Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19! - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-11, 02:44   #1591
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

A ją jeszcze nie śpię. Żołądek ścisniety, rozwolnienie, było, trochę mi niedobrze. Na wizyte znów mega niedospana pojde.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 04:06   #1592
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Nie dostalam mmsa od katarzynki.wlasnie przeżywam kryzys.mam serdecznie dość szpitala.dupa nakluta boli.w kazdej rece igly.

---------- Dopisano o 03:59 ---------- Poprzedni post napisano o 03:55 ----------

Obiad mi sie do tej pory odbija.dieta ktora mam to malo kiedy jest prawidłowa.caly czas podwyzszony cukier-niby przez lek.

---------- Dopisano o 04:06 ---------- Poprzedni post napisano o 03:59 ----------

Nie wiem jak ludzie przesypiaja noce.ja sie kazdej mecze i czekam do 6 az zaczna pierwsze badania

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 06:23   #1593
Samantha7
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Katarzynka, Kocoorku - gratuluje maluszkow
Arrabbiata- spoznione najlepszego

Niesyety nie nadrobilam nic wiecej. Tyle co w nocy chwile.
Jestem mega ciagle zmeczona. Kregoslup i biodra mi tak bola ze spac nie mozna. Dobrze ze moje lozko ma metalowe rurki za moja glowa to mam sie za co zlapac zeby sie dzwignac i az dziw ze sie nie zlamaly pod moim ciezarem jeszcze.

Bylam dzis u lekarza. Z porodu upa poki co :/ Szyjka mieknie ale zamknieta. Gadal ze poltorej tyg.zaczekac i mozemy sie umowic na wywolywanie. O ile szyjka zechce wspolpracowac. Se w kape kija wsadze a ja otworze Juz mi na mozg pada.
Do tego tesciowa mnie tak wkur ze glowa boli. Gada a jaka date wybierzesz Bo zebym byla dostepna i w szpitalu ci malym sie zajela i w domu potem bo cie natna zaszyja i potem tylko lezec bedziesz Mowie jej ze nie wiesz czy mnie natnal i czy zaszyja czy nie bo od nacinania juz 20lat temu sie odeszlo i albo natnal albo nie. To ona szok ze jak to. Masakra.
Mowie jej ze w szpitalu mam opieke a w domu meza. Poza tym chyba nie bede az tak zdychac ze dzieckiem sie nie zajme. Poza tym dziecko ma ojca zeby pomogl i Tz wezmie wolne i ze jak chce tesciowa to moze nas odwiedzic jeden dzien po tym jak wyjde ze szpitala. Potem nie ma odwiedzin i nikt mi nie przylazi bo ja chce byc sama z dzieckiem i ojcem. A ona mi wylatuje to kto dziecko umyje? I ze jak to odwiedzic bo ona myslala ze bedzie sie nim zajmowac O wlos bylam zeby jej powiedziec ze zajmowac to niech sie zajmuje swoimi synkami i soba. Cisnienie mi tak sie podnosi ze az mi zeby pulsuja mowie Wam

Gratuluje nowych tygodni

Pozdrawiam

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 07:14   #1594
yevele
Zadomowienie

Cześć z rana! Obudziły mnie gołębie

Trzymam kciuki za wizyty, zwłaszcza te szpitalne, u ginków i za wasze nowe tyg
Stary 2013-07-11, 07:35   #1595
Oliath
Zakorzenienie

Karolajn, nie boj zaby - reorganizacja wymaga troche czasu i wspolpracy ze strony dzieciatka tez . U nas na szczescie Lilo wspolpracuje (ustalone godziny karmienia i snu ), wiec daje rade ze wszystkim, choc wiadomo - nie tak jak przed jej narodzinami, no i na Wizaz mniej czasu mam . Ale jakby nie bylo dom ogarniety wraz z podlogami i praniem, obiad codzien jest, najwieksze tyly mam z prasowaniem plus padam na twarz wieczorami, a spac ide codzien po polnocy. Wiec tego nocnego snu wychodzi - po odjeciu karmienia - jakies 4-4,5 h - i poniewaz nie mam w sobie wiele z cyborga wbrew pozorom - zaczelam kimac w dzien okolo poludnia 1,5-2h dodatkowo. Jak sie zacznie deszczowa pogtoda albo chlodniej, to czasem mi wpadna dodatkowe 3 h w domu zamiast spaceru z Lala i Lilo nie powiem, ni moge sie doczekac pluchy

