Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 314 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 23:17   #9391
witaminka
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

hej pisalam w zeszlym tyg,ze czeka mnie konsultacja u dr. K z Krk.... otóż odnisolam wrazenie, ze byl malo zaangazowany... zaproponowal 290 ml anatomy ale jak przymierzyla to za duze i 250 byly ladne. jestem bardzo drobna, niska jak18 stka
ostatecznie stwierdzil, ze wjednej piersi 290 a w drugiej 250 bo jest mala asymetria... zdziwilam sie, ze az taka!
szczerze mieszane mam uczucia co do tego lekarza i klinika w domku jakby mieszkalnym. podjechalam pod nia to bylam w szoku... mysle, gdzie on te operacje robi w piwnicy ? ;/
Stary 2013-07-11, 08:17   #9392
selena06
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Wyliczanka na dziś:
Elizabeth387 24.07 - 13
Madlen666 12.08 - 32
Tiiinka 28.08 - 48
Gosiek78 10.10 - 91
Selena06 29.10 - 110
Kachuula 28.11 - 140

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
A ja sobie wlasnie ogladam sekrety chirurgii drugi sezon
A gdzie właśnie drugi sezon jest? Można w necie znaleźć ?
Cytat:
Napisane przez witaminka Pokaż wiadomość
hej pisalam w zeszlym tyg,ze czeka mnie konsultacja u dr. K z Krk.... otóż odnisolam wrazenie, ze byl malo zaangazowany... zaproponowal 290 ml anatomy ale jak przymierzyla to za duze i 250 byly ladne. jestem bardzo drobna, niska jak18 stka
ostatecznie stwierdzil, ze wjednej piersi 290 a w drugiej 250 bo jest mala asymetria... zdziwilam sie, ze az taka!
szczerze mieszane mam uczucia co do tego lekarza i klinika w domku jakby mieszkalnym. podjechalam pod nia to bylam w szoku... mysle, gdzie on te operacje robi w piwnicy ? ;/
Jak już którejś pisałam doktorek taki jest z charakteru,że sprawia wrażenie na konsultacji jakby wszystko "szybko szybko" ale to tak wszystkie miałyśmy, potem jak dziewczyny opowiadały na operacji i po, jest miły i jego żona też super opiekują się Tobą, a klinika jak klinika, sala operacyjna profesjonalna i to jest ważne, a reszta jest po to byś czuła się jak w domu a nie w szpitalu :P ja bynajmniej tak to odbieram I ważne że doktorek naprawdę potrafi zrobić cycuchy oceniając zdjęcia dzieł.... i skoro mówi że asymetria to pewnie tak jest... on maca i wie gdzie ile gruczołu jest, pomimo że piersi mogą wyglądać podobnie to ilość tkanki może być różna
Stary 2013-07-11, 08:55   #9393
ladybarque
Raczkowanie

Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dziewczyny moje obwody teraz (przed odchudzaniem a mam do zrzutu 5-7 kg) pod biustem73 cm w biuscie 91 cm. Mam większe wkładki od większości ale rozmiarowo przy mojej klatce szerokiej i rozstawie ramion mam chyba rozmiar biustu nie tak wielki co?

Czy jak schudne to w biuscie tez mi zleci?

Odchudzanie racjonalne -1 kg tydz żadne drastyczne
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:07   #9394
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
Mati i Saba prosze napiszcie mi ile macie pod biustem i w biuscie pytam a propo tych stanikow z M & S w tych dwupakachchyba bede zmuszona zakupic je przez netanie wiem jaki wybrac 70 c czy wiekszy normalnie nosze 70 ehmmm

ja mam 71 pod biustem i jakieś (nie wiem jeszcze dokładnie) 86 w biuście - te staniki 70C ale sa takie akurat, ani za mały ani za duzy, nawet bardziej przy mały jesli mam być szczera.
Kasikk jaki Ty masz implant? bo tak patrze to kurcze spory się wydaje, sporo większy niż mój

