bym spróbowała, nic nie tracisz, jak chcecie być razem i się kochacie, to kiedyś w końcu będziecie musieli ze sobą zamieszkać ![]() ![]() A Wy długo już jesteście ze sobą? Rany, poryczałam się na filmie, ciągle się wzruszam z byle głupot, czasami aż mi głupio...
![]() |
#2603 |
Wtajemniczenie
|
Kylie ja miałam długą przerwę od karite, kilka miesięcy, ostatnio wzięłam żeby zobaczyć czy dalej się nie lubimy i niestety już nie
![]() ![]() Ale mam pas startowy ![]() ![]() ![]() Ex też podziwiam Twoją dojrzałość i zorganizowanie ![]() ![]() Ja też się czaję na tę odżywkę z fructisa nową ale muszę zapasy skończyć a ona jak na złość nie majeją ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2604 |
Zadomowienie
|
Laski chciałam Wam powiedzieć, ze już nie jestem blond.. dzisiaj przeżyłam szok... byłam w drogerii i tak sobie patrzyłam na farby spodobała mi się z Joanny naturalny blond 33 (pomyślałam, ze i tak migiem wymyje się w moich jasnych włosów). Ok, w domu nałożyłam mieszankę, przybrała ona niebieskiego koloru, po zmyciu się rozpłakałam, bo za 2 dni mam wesele znajomych, migiem poleciałam do sklepu i kupiłam palette permanent w kolorze 400 średni blond, uratowała mnie
![]() - pierwsze zdjęcie , mniej więcej cos takiego mialam na głowie(to równiez inna użytkowniczka wizażu, która użyła tej farby, napisała, ze przez 2 miesiące zmagała się z tym kolorem i myła szamponem przeciwłupieżowym) i na reszcie zdjęc moj obecny kolor ![]() i mój wybawca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze ![]() ![]() Ale ten też jest ładny :d dobrze że chociaż palette Cię uratowała ^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
był fajny, ale coś zaczął mi zalatywać żółcią momentami i zachciało mi się lekkiego przyciemnienia, a tu.. klops, no całe szczęście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2608 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
OMG jaki cudowny kolor! ![]() ![]() W sumie to dalej jesteś blond, tylko ciemniejszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Zadomowienie
|
dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Skarb90 Czas edycji: 2013-07-10 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | ||||
Zakorzenienie
|
Pochmurno
![]() ktora mi słoneczko ukradła, przyznac sie ![]() Cytat:
![]() na studia trzyma pewnie, bo droga do Pzn tez kosztuje ![]() Tez mam czasem wrazenie, że moj Tż czesto robi mi na przekór ![]() ale to bardziej droczy sie ze mna, bo to taki "chlopczyk" w srodu jeszcze jest. U nas jest jasno od poczatku w zwiazku,że to ja mam ostatni głos w sprawach decydujacych, ja zajmuje sie rachunkami i obracam pieniedzmi. To samo tyczy sie wystroju mieszkania naszego przyszlego. Ma byc sypialnia malinowa z biała cegla i nawet nie ma o czym rozmawiac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi odpowiadala i to bardzo, ale ja trzymalam ja zazwyczaj ok10-15 min i wtedy mialam najlepsze rezultaty ![]() Ja farbowałam 27 czerwca i juz mnie denerwuje to co sie rodzi na mojej glowie ![]() Dzisiaj bede szla na zakupy do Auchana wiec nie wykluczone, że nie wroce z Fructisem i Palette 318, bo tam tez jest na nia promo ![]() Ja swoje wczoraj przeciazylam NaturVital ![]() Maialam jej tyle w pudelku,że ni to na dwa razy a na raz za duzo, ale stwierdziłam, że moje włosy ciezko przeciazy i teraz mam ![]() W sumie nie jest źle tylko ta grzywka taka smetna ![]() Cytat:
![]() Za to ta Palettka piekna ![]() ![]() Wyglada bardzo naturalnie i świetnie pasuje Ci do oczu z tego co widze i do typu urody ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj gotuje pomidorowa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.