Laski szpitalne, MOCNO KCIUKAM ZA WAS!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 07:59   #1596
enlevee
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Witamy się z Tomkiem.. i jeszcze 10 dni do tp, a ja spię jak zabita w nocy i ani jednego skurczu, no ale nic- niech się syn wypcha, skoro nie to nie

Trzymam bardzo mocno za Ciebie Baloniku, Fiazo oraz za dziewczynki, które mają się dzisiaj pojawic na wywoływaniu czyli Kathe i Iwonkę
Jeszcze tylko trochę i będziecie tulić malenstwa!!! Jestescie bardzo dzielne

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

A no i się znowu chciałam pochwalić moim mężczyzną, bo od dzisiaj przez 3 msc próbnie będzie Kierownikiem Regionalnym w swojej pracy i jak przez 3 msc się sprawdzi to juz nim zostanie jestem z niego taaaaka dumna
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:00   #1597
tweedledee
Zakorzenienie

Witam się tym razem na prawdę porannie - jakiś debil jeździ mi od pół godziny podkaszarką pod oknem

Aż z tego wszystkiego Ali postanowił zacząc dzien od czkawki
Muszę sie zaraz za śniadanie brac bo już mi niedobrze, a taaaak mi się nie chce

Baloniku trzymamy kciuki, żeby akcja ruszyła jak najszybciej Obyś miała za niedługo Gabi przy sobie!

iwonka, Kathe za was też mocno pamiętajcie, że dzisiaj znowu muszą byc co najmniej 2 porodziki
Stary 2013-07-11, 08:01   #1598
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Mój syn sobie zażyczył ledwie wstałam pare łyków coli i 4 wafelki kakaowe nie odmówiłam mu oczywiście

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-11, 08:06   #1599
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
Witamy się z Tomkiem.. i jeszcze 10 dni do tp, a ja spię jak zabita w nocy i ani jednego skurczu, no ale nic- niech się syn wypcha, skoro nie to nie

A no i się znowu chciałam pochwalić moim mężczyzną, bo od dzisiaj przez 3 msc próbnie będzie Kierownikiem Regionalnym w swojej pracy i jak przez 3 msc się sprawdzi to juz nim zostanie jestem z niego taaaaka dumna
En, wiesz jak to jest ze skurczybykami - raz ich nie ma, a chwilę później rozwarcie się robi Bezik na pewno coś tam kombinuje!

A dla tżta duże , oby poszło mu jak najlepiej, wtedy perspektywa wasze osobnego mieszanka będzie się zbliżała jeszcze większymi krokami
Cytat:
Mój syn sobie zażyczył ledwie wstałam pare łyków coli i 4 wafelki kakaowe nie odmówiłam mu oczywiście
O matko, En, jak możesz nie pisz mi o takich pysznościach, ja mam same zdrowe rzeczy w lodówce

Specjalnie staram się nie kupowac słodyczy ani coli (zresztą to zwykła prewencja - inaczej musiałabym słuchac coraz czesciej przez tżta wystosowywanego monologu), ale wieczorami to juz padaczki od ich braku dostaje. Wczoraj myślałam, że się od ściany odbiję, tak mi się chciało słodyczy, w akcie desperacji chciałam zrobic chleb z miodem, ale akurat zachciało mi się spac
Stary 2013-07-11, 08:12   #1600
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
En, wiesz jak to jest ze skurczybykami - raz ich nie ma, a chwilę później rozwarcie się robi Bezik na pewno coś tam kombinuje!