Jak myslicie, czy na początku sierpnia idąc na wesele, mogę ząlozyc już ten stanik miękki usztywniany, bez fiszbin?

dzisiaj zgrzeszyłam...spałam w sportowcu w bluzce do ćwiczenia (takiej ciasnej) i do pracy przyjechałam w sportowcu - mój pancerz pooperacyjny mokry dziwnie się czuję bez niego. Lekarz kazał mi w nim spać ale np. Tysiaczek widzę możesz spać już tylko w sportowym... co lekarz to inne zalecenia

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2013-07-11 o 09:10
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:17   #9395
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Wyliczanka na dziś:
Elizabeth387 24.07 - 13
Madlen666 12.08 - 32
Tiiinka 28.08 - 48
Gosiek78 10.10 - 91
Selena06 29.10 - 110
Kachuula 28.11 - 140

A gdzie właśnie drugi sezon jest? Można w necie znaleźć ?

Jak już którejś pisałam doktorek taki jest z charakteru,że sprawia wrażenie na konsultacji jakby wszystko "szybko szybko" ale to tak wszystkie miałyśmy, potem jak dziewczyny opowiadały na operacji i po, jest miły i jego żona też super opiekują się Tobą, a klinika jak klinika, sala operacyjna profesjonalna i to jest ważne, a reszta jest po to byś czuła się jak w domu a nie w szpitalu :P ja bynajmniej tak to odbieram I ważne że doktorek naprawdę potrafi zrobić cycuchy oceniając zdjęcia dzieł.... i skoro mówi że asymetria to pewnie tak jest... on maca i wie gdzie ile gruczołu jest, pomimo że piersi mogą wyglądać podobnie to ilość tkanki może być różna
Na kinomaniaku kochana

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-11, 09:43   #9396
beatkak2
Raczkowanie

witam się poranną kawusią
Widzę że temat staniczków ruszył,jeśli można je zamówić przez internet to ja poproszę stronkę, muszę się tylko dobrze zmierzyć
Stary 2013-07-11, 09:57   #9397
aniaania1992
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli od razu nie zyskał u Ciebie zaufania to nie ma co się zastanawiać, zmieniaj lekarza.
aniaania1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 10:10   #9398
selena06
Raczkowanie

Implanty Silimed są sprzedawane w siedemdziesięciu państwach na świecie. Oprócz certyfikatu FDA, implanty piersi oznaczone są znakiem CE i są zatwierdzone przez organy ochrony zdrowia na całym świecie,

Silimed jako jedna z trzech wyżej wymienionych firm z certyfikatem FDA posiada w swej ofercie, implanty pokryte pianką mikropoliuretanową. Wzbudzają one nie tylko duże zainteresowanie, ale też i duże kontrowersje. A jako, iż jest to nowość na rynku implantów krążą wokoło tej powłoki różne mity.

Jednym z takich mitów jest rzekoma rakotwórczość tej powłoki. Jak wiadomo poliuretan, jest stosowany w wielu implantach medycznych i chirurgicznych od początku lat 50-tych do dnia dzisiejszego. W ciągu tego czasu żadne opublikowane raporty z badań klinicznych lub informacje nie łączyły pianki poliuretanowej lub jego rozkładu z rakiem u pacjentów, a z takimi pogłoskami firma dość często się spotykała.

W tej sytuacji Firma Silimed zwróciła się do FDA o wydanie opinii na ten temat i w 1995 roku po wielu badaniach FDA stwierdziła, że poliuretanowe implanty piersi nie powinny być usuwane z pacjentek, które je posiadają i że ryzyko zachorowania na raka, (jeśli istnieje) będzie mniejsze niż 1 do 1 miliona w ciągu życia pacjentki. Poliuretan jest w dalszym ciągu stosowany w wielu produktach medycznych i chirurgicznych na całym świecie.

