|
|
#721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:)
napisalam pierwsza i wyszlam,za chwile wychdzi moja kolezanka i mowi ,ze mi sprawdzila i mialam 5 bledow,nie wiem na ile ,ale duzo tego bylo no i ze zaliczylam i czworeczka bedzie b o naprawde trudne to bylo....teraz siedze i sie nudze,weekend w Lublinie,jutro jade na Ukraine z kolezanka nawiezie sie jakiejs wodeczki![]() witamy nowa mundurowa Cat bede trzymala ![]() Wroncia dzieki za adresik mieszkam na stancji z dziewczyna z Tomaszowa,fajna babka![]() Kalwi dziekuje,ze trzymalas milych dni z TŻ-tem zycze![]() posiedze troche z Wami,na jutro nic sie nie musze uczyc
|
#722 |
|
Rozeznanie
|
Karolcia hip hip hura na Twoja cześć!!GRATULEJSZON!!!!!! !!
|
|
|
|
#723 |
|
Rozeznanie
|
co tu tak pusto?Moje kochanie pewnie nie moze sie dodzwonic pisal mi w mailu,ze probuje ,ale nie moga go polaczyc naszczescie wszystko u niego ok,pisal,ze czas mu szybko leci,bo jak nie sluzby ,patrole,rejony ,zbiorki ,alarmy to odpoczynek i tak wkolo,ciesze sie,bo nie narzeka a to najwazniejsze ciesze sie ,ze dobrze mu tam,jak jemu jest dobrze to mnie tez![]() bylam u teścia,juz dobrze sie czuje,mial operacje na noge,nie omze jeszcze chodzic i sie zlosci, bo nie ma cierpliwosci tak lezec bezczynnie,kupilam mu krzyziwki ,ucieszyl,wogole zdziwiony byl jak przyszlam
|
#724 |
|
Rozeznanie
|
no to karolciu jestem z Ciebie dumna że poszłas do teścia...
![]() pogratulować , ja mojego nie widziałam 2 miechy i nie zanosi sie, może w 2010 roku Go zobacze...A z tymi telefonami tak jest, ile razy rafał dzwonił i nie dało rady połaczyć...ale nic straconego!! |
|
|
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
to jest straszne...zjadłam makaron z sosem i pulpetami i potem jeszcze czekaolade i jeszcze całą bułe ...i kurde jakas głodna jestem
|
|
|
|
#726 |
|
Rozeznanie
|
Halo Karolcia kinia widze WAs, no kliknijcie coś do kasi
|
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
Helloooo Dziewczynki
![]() Wronciu!!!! ja poprosiłam o adresik jako pierwsza a okaże się że dostanę go jako ostatnia i tu foszka mam![]() Co do naszych wojaczków (mojego i Kalwi),niestety pracują w takiej jednostce że jeszcze wczoraj w pracy byli a wyjeżdżają po niedzieli..dużo czasu dla rodzinki nie mają..a ja chyba wolałabym żeby to się już skończyło..strasznie jest teraz, gdy człowiek drży na każdy dźwięk telefonu,czy to już... Wronciu i zdjątka nowej fryzurki miały być i nie martw się o ciążę!!! zobaczysz wszystko będzie dobrze..ja na Alutkę też sporo czekałam a to że jest na świecie i na dodatek zdrowa,to nawet dla lekarzy był cud i zawsze sobie powtarzam..odkąd ona jest na świecie to nic złego już przytrafić się nie może..jeśli jest na świecie..zdrowa..to nam szczęście już może tylko przynieść![]() i jak będziesz mieć jakieś wątpliwości,jak będzie coś Cię martwić "ciążowego",to wal jak w dym !! postaram Ci się pomóc,przynajmniej słownie,a doświadczenie mam "świeże"![]() Karolcia GRATULACJE!!!! -a starsza ma na imię Justynka i ma już prawie 11 latek ![]() Cat trzymamy za jutro kciuki!!! Kalwi dziewczynko czerp jak najwięcej z czasu spędzonego z ukochanym!!!!!!!!!Roxett ja też kolekcjonuję zeszyciki z smskami mężusia..przez te kilka lat nazbierało się już ich troszeczkę...tak miło czasem wieczorkiem usiąść sobie i poczytać...to tak jak kiedyś zbierało się listy od ukochanych i przewiązywało czerwoną wstążeczką dla potomności...Alusia
|
#728 |
|
Rozeznanie
|
kurcze Kiniulku juz posłałam.!!!!ale mysłam że juz masz bo na gg Ci posłałam!!chyba numer pomylliłam...ups...
A co do ciązy, to wiesz co czasem w nocy jak wstaje siusiu to mnie boli brzuszek i sie troche tym martwie, nie wiem co to może byc
|
|
|
|
#729 |
|
Rozeznanie
|
Kinia to pewnie nie daja Cie sie nudzic,te Twoje pociechy
![]() ja takiego zeszyt nie mam,ale zapisuje w oddzielnym folderze wiadomosci,naprawde fajnie sie to czyta i duzo sie wtedy przypomina np.ostatnio czytalam takiego,w ktorym mi pisal,ze super wygladam w sukience studniowkowej![]() Wroncia pamietasz jak dalas nam linka do piosenki Bajmu?cudowna jest,slucham caly czas...widze,ze masz opisik z cytatami Wymyslilam,zeby kazda z nas napisala swoja date urodzin,bo przeciez sie znamy i milo bedzie,gdy bedziemy sobie skladaly zyczenia
|
#730 |
|
Rozeznanie
|
Oj tak Karolciu masz racje piosenka bomba!!uwielbiam ja...choc sprawia że łzy lecą po polikach, ale daje powera...
A co do urodzin i imienin masz racje to ja pierwsza ur.18.07 ![]() im.25.11
|
|
|
|
#731 |
|
Rozeznanie
|
no to teraz ja:
ur.24,06 ![]() im.05,07
|
#732 |
|
Rozeznanie
|
Oj Karolincia medziemy pic cos czuje 24 czerwca...tzn. ja to soczek...
Ale mi bąbel skacze w brzuchu...chyba Was pozdrawia... ![]()
|
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
Jak dobrze że nie każecie rocznika wpisywać
!!!!!!!Urodzinki: 25.11 Imieninki: 24.05
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
Napewno
ciocia Karolina tez go pozdrawia![]() ah jak ja lubie male dzieci moja kolezanka urodzila jak miala 17 lat i ja caly czas do niej chodzilam i bawilam sie z Oliwia i do dzisiaj jestem jej kochana CIOCIĄ KINA
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
ooo to 25 listopada swietujemy podwojnie
Urodziny Kini i imieniny Kasi
|
#736 |
|
BAN stały
|
a ja jestem dopiero co po urodzinach (5 kwietnia) i po imieninach rónież (14 kwietnia)
a co do piosenki bajmu to ja mam na nia fazę za każdym razem jak wspominam czasy, kiedy się z moim J. poznawaliśmy same słowa "lato było jak ze snu chyba tak wygląda cud, umierałam z miłości do Cebie" to u mnie po prostu totalny odlot |
|
|
|
#737 |
|
BAN stały
|
Karolciu to moge sobie z Twoja koleżanką rece podać bo pierwsze dzieciatko też urodziłam jak miałam 17lat
|
|
|
|
#738 |
|
Rozeznanie
|
Roxette w takim razie spóxnione ale szczere...sto lat...duzo miłości i mało rozstań!!
A 25.11 to faktycznie podwójna imprezka
|
|
|
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
A jak my bysmy z Rafałem wpadli na samym poczatku to nasz szkrab miałby juz 7 lat...o kutwa...
|
|
|
|
#740 |
|
BAN stały
|
no, i już byscie mieli z głowy pieluszki, kaszki, mleczka itd
teraz tylko biegałabyś na wywiadówki i siedziała nad lekcjami P.S. dziekuję za zyczenia
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
ciąża nie planowana,ale dzidzia cudowna i uwielbiana przez wszystkich
cudowna jest,teraz juz ma ponad 4 latka uwielbiam ja i jak Tomka lubi,zawsze mowi ,ze to jej chlopak i ze mam sie z nim nie calowac![]() a nasza piosenka to ''cnota" znacie?tam jest takie wers"oddałaś sie Rudemu"-na mojego kazdy mowi RUDY(od nazwiska) i taka prawda oddalam sie Rudemu ![]() oj pamietam tamto lato tamta impreze,na ktorej mialo go nie byc a przyszedl z kolega...to bylo u mnie na dzialce,taka mala impra,jedlismy kielbaski i pomidory z cebula i pamietam ,ze jak juz sie zanosilo na "cos"(chodzi o pocalunek) to mowilam,ze nie bede sie calowac bo jadlam cebule ale cudownie bylo!potem takie podchody,nocne spacery,roze na przeprosiny ah.. .jeszcze raz bym chciala...te rozmowy na gg...nocne wychodzenie na fajke...mieszkamy w jednym bloku,klatke obok,znamy sie od zawsze,jak to na osiedlu,zabawy w podchody,picie wina w lesie...od zawsze mi sie podobal,kiedys sie w nim kochalam,ale pozniej to juz tylko kolega az do wtedy,do tego pocalunku,potem juz sie potoczylo i trwa do dzisiaj,raz jest lepiej a raz gorzej ale jest i to jest najwazniejsze!ale mnie wzielo na wspomnienia
|
#742 |
|
Rozeznanie
|
oj ja nie znam
![]() a ja pamietam nasze spotkanie...28.11.1999 on 5 lat starszy poważny 21-letni facet, ja podlotka lat 16 od razu wpadł mi w oko i to ja Go poderwałam...poczatek był bolesny, rafał pracował we wrocławiu i widzielismy sie raz na tydzien dwa, ale kurcze potem było bombowo...I tak sobie trwamy do teraz 27.08 bedzie 2 rocznica slubu a 28.11 8 lat jak jesteśmy razem, ale ten czas leci...ho ho |
|
|
|
#743 |
|
BAN stały
|
to może niech kazda z nas napisze, jak poznała swojego TŻ-a? Miło tak powspominać
My zostaliśmy sobie przedstawieni na andrzejkach, które były organizwane na świetlicy w jego miejscowości i on wtedy był jeszcze chłopakiem mojej "przyjaciółki" ze szkolnej ławy kilka miesięcy później przyjechał do nas na imprezę z moimi znajomymi, więc mieliśmy możliwość pogadania i poznania się blizej odprowadził mnie do domu, następnego dnia ognisko a po ognisku chyba do pierwszej w nocy siedzielismy pod mom domem w jego samochodzie ale to nie to co myślicie - nie było nawet zadnego całowania po trzech dniach byliśmy już parą 2 maja minie 5lat od tamtej dyskoteki, zawsze obchodzę tą rocznicę i wspominam z takim sentymentem jak rocznicę ślubu, a 26 października też już będzie 5 lat po |
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
Uff jestem dziewczynki, troszke sie naczytałam, moj Bartus własnie do domku pojechał. Karolcia trzymałam mocno kciuki
wyjezdza prawodopodobnie albo w niedziele w nocy lub poniedziałek rano.Co do urodzinek i imieninek to wstawiam daty kochane ur. 05,05. im.29.05 To bedą bardzo smutne urodziny ide spinkac bo jutro dentysta mnie czeka
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
Roxett WSZYSTKIEGO NAJ!!!! NAJ!!! NAJ!!!! przede wszystkim zdrowia bo tego nigdy za wiele
a jak zdrówko jest to i wszystko inne!!!! Szczęścia!! Miłości ogromnej!!!! i wszystkiego tego czego tylko sobie wymarzysz!!!!! i zapragniesz!!!!Proszę napisz coś o swoich aniołkach!! ![]() Wroncia jak miło mi się zrobiło 25.11![]() dziewczyny...a jak Wasi chłopcy już wrócą..my z Kalwi pewnie będziemy pewnie w połowie naszej rozłąki...mam nadz.że będziecie dalej do nas zaglądać i podtrzymywać na duszce...
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
To ja tez dopisze
my z moim Bartkiem poznalismy sie przez internet, po 2 tyg pisania spotkalismy sie pod kinem, pamietam to był grudzien i było bardzo zimno. I tak jestesmy razem do dzis
|
#747 |
|
Rozeznanie
|
Kalwi
pomoglo ooo dentysta,ja bez znieczulenia nie przezylabym zadnej wizyty...http://www.wrzuta.pl/audio/sE2O3choF...las_cnote_paca Wroncia masz linka do tej piosenki
|
#748 |
|
BAN stały
|
tak to juz chyba jest w tych służbach mundurowych, że przed oddelegowaniem nie ma żadnego dnia wolnego
dopiero po jest urlop fajnie macie, że po misji Wasi faceci tak długo mogą pobyć w domu, w SW można sobie wziać urlop, który został do wykorzystania i tyle moje życie to: dzień - noc - wolne - wolne - dzień - noc - itd., itd... |
|
|
|
#749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no pewnie!bardzo sie zzylam z Wami nawet jak Tomek wroci to nie zmieni faktu,ze nie beda kobieta mundurowego a o tym jest przeciez ten watek
|
|
#750 |
|
Rozeznanie
|
dzienx Karolcia zaraz posłucham...
Kiniu pewnie ja tu bede zagladała, bo nadal bede żona zielonego i WAS nie zostawie!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

napisalam pierwsza i wyszlam,za chwile wychdzi moja kolezanka i mowi ,ze mi sprawdzila i mialam 5 bledow,nie wiem na ile ,ale duzo tego bylo no i ze zaliczylam i czworeczka bedzie
b o naprawde trudne to bylo....

co tu tak pusto?
pisal mi w mailu,ze probuje ,ale nie moga go polaczyc

tamta impreze,na ktorej mialo go nie byc a przyszedl z kolega...to bylo u mnie na dzialce,taka mala impra,jedlismy kielbaski i pomidory z cebula
28TC