A dla tżta duże , oby poszło mu jak najlepiej, wtedy perspektywa wasze osobnego mieszanka będzie się zbliżała jeszcze większymi krokami

O matko, En, jak możesz nie pisz mi o takich pysznościach, ja mam same zdrowe rzeczy w lodówce

Specjalnie staram się nie kupowac słodyczy ani coli (zresztą to zwykła prewencja - inaczej musiałabym słuchac coraz czesciej przez tżta wystosowywanego monologu), ale wieczorami to juz padaczki od ich braku dostaje. Wczoraj myślałam, że się od ściany odbiję, tak mi się chciało słodyczy, w akcie desperacji chciałam zrobic chleb z miodem, ale akurat zachciało mi się spac
No, powiem szczerze, że naprawdę jestem z Niego bardzo dumna, bo jest najmłodszy w swoim oddziale i osiąga jedne z najlepszych wyników w całej Polsce, gdzie firma jest baaaardzo rozległa w każdym z miast i w ogóle.. do tego sprawia mu frajdę ta praca i się w niej odnajduje więc naprawdę super

Ale wiecie co wymyslił z Ipadem?? mówiłam Wam kiedyś, że mi podtyka codziennie od 2 lat rękę pod nos i prosi żebym pocałowała, a ja zawsze odmawiam, nie?
Powiedział, ze jak przyjdzie z iPadem do domu to będę miała szansę go zdobyc takim malutkim gestem...i go w koncu w tą łapę pocałować

Mój Tż mowi, zebym piła cole dopóki nie urodziłam, bo potem bedzie mi wydzielał.. chociaz i tak w to wątpię no ale żal by było nie wziąć w lidlu za 3,33 zł dwóch litrów i nie schłodzić ich dobrze w lodówce

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-11, 08:14   #1601
jakierka
Zadomowienie

Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 19!

Witam brzusie i mamusie

Ja nadal w lozku, ale mislam wyprawe do wc i postanowilam do Was zajrzec

Trzymam kciuki za wizytujace oraz za dziewczyny w szpitalu (baloniku, iwona, kathe - mam nadzieje nic nie pomylilam; fiazo - Ciebie , wytrzymaj jeszcze troche)

za nowe tygodnie!

Zycze kazdej z Was milego dnia!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-11, 08:14   #1602
Margosia__
Zakorzenienie

Katarzynka, kocoor...Gratulacje

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:23   #1603
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
To ja jeszcze relację z wizyty zamieszczę
Jeszcze przytoczę fragment rozmowy z ginem:
G: można spróbować pić herbatkę z pokrzywy.. jest co prawda moczopędna, ale pomoże na obrzęki
Ja: o rany jeszcze częściej? ja już lunatykuję w nocy do toalety..
G: mam nadzieję, że nie chodzi pani po schodach?
Ja: (myśląc zbudyniałym mózgiem, że temat zmieniony) a nie.. jeżdżę windą
G: myślałem raczej o nocnych wyprawach do toalety, że nie ma schodów po drodze, trzeba piętro pokonać itp.
Ja: (słyszę chichot męża za parawanem) aaaa.. to oczywiście nie..nie mam takich przeszkód (burak na twarzy z uśmiechem)
G: a bo już się zastanawiałem gdzie pani tą windą zjeżdża..do sąsiada? (śmiech)
Ja: (śmiech)
Mąż za parawanem: (śmiech)
hahahhahah dobry tekst na początek dnia
Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Cześć z rana! Obudziły mnie gołębie

Trzymam kciuki za wizyty, zwłaszcza te szpitalne, u ginków i za wasze nowe tyg
Mnie to obudziła mucha upierdliwie łażąca mi po nodze :/

Wy to marudzicie że Tż- ci nie chcą dziabać bo "wywołają poród" a mnie to mój wczoraj sam dopadł i jeszcze potem podjarany gada że mogłabym w niedzielę teraz urodzić i wgl ja mu na to że chyba zwariował jak nawet koszul do szpitala nie mam, to powiedział że by jechał do carrefoura nocnego chociaż po zwykłe ale On chce już Igorka po drugiej stronie Co za wariat

A tak w ogóle to świętujemy dziś z Igorkiem 38 tydzień czyli ciąża donoszona
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:31   #1604
Samantha7
Zakorzenienie

Oliath - dobrze, ze odsypiasz bo lepiej kimnac niż padać na twarz i zemdlec jak moja siostra, a mały sie darl i dobrze ze ja mama znalazła chwile po nieprzytomną.
Także spij bo to na zdrowie i Tobie i corciom

Baloniku, Fiazo- Trzymam za Was i :przytulam:
Iwona, Kathe- za wywolywanko

Dzoan- mam nadzieje , ze te cholerstwo ze stóp Ci zejdzie szybko

Edit: a moze spróbuj maści z wit.A plus jeszcze jakieś maści z nagietkiem czy arnika? Ciekawa jestem co to jest?

Szukam jakiejś plukanki takiej jak ten tantum rosa i czy vagofix tez w saszetkach bedzie dobry? Nie wiem czy oni mi dadzą cos tutejszego. Mam jeszcze Azulan do podmycia bo siostra mówiła,ze tym sie podmywala po.

Czym będziecie goic te rany? Jakas maści moze jeszcze?

Edytowane przez Samantha7
Czas edycji: 2013-07-11 o 08:42
Stary 2013-07-11, 08:39   #1605
yevele
Zadomowienie

Cytat:
co za nieczuła kobieta jak tak można pisać kiedy w sklepie obok jest cola zero w puszce w promocji
Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Mnie to obudziła mucha upierdliwie łażąca mi po nodze :/
o tak, muchy są zaraz po gołębiach i robotnikach co mnie budzi
za tydzień
Stary 2013-07-11, 08:40   #1606
d0tkaaa
Zakorzenienie

Hej trzymam kciuki za wizyty i nowe tyg

ja sie zbieram na to ktg tz nie poszedl do pracy zeby jechac ze mna kochany...:-*i zalatwimy pare spraw ciekawe co na tym ktg...

ostatnio budze sie o 6jak tz m wstawac i niedosc xe nie moge spac to taks glodna sie budze ze dramat...:-P

dzoan rozmowa z lekarzem swietna wyobrazam sobie tz chihrajacego za parawanem haha i wsumie ile ci ginekolodzy musza miec ubaw z kobiet ze zbudynialym mozgiem)

a wiecie ze ginekolog jesr jak dostawca pizzy?
mozedotkmac a nie moze sprobowac

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:40   #1607
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
No, powiem szczerze, że naprawdę jestem z Niego bardzo dumna, bo jest najmłodszy w swoim oddziale i osiąga jedne z najlepszych wyników w całej Polsce, gdzie firma jest baaaardzo rozległa w każdym z miast i w ogóle.. do tego sprawia mu frajdę ta praca i się w niej odnajduje więc naprawdę super

Ale wiecie co wymyslił z Ipadem?? mówiłam Wam kiedyś, że mi podtyka codziennie od 2 lat rękę pod nos i prosi żebym pocałowała, a ja zawsze odmawiam, nie?
Powiedział, ze jak przyjdzie z iPadem do domu to będę miała szansę go zdobyc takim malutkim gestem...i go w koncu w tą łapę pocałować

Mój Tż mowi, zebym piła cole dopóki nie urodziłam, bo potem bedzie mi wydzielał.. chociaz i tak w to wątpię no ale żal by było nie wziąć w lidlu za 3,33 zł dwóch litrów i nie schłodzić ich dobrze w lodówce
Super, bo to dla faceta bardzo ważna sprawa, też chwalę ciągle tżta, bo ma teraz pracę, którą bardzo lubi, widać do na co dzień i jeszcze połączył w niej to co robił też wcześniej

A z tym iPadem, schowałabym honor do kieszeni na te 10s En, warto

Mój mi przy coli strasznie już marudzi, już nawet kawy w ogóle nie piję, tylko Inka, byleby tylko móc wypić troszkę coli W życiu nie wiedziałam, że to na nią będę miała największe parcie w ciąży

She za tydzień, rzeczywiście Igorek może nam się już pokazać

Ja już kończę śniadanko, ale niestety nie zdążyłam go przygotować, bo w trakcie zaczęłam wymiotować nienawidzę tego uczucia, jeszcze ciągle sprawdzałam w trakcie czy mi całkiem brzuch nie stwardniał, mam nadzieję, że nie pościskałam Alika całkiem

W ogóle mam dzisiaj dzień marudy, bo od rana tak mnie podbrzusze napiernicza, że szok, mały chyba już fest napiera, bo co 10 min siku, całe spojenie boli tak, że dzisiaj myślałam, że nie wstanę. W nocy już się boję przewracać na drugi bok, bo wiem, jak będzie bolało. Zawsze należałam do osób, które nie płakały z powodu byle bólu, ale jak sobie teraz pomyślę, że jeszcze tyle przede mną, a mnie ciągle cały dół boli, to aż mi się płakać chce. Nie wiem, jak mam ładować baterie na poród
Stary 2013-07-11, 08:45   #1608
d0tkaaa
Zakorzenienie

en i co pocalujesz dlon panicza?))))

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Samantha jestem w szoku co piszesz o swojej tesciowej.i chyba jestem tylko tyle w stanie powiedziec o tym...

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:50   #1609
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
kocurku i katarzynko,gratulacje!k laski:

dziewczyny musze wam powiedziec ze drugi raz bym sie niezdecydowala na ten cewnik foleya,zakladanie nie bolalo,ale potem jakies dwie godz wylam z bolu,czulam jakbym mi szyjke rozszarpywalo,bole byly bardzo ciezkie jak dla mnie do zniesienia. teraz juz tylko pobolewa podbrzusze i da sie zyc. jutro od 6 wlanczaja mi oksy. jestem strasznie glodna i uziemiona,caly dzien w lozku pod ktg,noc tak samo. do wc tylko dwa razy mnie puscili,tak to basen niestety. wszystko mi dretwieje i boli od tego lezenia,mam juz powoli dosc,ale wiem ze musze byc silna dla gabi. tz mnie bardzo wspiera i jest tyle ile tylko moze ze mna. dam znac jutro jak sie sytuacja rozwinie,przepraszam ze sie tak zale tu wam,ale jest mi ciezko,chce by juz bylo po wszystkim...
Bidulka, dobrze, że już tak nie boli, dasz rade. Trzymamy za Ciebie i Gabi

fiazo aż tak źle Nie marudź kobieto ... ale ze mnie wredota Robisz to wszystko dla maluszka, dasz radę. Buziaki

en brawa za awans dla tż-ta

Witam się,

za nowe tygodnie,

trzymam za dzisiejsze wizyty, sama dziś wizytuje
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:59   #1610
aremalgos
Rozeznanie

hej

gratuluję nowonarodzonych maluszków
wczoraj caly dzien mnie nie było, bo spedzałam babski dzień z kolezankami. Leżałam na leżaczku pod parasolem nad basenem
Takie słońce było, że pomimo iz byłam caly czas pod parasolem i posmarowana filtrem 30 to sie opaliłam troszkę. Przynajmniej na porodówce nie będę wygladała jak córka młynarza

Lece nadrabiac, troszke przeleciałam w nocy bo oczywiście spac nie mogłam
Stary 2013-07-11, 09:01   #1611
idzia111
Zakorzenienie

Kathe i Iwonka za porodziki
Stary 2013-07-11, 09:03   #1612
tysia222
Raczkowanie

Cześć brzusie

Ja już po śniadanku, zaraz zaczynam się ogarniać, bo dziś jadę do pracy z L4, do Rossmana i na spotkanie z koleżankami więc pewnie wróce wieczorem padnięta

My dziś zaczynamy 37 tc!

Zerknęłam na pierwszą stronę, a tam już tyle dzieciaczków urodzonych- jak to teraz szybko idzie. Przeraża mnie to
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:05   #1613
aremalgos
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość

Zerknęłam na pierwszą stronę, a tam już tyle dzieciaczków urodzonych- jak to teraz szybko idzie. Przeraża mnie to
oj rozumiem Cię, strasznie boję się porodu, pobytu w szpitalu i w ogóle nowej sytuacji.
Stary 2013-07-11, 09:07   #1614
tysia222
Raczkowanie

Cytat:

aaa, w ogóle znalazłam w necie super przespis na maseczkę peel off na zaskórniki - z mleka i żelatyny. Zrobiłam sobie wcześniej parówkę i mam super nosek, wszystkie dziady powyłaziły
Możesz podać przepis na tą maseczkę? Też bym sobie zrobiła
Może już dawałaś do klubu bo ktoś prosił ale ja nie jestem w klubie więc jak możesz to podaj tu coooo?

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
To ja jeszcze relację z wizyty zamieszczę

Najpierw miałam ktg, zapis ładny, choć w sumie nie usłyszałam nic o skurczach, może nie było. W trakcie przyszedł gin i od razu rzuciły mu się w oczy moje opuchnięcia.. pomacał sobie od kostek aż po kolana
Na wizycie w gabinecie na fotelu znowu sobie pooglądał stopy, ale ciągle pod kątem opuchnięć, a nie swędzących krost/pęcherzyków. Ogólnie wyszło na to, że wg niego ma to związek z obrzękami, nie zlecił żadnych dodatkowych badań. Mogę wprowadzić dietę wysokobiałkową, przyjmować umiarkowaną ilość (2,5-3l) płynów dziennie, tabletki na uczulenie (np. zyrtec i jakieś tam nazwy rzucał, ale w sumie chyba nie jestem przekonana by coś takiego łykać), które nie zaszkodzą, a mogą złagodzić swędziawkę, pić herbatę z pokrzywy (działa moczopędnie i może ciut pomóc w pozbywaniu się wody z organizmu), no i calcium. Mogę też wykupić ten lek od dermatolog.. zawiera sterydy, ale w niewielkiej ilości, powierzchownie nie zaszkodzi. No ale nie wiem co robić..na razie krochmalę stopy i dłonie i zobaczymy czy ulgę mi to przyniesie.
Poza tym Mały waży już ok. 3200g., szyjka zaczęła się skracać, główka w kanale niżej, o rozwarciu nic w sumie nie wspomniał. Jak do tygodnia nic się nie będzie dziać, to mam przyjść na samo ktg. No i w sumie to tyle.
No to chyba dobre informacje nie? Uspokoiło Cię to troszke?
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:08   #1615
aremalgos
Rozeznanie

własnie uświadomiłam sobie że jestem w 37 tc
Stary 2013-07-11, 09:14   #1616
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się tym razem na prawdę porannie - jakiś debil jeździ mi od pół godziny podkaszarką pod oknem

l:
Uwielbiam dźwięk podkaszarki i inne burzach sprzęty np.odkurzacz , a w zimie kimam przy suszarce do włosów ,ktora leży przy moich stopach
Chyba wciąż brakuje mi tego szumu z brzuszka mamy

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość

[/COLOR]Samantha jestem w szoku co piszesz o swojej tesciowej.i chyba jestem tylko tyle w stanie powiedziec o tym...
No niestety. Śmiech śmiechem,ale ja juz zaczynam mieć dość. Powiedziałam Tz , ze jak cos z tym nie zrobi to wsiad w auto i pojadę do innego Stanu i se tam urodze w szpitalu gdzie nikt nie bedzie wiedział.
Poprostu niech ona spier ode mnie.

za ktg

Spadam spać bo sie nigdy nie wybiore. Od 8pm walczę zeby nie zasnąć,a teraz spać nie moge. Moj syn se znów joge ćwiczy i chyba katare przy okazji az mi słabo i ciezko oddychać.

