|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.20
Cytat:
Na szczęście nie musiałam nic pisać, bo po moim mailu dziwnym trafem, nagle przesyłka została nadana. Widziałam w komentarzach u innych osób, że przesyłki zostały nadane dopiero po założeniu sporu |
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
baaaaaaaaaardzo głupie pytanie. czy jeśli mój facet ma materac z tzw. memory foam, która teoretycznie jest mega wygodna bo zapamiętuje kształt ciała, a wcześniej spała na nim jego ex, to on (w sensie materac) dalej pamięta jej kształ ciała?
tzn. chodzi mi o to że zupełnie mi nie podchodzi jakoś ten typ materaca i szukam przyczyn, skoro wszyscy tak to polecają a mi nie podpasowało, to może chodzi o to że już kogoś innego pamięta
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Veronicę Mars też bardzo lubiłam. Pamiętam jaka byłam zła, gdy nie nakręcili kolejnego sezonu, ale właśnie kręcą. Podobno ludzie zebrali kasę, aby nakręcić ostatni sezon wszystko wyjaśniający ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
Wiem, czepiam się, pewnie po prostu źle to sformułowałaś, ale mam znajomą, która mówi, że kurczak to nie mięso
|
|
#874 |
|
Zasiedzenie
|
[QUOTE=cholernarejestracja ;41724191]Nie wiem czy prawo konsumenta to reguluje, ale ogólnie jest tak, że dokumentem tożsamości w świetle polskiego prawa są tylko dowód osobisty i paszport. Żadne prawo jazdy ani legitymacja studencka ani nic innego, tylko te dwa dokumenty.[/QUOTE
Jeszcze tak dodam, bo dopiero teraz przeczytałam, że ja kiedyś zeznawałam na policji legitymując się prawem jazdy i nie było z tym żadnego problemu, także niekoniecznie polskie prawo respektuje tylko dowód osobisty.
|
#875 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No tak, ale inne! Mi sie wydaje, ze wiekszosc ludzi juz wie co tam sie dzieje ale swiadomie wola o tym nie myslec. Dorosly czlowiek raczej nie mysli, ze to spada z krzaka slyszal wiele razy historie z rzezni. Niektorych to nawet jara, Ja jeszcze powiem tylko, ze rybe to ja rozumiem, ot takie glupie zwierze, ktorego jest pelno. Ale swinie? Ktora jest intelignetna jak 3letni czlowiek, ma zgodnosc tkanek z czlowiekiem bardzo duza, patrzy sie tak gleboko w oczy i w ogole jest slodka? |
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie dotyczące rekrutacji na studia
![]() Jeżeli na liście jestem 184, a kierunek ma 140 miejsc, to znaczy, że z tych 183 osób przede mną, na studia zakwalifikowało się 140 osób, więc zostają 43 osoby, które mam "wyprzedzić" w drugiej/trzeciej turze, czy jestem 184 na liście niezakwalifikowanych, a zakwalifikowani w ogóle się nie wliczają do tej listy?
|
|
#877 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
skoro jestes 184 na liście to 43 osoba przed Tobą teoretycznie zamknęła listę |
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już mi rozjaśniłaś, czyli jestem jakby 44 na liście rezerwowej. Może się uda
|
|
|
#879 |
|
Copyraptor
|
Jeżeli nie jest wyraźnie napisane, że jesteś np. 184 na liście rezerwowej, to znaczy, że tych 140 osób przyjęto, a reszta jest listą rezerwową
|
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się rejestrowałam na studia, to ciągle było coś nie tak i sto razy pod nosem powiedziałam cholerna rejestracja ...
|
|
|
#881 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#882 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
kiedyś w allegro był taki formularz zgłoszeń, że np. wybierało się treśc wiadomości do serwisu, np: podejrzewam, że sprzedawca nie wyśle towaru itp.... gdzie to znaleźć?
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Czy kupię stacjonarnie zapiętki firmy Ciccine/Coccine?
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mięso mięso, może faktycznie źle napisałam Po prostu organizm czasem się go domaga i jeśli odstawiam całkowicie to osłabienie mego organizmu następuje natychmiastowo. Dlatego z bólem ale kurczaka zjem. No, ryby też.
|
|
|
#885 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak odstawialam cukier to myslalam, ze umre, ale jak sie wytrzyma chwile to przechodzi. |
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;41728582]Dzięki dziewczyny, tak mi się właśnie niestety wydawało.
Tylko tak liczyłam, że może skoro to sąsiednia dzielnica...[/QUOTE]Priorytetowy nie jest uługą gwarantowaną i żeby doszedł na następny dzień trzeba go wysłac przed 15. Tako rzecze PP ale przyznam, że ja najcześciej wysyłam listy i paczki wieczorem a bywało tak, że na następny dzień były już dostarczone. I to do innego miasta. Więc nigdy nie wiadomo. Ale tu chodzi o polecony. Jego się nie wrzuca do skrzynki tylko nadaje w okienku na poczcie. |
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Materac wraca do pierwotnego kształtu w ciągu kilkunastu-kilkudziesięciu minut po wstaniu z łóżka ![]() Zawsze możesz go odwrócić na drugą strone. Co też powinno się robić co jakiś czas żeby równo się zużywał. Chociaż nie wiem czy pomoże Ci to psychicznie pokonać barierę "ex w moim łóżku"?
|
|
#888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chce kupić ciuszki na chińskim allegro: http://www.aliexpress.com/
Piszą że warto mieć eKartę MBanku. Czytam o tym i jest napisane tylko że służy do zakupów i jest w Euro albo USD. Cytat:
Cytat:
Może mi ktoś wyjaśnić o co w tym chodzi? to nie mogłabym zapłacić ze swojego konta normalnie, przy opcji jak jestem w koszyku i potem ,,zapłać" ? Czym to się różni płacąc z eKartą MBanku a normalnie jakby mi z rachunku MBanku ściągnęło? ![]() Wie ktoś o co chodzi z eKartą? czym sie rozni robienie przelewu zwyklego jak mnie przekieruje na konto bankowe a czym robienie eKarta?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2013-07-11 o 10:32 |
||
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dałam radę miesiąc i nie przeszło, spróbuję jeszcze raz może się uda.
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam podobnie z cukrem, tak samo ze slodyczami. Tydzień-dwa "odwyku" i już mój organizm się przyzwyczajał, że nie będzie tego dostawał. W ogóle nie jadłam czekoladowych rzeczy około 2 tygodnie i jak kupiłam potem batonika, to było mi aż niedobrze po nim... a wcześniej jadłam po 2 dziennie
Tak samo słodzona herbata przyprawia mnie o mdłości. Teraz w ogóle się zastanawiam, jak mogłam jeść tyle cukru i słodyczy i nie tyć, wyglądać normalnie
|
|
#891 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W CCC są - zarówno żelowe, jak i skórzane. I chyba w Boti |
||||
|
|
|
#892 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.20
Zawsze sie zastanawialam, jak to mozliwe, ale pomylilam watki.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-07-11 o 11:11 |
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
1. Na czym polega dziekanka? Wiem tyle, że jest to przerwa w studiach. Ale co potem?
Proszę o wyjaśnienie
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Jest to urlop, przerwa w studiach. Później kontynuujesz studia, ale juz z młodszym rocznikiem.
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
Potem nic się nie dzieje, wraca się na następny właściwy dla siebie rok.
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
jaki krem polecacie na twarde pięty? uzywam tark,i peelingu poźniej kremu nawilżającego, jednak stopy są przez kilka godzin gładkie, a poźniej znów to samo;/
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Friese
Nie wiem co to za eKarta, ja płacę zwykłą kartą kredytową visa. Przeliczany jest zwyżkowy kurs dolara i to wszystko. Wydaje mi się, że zwykłym kontem bankowym nie można płacić na aliexpressie. A jeśli można, to na pewno będzie bardzo drogo. Pytałaś dziewczyn z wątku o ali? Może któraś z nich ma taką kartę? Z opisu wygląda na bardzo podobną do kredytówki. |
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jak potrzymam oprawki okularów przez chwilę nad garnkiem z parującą wodą to uda mi się lekko dogiąć boczki tak jak to robi optyk? Nie chciałabym zniszczyć nowych okularów...
Ostatnio pytałam o obserwowanie blogów. Cały czas jak klikam na przycisk "Dołącz się do tej witryny: to wyskakuje mi nowe okienko i wyświetla się: Realizacja Twojego żądania była niemożliwa. Spróbuj ponownie teraz lub trochę później. Coś robię źle? Jestem zalogowana na swoim koncie google. Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2013-07-11 o 11:50 |
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Film, niestety
teraz doczytałam.
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Propodia - krem złuszczając-zmiękczający na zniszczone piety i Balea z mocznikiem do stóp.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

tzn. chodzi mi o to że zupełnie mi nie podchodzi jakoś ten typ materaca i szukam przyczyn, skoro wszyscy tak to polecają a mi nie podpasowało, to może chodzi o to że już kogoś innego pamięta
Wiem, czepiam się, pewnie po prostu źle to sformułowałaś, ale mam znajomą, która mówi, że kurczak to nie mięso 

Po prostu organizm czasem się go domaga i jeśli odstawiam całkowicie to osłabienie mego organizmu następuje natychmiastowo. Dlatego z bólem ale kurczaka zjem. No, ryby też.

Proszę o wyjaśnienie