Za to powłoka ta posiada wiele zalet należą do nich dużo niższy odsetek przykurczu torebki w porównaniu z implantami z powłoką innego typu (jest to najczęściej występujące powikłanie związane z powiększaniem piersi). Dlatego zaleca się je pacjentkom, które we wcześniejszej implantacji z takim problemem się wzmagały. Implanty piersi o powierzchni z pianki poliuretanowej znacznie zmniejszają, a wręcz uniemożliwiają możliwość obrotu implantu tak ważnej rzeczy przy implantach o kształcie anatomicznym. Wkładki są polecane dla osób aktywnie uprawiających sport a marzących o implantach anatomicznych. Jest też jedyną firmą na świecie dającą gwarancje nie tylko na uszkodzenie powłoki implantu, ale także na przykurcz torebki i na jego obrót. Nie ma też przeciwwskazań, co do chodzenia bez stanika, dla młodych kobiet jest to, nie bez znaczenia.

To na temat certyfikatu FDA
Stary 2013-07-11, 10:36   #9399
goddessss
Raczkowanie

GG do goddessss

Kochane mam pytanko . Czy to normalne i wy tez bylyscie opuchniete pod pachami (i okolice ) ja juz mam opuchlizne od 6 dni powiedzcie to normalne czy lepiej skontaktować sie z lekarzem (((
Stary 2013-07-11, 10:43   #9400
selena06
Raczkowanie

Obrzęk
Jak w przypadku każdej operacji, tak i tu pojawia się obrzęk. Opuchlizna jest naturalną reakcją organizmu na uraz i zalicza się ją do reakcji zapalnych. W miejscu urazu gromadzi się płyn z dużą ilością białych ciałek krwi i hemoglobiny. Lekka opuchlizna niekoniecznie jest złym zjawiskiem.
Obrzęk może utrzymywać się 3 - 4 miesiące, chociaż możesz wcale tego nie zauważyć. Piersi będą mniejsze niż wcześniej i umiejscowione zdecydowanie wyżej. W przypadku nieustępującej opuchlizny należy zwiększyć przyjmowanie płynów (najlepiej wody).

Znalezione
Stary 2013-07-11, 10:47   #9401
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goddessss Pokaż wiadomość
Kochane mam pytanko . Czy to normalne i wy tez bylyscie opuchniete pod pachami (i okolice ) ja juz mam opuchlizne od 6 dni powiedzcie to normalne czy lepiej skontaktować sie z lekarzem (((
Mycha absolutnie normalne Mi opuchlizna pod pachami zeszła tak w 100% z tydzień temu dopiero Tam były dreny, pamiętaj o tym. Mają prawo być opuchnięte.

Jak czytam wymiary to wiecie co? Ja jestem zdzwiona bo ja z zerowej wyjściówki, takiej na prawdę zerowej mam przy implantach 305 więc nic dużego miseczkę D i to porządną. W życiu bym się nie spodziewała, że tak wyjdzie bo ja raczej nastawiona byłam na duże B albo ewentualnie C. Ale to stąd się wzieło, że mam bardzo mało pod biustem bo 69cm a w biuście 90 teraz a opuchlizna mi już zeszla.
Więc pojemność pojemnością ale to nie wszystko... Nawet mój Dr się ze mnie śmiał, że raczej stawiał na C Może zmaleją jeszcze ale raczej bym wolała, żeby takie zostały bo już się przyzwyczaiłam

Poranna kawka już wypita?
Tysiaczku jak się czujesz?
Saba kiedy zdjęcia jakieś będą?

Beata wysyłam pw
Stary 2013-07-11, 10:54   #9402
goddessss
Raczkowanie

GG do goddessss
Thumbs down Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Mycha absolutnie normalne Mi opuchlizna pod pachami zeszła tak w 100% z tydzień temu dopiero Tam były dreny, pamiętaj o tym. Mają prawo być opuchnięte.

Jak czytam wymiary to wiecie co? Ja jestem zdzwiona bo ja z zerowej wyjściówki, takiej na prawdę zerowej mam przy implantach 305 więc nic dużego miseczkę D i to porządną. W życiu bym się nie spodziewała, że tak wyjdzie bo ja raczej nastawiona byłam na duże B albo ewentualnie C. Ale to stąd się wzieło, że mam bardzo mało pod biustem bo 69cm a w biuście 90 teraz a opuchlizna mi już zeszla.
Więc pojemność pojemnością ale to nie wszystko... Nawet mój Dr się ze mnie śmiał, że raczej stawiał na C Może zmaleją jeszcze ale raczej bym wolała, żeby takie zostały bo już się przyzwyczaiłam

Beata wysyłam pw
Kochana powiem ci ze ja tez mam duże piersiaki jeszcze sa opuchniete ale rozmiarami niczego sobie . Próbowałam wczoraj wstawić zdjęcie przez tel bo teraz tylko na tel. Hehe ale coś nie chce sie ładować zaraz znow spróbuje albo wejdę na komputerek
Stary 2013-07-11, 11:02   #9403
selena06
Raczkowanie

Wstawiaj wstawiaj Nie mogę się doczekać,żeby zobaczyć efekty
Stary 2013-07-11, 11:27   #9404
goddessss
Raczkowanie

GG do goddessss

dwie fotki wrzucone ; )
Stary 2013-07-11, 11:28   #9405
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goddessss Pokaż wiadomość
Kochana powiem ci ze ja tez mam duże piersiaki jeszcze sa opuchniete ale rozmiarami niczego sobie . Próbowałam wczoraj wstawić zdjęcie przez tel bo teraz tylko na tel. Hehe ale coś nie chce sie ładować zaraz znow spróbuje albo wejdę na komputerek
Ja też chcę zobaczyć bo implantyt są identyczne jak moje tylko wyjściówka większa więc będą jeszcze większe
Wstawiaj szybciutko!

A dziewczyny coś mi się rzuciło w oczy. Jak chcemy to nie nośmy staników Będziemy tak wyglądać za parę lat.
http://snobka.article.sds.o2.pl/3304...4828536a1508dd

http://snobka.article.sds.o2.pl/edb2...c964ba159ad88a
Stary 2013-07-11, 11:42   #9406
goddessss
Raczkowanie

GG do goddessss

ale od czasu do czasu chyba bedzie mozna sobie pozwolic na to by nie zalozyc staniczka hehe . na wyjątkowe okazje
Stary 2013-07-11, 11:45   #9407
_szczesliwa_
Raczkowanie

No pewnie. Ale znajdź zdjęcie gdzie one są W stanikach
Stary 2013-07-11, 11:50   #9408
Bimbalki
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie zamieniłabym tego lekarza na żadnego innego, ale w relacji pacjent-lekarz najważniejsze jest zaufanie. Jeśli nie ma go na wstępie to potem są same problemy. Wybierz więc lekarza do którego będziesz miała zaufanie.
A szpitalik wbrew pozorom spełnia wszystkie normy dla takich zabiegów, kraniotomii ani przeszczepu serca w krążeniu pozaustrojowym się tam nie przeprowadza
Stary 2013-07-11, 12:13   #9409
selena06
Raczkowanie

Hey Bimbalki szybciutko tu wrzucaj zdjęcia miesięczniaków ! Nagana normalnie za nie pochwalenie się postępami dziewczynek :P
Stary 2013-07-11, 12:52   #9410
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Bimbalki nie daj sie prosic dawno Cię nie było

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-11, 13:10   #9411
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Dziewczyny moje obwody teraz (przed odchudzaniem a mam do zrzutu 5-7 kg) pod biustem73 cm w biuscie 91 cm. Mam większe wkładki od większości ale rozmiarowo przy mojej klatce szerokiej i rozstawie ramion mam chyba rozmiar biustu nie tak wielki co?

Czy jak schudne to w biuscie tez mi zleci?

Odchudzanie racjonalne -1 kg tydz żadne drastyczne

A jaki masz plan na zrzucanie kg, bo ja też bym chciała
Stary 2013-07-11, 14:01   #9412
ladybarque
Raczkowanie

U mnie działa tylko jedno / siłownia + vacuwell do tego dieta bez weglowodanow prostych i słodyczy i dużo wody. Tabletki czy głodzenie sie nie działa

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

A plan wracając do pytania 1 kg/tydz czyli 5-8 kg w 2 miesiące
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 14:22   #9413
kapetki
Raczkowanie

Dziewczyny ja trochę z innej beczki.
Mam do sprzedania kilka NOWYCH rzeczy.Przywiozłam je z Londynu.
Jeśli któraś chciałaby zobaczyć wyślijcie mi na priv swojego maila to wyślę zdjęcia
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 14:26   #9414
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
U mnie działa tylko jedno / siłownia + vacuwell do tego dieta bez weglowodanow prostych i słodyczy i dużo wody. Tabletki czy głodzenie sie nie działa

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

A plan wracając do pytania 1 kg/tydz czyli 5-8 kg w 2 miesiące

Życzę powodzenia
Stary 2013-07-11, 16:17   #9415
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
ja mam 71 pod biustem i jakieś (nie wiem jeszcze dokładnie) 86 w biuście - te staniki 70C ale sa takie akurat, ani za mały ani za duzy, nawet bardziej przy mały jesli mam być szczera.
Kasikk jaki Ty masz implant? bo tak patrze to kurcze spory się wydaje, sporo większy niż mój

Jak myslicie, czy na początku sierpnia idąc na wesele, mogę ząlozyc już ten stanik miękki usztywniany, bez fiszbin?

dzisiaj zgrzeszyłam...spałam w sportowcu w bluzce do ćwiczenia (takiej ciasnej) i do pracy przyjechałam w sportowcu - mój pancerz pooperacyjny mokry dziwnie się czuję bez niego. Lekarz kazał mi w nim spać ale np. Tysiaczek widzę możesz spać już tylko w sportowym... co lekarz to inne zalecenia
JA TAM nie kumam tych pomiarow mam 70 pod biustem i 86 w biuscie tak bylo jak sie ostatnio mierzylam wyjsciowka zerowaimplant 325 cc hp Ty czy Saba macie mniejsze implanty a wiecej w biuscie hehogolnie zaraz po op mialam 74 pod 87, 88 w biuscie troszke przytylam tak ze 3 kg a wymiary mi spadly moze dlatego ze cos tam cwicze??a wczesniej aktywnosc zadna nie wiem nie pojmuje tego chyba ze hmm zle sie mierze

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość

Beata wysyłam pw
hej wydaje Ci sie ze opuchlizna zeszla))tak mniej wiecej do 3 miesiecy sa jeszcze jakies tam obrzeki niekoniecznie az tak bardzo widoczne

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
A jaki masz plan na zrzucanie kg, bo ja też bym chciała
o dobry temacik u mnie na czasieod jutra przechodze na diete dla mnei dieta to zdrowe jedzenie w umiarkowanych ilosciach
myslalam myslalam i wymyslilam diete 1500 kcal stosowal ktos z was??

5 posilkow ,bez podjadania i najwazniejsze zdrowo i w rozsadnych porcajch bo apetyt mam nieograniczony co u mnie teraz widac chce zrzucic maks 5 kg
cwicze
zawsze mialam problem ze jak juz chce dietowac jem za malo chodze glodna a wieczorem nadrabiam wiec mysle ze ta dieta bedzie odpowiednia i nie bede glodowac
obliczylam mniej wiecej zapotrzebowanie kaloryczne odjelam 500 no i wyszlo 1500 mniej ,chudnie sie maksymalnie 1 kg na tydz wiec super powoli ale skutecznie

Aniu Ty bylas pamietam na diecie chili i co jak efekty i w ogole?stosujesz teraz jakas diete??

i jak w tym temacie pozostale panie?
cycki mam fajne wiec nad reszta trzeba zaczac pracowac
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 17:40   #9416
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
JA TAM nie kumam tych pomiarow mam 70 pod biustem i 86 w biuscie tak bylo jak sie ostatnio mierzylam wyjsciowka zerowaimplant 325 cc hp Ty czy Saba macie mniejsze implanty a wiecej w biuscie hehogolnie zaraz po op mialam 74 pod 87, 88 w biuscie troszke przytylam tak ze 3 kg a wymiary mi spadly moze dlatego ze cos tam cwicze??a wczesniej aktywnosc zadna nie wiem nie pojmuje tego chyba ze hmm zle sie mierze

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

hej wydaje Ci sie ze opuchlizna zeszla))tak mniej wiecej do 3 miesiecy sa jeszcze jakies tam obrzeki niekoniecznie az tak bardzo widoczne

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

o dobry temacik u mnie na czasieod jutra przechodze na diete dla mnei dieta to zdrowe jedzenie w umiarkowanych ilosciach
myslalam myslalam i wymyslilam diete 1500 kcal stosowal ktos z was??

5 posilkow ,bez podjadania i najwazniejsze zdrowo i w rozsadnych porcajch bo apetyt mam nieograniczony co u mnie teraz widac chce zrzucic maks 5 kg
cwicze
zawsze mialam problem ze jak juz chce dietowac jem za malo chodze glodna a wieczorem nadrabiam wiec mysle ze ta dieta bedzie odpowiednia i nie bede glodowac
obliczylam mniej wiecej zapotrzebowanie kaloryczne odjelam 500 no i wyszlo 1500 mniej ,chudnie sie maksymalnie 1 kg na tydz wiec super powoli ale skutecznie

Aniu Ty bylas pamietam na diecie chili i co jak efekty i w ogole?stosujesz teraz jakas diete??

i jak w tym temacie pozostale panie?
cycki mam fajne wiec nad reszta trzeba zaczac pracowac
Ja mialam byc na detoksie z syropem neera, ale w pierwszym dniu mama przyniodla mi kosz jagód, no i zrobilam pierogi, ktore uwielbiam. Nigdy wczesniej nie bhlam na zadnen diecie chyba że mż. A le po urlopie zrobie jeszcze jedno podejcie do tej neera, bo jade do hotdlu z dobrym jedzonkiem wiecnie bede sie katowac. Ja mam juz swoje lata 3 porody wiec u mnie z tym odchudzniem to nie jest prosta sprawa. Chcialabym tylko zrzucic bioderka, ale to nie jest latwe bo mam je z budowy szerokie.
Stary 2013-07-11, 17:44   #9417
kasikkk87
Zadomowienie

Aniu ale to Ty nie stosowalas tej chili 3d ??
no ja tez na zadnej nie bylam czasami po prostu jadlam mniej wiec czas rozpoczac konkrety
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 18:18   #9418
gosiek78
Raczkowanie

Gawisz BAAAAARDZO Ci dziękuję za spotkanie Wiele kwestii mi wyjaśniłaś. Mam nadzieję, że następne nasze spotkanie to już obydwie będziemy cycolinki
gosiek78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 18:30   #9419
Bimbalki
Raczkowanie

OKI dziewczyny, no to wrzucam zdjęcia miesięcznych maluchów
Zapraszam
Stary 2013-07-11, 18:38   #9420
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Aniu ale to Ty nie stosowalas tej chili 3d ??
no ja tez na zadnej nie bylam czasami po prostu jadlam mniej wiec czas rozpoczac konkrety
Nie to nie ja

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości