|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
lokalna gwiazda
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
|
|
|
|
#2132 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale temat był przewałkowany z góry do dołu, wyskoczyłam z tym jak Filip z konopi, bo miałam do nadrobienia parę stron. Ale tak szczerze, ja nigdy nie byłam na koloniach, bo nas po prostu nie było na to stać i naprawdę zazdroszczę wszystkim tych przygód, tych wspomnień z kolonii. Byłam na zielonej szkole, ale to nie było to samo- żadnych nowych znajomych, tylko te same twarze z klasy. ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
Raz przyszła do mnie klientka, nie omieszkała wspomnieć parę razy, że wróciła z Hameryki i chce kupić buty, najlepiej skórzane i tego i tego kraju. Owszem wiem które buty sa ze skóry, ale jaki kraj jest producentem? Mam plakietkę "uczę się" a klientka pyta mnie o skład tworzywa sztucznego w tym i tym obuwiu. Nie stoję na kasie, więc nie mam przeszkolenia z materiału (by móc jeszcze sprzedać jakiś odpowiedni środek), ale ja przecież MUSZĘ się znać. Najlepiej jeszcze jakbym uczyła się na pamięć czy rozmiar x z tego i tego fasonu jest jeszcze w sklepie i na magazynie ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- pijesz do Moniki?
|
|||
|
|
|
#2133 |
|
Wtajemniczenie
|
Tja, a w spożywczym to musisz wiedzieć z jakiego kraju jest każdy produkt i do jakiego koncernu należy każda marka. I jaką paszę krówki jadły przed tym jak je na mięsko przerobiono.
|
|
|
|
#2134 |
|
Konto usunięte
|
Jak mi nie powie to nie kupie. Krotka pilka. W kosmetycznym powinny czytac wizaz i kwc. Do cery takiej to, do takiej tamto. Slowo sls, toluen czy formaldehyd nie powinno byc obce.
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem ludzi, którzy próbują być fajni i zabawni na siłę.
|
|
|
|
#2136 |
|
Konto usunięte
|
Po co mi sprzedawczynie
dzisiaj pół godziny spędziłam w rossmannie na skanowaniu kodów kreskowych xD
|
|
|
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2138 |
|
Konto usunięte
|
Po co xD są kasy samoobsługowe. A kosmetyki w promocji są zazwyczaj jakoś jaskrawo oznaczone xD
|
|
|
|
#2139 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Konto usunięte
|
Niee, nie ma, ale jakby wprowadzili to... to nie byłabym zadowolona bo ludzie tak wolno korzystaja z tych kas że to się w pale nie mieści
|
|
|
|
#2141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wole samoobslugowe bo szybciej kasuje niz kasjerki z racji doswiadczenia w tym zawodzie, ale niestety ludzie przede mna ich nie ogarniaja. Do tego one sie psuja i zawieszaja, te w tesco sa nie do zniesienia. |
|
|
|
|
#2142 |
|
Konto usunięte
|
O candycotton podzielam twoje spostrzeżenia.
Pamiętam że mój tata się pokłócił z kasjerką buehehe bo zamiast skanować kody normalnie to on ten skaner wziął bo tak mu było wygodniej, na co ona przyszła i go zrąbała bo się zaraz popsuje kasa, to on zrąbał ją że nie będzie jej uczył jak chce sobie papier zeskanować... |
|
|
|
#2143 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak sie nie odczeka to sie kasa zawiesza i trzeba wolać asystenta. |
|
|
|
|
#2144 |
|
Konto usunięte
|
taaaaaaaaak
|
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak ze wszystkim, matko powinnam znać smak każdego produktu, który sprzedaje?![]() W ogóle myslałam, że matki "wszystkomisięnależy" to jakiś mit, bo nigdy nie miałam styczności z takimi sytuacjami. Jednak dzisiaj dostało mi się od takiej jednej za długą kolejkę w sklepie. Wtf w ogóle Zostałam opierniczona za to, że szanowna pani mama musi czekać aż zostanie skasowana a jest na urlopie macierzyńskim i w ogóle małe dziecko w domu a ja wredna mam innych klientów w sklepie Ma dziecko i ja powinnam to wiedzieć od razu i ją jeszcze zaprosić do skasowania jako pierwszą |
|
|
|
|
#2146 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo opieraja sie o obudowe wagi, przez co waga wariuje i sie nic nie zgadza, znowu zwiecha. Sayuri- na mnie sie w samolocie wyzywala ostatnio jedna bo ona z trojka malych dzieci, prosze wstac bo ja tu musze usiasc, prosze zrobic miejsce! Nikogo to oczywiscie nie wzruszylo XD sie bierze za mala doplata pierwszenstwo jak sie jest z dziecmi. A nie ze wchodza mi nagle stado ludzi i kazdy 'na dziecko'. Nie wykupuja im biletow, bo do lat 2 nie trzeba, ale nie ogarniaja tez, ze to oznacza, ze w samolocie miejsca nie bedzie. No i tak to sie skonczylo, bo te loty do/z Jukej sa zawsze pelne po brzegi. W pkp to samo, tylko ze w pkp mozna stac. A w samolocie, wez sie zapnij z dwoma dzieciakami (bo tyle przysluguje na osobe). Wez je zapnij. Tanie linie ostatnio takie ladowania funduja, ze ja dziekuje, kolejka gorska jest spokojniejsza. Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-07-11 o 00:48 |
|
|
|
|
#2147 |
|
Konto usunięte
|
TaaeahsaasE@#*$*@#$*!@#*$ )@4
stoisko mięsne w sklepie to jest chyba za karę. Dzisiaj stałam za piersiami z kurczaka -a pani, ta ta kiełbasa, no ta, to ta z czego? a dobre to? a za ile? a jak wezmę dwie to ile? aa tyle, to nie , to jedną... no ale w sumie... no pani da tę mniejszą, tak tak tę tę, no no... no może być. ale chwila, tam jest sokołów, to może pani weźmie... a która lepsza? no to może trzy sokołowa... albo nie, dwie sokołowa i jedną olewnika. hmmm no... jaaaa pierdzieeeeeeeeeeeeeeeeee eeleeeeeeeeeeeeeeee |
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Stałam patrząc na wiatrak, licząc, że to internet się ładuje, stojąc w kolejce po fryty z orzechami....co jeszcze...aaa pasożytowałam o kasę
. Aaa...jeszcze była kolonia...fajne czasy, ale człowiek stary, to już nie poszaleje .
|
|
|
|
#2149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podziwiam te panie za ich cierpliwość do klientów, ja to bym mięsem rzucała.
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Konto usunięte
|
Ja też. Wetknęłabym niektórym w japę pęk kabanosów. To jest nie do zniesienia.
|
|
|
|
#2151 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale to tylko na mięsie jest tak makabrycznie, na rybach jest spokojniej, na nabiale też nie ma takich scen. Może to instynkt krwi jakiś?
|
|
|
|
#2152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że nie pracuje w mięsnym ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
No racja w pkp jeszcze spoko, ale w samolcie kiepska sytuacja. |
||
|
|
|
#2153 |
|
Konto usunięte
|
Tak, chociaż na serach też wybrzydzają... plasterki za grube, za chude, ser za ciężki, za duże, za male, za śmierdzi, za mało śmierdzi itp
|
|
|
|
#2154 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A moze te, a tamte jakie sa, a lepsze, a da pani tych troche, tamte dwa, tych trzy, a te to jakie, a tamtych tam jeszcze nie widzialam, a to ulamane, inne poprosze, a zczego ten krem, to tych tez. Nie rozumieja, ze do kasy sie podchodzi i w ciagu 2 min nalezy odejsc, bo wiecej nie trzeba na skasowanie i zaplacenie. Do kasy sie podchodzi juz z towarem a nie myslec. Za to jak na kasie siedzialam to we mnie rzucali towarami jak ceny nie doczytali albo rabat nie taki. |
|
|
|
|
#2155 | |
|
sissy that walk
|
Nooo, skoro 20 zl za kilo (a i nie kazdego, od 20 zl sie raczej takie w miare jadalne zaczyna), to 5 zl za 0,5 kg Cie nie zastanawia..? Ja bym sie bala jesc cos, co kosztuje 10 zl za kilogram, zwlaszcza ze to mielone, wiec miesa to tam pewnie za wiele nie ma. Rozumiem jesli Cie nie stac, ale chyba wolalabym wcale dziecku nie dawac miesa niz karmic je woda z sola, papierem toaletowam i chrzastkami...
|
|
|
#2156 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.Cytat:
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
. Nie no, w czasach kiedy gofry nad morzem są po ok. 4 zł, lody poniżej 3 nie spadają to 30 zł na tydzień to mało.Jak ja jeździłam na wycieczki to często mi coś zostawało(choć nie musiało) i zawsze wtedy oddawałam mamie. Lepiej tak, niż miałoby mi zabraknąć.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-07-11 o 08:24 |
|||
|
|
|
#2157 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2158 |
|
Copyraptor
|
I pierscionki zmieniajace kolor w zaleznosci od nastroju!
|
|
|
|
#2159 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- W tamtym roku sobie taki kupiłam .Ja miałam naszyjnik z oczkiem zmieniającym kolor. I z każdej wycieczki obowiązkowo pocztówka albo kilka, do tej pory tak robię.
|
|
#2160 | ||||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Wychowalam sie w lesie i bardzo dobrze pamietam, ze moj tata zawsze mial "Autan".
Zgadzam sie. Aczkolwiek nie wymagam bog wie czego. Cytat:
Cytat:
Dobre! Ale to jak to jest w samolocie? Wiezie dwojke dzieci i przysluguje jej jedno siedzenie? I tak ma sie przypiac z dwojka dzieci Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

Tagi sa w deche, nic nie zmieniam, takie wymyslilam i tak ma byc!!!!! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)