Miłego dzionka

---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ----------

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Cześć brzusie

Ja już po śniadanku, zaraz zaczynam się ogarniać, bo dziś jadę do pracy z L4, do Rossmana i na spotkanie z koleżankami więc pewnie wróce wieczorem padnięta

My dziś zaczynamy 37 tc!

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
własnie uświadomiłam sobie że jestem w 37 tc
dziewczyny

Stary 2013-07-11, 09:15   #1617
idzia111
Zakorzenienie

Mnie przeraża to, że dotka za chwilę ma termin, że juz tak mało lipcówek, w porównaniu do tego co było ... aaaaa
Stary 2013-07-11, 09:16   #1618
sammi24
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Ja na chwilę...wyobraźcie sobie, że ukradli nam dzisiaj w nocy samochód mamy ubezpieczenie od kradzieży od marca, bo wtedy zrezygnowaliśmy z płatnego parkingu ale i tak jestem wściekła

Tż wyrwał się z pracy, jest na komendzie, potem jedziemy do PZU

En dla Tż
Trzymam kciuki za wizytujące i mające KTG

Czarowniczka wciąż ma problemy z łączem, będę w miarę możliwości podczytywać i jej pisać wieści.

Udzielać sie dzisiaj raczej nie będę, muszę sie trochę powkurzać wewnętrznie na złodziei

Wiecie, że to już drugi raz w przeciągu dwóch lat? Łódź to masakra pod tym względem. Tyle, że za 1 razem auto znalazło się po chyba 3 tygodniach, policja rozbiła szajkę, znaleźli ich dziuplę. A samochód był cały, w baku tyle paliwa ile zatankowaliśmy. Jeszcze pamiętam, że nim jechałam z plombą parkingu policyjnego na lusterku. Auto od razu sprzedaliśmy bo przez te trzy tygodnie zdążyliśmy kupić inne. Ale teraz nie uwierzę w takie szczęście...
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że cały bagażnik był zawalony rzeczami mojej siostry, mieliśmy jej przywieźć jutro do domu to wszystko po jej wyprowadzce z akademika chyba jeszcze bardziej tego nie mogę przeżyć.
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:18   #1619
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Ja na chwilę...wyobraźcie sobie, że ukradli nam dzisiaj w nocy samochód mamy ubezpieczenie od kradzieży od marca, bo wtedy zrezygnowaliśmy z płatnego parkingu ale i tak jestem wściekła

Tż wyrwał się z pracy, jest na komendzie, potem jedziemy do PZU

Wiecie, że to już drugi raz w przeciągu dwóch lat? Łódź to masakra pod tym względem. Tyle, że za 1 razem auto znalazło się po chyba 3 tygodniach, policja rozbiła szajkę, znaleźli ich dziuplę. A samochód był cały, w baku tyle paliwa ile zatankowaliśmy. Jeszcze pamiętam, że nim jechałam z plombą parkingu policyjnego na lusterku. Auto od razu sprzedaliśmy bo przez te trzy tygodnie zdążyliśmy kupić inne. Ale teraz nie uwierzę w takie szczęście...
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że cały bagażnik był zawalony rzeczami mojej siostry, mieliśmy jej przywieźć jutro do domu to wszystko po jej wyprowadzce z akademika chyba jeszcze bardziej tego nie mogę przeżyć.

co ??? Masakra, a jakie auto Wam ukradli, jakieś drogie bardzo? o ludzie współczuję, aż zerknęłam na parking czy nasze jest.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-07-11 o 09:19
Stary 2013-07-11, 09:21   #1620
Agrafka86
Wtajemniczenie

Witajcie
Ja dzisiaj mam dzień lenia... Nic mi się nie chce i chyba zaczynam łapać jakiegoś doła od wczoraj...
za tygodnie i trzymam kciuki za wizytujące

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości