|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | ||
|
sissy that walk
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Cytat:
No i jeszcze pare starszych, ogarnietych juz. Widze, ze mialam farta Muzyki z telefonu tez nie bylo, dzieciaki rysowaly albo ogladaly cos, albo gadaly z rodzicami i bylo git. Jedyny zgrzyt byl zwiazany z tym, ze pani obok mnie co jakis czas sie zegnala Ladowanie tez bylo ok. Czyli trzeba trafic
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Cytat:
To będzie taki trening przed koloniami ;p hue hue hue HUE
|
|
#2193 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
|
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2ystem1645 - no to głupie jest, ale co zrobić ![]() W ogóle...niechcący zniesmaczyliśmy w samolocie jakąś panią...bo młoda zrobiła dość śmierdzącą dwójeczkę . Mąż siedział bliżej wyjścia, to zabrał małą do wc, Jak wrócił, to pani siedziała gdzie indziej .---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Jak lecieliśmy pierwszy raz, to niestety za plecami się nasłuchałam tekstów typu "mam nadzieję, że bachor nie będzie ryczeć" .
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Konto usunięte
|
Monika, gdzie Twój blog w podpisie? :c
czytałam go sobie, ale nie pamiętam adresu |
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
był kiedyś taki cykl dokumentów o małych tajemnicach różnych zawodów i w jednym odcinku tam pani stewardessa twierdziła, że na bardzo wkurzającego dzieciaka miała stały sposób - kilka kropli alkoholu do butelki z mlekiem. Ale nie wiem na ile to jej wymysły, przecież takie rzecz to chyba mają rodzice z sobą? A nawet jak nie mają, to skąd pewność, ze rodzic z chęcią zaakceptuje akurat takie mleko samolotowe dla swojego dziecka
chyba ze dodawała to alko jak jej rodzice dawali napój dziecka do podgrzania czy coś
|
#2199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
pogratulować braku mózgu, żeby dziecku do butelki dawać alkohol. Na szczęście można mieć na pokładzie własne jedzenie dla dziecka.
|
||
|
|
|
#2200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem, że dziecko musi mieć jakieś zasady, sama coś takiego lubię w wychowywaniu. Ale co to za wychowanie, dać dziecku 30zł (3zł na dobę) i wymagać od niego poszanowania pieniądza? Przecież jak malec kiedyś dostanie więcej to nie będzie wiedziało na co wydać. W podnieceniu kupi bez namysłu wszystko na co będzie go w tej chwili stać. Lub co gorsze, nadal będzie sobie odmawiać, bo przecież mama tak go wychowała. Po drugie skąpstwo skąpstwem, ale chyba Lemmy nie wiesz jakie są cenny w sklepach? Przecież głupia woda, podpaski (ile lat ma mała?), czy lody to często więcej niż 3zł. A kup jeszcze pocztówki.. no ale tak maluch będzie na wsi to pewnie nawet o pocztówkach nie ma co myśleć. Wakacje życia. |
|
|
|
|
#2201 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z jednej strony fajnie, że ktoś tam opowiada o tajemnicach zawodu, ale na jakiej zasadzie to działa? Biorą sobie aktorów, czy prawdziwych pracowników? Bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś mógłby publicznie oczernić swoje miejsce pracy, chwalić się co złego zrobił. Przeciez to jest rzyganie do swojego koryta. |
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
no, nikt nie twierdzi, ze pomysł super
Ale i tak wydaje mi się to naciągane. W dokuemntach dotyczacych pomocy domowej, jedna laska twierdziła, ze za każdym razem jak sprzątała czyjś dom to dzwoniła do chłopaka i on w te pędy leciał przez pół miasta, żeby z nią uprawiać seks na czyimś łóżku no nie wiem...---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
|
#2203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
w samolocie jak w autobusie, tylko nie czuć ze się poruszasz
dzieciaki hałasują niestety a rodzice nawet nie próbują ich uspokajać ale to też specyfika lotów między UK, tam jest polskich dzieci na potęgę bardziej mnie wkurza jak tatus bachora siada sobie na drugim końcu żeby mieć spokój, zostawia wszystko na głowie matki i idzie w kime samolot kosztuje teraz tyle co pociąg więc nie ma co się spodziewać szlachty Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, albo jedna pani co to miała niby gabinet kosmetyczny i nie robiła depilacji brazylijskiej woskiem. Ale jak klientka poprosiła (bo myślała, że to standardowy zabieg w tym gabinecie), to jednak zrobiła. I że niby wyrwała jej kawałek skóry i udawał głupią, że "tak musi być i ze przy oddawaniu moczu będzie dyskomfort".
Po pierwsze sama macham woskiem różne kawałki ciała i jeszcze mi się nie udało się AŻ tak skrzywdzić, po drugie- już widzę właścicielkę gabinetu, która na luzie takie bzdury gada, pokazując twarz ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Ten sam facet (ale z inna peruką) raz jest z Warszawy, a potem z Pitolic Małych. Raz jest dresem, a raz lekarzem ginekologiem
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze, co do płaczących dzieci w samolocie. Moja na szczęście spokojna (jedynie trochę buczała przy starcie i lądowaniu samolotu), ale były takie, co nie dały się uspokoić przez godzinę lotu. Rodzice próbowali wszystkiego....spokój na 5 sekund i dalej buczenie. Żal mi było tych rodziców, bo pewnie się nasłuchali i nadenerwowali.
|
|
|
|
#2209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ajjj tam. Najlepiej wysyłać dziecko do lasu, niech z patyków i trawy skonstruuje maszynę do przędzenia lnu i niech sobie samo przędzie ubrania, o! Przy okazji takiej wyprawy można wyprodukować papier na kartki do zeszytu
|
|
|
#2210 |
|
Władca Wizażu
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Treść usunięta
|
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za małe dziecko chyba nie trzeba płacić, albo płaci się mniej, ale wtedy nie ma jakby zaklepanej miejscówki i trzeba dziecko trzymać na kolanach. Dokładnie nie wiem, bo dzieci nie mam Myślę, że na krótki lot z jednym dzieckiem taka opcja jest ok, ale żeby zabierać w ten sposób dwójkę czy trójkę?Wklejaj Ja zaglądam często na blogi w podpisach w tym na Twój, ale nie zapamiętuję adresów Czemu w ogóle usunęłaś link?
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem jak jest w RwT bo nie oglądam tego, ale jak tak jest to cholera, czy jest coś jeszcze prawdziwego w tej telewizji? |
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
A jak się ma bliźniaki albo dzieci z różnicą roku między sobą, które są akurat w przedziale 0-2 lata? Sama na bank bym się nie wybrała samolotem
.
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wolałabym jednak na taką nie trafić.
|
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
w takich typowo dokumentalnych telewizjach to myślę, że tak. Ale te wszystkie fabularyzowane dokumenty np. w babskich telewzijach to o kant... rozbić. Ten o którym ja mówiłam to chyba na TVN style 100 lat temu lecial
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
Zauważyłam, że na TVN na pewno nie. Już nawet głupia Bitwa o Dom, Top Model i inne to jakaś jedna wielka ustawka. Ci ludzie niby tacy naturalni a jak dla mnie to część dialogów mają wyreżyserowaną.
|
|
|
|
#2218 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
ale ogólnie co za podstawa, proszę wyjść i szukać sobie miejsca bo mam dziecko, ale już!
to są rozkazy a nie prośby Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2219 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 10
Mega buractwo...nie zależy to niestety od portfela, ilości dzieci, miejsca zamieszkania czy włosów na głowie. Jak ktoś jest chamem to nim pozostanie. W życiu bym nie powiedziała tak do kogoś. Co innego jest grzecznie się spytać a co innego mieć postawę roszczeniową.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

No i jeszcze pare starszych, ogarnietych juz. Widze, ze mialam farta

. Mąż siedział bliżej wyjścia, to zabrał małą do wc, Jak wrócił, to pani siedziała gdzie indziej
.
.

pogratulować braku mózgu, żeby dziecku do butelki dawać alkohol. Na szczęście można mieć na pokładzie własne jedzenie dla dziecka.